Új privát üzeneted érkezett!

Hosszú ujjú előkénk van többféle is, mondjuk az ikeás az pl nagy és zavarja őket hogy túl hosszú az ujja
de mindegyiket lekapják a merevet azt nem tudják leszedni?
olyanunk nincs

na ma apa pont hazaért mikor kezdtek enni, és határtalan türelemmel közeledett feléjük, és hagyták is hogy fogja a kanalat nekik, hogy ne boruljon a szájuk előtt

Babus de ügyesek már nem sok van nektek hátra a pelenkás korszakból

Timi: nálatok megy a próba?

enyémek is kaptak bilit, el is van téve jó mélyre, mert lévén csak 1 van belőle hihetetlen módon össze tudnak rajta veszni

Móni
KépKép
reunion
 
 


Móni: a merev előkét is könnyen leszedik, ha akarják. Bilizést nem próbáljuk még, este a fürdésnél van ülőpróba. Tudják, hogy mire van, mert nap közben is jönnek velem wc-re és ülnek rá, már aki a gyorsabb, mert nekünk is csak egy van. :wink:

KépKép
timi76
Ráckeresztúr
 
 


Jó reggelt!

Tegnap este anyósék beállítottak egy trambulinnal, hogy majd a lányoknak milyen jó lesz, mert kicsi, nekik való. Naná, hogy nem nézték meg mit vesznek és felnőttnek valót hoztak, csak azt nézték, hogy akciós. Végülis nekem tök jó! :lol: Egyébként próbálnak rajta ugrálni a lányok is, csak az ő súlyuk alatt meg sem rezzen, de kitartóak, tetszik nekik, főleg, ha velük ugrálok. :D

KépKép
timi76
Ráckeresztúr
 
 

 
 

Jó reggelt!

Megpróbálom ezt az oldalt visszaolvasni.Kicsit elúsztam...

Zsófi,14 üveg lekvár :shock: ej de ügyes vagy :lol: Jobban vagytok?

Timi,az evéshez az ötletet Törpitől vettem,de nem fejeztem be a mondatot,amikor a virágokat próbálta lefejezni Hanga a söprűvel :lol: :lol: :lol: Szóval még egy konyharuha is megy az ölükbe :D
Hű,látod ügyesebbek mint gondolnád :shock: És bizony a mennyiség nálunk is nőtt,amióta egyedül IS esznek :D

Mozit sajnálom,úgy 1-2 év múlva bevállalom őket,itt leteszitek,és mozi után felveszitek őket,de addig :roll:Na,hátha hamarabb is eljön az az idő :D

Móni,nekünk is így ettek,Balázs még most is sokszor fordít a kanálon,de néha rá lehet venni őket,hogy markolják,próbáld te is ezt elérni,vagy valaki,akit nagyon szeretnek(mama,papa,unokatesó bárki),mutassa meg nekik,hogy hogyan kell markolni,hátha tőle elfogadják,neked úgyis ellenállnak,csakazértis.Legalábbis én ezt tapasztaltam,ha mondom,csakazért se,ha meg úgy mondom,"markold a kanalat,ahogy Maris tanította",akkor azért megcsinálják.

Tescoban van tommee tipee-s előke,az nagyon jó,és nem szedik le,ellenben az ikeásat egyfolytában.És ez rugalmas,így ha közell hajol az asztalhoz,akkr sem nyomódik felfelé,mint a merev.És jó nagy a zsebe,sok kaja belefér :lol: És ezt adom az ikeás előkeruhára:

http://www.minimano.hu/termekeink/babae ... eloke.html

Törpi,mit sikerült melóval intézned?Elérted a H.R.Mónikát?
Mi simán nekiiindulunk 9 után vacsizni :oops: Mama vigyáz a bébiőrre :oops: Igaz eddig talán 2x voltunk,meg 1x moziban mióta megvannak.Valahogy a mamán nem érzem,hogy díjazza a dolgot,vagyis olyan lelkesedés nékül vállalja,pedig az alvó gyerekekkel nem sok baj van :?
Irány a mozi,ne foglalkozz semmivel,és senkivel!


Babus,óóóó,de ügyesek :D :D :D milyen jó is lesz majd pelus nélkül a nagy melegben :D

Mi tegnap a nődokimnál voltunk velük,a szülésznő,aki az aszisztensnő is egyben,mikor meglátott,akkor nagy szemekkel néz,majd közli,"Úristen,azt hittem babákkal jöttök" Ja,hát kicsit megnőttek azóta :lol:

Spirál félét akartam,de végül valami gyűrűt írt fel,majd kipróbálom,de ennél megint az a gond,hogy 3 havonta receptért kell menni :?
Ja,és nagyon ügyesek voltak,alvás után mentünk,oda 3/4 óra volt az út,visszafelé a dugó miatt bő 1 óra,és semmi nyafi nem volt,nézték a rakparton a hajókat,a hidakon a villamosokat,énekeltek,szóval tök jól elvoltak az úton :D
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára noba 2011.06.11 07:04-kor.

