Új privát üzeneted érkezett!

Lááányok, olyan édi babacuccokat kaptunk ma!!! Tök jó már a baba-sarkunk! Raktam fel képeket az albumba, Orbis címen fut!! Már úgy várom, hogy lakója is legyen Kép
Ti nem szoktátok úgy érezni, hogy a párotok nem lelkesedik eléggé? Én ma egészen el voltam képedve, hogy egy tányér zöldborsó főzelék jobban izgatja, mint a rengeteg édi babaholmi, amiket én nagy lelkesen mutogatok neki Kép

Mindenkinek köszi a tanácsokat meg tippeket!! Mosópor meg tejtárolás meg torokfájás ügyben is! A torkom amúgy már jobb.

ÉÉÉÉs!!!!!!!!!
Holnap megyek ultrahangra! Elkísér a büszke nagyi is minket! Aztán délután irány a nődoki. Hosszú nap lesz! De remélem felfedi magát végre!

Hulcsi!
Én is olvastam a depresszió-EDA összefüggésről, azzal magyarázzák, hogy elmarad miatta a katarzis a végén!

Na üdv:
Orbis (30+1, majdnem 2!)
orbis
 
 


Orbis! valahogy sejtettem hogy itt "találkozunk" ebben a késői órában!
lelkesedés: nekem is van néha ilyen bánatom, de néha meg magától leül kedveském babarucikat nézegetni, és el van olvadva. de szerintem ha meglesz a "töltelék" is, akkor majd úgyis el lesznek ám!!!
remélem jó lesz a holnapi uh élményed! nekem az utsó kettő kész katasztrófa volt, még azóta az is kiderült, hogy amikor voltunk a 2dsen, akkor igaz hogy nem volt kedves a fickó, de tök jól látszott babu fiúsága, talpinkója, meg dagi ajkai meg orra.....hát, a kedves praxisos jól le törölte őket........végül is ennyi pénzért, ha már a babát nem tudta jól megmutatni, valamit kellett csináljon...KépKép
tök jó neked hogy elkísér nagymamajelölt is!!! irigyellek, bár lehet hogy ha úgy lenne, akkor meg annak nem örülnék....kitudja

jó éjt, elvánszorgom az ágyig...
bagzer
30+4

KépKép

KépKép
bagzerka
 
 


Bagz!
Este beléptem a chat-be, és pont azt láttam: Bagzerka kilépett Kép Jól elkerültük egymást.
Áron annyira nincs tisztában, milyen ruháink vannak, szerintem ha karácsonykor nem lesz pénzem, csak kiveszek a fiókból egy-két tipegőt és becsomagolom neki, észre sem veszi KépKép Azért másban ő is lelkes, a ruha téma valahogy hidegen hagyja. De ez mondjuk nem csak a babaruhákra igaz, az sem izgatja, rajta mi van. (meg az se, hogy rajtam Kép)
Én is örülök, hogy anyukám eljön, én hívtam. Az a szerencse, hogy egyáltalán nem tolakodó vagy erőszakos, lehet neki simán szólni, hogy vegyen vissza a lendületből. Szóval csak annyira segítőkész, amennyire mi szeretnénk, de annyira maximálisan, és annyira hálás vagyok érte. Bárcsak más is így állna hozzá Kép Van, aki nem érzi, hol a határ.
Na elég lesz belőlem ilyen kései órán Kép Aludnom is kéne már.
Jó éjt (bár gondolom mindenki más alszik már)
Orbis (30+2)
orbis
 
 

 
 

Jó reggelt mindenkinek!

Úgy látszik én vagyok a legelső koránkelő?

Na most bajban vagyok, mert találkozó ügyben megnéztem a naptáramat és rájöttem, hogy a kedd a legalkalmasabb, illetve még a csütörtök jöhetne szóba!Péneteken ugyanis megyek az első intim torna órára!
Jó lenne tudnom, hogy most jöttök-e vagy sem, vagy mi van!Mert akkor átküldeném azoknak a címemet,akik jönnek!Vagy ne legyen nálam?
Jó lenne, ha nyilatkoznátok!!!Számomra eddig
Noémi meg Lili egyértelmű, no és a többiek?Nem akarom erőltetni a dolgot!

Orbis!
Nagyon szépek vagytok, megnéztem a fotókat! Bár elkenődtem egy kissé, mert hozzátok képet még nagyon el vagyunk maradva! Se ágy se semmiKép!Jó a babaruhák már meg vannak, de semmi más!
A babaruhás sztorit megértem, mert nálunk is hasonló jelenet játszódott le, akkor amikor utoljára mutogatni próbáltam a legújjabb szerzeményeket! Mondjuk,máskor amikor együtt mentünk vásárolni, akkor írtózatosan belendült, és hozta a kiválsztott rugikat!Ehhez is biztos hangulat kell nekik, meg ahogy Bagzer írta, a töltelék sokkkal jobban érdekli majd Őket!Ez tuti!A Te párod sem az az álmodozós fajta mi?
Gyönyörű képeket!!!Aztán muti meg őket!!!

Bagzer!
Küldöm a mail-t!Bocs,de nem tudom a profilomba beírni a címemet!Köszi!

Puszi:Katy
30Kép!!! Kép
Katy
 


JÓREGGELT!!! Mi van, mindenki alszik?!

Tegnap képzeljétek, elmentünk Brigget Jonst nézniKép Majdnem fél éve az első kimozdulásunk így randisanKép Nekünk tetszett!! Sejtelmem sincs, hogy kell írni a film címét...És aztán Péter megállapította, hogy úgy látszik, minden nőben van valami B.J-ős, mert elkavartam egy krémemet olyan ügyesen, hogy azóta sincsm meg. A lakásból nem került ki, az biztosKép

Split!
Pocakkrém ügyben abban állapodtunk meg, hogy aki genetikailag hajlamos rá, annak úgyis lesz csíkja, aki meg nem az, annak meg úgyse lesz. Úgyhogy én is Baba testápolóval kenem, mint Rékacs, egyelőre nincs, de szerintem hajlamos vagyok rá.

