Új privát üzeneted érkezett!

Törpi: sütiiiii :lol: :lol: :lol: Azért néha jó, hogy enyémek még nem beszélnek, emrt ha netán azt mondta volna Alexa a kakás pelusra, hogy csoki, tuti most is fetrengenék a röhögéstől, akkor meg hol marad szigorú a tiltás, miszerint nem kukázunk, nem esszük meg a kakás pelust, stb..?! Míra ügyi, hogy nem pisilt be! Enyémek a barackot lopják le az asztalról folyton és nincs az a folttisztító, ami a barackot kiszedi! :(

KépKép
timi76
Ráckeresztúr
 
 


Ariel folyékony folttisztítója vált be nekem. Na jó, barackkal még nem próbálkoztam, de minden piros gyümit kiszed.

Szerinted én mit csináltam? Tehetetlenségemben leroskadtam közéjük a földre és röhögtem. Ezek meg velem együtt. Ennyit a nevelésről. De velük sokszor ez hatékonyabb, mint a sakálként ordítás.

Lilypie - Personal pictureLilypie Fifth Birthday tickers
törpilla812
 
 


Törpi: én is Arielt használok, mindent kiszed, a barackot kivéve! :twisted: Igen, a nevetés sokszor hatékonyabb, csak utána direkt csinálják amit nem kéne, merthogy milyen jót mulattunk!

KépKép
timi76
Ráckeresztúr
 
 

 
 

Igen, így van, utána lendül csak bele igazán. Na de azért mégsem cseszhetem le, mert öltözködött egyet :lol: :lol: Amúgy meg vessek magamra, hallottam, hogy hol csibészkednek, de nem mentem azonnal oda, gondolván, nagy kárt nem tudnak csinálni. Kár nem is volt, csak rumli.

Lilypie - Personal pictureLilypie Fifth Birthday tickers
törpilla812
 
 


:lol: :lol: :lol:

Lilypie Kids Birthday tickers
babusok
Budapest
 
 


Kedves Babus, Te rajtunk hahotázol ekkorákat? Na persze, könnyű két kisangyallal :wink:
Na de az a csatarzenál a hajukban a FB-on! Hihetetlen! Csajaim nem tűrik, csak Emma a gumizást. De most vágatás lesz jövő héten a baleset miatt :( fürtöcskéknek annyi :(

Lilypie - Personal pictureLilypie Fifth Birthday tickers
törpilla812
 
 


Törpi: muszáj levágni Emma haját?

KépKép
timi76
Ráckeresztúr
 
 


Na, Hanga felébredt így 3 órányi szunya után, remélem Alexa még vagy fél órát alszik, akkor neki is lesz 2,5 és talán jól sikerül a délutánunk.

KépKép
timi76
Ráckeresztúr
 
 


Timi, hát sajna nekem is ébredtek, de nem volt meg egészen a 2 óra. Valószínű a késői reggeli kelés miatt. Míra aludt volna még, de Emma kiselefánt módjára dübörgött ki a szobából, amire amúgy normál ember nem ébredne meg, de ezeknek a füle ki van élezve a másik mozgására.
Most persze heverésznek tovább az ágyikójukban.
Hajvágás dologban nem ragaszkodtam volna, de nagyon izzadós szegény, és folyamatosan fésülgeti ki az arcából lefekvéskor a haját. Na meg vékonyodik is el neki a vége, talán egészségesebben fog újra nőni. Csak nem göndören, ha belőlem indulunk ki. A kopszi foltot félő, hogy nem fogja jól takarni, de talán egy jó vágással ápoltabb lesz a feje, mert most már csak copfban néz ki jól, amúgy kis hajléktalan kócmatyi.

Lilypie - Personal pictureLilypie Fifth Birthday tickers
törpilla812
 
 


Törpi: igazából Hangának is azért van várva, mert izzadós, így legalább szabadon van a nyaka (és az előkével sem csípem oda).
Hanga nálunk is felkeltette Alexát, ott kopogott neki az ajtón, amíg kiszaladtam a pelussal. Nálunk meg az utazóágyban ment a hancúr, meg a pankráció, természetesen Alexa volt alul, Hanga rajta ugrált hol ülve, hol állva. Az ágyat meg lehet varrnom kell, mert egy helyen elengedte a varrás, vagy szakadt, de ezt majd csak este tudom megnézni, ha leraktam őket aludni. A két romboló! Komolyan, ezektől kő kövön nem marad. Szerintem 1 nap után nagyon boldog leszel, hogy hazajövünk! :wink:

