abbey! hat ez szuper! mi is pont ma voltunk oltason! mi 12.30kor, Ti mikor? lehet, hogy lattuk egymast...
?
sajnos le kell mindent mondjak a hetre. tiszta ideg vagyok, sehol sem all semmi; nem tudjatok, hogy nezunk meg mindig ki; kozben holnap ez a hulye parlamenti eloadas, miert is mondtam igent; meg az anyasagit meg a csaladi potlekot sem kerelmeztuk (ferjem nem volt az ugyintezes magaslatan...); pedig mar vszleg nem is lehet, pedig eleg csehul allunk anyagilag ahhoz, hogy ezt kar volt kidobni az ablakon; el kene mennem dokihoz (a kisKelement akartam megkerdezni TOled, Abbey), de ez mar tutti nem fer bele; nem is panaszkodom a tobbi dolgot, amit intezni kene - persze mindig az en fodraszom az, meg sportolasom, ami nem fer bele (meg evesem: nezem, miert esik le minden gatyam rolam, hat ma raalltam a merlegre, 48 kg... szerintem 13 evesen voltam ennyi...).
szegeny kis ikrek is emiatt kestek a szilard kaja bevezetessel, de ma megvolt a nagy debut: egyelore egyik sem ertette a dolgot, nagyon cukik voltak, 1-2 kanal utan toltak rendesen ki a nyelvukkel a kanalat, hogy hagyjak oket ezzel beken mostmar; aztan meg tobb jott ki beloluk a pempobol, mint ami bement...
holnap lehet, hogy repaval probalkozom (en rizspepet kezdtem, amerikai egeszseg-modszer javaslatra)...
abbey, en nagyon irigyellek a tervedert. a szulesek utan en is elhataroztam, hogy masodik eletemben csecsemosnover szeretnek lenni. most meg mar tudom, hogy a harmadikban pedig ausztriai bauerin, vagy bauerina vagy hogymondjak, vagyis hegyi parasztgazdasszony.
en tudom, hgoy nem bannad meg a szuleszno dolgot (miert nem engedett a mamad? tesod miert nem tabomogatja? miert "kell" neki megadnia az "engedelyt"?). akinek ez a dolog bekattan a szulesnel, az, tapasztalataim alapjan, meg is marad.
viszont a tanulas az huzos kisgyerkocok mellett - de nekem vannak diakjaim (igaz, az PhD), akiknek kicsi gyerkocuk is van, mellette reszben dolgoznak is, es megis megcsinaltak... de azok nagyon ugyes, hatarozott lanyok (biztos Te is az vagy).
az mar mas kerdes, hogy tenyleg kisgyerekek melle valo melo-e a szuleszet.. (ejszakazasok, stb). szerintem ulj le egy jo szulesznovel errol beszelgetni (akinek van csaladja).
sajnalom a talalkozot NAGYON; nagyon hianyzik a tarsasagi elet (miota kinnt voltam, semmi ilyennem volt); kulonosen ikresekkel. raadasul gyerekkori baratnom, fiam keresztanyja is hiv csutortokre, olyan ritkan hiv valaki ilyen nagy csaladot (ugy is mondhatnam, senki mas), es oda se fogunk tudni elmenni ;-((
raadasul potnagyi most van utoljara, nem tudom, hogy szedjuk ossze magunkat nelkule. eddig legalabb jol volt, de ma valami rossz fajdalmai kezdodtek, erre nagyon megijedt, sirt, remes ezt vegigelni. olyan csodalatos asszony, egyszeruen hihetetlen.
sajnos jovo heten mi koreaban vagyunk, de utana benne vagyunk a taliban nagyon-nagyon!!! 16. utan.
szivvi, iszonyu gyonyoruek a gyerkocok, BOLDOG SZULINAPOT!!! micsoda hajuk van!!!
Abbey, mit ertesz az alatt, hogy "Ráadásul folyton ez az 1fiú-1lány dolog is"? nem ket lanyod van...?
en egyelore csak azt utalom abban, hogy megneznek babastol, hogy megfogdossak a babak kezet (volt, aki kedvesen a sajat szajaba is betette volna a baba kezet, vagy a sajatjat a baba szajaba, szuper!)
zsebibabak