Mi a Praxisban voltunk Hajdú Krisztinánál, aki elsőre nem túl bíztató, de már előbbről ismertük, és nagyon korrekt, és nagyon jó genetikus orvos, és nagyon kedves, és szerintem mindent megtesz, hogy jó kép legyen. És most olvasom, hogy Hulcsi is ezt írta.Kép
Csakhogy nem kedves. Mindegy, velünk az volt, már ismertük a stílusát...

Hulcsi, ha megtudod az anyakönyvi kivonatos ügyet, leírod? Mert én se tudom még...

Na puszi mindenkinek,
Noémi
32+4
vghnoémi
 
 


Ja, és szerintem fickóknál meg kell találni a hangulatot, mikor érdekli őket a babaruha téma. Az enyém is valamikor elolvad, valamikor meg egyáltalán nem hatja meg. Másból vagyunk. De ez igazából nem zavar, amikor vevő rá, kihasználomKép
Katy, igen, én egyértelműen Rátok szavazok!!Kép

Puszi
N.
vghnoémi
 
 


Irgumburgum, mindenki lusta!!!

Tettem fel képeket VghNoémi albuma címen. Csak 4 kép, de azért a lényeg rajta vanKép
Majd ha lesz már falvédő is, meg baldahin a kiságyon meg ilyenek, akkor fölteszem azokat is.

Noémi
vghnoémi
 
 


Orbis, irtó édes a babasarkotok!!! Én is szívesen belefeküdnék, olyan pihe-puhaKép A baba helyében én már nagyon szívesen birtokba vennémKép

N. többet nem írok.(már így egymás után)Kép
vghnoémi
 
 


Split!

szerintem a Hattyúház nevű helyen nagyon kedvesek, türelmesek voltak, tudom ajánlani, kultúrált, jó hely!
a számuk:
224-95-40
sztem nagyon jó!
ha van e-mailed, megírhatnád!
az enyém-rothmann@freemail.hu
pusz,eszti
esztyx
 
 


Noémi!

Nem Te vagy/voltál a kérdéses tali ügyben!
Kezdem rosszul érezni magamat,ahogy látom, mennyire felkészültek vagytok már!Csak ismételni tudom magamat, amit Orbisnak is írtam! Nagyon szépek vagytok!
Hol vetted a pelenkázót, mert az csúcs!

Katy,aki végre tud giffet feltenni!!!
Katy
30Kép

Kép
Katy
 


sziasztok!!

Mindenkinek nagyon köszönöm a szíves fogadtatást!!sajna maradok inkognitóban, mert már máshol próbáltam képet feltenni, de sosem sikerült. Egyébként képzeljetek szőke, kék szemű, sudár alakú szépségnek hordósítva..hihi (ezt könnyű elképzelni, az meg úgysem derül ki, hogy nem is olyan vagyok...)(majd ha egyszer mégis találkozunk, eljátszom Fionát a Shrekből 1-ből).

Katy!
Igeeeeeeeeeeeeeeeeeeen, szeretnék én is táblázat-lakó lenni!
név: Ttika, életkor: 32 év (pontosan 2 nap múlva) ezt a "nagyon öreg" kismamik megnyugtatására írtam, 1. gyerek, időpont: febr. 19-20. Petz Aladár Megyei Oktató Kórház Győr.
Hát, gyereknevet nem írok inkább, mert akkor csak ezzel a rovattal 3 oldalas lenne a táblázat.. Ahogy már írtam, készülünk fiúra is, hiába mondták, hogy bizti, hogy kislány. Meg elkiabálni sem akarom. Képzeljétek, a tesóm 9 éves kisfia irtó lelkes, hogy lesz nálunk baba, és az első pillanattól nevén nevezte a gyerkőcöt. Már amit először mondtunk... Aztán a névnapon íratott az apjával egy sms-t, hogy boldogságot a kisbabának. Erre mi dögök már egyáltalán nem vagyunk biztosak abban a névben, szegény gyereket meg megkeverjük teljesen...hát ilyen nagynéni vagyok én!!

Babaholmi. Mi még alig vettünk valamit!! Igaz, mostanában kiderült, hogy sok mindent kapunk, úgyhogy azért sem kapkodunk. Mondjuk, fontos volt a babakocsi,azt már vettünk, de abban is partner volt a párom. Őt érdekli sok minden, de csak egy mértékig, ha sokáig húzom, akkor megunja. Szerintem ezt a témát még nem unta meg, ezért lelkesen nézeget, ha ritkán ilyen helyre tévedünk.

Bunkók szerte a világban. BEnnem forr a hormonlavina!!! Tényleg. Úgy kinyílt a szám ezekben a hónapokban, hogy csak nézek magam is.. Pár hónapja a buszon nagyon nézegetett egy lepukkant ürge, még valamit tetszésnyilvánított is, mikor épp leszálltam. Visszafordultam a még nyitott ajtóban és nemzetközileg ismert, himbáló jelzéssel és szavakkal adtam tudtára, hogy mire tartom. Meglepődött...Kép

EGyébként két napja kissé szarul érzem magam, mert iszonyúan meleg van!!!!! Reggeltől az ablakon besüt a nap (munkahelyemen), mellé 50C-ot fújnak, és én meg hurka-gyurkaként ücsörgök és ájuldozom. Tegnap de. 1 teljes órán keresztül aludtam itt bent, annyira nyomott voltam!!! (nem vették észre KépKép)

Szerintem tök jó, hogy most vagyunk terhesek, a nyarat azt hiszem nem is bírnám..pedig máskor meg inkább fázni utálok.

Ma du. megyünk szülőszoba-látogatásra. ?????? Izgi.

sziasztok, Ttika
ttika
 
 


Orbis, tök jó a kis alvósarok!!!

