Új privát üzeneted érkezett!

Lányok!Arra gondoltam,hogy mi lenne ha a gmailes címünkre amit Carotta ügyesen megcsinált(akinek nincs meg újjak elkérhetik bárkitől a régebbiek közül) beírná mindenki (vagy aki szeretné) a telefonszámát piszkozatba pl. teljes névvel és nick névvel.Így megtalálhatjuk egymást az iwiwen vagy facebookon(aki akarja)és ha megvan egymás tel száma akkor ha valakivel valami van és izgulni kéne érte tudunk írni egy smst.Ez a Dalma miatt jutott eszembe,mert sokat gondolok rá,hogy jó lenne tudni,hogy nincs semmi baj és hamarosan jelentkezik.

vivi a nagylány :-)
Lilypie Kids Birthday tickers
Dorina a kis középső :-)
Milán baba
Lilypie First Birthday tickers
anyamci
Budapest XXIII. kerület

Sziasztok!

Én október 2-ra várom a második babánkat, már van egy kisfiunk aki szeptemberben lesz 3 éves.

Mostanában bukkantam rá a topikra, kerestem egy olyan helyet ahol hozzám hasonló korú várandósok vannak, hátha így beszélgetve könnyebb egy csomó mindent feldolgozni. Remélem lehet még csatlakozni. :D Az utóbbi napokban iszonyú lelki hullámvasúton ülök, csomószor van bőghetnékem minden kis hülyeség miatt és teljesen be tudom hergelni magam. Veletek is van ilyen?

Légzésfigyelőt mi mindenképp veszünk, a fiamnál is volt kölcsönben nálunk, engem nagyon megnyugtatott.
Szopipárnám van, de nem szeretem. Alváshoz nagyon zörög, szoptatni meg sosem tudtam rajta, nem tudtam jól megfogni. Biztos a technikámmal volt baj, na majd most :)

Szép napot mindenkinek, sziasztok!
Vendég

anitakel: szia üdv köztünk!

Carotta: hol képzeltétek a Nagyerdőn a szalonnasütést és mikor?

Dalma!!! jelentkezzzzzz!!!!!

KépKép
kaqk
Debrecen

melyik légzés figyelő a jobb az angelcare ac 401 vagy a pelenkára csiptetős snuza??? ti milyet vesztek vagy használtok?

Kép
horibol

sziasztok

Anyamci. Én benne vagyok, bár remélem engem nem fogtok hívni,mert nem lesz semmi gond :lol: Kivéve októberben, vagy novemberben ha szülni megyek,akkor nyugodtan hívhattok :D

anitakel.
Majdnem egyidősek a nagy gyerekeink. Nekem a jövő hónapban tölti a lányom a 3. évet :) Üdv köztünk. Szerintem ilyen lelki hullám mindenkinél előjön. Csak van akinél jobban, van akinél kevésbé. Én szerencsére az utóbbiak közé tartozom,még, aztán lehet,hogy lassan rám is rámjön... :roll: :D

Légzésfigyelő: hát azt hiszem rá fogom beszélni a páromat. Vagy majd ha vki megkérdezi,hogy mit hozzon a gyereknek, majd jól megmondom neki,hogy légzésfigyelőt :D :D :D Vagy megmondom anyukámnak vegye meg ő, vagy lehet,hogy az anyóséknak :?: :D :D :D
Amúgy nekem az amit pelusra kell csiptetni szimpatikusabbnak tűnik,mert ha pl. elforgolódik a gyerek, akkor gondolom az ugyan úgy érzékel,nem úgy mint a másik. Szerintetek? Amúgy az drágább? én még nem néztem ennek utána...

picibaba.hu vonalzó

picibaba.hu vonalzó

picibaba.hu vonalzó
benirenata
Szerencs

Sziasztok!

Anitakel üdv köztünk!

Anyamci: szerintem is jó ötlet amit írtál, mert tényleg jó lenne tudni ha esetleg valami történik valakivel. Legalább egy sms-t tudna írni, hogy mi a helyzet.

Ativerus igen tényleg jó, hogy két vonalzóm van, bár már ki akarom cserélni két különbözőre. Lehet, hogy hülyeség de apával már eldöntöttük, hogy nem akarjuk őket egyformán "kezelni", pl: teljesen egyforma ruhába járatni stb. Mert ők ketten két különböző személyiségű babák lesznek még akkor is, ha ikrek bár csak annyira fognak egymásra hasonlítani, mint két testvér, mert kétpetéjűek ez tuti.
Mi ma megyünk 4d-s uh-ra este 6-ra, már nagyon kíváncsi vagyok rájuk. Jah meg a családban még vannak akik reménykednek, hátha mégis csak elnézték és az egyik kislány, bár nem hiszem, hogy egy kukac el tud tűnni :lol: Majd írok, hogy mi volt.
Addig is szép napot mindenkinek.
Anita

Lilypie - Personal pictureLilypie Third Birthday tickers
Lilypie - Personal pictureLilypie First Birthday tickers
praszlera
Etyek

Köszi a kedves fogadtatást, nagyon aranyosak vagytok! :D

Mi AC401-es légzésfigyelőt veszünk, anno a nagyfiamnál a kórházban is az Angelcaret ajánlották.

