Lanyok, udv a Cote d'Azur-rol!
Na nem azert mondom, hogy irigyeljetek, mert konferencian vagyok, es nagyjabol a besotetitett konferenciatermeket latom csak, mikor meg kipucolok idot, hogy elvigyem legalabb Bencet (o van itt velem bonusznak, mig anyu es a babusok) a tengerpartra, akkor Bence mindig alszik, es 3-4 oraig felkolthetetlen, igy itt ultem ma is bennt vigyazni ra. De azert jo, egy kicsit csak a kisebbekkel es anyuval lenni, meg neha-neha a tengerre pillantast lopni.
Szilvi, ugy sajnalom, hogy igy ratok jar a rud, vagyis a betegseg. Eleinte nekunk i svolt ilyen; de most mar valahogy a gyerekek rettenetesen ritkan betegek - megedzodtek..?
Abbey, ugyes vagy, hogy kihuztad magad a depobol. de most is ilyen rossz volt a helyzet? azert az nem derult ki, hogy ennyire magad alatt voltal...
Claire, gratula a gyerkok eredmenyeihez! en is nagyon szeretnem, ha valamit versenyszeruen sportolnanak, de itt nem nagyon van semmi; remelem, az Arpad konyeken talalunk majd valamit a Daninak.... (nins 5leted, hol keressek?)
most megyek vissza a diakjaimhoz, talan meg kinnt vannak, aztan mar szinte hajnal is lesz, hogy indulunk ki a repterre.... Nem sokat aludtam itt... pedig ejjel van egyedul, hogy a lanyok jol alszanak; nappal annyit bognek.... es nem tudom miert, tanacstalan vagyok. 4 gyerek egyutt nem bombolt annyit egesz eletukben, mint ez a 2 par het alatt...
a legrosszabb, hogy egyedul kettot nem tudok vigasztalni, vagy ha az egyik szopik, azalatt bombol a masik - az idegtepo. vagy mikor a repulon uvoltenek....
neha azt gondolom, hogy mar keves nekik a tej; de pl. a heten kepzeljetek tenyernel is nagyobb csomok voltak a mellemben; kiderult, hogy valami miatt nem folyt ki rendesen vagy nem szoptak eleg sokat, mert aztan hamar elmult; meg most amig nem voltam veluk es eszembe jutottak, jo foltos lett a polom, pedig mar reg nem szokott folyni a tejem; meg tok hurkasak; tehat a jelek alapjan soknak tunik a tej.
na megyek, ha nem "talalkoznank", szep punkosdot mindenkinek!
amugy ha valakit erdekel, ausztriaban mar tobb parasztfarmot is kiprobaltunk, amik naygon-nagyon baba- es gyerekbaratak, sok-sokmindent lehet csinalni (babakad, eteto, kisagy, babatelefon; nagyobbaknak jatszoter, medence, trambulin, allatok, pingpong, fan fahaz, jatszohazacska, jatszoszoba jatekokkal, traktorvezetes (igazi), es meg csomo minden), es az ara is toredeke egy szallodanak: most pl. a 8 fos csaladunk volt 60 euroert ejjelenkent. kajat is lehet rendelni, sajat termekekbol csinaljak. korben hegyek, legelok, minden csupa virag
ilyen szallasok cimeit szivesen megadom, ha valaki szeretne kolping-szeru szinvonalon nyaralni csak olcsobban, vagy csak szereti a parasztudvarokat (marmint modosabb osztrakokat).