Új privát üzeneted érkezett!

Timi, én ilyenből nem csinálok szívbajt, és Téged sem úgy ismerlek, mint akit zavar, ha idióta valaki körülötte. Majd gyakorló anyukaként rájön a kis csitri, hogy mekkora paraszt volt egykor. Ha meg nem, akkor meg felesleges is ezen túráztatni magad.
Az etetőszék eltolás nekem azért nem működött, mert akkor felállt benne, és mindig attól féltem, kifordul. Annyira jó, hogy már nincsen nekünk az. Csajok is utálták már, sztrájkoltak, ha abban kellett enni, és én is csak felhúztam magamat tőle.
Igazából én is próbáltam szoktatni őket az egyedül játszásra, de már nem is tudom hogyan, de csak Emmánál működik. Mírának mindenhez kellek. Más nem, rajongó, dicsérő, tapsoló tábornak. Te hogyan szoktattad őket?

Nyuszi, remélem jó buli lesz!
Nagyi dolgot sajnálom Nálad nagyon, de már mondtam, mert tudom, hogy Neked aztán tényleg nincsen más segítséged.
Nagyik nálunk megbízhatóak, akár többet is rájuk lehet sózni, csak az anyóssal vannak gondok kajáltatás terén. Nem fogja fel, hogy ezek nem zabagépek, mint a fiai voltak, és nem lehet őket nasiztatni. Avagy az uzsinál is 5ször a lelkére kell beszélni, hogy ne adjon mást nekik, mert akkor nem lesz vacsi. Az csak egy rapid, könnyű uzsonna kell, hogy legyen. De szerinte nem elég a joghurt, kell még pogi, gyümi, keksz... döbbenet!!!!!! Tegnap náluk vacsiztunk. Míra nem ette lelkesen a tököt, csak a virslit belőle. Utána evett még apja krumplistésztájából, majd mivel volt hétvégi buliból süti, azt is kaptak. Ezek után előáll még a csajok gyengéjével: nem esztek egy kis sajtot? Na erre már eldurrant az agyam. 7-kor nem kéne ennyi félét össze enni, mert aztán a gyerek egész éjjel szenved, elalvási procedúráról nem is beszélek.
Szóval valóban, mindenhol van kín, csak hol ez, hol az.

Zsófi, steril strip-em van itthon, azzal próbáltam összehúzni a sebet, nem túl nagy sikerrel, mert hiába vágtam le a hajat, kopaszra nem tudtam, így nem tapadt annyira. Bezzeg a leukoplaszt! Azt tettem a strip végére keresztbe alul elül, az most tartja. Tegnap este nem cseréltem, ma már talán kéne? :?

Lilypie - Personal pictureLilypie Fifth Birthday tickers
törpilla812
 
 


Törpi: valahogy iciri koruktól egyedül voltak hagyva a nappaliban, a konyhából rájuk láttam. Eleinte a kanapén feküdtek, aztán a járókában, később meg amikor már kusztak-másztak az egész nappali az övék volt. Valahogy ők elejétől azt szokták meg, hogy én főzök, ök meg addíg játszanak, nézelődnek önállóan kettesben. Alexának meg kimondottan kellenek olyan percek, amikor csak egyedül van, értsd ezt úgy, hogy elvonul a függöny mögé egy játékkal és ott játszik 5-10 percet egyedül, még Hanga sem háborgatja olyankor. Ragasztáshoz 3 napig ne nyúlj, mert szétnyílik, ezt a rutin mondatja velem, de tutibb a 4 nap! :wink:

Csajok! Találtam egy tök szimpi üdülőhelyet és kértem 3 napra árajánlatot. Légkondis bungalowk, rengeteg féle medence. és még olyan messze sincs 160 km tőlünk. Járt már valaki Cserkeszőlőn? Mi még nem, de annyira megtetszett, hogy K mondta foglaljak 3 napra. Persze ő úgy szerette volna, ha a csajok nélkül megyünk, de én idén még nem hagyom őket ennyi időre mással. majd jövőre. Még pont annyi üdülési csekkünk marad, hogy ezt fedezze. majd ügyesen gazdálkodunk!
Ez a hely: http://www.aqua-spa-hotel.hu/galeria.html#a

