Új privát üzeneted érkezett!

Timi: juj de jo pancsiiii :lol:

Lilypie Kids Birthday tickers
babusok
Budapest
 
 


Csináltam a gmailen magamnak mappát, abba töltöttem pár képet.

Lányok ma extrán zizzentek, egész délelőtt a visítás ment +egymás gyilkolása. Alig vártam, hogy lerakhassam őket aludni. Gondoltam délután pancsolunk, gyorsan vittem 4 vödör vizet a medencéjükbe, hogy melegedjen, erre nem elkezdett esni az eső!? :twisted: Én csak estére vártam az esőt. Nem hiszek többet a telefonom időjárásjelzőjének!

KépKép
timi76
Ráckeresztúr
 
 


Sziasztok,

kicsit vagyok, de le is fekszem, mert úgy lerobbantam egyik pillanatról a másikra, hogy léteznem is nehezemre esik. Erre fel persze szegény Mírának szorulása lett, így végig ordította a kávézót és a főteret Szombathelyen. Barátnőm gyerekével bennhagytam a városban kicsit játszóterezni, majd ha kialudta magát a két terroristám újra csatlakozunk hozzájuk.

Nyuszi, igen, ő a londoni barátnőm, a lombikos, a kisfiával leruccantak hozzánk egyet, nem mi megyünk. Elég hirtelen jöttek haza, és nem volt szabad hétvégénk, hogy felmenjünk hozzájuk apával, így hétköznap jöttek ők le, de aztán csütörtöktől kezdődik neki a protokoll, így mennek is haza.
Sajnálom Badát, de tuti az van a háttérben, amit Zsófi is gondolt. Sajnos ha nem is ennyire durva a szitu, de valami hasonló ütötte fel a fejét nálunk is; Míra bújós, kezelhetőbb lett, kissé kiszorítva Emmát, aki eddig tünemény volt, most viszont nehezen viselvén a macskás konkurenciát elutasító, hisztiző, undok kis béka lett. Velem azért még annyira nem durva a helyzet, mert még azért szeretne nálam a pikszisben maradni, de mindenki mást elutasít. Elég nehéz így egy nyakamban csüngő Mírával, és néha harciasan teret kérő Emmával. Valóban, nagyon nagy ötlet a külön program erre. Ügyes vagy!!!!

Zsófi, tényleg, hihetetlen, hogy itt mindannyian a veszekedő, egymással konkuráló testvérekről írunk, a Te két kis majmod meg imádva egymást, dögönyözik, szeretgetik a másikat. Azért adhatnál némi tanácsot nekünk :wink: Felújítás hogy áll?

Timi, éljen a pancsi!!!!! Bale itt állandóan fúj a szél, 40 fokban sem fogom merni kirakni őket :?

Én múlt héten bepróbálkoztam a pelus levétellel Míránál az udvaron. 10 perc sem telt el, és látom, hogy pisis. Nem szólt. Sebaj, akkor most kipisilte magát, gondolta anya, kap újat, az egy ideig jó lesz. Na meg a szájába rágtam, hogy szóljon. Szólt is fél óra múlva; anya, a trambulinra kakiltam. Na jó, csak pisilt, de utólag szólt. Újabb bugyi. Még bírtam cérnával, akkor miért ne. De sajnos ez sem úszta meg szárazon :lol: :lol: Aztán már közeledett a fürdés, gondoltam nem pazarlok pelust, úgyis mosok este, jöhetett a 4. bugyi. Na, azóta sem megfelelő időjárás, sem alkalom nem volt az újrapróbálkozásra. De azt hiszem még nem értünk meg rá túlzottan. De nem adjuk fel. Legalábbis remélem :lol: :lol: :lol:

Lilypie - Personal pictureLilypie Fifth Birthday tickers
törpilla812
 
 

 
 

Törpi: jobbulást! Nálunk is mindíg fúj a szél! :wink: Menni fog az a szobatisztaság! Próbálkozz csak! Remélem az idő is olyan lesz majd, bár most napokra előre esőt mondanak.