Noémi, nektek is szép a kiskiuckó!! képzeld, nekem abból az anyagból volt hálózsákom, ami a babaágyban van!! és még most is megvan, most kaptuk meg unokatesóim után, igaz, kicsit rongyos, de azért jó emlék, még nemtom babu fogja-e azt használni!?

Katy, nem kaptam emailt..... ja, és felőlem lehet kedden a találkozó, maximum, Aura, kihagyjuk az aznapi tornát...Kép

bagzer

KépKép

KépKép
bagzerka
 
 


Közben jól megnéztem a táblázatot, büszkén jelenthetem, hogy 3-dik, 4-dik vagyok életkorban. BEBEBEBE !!!!!!!!!!

Orbis!!
Naaaaaaaaaaaagggggggggyyyyyyyyyyyon szép a kiságy-sarok. Imádom a macikat!! Mi az a nejlonnal bevont (?) bigyó, amit a pelenkázó mögé támasztottál? Mi célt szolgál?

Ja, első beszerzésünk egy ülő, hálósipkás plüss maci volt, mert nagyon akart velünk jönni, no meg ez a legfontosabb egy picúr életében, nem? Maci nélkül az ember nem nőhet fel!!!!!!!

Ttika
ttika
 
 


Noémi!

MÉg nem vagyok nagyon gyakorlott, több részletben nézem csak meg, amit kell.. de megnéztem, és nagyon hangulatos a lakásotok ezzel a fa berendezéssel, színnel. Szeretem ezt a színt!! És szuppppppppppppper a piros babakocsi!! KépKépKép

Na jó, most egy kicsit dolgozom is.. KépKép

sziasztok, Ttika
ttika
 
 


Bagzer!
Jaj de jó!Miattad nem mertem felvetni a keddet, mert nem örültem volna,ha nem jösz megint és nem ismerhetlek meg!!!
Én elküldtem pedig!A hotmailes az nem?De akkor leírom ide az enyémet:kmozsik@freestart.hu
Kép
Nézzétek el nekem, hogy nem tudok betelni a mozgó képekkel!

Katy
Katy
 


Ttika!

Beírlak a táblázatba!!!

Puszi:Katy
Katy
 


Katy, küldtem emailt! nemtom miért nem jó az enyém....
bagz

KépKép

KépKép
bagzerka
 
 


Katy!
Köszi! KépKép

Hát ez tényleg narkó..mint egy folytatásos regény, ami tök szuper és azon jár az eszem mindig, hogy mi lehet a szereplőkkel. No, így érzem tegnap óta magamat, mert most már én is bent vagyok a regényben, ugye???

Mindjárt indulnom kell, hogy odaérjünk időben a kórházba. El nem tudom képzelni, mit fogunk ott látni...(szülőszoba-látogatás)Anyu azt hitte, hogy egy komplett szülést fogunk megnézni, azért el is borzadt rendesen, amikor említettem. De aztán tisztázás után kérte, hogy számoljak be neki is, mit láttam, mert ő ugyan volt ott 3-szor is, (élesben) de egészében sosem látta... KépKép már csak ezért is el kell mennünk..

Ttika

Ja, Bagzerka! Úgy örülök, hogy ennyire rendeződött a párod "apasága", olvastalak még a másik fórumban, amikor kétségbeesetten írtál.. szurkoltam.
ttika
 
 


köszi Ttika!! én is örülök hogy jól alakultak a dolgok! épp az elöbb említette a drága hogy milyen jó lesz, ha alszik vetítés után és majd odateszem rá picurt és majd ott mászik összevissza rajta...KépKépKép

no, rohanok védőnénihez meg késöbb orvoshoz

sziasztok, jó napot mindenkinek!!!
bagzer

KépKép

KépKép
bagzerka
 
 


Katy, tudom, nem én voltam a kérdéses, de azért leírtam, hátha más is kedvet kapKép

A Brendonban nagyon drágán vettük a pelenkázót, és tényleg csúcs, minden belefér. Úgy gondoltuk, most egyszer beruházunk, nem csak egy babát szeretnénk. És nem volt pakolóhelyünk. Úgyhogy amit tudtunk megnéztünk interneten, meg Péter járkált, ez kompromisszumok nélküli volt. Örülök neki.

Ttika,
én is egymás után szoktam megnézni a képeketKép És néha el is felejtek reagálni... Nagyont tetszik a szappanoperás hasonlat, tényleg ilyenKépMit dolgozol? És mi ilyen nagy farajongók vagyunkKép

Bagzer, tök jó, hogy jössz!! Aura, te is Katyékig tornássz el inkább, légyszí, légyszí... Már izgatott vagyok, és készülődök lélekbenKép

Rékacs, a doki mondta, hogy most már járkálhatsz, vagy egyéni szabályokat alkotsz?

Katy, én nagyon szeretem ezeket a mozgó képeket, Orbiséit isKép

Csók mindenkinek:
Noémi , irtózatosan mozog a babuci így ebéd után... Izlett neki a brokkoliKép
32+4
Puszi,
vghnoémi
 
 


Lili és Eszter2004 hol van?
N.
vghnoémi
 
 


Kikocsnak írtam sms-t, neki is jó kedd!De hamarosan befutKép, üdv újra itthon!!!

Köszi Bagzer!!!

Noémi, csak így tovább, ideje, hogy átvedd a lelkesítő szerepét!!!

Eszternek írok egy hiányoló e-mailt!!!

Katy
még mindig 30Kép!!!
Katy
 


Sziasztok!