KépKép
timi76
Ráckeresztúr
 
 


Torpi,mit irtal eloszor nekem?mert latom szerkesztetted :lol:

innen en is jot nevettem rajtatok :D

KépKép
noba
Budapest
 
 


Nyuszi, nem találtam a megfelelő emotikon-t, és mikor ránéztem kissé durcisnak tűnt, amilyen épp nem voltam, csak olyan tettetett :wink: Ezért inkább változtattam :roll:

Timi, hát majd 4-en kordában tartjuk őket :wink: És eldönthetem, hogy felülmúlja-e Mírát :wink:

Lilypie - Personal pictureLilypie Fifth Birthday tickers
törpilla812
 
 


Zsófi: ez nagyon jól hangzik! Szuper lehetett! :D

A mi délutánunk nem volt fényes. Alexa leesett a nyakamból. Inkább nem részletezem, borzalmas volt neki is nekem is és Hangának is, mert ő meg nagyon sajnálta Alexát. Szerencsére nem lett baja, csak az ijedtség volt nagyon nagy. Az őrangyala vigyáz rá nagyon, de kell is ilyen szerencsétlen, barom anya mellett. Már ágyban vannak én meg végre jól kibőghetem magam. Annyira megijedtem. Sosem éreztem még ilyen tehetetlenséget, amikor éreztem, hogy elindul lefelé és kicsúszik a kezemből. Olyan borzalmas képek futottak át a fejemen, hogy a legvadabb horrorfilmben sincs olyan. Ne haragudjatok, hogy leírom, csak itt ülök egyedül és zokogok és újra meg újra látom azt a borzalmat, ami nem történt meg, de történhetett volna. Az ellenségemnek sem kívánom ezt az érzést! :cry: :cry: :cry:

KépKép
timi76
Ráckeresztúr
 
 


Timi, jaj szegénykéim! De szerencsére nem történt baj! Előfordul ilyen, én ma kétszer okoztam Mírának fájdalmat játék közben véletlen. Persze nem ilyen mérvű volt, de úgy tűnik ma ilyen nap van. A Te lányaid mellé sem árt egy őrangyal, még jó, hogy van kettő. Az egyik pedig Te vagy, még ha most épp nem is úgy érzed. Feküdj le, holnap újabb nap lesz, egy sokkal jobb, mint ma volt. És felejtsd el a horrort, nem kell belelátni azt, ami nem történt meg, mert így nem csoda, hogy ennyire ramatyul érzed magadat.

Lilypie - Personal pictureLilypie Fifth Birthday tickers
törpilla812
 
 


Zsófi, Törpi: köszi! Tudom én, hogy nem kell rémeket látni, igyekszem is törölni, meg a kis majmom is igyekszik feledtetni, mert az előtt bementem, hogy meglessem jól alszanak-e, hát Hanga, mint a mormota, Alexa meg megint pelenka nélkül vigyorgott a sarokban, bár most body, persze kipatentolva. Szóval nem volt véletlen egyszeri eset a déli. De olyan huncutul kuncogott és mákomra még pisilés előtt elcsíptem, vagyis a pelenka súlyából ítélve pisilés után volt ő, de most nem tudta előbb levenni. :lol: Kihoztam, szumóbirkózással felöltöztettem nagy röhögések közepette, aztán mondtam megyünk aludni, erre mutatta a mi szobánkat. Na, jó, gondoltam legyen, bebújtam vele az ágyba, hát a huncut csak úgy tett, mint aki alszik, aztán felült és simogatta a fejem, pedig mostanában csak ütni szokott. Amikor nem bírtam tovább mozdulatlanul, akkor megöleltem, ő meg mutatta, hogy most már vihetem vissza a saját ágyába aludni. És szinte ahogy letettem el is aludt. Hihetetlen gyerek.

KépKép
timi76
Ráckeresztúr
 
 


Zsófi,ez tényleg jól hangzik :D néha jobb lenne nem budapesten lakni,hanem egy nagyvárosban.