Benirenata, Martinát felvették oviba? A fiamat első körben nem, mert május 31. után született. Fellebbeztünk, remélem így majd sikerül. Nem akarom egész nap bent tudni,ebéd után elhoznám, de azért örülnék ha délelőttönként ott kicsit lefoglalnák :)
Vendég

Anita, üdv. néked! :)

Légzésfigyelő: Angelcare 401. 2 nagy lapja van, nehéz róla lemászni - nem lehetetlen -, nálunk még nem volt olyan (állítható érzékenységű). Ágyneműcserénél egyértelműen figyelni kell, hogy ne húzódjanak szét a kábelek, ahogy az ember ott sürgölődik. Hálózatról működik mind az adó, mind a vevő (asszem lehet csak elemmel is), nincs költséges elemcsere; nem éri el a gyerek, úgyhogy gyerek-biztos :lol: :lol: Nálunk mindkettőnél Angelcare volt, és most is az lesz.

Praszlera, nagyon kíváncsi vagyok :)

Biceboca, írj, amint hazaértél, hogy mi van! +++++++++++++++++

Lilypie Maternity tickers
zsebbi

Sziasztok!

Bocshogy kicsit eltüntem,de nem voltam igazán a helyzet magaslatán.Próbálgattam követni az eseményeket,de két hozzászólást elolvastam,és már le kelett feküdnöm,mert annyira fájt a hasam.Ettem a magnéziumot ezerrel,szinte az volt a desszertem,de semmi.Majd közölték,hogy lehet a hugyvezetéken ül,és a szervezetem nem tud rendesen üriteni,ezért görcsölök ennyire.A hátam közepétől a köldökömig a bal oldalam.Na de most mintha elvágták volna.Arról nem is beszélve,hogy közben meghalt a nagymamám.
Na de amit vissza tudtam olvasni.
Védőnő-védőlányka:Kicsidodi anyukájának van igaza,nekünk 22 éves a védőlánykánk,és én még ennyire segitőkész embert soha nem láttam.Viszont a legelső terhességemnél idős nyugdij előtt álló volt,és nem igazán foglalkozott a dolgokkal.Persze biztos vannak ellenvélemények.Én ezt tapasztaltam.
Dalma:Szoritok érted minden renben lesz!!!!!!!!!!!!!
Jeanner:Nagyon szép a kislegény!!!!
Ativerus:Nagyon csini pocid van már!
Judo:Nagyon szép kislány!
Zsanka:Tényleg ne aggódj minden rendben lesz.Nekem az első terhességemnél a köldökzsinórban volt ciszta,és tényleg felszivódott.A Hajdu Krisztina pedig állitólag messze a legjobb.

Anita:Üdv itt közöttünk!
Na ennyi,mert indulok az oviba Rékáért..
Ja és voltunk tegnap 4d-n.Annyit piszálták hogy csak na,és simán végigaludta.na de a lényeget addig kergette a nő,hogy megtaláltuk.Csak arról még nem szedtem le képet.
Ime egy kép Zsomborról!
Kép

Kép

Kép
ancsa03

ancsa:Nagyon édes :)
Na lányok,akkor én már beléptem és beírtam a nevem tel szémom.Elmentettem piszkozatba és rá se kell kattintani mert pont látszik minden.

Milán baba
anyamci
Budapest XXIII. kerület

Sziasztok!

Ancsa, nagyon sajnálom a nagymamádat!!! Zsombor pedig egyszerűen gyönyörű!!! Remélem veled most már minden rendben, és elmúltak a görcsök!

Légzésfigyelő, hát mi annyira pici lakásban lakunk, hogy nem látom értelmét, de természetesen ha belefér a keretbe, akkor mindenképpen fogunk venni egyet, hogy milyet azt még egyenlőre nem tudom...

Ami a hangulatingadozást illeti, nekem az elejétől fogva gondjaim vannak ilyen téren. Kicsit sem javult a helyzet az idő múlásával sem, a mai napig bármikor képes vagyok egy apróságon is pityeregni, egyik pillanatról a másikra. Sajna kellemetlen helyzetbe is kerültem már emiatt, de nem érdekel, ez legyen a legnagyobb baj!

Anyamci, én benne vagyok a telszám cserében, majd be is írom a gmailesre nemsokára!

Anitakel, üdv köztünk! ;) Hol fogsz szülni és kinél? Jársz valamilyen kismama tornára?

