Új privát üzeneted érkezett!

http://www.recept1x1.hu/receptek/item/4 ... eny%C3%A9r
Nyuszi azt irja ez a dr oetker vaniliáscuki hátuljárol van

Lilypie Kids Birthday tickers
babusok
Budapest
 
 



Lilypie Kids Birthday tickers
babusok
Budapest
 
 


[quote="szizzsófi"]B írta:szizzsófiabus nem miért? G van csak fent.

képlesen vagyok :lol: bejelölhettek akkor tudsz nézni képeket ha gondolod :wink:

Lilypie Kids Birthday tickers
babusok
Budapest
 
 

 
 

ez az akcijooos sima volt, nekünk is az van nekem semmi bajom vele bár igazán nagy locspocsban nem teszteltük csak olyan kis lájtosban :lol: de sztem elég ha beletüri az ember a gatyát :?

Lilypie Kids Birthday tickers
babusok
Budapest
 
 


Csajok ezaz esöcucc mikor volt aldilidliben? összel?

Lilypie Kids Birthday tickers
babusok
Budapest
 
 


Lehet én vagyok túl egyszerű, de nekem a FB olyan unszimpi meg bonyolult, hogy akárhányszor nekiálltam, hogy most aztán jól kiismerem sosem sikerült, soha semmit és senkit nem találok. Tök gáz, pedig nem vagyok analfabéta. :? :oops: Lehet öregszem. :?

Én is kötős szárút szeretnék gumicsellóból. Vagy ez tényleg nem szempont, ugyanúgy befolyik?

KépKép
timi76
Ráckeresztúr
 
 


Babus: tavasszal. Én akkor vettem.

KépKép
timi76
Ráckeresztúr
 
 


Nyulasz: megpucoltam a sárgabari nagy részét, lecukroztam, holnap főzöm a lekvárt. Drukkolj, hogy sikerüljön! Ha szeretitek és jól sikerül, akkor kaptok 1 üveggel!

KépKép
timi76
Ráckeresztúr
 
 


Timi: juj én se akartam ezt a FBot nagyon ellene voltam...voltam :oops: de most sokkal jobban szeretem mint az iwiwet :oops: :lol: és Apa beszélt rá de öt meg az egyik barátja regisztrálta :lol:
ügyi vagy lekvárral :wink:

Lilypie Kids Birthday tickers
babusok
Budapest
 
 


Zsófi: na de jo vigyázni kell ezekkel a kedvencekkel :lol: nekünk 4 ikeás kuty van :oops: de most van egy legujabb na abbol még csak 2 :lol:

Lilypie Kids Birthday tickers
babusok
Budapest
 
 


tavasszal??? :evil: :evil: :cry: :cry:

Lilypie Kids Birthday tickers
babusok
Budapest
 
 


[quote="szizzsófi"]B írta:szizzsófiabus B-nek csak ez az egy szutykos mackó kell, ezért hajtottam ennyire, K-nak tök mindegy csak minimum 3 cumi legyen nála és ő akkor már boldog, egy a szájba és mindkét kezébe szintén egy-egy, néha majomkodik és akkor két cumit is a szájába dug :lol:

:lol: :lol: :lol:

Lilypie Kids Birthday tickers
babusok
Budapest
 
 


Zsófi: szóval neked is van váltómackód nem csak B-nek!
:lol: :lol: :lol:


Á, a lekvárfőzéssel csak próbálkozom, s.barackot még sosem főztem. Narancsos őszibarack dzsemet már igen meg eperdzsemet, de olyan régen, hogy nem is emlékszem hogyan kell. :lol: Anyum csinált idén isteni finom eperdzsemet, szinte egyben vannak benne az eperszemek és tiszta eper íze van, alig van benne pici cukor. Mondtam jövőre szóljon, segítek pucolni, csak legalább kétszer ennyit gyártson, mert ez piszok hamar el fog fogyni. :lol:

KépKép
timi76
Ráckeresztúr
 
 


Zsófi: :lol: most már szépítheted! :lol:

Miért nem volt tegnap is ilyen idő??? :twisted: Nem mondom, a szél az kegyetlenül fúj, de legalább meleg van és süt a nap. Délelőtt is folyton az ajtóhoz sétáltatott Alexa, most legalább apjukkal kint lehetnek. Én annyira fáradtnak érzem magam, hogy inkább bejöttem pihenni kicsit.

