Sziasztok lanyok!
Olyan szep ido volt ma!
Voltunk jatszoteren a szomszed anyukaval, aztan vettem meg ujabb szalvetakat is, tegnap este pedig apanak kimenoje volt, es en egesz este nyugiban szalvetaztam, es elotte dokinal is voltunk, es kiderult, hogy a kemenyedesek nem valtoztattak a mehszajon, ugyhogy fel vagyok dobva!
Manocs,
Jo szorakozast!;)
Koszi a javaslatot ora ugyben, egy kisebbet mar csinaltam rokon gyerkocnek (azon egy cineges szalveta van, egyben), de Petranak egy nagyobbat fogok majd, es ezt meg emesztgetem magamban, hogy milyen legyen.
Kangi,
Petra altalaban hajlando korabban elaludni, ha az egesz napjat korabbra idozitem, es esetleg meg jol le is farasztom setaval. Jo lenne, ha jonnetek!!
En is a babapiszkalastol tartok, meg Petra szerintem igenyli is meg a racsos agyat, ugyhogy mi 140x70-es ifjusagi aggya alakithatot vettunk neki. Es rogton bele is szokott, pedig aggodtam, hogy az uj fejvedo miatt nem fog, de mar az osszerakas utani delutani sziesztat abban toltotte, onkent. Es amikor masnap reggel megkerdeztem tole, hogy hol van a kisagya, akkor az uj agyat mutatta, nem a regit.
Tunder,
Jan. 9-ere vagyok kiirva. Szoval meg 6 het.
De par napja azt almodtam, hogy elotte levo penteken szulok! Ooo jaj! Ugy tudtam, hogy a hetfordulo csutortokon van, de nem. Most megneztem a naptarat, hogy hogy is van ez... Szoval, a kiiras szerint 9-e, de a 40+0 jan. 7-ere esik, ami pentek. Az azt megelozo pentek pedig szilveszter!!! En akkor nem szeretnek.... Lanyok, mondjatok, hogy az almom szerint a szules igy is jan. 7-en, azaz a 9-et megelozo penteken lesz!!!!
En szeretem a kokuszgolyot! Nagyon is!
Mit kap a parod karacsonyra? (Gyujtom az otleteket.
)
Reka,
"Dani egyik baratnoje"
Ezen ugy kellett nevetnem.
Mondjuk jokepu a pasika, ugyhogy nem csodalkoznek rajta...
A koponyalekelo tenyleg nem semmi!
Miszike,
Megnezegettem a kepeket, es talaltam is jo otleteket, koszi! Majd lehet, hogy meg kerdezek is a lanyoktol, remelem, szabad.
A pasztellkretat ma megneztem a boltban, de csak 12 darabos keszletben volt, ugy meg dragallottam. Meg nem talaltam ki, mivel fogom helyettesiteni...
Nekem ugy 19 hetes terhesen fel kellett vinnem Petrat babakocsistol az SZTK-ban a masodikra, mert nem mukodott a lift.
Paraztam azert en is, pedig nem voltak a tiedhez hasonlo elozmenyeim. Nem tudtok meg babakocsi nelkul menni, ha buszozni kell?
Elli,
Foto
Maci,
Orulok, hogy javulgatsz!
Csak igy tovabb! Es kisteso is johet a hormonbeallitas utan?
Ronival mi ujsag? Kepet te is tehetnel fel!
Gomboc,
Depi
Tarts ki, es jobbulast Nandinak! Drukk, hogy a gyomorszajjal ne legyen semmi gond!
Drukk, drukk, drukk!!!
Norka,
Jobbulast nektek! Szegeny, a telefonban is olyan dathas hangod volt. Ja, ugye nem ertetted felre, az elso alkalommal nem leraktam a telefont, hanem lemerult. Es a pelenkazas meg fektetes miatt hivtalak csak kicsivel kesobb, nem azonnal. Szoval elsore nem az tortent, hogy szo nelkul leraktam a telefont, mert epp nem ertem ra!
Tuni,
En meg csak par kepet csinaltam korabban, meg tavaly karacsonyra ket viragcserepet, de most belevetettem magamat az ajandekgyartasba. Nagyon feldob, olyan szepeket lehet csinalni gyakorlat nelkul is. Na jo, a profik biztos sokkal szebbeket csinalnak, de en a sajatjaimmal is elegedett vagyok.
Mondjuk en gipszet nem ontok, az mar nekem nem orom lenne, hanem inkabb macera. Inkabb megveszem a kesz fa dolgokat, talaltam viszonylag olcso lelohelyet.
Kriszta,
34+0 vagyok most, januar elejere varjuk a picurt.
Remelem, nem szilveszterre, vagy meg korabbra.
Franyo,
Ez a Mikulasos telefonalos sztori nagyon edes!
De jo, hogy Anka is igy beszel mar! Csak Petra nem...
Jo hosszu lett.
Puszi:
Leszter