Új privát üzeneted érkezett!

Sziasztok,
Inek,
Köszi!
Nyugi, minden rendben lesz!
Boci,
Minden tiszteletem a tiéd...nem lehetett semmi...
Zsuzsi,
Gyere mesélni!
Röpcsi,
Pihizz!
Zsó,
Amit leírtam az az én nézőpontom, neked pedig más, tudom...lehet, h. csak én vagyok az, akinek nem sikerül jó napot kifogni, míg másnak igen, sajnálom, hyperérzékeny vagyok, és így látom a dolgokat...
Tudom, te ikrekre vágysz... :)

mary80
 
 


Ráadásként laptető!!! :)

mary80
 
 


Sziasztok!

Voltam tegnap vérvételen, lelkünkre kötötték,hogy 7 óra, nem lehet késni, így pünkösd hétfőn korán keltem 5:20-kor csörgött az óra, igaz ez saját szoc.problémám, miért lakok olyan messze a klínikától??...

Végül is, mindennel 9 órakor végeztem. Csütörtökön lesz a punkció... :lol: :lol:
Szerintem vasárnap kapjuk vissza, nagyon is örülnék ennek a verziónak, mert a hétvégén olyan nyugodtak, nem kell idegeskedni nincsenek sokan :lol: :lol: Még a prof is mosolygott.

Boci: Melyik lány volt az ismerősöd? Volt egy rövid hajú (2 kapott vissza) és volt egy hosszabb barna hajú, neki csak 1 embriója lett összesen. Hogy sikerült a buli?

Úgy néz ki, hogy ha valakit érdekel van 8 doboz fostimon-om eladó, ha valakit érdekel akkor szóljon!!

MMzsó: Tessék pihenni!! Szorítok neked!! :lol: :lol:
Röpcsi: Neked is szorítok!

Inek: Te mikor mész legközelebb?
zsuzsika76
 
 

 
 

Mary: Te lemaradtál a listáról, akkor csütörtökön találkozunk!! :lol: :lol:
zsuzsika76
 
 


Zsuzsika,
Semmi baj!Mikorra kell menned?
Neked volt spontán tüszőrepedésed a fagyisnál, vagy ez teljesen lényegtelen szempont ilyenkor?

mary80
 
 


Sziasztok!

megvagyok,pocakban a 3 embrió,az egyik 8,a másik 6,a harmadik 4 sejtes.Nagyon szépek voltak.Pont a férjem névnapján derül ki,hogy sikerült-e.

Igenis,Zsuzsika,ígérem,pihenek!
Hajrá csütörtökre!

És neked is,Mary!
Szerintem nincs spontán tüszőérés ilyenkor,mert a Gonapeptyl megakadályozza,és az ösztrogén,amit kapsz is arra jó csak,hogy felépüljön a nyálkahártya.Tüszőéréshez tüszőérlelő hormon kell,fsh.

Inekkel találkoztam,igaz,csak akkor,mikor már elindultunk hazafelé.
Bocs,Inek,hogy úgy elrohantunk,de ilyenkor jobb otthon pihizni kényelmesen.
Remélem,hamar sorrakerültél és írj majd,mi volt!
Vendég
 


Sziasztok!

Hazaértem, most nem kellett olyan sokat várni. A tüszők szépen növekednek (nem tudom mennyi és mekkorák, nem mondta a prof. :) ) Ki kellett váltani a "Cetrotide" szurit, napi 1. 10db-ot írt fel, de csak 3-at váltottunk ki, nem volt nálunk annyi pénz. Itt megkérdeztem, megrendeltem, és 1 szuri 1000 Ft-tal olcsóbb!!! Szóval ha mindet itt vettem volna meg, akkor 10 ezerrel jöttem volna ki jobban. Mondjuk ez azért nem volt járható út, mert ma már be kellett adni magamnak 1-et. Nektek is ennyire bepirosodott, és égetett? 4-kor adtam be, de még most is piros, és duzzadt a környéke...
Csütörtökön kell menni, hogy hogy alakulunk.