Törpi: merre vagy?

KépKép
timi76
Ráckeresztúr
 
 


nálunk nem szeretik a szelet :cry: így maradtunk és pogit sütöttünk :lol: viszont extrajot aludtak majdnem 3 orát :lol:
ezt már szeretem :oops:

Lilypie Kids Birthday tickers
babusok
Budapest
 
 


Húú ennyire ragaszkodnak kedvencekhez?
ilyenkor nagyon tudok örülni, hogy semmi ilyesmi nincs enyémeknek, se cumi, se maci.... csak cumisüveg :? :oops:

Móni
KépKép
reunion
 
 


Móni: tápihoz :oops: nálunk is cumisüveg :oops: :lol: nem tudom elvenni majd megunják egyszer :wink:
na kiváncsi leszek tuti Nálatok is lesz majd vmi kedvenc :lol: nálunk sokáig nem volt semmi már panaszkodtam is h mindenkinek van vmi alvos nyonyorgatos izékéje csak nekünk nem na tessék most fél ora indulás elött h megbszéljük h ki jön velünk vásárolni vagy a játszotérre ja és persze ott én cipelhetem :? :lol: :lol:

Lilypie Kids Birthday tickers
babusok
Budapest
 
 


Móni: hogy ment Apanélküli nap? :wink:
Törpi: hova bujtál? :wink:
Ranárol, másik Katárol semmi hir? egyre ritkábban jönnek :(

Lilypie Kids Birthday tickers
babusok
Budapest
 
 


Zsófi: hát igen nálunk a játszon nem is érdekli öket kivéve amikor hintáztatják az aktuálist de ha vki meg akarja nézni már hisztisiroroham a köbön :? de csak megtanulják majd ezt is :wink:
Nyulasz Nonoját imádom annyira édesen visszaad mindent :wink: :lol:

Lilypie Kids Birthday tickers
babusok
Budapest
 
 


Zsofi: ügyi vagy :wink: (bár egyszer mi is igy kezdtük aztán ez lett :oops: :oops: :lol: ) de tényleg ne engedd akkor ha ilyen jol csinálod :wink:

Lilypie Kids Birthday tickers
babusok
Budapest
 
 


Nálunk is van alvóállat-egyre több. Hangának kb. 2 hetes kora óta megvan az a rongyi, az mindíg kell az alváshoz és nincs másik! molosmaci+ tigris, de ezeket csak azért adtam neki, hogy ne legyen már olyan üres az ágya Alexáéhoz képest, akinél viszont eléggé tömeg van és ragaszkodik is mindhez. 2 hetesen kapta a rongyimacit, aztán 1-2 héttel később az ormányosrongyit, ez a legfőbb, de kell, hogy ott legyen a molosmaci és a füles és ezekhez tegnap még lekérte a coccolinomacit a szekrény tetejéről. :shock: És úgy alszik, hogy betemeti magát az állataival, főleg a fejét. Kicsinek rettegtem, hogy megfullad, de ő így szeret aludni. És semmiből sincs váltás. nem tudom mi lenne, ha valami eltűnne, épp elég tortúra kimosni őket, nem is kerülhetnek ki a kiságyból, de nem is hozzák ki, ha mégis visszaviszik, mikor mondom, hogy nem lesz ott szundinál, mi lesz akkor?! :lol:

Nonó tényleg olyan aranyosan visszaad mindent! Le is nyúltam Nyulasz mondatát, miszerint "nem szabad irigynek lenni" és kezd beválni nálunk is, de olyan szépen sosem fog menni, az tuti! :wink:

KépKép
timi76
Ráckeresztúr
 
 


Timi, havazós, kertészkedős napom volt. ügyi befőzéssel, sárga irigy a sárgabarackért, csak azt a lekvárt szeretem :?
Itt jó idő volt, csak eszement szél, de lányokat nem igazán zavarta. Dédit, szegényt jobban :(

Babus, szerintem ősszel is lesz esőruha boltban, nekem legalábbis rémlik tavaszról.

Csimma teljesen mindegy. én is ragaszkodtam a fűzőshöz, aztán Emmának nem olyat kaptam köccsönbe, és épp olyan jó, mint a másik. Sőt, ezt maga is fel-le tudja venni, ami nálunk már szempont, mert imádnak egyedül öltözni, valamint Emma nem éppen ép elméjű mániája, hogy mindenhova befolyik a homok, így nem egyszer szereli le magáról bármely lábbelijét a homokozó közepén.