KépKép
timi76
Ráckeresztúr
 
 


Timi, köszi, már ma épp bontani akartam, akkor hagyom holnapig még a ragasztást.
Hát ez a spa tényleg csodaszép, az árak is tűrhetőek, de nekünk egy kicsit messze van, így nem jártunk még arra.
Nekem sosem tűrték, ha sokáig magukra hagytam őket, pedig ők is láthattak mindenhonnan, mert egyben van a nappalink konyhánk. Nem is tudom, hogy alakult mégis úgy, hogy Emma elvan magában, Míra meg kevésbé. De mióta a kirakókkal le tudja foglalni magát, azóta azért kicsit jobb a helyzet. Feltéve, ha nem veszti el a türelmét, mert nem megy. Na felmegyek hozzájuk, mert annyira benne vannak az alvásos játékban, hogy mindjárt visszaaltatják egymást.

Lilypie - Personal pictureLilypie Fifth Birthday tickers
törpilla812
 
 

 
 

hello

voltunk délután ikejázni, vettünk kis széket asztallal, majd felállítjuk valahol, hátha előbb utóbb kidobhatjuk az etetőszéket

Mamánál is van ilyen kis asztal paddal, iskolapadszerű, de egymással szemben ülnek, és abban szoktak uzsizni délután mikor kinn vannak az udvaron, de az azért más, mert ha disznó is meg elszaladgálnak, akkor sem gáz a takarítás utánuk a teraszon

Timi! Cserkeszőlő hozzánk elméletileg közel van, de én csak pici koromban voltam, emlékeim szerint termálvizes, de persze az rég volt

holnap megyünk csajokkal reptérre, kíváncsi leszek érdekli-e őket majd, vagy mit szólnak a nyüzsihez
egyáltalán lehet-e most nézni repülőket nem tudom

Móni
KépKép
reunion
 
 


Móni, reptér? Lesz ott valami műsor? Vagy honnan az ötlet? Bár enyémek is imádják a repülőket, félő, be is golyóznának az extázistól egy reptéren :roll:

Lilypie - Personal pictureLilypie Fifth Birthday tickers
törpilla812
 
 


Törpi! nem nem, semmi műsor,
apa barátja most jön haza ámerikából, 3 hétig lesz itthon,
nagyon várjuk már, és olyan igazi repteres "Love Aktually"-s (kedvenc filmem)
köszöntést akarok neki, gondoltam csajokkal meg repcsit is nézünk előtte

extázis :lol: :lol: :lol: enyémeknek még nem tűnt fel hogy van égi jármű is, csak az ótóóóó

Móni
KépKép
reunion
 
 


Törpi,és milyen sajtot adsz nekik,és milyen formában???Enyémek nem igazán akarják enni,pedig jó lenne.Apukám szerint a kecskesajt nagyon egészséges :roll:
Én most ikeás etetőszékeket hajtok,ezt meg eladom.Mi is sak az ebédhez használjuk,így is maszatosak,hát még szék nélkül :shock: :lol:

Móni,nemár,hogynem bámulják az eget :shock: Enyémek már tavaly nyáron is azokat lesték,sokszor alig vettem észre,de ők már láttá.Tegnap jött itt nálunk a szunyogírtós repülő,nagyon alacsonyan,és baromi hangosan...annyira örültek neki,de a harmadik kanyarnál Bada kicsit meszeppent tőle.
No akkor lesz nagy meglepetés nekik,hogy mekkora madarak vannak :lol: :lol: :lol:

Timi,csak belekukkantotam a képekbe,széééép nagyon!Mikor mentek?És 1 szoba+nappali,vagy milyen felállásban?És az úgy 1 éjszakára mennyi?