Timi,látom lányok már megnyugtattak,meg gondolom Alexa különműsora is jót tett a lelkednek.Emlékszem,egyszer írta egy másik fórumon egy anyuka,hogy véletlen megvágta a kislánya újját körömvágás közben,és milyen rosszul érezte magát ettől,akkor még gyerektelenül,de nem értettem,hogy miért érzi így,hiszen nem direkt volt.Azóta rájöttem mit érzett...És el tudom képzelni,hogy te mit érezhettél...

Reggel akkor legyél gyors,mielött matracot kéne mosnod megint,mond el neki,hogy a pelust csak anya veheti le,mert pisi lesz az ágya.Noémi azóta is mondogatja mikor pelust cserélek,hogy anyaanya,és mutogat a pelusra.Szerintem megértette.Persze nem elsőre :lol:

Mi meg camponáztunk,mert mire kimentünk volna a kertbe megint esni kezdett.Gondoltam akkor nézünk nekik valami olyan kalapszerűt,amit strandon is tudnak viselni,meg crocs papucsot,de nem kaptunk semmit,papucsból méretek nem voltak,sapiból meg mind ronda volt.Aztán a mekiben megvacsiztunk,mert mit egyen a gyerek :lol:

Apa nézi Klitschkót,szerintem ma éjfélig lesz időm a gép elött,pedig gondoltam összeállítom holnapra a rakottkelt,de semmi kedvem :lol:
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára noba 2011.07.02 21:59-kor.

KépKép
noba
Budapest
 
 


Ja,és majd elfelejtettem,pezsgőt is bontunk,Noémi elérte a 10 kilót :D egész pontosan 10.1 :D Néha azt gondoltam soha nem lesz ennyi.

KépKép
noba
Budapest
 
 


Móni,tudnál segíteni,crocs papucsot érdemes kintről rendelni?

KépKép
noba
Budapest
 
 


utolsó menet...na senki nem volt itt,lassan lépek aludni.

KépKép
noba
Budapest
 
 


Jó reggelt!

Na végre süt a nap is,meg a szél sem fúj.

Zsófi,tényleg jó sokan voltak :D gondolom épp elég ilyenkor figyelni rájuk :lol: ez a gömbös,meg vizibiciklis játék nálunk is volt gyereknapkor,ezek a minimaxos játékok,ugye?
Látom nagyon örültek a házikóknak,unokatesóéknál is van egy játék műanyag házikó,Balázs az első 1 órában csak ott hajlandó játszani :lol:

KépKép
noba
Budapest
 
 


akkor mit neztek? :roll: csak dvd-t?igazabol enyemek se nezik,max 2-3 percig,no meg tul sokat sem vagyunk itthon...bar amilyen idok vannak,mar megint beborult :(

KépKép
noba
Budapest
 
 


LKata,jol vagytok?

Timi,reggel volt pelus rajta?

KépKép
noba
Budapest
 
 


Jó reggelt!

Egész éjjel forgolódtam, reggel bezzeg aludtam volna-aludtam is. :oops:

Nyulasz: nem volt rajta pelus! Hétfőn irány a bugyipelus beszerzés. Emlékszem, amikor teszteltem a noném pelusokat talán az egyetlen volt a bugyipelus, ami jó volt, úgyhogy mi most arra áttérünk, aztán meglátjuk. Addíg meg felhúzom a matracvédőt. :twisted:

Zsódi: mindjárt nézem.... hű, de jó lehetett! Az a gömbös nagyon tuti, meg a házikó is. Apának meg is mutatom, mert akar nekik csinálni házikót. :wink: Te meg tök jól nézel ki! :wink:

KépKép
timi76
Ráckeresztúr
 
 


Timi,apa ilyen ügyes? :D Megyünk akkor mi is házikóóóóózni :lol:

miért nem aludtál?Még mindig az este miatt?

Az a bugyipelus milyen volt,rátok is nagy a pampers?

Én meg egyedül,apa elment velük játszótérre,főzöm a rakottkelt.Olyan üres a ház :roll: hiányoznak...

KépKép
noba
Budapest
 
 


2x ment
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára noba 2011.07.03 09:55-kor.