Tudom, hogy nagyon ritkán jövök, de máris kihagytatok a táblázatból?
Irigyellek titeket a talikért. Én sajnos nem tudok soha menni, mert dolgozom. Még legalább dec.végéig (már ha birom). Azért az élménybeszámolókat el szoktam olvasni.
Örülök, hogy ilyen sok kismami van itt. Vigyázzon mindenki magára! Megpróbálok én is sűrűbben jönni.
Azért teszek ide egy képet gyönyörű kisfiunkról 29 hetesen

Sys 33+0
Kép
sys
 
 


Hellobello mindenkinek! Kép
Úgy tűnik, megérkeztem. És nem csak megérkeztem, hanem már el is olvastam a termést, és egyúttal fel is adtam, hogy reagáljak mindenre. És még el is határoztam, hogy holnap fényképeket nézegetek az albumban Kép Sőt, lehet, hogy tudok csinálni is, mert Gergő éppen fényképezőgépet vesz, digitálisat, ez lesz a karácsonyi ajándékunk, de asszem nem várjuk meg a karácsonyt Kép szal nagyon ki fogjuk próbálni, ha hazaér. Tulajdonképpen most nem is bánom, hogy nem jött haza azonnal, mert így legalább elolvastam, és írni is tudok, mert elég sok időt töltöttünk külön, és lelkiismeretfurdalásom lenne kicsit, biztos. De így, enyém a pálya.

Nagyon jól esett, hogy hiányoltatok, tényleg! Jó volt, hogy úgy is olvastam a nevemet időnként, hogy nem is írtam semmit Kép Óváron egyébként nem is tudom? Végülis az túlzás, hogy jó volt, mert nem volt az, mert rettenetesen elfáradtam, mert úgy kellett csinálni, mintha minden rendben lenne, hogy legalább miattam ne aggódjanak a szüleim, első este 12 órát aludtam, holott annyit itthon sem szoktam. Meg ugye egész nap talpon lenni, nem lehetett lefeküdni, mert nem volt olyan a szitu? De azért ezzel együtt vigyáztam magamra. Viszont abból a szempontból jó volt, hogy láttam a szememmel, mi a helyzet, és én is odaálltam, és megtettem, ami tőlem telt. Asszem még jövő héten lemegyek, de max 2 napra, mert rettenetesen fárasztó ott lenni. Meg szörnyen hiányzik a Gergő. Ne tudjátok meg, teljesen beparáztam, mire jöttünk haza, hogy kell-e nekem egyátalán gyerek, meg úristen, mit vállaltunk, meg iylenek, és hazaértem, és mintha elfújták volna. Ilyen sok nekem az én párocskám. Pedig csak 3 nap volt! Szóval sokkal nyugodtabb vagyok a szüleim miatt, és már látom az előnyeit is a dolognak. Pl. apukám meg anyukám teljesen egyetértenek mindenben, amire nem nagyon emlékszem pályafutásom során Kép Meg apu fogyott, ami nem árt a 150 kilóból egyátalán Kép és még kevesebbet is fog dolgozni, ami szintén jó. Kép Szóval szép az élet.

Egyébként már tegnap este hazajöttünk, és meghoztuk a kiságyat, csak még nincs hely összerakni, és még egy rakás mindenfélét, főleg anyagokat, amikből majd szeretnék varrni ezt-azt Kép ruhákat is kaptunk, de főleg nagyobb gyereknek valók vannak, azokat meg inkább ott is hagytam, hogy majd amikor nem lesz ennyire tele az auto. Ja, és vettem egy babazoknit, amitől teljesen meghatódik mindenki. J Nincs is mérete, és annyira picike, hogy rettenetes, és van rajta csúszásgátló Kép ezen nagyon sokat mulattunk Kép

Ma pedig benn voltam a munkahelyemen, hogy összeszedjem a cuccaimat, meg átadjam a maradék munkámat is, elvégre 2 nap szabinak indult az én itthonlevésem. És nagyon furcsa volt. Kaptam egy nagyon szép fehér, és óriási babakifogót (olyan törölköző, aminek kapucnija van) és nagyon kedvesen búcsúzott el tőlem az egyik srác, aki azóta szeretett meg, mióta babát várok, előtte csak úgy elvoltunk, de a aterhességem igazi lovaggá tette Kép Meg a japánok is nagoyn kedvesek voltak, sőt, a főnök szólt, hogy ha lehet, még menjek majd március vége környékén, mert ő megy haza Japánba. Mondtam, hogy nem valószínű, és egész szomorú lett, és megígértették, hogy küldök nekik fényképet majd a babáról Kép szóval teljesen emberek voltak Kép Aztán délután nagyon nehéz volt eljönni. Merthogy ez már végleges. Kicsit el is pityeregtem magam. De most már teljesen rendben vagyok, elvégre akármilyen kedvesek a kollégáim, februártól sokkal job társaságom lesz, hát nem?

Na, most már leírtam, hogy mi van velem, amíg olvassátok, írok egy másikat, mert azért egy-két dologra reagálnék Kép

Kik. 29 +0 Kép

kikocska
 
 


HELLO KIKOCSKA!!! De jó, hogy hazajöttél! Meg főleg, hogy ilyen pozitív a végkicsengés - nagyrészt. Olyan babazoknit én is láttam, nem vettünk, csak sima cérnát fehéret meg kéket, de csúcs!Kép
Most hogy írtad a varrogatást, egészen kedvet kaptam, úgyhogy én is nekiállok a filceket vagdosniKép
Én is teljesen lerobbanok Péter nélkül, azt hittem, ez azért van, mert fiatal vagyok, meg még friss házasok vagyunk (2 év 2hónap?), de ezek szerint nem. Ennek én nagyon örülökKép

Sys, azért nem felejtettünk el ám, de tényleg rég írtál, és olyan sokan vagyunk - ez azért jóKép A táblázatot kérésre csökkentette Katy, biztos visszatesz ezek után, ne haragúdj!...