KépKép
noba
Budapest
 
 


Ja,délután jól sikerült,volt egy kiskutya is,tűhegyes fogakkal és karmokkal,meg kerti fa mászóka-hinta,meg motor,traktor,fűnyíró,gokart...szóval minden klassz dolog,aztán amikor ettünk a teraszon jött az eső,így utána bementünk a házba,Balázs minikonyhában főzött,Noémi meg hintalovazott,hol rajta ült,hol etette.Aztán kitört a botrány,mikor közöltem,hogy indulunk haza.Eddig Balázzsal nem volt gond,ő nem hisztizett,de most fordult a kocka,Noémivel picit könnyebb,Balázzsal meg közelharcot kell vívni mindenért,ami nem egyezik az ő elképzelésével...hiába,fejlődik ő is :lol: :lol: :lol:

KépKép
noba
Budapest
 
 


Jó reggelt!

Elszállt amit írtam megszűnt az internet kapcsolat egy másodpercre

szóval
Nyulasz! tényleg nem is láttak még repülőt, nem volt hol

de nehéz lehet ez amikor el kell jönni és nem akarnak, ilyen sem volt még nálunk
csak olyan, hogy nálunk volt vendég, és nem akarták, hogy elmenjen, ezért kézről kézre jártak, mindenkivel felvetették magukat, nehogy el tudjanak menni

Móni
KépKép
reunion
 
 


Móni,eddig nekünk se volt gond az indulással,de nagyon belemerült Balázs a játékba,és eszembe jutott,mikor én voltam gyerek,hogy ha eljöttek az unokatesómék,akkor tuti az utolsó 10 percben találtuk meg a legjobb játékot...hát ez van,sajnos Szentendre messze van tőlünk,majd 1 óra,így kevesebb idő marad ott.Majd ha nem kell ebéd után aludni,akkor már hamarabb tudunk menni.

Jaja,ez nálunk is volt,mikor fél óráig búcsúzkodtak :lol: :lol:

Móni,most komolyan mondod,hogy ott feletettek egyáltalán nem járnak repülők? :shock: :roll:

Timi,itt esik :(

KépKép
noba
Budapest
 
 


Jó reggelt!

Nyulasz: itt most nem esik, de vizes minden, nem tudom mi lesz délután, de ha gyertek bátran, bent is elleszünk. :wink:
Két háló, nappali, főzőfülke, fürdőszoba, wc, fedett terasz fa asztallal-székekkel, kocsibeálló minden házikó mellett, 6 éves korig ingyenes, két felnőttnek 1 éjszakára 24000.- Egyébként 4+2 fősek ezek a házikók, mert a nappaliban a kanapé kinyitható. Az árban minden medence, szauna, fitnesz terem használat benne van+ reggeli is. Krisztiánnak mutattam, hogy esetleg jövőre ez is szóba jöhet és erre határozottan utasított, hogy azonnal foglaljam le! :lol: Ez lesz a szülinapi ajándékom. :wink:

Móni: repülőket enyémek is lesik már nagyon régóta és én még nem is látom, mikor kiszúrják. Mi meg mindíg mondjuk, hogy ott repül az Ati-unokaöcsém légiutas kísérő.

KépKép
timi76
Ráckeresztúr
 
 


:D :D Dehogynem itt légi folyosó van felettünk, meg kőbánya felett de az erkélyen nagyon ritkán vagyunk, a játszón meg nem is figyelünk ilyenre

Móni
KépKép
reunion
 
 


Timi,jól hangzik a szállás :D végül mikor mentek?

Rendben,akkor jövünk,ha esik,ha fúj :lol: viszont apa nem biztos még,hogy tud jönni.