Mmzsó:
Örülök, hogy találkoztunk, és teljesen érthető, hogy pihenned kell!!! Én vltam a dinka, hogy nem mentem oda hozzád hamarabb, de kerestem férjed, de nem láttam sehol, így nem voltam biztos benne, hogy te vagy az! Bocsiiiii
Pihizz sokat, gondolom most nem mész dolgozni, vagy igen? Most nem igazán irigyellek a várakozás miatt, én ezt utálom a legjobban ebben az egészben. Viszont ott vannak ŐK!! :)))

Zsuzsika:
Akkor csütörtök! Tényleg nyugis lehet a hétvége :)
inek
 
 


Inek,
Örülök, h. sikerrel jártál!
Köszi, h. hívtál!
Zsó,
Köszi!
Azért kérdeztem csak tőle, mert ugye nekem nem volt egyszerű a gyógyszerelésem, és mi van, ha mégis kevés a Gona, és lett mellette sp. tüszőérésem?...

mary80
 
 


Inek,nagyon jól tetted,hogy nem váltottad ki mindet,nekem múltkor 6 kellett,most 5,10 az nagyon sok.
Nekem is nagyon csíp utána és rém piros sokáig.
Örülök,hogy jól haladsz!Hajrá továbbra is!
Vendég
 


Ja,és sokáig voltunk a műtőben,mert ugye előkészítés,átöltözés,maga a beavatkozás 10 perc,utána fél óra fekvés,utána meg elment a férjem Utroért a patikába,ezért nem láthattad őt.De jó volt legalább megismerkedni. :wink:
Vendég
 


zsuzsika
a rövid hajú lány aki 2 kapott vissza ( nem válalta a 3-at )

inek
jó tényleg hogy nem váltottad ki a 10 mert nekem is 4-5 kellett a multkor!

nagyon szupi mindenki sinen van :!: :lol: csak igy tovább minden rendben lesz!!
boci35
 
 


Sziasztok!

A cetricid miatt én is háborogtam, mert 7 db van felírva és megkérdeztem a Murbert, hogy hány db-ot váltsak ki, közölte 3 db elég!! Van egy kis különbség 3 és 7 között, főleg pénzben nézve!!!

Mmzsó: :lol: :lol:
Boci: Igen emlékszem rájuk, már Ők is régi motorosok!! Szorítok nekik!
zsuzsika76
 
 


Zsuzsika,
tegnap benyomattad a repesztőt?Holnap nagy nap neked és Marynek!

Nekem fájdogál a hasam,de azt hiszem,ez ilyenkor természetes.
Vendég
 


Ja,ez a Cetrotide jó drága!
Nekem maradt 1 az előzőből,én is kérdeztem Murbert,hányat váltsak ki,úgy saccolta,5-öt,megint maradt 1.2012 októberében lejár a szavatossága,úgyhogy ha sikerült most,eladom,ha nem,jó lesz ősszel.
Vendég
 


Akkor most ne is váltsam ki a maradék 4-et?? Mikor tudom meg, hogy mennyi kell? Holnap megyek, esetleg kérdezzem meg a proftól? Szerintem lehet a fejemet is leharapná, már a kérdés hallatán is :lol:

Mmzsó:
Persze, hogy most sikerül!!! :)
És pihizel? Fekszel, vagy mit csinálsz?

Mary:
akkor végül is sikerült eldöntened, hogy adjad? Vagy mégis felhívtad őket? Hidd el, minden rendben lesz csütörtökön! Találkozunk! :)

Zsuszsika:
Holnap ismét talizunk!
inek
 
 


Inek,
szerintem 1-2-re még biztos szükséged lesz,de kérdezd bátran a profot,nem fog bántani,hidd el!Lehet,hogy azt mondja,nem tudja előre egész pontosan,így esetleg neked is marad 1 mint nekem,de valamit mondani fog.

Hát pihengetek,ülök egyik fotelből a másikba,videókat nézegetek az MTV videótárából interneten (TV-nk nincs),olvasgatok,sétálni is fogok,meg lencsefőzeléket főzni,abban sok a fehérje.
Jövő héten lehet,hogy lemegyek a szüleimhez pár napra,az is egy jó program.IC-vel,nem lovaskocsival,úgyhogy nem rázom össze magam :wink:
Vendég
 


Mmzsó:
Képzeld nekem még tegnap este adnom kellett 1 db cetrotide-t és a repesztőt! Olyan furcsa volt, ez így együtt??? De biztosan tudják,hogy mit csinálnak!!

Inek: szerinted mikor lesz neked a punkciód? Szerintem minden képpen kérdezd meg, hogy előreláthatólag mennyi kellhet még! Csak finoman és akkor nem harapja le a fejed!