Meg Spectro, Csilla sincs egy jó ideje. Most eszembe jutank az emberek.Kép

Puszi nektek, vigyázzatok, most várom Kikocska reakcióitKép

Noémi
vghnoémi
 
 


Sokat ír, mert még nem jöttKép
vghnoémi
 
 


Naszóval, azt akartam még írni, Hogy Ttika, Isten hozott! Kép Én is így kezdtem, hogy csak olvasgattam. Aztán már úgy éreztem, hogy kukkolok, és akkor inkább írtam én is Kép Aztán most már a férjem gúnyt űz belőlem, hogy függő vagyok, bár igaza van. Kép

Tulajdonképpen egy csomóminent írnék, meg jól reagálnék mindenkinek, hogy nehogy megsértődjön (Kép), de többnyire mindenki leírt mindent, amit én is gondoltam, meg minden, de azért van egy-két kivétel.

Nekem a védőnéni azt mondta, hogy a babaruhák eleinte többnyire nem lesznek koszosak igazán. És nem is kell mosószert használni, hanem csak magas hőfokon mosni, se mosószer, se öblítő. Ha olyan szennyeződés van, amihez kell valami tisztítószer, akkor az mosószappan lereszelve. Mert ilyenkor alakulnak ki az allergiák. Különben semmi baja nem lennne a gyereknek ezektől a dolgoktól, ha nem ilyen korán találkozna velük. Később már lehet használni mindenfélét. Viszont még azt is mondta mintha, hogy ha viszont valaki mindenképpen mosószert akar használni, akkor öblítőt is kell, és utána pedig egy öblítés tiszta vízzel. De ebben nem vagyok biztos, mert régebben volt, és ugye nem jegyzeteltem Kép lehet, hogy mégis kellett volna... Kép

A tejes zacsikról jutott még eszembe, hogy a védőnéni azt is mondta, hogy tökjók ezek az anyatejes gyűjtőzacsik, ha az ember rendszeresen cumisvegből eteti a gyerekét vagy leadja a tejét. Viszont ha arra tesz el valaki anyatejet, hogy egyszer-egyszer pótoljon, mert még éhes a gyerek, de elfogyott a tejecske, akkor ha ugye kiolvasztasz egy ilyen lefejt adagot, akkor abból meg fog enni egy keveset, a többit dobhatod el. És a jéggömb-csináló tasakot ajánlották, mert akkor 1-2 ilyen gömböt kiveszel, felolvasztod, és pótláshoz pont elég is. Csak most eszembe jutott ez a tipp, és megosztottam veletek.

És még egy konkrétum, Edwignek. Én nem paráztatni akarlak a lábdagadással, de ha nem múlik el attól, hogy felteszed, és pihenteted, meg úgy általában reggelre, vagy máshol is megjelenik ilyen dagadás, vagy vizenyő, nagyon táskás a szemed, hirtelen hízol egy-két nap alatt 1-2 kilót, stb, akkor mutasd meg magad dokinak minél előbb. Nekem figyelni kell magamat, mert képtelen vagyok lemondani a fűszeres kajákról, és tudom magamról, és ez a veszély fenn áll. Mert a túlterheléstől megadhatják magukat az ember szervei, és akkor méreganyagok juthatnak a kisember szervezetébe, meg ilyenek. És tényleg sokat kell inni, és kerülni a fűszereset. Próbáld meg az irodában feltenni a lábadat egy másik székre. Valamennyit segíteni fog. De ha csak bokadagadás marad, és elmúlogat pihenéstől, akkor tényleg no para, és tényleg természetes. És nem rémiszteni akartalak, hidd el!

Na, most így hirtelen ennyire futotta, de asszem ez is sok. Most még holnapra bekapcsolódok az életbe, aztán megint távozom, péntek estétől vasárnap estig anyóslátogatóba megyünk Kaposvárra. Persze ott sincs net, szóval megint elvonási tüneteim lesznek nagyon gyorsan. Kár, hogy wapon nem lehet babanetezni Kép Aztán ugye megint mennék Óvárra, de előtte meglátom mit mond a dokibácsi hétfőn az uh. után. Már nagyon várom! Szeretném, ha megnyugtatnának méhlepényügyben, meg olyan jólenne tudni mekkora, meg hogy hogy fekszik, meg hogy most fiút vagy lányt mutat-e, meg ilyenek. Ja, meg ugye kedden tali, szóval zajlik az élet Kép
Puszi mindenkinek.

kikocska
 
 


Kikocska a védőnénimtől kapott kis számlálóm adatai alapján 77mm körül van a feje, kb. 1250 g, és 37 cm az ülőmagassága. Persze ez csak átlag, d lehet, hogy örülsz neki, gondoltam leírom. Azt nem mondta meg, hogy fiú vagy lányKép

Mosás: és ha most én már kimostam a babaruhákat mosószerrel, öblítővel, akkor mit csináljak? Mossam újra?

Puszi
vghnoémi
 
 


Olyan izé, most, hogy elküldtem ezt is, olyan hiányérzetem van. Úgy szeretnék mindenkinek írni valamit... Tudjátokmit? Úgy szeretlek titeket Kép Egyesével mindenkit külön, jó? De lehet, hogy holnap elolvasok mindent megint, és inkább írok mindenkinek valamit Kép Na. Ez van.
Kik

kikocska
 
 


Hát, Noémi, nem tudom. Nekem könnyű, mert még ruhák sincsenek, amiket kimossak. Meg persze lehet, hogy az egész egy nagy túlzás. Ezzel a részével én mindig bajban vagyok... HOgy mi az, amit csak túlspiráznak és mi az, ami tényleg úgy van. Lehet, hogy hagynám a fenébe és nem mosnám ki újra. Kép

kikocska
 
 


ja, és nagyon köszönöm a méreteket Kép ideiglenesen megfelel Kép hétfőn meg mondják majd a vonatkozó adatokat is Kép

kikocska
 
 