Nagyon le sem merem írni, de Hanga 1 hete szól kaki előtt és már pisi előtt is, csak még mindíg vagy nem értem, vagy értem én, csak nem akarom elhinni. Tegnap pucéran voltak egész délután és pisi előtt szól, igaz kb. 1 mp-el, de szól! Illetve jön és sírva mutatja a nuniját és akkor már folyik is. Én jövő nyárra terveztem a bugyizást, de lehet hogy ez a nőszemély áthúzza a tervemet. :? Lehet kéne venni egy bilit ismerkedésnek, de olyan korai ez még, nem?! Alexa meg minden este fürdés előtt követeli, hogy ráülhessen a wc-re. Csak én nem bírom fogni annyi ideig, hogy valami eredmény is legyen, viszont nagyon szereti. A fene sem tudja mi lenne a jó. Erőltetni nem fogom, korainak is tartom, de lehet, hogy ők másképp gondolják? Vagy ez csak még játék? Legyen okos az ember lánya! :?

KépKép
timi76
Ráckeresztúr
 
 


Kép Bocsi, de ezt muszáj volt! Elfogult vagyok tudom, de annyira szépséges! :oops: Babus, ismerős a naci? :lol: Kép sukorói szabadstrandon kicsit nagy a fű.

KépKép
timi76
Ráckeresztúr
 
 


Timi: csinigatyos :wink: sztem vegyél bilit aztán meglátod :wink: jo lesz az késöbb is ha mégsem használják most :lol:
lehet itt is esni fog? :? pedig terveztünk egy kopaszizást ha Apa idöben hazaér...
Törpi: jo szorakozást :wink: o kakibaj :( szegénykém :? figyi szilvalekvár??? nálunk most 1 nap kimaradt már izgultam h mi lesz :oops: (a multkori miatt hu talán már nem is olyan multkori szerencsére koppkopp régebben volt az) és nyomtam nekik kiskanállal 100%os szilvalekvárt a tápi után zabálták és lett is eredménye :oops: :lol:

Lilypie Kids Birthday tickers
babusok
Budapest
 
 


Timi: ne pirulj szép itt minden gyerek ez tény :lol: :lol: :lol:

Lilypie Kids Birthday tickers
babusok
Budapest
 
 


Babus, köszi, levolak és spenót megoldotta a dolgot. De mekkorát!!!! :shock: :lol:

Timi, csodaszép!!!! Én mindig is mondtam.
Hanga pisi, simán lehet. Erőltetni nem kell, de ha ő szól, vedd a jelzést. Aztán ha nem akar, mert még csak játék, akkor meg úgyis jó. Lányok is korábban sokat kérezkedtek wc-re, ma meg már tiltakoznak, ha megkérdezem, akarnak-e menni. Így nem is foglalkozom vele. Majd ha komoly lesz, újra szólnak.

Lilypie - Personal pictureLilypie Fifth Birthday tickers
törpilla812
 
 


Zsófi tényleg adhatnál leckét jótestvér nevelésből :D képek nagyon édesek
Alma :twisted:

Timi: ne pironkodj tényleg nem vagy elfogult :D

Bilit én is lehet hogy veszek már, én minden nagy bugyiztatom őket reggel, este
eddig 1X mondtam Rékának, hogy szóljon ha pisilnie kell, erre negyed óra múlva rángatott a WC-be én meg ijedtemben-örömömben ráültettem, de azonnal le akart jönni róla,
és kiszaladt, elbújt és úgy pisilt végül

Mi voltunk gyereknapozni, lufiztak, mindenkitől kunyeráltak lufit, és azzakl szaladgáltak nagyon élvezték

Móni
KépKép
reunion
 
 


Sziasztok!

HOGY VAN MINDENKI??? Átalakítások miatt nem tudok túl sokat jönni, de érdekelne jól vagytok e. Mi náthásan, taknyisan, de jól. Bár hétvégi kisvendégünk hányós hasmenős lett este, és oviban is nyomul ez a vírus. Nem tudom meg ússzuk é, de reménykedek!