KépKép
noba
Budapest
 
 


3x ment

KépKép
noba
Budapest
 
 


Nyulasz: K. tényleg ügyes, bármit megcsinál. Azt is komolyan mondta, hogy menjünk és csapjunk csajos napot, mármint mi ketten, ők meg ellesznek a gyerekekkel! :wink:

Amikor átmennek anyósékhoz nagyritkán nekem is úgy hiányoznak. Most is csak a kertben vannak, de valahogy olyan hiányérzetem van.
Rakottkel: nyami!
Pampers nagy volt ránk is. Azt Hanga kapta mivel neki nagyobb a kuffer, de még rá is nagy volt. A libero szimpatikusabb volt, de még az is nagy Alexára. A nevenincsből (talán bogi névre hallgatott) viszont van kisebb méret és nagyon jó volt, mert éjjelre adtuk és simán bírta. Majd viszek belőle próbának! :wink:

KépKép
timi76
Ráckeresztúr
 
 


Éjjel azért nem aludtam, mert gondoltam itt az ideje, hogy tompítsam az agyam kicsit, hátha megszűnik a hülyeség vetítése, ittam egy gin-tonic-ot, aztán jól nem tudtam aludni, mert amilyen gyakran iszom elfelejtettem, hogy engem az alkohol nem tompít, hanem felpörget.

Alexa áll a kapuban és kiabál: gye gye pappa! Megzabálom! :D

KépKép
timi76
Ráckeresztúr
 
 


Zsófi: de, ott van az a bugyipelus, pelenkadiszkontban. Eddíg nappal pampers, éjjel libero ment. A pampers már régóta nem bírta ki az éjszakát és mindíg átáztak, a libero volt az egyetlen amivel nem áztak át. Majd most megint leteszteljük ez a bugyit, aztán kiderül mi lesz. Remélem beválik! :?

Enyémek is ugyanazt nézik, mint Benyusék. :D Illetve a csiribiri valamiért nem megy, pedig jó lenne.

KépKép
timi76
Ráckeresztúr
 
 


Nyulasz: ez a játékcsere jó ötlet volt! K. megjavította a piros versenyautót, most már az is gyorsabb lett! :wink: Mondtad már hogy azt a készletet kaptátok, de nem tudod véletlenül a nevét meg hogy honnan van? Lehet apának ez lenne a karácsonyi ajándéka! :lol: :lol: :lol: Imád vele játszani! :lol:

KépKép
timi76
Ráckeresztúr
 
 


Sziasztok!

Megvagyunk, csak Gergő köhögcsél. Éjjel mintha préselt volna, kis levegő be, nagy levegő ki. De napközben jobb. Bálint is köhigcsél, és Vera is. Johi meg hapcizik. De amúgy jól vannak. Anyuék elutaznak a héten, nem lesznek itthon. Egyedül leszek velük. Férj esténként dolgozik, úh nem lesz valami jó hetünk, de azért remélem hogy jól fog menni!

Kata
labkat
 
 


Zsófi, nagyon jók a videók! Valóban szép a ház, ne vedd le, talán ősszel lesz alkalmam hasonlót pingálni a csajoknak. Persze csak ha apa végre összerakja nekik a csúszda-hinta-homokozó állványt. De ha a hozzáállását nézem, jövőre sem lesz olyan a csajoknak.
Timi, ezért irigy, hogy nálatok apa ennyire ügyes és még affinitása is van hozzá.
Érdekes, Míra csak akkor vetkőzik, ha valami szándéka van utána (pl öltözni valami másba, vagy bilire ülni poénból).
Ja, és tegnap fürdés előtt sikerült a bilibe pisilnie. Még ma reggel is azt újságolta az apjának, hogy ő bilibe kakilt. Még egy kicsit összefolynak neki ezek a dolgok, pedig már próbáltam némi anatómia leckét adni neki.
Hú, tényleg furcsa lehet, ha kiürül a ház, bár nálunk még olyan nem volt, hogy apával mentek hármasban én meg maradtam. Bele is bolondulnának. A kertben játszás viszont megy, de akkor meg látom őket az ablakból, na meg hallom is, így egy csöppet sincs hiányérzetem. Na de a bölcsitől már nagyon félek, mert igencsak közeledik az ősz :(

Timi, édes ahogy dumálgat Alexa. Na meg a tegnapi vigasztalása :shock: hihetetlen nagy érzések vannak ezekben a pici emberkékben :shock: . Teljesen meghatódtam én is, ahogy olvastalak.