No, akkor most már 4-szer is én írok egymás után Kép Látom sikerült annyira semmiről írni, hogy semmi gondolatot nem ébresztett senkiben Noémin kívül, de téged is biztos kimerített Kép Peddig még van egy kis időm, mert Gergő számítógépet vesz az egyik barátjával, akitől veszi a dig.fényképezőt Kép szóval kitudja, mikor ér haza. Imád számítógépeket venni... Borzasztó. ÉS az a legrosszabb, hogy biztos elmondja majd, hogy mit miért, és ami még ennél is szörnyűbb, a felét már fogom érteni Kép Mikor megkérdeztem tőle, hogy kellene iskolába jelentkezenem, mert most ingyen lesz, mit szólna, ha programozó akarnék lenni, komolyan vette Kép Na, mindegy. Olyan kedvem lenne észt osztani, kár, hogy senki nem ír. De hát végülis, mit várhatnék, mindenkinek megérkezett a párja, meg vacsizik, meg mittomén. Akkor elmondom azt, hogy mikor olvastam a hozzászólásokat, egészen összezavarodtam, mert írta mindenki, hogy ugye hány hetes, én meg kapkodtam a fejem, mert mindig azt gondoltam, hogy ma van, és nem vettem figyelembe, hogy ez még hétfőn volt... És nem értettem, hogy tölthetek Orbissal együtt pl. hetet, mikor ő máshogy szokott Kép Na, akkor marad a tv. Azrét még benézek...

kikocska
 
 


Dejó, eszembe jutott egy téma, amin háboroghatok!! Nem tudom, mit szóltok hozzá, hogy az a pornószínésznő, aki babát vár, ott meztelenkedett a tv-ben, és mutogatta a stiráit a világnak. És én nem néztem meg a műsort, ez csak a bemutató volt, de egészen elképedtem. Persze lehet, hogy prűd vagyok, de én meztelenül még a pocakomat sem szívesen mutogatom most. Pedig büszke vagyok rá rettenetesen. (tényleg, már 107 cm! vagy 109, hol így sikerül, hol úgy Kép) Mondjuk kismanó szem szereti, ha felhúzom a pólómat, mindig abbahagyja a rugdosást, és csak később kezdi el megint. Lehet, hgoy a fénytől? mert már érzékeli a fényt így a 7. hónapban, nem? Na, monologizálok még egy cseppet itt magamban, ha eszembe jut, és megdöntöm a legtovábbegymásutánírókismama rekordot Kép

kikocska
 
 


Ne bánd, Kikocs, eddig én monologizáltam, de téged jobb olvasni, én nem tudok ilyen szórakoztató lenniKép Az enyém is szeret gépet venni. Meg egyfolytában Rúterezni szeretne, mert most van egy nekünk, és folyton izgalomba hozza, hogy a notebookot meg a számítógépet összekösse, és a számítógép bekaőcsolása nélkül elérhetőek legyenek a notebookon az infók. És egész nagyívű tervei voltak, amikről bebizonyítottam, hogy sajnos fölöslegesek... Nade mindig mást kell csinálmia, úgyhogy nincs ideje szegénynek. És most meg is van fázva, úgyhogy kúrálhatom, hogy ne kapjam el.

A Claudia Shiffer is mutogatta a hasát, de még az elején, azóta nem láttam, de én is kiakadtam, pedig neki még nem volt csúnya. Ez a pornós elég durva. A multkor én a Faludy házaspár aktfotóin akadtam ki, de kiderült, hogy csak a Fannyról vannak. Mondhatom, gyönyörű lenne a Faludy 100 évesen meztelenül...Fúj.

Na eleget írtam? Kikocska, dícsérj meg légy szíves, hogy ilyen ügyes vagyokKép És szolidarítok, mert Péter igaz, hogy hazajött, de most hosszan telefonál, én meg itt írogatok.

Egész héten nem volt jó kedvem, de most inspiráltál, és jó, és van kedvem írni.

Na pussssssz
Noémi
vghnoémi
 
 


Noémi, megnéztem az albumodat (pedig holnapra terveztem, de végül nem bírtam Kép), és nekem is nagyon tetszik a babaszoba. Az tetszik nagyon, hogy ott az az ülőkekanapé, és onnan tudjátok nézni a babát, mint a tv-t Kép Na, jó, ez lehet, hogy túlzás, de akkor is. Meg kérdés: azon a galérián alszotok, ahol alul a baba lesz? Csak azért, mert én pont ezt tervezem, csak nekünk keskenyebb a szoba. És egypár ellenvéleményt hallottam. És mint valaki, akinek adok a véleményére, jó megerősítés lennél. Kép

kikocska
 
 


Kiokocs!
Jó, hogy újra it vagy. Remélem büszke vagy ránk, hogy tartottuk a frontot és ilyen jó sokat írtunk, míg nem voltál Kép Nagyon örülök, hgy otthon minden rendben volt, izgultam érted.

Katy!
Naná, hogy jó a kedd. Semmiféle kismam tornát el nem cserélnék a csúcstalálkozónkért Kép főleg, hogy Noémi is tud jönni. Szerintem nagyon szuper tőled, hogy felajánlottad az otthonotokat, csak azért nem írtam hamarabb, mert nem tudtam kinek milyen időpont jó, nekem meg bármi. Röviden, jövökjövökjövök!!!!
Ja és nemtom kinek az ötlete volt, de a süti-tea csokiscsokihozás az nagyon jó ötlet! Kép

Képzeljétek a héten hülyeségrekordot döntöttem!
Először az olló helyett a sonkát raktam a fiókba, aztán a vezetőülésre készültem beszálni, mikor Apuval sohasem én vezetek és szándék szerint is utazni akartam. Majdpedig a nagy kiságytakarításban elfelejtettem a szülésznős találkozót, végül nem sikerült legyártanom egy fél órás mintatanítást az egyik olasz szemináriumra. Kép
Szerencsére a szülésznős baki úgy derült ki, hogy szegény sajnálkozva hívott a tali időpontjában, hogy be kell mennie egy szüléshez, úgyhogy mégse jó neki. (én meg közben otthon csücsültem vígan) úgy szégyelltm magam, nem győztem mentegetőzni.
Az olaszon meg szintén akkora mázlim volt, hogy szóltam a prof-nak, nem igazán lettem kész, erre azt mondta, nem gond, úgyis el kell mennie és csak arra lesz idő, hogy mindenki elmondja mit csinált volna, azt elmeséltem és ezzel a feladat letudva.
Még egy ilyen agyatlan mázlista nincs mint én!Kép