Hoztam képeket, ha máshogy nem hát így látható, hogy is múlatjuk az időt:

Kép
Kép
Kép
Kép Mind bele fért :D
Kép
Kép Gergő homokozik inkább
Kép Bálint labdázik


és a legújabb párnám:

Kép

Kata
labkat
 
 


Jajj de édes fotók a nagy fűben a lányokkal Timi, és Kata meg Beni szerelem :)

Kata
labkat
 
 


Kata: a pancsis nagyon jooo :wink: ügyi vagy :wink:
koppkopp sztem most mindenki jol van, ugye Csajok? :lol: :lol: :lol:

Lilypie Kids Birthday tickers
babusok
Budapest
 
 


tök jo volt délután kopaszi jol esett a nemforroság és a nemtüzö nap de mégis kellemes volt az idö ééés végre Apa is jött :lol: Csajok is élvezték :lol:

Lilypie Kids Birthday tickers
babusok
Budapest
 
 


Kata: nagyon jó képek, a fürdős tuti! :wink: Nagyon szépek a gyerekek!

És tényleg minden gyerek szép itt a fórumon!

Vandával mi lehet? BA-n sem jelent meg a szokásos hétfői írása. :?

KépKép
timi76
Ráckeresztúr
 
 


Zsófi: akkor jól láttam én a képeken, hogy jó nagyot nőttek, egyébként sem voltak kicsibabák, dehát ti is magasak vagytok. Mekkora ruhákat hordanak most?

Ma szabad délutánom van, apa azt mondta estig nem akar látni! :D 1-re jön anyós, én meg olajra lépek! :D Apa 3-ra hazaér, azért mégiscsak erősített csapat lesz a lányokkal! :lol:

KépKép
timi76
Ráckeresztúr
 
 


Na hát srácok aztán igazán gyepálják egymást. Egy-egy játékon kegyetlenül össze tudnak veszni. Bálint meg csak úgy kedvtelésből néha megtépi Gergőt. De már ő is tanul, mert ma pl miután meghúzta a haját Bálint - akit természetesen megszidtam ezért - kis idő múlva kétszer is vissza adta. Van hogy egy más fülét húzzák. VAgy pl ma csak játékból Bálint neki szaladt Gergőnek, és jól fellökte, de volt már fordítva is, és Bálint feje jó nagyot koppant :( Sokszor kívánom azt, bárcsak mindenből négy lenne. Mert képesek ám hisztizni. Húúúúúúúúúú Bálint miket le nem vág. Most este és délben is. Nyűgösek voltak, én meg már nem bírtam tovább a tutujgatást, mert dolgom volt (elindítottam a mosógépet). Hát kész amit le nem rendeztek utána. Toporzékoltak. Anya kezéből majd kivetette Bálint magát. És mi volt a megoldás, lefeküdtem velük az ágyba, egyik karomon Bálint, másikon Gergő feküdt, és szépen megnyugodtak. Esti elaltatásnál is dettó ez volt, pedig férj altatta sokszor Bálintot, Sőt! De most, nagyon anyásak, és féltékenyek is egymásra. Igazán ezek a veszekedések nagyon nagyon fárasztóak. A fegyelmezés felemészti minden erőmet, és van hogy a nap végére be is rekedek, ha a lányok pl nincsenek oviban! Másoknál is így van ez???

Kata
labkat
 
 


Sziasztok!

Kata,helyesek a fiú-lányok :D Pancsolós kép szuper :lol: Terasznál először én is azt hittem,hogy tükörkép :lol:
Fegyelmezés 2 gyereknél is fárasztó,nem 4-nél :roll: Bár nálunk a kiabálás nem vezet eredményre,visszakiabálnak.Persze van mikor szakad a cérna,vagy messzebb vannak a kertben,akkor kell.