KépKép
noba
Budapest
 
 


Na,majd a másik oldalt is megpróbálom valamikor elolvasni :lol:

Timi,és mekkora?Jujj,jövünk ugrizni :D

KépKép
noba
Budapest
 
 


Nyulasz: kicsi, már ha azt nézem, hogy gyerekek ugrálnának rajta. Ez 1 felnőttnek lett kitalálva. A lányok elférnének rajta ketten egyszerre, ha akarnának, de jelenleg az egymás kiírtásán dolgoznak, tépik, ütik, vágják egymást. Kíváncsi vagyok a tieid mit csinálnak rajta, majd kipróbáljuk! :D

Hanga már fent van, adtam neki babát játszani, Alexa meg 600 m mélyen alszik. :shock:

Befejezetlen mondatok: hát abból van egy pár! :lol:

KépKép
timi76
Ráckeresztúr
 
 


Babus, rettentő ügyesek lányok!!!! Apa már nálunk is nagyon preferálná a hasonló lépéseket, de csajok semmi hajlandóságot nem mutatnak. A hét elején egy próbálkozásunknak két pisi és egy kaki lett az eredménye :lol: :lol: :lol: Apa hozhatta be őket egyesével a kert végéből :lol: :lol: :lol: :lol:

Nyuszi, nekem az a félelmem ezzel az előkével, hogy a rugalmassága miatt, ha nekimegy az asztalnak képes kifordítani a levest, vagy egyéb kaját belőle. Avagy Te már tesztelted is, és nem teszi? Az Ikeással nekem csak egy bajom van, hogy középen elreped és akkor már ömlik is ki a leves azon a hajszálvékony lyukon. Immár a harmadikat fogyasztjuk fejenként.

Timi, én nem is tudtam, hogy van ebből felnőtt és gyerek verzió is. Szerintem mi is felnőttet kaptunk a barátoktól. Enyémek is velem szeretnek ugrálni rajta, mert úgy van is értelme. Egyedül nekik is kemény.

Nyuszi, a kérdést feltettem a csajnak, csak a választ nem találom
:oops:

Lilypie - Personal pictureLilypie Fifth Birthday tickers
törpilla812
 
 


Nyuszi, megtaláltam, számomra kedvező a válasz, azaz ha elindítom a szabiimat, akkor kötelesek kiadni egy munkáltatóit, miszerint szeptemberben kezdek (ezzel a csajok kaphatnak bölcsit), de ha visszamondom, és a 40 napos szabik letelte után mégsem megyek vissza, akkor is megmarad az a kötelezettsége a cégnek, hogy 3 éves korukig vissza kell venniük. Szóval, ha minden kötél szakad, akkor ezt az utat fogjuk járni. Már csak az a kérdés, hogy két bejelentett jó jövedelmű szülő gyerekeit felveszik-e a hátrányosabb helyzetűekkel szemben :? Na de remélem itt már azért kapok némi segítséget az ismerőstől.

Csajok, megcsípte a fülemet (nem röhögni) egy méhecske. Tegnap még semmi bajom nem volt, pedig cidriztem, mert 3szorosára szoktam dagadni, erre mára mint Dumbo, úgy nézek ki. Féloldalamra. Annak örülök csupán, hogy Emma nem örökölte az allergiámat. Ezt ugye múltkor letesztelte, mikor tenyérbe kapott egy darazsat.

Lilypie - Personal pictureLilypie Fifth Birthday tickers
törpilla812
 
 


Zsófi, drága vagy, tisztában vagyok vele, MÁK-os barátok vannak szerencsére. A fizu mellett, amit a szabi alatt kapok, nem fog mellbe vágni az a 24e ft minusz. Utána a visszajelentésnél senki nem foglalkozik a bölcsi és a MÁK közötti dolgokkal, ahogy nekem ezt elmondták.
Sajnos már megtapasztaltam azt, hogy a gyerekenkénti 28e ft GYES nekünk nem annyi, mert nagyobb összeg után többet adózunk (gondolom én, ez az ok), így csak 51e-t kaptam a csajok után :? Azaz nem duplázva. Tudom, csak 5e ft, de ekkora vagyonoknál, mint amennyit állam bácsitól kapunk, azért az is számít.

Lilypie - Personal pictureLilypie Fifth Birthday tickers
törpilla812
 
 


Most visszaolvasva, elég ellenmondásos vagyok. Egyszer a 24e nem számít, másszor meg az 5 is mellbe vág. Csak a különbség, hogy első esetben fizu mellé "kiegészítésként kapom a szimpla GYES-t, második esetben pedig össz 51-ből kell csajokat ellátni. Ami a max 86e ft-os GYED-ből sem ment zökkenőmentesen :?
Na, jót magyarázkodtam itt én meg :oops: :lol:

Lilypie - Personal pictureLilypie Fifth Birthday tickers
törpilla812
 
 


Törpi,dumbo :shock: jujj,még jó,hogy nem lett nagyobb baj!És ilyenkor mi segít?

Előke tesztelve,már bő 1 hónapja használjuk,és nagyon bevált,pedig aznap vettem kettő ikeásat is,de ki se bontottam.Nekem is elrepedt középen a békás,meg mindig lejött,amikor megtolták az elejét az asztallal.Igaz ez elég drága(nekem véletlen csak 1x húzta le a csaj a kettőt,pedig színben is külömböző),de tényleg megéri,bátran ajánlom!

Timi,ja befejezetlen mondatok :lol:

Apáé szedik a teraszról a járólapot,kettő vésővel dolgoznak egyszerre,zeng az egész ház,de ezek tök jót aludtak :D 1 óta megy a szunya,a elöbb már volt egy kis duma,most csönd,de lassan be kellnéznem,mert reggel megint pelusleszedés volt,és vigyorogva mutatta Noémi a pisit az ágyában :twisted: Kell vennem vízhatlan huzatot,tipp van,hogy melyik jó,melyik nem nyekereg alattuk?

Most vettem pampers bugyipelust,hátha azt nem veszi le...na mindjárt kiderül :roll:

KépKép
noba
Budapest
 
 


A mi alvásunk a következőképpen alakult: Hanga fél óra, Alexa 0 másodperc. :twisted: Ennek örömére délután meggyet szedtünk és magoztunk és apa palacsintát süt, hogy bírjuk még egy darabig. Áááááááááá. És egész délelőtt üvöltöttek, hisztiztek. Nem részletezem az idegi állapotomat, fél 2-kor anyukámat hívtam bőgve, ami még sosem fordult elő. :shock: :cry:

KépKép
timi76
Ráckeresztúr
 
 


Timi,hűha :shock: milyen lett az este?