Megyek az albumba bébisarkokat nézegetni!
Aura pont ma 27!!!!
aura
 
 


Kedves Noémi, ezennel dicséretben részesítem Kép Közben nekem is megjött a Gergőm, és hozott fényképezőt, amit most rögtön ki is fogunk próbálni, és ahhoz gép is kell, szóval lehet, hogy ma estére befejeztem. Kép
Egyébként nekem te sokkal szórakoztatóbb vagy, mert magamat eléggé unom olvasni... És gyorsan ki is képeztem magam abból, hogy mi az a rúterezés, és már én is tudom... Kép De senki ne kérje, hogy elmagyarázzam!
Szép estét. Bár még az egész hetet nem pótoltam be hozzászólás ügyben, azért jól haladok Kép

Most így visszaolvasva kicsit összefüggéstelen, de mentségemre szóljon, hogy sietek.
pusz

kikocska
 
 


Kikocs!

Akkorát nevettem azon, hogy írtad, gergőd komolyan vette a programozói "karrierálmodat"

A "pornós" dolgon (egyébként művésznevén Michelle Wild a hölgy) én nem akadtam ki. Sajnálom, hogy tényleg hízott rendesen, de nekem tetszik, hogy várandósa is így hangsúlyt fektet a női mivoltára is.

Hű szaladok okosodni, Gabikával, Csók!!!!
aura
 
 


Kikocs!
VÉGRE!Már úúúúgy hiányoztál!De tényleg!
puszipuszipuszi!
egyébként a keddi tali nekem is jó, hányra, pontosan hova...megírjátok.??
sajna az én párom még sehol és nem valószínű, hogy hajnal 1előtt megérkezne...szóval ilyen időbeosztás mellett asszem nem vagyok nagyon gázos, ha nem vagyok megértő haverügyben...
No csókok!
esztocska
Savitri Ne tünj el!Írjál!Kép
Aura-gratula mázlimama!
esztyx
 
 


Mi eredetileg a galérián aludtunk, de aztán lejöttünk erre az ülőkanapéra, ami egyébként lehajtható, mert így is nehezen veszem rá magam, hogy kimenjek pisilni, hát még föntről! És itt is fogunk aludni, amíg nem lesz nagyobb a baba, mert éjszaka ugyanígy noncs kedvem lejárogatni. Föl meg azért nem tettük a babaágyat, mert a lépcsőn nem szívesen hordozgatom.
Egyébként nem lóg be a galéria a babágy fölé, ha azért mondták, hogy nem ajánlják. Ha a galéria alatt lett volna a babágy, akkor egy lepedőt feszítettünk volna ki fölé, nehogy ráessen. A recsegés szerintem nem zavarná. Na szóval, nem tudom, miért mondták neked, hogy nem jó, mi ezek miatt a dolgok miatt döntöttünk úgy, hogy egy szinten leszünk, de már várom, hogy visszamehessünk, mert az a mi kis helyünk igazábólKép
Ebben a bekezdésben a babaágy a leggyakoribb szó. Péter meg elaludtKép

Aura, dejó!!!! Kösz, hogy így örülsz, én is hasonlóképpKép És ne zavartasd magad, ez csak egyre rosszabb leszKép ÜDV A 3. HARMADBAN!!!!

Noémi
vghnoémi
 
 


Főleg, hogy babágyat írtam mindenhova majdnemKép
N.
vghnoémi
 
 


sziasztok
ide is bejelentkezem, megjöttünk a kórházból tegnap, minden rendben szerencsére, Berni nagyon édes baba. (azt hiszem, a profilba sikerült betennem egy képet, mai)
szüléstörténettel jelentkezem hamarosan, most csak annyit, hogy gyors volt, és természetes, Így jó élmény maradt Kép
Mindenkinek köszi a gratulációt. Visszaolvasni nem volt időm, hogy kivel mi van, ha valaki még babázik azóta, akkor gratula, többieknek pedig jó pocakoskodást addig isKép

Katy
Láttam, betettél a táblázatba, köszi Kép, csak a dátumot Írd át légyszÍves 18-ra Kép (mert ki szeretném nyomtatni a babanaplóba Kép) Köszi!

bringa és az egyhetes Berni
bringa
 
 


Bringa!
Dejó neked, megyek megnézem Bernit is!

Noémi!
Tényleg hülyülök, én egyáltalán nem vettem észre, hogy babágyat mondtál, csak mikor írtad is Kép azért köszi a bíztatást, már nagyjából szóltam mindenkinek, hogy mostanában ne várjanak tőlem sokat (keveset se nagyon) Kép
Képzeld! Nekem is pont ilyen takaróm volt kiskoromban, úgy szerettem. (Megkukkoltam a babasarkot, nagyon szép!

Orbis, Savitri!
Ti hol horgásztátok a fejvédőket, paplant, mind a kettőtöké egyszerűen gyönyörű!
Én csak ezeket a kommersz kacsás-macis izéket látom mindenhol és nem tetszenek! Vagy túltúl habosbabos, vagy egyszerűen ronda. Ne hagyjatok sárgulni, légyszi osszátok meg velem a titkos lelőhelyet.
Köszi előre is!!!

Aura
(kicsit gyügyén, de töretlen jókedvvel!)
aura
 
 


jajjajajajajajjj, elfelelejtettem majdnem!!! Kedves Katy, Katinka, és mindenki más, aki álnevek alatt Katalinként ma ünnepeli a névnapját (Aura, nem tudom, te Kata vagy vagy ma ünnepelsz):
NAGYON NAGYON BOLDOG NÉVNAPOT KÍVÁNOK NEKTEK!!