Timi,mekkora fű :shock: szépek a lányok :wink: Jó volt tegnap :wink: örültek neked?Vagy rögtön elromlottak? :lol:

Zsófi,micsoda méretek :shock:

Babus,nekem is jólesett egy kis lehülés...pedig hogy vártuk meleget :lol:



Tényleg csak a térdnadrág a megoldás?Vagy be tud gyógyulni a seb a térden,ha mindig újra ráesik?

És most asszem ritkábban jövök,még ennél is,amíg a nyaralást le nem foglalom,de végül amit belinkeltem az drágának tűnt,mert hiába a 100% gyerekkedvezmény,ha 2 szobás,négy ágyas apartbanba megyünk,akkor a fejenként 9000 ft/éj nem csak ránk vonatkozik,hanem a 4 ágyra.Így 36000/éj reggelivel :roll: Még kutatok...

KépKép
noba
Budapest
 
 


Elkezdődött, Johanna hányt már háromszor. Beadtam neki a deadelonetta kúpot, remélem nem lesz olyan vészes. Elvileg 3 nap levertség...

Kata
labkat
 
 


Nyulasz: apartman nem érdekel egyáltalán? mikor mennétek?
hu nekünk is van egy bibi Tami térdén ugye és mindig kapargatja :? hát tényleg nem tudom h fog igy begyogyulni :?
Kata: ooo ne máááá :( gyogypuszik :wink: Kata jaj de ismerös a helyzet most reggel pl. vagy fél orát veszekedtek h kinél legyen az egyik kutya mert a másik nem jo ilyenkor probálom a cserét és a figyelemelterelést h rávezessem h a másik is milyen jo ééés 5 perc mulva a másiknak is tuti az kell :lol: :lol:
Timi: mesélj milyen volt a kiruccanás :wink:

Lilypie Kids Birthday tickers
babusok
Budapest
 
 


Kata: sajnálom, Johit, jobbulást!

Tegnapi kiruccanás nagyon pihentető volt, most kicsit megint több türelmem van. Csajoknak is vettem egy csomó csini rucit. :D

Nyulasz: köszi az isteni forró-fehércsokit meg a vendéglátást! Nekem tök jó volt a tegnap délután, remélem kicsit neked is! :wink:

KépKép
timi76
Ráckeresztúr
 
 


Kata,mi ez mar megint?virus?gyogypuszik!

Babus,en tuti nem fozok :oops:

KépKép
noba
Budapest
 
 


Nyulasz: ne piruljál :wink: kell azt is :wink: (mármint nem fözni :wink: )

Lilypie Kids Birthday tickers
babusok
Budapest
 
 


Nyulasz: déli vagy éjszaki partra mennétek inkább? Nem ígérem meg, hogy fogok tudni keresgélni, de hátha!

Nyaralás: az legyen kikapcsolódás és ebbe az is benne van, hogy ne kelljen főzni, mert én szeretek, de már nagyon herótom van a mindennapos főzőcskétől.

KépKép
timi76
Ráckeresztúr
 
 


Timi,nem csak kicsit,hanem nagyon jó volt a tegnapi nap,csak rövid.Majd legközelebb hosszabbra nyújtjuk :D

Talán déli part,de lehet valami apartman lesz a vége,és megvesszük a főtt kaját,még úgy is olcsóbbra jövünk ki.

Mi meg Babusékkal játszóztunk,csak ez is kicsit rövidre sikerült,mire végre ellettek volna nélkülem,és tudtunk kicsit a padon ülve beszélgetni,addigra már idő volt,és indulni kellett.

KépKép
noba
Budapest
 
 


Nyulasz: emlegettek ám Titeket Csajok miután elmentetek meg ebéd közben is :lol: hol a Noncsi? :lol: hova ment a Bazsi? :lol:
küldjél már egy emilcimet lécci, küldenék Balcsis linkeket hátha szimpi valamelyik :wink:

Lilypie Kids Birthday tickers
babusok
Budapest
 
 


Babus,tenyleg? :D bada es nono is mondogatta tami,lalu,de ugye mondatokat meg nem tudnak aztan bada mondja fad,hogy timi,erre mondom nem timi,megmondtam hogy hivnak,es a becezeset is,de nem tudta kimondani,majd mondom neki,hogy babus,azt meg tok szepen utanam mondta :lol:
sera77@freemail.hu. Mar neztem siofokon a club218 vagy mit,ott 30000/ej,onellato,de van belso welness ha rossz az ido,amik hoteleket neztem,ott 6 es 8 ezerrel tobb naponta,vagy meg annal is dragabb a kulonszobas,viszont csak reggeli,az meg nem er annyit.