Ma reggel én is közöltem a hétvége és a jövő hét programját a főnökömnek!! Elfogadta így már ezen sem kell idegesítenem magam. :lol: :lol: Reggel már 7 órára fent kell lennünk!! Megint korán kelünk, de mindent a cél érdekében!
zsuzsika76
 
 


Ma vagyok a ciklus 8. napján. Még nem kérdeztem, hogy mikor lesz a punkció. Az inszemek eddig a 12. nap voltak. Majd lehet holnap többet tudok meg...

Mmzsó:
a lencsefőzelék fincsi, pláne valami jó kis füstölt tarjával ;)

Zsuzsika:
még jó, hogy elfogadta a főnököd, úgy sem tud mást csinálni, mert ha nem mész, akkor nem nem mész. Táppénzen leszel? Tényleg beültetés után kb 2 hétig, amíg nem tudjátok meg az eredményt ti nem mentek dolgozni?
inek
 
 


Inek,
Én maradok.
Próbáltam hívni, de nem volt válasz.
Aztán, amikor mentem a patikába, megkérdeztem a patikust is, és ő is úgy gondolta, h. aznap még kell.Tehát belőttem...
Már minden mind1 alapon...
Ha sikerül, nem ezen múlik, ha nem, így jártam...
Puszi

mary80
 
 


Zsuzsika,
nyugi,ez nálam is így volt és másoknál is!
Vendég
 


Sziasztok!

Én még új vagyok itt, remélem befogadtok. :) Én is a SOTE Meddőségire járok, Zsuzsika ajánlotta, hogy jöjjek, mert itt szoktatok beszélgetni, de MMZsót is ismerem már SOTE-ról. :)

Zsó, ha emlékszel rám, hozzám jöttél oda tegnap (barna félhosszú hajam van, akkor szemüvegben voltam, előtte levő alkalmakkor kontaktlencsében), akkor volt a leszívásom.
Olvasom, hogy 3 bébikét ültettek be, ez tök jó. :lol: Pihizz sokat, én is nagyon drukkolok, hogy jó erősen kapaszkodjanak a babák. :)

Zsuzsi, Veled (és Beával) pénteken együtt mentem le a büféhez. :) (Te nyugtattál minket, mert mi tiszta idegek voltunk.) És olvasom, holnap is talizunk. :D De jó, hogy már holnap lesz Neked a leszívás. :) Tudsz valamit, hogy mennyi tüsződ van? Te is Murberhez jársz, ugye? Hányra kell holnap menned? Nekem fél 10-re, de azért remélem, hamarabb odaérünk és talizunk. :)
alexia9
Budapest X. kerület
 
 


Inek, lehet, hogy már Téged is láttalak ott. :)

Holnap hányra kell menned?

Jól olvasom, Te még csak szurizod Magad, ugye? De izgi, reméljük jó sok tüsződ lesz. :D
alexia9
Budapest X. kerület
 
 


Ha valamit esetleg összekutyulnék, előre is bocsánatot kérek, az utolsó 2-3 oldalát elolvastam a fórumnak, de így is olyan sok, hogy keverednek bennem a dolgok. :oops:

Magamról is írok néhány szót, meg persze nyugodtan kérdezzetek, csak nem merek jobban "Rátokszabadulni". :oops:

Tehát nekem kedden volt a leszívás, 3-at szívtak csak le. :( Lehetett volna több is, de azért ennek is nagyon örülünk férjecskémmel. :) 5 lett volna, de az egyik petefészkem a méhem mögött van, így az a 2 ugrott. :( Így ICSI lett. :) Ma kellett telefonálnom, 2 megtermékenyült. :lol: Holnap kell menni beültire fél 10-re. :) Én a leszívástól féltem nagyon - az altatás miatt - , de túléltem, tehát ez már ahhoz képest semmi lesz. :) Még a két hét várakozás lesz a kemény, de bízom a legjobbakban. :)
alexia9
Budapest X. kerület
 
 


Zsuzsika: Nyugi, lehet egyszerre a két szurit, nekem is így kellett, sőt, nekem Menop-t szombatig kellett szúrni, vasárnap a tüszőrepit (choragon), de még aznap (nekem este), sőt másnap (este) is kellett a cetrotide-et. Én is meglepődtem ezen, de ha így kell, hát így kell. :lol:
alexia9
Budapest X. kerület
 
 


Mary,
Jól olvasom, hogy Te is holnap jössz? :) És Neked most csak beülti lesz (fagyis), ugye? Hányra kell menned?
alexia9
Budapest X. kerület
 
 


ÁÁÁÁÁ Alexia,légy üdvözölve köztünk!