Kép

Lám, igy el voltam foglalva magammal, meg a terhesamnézia is bejátszik. Pedig anyósom is Katalin, de az se jutott eszembe, legalább a Gergő most felhívta Kép ő is mindig elfelejti, de neki a mentsége hogy férfiből van. Ha ez vigasztal titeket, ti előbb jutottatok eszembe, mint anyósom Kép Pedig nagyon szeretem... Kép

Szóval puszi nektek sok!!!

kikocska
 
 


Tényleg!!!
Én is kívánok boldog névnapot a Katalinoknak!!!!

Kikocs!
Köszi, hogy gondoltál rám, én Kata vagyok törzskönyv szerint Kép és az nagyon máskor van.

Megpróbáltam chat-elni (ezt jól leírtam), de ez nekem magas. talán ha megszülök javul a helyzet (agykapacitás terén), vagy férjül veszek én is egy informatikust Kép

Puszpusz, Aura
aura
 
 


Sziasztok!

Itt vagyok, csak minden napra volt valami elintézni való és ugyan olvasni mindig elolvastalak titetek, de hulla voltam ahhoz, hogy írjak is.

Képzeljétek, majdnem bentfogtak a kórházban. Nagyon elkezdem vízesedni és hiába kaptam vízhajtót nem akar használni. A doki megnézte a baba szívhangját azt jónak találta, megnézte a vérnyomásomat, szerencsére nem volt magas ezért hazaengedett. Jól rám ijesztett.
El is rohantunk apával megcsináltatni az apaságit, nehogy az én nevemet kapja.
Mondjuk én is elég trehány kismama vagyok, még egy csomó minden hiányzik.

Én is megmértem már a pocimat, annyira kiváncsivá tettetek, hogy mekkora lehet. Hát igazam lett, hogy nekem lesz a legnagyobb: 113 cm! Mondjuk, ilyen kiselefánt mellett, nem csodaKép

Rékacs!
Találkoztam a szülésznővel és azt hittem, hogy idős lesz a hangja alapján, de fiatal és szimpi. Mi is összetegeződtünk és beszélgettünk mindenféléről. Neki is megmutattam babciról a méreteket, ő is elájult, hogy milyen óriás. Szerinte is előbb fog kijönni, mert nem fog elférni, ha meg nem jön ki,akkor számíthatok a császárra. A szülőszobát és a vajudot is megfogja mutatni, csak nagyon sokan voltak bent és nem akartunk zavarni. De jövőhéten csütörtökön már csinálja is nekem az 1. CTG-t.

Olvastam, hogy talán lesz valahol tali? Mikor is? Rékacs, ha csak a kocsi a lényeg elmegyek én érted. Nekem innen Szhalomról így is úgy is autóval kell mennem.

Néztek nektek is valamilyen bakterológiai vizsgálatot? Azt mondta a doki, hogy ez azért kell, mert megnézi, hogy nincs-e olyan fertőzésem amit a szüléskor megkaphat a baba.

A mosószerrel én sem nagyon próblémáztam, habár a Brendon katalógusában láttam direkt babamosószert, ugyan nem tudom, hogy mennyiért. Ha nem drága lehet, hogy benevezek rá, mert az én bőrőm is olyan volt kicsinek, hogy anyukámnak mindent babaszappannal kellett mosni.

A hétvégei esküvőn készült rólunk fotó. Megpróbálom felrakni.

Na, ilyen óriási nagyseggű vagyok a 33. hetes óriásbébivel.

Puszilok mindenkit: Márti (34)
hajdum
 
 


Nem engedélyezi felrakni a képet, mert nagy a felbontás. Hogyan tudom kicsinyiteni?
hajdum
 
 


Márti, Ha xp-d van, akkor jobb gomb, szerkesztés, és megnyitja a paint-et. Ha nem, akkor a kellékekből elinditod a paint-et, és megnyitod a szerkeszteni kívánt képet. aztán a kép menüt lenyitod, és ott van egy olyan, hogy nyújtás/döntés, vagy valami hasonló. Átírod a százalékokat, elmented a képet és hajrá Kép

Bringa, Bernibaba gyönyörű, sok örömet hozzá Kép

Noémi, nemis tudom, mi nem tetszett a népeknek abban, hogy galéria. asszem hogy leesek. De szerintem nem. Én még bírom a mászkát, de valszeg az utolsó hónapban mi is leköltözünk. Csak itt nem lesz jó matrac. De fenn szándékozunk maradni majd. Főleg azért, hogy a Gergő tudjon aludni. Majd ha nagyon sír, én kinn alszom vele a nappaliban. De valahogy nekem ez olyan megoldásnak tűnik, hog yegyütt is alszunk vele, meg mégis van egy kis magánéletünk is. És akármikor leleshetünk rá Kép Ezért nem is lesz baldachin. Kép

kikocska
 
 


Akkor megpróbálom megint:KépKép
hajdum
 
 


Kikocska

Köszi, szépen a segítséged! Addig próbálkoztam amíg sikerült!
Hát ilyen nagyseggűek vagyunk mi babócával 33.hetesenKépKépKép
Nem is csodálkozzak, hogy óriásbébim lesz, igaz?

Bringa
Gyönyörú Bernibaba!!! Már alig várom, hogy leírd a szülésedet és az otthoni napokat!!!

Tényleg, én is sok-sok boldog névnapot kívánok a Katalalinoknak!!!

Most már tudjátok, hogy hogy nézek ki. Remélem nem elrettentőKép

Megyek szunyálni, mert ahogy itt ülök a gép elött, egyszerűen nem bír magával a kis pocakhuszárom és már szinte erős fájdalmakat okoz a drága annyánakKép

TELI HOLD VAN!!!!

Jó éjt mindenkinek!
Puszi: Márti
hajdum
 
 

Vissza: Gyermekek / magzatok kor szerint

Jegyzetfüzet:

 

X
EZT MÁR OLVASTAD?