Szép délutánt lányok!!!! :)

KépKép
buuni
Budapest

anyamci beírtam én is piszkozatba :)

ancsa nagyon édes Zsombor :)

Kép
ativerus
Budapest III. kerület

Sziasztok!

Ancsa, részvétem. Zsombi nagyon cuki.

Anitakel: én is hasonló cipőben járok a hangulatingadozásokkal kapcsolatban, de ez így volt az elsőnél is.
vic01

Sziasztok!Annyi mindent írtatok,hogy megint nem győztem elolvasni.Szerintem én vagyok a leghanyagabb de annyi "fontos"dolgom van.A telefonszám nekem is tetszik most pl nagyon szeretném tudni mi lehet bicebócával Dalmával.
Ancsa őszinte részvétem.Nekem 2 hete halt meg az egyik legjobb barátnőm 38 évesen gyomorrákja volt.4 hónap telt el.Három gyereke volt.Nagyon megviselt nem is akartak beengedni hozzá a kórházba,mert nem kell látnom őt.De nekem látnom kellett.
Van jó hírem is!Megvettük a kisbuszt.8 személyes.Talán kedden elhozhatjuk.
Én is voltam orvosnál ma.Azt mondta azért fáj a vesém,mert nyomja a gyerek.Mi lesz később?
Jó éjt mindenkinek!
ddia74
Mór

Sziasztok!

Ancsa03 sajnálom a nagymamád. A kisfiad nagyon aranyos.

Megjártuk a 4d-s uh-t. Nagyon szuper volt, egyértelműen kisfiú mind a kettő :lol: Méretben még mindig egy héttel kisebbek, de valószinűleg nem lesznek óriásbébik. 3 nap a különbség köztük méretben. Marcell 325 gramm, Bendegúz 325 gramm. Végig mozgásban voltak, nagyon fürgék azt mondta a doki alig birta őket befogni. Folyamatosan össze van dugva a buksijuk, pedig két külön burokban vannak. Apa egyből büszkén megállapitotta, hogy mind a kettő teljesen ugyanolyan, mint ő. :lol: Töltök fel két képet, csak az egyik fütyi van meg 4d-ben és képben a másik csak videón látszik. Kép

praszlera
Etyek

Itt pedig az egyik fütykös bizonyitéka!

Kép

praszlera
Etyek

Bocsánat elirtam, Bendegúz 300 gramm. Még nem vagyok teljesen magamnál, korán van.
Mindenkinek szép hétvégét.
praszlera
Etyek

Jó reggelt!

Bekukkantok... aztán megyünk kirándulni.
http://zsuzsivasut.hu/?file=kop1.php
:lol: :lol: :lol: :lol:

Judo
Nagyon szép a babád!

Zsanka
Cysta :cry:

Ativerus
Én a klinikára járok doktorhoz. Ott szokott UH is lenni, és a doki a gépet átkapcsolja 3-4D-s üzemmódba mindig :wink:

Vic
Családban nagyon jó, szerintem, a kicsi korkülönbség :lol: :lol: :lol:
A "nagynak" ilyenkor még nem akkora törés, mintha több év lenne köztük, természetesebben veszi, hogy van tesója...
(anyukám nem egészen 7 év alatt szült 4 lányt, tesóimnál is olyan 1,5-2 év van a gyerekek között :wink: )
Jó tanulást! Mit tanulsz?

Anitakel
Jó, hogy idetaláltál :lol: :wink:

Kaqk
Időpont: bármikor
Pallagi uton vannak nagyon jó helyek... :wink:

Ancsa
Zsombor igazi kispasi :lol: :lol:

Preszlera
Aranyos!
Vendég

Gmailon a dokumentumoknál van egy táblázat, oda be lehet írni a nevet, telefonszámot. :wink:
Vendég

Jó reggelt!

UH képek nagyon cukik, Zsombi az én nagyfiam is :wink: Mi nem megyünk külön 3D-re, a dokim jófej és minden vizsgálat végén ( vagy közben ha épp jól mutatja az arcát) átkapcsol 3-4D-re, hogy szemügyre vehessük :D

Örülök, hogy nem vagyok egyedül a hangulatingadozásokkal. Igazából szegény férjemet sajnálom, hogy munka után egy sírós asszonyt talál itthon, ahelyett, hogy végre mosolyognék, hogy együtt lehetünk. De csak elmúlik ez is.

Buuni: A János kórházban fogok szülni Elekes dokinál. A nagyfiam is nála szültem és nagyon elégedettek voltunk, pedig sajnos nem volt minden komplikációmentes.

Dia, gratula a buszhoz!