Tegnap én nagyon jól jártam,gondoltam elszaladok délelött tankolni a gyerekekkel ,ha megyünk délután már ne kelljen megállni,meg amúgy is borus volt az idő,gondoltam a játszóra úgyse indulok el babakocsival,így meg hazafelé megállok velük.a 6-os bevezető szakaszán egy csomó rendőr az omv kút elött,mikor odaérek integet,de nem félreállít,hanem mintha csak azt mutatná,hogy lassabban menjek,gondoltam a teherautó miatt,ami ott parkolt,mert igazoltatták.Én meg elmentem mellettük,és beálltam a kútra tankolni.Erre látom sétálnak utánam.
Forgalmi apánál,műszaki matrica nincs az autón.Hívom apát,mondja,hogy valami környezetvédelmi osztályt elírtak az előző vizsgán,és emiatt nem raktak rá matricát,hanem adtak egy igazolást a vizsgáról,amivel 15 napon belül be kelett volna menni a rendőrségre elintézni.Na ezt jól elfelejtettük,tavaly szeptember óta :oops:

Mondta a rendőr,hogy 5000 ft-ról kitölt egy csekket,mert nincs nálam okmány,fizessem ki a tankolást,és utána álljak félre,addig visszasétálnak az autójukért.

Benn ülnek már 20 perce,majd kiszállnak,és közlik,hogy hívjam fel mégegyszer a férjem,mert lekérdezték az autót,és ki van vonva a forgalomból :shock: :shock: :shock: mondom az hogy lehet,5 éve megvan az autó,már a 3. műszaki vizsgán volt,így akkor hogyan kaptam forgalmit hozzá,azt mondják ők sem értik,most egyeztetnek a győri kollegákkal.Mi ott vettük Győrben egy autókereskkedésben,banki visszavett autó volt...Hívom apát,hogy jöjjön,mert gond van,gyerekek benn az autóban...
Fél óra múlva kiszállnak megint az autójukból,kiderült félreértés,így marad az 5ezres bírság,de intézzem el a műszaki matricát,mert ez miatt mindig meg fognak állítani.Úgyhogy játszótér kimaradt,még jó,hogy ebédre hazaértünk :?

KépKép
noba
Budapest
 
 


Móni,ja értem :lol: na nem értetlenkedek tovább :wink:

KépKép
noba
Budapest
 
 


Timi,ha ilyen nyarunk lesz,esküszöm utoljára nyaralunk belföldön :twisted: 20 fokos a velencei tó :shock: katasztrófa.

Lehet jövőre bevállaljuk Caorlét.

KépKép
noba
Budapest
 
 


Nyulasz: :shock: nem semmi! Engem nagyon ritkán állít meg rendőr, de akkor tuti nem stimmel valami. Volt, hogy semmi irat nem volt nálam, csak egy szál forgalmi, de az legalább rendben volt. Én megúsztam büntetés nélkül, valahogy kidumáltam magam, még az is szóba került, hogy szőke vagyok, amennyire emlékszem. :lol: A legutóbbi viszont nagyon gáz volt.

Én olyan betoji vagyok, mi is mennénk külföldre és még csak drágább sem lenne, csak nem beszélünk nyelvet, így én a gyerekekkel nem nagyon merek menni. Pedig gyerekkoromban anyuékkal sokfelé mentünk és ők sem beszéltek. :?

KépKép
timi76
Ráckeresztúr
 
 


Ja,emlékszem a xenon miatt :evil: akkor vettük ki mi is.

Nem baj,majd nyárig megtanulunk :lol:

KépKép
noba
Budapest
 
 


hiszti a köbön :evil: :evil: de legalább olvaslak Titeket ez tartja bennem a lelket :lol: :lol:
mi volt a sztori ha publikus?