Nyuszi, Emma van így uncsitesóéknál, meg barátnőméknél a házikóval, ki sem lehet imádkozni, annyira élvezi a játékot ott. Nyitogatja az ablakot, ajtót, kukucskál, vigyorog, lecsücsül, futkos...meg tudom zabálni. Nem hiába értették meg annyira egymást Balázzsal :D

Lilypie - Personal pictureLilypie Fifth Birthday tickers
törpilla812
 
 


Alexa nem szeret pelenkában aludni. másra nem tudok gondolni! Most este is büdösbogár pózban, csupasz fenékkel az égnek aludt a drágám. :lol: Most "csak" a nadrágot meg a pelust vette le, a bodyt és a pizsifelsőt magán hagyta.

Törpi: Alexának is céljai vannak, csak még nem jöttem rá, hogy mi az! :lol:
Apa imád barkácsolni és nagyon ügyes is. Mindent megjavít, megszerel, kitalál, megcsinál, csak ideje nem sok van rá. És most lehet, hogy megy másodállásba is, ami azt jelenti, hogy sosem lesz itthon nagyon kevés pénzért, viszont az meg nagyon kell. :(
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára timi76 2011.07.03 21:13-kor.

KépKép
timi76
Ráckeresztúr
 
 


Törpi,tényleg milyan nagy egyetértés vlt Emma és Bada között :D :D :D
Apa azt mondta nagyon jól viselkedtek.Ráadásul nem arra a játszóra mentek ahova mi járunk,hanem autóval egy másikra...azért örülö,hogy nem fél a feladattól,és beválallta,sőt,önként!Ti is meglepődnétek,ha nem vagy ott,hogy milyen kis angyalok :lol:

Timi,ja,hogy bepiáltál,azért nem aludtál? :lol:
Wow a márkája a versenyautónak,és így párban árulják.Van nekünk a lakóbusz is belőle,meg a helikopter.Nagyon strapabíró,rendes K-tól,hogy megszerelte.Bada meg megtalálta a könyvben a trombitát,azóta azt nyomkodja,már elemet kellett cserélni benne :lol:

itt egy link:
http://www.argep.hu/trend/WOWV/Wow-versenyautok.html
Ja,autóversenyző bácsik itthon maradtak,az nagy kedvenc,azért vittem inkább a lovas néniket.Pakolgatják őket mindenhova.A lakókocsi utánfutója meg azért tetszik nekik,amit átvittem,mert lehajtaja a hátulját,belepakol,visszacsuk...lehajtja,kipakol,visszacsuk...és így megy egyfolytában...
Csajos napot hogyan gondolta?Bár ha átjöttök,mi le tudunk lépni.De a gyerekfelezés is jó ötlet,akkor is tündérek,és legalább mindenki el tud menni,ha K szereti a fagyit,akkor apa meghívja egy szuper cukiba :D
Látod,csak megindul a nyelvük,aztán nagyon sokat fejlődik viszonylag hamar.Édesek ezek az első szavak! :D

Lkata,kitartás az egyedülléthez!Csak nem lesznek betegek!

Móni,hova lettél?Hogy megy apa nélkül?Ma már jön haza?

Mi végre vettünk kis kalapokat,Badáé szép,Noémi nem annyira tetszik,de apa már kész volt,tegnap nyolc helyen néztük,ma a budaörsi tescoba is elmentünk,végül a Brendonba,és ott vettünk.Le volt akciózva,meg a pontjaim is beváltottam.Aztán játszottak egy fél órát a Brendonban felállított kis játszótéren,volt is nagy hiszti mikor el kellett indulnunk,de már zártak este 7-kor.Ezeknek semmi sem elég.

KépKép
noba
Budapest
 
 


Nyulasz: bocsi a könyvért! Én azért tettem el, mert már 2 perc után agylobot kaptam a hangjától, főleg, ha K. is beszállt a nyomkodásba, mert neki meg a fűrész a kedvence. :lol: 3 gyerekem van ám néha! :lol:
Köszi a linket! Máshol megtaláltam a buszt is, tök jó! Lányok a bogyóhúzogatóval vannak nagyon el, Alexa negyed órán keresztül képes csendben eljátszani vele.

KépKép
timi76
Ráckeresztúr
 
 


Jó reggelt!