Jó,hogy jöttél!
Jaj,de izgi,hogy holnap megkapod őket!Nagyon drukkolok neked!
Majd mesélj holnap,mi volt!

Mary,
neked is megy a drukk holnapra a beültihez,

Zsuzsika,
neked a leszíváshoz,

Inek,
neked a jó hírekhez,tényleg lehet,hogy mond már valamit a prof.Esetleg még pénteken is megnéz,nem lehetetlen.
Vendég
 


Zsó, köszönöm. :)
Ígérem, jövök majd mesélni. :) Kicsit bennem van a félsz, de nem annyira, mint a leszívásnál, akkor nagyon-nagyon-nagyon féltem. :( De most örömmel várom a két babácskámat. :D

Most kicsit ledőlök, majd később még visszanézek. :)
alexia9
Budapest X. kerület
 
 


Halihó!

Mindenkinek nagyon drukkolok, a leszíváshoz, beültihez és a végtelenségnek tűnő eredményre való várakozáshoz!!!:) :wink:
Hajrá Babyk!!!:):):)
gyalogkakukk81bipbip
Budapest X. kerület
 
 


Csajok,
Köszi! Nem lesz semmi baj!
Alexia,
Üdv a Klubban!:)
13 órára kell mennem!
Igen, fagyis lesz.

mary80
 
 


Jut eszembe, a déli utro-t mikor érdemes feltenni? Beülti után?
És az is normális volt, h. a héten úgy éreztem, mint aki menstruálni akar? :(

mary80
 
 


Kakukkocska,
Mint az egyik beültis, köszönöm a drukkokat. :)

Jól olvastam, Te már túl vagy a beültin és pihizel a babákkal, ugye? Mikor mész "jóhír-megerősítésre"? ;)
alexia9
Budapest X. kerület
 
 


Mary,
Nagy-nagy drukk Neked holnapra. :) És persze, hogy nem lesz semmi baj! :D
Viszont lehet, hogy nem talizunk, mert mi fél 10-re megyünk.
Na majd legközelebb. :wink:

A déli utrot pedig vidd Magaddal, majd a doki (prof? :lol: ) felhelyezi őket a babákkal együtt. :lol:
Mensis tünetek ügyében sajnos nem tudok segíteni. :(
alexia9
Budapest X. kerület
 
 


Boci,
Neked se írtam még eddig, most pótolom.
Viszont lenne egy-két kérdésem, mert annyira nem olvastam vissza.
Te most hol tartasz? Miért voltál gastroenterológián? Ez az epehólyag-kivétel nem hangzik valami jól. :( Drukkolok, hogy mindent jónak találjanak inkább. :)
Olvastam a bulid, nagyon ügyesen megcsináltad. :D
Tesódéknál megszületett már a baba? És ne szomorkodj, biztos Nálad is hamarosan beköszönt a gólya. :wink:
Fogyáshoz gratula, bár nem tudom, mennyit szeretnél, de a 3 kiló az tök jó. :) Én is sokáig 60 kilós voltam (ami a 162 cm-hez sok!), aztán Tűű dr. segítségével ma már csak 48 kiló vagyok. :) Jó, ez meg már kevés, de majd a babával kikerekedek. :lol:
alexia9
Budapest X. kerület
 
 


Most megyek ledőlni, mert még fájogat a hasam, meg a jobb oldalon az alhasam görcsölget, meg a jobb combom. Úgyhogy tuti, hogy a jobb oldali petefészkemből szívott le. :lol:

Majd jövök a beszámolómmal a holnapi napról.


Mindenkinek kitartást (és babát kívánok), és mennek a drukkok.
alexia9
Budapest X. kerület
 
 


Alexia,
Szia köztünk! Szerintem mi fogunk talizni, én úgy készülök, hogy egész délelőtt ott leszek, reggel vérvétel, majd prof. valamikor. Mivel vonattal megyek egyedül, így nem mászkálok sehova, inkább ott várakozok! :) igen, én még csak szurizok, első lombik lesz két sikertelen inszem után.