Lilypie Kids Birthday tickers
babusok
Budapest
 
 


az én gyerekeim totál idöjárás-zizik :evil: :evil:

Lilypie Kids Birthday tickers
babusok
Budapest
 
 


Babus: az enyémek meg mormoták ettől az esőtől, fél 9-kor keltek, bár a tegnap délutáni alvás nem volt olyan hosszú, csak 2-ig aludtak, igaz már fél 12-től. :lol:

KépKép
timi76
Ráckeresztúr
 
 


irigyirigy :oops: :lol:

Lilypie Kids Birthday tickers
babusok
Budapest
 
 


nöttek Csajok (na jo ez nem meglepö :oops: ) már egyedül is elérik a csapot kinyitják és egyedül mosnak kezet :lol: azt nem mondom meg hányszor :oops: :lol: de bizti kitaláljátok :lol: 8)
ja persze a fellépöröl

Lilypie Kids Birthday tickers
babusok
Budapest
 
 


Babus: én jól bevásároltam scamp bodykból, mert imádom, természetesen 80-ast még akkor amikor épphogy kezdtek kinőni a 74-ből és már kicsik. :( Van ami nem is volt még rajtuk. Be tudom patentolni, de nagyon feszülős a mutatvány. :( Dédi 1 hete látta őket, tegnap álmélkodott, hogy mekkorát nőttek. Én is látom hogy nyúlanak. Hihetetlen! Jaj de nagyon szeretném én vissza a minimanóimat!

Na iparkodok, mert meg kéne sütnöm sok-sok pizzás csigát, amíg alszanak a lányok! Régóta ígérgettem itthon, úgyhogy ma jött el az ideje! Remélem a vendégek is szeretik! :wink:

KépKép
timi76
Ráckeresztúr
 
 


Babus,kitartás!
Ó,kézmosás,ügyesek,csak le ne forrázzák magukat!

Timi,mondtam én neked,hogy a 86-os kell már,nem a 80-as :lol:
Csigákat majd teszteljük :wink:

Viszek játékokat! :D

KépKép
noba
Budapest
 
 


na megjöttünk repcsit nem láttunk, mindegy nem baj,
viszont az alvásnak lőttek, ott sírnak a kiságyban fél órája, de képtelenek aludni, mert reptérre kifelé elaludtak a kocsiban

Babus időjárás nagy Úr én is küszködöm miatta sokat

Ruhákból én mindig előre vásárolok, már most is van egy csomó 86-os, de 92-es is, pedig a 80 még szinte mindenből jó

Móni
KépKép
reunion
 
 


Nyulasz: okés, majd cserélünk. :D Ja, hát bodyból tényleg már a 86-os kellene. Olyan nagy lovak már! Az ágyban kiterülve szinte végigérik az ágyat, nemrég meg keresztben is elvesztek benne.
Még a végén jó idő lesz? Hétágra süt a nap! :D

KépKép
timi76
Ráckeresztúr
 
 


Timi: :lol: :cry:
Nyulasz: alapbol középen van arra még nem jöttek rá h lehet eltekerni csak arra h kinyitni h kell de mikor hallom h gyanus a fördöszoba mindig megyek megnézni h mivan odabent :lol:

Lilypie Kids Birthday tickers
babusok
Budapest
 
 


drukkolok a joidönek :wink:
Móni: jaj igen legrosszabb mikor bealszanak a kocsiban és nem kéne :evil:
Timi: nyami csiga ha fincsi majd dobd a receptet ;)

Lilypie Kids Birthday tickers
babusok
Budapest
 
 


Babus: szerintem finom, de majd Nyulaszék tesztelik, aztán ha nekik is fini, akkor dobom a receptet. Egyébként tök könnyű. :wink:

KépKép
timi76
Ráckeresztúr
 
 


Timi: oksa imádom azt a szot h könnyű elkészíteni :wink: :oops: :oops:

Lilypie Kids Birthday tickers
babusok
Budapest
 
 


Babus: én bonyolultnak neki sem állok, mert egyébként nem tudok ám sütni, csak próbálkozom! :wink:

KépKép
timi76
Ráckeresztúr
 
 


na csak nem lett végül jo idö :(

Lilypie Kids Birthday tickers
babusok
Budapest
 
 


Nyulasz: tudtam, hogy valamit elfelejtek! :oops: Nonó ruháját visszaadni! Te meg nem szóltál! :oops: Most ég a pofám rendesen! :oops:

Hát az idő nem nekünk kedvezett. :twisted: Sosem lesz már nyár?!