KépKép
noba
Budapest
 
 


:lol: :lol: :lol:

Lilypie Kids Birthday tickers
babusok
Budapest
 
 


Zsófi: :twisted: :twisted: ez nagyon dühítő! Szerintem én már rég megvertem volna az illetékest, vagy naponta legalább 2x oda vissza zavartam volna a 10-ig, amíg meg nem javíttatja úgy, hogy ne 2 napig működjön.

KépKép
timi76
Ráckeresztúr
 
 


Nyulasz: nem tudtam még nézelődni, de a lellei strand képeit megnéztem. Hát odahúz a szívem! :wink:

Babus, Nyulasz: de jó lehetett játszózni! Olyan jó, hogy már beszélnek. én csak irigykedem, enyémek sosem fognak. Mondanak 1-1 szót tisztán két napig, aztán semmit sem napokig. :(

KépKép
timi76
Ráckeresztúr
 
 


Zsófi: ááá ez tök bosszanto :evil: :evil: de nagyon ügyes vagy :wink:
Timi: hihi fogadjunk h fognak :lol: :lol: :wink:
most pont Lellét nézem én is :lol: nekem is bejön csak még nem irtak vissza :evil:

Lilypie Kids Birthday tickers
babusok
Budapest
 
 


Hétvégén itt voltak tesómék vasárnap, és a kislány este hányni kezdett. Tegnap már jól volt. Johinak pont lappangási időn túl jött ki. Srácok meg hurutosak, nem kéne rá még egy hányós hasmenéses, de Gergő nagyon furi most nekem. Remélem csak álmos!

Kata
labkat
 
 


Kata: drukkolok, hogy elkerüljön benneteket!

Babus: végülis most is dumálnak megállás nélkül, csak én nem értem a nyelvüket. Lehet velem van a baj! :lol:

Csajok! Ha valakinek van jó állapotú 21-es szandija szóljon! Asso, Linea és Superfit ami érdekelne!

KépKép
timi76
Ráckeresztúr
 
 


Csajok nem kell valakinek puhatalpú cipő, rendelnem kell megint

Móni
KépKép
reunion
 
 


Timi,már hogyne beszélnének :lol:

Lkata,hát az gáz.És megint,vagy még mindig ez a hurutos köhögés?Dokibácsi mit mond erre,vagy 4 gyereknél ez mindig így megy?Jobbulást!

Móni,köszi,nekünk még mindig jó :D

Babus,mit néztél Lellén?

KépKép
noba
Budapest
 
 


Zsófi,hű,ez nagyon bosszantóóó :twisted: Nem irigyellek,de ügyes vagy!

KépKép
noba
Budapest
 
 


Megint találtam egy szimpatikust,Lellén van,de nem igazodok ki az árakon,mert elvileg a főépületi apartman lenne jó,mert ott két szoba van,a kis faházban meg a nappaliban a kanapén kellene aludni,elvileg egyféle apartman van,de az árajánlat 2-3-4 főst is ír.Na majd holnap felhívom őket,már összefolynak a betük...

http://napsugar-blelle.internettudakozo.hu/arak.html

http://szallas.hu/Sunshine-Napsug%C3%A1 ... latonlelle

KépKép
noba
Budapest
 
 


Jó reggelt!

Timi visszahozt a kicsik és picik könyvet.Ki kéri?