Mmzsó,
nagyon remélem, hogy mond már valamit, hogy mikor lesz, hiszen hétfőn már a ciklus 13. napján leszek.

Mary,
szerintem én még 1-kor is ott leszek!

Emlékeztek, panaszkodtam, hogy nem érzek semmit. Hát most azt hiszem bepótolja... a jobb petefészkem úgy szurkál, hogy csak na!!!
inek
 
 


Sziasztok,
Most még jövök, mert ha minden jól megy, akkor "le leszek tiltva" mindenről 1 darabig, marad a pihi!
Drukk mindenkinek!
Én már parázom ezerrel! :(

mary80
 
 


Mary,
otthon vagy még?szerintem is vidd a déli Utrot!A mensis fájdalom pedig szerintem a hormonok miatt van,meg az extravastag nyálkahártya miatt,ne aggódj,de kérdezz rá!Ha ott lesz Murber,gondolom,ő csinálja a beültit,ha már hozzá tartozol,na,tőle aztán végképp lehet kérdezni,ne hagyd magad kidobni! :lol:

Alexia,Zsuzsika és Inek,
ti már ott vagytok,várunk majd a hírekkel!

Boci,Kakukk,
hogyvagytok?
Én nagyon jól,lebzselek itthon,majd csinálok stíriai metéltet.
néha fáj a hasam,de nem vészes.
Vendég
 


Sziasztok Lányok! :)

Túl vagyok a beültin. :) Találkoztam Inekkel. :) Jól elbeszélgettünk, csak így is olyan kevés volt az idő... kár, hogy már nem hamarabb kezdtünk beszélgetni...:( De így is jó volt. :)

Éééééééééés Zsuzsikával is találkoztam. :) Fél 10-10 körül már felkelt az altatásból, egyedül mászkált a folyosón. :) Nem tudom, mennyit szívtak le neki. :( De reméljük, jó sokat. :)

Amúgy Murber csinálta a beültit, meg Andrea volt bent, nagyon aranyosak voltak mindketten. :) Meg ugye az embriológus, a Péter volt benn, ő is aranyos volt most, telefonon furi volt, de a legaribb a Murber volt meg az Andrea. :)

Bébikéim 3 és 5 sejtesek, Murber dr. azt mondta, 3 naposaknál ez nagyon szép. :) Beülti alatt és után nézhettük a fényképüket a monitoron. :) Nem fájt, kicsit kellemetlen, feszítő érzés volt, de túl lehet élni. :)
alexia9
Budapest X. kerület
 
 


Zsó,
Látom, Te se csak fekszel egész nap. :) Én se, bár szerintem főzőcskézni nem fogok, de ha hétvégén jól leszek, mosni fogok, természetesen mosógéppel. :) Meg a környéken sétizek a kutyussal, Andrea is mondta, a túlzott fekvés se jó...
Amúgy nekem reggel nagyon feszített a hasam, meg hányingerem volt, de most már én is jól vagyok. :) Mielőtt eljöttünk, Inekkel leültünk a büfénél (lecsábítottuk őt magunkkal :wink: , úgyis még várakoznia kellett), vetettem a büfében ilyen joghurtos-túrós fehérjebombát a férjemmel, amíg azt megettem dumcsiztunk. :) Aztán mikor mentünk fel a lépcsőn, kicsit megszédültem... Meg fogom néha a hasam. :D Én már most babásnak érzem magam. :) Olyan jó érzés. :) (ne nevessetek ki lécci :oops: ) Persze próbálom nem beleélni magam, és kiüríteni a fejem, nem gondolni semmire, csak teljen már a két hét!!!! 27-én és 29-én kell mennem vv-re. :)

Boci, Kakkuk, Zsó
Mikor kell mennetek vérvételre?
alexia9
Budapest X. kerület
 
 


Mary,
Ne aggódj, minden rendben lesz. :)
Majd ha már nem vagy "letiltva rólunk", gyere és mesélj. :)
Pihizz sokat. :)
alexia9
Budapest X. kerület
 
 


Inek, olyan jó, hogy találkoztunk. :) Jó volt Veled beszélgetni. :) Így gyorsabban telt az idő is, nem volt az a feszült várakozás. :)
Remélem, utána se maradtál azért egyedül, és az a lány se haragudott, hogy elrángattunk... :D
Majd mesélj, hogy mi volt. :)
alexia9
Budapest X. kerület
 
 


Alexia,
örülök,hogy jól sikerült a beültetés.Az 5 sejtes az tényleg nagyon szép ilyen korán!Osztódik mint a bajnok!Meg a 3 sejtes tesója is!