Móni, alvókahiányról fél éve én is itt panaszkodtam Babusnak, aztán Míránál egyre gyűlik az éji vad. Emma szerencsére megmaradt az eredetileg kiválasztott kettőnél. Fogsz Te még fejet vakarni nagyihoz utazáskor, mikor az állatsereglettől nem fértek el.

Nyuszi, sajna nem én voltam a karácsonyi gyümikenyér receptes.

Hű, most nem emlékszem többre, próbálok holnap jönni, bár egyedül leszek délelőtt, nem tudom, mire lesz lehetőségem így alvásidőben.
Nyugodt éjjelt Mindenkinek!

Az oké, hogy Németh Lajos bácsi, de ki az a Karcsi bácsi???? :shock: :shock: :shock:

Lilypie - Personal pictureLilypie Fifth Birthday tickers
törpilla812
 
 


[quote="törpilla812"] írta:törpilla812Míránál egyre gyűlik az éji vad

jaj de jot nevettem :lol: :lol: :lol:

Lilypie Kids Birthday tickers
babusok
Budapest
 
 


Hali!

Hű de ráértetek,alig győztem olvasni.Mi unokatesómnál voltunk,ott 4 hónappal fiatalabb a kislány.Lehet sűrűbben kéne mennünk hozzájuk,mert nem igazán örült a kislány,hogy játszanak a játékaival,lehet ha jobban ismerne minket,akkor megengedné :roll:

Lányok ne csináljátok már,pont Ti mondtátok nekem itt,hogy lesz az Aldiban esőruha,még kérdeztem is,hogy tényleg kell olyan?

Zsófi,bocsi,utána már nem olvastam,holnap lemérem a kabátot,de az hatalmas.

Babus,köszi receptet,de szerintem nem ezek voltak.Néztem a karácsonyi gyümikenyérét is,de ott meg whiskyt is ír :shock: Talán az az angol amit először linkeltél...na majd megpróbálom.

Móni,nekünk se volt sokáig semmi kedvenc,egy kis lapos macis-szundis valami van benn nekik,de sose érdekelte őket,aztán Noémi kiválasztott magának egy macit(bubu),eleinte a hajnali ébredésnél apa azt kezdte beadni,aztán már vitte magával este,Balázsnak semmi,de kb 1 hónapja kezébe nyomtunk egy tigrist,hogy ezzel alugyjál,és mikor takarni mentem be,akkor látom,hogy átölelve alszik vele.Azóta mindig visszük,de például még májusban sem volt neki,mikor Törpiéknél voltunk,és oda a bubut se vittük be,és nem is kereste.

Én mondjuk se elhozni nem engedek nekik semmit,se kajához,és csak 1 játékkal alhatnak,mert még a plüssök hagyján,de unokatesónál huszonhat kisautót kellett kiszedni az ágyból,amikor már elég mélyen aludt :lol:

Igazából eddig nem is akarták hozni,most tört rájuk ez a hozom-hozom,és csak mondogatják,Timiéknél is megfogta Noémi a labdát mikor indultunk,és mondogatta hozom-hozom-hozom,mondom neki jól van,erre hazáig ezt mondogatta,hozom-jhozom-ólvan-hozom-hozom-jólvan :lol:

Timi,imádom a sárgabaracklekvárt :D :D :D ették a lányok?Enyémek csak héjastúl hajlandók,pedig eddig mindennek kiköpték a héját,de délelött csak az őszibarack fogyott,ebéd után meg majdnem 3-3 sárgabarackot megettek,apa csak megmosta,ketészedte,és úgy harapták...én meg pucolgatom,aztán nem kell.

jujj,mi volt még a túloldalt :roll:

KépKép
noba
Budapest
 
 


Törpi! Vichy Karcsi bácsi

Mikor kicsik voltak, én is pont ezért nem tettem be semmit az ágyba, mert az volt a mániám, hogy nehogy megfulladjon