KépKép
noba
Budapest
 
 


Nyulasz: én beneveznék ha szabad :oops:

Lilypie Kids Birthday tickers
babusok
Budapest
 
 


tegnap este még 10kor is pörögtek Csajok :oops: :? én már kész voltam persze egyedül...ilyenkor bezzeg jo testvérek kézenfogva táncikáltak, ugráltak az ágyban és énekelték h ugrálunk mint a verebek teljes volt az egyetértés :lol:

Lilypie Kids Birthday tickers
babusok
Budapest
 
 


Nyulasz: nagyon jól néz ki!

Babus: rosszaságban mindíg nagy az egyetértés nálunk is, egyébként meg ott tartunk, hogy ölik egymást. :( Remélem azért alvás lett a vége!

Nyulasz bogarat rakott a fülembe, most bébiőrt vadászok, de egyenlőre nem tudom, hogy kölcsönözni nem lenne-e jobb a nyaralásra vagy venni egyet. Egyáltalán melyik jó és persze olcsó, ha már veszek?

KépKép
timi76
Ráckeresztúr
 
 


Most csak röviden,mert visítanak,felhívtam a szállást ezt a napsugár hotelt,26.500/éj reggelivel,lehet külön bugallowban,vagy a főépületben ugyanennyiért,ott annyival jobb,higy sarokkád van,nem zuhanyzó,és két külön szoba,tehát nekünk nem kanapén kell aludni,bár azt mondták az is kényelmes,160 centis.
Ja,és még ad 10% kedvezményt,mert mondtam 1 hétre megyünk.Küld még fotókat,de nem igérte most reggelre.Nekem nagyon tetszik,eddig messze a legjobb ajánlat.

Timi,én a mi bébiőrünket csak ajánlani tudom,szerintem jobban jársz ha veszel használtan,aztán majd eladod,mintha bérelsz,és csak fizetsz.Jól jön az otthon is,ha alszanak,nyugodtan lehetsz a kertben.

Babus,de édesek lehettek,egyszer megnézném őket így felpörögve,mert mindig olyan jókislányok amikor én látom őket :lol:

KépKép
noba
Budapest
 
 


Ebben az árban még az IFA is benne van,most kiszámoltam,7 éjszaka a 10% kevezménnyel 166950 ft.

KépKép
noba
Budapest
 
 


Nyulasz jol hangzik ;)

Lilypie Kids Birthday tickers
babusok
Budapest
 
 


pedig de megmutatnám ilyenkor jokislányaimat :lol: :lol:

Lilypie Kids Birthday tickers
babusok
Budapest
 
 


Nyulasz: ez annyira jól néz ki és jól hangzik, hogy elraktam kedvencekbe, tudjak jövőre hová foglalni! :wink:
Igazad van a bébiőrrel kapcsolatban, vennék is használtan, de persze, hogy most nincs olyan! ez az ac 420-as ugye?

KépKép
timi76
Ráckeresztúr
 
 


Sziasztok,

próbáltam visszaolvasni, de mivel részletekben sikerült, nem mondanám, hogy sokmindenre emlékszem :oops:

Zsófi, szóhoz sem jutok, az akciódat olvasva :shock: Azért dühítő, hogy ennyiszer kibabrál az a nyavalyás lift Veletek. De nagyon ügyesen oldottad meg, az egyszer biztos! Bár asszem hamarosan már nem lesz biztonságban B az etetőszékben. Az enyémek legalábbis gyorsan megtanultak kimászni belőle.

Babus, ilyenkor készíts a lányaidról egy minivideót és dobd fel a picasara. Tényleg szívesen megnézném, bár én nem láttam őket élőben, de egy pillanatnyi rosszaságot sem tudok róluk feltételezni :wink:

Nyuszi, szokás szerint kitartó voltál, meg is lett a gyümölcse, tényleg tuti helyet találtál magatoknak!!!!
Noncsi már jól van?