Mary,
azért remélem,egy híradás erejéig benézel hozzánk.

Többiek?

Tényleg nem csak fekszem,ücsörgök is vagyis inkább félig fekszem a fotelben :wink:
Holnap lehet,hogy elmegyek az Óbudai Főtérre,este játszik az egyik zenekar,ahol játszom.Mármint most nem játszom,csak meghallgatom őket.
Hétfőn meg lemegyek pár napra Pécsre a szüleimhez.
24-én és 27-én megyek vérvételre.
Vendég
 


Zsó,
köszi az infókat, én nem tudtam, mit jelentenek ezek a sejtszámok. De örülök, hogy jót. :)
Nem is jó az, ha csak fekszel, Andi is mondta. :wink:
És a koncertre biztos el tudsz menni? Az azért nem túl megerőltető? De persze, ha jól érzed Magad, lehet jobb is, kicsit lefoglalod Magad, nem agyalsz. :)
És az is jó, hogy lemész a szüleidhez pár napra, legalább kényeztetnek majd és pihizhetsz sokat. :) Ott lesz net, onnan is be tudsz majd kukkantani néha hozzánk?
27-én pedig talizunk akkor, de jó. :)

Többiek? Úgy látom, mindenkit elijesztettem. :(

Lányok, amúgy Ti hogy tudtok sokat inni? Én már úgy érzem kipukkadok, feszül a hasam, enni is alig tudok. :( Pedig valahol kívánnám a kaját, közben meg hányingerem van... kicsit visszás érzések ezek... :S Ti nem éreztek hasonlókat?
alexia9
Budapest X. kerület
 
 


Sziasztok!

Csak jöttem bejelentkezni, és elújságolni, hogy mi volt.
Holnap is mennem kell, és lehet, hogy hétfőn lesz a leszívás. Nem tudom, hogy mennyi és mekkora tüszők vannak, csak annyit, hogy a jobb oldalon, és a bal oldalon is lemért 1-1-et. Ennyit tudtam kikukucskálni a monitorról :D
Találkoztam Zsuzsival, Alexiával és Maryvel is. Mindenki szerencsére jól van. Mary üzeni, hogy puszil mindenkit, és 2-őt sikerült neki visszaültetni, és nagyon jól vannak. Sokat fog pihizni, nem tudja mikor ül le a géphez.

Szorítok mindenkinek!!!!

Holnap jövök, mesélek, és visszaolvasok!!! Ígérem!
inek
 
 


Elfelejtettem elújságolni, hogy ma este itthon lesz..rt egy madár! :roll: :lol:
inek
 
 


Jó reggelt! :wink:

Örülök a jobbnál jobb híreknek!

Már csak Zsuzsikáról nem tudunk részleteket,de ma már az is kiderül,hány embriója lett,ugye,Zsuzsika?Remélem,jól vagy!

Inek,
gondolom a két legnagyobbat mérte le a prof.Ma nyugodtan kérdezd meg,hány tüsző várható,néha mondja magától is,de ez a ritkább... :lol:
Reméljük a madár szerencsét hoz!

Mary,
ha majd olvasol,örülök neked!Kíváncsi lennék,hogy ilyenkor vajon hogy csinálják,hányat vesznek elő első körben,hogy 2 legyen.Egyszer Zsuzsa mondta,hogy nem feltétlenül az összeset,nehogy az legyen,hogy pl.7-ből fölébred 4 és 2-t "ki kell dobni".

Alexia,
reggel zöld teát iszom a reggelihez,utána napközben sima vizet,1-1 pohárral.Kávét most nem iszom,semmilyen szempontból nem jó.Próbálj te is,lehet,hogy enyhülnének a tüneteid,amik egyébként természetesek,ne idegeskedj miattuk,napról napra jobb lesz.
Vendég
 


Mmzsó
Itt is szívből Gratulálok a három pocaklakódhoz!:) Nagyon szorítok!:)
Szerintem, ha letudsz ülni a koncerten, akkor mindenképpen menjél el, mert jót tesz ha kimozdulsz, mozogsz egy kicsit kint és a zene is jó hatással lehet majd a picikre!:)
A szüleidhez is nagyon ötlet, hogy lemész, látod ez is egy jó program, figyelemelterelő, kikapcsoló, pihentető mindannyitok számára.