De ez fura nekem, mert amíg picik, a szülő választ, kinek mi lesz a kedvenc nem ? mi is adtunk nekik

nálunk az első 2 figura az ikeás szárnyasbéka meg az ikeás kandúr volt
Réka egy ideig babakocsis alváshoz a kandúr bajszát szopogatta, de féléves korában ez elmaradt, de ez is miattunk, mert nem raktuk be mellé
úgy ahogy Laura pár hónapig cumizott, de aztán mi nem adtuk a véres lepedő miatt, és soha nem is reklamált érte utána

Babus! a táphoz oké a cumisüveg, de vizet, gyümölcslevet is cumisból, a csőrös 1 napig érdekes, utána inkább nem iszik ha abból adom

Móni
KépKép
reunion
 
 


Babus,pont te írtad ezt,205.oldal :lol: Zsófi meg variált a lidlis meg aldis közt :lol:

Timi: haho sorstárs ne aggodj majd megunják egyszer valamikor nálunk már nem sláger lehet lassan eladosorba is kerül már csak nagyasztal van nagyszékkel meg rohangálás kaja közbenezen még agyalok h mit kellene csinálnom h a fenekükön maradjanak
Zsófi: naggggyon édik, nem csodálom h legujabb kedvenc kép ez lett olvastam ikresen játszotér tulélésre legjobb ha vkivel tudsz menni mármint ismerös anyuci házbol pl., nincs vki? nekem nagy segitség volt azaz egymásnak alattunkikrek mégiscsak könyebb volt 2 felnött 2 gyerek aztán idövel meg már simán mentek 3asban
esöcucc aldiban http://www.aldi-hungary.hu/hu/html/offers/58_23782.htm
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára noba 2011.07.02 07:19-kor.

KépKép
noba
Budapest
 
 


Zsófi,júli24-31-ig leszünk lellén.Nem spirál lett,hanem valami gyűrűt írt fel,amit magamnak kell feltenni,és mint az antibébi,21 napig fenn van,leveszem,aztán majd megjön.De még ki sem váltottam,csak nyaralás után fogom,mert elötte a mensit tologatom el egy másik gyógyszerrel.

KépKép
noba
Budapest
 
 


Törpi,mi meg azóta sem vettünk gumicsizmát :lol: Pedig akor megfogadtam :oops:

KépKép
noba
Budapest
 
 


Móni,3 napig egyedül :(

KépKép
noba
Budapest
 
 


Törpi: felétek már havazott is?! :lol: Na jó, értem én!

Nyulasz: eszik a barackot, csak ketten kétféle képen! Hanga egészben, szőröstől (őszibarack), bőröstől, a leszopogatott magot meg a kezembe nyomja. Alexa kisasszonynak falatozni kell, azaz kis kockákra vágni és a szájába adogatni. Néha-néha ő is nyúl a tálba és rakja a szájába, de az nagyon rizikós, mert mostanában, ha a kezébe vesz valami falatot, akkor kipróbálja milyen lenne gyurmának. :twisted:
Ma délután mi voltunk a macik a málnásban. Hanga profin tudja, hogy melyik érett és szedi és tömi befelé., Alexa tépi amit ér és tömi befelé. Este zöldbabot pucoltam, vágtam a lányaim meg úgy nyersen ették, mint akik nem kaptak vacsit, pedig még többet is ettek, mint szoktak. Igaz lehet a mondás, hogy evés közben jön meg az étvágy. Remélem nem lesz hasfájás belőle!

KépKép
timi76
Ráckeresztúr
 
 


Nyulasz: ez a gyűrű elég macerásan hangzik. :?

KépKép
timi76
Ráckeresztúr
 
 


Timi,végülis nyersen egészségesebb a zöldség :lol: Enyémek nem ették a málnát :(

Gyűrű,végülis ugyanaz mint a bogyó,csak 1. nap fel,a 21 nap le.Nem kell mindennap,mint a bogyót,bár már sajnálom,hogy hagytam magam lebeszélni a spirálról. :roll:

KépKép
noba
Budapest
 
 


Jó reggelt!

A nap süt,de a szél még mindig fúj. :(

KépKép
noba
Budapest
 
 


Jó reggelt!