Timi, fognak ők még annyit beszélni.... :lol: :lol: De bevallom, valóban hatalmas élmény, ahogy nyiladozik az elméjük és ezt szóval is nyilvánvalóvá teszik. Én csak ámulok és bámulok, ahogy ragoznak például. Egyik napról a másikra. Hogy honnan? Meg olyan dolgok, amiket el sem akarok hinni, hogy tudnak. Ransburg azt mondja, hogy igazából azok, akik később kezdenek beszélni, viszont gyorsabban tanulnak meg. Lehet, hogy ez lesz a csajaiddal is. Egyszer csak folyékonyan fognak visszadumálni a "nem" helyett. :lol: :lol:

Kicsi lányom legújabb agyvérzést keltője, hogy már variálja a nem-et no-ra. Ennyit ért az angol kisbarát itt-tartózkodása. Ja, és az "enyém"-et is sikerült magas fokra elsajátítani, amiért szintén üvölteni tudnék :oops:
Amúgy már másodszor fordult elő, hogy az én egymást gyilkoló lányaim könnyre fakasztottak, ahogy szerették egymást. Ugyanis a maci pelusozása után maguk tisztába tétele, majd egymásé lett a sláger. Míra bejelenti: Peluscsere lesz. Megy Emma, hozza a pelusát, felfekszik az ágyra. Némi asszisztencia kell hozzá részemről, de kicseréli Míra Emma pelusát. Majd helyet cserélnek, és viszont. Az édes az egészben, hogy a csere végén lesegítik egymást "emeleni" a kanapéról, majd összeölelkeznek, jól megszorongatják egymást, és megköszönik. Na ilyenkor lábad könnybe az én szemem.

Lilypie - Personal pictureLilypie Fifth Birthday tickers
törpilla812
 
 


Ja, mégegy hajmeresztő dolog, amit nem tudok hova tenni. Tegnap reggel apa mondja, hogy valaki hajnalban benézett a szobánk ajtaján, de vissza is ment az ágyába aludni. Kicsit rázott a hideg arra gondolva, hogy valamelyik gyerek kóricál éjszaka csendben, de próbáltam nem foglalkozni komolyabban vele. Sejtésem Emma volt, ugyanis Míra tuti bebújt volna közénk. Ma hajnalban viszont én ébredtem arra, hogy apró kis lábak dobogása hallatszik. Várom, hogy felbukkanjon egy kócos kis fej, de nem. Felültem megnézni, hol lehet a kis éjjeli manóm, erre Emma kukucskál ki a szemközti, nem használatos gyerekszoba ajtaján. Mikor észrevette, hogy látom, eltűnt. Majd újra kinézett. Ekkor odamentem hozzá, kézen fogtam egy szó nélkül, odavezettem az ágyához, lefeküdt, betakartam és reggel 7-ig aludt. Apa kérdezte, mit mondott, mit akart ott. Hát én nem kérdeztem, nem akartam beszédbe elegyedni vele, gondoltam úgy könnyebben visszaalszik. Mindenesetre felvetődött bennem, lehet, hogy alvajáró a lányom???????? :shock: :o :?

Lilypie - Personal pictureLilypie Fifth Birthday tickers
törpilla812
 
 


eltörtem a parfümömet :( Apa: nem baj porszivozd fel legalább jo illatu lesz a porszivo :lol: :lol: Csajok: Apa vesz másik illatost Anyának :lol: :lol:

Lilypie Kids Birthday tickers
babusok
Budapest
 
 


Babus :lol: :lol: :lol: Vannak itt ötletek :lol:

Lilypie - Personal pictureLilypie Fifth Birthday tickers
törpilla812
 
 


Utálom, ha valaki kinyomja a TV-n a kikapcsolót és nem lehet irányítóval kényelmesen a fotelből bekapcsolni. Mérgesen kérdezem a lányokat: Ki kapcsolta ki a TV-n a gombot???? Erre Emma kapásból: a Dédi volt! (Dédi persze már két napja nem járt nálunk.... :roll: :lol: )

Lilypie - Personal pictureLilypie Fifth Birthday tickers
törpilla812
 
 

Vissza: Várandósság

Jegyzetfüzet:

 

X
EZT MÁR OLVASTAD?