KépKép
noba
Budapest
 
 


Nálunk ugyanígy telt a délelőtt, apa persze pont dolgozott, pedig nem szokott már hétvégén, na de ma bekaptam rendesen

Móni
KépKép
reunion
 
 


Na,remélem az éjszaka jobb lesz mindenhol!

Jó éjt!

KépKép
noba
Budapest
 
 


Jó reggelt!

Ki hogy van?

KépKép
noba
Budapest
 
 


Timi, Móni, este hogyan alakult?

Zsófi, hát nem tudok túl sok jóról beszámolni fülemet illetően, max annyit, hogy ma reggelre azért apadt az egész éjjeli ecetes-vizes borogatásnak köszönhetően. Tegnap kiengedett hajjal közlekedtem, hát mit ne mondjak, Míra nagyon örült neki, mert csavargathatta, csak én nem díjazom ezt :? :oops: A hosszas borogatásnak azonban az lett az eredménye, hogy felmarta a fülemet, így most már az is fáj. Abszolút lúzer :oops: :(
A cél, most a bölcsiztetés, aztán valami családbarátabb meló keresése, mert a régi nagyon durván nem az. Persze, ha rákényszerülök, akkor nincs mese, de a gond ott van, ha nem esik teherbe közben a kolléganőm, akkor valakit el kell küldeni helyettem, amit meg nem szeretnék, mert sokáig semmiképp nem szeretnék maradni a bankban. Hosszú távú cél mindenképp valami más.
Nekem is beszélnem kéne a főnökömmel az új elképzeléseimről, én is parázok rendesen, egy cipőben járunk. Drukkoljunk egymásnak :wink:
Edzés, de jó!!!!!!!! Sütögetés, én is :D Elhatároztam, hogy esténként futni fogok a környéken, ha végre kimászok ezekből a köhögőrohamokból én is. Talán rákapok.
Benyust nagyon sajnálom, a valószínű őt is a visszacsorgó takony, slejm zavarja, attól köhög ennyit. Nálunk a párnán altatás anno bejött, és érdekes, nem mászott le Emma róla, és egy fokkal jobb volt az éjszakája.

Ma hajnali fél5-kor megint áttelepülés volt a szülői ágyba. Aztán visszatoloncoltam őket, mikor Míra kakaóért kezdett ordítani. Végül megelégedett azzal, hogy visszajöhetett közénk, Emma meg okosan aludt 7-ig az ágyikójában. Valaki emlékszik még arra, hogy 2 éven keresztül én ennek a csajszinak az éjszakai műsoraira panaszkodtam???? :roll: Most meg olyan kis okos már :o :) :P

Lilypie - Personal pictureLilypie Fifth Birthday tickers
törpilla812
 
 


Reggel írtam, aztán elküldeni már nem tudtam, mert elszállt a netünk.

Tegnapi nap úgy telt, mintha aludt volna a kisasszony, csak a szokásos hiszti volt, este negyed órával előbb mentünk fürödni, viszont egyből bekómáztak, nem volt még 1 órás viháncolás az ágyban. Ma aludtak szerencsére, most ébredeznek.

Móni: tegnap K. délelőttös volt, ma délutános.

Ma reggel volt sztori! Egy jó tanács mindenkinek: délután-este senki ne adjon meggyet+ a friss meggylevet a gyerekeinek, kivéve, ha reggel gyerekfürdetésre és matracsikálásra vágyik! Én nagyon megszívtam! És amikor keltek még nem is lett volna gáz, csak megkapták a szokásos tejeskávéjukat. Na, ez betette a kiskaput. Most az utazóágyakban szunyálnak a mi hálónkban.

Törpi: én nem emlékszem semmiféle éjszakai műsorra! :wink:

Nyulasz: kíváncsi vagyok mennyire jön be a bugyipelus!

Most ennyi voltam, megyünk mamához, mert a tegnapi nap engem annyira kiakasztott, hogy nem vagyok hajlandó velük egyedül itthon maradni, majd esti fürdésre hazajövünk.

KépKép
timi76
Ráckeresztúr
 
 


Sziasztok!

HOGY VAN MINDENKI?????

Megint csak bejelentkezni tudok. Alig jutok gép elé... De jól vagyunk, kissé még taknyik. Nekem talán kezdődő arcüreg gyulladásom van, de infrázom, meg Sinupretet is elkezdtem szedni. Remélem ennyi elég lesz. Tény hogy már jó ideje tele az orrom :roll:
Srácok egyre kevesebbet taknyiznak, Gergő még köhigcsél, de remélem ez is múlóban. Hányós vírus nem tetőzött, Johanna hányása csak egy délelőttön át tartott, és másnál ki sem jött. Bár Gergő egyszer megijesztett minket, mert kidobta a vacsorát, de valsz csak hirtelen evett és sokat!

Képeket hoztam hogy meséljenek helyettem:

Kép Bálintnak jutott a csajok babakocsija :D
Kép Az új lépcsőnk! Kép vizeznek Kép Motoroznak Kép Gergő is munkálkodik az új spejzen Kép Bálintról egy mosolygós Kép

Kata
labkat
 
 


Móni,na min akadtál ki ennyire?Gyere mesélj!

Kata,csak kikeverdetke már ebből is!Jobbulást!

Nagyon helyesek a srácok,milyen nagyok már ők is :D A motoros képen jön csak le igazán,hogy milyen nagy fiúk már.Olyan egyformának tűnnek,de lehet csak nekem.
Lépcső,akkor most ez lett az új bejárat?Fiúk nem mászkálnak le-fel rajta?Nekünk rácsot kellett tenni rá. :roll:

Látom autó még megvan...