Cseréltünk játékokat, legközelebb lehet gyereket is kéne! :wink: Jelentem Alexa részéről teljes a szerelem Kriszti felé, fogja a kezét, viszi magával és amikor mentek haza kérdeztem megy-e ő is és bólogatott és ment volna.
Én viszont millió puszit kaptam Badától! :oops: :D
Ma is megállapítottam, hogy 3 hónap rengeteg! Legalábbis remélem, hogy az enyémek is lesznek hasonlóan okosak és értelmesek 3 hónap múlva!

KépKép
timi76
Ráckeresztúr
 
 


Timi,küldheted a receptet Babusnak :D Nagyon finom volt,de nekem a pogid a kedvencem :wink: Meg igazából elötte kajáltunk be mikor indultunk.

Ja,ruhákat én is elfelejtettem ám :lol: itthon ugrott be,na majd legközelebb.Ne aggódj miatta.

Nagyon jól éreztük magunkat,köszi :D És Alexa tényleg kézenfogott,és vitt magával mindenfelé,nagyon cuki volt :D

Móni,na még a reptéren sem járnak repülők? :lol:
Hú,az tényleg bosszantó,mikor kicsit bealszanak,ez miatt állandóan variáltam a programokat,hogy elkerüljük,de van amit nem lehet.Ez is pár hónap,aztán jobb lesz,már smán végigülik az 1 órás utat is,régen az 5 percre levő Interspártól hazáig elaludtak.

Babus,enyémek meg csak oldalra tudják tekerni,de lassan ráéreznek a nyitásra :roll:

Nincs valakinek egyszerűűűűűűűűűűű gyümölcskenyér receptje?
No meg valami sárgabarackos piskotás is érdekel,annyi barackunk lett :shock:

Tényleg Timi,azért nézzétek nincs-e benne "husi",mert ez sosem volt permetezve :lol:

KépKép
noba
Budapest
 
 


juj de jooo :wink:
Nyulasz: 1x nagyon régen csináltam de nem lett tul jo :oops: igy nem is került bele a repertoárba :oops:

Lilypie Kids Birthday tickers
babusok
Budapest
 
 


Nyulasz: Szentendre tényleg nincs közel, nem probáltok már meg odafelé aludni? én már simán bevállalom a kocsiban alvást ha minimum fél ora megvan aztán majd alszanak hazafelé is :lol: különben soha nem mennénk sehova :oops: :lol:

Lilypie Kids Birthday tickers
babusok
Budapest
 
 


Babus,de úgy akartam,hogy út közben alszanak,csak akkor még nem tudtam,hogy apa mikor ér haza,és szerintem 2-fél3 ig ébren tudnának maradni,de ha később jött volna csak,akkor megsz.vom :oops:
Viszont én fél órás útra nem merem bevállalni a kocsiban alvást,vagy ahhoz nagyon későn kell elindulni,mikor már nagyon fáradtak,akkor meg majdnem ott vagyunk,mintha délben lerakom őket kicsit aludni,és ébresztem őket.Törpiéktől 14.15-kor indultunk,és az utca végén már aludtak. :lol:

Zsófi,itt is car az idő. :( 92-98-as??? :shock: lassan te adhatsz el nekünk kinőtt ruhákat :lol:

KépKép
noba
Budapest
 
 


brrrr tényleg itt az ösz :?
Zsófi: hu jol megnöttetek :wink: öszre én is tuti veszek esöszerkot :lol:
Nyulasz: jaja tiszta sor, mondjuk nálunk a délben lerakom elképzelhetetlen :oops:
hétvégén is ilyen vacak idö lesz??? :cry:

Lilypie Kids Birthday tickers
babusok
Budapest
 
 


Jó reggelt!

