Anett
Igen, ez a legrosszabb, ahogy látom szegénykémet szenvedni
megfogadtam, hogy nem adok neki Papaverint, mert olyan lett tőle, mint aki be van kábítva, de nem bírtam nézni, ahogy szenved, 3-szor felsikoltott, mire tudott kakilni
aludt is tőle 3 órát
egyébként csak 20-45 perceket szokott aludni, az én kicsikém nappal nagyon sokat van fent, most itt őrzöm, figyelem, hogy nehogy gond legyen vele a papaverin miatt....
Miért kell most vérvétel? nekem 34. héten volt utoljára.
Dike
A hasfájósság kb. 2 hetes korban szokott kijönni először. Együttérzek veled, ez egy nagyon szörnyű időszak lesz nektek is!
Én ezeket próbáltam ki: infacol, espumisan csepp, Gripe Water(vaterán sikerült beszerezni), papaverin. De úgy néz ki, hogy semmi nem használ
A Reparon kúp nagyon jó aranyérre, nekem is az segített. S szerintem a kúp sokkal jobb, mint a krém, amúgy iszonyat büdös mind a kettő. Nálunk is bejelzett a légzésfigyelő, de csak az elem merült le, de úgy vettük észre, hogy van vmi baja neki, mert van hogy kiveszem a gyereket és még utána is úgy érzékeli percekig,hogy még mindig bent lélegzik, ennyit a híres Angelcareről, egy nagy szar.De ne aggódj, mindig saját magadra hagyatkozz, ne a hülye gépekre! Én mindig szopi előtt rakom tisztába a kisembert, nálunk mire újabb szopi van, addigra van kb. kaki, mert általában 2 óránként eszik, 20 perc a szopi, szóval 1 óra után van kb. kakija. Ne aggódj a félrenyelés miatt, tartsd vízszintesben és kicsit paskold meg a hátát. Igyekezz nyugodt maradni, mert a babád megérzi, ha ideges vagy, s akkor ő is az lesz és nyűgős lesz mindig
én is sokat sírtam-sírok mikor szenved a pocija miatt, de sosem előtte sírok, s mikor vele vagyok, akkor kedvesen beszélek hozzá, hogy ne vegye észre, hogy bajom van, s így a hasfájást leszámítva nagyon vidám baba tud lenni
Lombikbaba
Elvileg már nem szokás a gyereket lógatni a levegőben, elvileg tilos is, nálunk már elsősegélyen tavaly nyáron is így tanították, és a szüléselőkészítőn is mondták, hogy nem szabad, hanem combra kell fektetni. S nekem még most is be szokot keményedni éjszakára a mellem, mert nappal 2 óránként szopik, éjjel viszont fél 9-től 3-ig semmi, addig alszik, utána reggel 6-kor, szóval mindkét mellem be szokott durranni, mert elég sok idő telik el az újabb szopásig. De volt olyan hét, hogy nem durrant be éjjel, szerintem most többet iszok én is.
Lujzedli
Te már jártál itt korábban, ugye? Gratula a kis pocilakóhoz!
Rekuja
Nálunk minden kajcsi után kb. fél órával szenved a kisemberke
nyomja a kakit ezerrel, nagy szenvedések közepette és nyög, vagy sikolt, attól függ mennyire vészes neki
Bazsa
A puregon mire jó? nem hallottam még róla.
Engem altattak leszívásnál, utána kicsit fájt a petefészkem, én még a ciszta leszívásnál 7-szer hánytam, így a tüszőknél már kaptam hányinger elleni injekciót! Hányás után aludtam itthon egy óriásit s kutya bajom sem volt!
Nagyon drukkolok neked!
Már én is akartam kérdezni, hogy tudtok-e valamit Georgiáról, nagyon el van tűnve.