Zsófi,micsoda összehangolt edzésterv :D Hű,10-kor még jó hogy nem kellett altatni őket :lol: Jobbulást nektek is,tényleg párnát próbáld ki.

Fenistil cseppet adsz?Le tudod szívni alaposan az orrát alvás elött?

Timi,bugyipelus még nagy,pedig 4-es és 5-ös van nekik mint a másikból,de bő.Hozzak majd a 4-esből?Asszem akkora liberós is van,és akkor kipróbálhatod.Milyen volt a délután?

Törpi,hú,szegény fülecske :(
Hátha tud a főnököd valami családarátabb pozíciót felajánlani,szerintem essél túl a beszélgetésen mihamarabb,lehet mond valami megnyugtatót.

Babus,jól vagytok?

Mi apukáméknál voltunk szülinapozni,most nagyon-nagyon igénylik a társaságot,így aztán kell programokat szervezni.Ma kimerészkedtem a játszóra délelött,hétvégén nem járok a nagy gyerekek miatt,akik randalíroznak ilyenkor,de a lépcső burkolatát vésték fel apáék,így a kertben nem volt biztonságos,hát meglepődtem,mert rajtunk kívül 3 gyerek volt összesen,két másfél éves,meg egy 2.5 éves.

KépKép
noba
Budapest
 
 


Jó reggelt!

Kata: nagyon nőnek a fiúk és nagyon helyesek! Jó az új lépcső!

Nyulasz: pelus :shock: Bár amikor névtelen pelusokat teszteltünk, akkor volt benne bugyipelenka és nagyobb volt, mint a rendes pelus. :? Ezeket a méretezéseket már nem is akarom megérteni! Ha hozol próbának köszi!

Tegnap anyuéknál pancsolás volt a lányoknak. Irigykedtem is. Jól bevacsoráztak, utána jöttünk haza. A bőséges vacsi után itthon az én vacsimat is megették, gondoltam is, hogy így tápot nem fognak enni, nos a 3 dl táp olyan gyorsan ment le, hogy csak lestem. :shock:

KépKép
timi76
Ráckeresztúr
 
 


Hű, látom mindenkinek jó programja volt ma! :D

Törpi ezeket a képeket neked! Imádom a ruháitokat!
Kép Kép

Mi strandolni voltunk délután, vissza is sírtuk a tavalyi nyarat, amikor még babakocsiban feküdtek-ültek és nekünk is nyugtunk volt! Ráadásul ma is szembesültem vele, hogy Hanga egy vaddisznó. Megy a saját feje után, nem hall, nem ért sem a szép szóból sem a mérgesből, de a fenékre-kézre- és szájracsapásból sem (lehet kövezni, én rácsapok, amikor már végigvettem a lehetőségeket). Alexa meg talán csak 1 fokkal jobb, de többel nem. És ha ez így megy tovább még Badát és Nonót is elrontják, pedig ők jó gyerekek!

Nyulasz: hazaértetek? Köszi mindent!

KépKép
timi76
Ráckeresztúr
 
 


Timi: annyira szépek ezek a lányok :)

Nyuszi: átalakítás igen, új bejáratunk lett! A lépcső tetején van korlát, egy masszív amit csak Vera tud még kinyitni, mert erő is kell hozzá, nem csak ész :D és persze lent is lesz még egy. Ma csinálta meg az indító betonozást férjem, és a korlátnak is hiányzik még egy része, de idővel meglesz az is. Szóval korlátozni fogjuk őket, de egyenlőre még én figyelem, hogy ne randalírozzanak a lépcsőn mármint lentről fel mászást. Bálint szereti feszegetni a határokat. Gergő még nem próbálkozott komolyabban. De amúgy most folyton figyelni kell őket, mert valahol mindig van valami veszélyes, ami nem szokott ott lenni. Hát ezért is vagyok olyan keveset a gép előtt. Most is csak azért, mert gyerekek már alszanak, és férj tesója lányánál van dumálni (úgy tűnik válnak). Várom a fejleményeket!

Kata
labkat
 
 


Timi, én meg itt hüjjögök, még mielőtt a szöveget olvastam volna a képekhez. De gyönyörűek!!!! Imádnivalóak! Annyira szépek, és a ruhák is nagyon jól állnak nekik. Pont a méretük, tavaly Emmán még kicsit lötyögött, ami most Alexának tökéletes. Nem tudok betelni velük!

mozizás nagyon jól sikerült csajokkal, sírtak, mikor vége lett, hogy ki kell jönni. Nagyon családiasra sikeredett a dolog, volt vagy 10 gyerek a moziban :shock: (nem igazán értem, hétfő, féláru jegy, három nap jóidőből másfél óra mozi szerintem belefér). Na mindegy is, mi szülők nagyon jókat rötyögtünk a gyerekek őszinte, felindulásból belökött beszólásain. Lányok is nagyon díjazták az ismerős meséket, amiket már a könyveikből sokszor elolvastak/elolvastattak.

Negyedik este áll a bál Gencsapátiban, éjszakánként mulatósra fekszünk (Republik, Bikini, Hooligans korábban véget ért), igazán nagyon izgi, így egy km-re a banzáj helyszínétől. Abba bele sem akarok gondolni, mit éreznek, akik közelebb laknak.

Lilypie - Personal pictureLilypie Fifth Birthday tickers
törpilla812
 
 


Timi,igen hazaértünk,egész jól lehetett haladni,azt hittem dugó lesz.Aztán még hazavittük Zotyát,így negyed9-re értünk haza,még a kertben randalíroztak,és fél9-kor indultunk fürdeni.Komolyan,sose fáradnak el :shock:
Nagyon jól éreztük magunkat,köszönjük,hogy elhívtatok,de tény,hogy iszonyat fárasztó még velük az ilyen program.