Megyek, kicsit kinézek a kertbe amíg nincs borzalmas meleg. Szép hétvégét mindenkinek!
Vendég

Sziasztok

Csak egy kérdés erejéig jöttem, bár lehet,hogy a kérdésem miatt hülyének fogtok nézni. :oops: Ez a második terhességem,de annyira parázós vagyok, hogy csak na...
Na szóval. Az előbb bekentem a lábam szőrtelenítő krémmel, max. 5 percig volt rajta, talán még annyit se,mert miután bekentem a lábam elbizonytalanodtam,hogy egyáltalán lehet-e és le is mostam. Szerintetek lehet ettől valami baja a babának? mégiscsak vegyszer, bár van aki a haját festi, és az is vegyszer. Ti használtatok vagy használtok? Vélemény? Aztán amivel méginkább felbosszantottam magam,hogy elolvastam a tájékoztatót és rá van írva,h vakságot okozhat, de gondolom ez csak akkor érvényes,ha szembe kerül közvetlenül.Nem igaz? Gondolom, nem tud annyi felszívódni,h ártson a babának. Néztem a neten olyan oldalakat amire orvosok válaszolnak 5 -ből 4 azt mondja ,hogy lehet használni a sz.krémet. Ne haragudjatok ha lefárasztottalak titeket ezzel a kérdéssel, de én már csak ilyen vagyok :oops: :oops: :lol: Előre is köszi a válaszokat.

picibaba.hu vonalzó

picibaba.hu vonalzó

picibaba.hu vonalzó
benirenata
Szerencs

Reni:Én is csak azt használok :wink: a másik 2 -nél is azt használtam és nem lett semmi baj.

DALMA???????????

Milán baba
anyamci
Budapest XXIII. kerület

anyamci.
Köszönöm a választ. Most megnyugodtam egy kicsit :)

picibaba.hu vonalzó

picibaba.hu vonalzó

picibaba.hu vonalzó
benirenata
Szerencs

A szőrtelenítőtől nem lesz baj de a Dalmáért már aggódok.

Családient.hu vonalzók
ddia74
Mór

Rena, én még életemben csak egyszer használtam sz.krémet, de szerintem nem lesz baja a bébinek

Bicebocaért én is aggódok... Írj, amint lehet!
Asszem nála volt, hogy a dokija szinte meg sem nézte a gyerkőcöt a 12. héten, mondván, hogy "nagyon mozog"...

zsebbi

Hát csajok,remélem semmi baj nincs náluk!Eddig is aggódtam értük de most már... :?

Milán baba
anyamci
Budapest XXIII. kerület

sziasztok

Köszi mindenkinek a választ :)

Most már tényleg jelentkezhetne Dalma. :roll: De ne gondoljunk rosszra, lehet,hogy egyszerűen csak pár nappal tovább tartják bennt a kórházban, a biztonság kedvéért. vagy az is lehet,hogy már otthon van,csak dolga van és nincs ideje jönni. Én bízom benne, hogy csak ennyiről van szó :)

picibaba.hu vonalzó

picibaba.hu vonalzó

picibaba.hu vonalzó
benirenata
Szerencs

... hát, reméljük! +++++++++++++++++++++++

Praszlera, Ancsa, már most gyönyörű 3d-s képek születtek a csemetéitekről, gratulálok! Most még jobban várom a mi 24. heti "mozinkat" :wink:

A gyerkőcöt egyre jobban érzem, már kívülről is simán, főleg este 6-tól aktív, kb. egész éjjel (ezen még dolgoznia kell, mert mi rendesen alszunk :)). Szerintem a fejvégű fekvésből simán megfordult, mert nagyon lent rugdos... de bánom is én, csak jól érezze magát :twisted:

zsebbi

Sziasztok! Jöttünk, és köszönöm a sok drukkot!!!

Végül pénteken engedtek haza, a hétvégén pedig apa elvitt kirándulni kicsit, Ádám borzasztóan örvendett, h újra együtt a család :D
Hát kedden délben az uh-n nagyon durva szivritmus zavart észlelt a doki, h még megilyedt (ő mondta), aztán este megint megnézték és szintén jelen volt..
Másnap a dokim el volt utazva, igy senki sem jött be hozzám, délután én mentem szóltam, mondom azért vagyok itt, h felügyelet alatt legyek, követve h mindig ilyen a sive...igy hogy lesz követve ha senki sem néz meg...aztán estefele jött egy rezidens, 5 percig mérte, számolta de rendesen vert a babóca szive...másnap jött a dokim, reggel -este megnézzett minden oké volt, pénteken ugyszintén.
igy azt mondta, h mivel vasárnap +hétfőn rosszul voltam (ájulás, szédülés) az befolyásolhatta, h a kicsi is rosszul lett. A véreredményben nem jött ki semmiből hiány, igy igazából nem tud magyarázatot adni. Azt mondta malformáció nincs, minden ki van fejlődve a szivén..Pénteken délbe vártam apát, h jöjjön utánnam, megvolt a kibocsájtó lap, lenn voltam az udvaron, és megint kezdtem szédülni, gyorsan felszaladtam vernyomás+pulzus mérésre, de minden rendben volt, szerencsére a dokim pont akkor készült hazamenni, és mondták neki h mi lett, megnézték megint uh-n, de rendesen vert a szive, azt mondta a doki, h nincs elég folyadék a szervezetemben, emiatt nem elég a vérkeringésem, mikor többet állok, akkor az agyam nem kap elég vért, ezért áll elő az ájulás érzet, és igy a pici sem kap elég vért, talán emiatt vert zavarosan a szive. Azt mondta egyek sót+bors, h gyűljön kicsi viz belém, sok fehérje, napi 1kávé+ kola (vérnyomásom is alacsony)
Hát ez lett, reméljük nem fog maradandó gondolkat okozni, vagy tényleg csak ennyi volt és nem több. most már itt az aggodalom, ami csak akkor múlik el mikor megszületik.