Jó volt az éjszakánk, csajok azért mindig érzik mikor kell jónak lenni

A tegnap jól telt, habár volt, hogy kezdtem kiakadni és akkor gyorsan nekiálltam valami házimunkának, nehogy kiboruljak

Mikor magányra volt szükségem, (nekem néha kell 10 perc amíg senkihez nem szólok, de hozzám se szóljanak)
akkor leültettem őket az ikejás kis asztalhoz, adtam nekik filcet (kimoshatóst) meg papírt hogy rajzoljanak, mikor visszamentem, örömmel tapasztaltam hogy mindenhová rajzoltak, csak a papírra nem, és legfőképp kiszívták a filc hegyét :? :twisted:

Nyulasz! nekem is ezt ajánlgatta a doki a spirál helyett, (nem tudom miért ellenzik a spirált)
de én nem annyira hajlottam felé, mondjuk meg sem kérdeztem hogyan működik, inkább ráérősre vettem a dolgot

Timi! nyaraláskor nekem is mindig miki vendégeskedik,
vagy a rosszabb mikor utoljára voltunk Szlovákiában akkor méhenkívülivel kínlódtam végig a 10 napot és naggggyon fájt

Móni
KépKép
reunion
 
 


Nyulasz: na ja mostmár bánom h nem vettem akkor azt hittem minek az :oops:

Lilypie Kids Birthday tickers
babusok
Budapest
 
 


Móni,legalább alkoholos filc volt? :lol: :lol: :lol:

Jujj,méhenkívüli,szegény :(
Spirálra azt mondta,összevissza fog megjönni tőle,és nem tudom,hogy azért késik,mert terhes vagyok-e.Monom miért,az mellett terhes lehetek,azt mondja persze.Jó tudom nincs 100%-os védelem,na de úgy mondta,mintha algopirynt kértem volna :roll:

KépKép
noba
Budapest
 
 


Zsófi,

86-os kabát:
hossz nyaktól:40 cm
szélesség: 40 cmx2
Ujj válltól 30 cm
nyaktól:38 cm
hónaljtól:20,5 cm

92-es kabát:
hossz nyaktól:43 cm
szélesség: 41 cmx2
Ujj válltól 32 cm
nyaktól:40 cm
hónaljtól:21 cm

KépKép
noba
Budapest
 
 


Móni: jujj méhenkívüli! :( Magány kell mindenkinek szerintem! Nekem a déli alváskor ez megvan szerencsére. Mire felkelnek a csajok már totál kukának szoktam magam érezni. :lol:

Nyulasz: nem ették a málnát?! :shock: Enyémek kétpofára tömik. Látod, ha csütörtökön j idő lett volna együtt kimehettünk volna legelni, lehet akkor ráéreztek volna az ízére. :wink: Majd legközelebb!

Én ma kicsit elaludtam. Arra ébredtem, hogy kialudtam magam és rám van csukva a szobaajtó. Azt gondoltam még korán van, csak K. nem tudott aludni, mert csend volt. Épp fordultam volna a másik oldalamra, hogy még lustálkodok egyet, amikor vad dörömbölés van az ajtón és hallom ám, hogy cssssssss, anya alszik! Iziben megnéztem mennyi az idő, fél 10 volt. :oops: Most viszont rohanhatok hogy legyen ebéd! :lol:

KépKép
timi76
Ráckeresztúr
 
 


Azta Timi! jó az alvókád :lol: :lol:
én max akkor tudnék eddig aludni, ha hajnal 4 ig fenn lennék, de olyan meg soha nincs

Málnát enyémek is imádják, és ők is azonnal megtanulták, hogy melyiket szabad leszedni, csak úgy tömték befelé sogoréknál

Délelőtt lementem csajokkal játszóra egyedül, hát volt para, pont akkor kellett Rékának kötél hídon mászkálni amikor L hintázott
szegényt úgy kikaptam a hintából...

és egy kezemen meg tudnám számolni hányszor volt ilyen, hogy alvás előtt ettek normálisan, úgy látszik hármasban szép az élet így minden gördülékenyebben megy

Nyulasz! akkor lehet tényleg nem olyan jó ez a spirál
nem szeretném ha ennél még több lenne, és főleg nem összevissza
:twisted: :twisted:

Móni
KépKép
reunion
 
 


Timi,akkor jó friss az ebéd,ha rohanni kell utána :lol: röfög vagy kotkodál? :lol:
Rendes apa nagyon,engem nehéz felülmúlni,6-kor ébreszt a telefonom minden nap.Mondjuk ma hamarabb keltünk.