Nana,azért enyémeket sem kell félteni,Noémi végighisztizte a sétát a partig a gumicsónak miatt,aztán a vetkőzést,aztán az öltözést...

Lányok,Hanga és Alexa igazi vizimanók :lol: :lol: :lol: csak lestünk,nagyon ügyesek!Noémi kicsit tartott a 22 fokos víztől,bevallom nekem is hidegnek tűnt,Balázs viszont ment előre mint Hangáék :D Élvezték nagyon,csak utána 20 percig vacogtak szegények.
És nagyon csinik a ruhában! :wink:

Lkata,jaja,rács az kell,mert gyorsak és veszélyesek tudnak lenni ebben a korban :lol: Időm nekem se sok jut ide írni,max hajnalban,meg ilyenkor éjjel jutok géphez.

Törpi,látod,milyen jó,hogy elmentetek moziba :D Édesek lehettek a beszólások :lol: Milyen buli van felétek?
Letöltöttem a Babus féle B és B-t,átmásoltam már a második dvd-re,és nem játssza le a lejátszó :twisted:
Fülemüle hogy van?

Tényleg Babus hova tűntél?

Zsófi,jobban vagytok?

Móni???

KépKép
noba
Budapest
 
 


jo reggelt!
Nyulasz: köszi hiányolást Apáztunk vééégre :wink:
néha bezugolvastam de irásig nem jutottam :oops:
de most meg nem tom mit is akartam irni :oops: :oops: kicsit kevés volt a szunya nekem :cry:

Lilypie Kids Birthday tickers
babusok
Budapest
 
 


Jó reggelt!

Törpi: de jó, hogy ilyen jól sikerült a mozi! :D Alexán csak a nyakpánt tartja fent azt a ruhát, hátul lóg, ameddíg tud. :wink: Állandó buli tudom milyen rossz tud lenni! Anyuék mellett két házzal szokott ilyen lenni egész nyáron.

Nyulasz: de Nonóra lehet hatni, enyémekből teljes egészében hiányzik a kompromisszumkészség. Enyémek tegnap este negyed 10-kor még viháncoltak az ágyban, aztán hirtelen csend lett. Szerintem az utolsó csepp energiát is kitombolták, mert éjjel nem kellett kelnem egyszer sem és nem emlékszem mikor volt ilyen éjszakám utoljára!

Babus: éljen apázás!
:D

KépKép
timi76
Ráckeresztúr
 
 


Zsófi: isteni jó képek és videók! Mintha az enyémeket látnám evésben, kupiban! Azért ez megnyugtat ám! Nem vagyok egyedül! :lol: Nagyon helyesek! Amikor B. eteti K-t.... hát behalás! :lol: Kata tuti sosem fog éhen halni, mert kénytelen enni, ha akar, ha nem, ha Benyus eteti! Most elgondolkoztam vajon ezt kitől leshette el ezt a technikát!? :wink: :lol:

Én a gyerekeimet már sosem fogom megérteni. ma délelőtt két kisangyalom volt. Remélem délután ördögök lesznek, mert anyós jön át hozzájuk, mi meg lelépünk moziba. :lol:

KépKép
timi76
Ráckeresztúr
 
 


Timi, jah, Emmán is így lógott :lol: :lol: Éljenek a nyugodt éjszakák!

Nyuszi, köszi, fülem már majdnem a régi, csak épp egy kicsit van a cimpa még megdagadva, meg van rajta egy fekete pont, gőzöm sincs, mitől lett :shock:
Pünkösdi vigasságok voltak itt.

Zsófi, hogy Te ezt a maszatolást ilyen nyugalommal videózd? :shock: Hát csak csodálni tudlak érte. Én ezen már tuti kiborultam volna :lol: :lol: :lol:
Jaja, belvárosiban voltunk, szépen felújították.

Míra ma délelőtt hihetetlen hisztis volt, folyamatosan nyafogott mindenért, valószínű érkezik az eső. Viszont nagyon jól ebédelt, pedig reggelire is többet evett, mint szokott.

Lilypie - Personal pictureLilypie Fifth Birthday tickers
törpilla812
 
 


Törpi: ajaj! akkor erősítsd az idegrendszered, mert enyémek is disznómód esznek ám, főleg, ha már jóllaktak, akkor kenik mindenhova. :wink:

Teganp megnéztük a Karib tenger kalózait -nem 3D-ben. Hát nekem nem tetszett annyira. Kicsit unatkoztam közben. :shock: 3D-ben biztos jobb, de azt nagyon elszúrtuk és a pénztáros sem szólt, hogy benéztük a rajzot, de végül becserélte a 3D-s jegyeket simára. Azért szerintem szemétség egy 2-es filmre 2.03-kor eladni jegyet, amit mi 15.30-ra kértünk, illetve nem néztük, hogy az sima vetítés lesz és a 3D-s 2-kor kezdődik. A későbbire meg nem tudtunk menni, mert akkor nem értünk volna haza fürdetésre.

KépKép
timi76
Ráckeresztúr
 
 


Emma megfogta az alig egy perce kikapcsolt főzőlapot :? 3 ujjbegye és a kis tenyere párnácskája bánta. Egy órán át ment az ordítás, a folyamatos rajtam csüngés. Közben megebédelt :shock: aztán most alszik. Dokinak mondtam, Neogranormont javasolt, kórházat nem. Kész vagyok. Már befejeztük a főzést, mindketten elhúztak a konyhából, én nekiálltam rendet rakni magunk után. Emma hirtelen visszafordult, fellépett a fellépőre, ami nem is a főzőlap előtt volt, de valamilyen indíttatásból átnyúlt oda. Gondolta kipróbálja, miért is jajdultam én fel, mikor főzés közben kicsit megérintettem a forró lap mellett. Ő azonnal a lapot próbálta ki :? :cry: :cry: :cry: :cry:
Most alszik, hüppögve. Zsuzskáékkal mentünk volna játszóra délután, nem hinném, hogy sok kedve lesz hozzá, de majd meglátom, hogyan ébred.