Dalma
KépKép
Kép
biceboca

Dalma: Ürülök,hogy nem lett semmi baj! :wink: Biztos nem is lesz már nincs sok hátra :lol:
Ez az ájulásdi meg szédülés nekem is megvan.Minden nap iszok kv-t és szedek a vérszegénységre is gyógyszert 4 napja.Kicsit kezd javúlni tőle a dolog.

Milán baba
anyamci
Budapest XXIII. kerület

Hát már annyi minden megfordult a fejemben, h az eddigi uh-kon lehet pont jól vert, és volt eddig is ritmuszavar, mikor nem mérték.nem tudom, elég egy ilyen ok ahhoz, h ennyire befolyásolja a szivét?

Dalma
KépKép
Kép
biceboca

hát fogalmam sincs,de minden esetre lehet én elmennék egy másik dokihoz is :wink: Már csak a megnyugvás miatt is vagy 4d-re

Milán baba
anyamci
Budapest XXIII. kerület

Dalma :D

Örülök, hogy minden rendben van :D :D :D
Biztos, hogy ha rosszul vagy, akkor az kihat a kisbabára, de ne aggódj, az a lényeg, hogy minél több folyadékot igyál.
De ha az megnyugtat, csináltathatsz egy magzati szívultrahangot dr. Hajdú Júliánál, nagyon profi, és nagyon alaposan megvizsgálja a kisbaba szívét, szerintem mi is elmegyünk hozzá még a héten.

http://www.ultrahangvizsgalat.hu/magzat ... rahang.php

Én már egy kicsit aggódok a holnapi genetikai tanácsadás miatt...
Remélem nem mond semmi rosszat a genetikus, eléggé utánanéztem a neten ennek a cystának, és mindenhol azt írták, hogy elég gyakori és kb. a 24. hétig felszívódik, csak az a protokoll, hogy elküldenek ilyenkor genetikai tanácsadásra.
Volt valaki már Hajdú Krisztina genetikusnál?
Azt hiszem, mintha a Kicsidodi említette volna a nevét.
Na megpróbálok nem parázni, szeretném elkerülni a magzatvíz mintavételt, remélem nem lesz rá szükség, mert a többi lelet mind nagyon jó lett.

Lilypie - Personal pictureLilypie Second Birthday tickers
zsanka84
Budapest

Dalma: nagyon aggódtunk értetek! Igyál akkor nagyon sokat!

Zsanka: próbálj megnyugodni, és csak arra gondolni hogy minden ok, felszívódik!

Mi betegen, Emma itthon maradt ma, nagyon csúnyán köhög, fáj a mellkasa, nyaka mikor köhög, hőemelkedése van,ma nézi meg doki...nem alszunk 4 napja..kissé fáradtak vagyunk. nekem is szintén torokgyuszim van,..de nekem nem akar felszakadni csak köhögök rengeteget... :-(

KépKép
kaqk
Debrecen

A Hajdú Júlia nagyon kedves kis nő, nagyon ajánlom szívultrahangra.

Hajdú Krisztina is nagy koponya, genetikában nagyra tartják!

maccs01

Sziasztok!!!

Bocsi,hogy nem voltam,de mostanság eléggé öszejöttek a "rossz" dolgok.Néha már elegem van mindenböl,mindenkiböl.Netünk is csak hébe-hoba van,uj szolgáltatonk van(váltás miatt)Upc.Állandoan szarakszik...utálom.... :twisted:

Amugy jol vagyunk,Ricsi baba nagyon aktiv.Ha meleg van,akkor inkább este mozog sokat,olyankor elaludni is alig tudok tölle.Amugy nappal aktivabb.Nekem sokat piszkálja a holyagomat,van hogy 20 percenként megyek wc-re.
Dokihoz majd 20.-án megyek.

Üdv. az ujaknak.
Szépek a pocakos képek,aranyosak a babaképek... :D

Szép napot lányok,igyekszem sürübben jönni....