Zsófi: azta! Jó nagyon vagytok! :shock:

Nyulasz: még sosem sütöttem gyümölcskenyeret, de ha találsz jó receptet vevő vagyok rá! :wink: Barit nagyon köszi! Ez rengeteg! Lehet főzök belőle lekvárt, mert ennyit nem biztos, hogy meg tudunk enni. :lol:

Itt van az ősz, undorító ez az idő. Nem elég, hogy a lányok nyűgösek, még én is az leszek! Milyen mázlija van apának, hogy ma dolgozik! :lol:

KépKép
timi76
Ráckeresztúr
 
 


Babus,délben lerakom nálam is csak úgy működik,ha reggel keltem őket.Hétvége is asszem ilyen lesz :x

Enyémek még alszanak,ilyenkor sokáig húzzák...nem baj,úgyis főzök,sehova nem megyünk délelött.

Zsófi,ebből az aldis esőruhából még a 86 és 92-es hatalmas :roll:

Timi,én a vaníliáscukor hátulján olvastam múltkor a receptet,vettem is szilikon formát a yiskben,és ügyesen kidobtam a receptet :lol: Ma szerintem elugrunk délután az interspárba,veszek másik vaníliáscukrot.

KépKép
noba
Budapest
 
 


Nyulasz: ja, hogy vaníliás cukor? Ha tegnap szólsz adtam volna egyet, szerintem nekem is van gyümikenyérreceptes. :lol:

Mit fogok én egész nap csinálni ezzel két ördöggel bezárva? Csak kell az a gumicsizma, hogy ilyenkor is ki tudjunk menni, pedig én csak ősszel akartam venni. :?

Állítólag júli közepétől aug. közepéig jóidő lesz! Hát nagyon remélem! Épp elég lesz, hogy nyaralás felére jön a mikulás, ahogy számolgattam. :twisted:

KépKép
timi76
Ráckeresztúr
 
 


Timi: tetykoban mintha láttam volna akcijoooos gumicsimmát :wink: elég sok minden le van árazva, de csoda történt nem találtam semmit :lol: mondjuk nyári cucc már nem kell lassan elindul az öszi gyüjtögetés :lol:
az a baj h nagyon fuj a szél enyémek azt nem nagyon birják :? mi sztem megint tetykozunk, szeretnék egy olyan filás pontokért oldaltáskát tegnapa camponában nem volt lehet megnézzük börsön hátha :lol:

Lilypie Kids Birthday tickers
babusok
Budapest
 
 


Nyulasz: aztaa Nektek is jo az alvokátok :lol: :lol:

Lilypie Kids Birthday tickers
babusok
Budapest
 
 


Zsófi,
86-os nadrág belső hossz:30
vállpánt aljától:63
teljes hossz váálpánt középállásban kb 72 de állítható
csípőkb 38x2

92-es nadrág belső hossz:33
vállpánt aljától:66
teljes hossz váálpánt középállásban kb 76 de állítható
csípőkb 40x2

De gondolom ezek változnak ha más fajtát nézel.Kabátot is mérjek?

Babus,én is akarok fila tatyót,de én a kozmetikai táskát.Múltkor volt,de a vállpánt nem volt benne,főnökség se értettemondták majd érkezik még.Én sétához venném,belefér innijük,telefon,kulcs,alma...

Timi,megnézed a vaníliáscukron,hogy ven-e ilyen recept?

Időjárás tuti infó?
Miki nekem is jött volna,dokival irattam valami bogyót,amit 10.napon kezdek szedni 10 napig,aqbbahagyom,és kb 3 nap múlva megjön,így pont elötte levő hét lesz.Tudom hormon,de 6 lombik után ez már igazn semmi...