Lilypie - Personal pictureLilypie Fifth Birthday tickers
törpilla812
 
 


Törpi: oooo :(:(:( millio gyogypuszi

Lilypie Kids Birthday tickers
babusok
Budapest
 
 


Törpi: ó szegényke! sok-sok gyógypuszi! Én folyton ettől rettegek, amikor velük együtt vagyok kénytelen főzni. :( :(

KépKép
timi76
Ráckeresztúr
 
 


Lányok elkezdtek mondani 1-2 szót. Alexa új szava az autó, a strandról hazafelé végig mondogatta hazáig. Szerintem Nonótól vagy Badától tanulta. :D Hanga meg mondja, hogy abba, ezt és egy csomó mindent amit még nem tudtam megfejteni, de nagyon mérges lesz, ha már harmadszor kérdezek rá, hogy mit is mondott és inkább morog egyet és otthagy. Tudom! Én vagyok a buta, hogy nem értem! :lol: Anya még mindíg nincs, illetve valamelyik amikor nagyon nagy bánata van és kapaszkodik a nyakamba, hogy le ne tegyem, akkor mondja, hogy anyanyanyanyanyany. :lol: Jaj de szeretném, ha már többmindent mondanának! Barátnőm kislánya 4 hónappal idősebb, gyönyörű 2-3 szavas mondatokban beszél.

KépKép
timi76
Ráckeresztúr
 
 


Timi: na majd jot fogok nevetni amikor azt kivánod h maradjanak már csendben csak egy fél percre :lol: :lol: :lol: :wink:
meglátod hipihopi beindul a duma :wink: ügyik :wink:

Lilypie Kids Birthday tickers
babusok
Budapest
 
 


képzeljétek megvolt elsö bugyis oda-vissza autozásunk koppkopp :lol: na jo játszo max 5-5 perc de akkor is :oops: :lol:
a szönyeg meg jol birja a kiképzést :oops: de bevallom rosszabbra számitottam :oops: :lol:

Lilypie Kids Birthday tickers
babusok
Budapest
 
 


Babus: nagyon ügyesek! Éljen a bugyi!

Mi ma egész délután pucéran nyomtuk, pancsoltunk a kismedencében és túrós-meggyes bedobálóst ettünk a pléden! Teljes strandhangulat volt. Persze hármasban, mert apa oktatási vacsira ment délután és este jön majd haza, délelőtt dédinél irtotta a gazt, holnap meg reggel megy, és ki tudja mikor jön Tiszaújvárosból. Pénteken délutános lesz. :( Ez a hét nagyon nem jó, szinte végig hármasban leszünk. :(

KépKép
timi76
Ráckeresztúr
 
 


Kép Horror a köbön-meggylé a kövön:) Kép menekülőben Kép pucér vadmotoros Kép Kép kétkanalas módszer Kép

Bocsi! Ez van, ha ráérek kicsit, ők most éppen a könyveiket bújják! :lol:

KépKép
timi76
Ráckeresztúr
 
 


Zsófi, igen, erre a törvényre apellálok. Én most első körben kikérem a szabiimat, ezzel aktív állományba kerülök újra, így a lányokat fel tudják venni érvényes munkáltatói igazolással. És ha vissza is jövök GYES-re, amíg valaki teherbe nem lesz kegyes esni, akkor is még érvényben lesz ez a törvény rám vonatkozva. Így magamon is segítek kicsit, és nem is rúgatok jövő áprilisig ki senkit. Ők meg csak gyúrjanak a babákra. Na meg nyitott szemmel járok és keresek valami jobbat magamnak közben.
Főzőlap nekem is mindig hátsó van használva, ma kivételt tettem, mert annyira kavargatni akarták a spenótot. Hát tanultam én is belőle, nem csak szegény Emma. :( Minden esetre ajánlom mindenkinek, hogy bármilyen égése van, először ne hideg vizet, hanem meleget engedjen rá. Többszörös tapasztalat, hogy lehet, hogy akkor fáj, de pár óra múlva nincs fájdalom. Emmánál is bejött, alvás után vidáman ébredt, játszótérre is akart menni, vígan szorította a hinta láncát és minden mást is. Lehet, hogy csúnya, de nem fáj neki, és ez elég nagy sikernek könyvelhető el szerintem.

Babus, jaj de ügyesek a Csajok!!! Csak oszd meg velünk ezeket a jó híreket, lássuk mi is az alagút végét :wink:

Timi, azok a pucér fenekek :lol: :lol: :lol: :lol: Zabálnivalóak.
Mostantól meg már csak kapkodhatod a fejed, úgy fognak záporozni az új szavak. Csak győzd írni őket :wink:

Nyuszikám, merre????

Lilypie - Personal pictureLilypie Fifth Birthday tickers
törpilla812
 
 


Jó reggelt!

Törpi: de jó, hogy nem fáj neki!