Mary
Inek megírta, hogy 2 babykét kaptál vissza, de jóóó, nagyon örülök!:) Vigyázz magatokra és tudod nagyon szorítok!

Alexia9
Örülök, hogy két szép sejtszámú babykét kaptál vissza! Drukkolok!:) Képen látni őket nagyon nagy élmény!:)
Igen, én már múlthéten visszakaptam két babyt és most itthon pihizek velük!:) Én vasárnap megyek majd a jó hír megerősítésére!
Ti, hogy vagytok?
Gratulálok a fogyáshoz? Megkérdezhetem, hogy Te milyen munkát végzel? Rohangászóst vagy egyhelyben ülőst?
Olvastam a büfés utáni rosszullétedet, szerintem nyugodtan fogd, simizd meg a pocakodat, hiszen már most babás vagy, ott vannak, bent vannak és ott is maradnak!

Inek
Lehet, hogy a madárka szerencsét hoz!
A petikékkel kapcsolatban a dokik mindig mondják, hogy itt-ott ennyi és ennyi van, aztán kiderül, hogy sokkal több van, mint amennyit maga az ember számolt! Biztos szépen növögetnek és a leszíváskor jó eredményeket fogsz kapni.

Boci
Hogy vagy?
Sajnos az én epehólyagomat is kivették, úgyhogy együtt tudok veled érezni. :(

Lányok tényleg nem jó a sok fekvés! Sok kezelésen és sok vizsgálaton vagyok már túl és az elmúlt időben egyre többször hallottam mindenkitől, hogy a beülti napján és másnap még feküdtek, de aztán elmentek sétálni, fagyizni, főztek (persze könnyűt és nem olyat, amihez a legnagyobb lábost kellett előbányászni), kirakatokat néztek, moziba mentek egy jó vígjátékot megnézni vagy éppen visszamentek dolgozni, már aki örömét leli a melójában és nem stresszes.
Én a három lombikomnál párnapig csak feküdtem, alig emeltem fel valamit, aztán a mostani lombikunk előtt alaposan végig gondoltam a dolgokat és arra jutottam, hogy tényleg van abban valami, hogy egy, két nap után muszáj mozogni, felállni, elmenni sétálni, pl-ul: egy üveg ásványvizet hazahozni, mert különben teljesen elgyengül a szervezet, nem lesz meg a szokásos vérkeringés, ami igencsak jó a babáknak! :wink:
gyalogkakukk81bipbip
Budapest X. kerület
 
 


Kakukkröpcsi,
egyetértek!És el is megyek a koncertre mert le lehet ülni,és szabadtéri,legalább levegőn van az ember.Meg találkozom a kollégáimmal is,csak ne essen az eső!Mert mára mondtak záporokat!
Még csak 3 napja volt a beültetés,de olyan,mint ha 13 napja lett volna!

Vasárnap lesz eredmény?A Kaáliban is vért vesznek 2x?Vagy hogy csinálják?
Vendég
 


Sziasztok!

Itt vagyok ismét, tegnap már vissza olvastam egy kicsit, de elaludtam így nem tudtam írni. Ma délelőtt pedig dolgoztunk a férjemmel, most lett kész az ebéd és most kellett felhívnom a dr-t. 8 petesejtet szívtak le és csak 4 termékenyült meg! Egyébként nagyon jól érzem magam, sokkal jobban mint a tavalyi protokoll után!!

vasárnap reggel 1/2 9-re kell mennünk!! :lol:

Mindenkinek drukkolok és vigyázzatok magatokra! szerintem az 1-2 nap fetrengés után el kell kezdeni élni a kíméletesebb eddigi életünk folytatását.( ez szép mondat lett)

Majd jövök csak mennem kell tovább!!
zsuzsika76
 
 


Zsuzsika,
örülök nagyon!És most már 3-t kapsz te is,nem?Mert ez már a 3.lombikod.Ugye?
Azért ne erőltesd túl magad most sem,pihenj is!
Vendég
 

Vissza: Szülészetek, kórházak

Jegyzetfüzet:

 

X
EZT MÁR OLVASTAD?