Kép

Kép

Kép
vikianya
Budapest XXII. kerület

Sziasztok,

Dalma, nagyon örülök, hogy nincs komoly baj, izgultunk érted nagyon!!! :wink:

Ma voltam átiratkozni az új háziorvoshoz.... nem szeretek idegeskedni, de sikerült egy kicsit felhúznia minket... Fél 11re volt időpontunk, 11 után végre be is jutottunk, időhúzás, telefonálgatás stb... Kitalálta, hogy valami nincs rendben az EKG eredményemmel, csináljunk egy újat biztos ami biztos, majd 20x megkérdezte, hogy tényleg nincs-e szívproblémám... nem akartam mondani, hogy eddig nem volt de ha sokat kérdezgeti tuti lesz valami. :) Az új lelettel elvileg nem volt semmi gond, de a lelkemre kötötte, hogy jövő héten csináljunk még egyet. Na mindegy, fél óra alatt megírta a kartonomat, jövő hét csütörtöktől pedig táppénzen leszek ha minden igaz. Csak sikerül elintézni :) Ja és a legjobb, hogy sérelmezte, hogy miért nem vagyunk házasok, és egyáltalán hogy hozhatjuk ilyen helyzetbe szerencsétlen még meg sem született gyereket. pff. szép, mondhatom, még jó, hogy a 21.században élünk :) ennyit a háziorvosról :)

A hétvége szuper volt, bográcsoztunk ettünk ittunk, sokat pihentem, és még a nap is sütött :) Nektek jól telt a hétvége?

Bea, jobbulást nektek, pihenjetek sokat, illetve hát amennyit csak lehet! :) ;)

Zsanka, drukkolok, hogy a holnapi vizsgálaton minden rendben legyen!!!

Praszlera, nagyon szépek a pindurkák!!! :)

Szép napot :)

KépKép
buuni
Budapest

Sziasztok!

Dalma örülök, hogy rendben vagytok, ne aggódj, tuti nincs baja a babának, a doki sem kockáztatná meg, hogy van valami de nem szól. De ha tényleg nem tudsz megnyugodni, menj el egy magán uh-ra, hogy másnak mi a véleménye. Az ivásra néha én sem figyelek rendesen ezért ha apa hiv első kérdés, mennyit ittál eddig, és néha igaza is lehet, hogy azért vagyok rosszul, mert nem ittam eleget.

Zsanka: te se aggódj, nálad is biztos minden rendben lesz, tudom könnyű mondani én is folyamatosan aggódok minden miatt. :lol:

Buuni: ez a háziorvos sem teljesen tiszta, mi köze van hozzá, hogy összeházasodtok vagy nem, még ha pap lenne :D Meg amúgy is ez mindenkinek a magánügye, mi sem házasodtunk még össze, pedig most már 3 gyerekünk van és akkor mi van? Majd annak is eljön az ideje, attól a ti kapcsolatotok nem változik meg szerintem. Én is ma voltam a háziorvosnál egy szó nélkül kiirt táppénzre. Voltam a kórházban is uh-n, most pontosabban megmérték őket az egyik 20 +3 a másik 20 + 4 napos a kisebbik is többet nőtt ennek örülök és annak is, hogy nincs köztük nagy különbség.
Tegnap volt a kisfiam 2 éves, teljesen meghatódtam megint, láttátok volna azt az örömöt az arcán, olyan boldog volt, hogy most hozzá jöttek vendégek, az ajándékok nem nagyon érdekelték. A tortának örült a legjobban. Komolyan ezek a pillanatok, mindennél jobbak.

Szép napot!
Anita

praszlera
Etyek

Sziasztok!

Dalma, én is örülök, hogy nincs komoly baj! Pont ma olvastam egy terhességről szóló könyvben, hogy ilyenkor már a megnövekedett vérmennyiség miatt is több folyadékra van szükség nehogy kiszáradjunk. Mert a kiszáradás szívritmuszavarhoz is vezethet akár. Én a 9. héten voltam infúzión kiszáradás miatt és nekem is nagyon gyorsan és össze-vissza vert a szívem. Szóval, sok folyadék és biztos minden rendben megy az útján.

Zsanka, a fiam egyik unokatesójának a fejében is találtak cisztákat még a 18. héten a genetikai uh-n, amik a 32. hétre fel is szívódtak. Szerintem megnyugtatnak majd titeket a genetikai tanácsadáson.

De a terhesség már csak ilyen parázós műfaj, legalábbis nekem. Mindig találok valamit amin aggódhatok. Mostanában épp azon, hogy túl sokat keményedik a hasam , ez túl korai, mi lesz itt így, blablabla...Azért próbálom helyre rakni magam, hogy októberig nem lesz semmi, csak türelem. :)

Buuni, háziorvoshoz no comment. Imádom ahogy az orvosok többsége beparáztatja az embert,de semmi konkrétat nem mondanak :evil:

Kagk, Jobbulást nektek!
Vendég

Sziasztok!