Fűrész :shock: na majd meghallgatom az milyen :lol: én nem rakom el,valahogy éreztük a fúvóspartyn,hogy Badának bejön ez a zene,de az arcát látni kellett volna,amikro rájött 2 nap után,hogy trombita van a könyvben.Megnyomja,és táncol rá,meg a kezét a szája elé teszi,mintha trombitálna,na jó,ezt tőlünk tanulta..
Bogyózzon csak :wink:

Lányok,a vaterán megkaptam a számlát,ha utalom az összeget arra a számlaszámra amit megadtak,akkor nem kell semmit írni a közleménybe?

KépKép
noba
Budapest
 
 


Jó reggelt!

Nyulasz: én a felhasználónevet mindíg beírom. Elvileg nem kell, mert ez a te egyedi számlád.

De tudtam volna ma is aludni sokáig, de főznöm kell. :(

KépKép
timi76
Ráckeresztúr
 
 


Köszi!
Hű,mi is fél 1 után feküdtünk le,ztán jól elaludtunk :oops: apának fél6-kor kellett volna kelnie,6.15-kor én ébresztettem.

Mit főzöl?

KépKép
noba
Budapest
 
 


Gulyásleves lesz ma, meg holnap.

Mostanában én is mindíg későn fekszek, de tegnap hiába próbáltam előbb aludni, nem ment. Reggel meg nem tudok magamhoz térni, márpedig mától nekem is ébresztővel kell kelnem, mert ha megvárom, hogy Alexa keltsen akkor fél nap takaríthatok. Ma reggel is levette a pelenkát (totál igaza van mellesleg), ma kaki is volt benne, szerencsére pont ott voltam, nem lett baleset.

Felezős csavargás is jó ötlet, K. imádja a fagyit! :wink: Azt viszont nem tudom mikor tudnánk összehozni, a héten dolgozik én viszont nagyon ráérek. Szerdátok milyen? Akkor K. délutános, nekünk meg kéne valami program délutánra őrülés ellen.

KépKép
timi76
Ráckeresztúr
 
 


Jaja,inkább az óra ébresszen,mint a kaki a vukkon :lol:

Szerda nekem jó,gyerekeknek jó,apának meg ezek szerint tök mindegy,hogy jó-e :lol: Átjöttök?

Többiek?Még alszotok? :roll: nem tudom milyen idő van,merjek-e elindulni babakocsival :?

KépKép
noba
Budapest
 
 


Akkor szerdán megyünk! :D

Én meg nem tudom hová teregessek! Velence felől sötét felhők jönnek. Ráadásul a szárító is tele van. Fene egye meg ezt az időt! :twisted:

KépKép
timi76
Ráckeresztúr
 
 


Okés,várunk :wink:

Itt is borult,lehetne már nyár :evil:

KépKép
noba
Budapest
 
 


Zsófi,
kitartás az egyedülléthez!

Játékból amibe ki-be lehet pakolni,az a kb 25 centi magas babakonyha nagyon bejött a Badának a múltkor a vendégségben,lényeg legyenek le és kinyitható ajtók,meg van egy lego busz,aminek kétoldalt alul a csomagtérajtó lenyitható,abba pakolnak,meg ez a wow márkából a lakókocsi vagy mi a szösz,annak a teteje nyitható fel,és ezeket a wow néniket-bácsikat pakolgatják ki-be,meg a kis táskák,szintén pakolni.Most a porszívó is jó játék,meg joghurtos doboz kimosva,adok egy kanalat,és etetnek mindent,babát,plüssöket,anyát,egymást :lol:
Hirtelen ennyi jutott eszembe :roll:

KépKép
noba
Budapest
 
 


Ja,és labdákból kell újítani mindig,most a Timiéktől elhozott sünis labda nagy sláger,tanítom nekik,hogy társas játék a labda,és egymásnak,vagy nekem dobják,gurítják.Lufi is jó játék,főleg a héliumos,valamire rá kell kötni,és akkor húzkodják,püfölik :lol:

KépKép
noba
Budapest
 
 


Ja,meg autók,amiknek nyílik az ajtaja,esetleg hátulja,a kukásautó meg egyenesen a kisfiúk álma :lol:

KépKép
noba
Budapest
 
 


[quote="noba"]J írta:nobaa,meg autók,amiknek nyílik az ajtaja,esetleg hátulja,a kukásautó meg egyenesen a kisfiúk álma :lol:

nekünk is van :oops: :oops: :oops:

Lilypie Kids Birthday tickers
babusok
Budapest
 
 


na hello

túléltem a hétvégét, vasárnap vendégek voltak, így jó volt, mert azt a napot nem tudom hogy oldottam volna meg, szombaton persze nem ültem velük itthon, elmenentünk decathlonba, polár pulóvert venni nyaralásra
mikor apa megjött, teljesen elromlottak :shock: ment a hiszti ezerrel, úgyhogy már 7 kor fürödtek és mentek aludni, mert elegem volt

Nyulasz: én crocs papucsban nem vagyok otthon,ebay-en néztem újakat 14 font + 10 a posta de persze lehet van olcsóbb is csak én nem böngésztem végig
nem tudom mennyibe kerül itthon

http://www.ebay.co.uk/itm/New-Kids-Croc ... 746b15abd8

Móni
KépKép
reunion
 
 


Nyulasz: köszi a boltot délután már lesz is mocink :wink: nagyon kedves volt a nöci hoz még1et, mert persze nem volt csak különbözö szin én meg nem akarok állando nyavajgást :oops: :lol:

Lilypie Kids Birthday tickers
babusok
Budapest
 
 


Móni: mikor mentek? szoljál ám a székek miatt hol mikor legyen tali :wink:

Lilypie Kids Birthday tickers
babusok
Budapest
 
 


Rendhagyó hétfőm van, de innentől már ez lesz az általános, ugyanis apának nyitvatartási idő változás lett a munkahelyén, így dédit innentől valószínű csütörtökönként fogom hívni, mikor apa hosszúnapos. Azaz most angolóra helyett itthon csücsükélek.

Nyuszi, ez a héliumos lufi nagyon bejött a csajoknak is nyáron, kár, hogy hamar elszállt belőle. Kisautók, nyithatók, csukhatók, kukásautó nem csak fiús :wink: lányaim is imádják. Az igazi meg kész program hétfőnként :lol:

Zsófi, mi kb a Ti korotokban kezdtük az egyszerűbb kirakókat, ma már a 15 darabosak mennek, de nyaralásra már 20-asat veszek nekik. Azt mondjuk nem gondoltam, hogy szeretni fogják, és korainak is hittem, de mára már a kocka-kirakót is profin nyomják. Tudod, aminek a 6 oldalán 6 különböző kép részei vannak. Kikeresik az adott képhez passzolót és kis segítséggel helyére rakják. Ezzel fél éve még az volt a program, hogy szedjük le a papírt a kocka oldaláról, és most meg már imádják rakosgatni. De ehhez már el kezdtünk az egyszerűbbekkel foglalkozni másfél évesen. Bár van gyerek, akiket ez egyáltalán nem köt le, de egy próbát megér. Régen nálunk Emma volt a nagy kirakós, most Míra a megszállott. Emma könyvmolyba ment át. Már fejből fújja a B&B könyveket :roll:

Timi, hát ez durva menet pelenkafronton. Megértelek, ha megőrülsz a korai keléstől, és hogy ez egy ilyen malőr miatt van. Szerencse, nekem csak szólnak, de a korábbi pár alkalom után lecsengett ez a vetkőzési mánia. Bízzunk a legjobbakban Nálatok is. Nem is tudom, mi lesz velem szeptembertől, ha kelni kell. Én is későn fekvő lettem, hogy legyen alkalmam kicsit élni is, miután ők lefeküdtek, ők azonban reggel erre nincsenek tekintettel, kelnek korán. Viszont szundizhatok tovább fél9, 9-ig, mert eljátszanak körülöttem. Persze közben megy a MInimax, de csak hébe-hóba nézik, többnyire a főcímzenéket.

Újabb őrületünk van, a házunktól nem messze van egy lankás domb, ahol elég kicsi az autós forgalom. Oda járunk motorozni. Alig lehet őket hazacibálni, pedig azelőtt nem voltak nagy rajongói ennek az eszköznek, csak a házban. Csoda okosan félreállnak, ha autó jön, és meg sem mozdulnak, míg el nem ment. Bár elég borongós sokszor nálunk is a napokban, de sok eső nem esik, így kinn fárasztjuk egymást. Szerintem én jobban kifulladok a végére, mint ők.

Lilypie - Personal pictureLilypie Fifth Birthday tickers
törpilla812
 
 

Vissza: Várandósság

Jegyzetfüzet:

 

X
EZT MÁR OLVASTAD?