Haliho!
Remélem mindenkinek jól telik a hét, mindjárt hétvége van megint, de addig is lehet még egy kicsit dolgozni, tanulni, babázni stb...
Nekünk amúgy jól telt a hétvége, vettem két nyári topogót, a lényeg, hogy nagy hajlongás nélkül is fel tudjam venni
Nem tudom ti hogy vagytok vele, de nekem még ha nem is nagy
a pocakom, nem esik jól nagyon hajolgatni. Törpi rögtön a tudtomra is adja egy két jól irányzott dörömböléssel, hogy most már aztán elég a görnyedésből!
Tegnap voltunk egy kicsit kirándulni Visegrádon, annyira jó idő volt, szerencsére bírom (egyenlőre) a meleget, szóval az sem okozott nagy gondot, a vezetés is tök jó volt, hát még a jéghideg limonádé és a látvány
Jó volt egy kicsit kiszakadni a városból, ha csak
pár órára is....
Kismama ruha: én nem nagyon vásároltam még ilyeneket, szinte az összes eddigi ruhámat tudom még hordani, persze van pár amit félre kellett tenni, de az előtte sem volt az igazi
Viszont annál több gyerekruhát kapunk innen-onnan, pont azon nevettünk a párommal, hogy de jó lenne egy babakocsit is valahonnan csak úgy kapni
iszonyú milyen drágák, és megőrülök attól is, hogy ezer dologra kell figyelni
ne legyen 20 kiló, legyen nagy kosár az aljában, legyen hozzá babahordozó stbstb.... áááá, néha begolyózok ettől
Ami a Bendegúzt illeti, szuper név, ha úgy alakult volna, hogy fiú a babánk, akkor tuti Bendegúz lett volna...
Ja, mert persze sikerült nevet is választani, nálunk az Alma a tuti befutó
Dalma, jobbulást, gyógyulj meg nagyon gyorsan, itt a jó idő!
Kaqk, két hét múlva én is táppénzen leszek, remélem minden rendben lesz és nem kell heteket várni mindenre, bár amilyen lassan megy itt minden....
Jeanner, nagyon tuti a babakocsi!!!
Terhestorna téren ki hogy áll? Jár valaki mozogni? Én szeretnék menni, elvileg két hét múlva már tudok menni... remélem...