Dalma, örülök hogy minden rendben, aggódtunk ám érted... :)

Zsanka, Neked is mennek a drukkok, biztosan nem lesz semmi baj.

Mindig van kiért aggódni, dehát ezért vagyunk, hogy megosszuk a bajainkat és persze az örömeinket is. Annyira édesek a 4d-s babák, úgy gondoltam, hogy hónap végére én is kérek időpontot.

Ma voltam dokinál, a súlymérésen majdnem elájultam, 10 kg plusz van rajtam, és még hol a vége. Diétás tanácsadásra kell mennem, sószegény diétát kell tartanom, mert bazi sok víz van rajtam. A lábaim még mindig mamut kinézetűek.
Akinek van vizesedés problémája, nekem a védőnőm krumpli napot javasolt, állítólag nagyon hatásos, a babának sem árt, és kihajtja a felesleges vizet. Meg kell főzni másfél kiló krumplit és azt kell enni egész nap.
Hát én megfőztem, holnap csak azt fogom enni, kíváncsi leszek...

anyamci, örültem Neked fészbúkon :) Neked még van vizesedés gondod, vagy már megoldódott???

Olyan rossz volt a terhesgondozáson, ott volt a sok kismama, szandálban, papucsban, rövidgatyában, szép lábakkal, én meg hosszúgatya, zokni, sportcipő... (az is kikötve, mert nem tudom bekötni olyan dagi a lábam mint a Süsünek)

Na mindegy, remélem a krumplidiéta segít :)

Szép estét Anyukák :D

Kép
ativerus
Budapest III. kerület

Praszlera megkukkantottalak facebook-on.. Boldog névnapot :)

Kép
ativerus
Budapest III. kerület

Sziasztok!

Liza vagyok, jelenleg a 21 hétben járok, okt. 20.-ra vagyok kiírva.
Szeretnék segítséget kérni.
Olvastam korábban, hogy megtalálható nálatok A suttogó titkai I-II. pdf formátumban.
El tudnátok küldeni nekem?
Email címem: toczik@gmail.com

Előre is köszönöm a segítséget!

Mindenkinek Boldog babavárást!
liza80
Budapest VI. kerület

Sziasztok!

Dalma örülök, hogy rendben vagytok.

Carotta: hát remélem nem lesz törés a törpének a kistesó érkezése, mert most nagyon anyás.
Könyvelőnek tanulok, mert nekem már a diplomámhoz nem adták a mérlegképest, viszont rövidebb idő alatt megszerezhetem, így hogy már van előképzettségem. Bár most eléggé bánom, hogy belekezdtem, mert terhesen egy 1 éves mellett, elég kemény dolog tanulni (főleg ebben a melegben). Sajnos nemigen számíthatok senkire, aki vigyázna rá, és amikor ő alszik, akkor általában nekem is lecsukódnak a szemeim.

Ativerus: hasonló cipőben járunk. Én is eléggé vizesedtem az első terhességemnél, és szerintem most sem lesz ez másképp. Nekem is sószegény diétát javasoltak. A védőnőm végig kínzott azzal, hogy tartsak almanapot, de annyira sok volt a savam közben, hogy 1-t bírtam tartani, akkor is nyomkodtam magamba a Rennieket. :)
Most beszéltem egy dietetikussal - egyrészt, mert nem szeretnék megint annyira meghízni, mint az elsőnél, illetve a vizesedés miatt. Kaptam étrendet, és azt mondta, hogy ne nagyon egyek felvágottat, sajtot, fehérlisztből péksüteményt, viszont minden délben legyen valamilyen párolt/főtt zöldség a tányéromon. És javasolta, hogy vegyek Nátriumszegény sót (vagy kapható azt hiszem a dm-ben is vega mix, ami ugyan olyan jó).
Majd írd meg, hogy hogy működött a főtt krumplis dolog, kíváncsi vagyok, hogy az bejött-e. :)

Szép estét!!!!
vic01

Sziasztok!

Dalma
Akkor nagyon-nagy baj szerencsére nincsen....

Liza
Küldtem mailt....
Vendég

Sziasztok!

Carotta: Köszönöm szépen. Megkaptam.

Szorítsatok a csütörtöki szívultrahangra, hogy minden rendben legyen.
liza80
Budapest VI. kerület

Sziasztok!

Én sem voltam 1000 éve, hát szét vagyok csúszva rendesen :(

Ancsa, görcsöket sajnálom, nagymamádat pláne, részvétem :(

Dalma, remek, hogy minden ok!!! :) kár, hogy az ok nem derült ki... :? :(

Telefonszámot majd én is írok, ha lesz egy pici időm :)

4D-s babák tündériek :) praszlera, annyira cukik az ikrek már most, hogy így bújnak :)

Ativerus, nekem a sok séta vált be, meg a diéta, azóta nem nagyon vizesedek :)

Bocsi, akinek nem írtam, de csak nagy vonalakban tudtam visszaolvasni... :?