Nálunk sajtos-tejfölös husos sült tészta volt,úgy ették,öröm volt nézni :D
Legelni :lol: majd legközelebb :wink:

Babus,köszönöm,hogy hívtál,képzeld apa hazaért,és beszaladtam budafokra a két doboz pelusért :D Múltkor még 6500 volt :shock: :roll:

KépKép
noba
Budapest
 
 


Móni,nem tudom,szerintem jó a spirál,csak akkor nem kell 3 havonta receptért menned.Bár azt nem is tudom,hogy akkor is kell-e fizetni a dokinál,de ha igen,akkor meg is van a válasz.

Olvastad a múltkor amit írtam neked a játszóterezésről?Kitartás! :wink: ügyes vagy,csak lazán :D

És mi finom volt az ebéd,hogy ettek rendesen?

Törpi,ma is havat lapátolsz? :mrgreen:

KépKép
noba
Budapest
 
 


Akkor most visszavonom azt, hogy kialudtam magam! Alexához nem lehet eleget aludni!
Fél 12-kor mentek aludni, mert pont ő volt az, aki már nagyon nem bírt magával az álmosságtól. Fél 1-kor énekelgetett, bár feltűnően halkan, de én közben nekiálltam főzni a baracklekvárt, mondván majdcsak elalszik. 3/4 1-kor még mindíg dalolászott, ezért bementem. Alexa ült a kiságy sarkában, ahogy szokott ilyenkor, azzal a különbséggel, hogy totál pucér volt. Levette a bodyt, alul kipantentolta (3 patentos volt)m levette a pelenkát és összepisilte a matracot és a fél állatseregletet. Közben nem túl békésen rotyogott a lekvár, amit kavargatnom kellett volna. Krisztián mindez előtt 2 perccel lépett ki az ajtón, hogy megy dolgozni. Először átfutott a fejemen, hogy gyorsan megőrülök és akkor nekem már semmi gondom a világgal, aztán rájöttem, hogy akkor is csak rám marad minden, úgyhogy mentettem a menthetőt. Hanga 12-től alszik, szerencsére nem ébredt fel. Lekvárt futtomban megkavartam néhányszor, Alexát felöltöztettem, lefektettem a mi szobánkban utazóágyba, már ő is alszik végre, de úgy hogy még az én kispárnámat is oda kellett adnom, hogy végre elnyugodjon. A lekvár üvegekben pihen, a matrac kint szárad és végre ihatom a kávémat, bár valami nyugtató jobb lenne! Tele a púpom! És egyedül leszek délután. Brühühűűűűűű

KépKép
timi76
Ráckeresztúr
 
 


Timi,azta :shock: megpróbálok nem nevetni,bár így olvasva :oops:

Szóval hiába titkoltad a body patentjait,csak rájött :lol: Asszem lassan berakhatod alá a matracvédőt.Noémi leszokott róla,illetve eléggé a szájába raktam,hogy azt csak anya veheti le,mert pisis lesz az ágya...

KépKép
noba
Budapest
 
 


Móni: na ugye! Bele lehet jönni! És szerintem ők is tudják, hogy hármasban csak rád számíthatnak, úgyhogy jobban kell viselkedni (enyémekről ez csak ritkán mondható el)

Nyulasz: nem szaladgált, szerencsére a zöldbab nem futkos és hangot sem ad. :wink: Nálunk főzelék volt, Csajoknak beleütött tojással, nekünk csibefasirttal.

Azt kihagytam a sztoriból, hogy délelőtt Alexa a pelenkás kukát pakolta ki, ott is kimondottan a szaros pelenkát vadászta, meg is találta nagy sikerrel és nem mondom mit csinált vele! :oops: :twisted:

KépKép
timi76
Ráckeresztúr
 
 


Nyulasz: nyugodtan nevess csak, én is ezt tenném, ha nem velem történik! :wink: Most fogok bugyipelenkára beruházni, bár Krisztián erre is tudja a megoldást: szig.szalag! :lol:

KépKép
timi76
Ráckeresztúr
 
 


akkor zajlik az elet nalatok :lol:

egesz csalad alszik,asszem megyek en is.

KépKép
noba
Budapest
 
 


Szép álmokat! :)

KépKép
timi76
Ráckeresztúr
 
 


Emma nálunk a ribizkét zabálja a bokorról :shock: érdekes, hisz az a legkevésbé édes. Mírának többnyire jöhet minden, még a feketeszedret is kétpofára tömte tavaly. Idei teszt még nem volt. Az érett-éretlen válogatásával azért akadnak még problémák.