Nyulaszéknál csinálják a teraszt-lépcsőt, azért leköltöztek anyósáékhoz arra a két napra, hogy ne legyenek bezárva a lakásba. Szegény Badának meg valami vírusos torokgyuszija lett,v agy valami hasonló. Gyógypuszik neki innen is! (remélem nem baj, hogy árulkodtam :? )

Ma 4-es fokú UV riasztás van (5-ös skálán), csak óvatosan a kintléttel! :wink:

KépKép
timi76
Ráckeresztúr
 
 


Megvagyunk mi is, csak folyton fáradt vagyok az íráshoz

Törpi! baleseteket sajnálom de füled akkor rendben
szegény Emma, meleg vizet még nem is hallottam, hogy jó égésre
és nem is hólyagosodik fel tőle?

Zsófi tök jók a videók, kajálás detto, én még nem filmeztem le őket

Timi! csini csajaid vannak, ugy látom te is szerete őket öltöztetni
nekem mániám

Babus: éljen a bilizés

Nyulasz! majd megnézem én is azt a merev előkét hátha bejön, habár most pelenkában eszünk

Nálunk a múltkori hisztis nyűgös valaminek talán ma lesz vége,
Réka katasztrófa
most ha meglátja az apját azonnal megy hozzá, vetetné fel magát és mindenért bőg,
amúgy meg egész nap könyvezik, hozza és mutogat
vagy én kell mondjam mi micsoda, vagy én kérdezem tőle
és tesó meg nyírja továbbra is


Nálunk is most kezdődött egy nagytakarítás, de lehet felér egy költözéssel, szőnyeg, függöny kidobás, könyvporolás stb

csajok meg folyton láb alatt vannak nincs aki vigyázzon rájuk

Hétfőn menni kell bölcsibe szülőire, mondtam a vezetőnek kizárásos alapon viszem őket magammal, apa dolgozik, és senkire nem tudom őket hagyni, erre ő azt mondta, akkor inkább most ne menjek, majd kezdés előtt menjünk be megbeszélni
lehet hogy leviszem őket mamáékhoz, de így elég "drága" lesz a szülői értekezlet

egy táncolós video
http://www.youtube.com/watch?v=wEMRu0eVtRk

Móni
KépKép
reunion
 
 


Móni: bölcsivezető :shock: inkább nem nyilvánítok véleményt, de van! :twisted: Nagyon édesek a videón! Méghogy gyilkolják egymást?! Enyémek csak akkor "szeretik" egymást, ha felszólítom rá őket és az esetek többségében akkor sem, hanem inkább beletépnek egymás hajába, arcába, ahol érik. Hát még így spontán! Teeee! Cseréljünk egy napra!!! Úgy látom Laurának nagyon jó kis ritmusérzéke van és több elemet visz a táncba, nagyon ügyes! :lol:

Könyvek: enyémek imádják, főleg a lépésről-lépésre könyveket. Mindent mutatnak és mondanom kell mi micsoda lehetőleg egymás után 100x, de ők még nem mondják, szépen lassan meg fogom venni az egész sorozatot, mert nagyon jó. Alexa akár fél órán keresztül is meg tud ülni a kanapén a könyvet lapozgatva egyedül. Egy hónapja még ilyenről álmodni sem mertem volna.

Én most alvásidőben játékokat válogattam és mostam. Igazán ráfért, mert fél éve rakódott rá a nyál, kosz, ez meg az. :oops: És végre megtaláltam a tároló tetejét, gyorsan le is zártam! Kíváncsi vagyok mit szólnak hozzá! 2,5 óra alvás volt ma végre megint! A medencében melegszik a pancsi. Jó kis délutánunk lesz remélem!

KépKép
timi76
Ráckeresztúr
 
 


Életjel,megvagyunk,terasz 1 max 2 napot csúszik,de talán szombaton már költözünk vissza.Balázsnak valami vírus miatt tiszta hólyag belül a szája alul-felül,és még az ínye is,szegénykém alig bír enni,mert minden csípi,szerencsére olyankor pár korty víz segít.Ítr a doki rá valami ecsetelőt,meg felváltva tantum verdével fújom,c vitamin,és klion tabletta,ami olyan keserű,hogy fél óráig öklendezett tőle,mikor nagy ügyesen kanálról megette ahogy összetörtem neki,és kicsi vízzel higítottam.Azóta nem tudom neki beadni,amint megérzi ki is köpi,úgyhogy nem eröltetem,tényleg brutál keserű.Láza nincs,jókedvű.

Majd jövök ha tudok még,remélem mindenki jól,majd olvasok is.

Ja,és délután kimászott Balázs a kiságyból :twisted: Noémi ordítására rohantam be,szegény azért sírt,mert azt hitte Balázs kijön a szobából,ő meg egyedül marad benn.Futok be,és ott áll az ajtóban,még szerencse,hogy itt a mamánál üveg van az ajtóban,így legalább fel nem löktem.Asszem lehet a rácsot kivennünk :shock: :twisted:

KépKép
noba
Budapest
 
 


Nyuszikám, üdv a klubban :wink: Balázsnak jobbulást, mielőbbi visszaköltözést! Várunk!

Timi, hogy sikerült a délután? Enyémek ma angyalok voltak, remélem nálad is. Lépésről könyveket nem ismerem :oops: Mi B&B rajongók vagyunk, fújják az összeset. Ezen kívül az egyetlen, ami leköti mostanában őket a kockakirakó, aminek minden oldala más. és Míra már kiválogatja és kirakja belőle a méhecskét :shock: Döbbenet mikre nem képesek már.

Móni, jó fej bölcsi vezető :shock: Nagyik nem tudnak feljönni? Nekik csak jobban belefér a budget-be. Bocs, ha rosszat belekotty :oops: Drágák, ahogy ropják :lol:
Keze Emmának hólyagos, de gond nélkül fog vele, semmi fájdalma nincsen. Pedig nekem még a látvány is fájdalommal jár. Elég randa, no, nincs mit szépíteni.
Fülem már oké, köszi, az se volt egy szép darab, már sajnálom, hogy nem fényképeztem le, így utólag már jókat röhögök rajta, akkor nem voltam ilyen vicceskedő hangulatban miatta.