Liza, üdv itt :)

Mi szombaton állatkerteztünk, vasárnap pakoltunk egész nap :) hétfőn is tettem-vettem, tegnap ugye meló volt, ma vagy kismama tali lesz, vagy ha bnőm is lemondja, akkor vasalás, pakolás, helyet kell csinálni a csimbóknak, mert egyelőre eléggé szerte vagyunk...

El akarok kezdeni dekorgumizni, most megcsinálom Samu nevét micimacisra, ha nem egy idegölő móka, meg jól is néz ki, lehet elkezdem nagyban is űzni az ipart, teszveszen láttam, hogy nagy keletje van ezeknek a dolgoknak, jól lehet vele fizetéskiegészítés képpen keresni, ha már bejárni úgysem tudok :)

Na, húzok is, mert már most késésben vagyok :D

Blogom: http://eletemnemetben.blogspot.com/

o.O Jeanner O.o

Kép

Kép

Kép
jeanner

Hali,

köszi, de sajnos nem nagyon javulunk, este alig aludtunk kb 4 órát, Emma és Én is iszonyatosan köhögtünk és fáj is ...szóval nem tudtunk volna elaludni..:-(

napközben jobb. Kapott AB-t..ami nem túl jó ízű de elég ügyesen bevesz mindent...csak ez az alvás..ahogy vízszintesbe kerülünk jön a köhögés...:-( Jó lenne már vége lenne. Így beteg szabin van Emma..majd jövőhét kedden megy csak oviba... Tegnap a fejem is majd leszakadt....meg csepp erőm sincs..:-( nehéz így, mert Emmának meg lenne...:-( csak nem bírok csak ülni , feküdni......

na ennyi nem rinyálok tovább.

KépKép
kaqk
Debrecen

Sziasztok!

Kagk, sajnálom, hogy még mindig betegek vagytok. Jobbulást!

Jeanner, sógornőm is csinálta egy darabig a dekorgumizást de aztán nagyon besokallt tőle. Viszont ahhoz képest, hogy mennyibe kerül az alapanyag hozzá és mennyiért lehet eladni állítólag tökre megéri, hajrá! :)

Én ma voltam cukorterhelésen. Volt már valaki más is? Nem egy nagy élmény de ki lehet bírni. Azért az elején sok mély levegőt vettem, nehogy visszajöjjön a cucc, mert nagyon ideges lettem volna ha mégegyszer meg kellett volna innom. Holnapra lesz eredmény, remélem minden ok lesz, mert az utóbbi időben bődületesen kívánom az édességet és sajnos nem is mindig állok ellen. :oops:

Úgyhogy most megyek is, vár a napi Rubint Réka adagom! :D (Szigorúan lehalkítva a dvd mert rosszul vagyok a nő hangjától)
Vendég

Sziasztok!

Voltunk a genetikusnál, nagyon alaposan végignézte a babát, azt mondta, hogy semmi olyan problémát nem lát, ami indokolná a magzatvízvételt, és hogy az én esetemben annyira jók a leletek, hogy sokkal nagyobb az esélye az amino miatti vetélésnek( ami kb. 1%), mint hogy beteg lenne a baba. És mondta, hogy csak a protokoll miatt küldött tovább a nődokim, neki ez a dolga, de ne aggódjak, semmi baja a babának. A cysta már nem is cysta volt a fejében, hanem egy kis folyadék felhalmozódás, felére csökkent a 4 nap alatt, és ez elég gyakori, ahogy fejlődik az agya, el fog múlni, és ez nem betegség.Tényleg nagyon alapos a Hajdú Krisztina.Tehát megúsztam az aminót :D
Azért a biztonság kedvéért elmentem még magzati szívultrahangra, mert az esetleges kromoszóma betegség általában valamilyen szívbetegséggel párosul, és megnyugtatott a kardiológus, hogy tökéletesen egészséges a kisbaba szíve, ő is nagyon alapos volt, kb 20 percig nézte az ereket, a keringését. Szóval egy hatalmas kő esett le a szívemről. Remélem, most már nem fog ijesztgetni a baba.

Vannak új neveink, amik mindkettőnknek tetszenek: A Zsombor és a Botond :D Még nem igazán sikerült döntenünk, de még van időnk :)

Kaqk: jobbulást nektek! Ha még nem szedsz rá valamit, akkor ezt kipróbálhatod, tuti segít:
http://www.kohoges.info.hu/index.php

Lilypie - Personal pictureLilypie Second Birthday tickers
zsanka84
Budapest

Zsanka: ez jó hír! szuper! :-) Stodalt ismerem...de nekem nem segített..marad a sima méz!! azért kösziii:-)

KépKép
kaqk
Debrecen

Vissza: Várandósság

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?