Timi, ja, havazott :lol: :wink: Délután 4-re após végre beígérte magát raklap aprításra, így nem igazán volt lehetőség megvárni, míg a csajok megébrednek, hogy megejtsük velük a szokásos péntek délutáni közös bevásárlást, tehát hívtam dédi szittert, én meg robogtam apáért melóba altatás után azonnal (előtte kicsit turiztam :oops: ). Aztán meg kiszabadultunk az udvarra és nem volt nyugalom. Kihasználva, hogy vigyáznak a gyerekeimre nekiálltam gazolni, mert akadt bőven. Csütörtökön meg barátnőm volt itt kislányával. Csajok már hihetetlen távokat képesek megtenni kismotorral és imádják, így elmentünk velük fagyizni. A gond csak az volt, hogy én jobban lefáradtam, mint ők. De már okosan félreállnak, ha kiáltok, hogy autó, és nem hagyja az út közepén Míra eszét vesztve a motort rohanva hozzám :lol:
Miki nekem is pont nyaralásra jött volna, de ziziségemre jellemzően egy héttel korábban abbahagytam véletlen a gyógyszert, így megoldottam a problémám akaratlanul is.
Éljen a nagy alvás!!!!!

Nekem ma hálótársam akadt (apa mellett) Míra személyében. Ordítva rohant át és ékelte be magát közénk. Rosszat álmodhatott. Még a cumija sem kellett, úgy aludt reggel 7:20-ig. Ezt le kellett írnom, mert fel nem írtam még sehova :roll:

Móni, Míra ma a gyurmát kezdte el kóstolgatni :shock: Nem igazán értem, nem két napja játszanak vele, hogy ez most honnan jött??? És az a filc milyen? Hol vetted? Könnyen csúszik a papíron? Mert lányaim nem szeretik a ceruzát, mert azzal olyan nehézkes firkálni, a golyóstollat viszont nem adnám szívesen, mert nem jön ki nagyon a ruhából.
Méhen kívülit nagyon sajnálom!!!!!!!!!! :(

Ma délelőtti műsor (aztán eldugulok): Próbáltam rendezni soraimat a fürdőben, ezalatt a csajok berongyoltak a gardróbba. Mire utánuk mentem Míra pucér popsival, zokni cipő nélkül áll a polcok között, vigyorogva rám a bugyimban. (Még jó, hogy nem tanga volt.) Hosszas győzködés közepette, miszerint vegyük vissza a pelust, rucit, zoknit... megjelent Emma a konyhapultról lecsórt zsemlét rágcsálva elégedett pofával. Simán hülyét csináltak belőlem két perc alatt. Minden kedves ikres anyuka társam, kössétek fel a gatyátokat, mert ez szerintem csak egyre keményebb lesz.
Persze Mírával nem jutottam dűlőre, nem sikerült visszaadni a pelust rá, kénytelen voltam egy bugyi-legging verzióval kiegyezni. Mondtam szóljon, ha pisilni kell, erre a válasz lekezelő "nem" volt :shock: Aztán végülis egészen alvásig bírta, még ebéd alatt is, csak most, szunyához adtam rá újra pelenkát. Persze mivel innit nem kért én sem erőltettem a dolgot :oops: Az mellékes, hogy az idegeire mentem a 20 percenként feltett kérdésemmel: nem kell pisilni?

Lilypie - Personal pictureLilypie Fifth Birthday tickers
törpilla812
 
 


Na de Nyuszi :wink:
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára törpilla812 2011.07.02 12:48-kor.

Lilypie - Personal pictureLilypie Fifth Birthday tickers
törpilla812
 
 


Timi, felülmúlta Alexa a két lányomat egyedül is!!!!! :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: Ugye nem azt akarod mondani, hogy csokinak nézte? :lol: bocs. De az enyémek mindig azt mondják, mikor pakolom ki a másikat a kakiból, hogy: sütiiiiiiiiiiiiiiiiiiii

Lilypie - Personal pictureLilypie Fifth Birthday tickers
törpilla812
 
 

Vissza: Várandósság

Jegyzetfüzet:

 

X
EZT MÁR OLVASTAD?