KépKép
noba
Budapest
 
 


Nyulasz: na, pont az nincs, pedig még a sütőporokat is végignéztem. Pedig határozottan emlékszem, hogy volt, mert én is meg akartam csinálni, igaz még karácsonykor. :? Keressek neked egy jónak tűnő receptet?

Időjárást rádióban hallottam meteorológustól (Németh Lajos bácsi -lányok már megismerik a tv-ben :lol: ). Azt mondta, ha nem így lenne várja a panaszleveleket. Mondjuk ezzel sokra nem megyünk, de neki be szokott jönni, amiket mond.
Én is gondoltam olyan bogyóra, ami eltolja kicsit, de már nem jutok el dokihoz. Így jártam. Amióta menstruálok mindíg nyaralásra esik, már lehet hiányozna is! Ha nem akkorra esett véletlenül, akkor tuti előbb jött, csakhogy őt is vigyem nyaralni. Még a fogamzásgátló sem jelentett akadályt.

KépKép
timi76
Ráckeresztúr
 
 


Timi,ja ez bosszantó,milyen jó volt terhesen,hogy nem jött meg :lol:

Ha találsz valami jó receptet megoszthatod velem :wink:

Reméljük Lajosbának igaza lesz!Csak elötte is kéne jó idő nekünk,hogy meleg legyen a Balcsi.Nektek a medence az tuti jó lesz :D

KépKép
noba
Budapest
 
 


Nyulasz: mintha Törpi sütött volna karácsonykor gyümölcskenyeret. :? Keresgélek, de nem tetszik egyik sem, amit találtam. :?

De jó is volt terhesen, legalább az alatt a 7,5 hónap alatt nem volt ilyen gondom. Én naív azt hittem majd könnyebb lesz, mert azt mondta mindenki, hogy terhesség után nem kínlódik az ember annyit, hát én megint ott tartok, hogy két napig őrjöngök a fájdalomtól brutál erős gyógyszerkombó mellett is. :(

KépKép
timi76
Ráckeresztúr
 
 


Hali

Tescoban tényleg van gumicsizma leárazva, én is vettem, mert én meg rendeltem next-est, de nem jött meg :twisted: :twisted:
de persze hogy kiválasztottam olyan béna vagyok, úgy vásárolok mint a vaklégy
itthon láttam, hogy az egyik nem is akciós volt

Időjárás nagyon klassz
mondjuk én most örülök is mert nincs igy lelkiismeret furdalásom amiatt hogy be vagyunk zárva a lakásba
3 napi tök egyedül leszek, apa elment barátjával, én meg csináljak amit akarok

Timi:mi a Karcsi bácsival vagyunk így mint ti a LAJOS BÁCSIVAL :lol: :lol:

Móni
KépKép
reunion
 
 


Timi: börsön szivárványos gumicsimma volt akcijooos 1225- talán 21 volt a legkisebb de erre nem esküszöm 24est néztem h vegyek-e de ami van az 23as és még simán beleférnek :shock: :lol:
ooo nem mondod? sajnálom tudom milyen szar :( én is Csajok elött halálomon voltam most meg jupijéé ahhoz képest koppkopp
Móni: hu de még megjöhet a csomi nem? csak bizti csuszika posta :?
kitartás juj de tudom milyen is ez egyedül :( mondjuk nálunk nagyik legalább helyben ha nagy gáz van
nem szoktál összejárni ismerösökkel? de kár h nem laktok közelebb :cry:

Lilypie Kids Birthday tickers
babusok
Budapest
 
 


Zsófi: nem vagy FBon???

Lilypie Kids Birthday tickers
babusok
Budapest
 
 

Vissza: Várandósság

Jegyzetfüzet:

 

X
EZT MÁR OLVASTAD?