Csajok ma hihetetlenek voltak. Ebéd után nem akartak aludni menni, mint általában, hanem teljesen felpörögve ugráltak egymáson, rötyögve, röhögve, táncoltak, produkálták magukat, álom jó testvérek voltak. Annyira szeretném ezt sokszor látni tőlük. Végül kézen fogva sétáltak fel a szobájukba aludni.

Főnökömmel beszéltem, szeptembertől állományba kerülök, így csajok bölcsije rendben lesz, mert már csak ez a feltétele a felvételüknek, ugyanis kaptam egy levelet, miszerint felvették őket, csak produkáljak munkáltatóit. Ez most akkor meglesz, a tényleges kezdésem meg még képlékeny. De az első nehézségen már legalább túl vagyunk.
Zsófi, majd írj, mit tudtál megbeszélni Te a holnap reggeli talin.

Lilypie - Personal pictureLilypie Fifth Birthday tickers
törpilla812
 
 


Lauráknak boldog névnapot kívánok! :D

Nyulasz: lehet Badánál is elmúlik a kimászhatnék, lányok azóta sem jöttek ki. Felhasalnak ugyan a tetejére, de csak amikor valamelyőnk ott van, de ki nem jönnek. Ez a csoda kicsit tovább tartott 3 napnál, de elmúlt. Hátha nálatok is! Teraszhoz kitartás, Badának gyors gyógyulást!

Törpi: köszi, délután jó volt, mert megint medencéztünk és ha van víz, akkor minden rendben van. Csak tudnám télen mit csinálok!? :lol: Még a ma délutánt kell jól eltöltenünk, szombaton apa "csak" éjszakára megy. Bölcsi hurrá! :D B&B enyémeket nem érdekli igazán laptopról sem.

Zsófi: kíváncsi vagyok mit sikerült a főnökkel megbeszélni, majd gyere!

KépKép
timi76
Ráckeresztúr
 
 


Zsófi: ezek nagyon jó hírek! :D

Mai ebéd: krokett cukkínifasírttal. Hát eszegettek, de túlzásba nem vitték, ezért gondoltam kanalazok nekik egy kis gombalevest miközben ők kézzel és villával küzdenek a kajával. Alexának már nem segíthetek, mert onnantól nem eszik, de már nem is kanalazhatok a szájába semmit, mert onnantól totál sztrájk van. A kis gizda manóm ezentúl még kevesebbet fog enni. :( Ugye ez átmeneti?! Hanga meg zabagép, kanalaz villáz, mellette én is tölthetem bele a kaját. Uzsira ki kell találnom valami tartalmasabb kaját, mint a joghurt. :?

KépKép
timi76
Ráckeresztúr
 
 


Elszállt a hsz-em, egyszercsak kikapcsolt a gépem :shock: konfigurált egyet, csak úgy :shock:

Zsófi, jaj, de jó, hogy ennyire jól fogadott a főnök! És hogy ilyen jól áll a dolgokhoz. Most már csak arra nem emlékszem, mikor kezdik a Kismajmaid a bölcsit? Január vagy szeptember?

Timi, kajálás még sokat fog alakulni, mi is mindig változunk. Ami most bejön, hogy a reggeli kakaó után csak joghurtot esznek olyan 9, fél10 körül, így van ebéd lelkesen. Eleinte egyedül, aztán ha megunják, jön az "anya segíts". De Emma nagy franc! Ha nem vagyok itthon, álomszépen eszik egyedül. Ha itt vagyok, már az első kanálnál én kellek. Mert ha anya nemet mond, akkor bedurcázik és inkább egy falatot sem eszik :shock:
BB nálunk sem ment korábban, talán tél vége felé kaptak rá.
Jövő télre én jokernek a diavetítőt tervezem bevetni. Talán bejön.

Móni, Laurádnak boldog névnapot kívánok!

Vanda, a Te lízingelt lányodnak is!

Lilypie - Personal pictureLilypie Fifth Birthday tickers
törpilla812
 
 


Törpi: most jól megvígasztaltál evés terén! :lol: Alexa egyébként is rapszódikus, hol csak akkor eszik, ha megetetem, hol meg a közelébe sem mehetek amikor méltóztatik egyedül enni. És most jól megcáfoltam az előzőleg írottakat, mert most jutott eszembe, hogy van, amikor meg egyáltalán nem eszik egyedül. Na, mindegy, ez már a totális elhülyülés részemről. Diavetítő jó ötlet! :D Ha nekik nem jön be, majd megyek én mesét nézni! :lol:

KépKép
timi76
Ráckeresztúr
 
 


Azt hiszem jól megszívtam a délutánt! Kihordtam 4 vödör vizet a medencébe, aztán fél 3-kor kiborítottam, mert tiszta felhő volt minden és nem éppen strandidő. Azóta megállás nélkül süt a nap. :twisted:

KépKép
timi76
Ráckeresztúr
 
 


Köszönjük a köszöntéseket

Babus! Vanda! boldog névnapot Lauráitoknak!

A ma délutánunk nekünk is kalandos volt, mint a mérgezett egerek, úgy közlekedtek, csak amit nem szabad az a menő :twisted: :twisted:

Holnap először hagyom magukra csajokat 3 óránál hosszabb időre, reggel megyek vissza Pestre, és csak fürdetésre érek vissza mamáékhoz
már most félek mi lesz
egyáltalán alszanak-e délben, és gondolom mindenkit kiakasztanak majd

Móni
KépKép
reunion
 
 

Vissza: Várandósság

Jegyzetfüzet:

 

X
EZT MÁR OLVASTAD?