Sziasztok lanyok!
Na, voltam az Auchanban, Manocska, koszi az infot, volt is overall, de a kulso anyaga nagyon vekony volt szerintem, az elso elesesnel valszeg kiszakadna.
Tudom, ha ilyen igenyeim vannak, vegyem a dragabbat.
Szoval tovabbra is a C&A-s a nyero.
Viszont az uzletsoron talaltam magamnak tok jo kontost, aminek nagyon orulok.
Meg Petra szuletese utan megmondtam Apanak, hogy en legkozelebb akkor szulok, ha vettunk nekem vekonyabb kontost, mert az en puha vastag frottiromban meg lehetett foni a gyermekagyas kliman. Es ez most tok jo vekony, teccik.
Gomboc,
Most olvastam, es nagyon-nagyon drukkolok en is! Drukk, hogy a hanyas elmuljon, es a vizsagalatokra ne is legyen szukseg, csak a lelkiismeretetek megnyugtatasa erdekeben! Es persze legyen minden lehetseges dolog negativ! Drukk+++++++++++!!!
Urszila,
Anyukam volt hetvegen a Coraban, o is mondta ezt az overallt, de azt is, hogy ennek is nagyon vekony az anyaga.
Jaj de jo lenne, ha ti is jonnetek a talira, kivancsi vagyok nagyon Julka-ikertesora, es a nagyjaidat sem lattam meg egyszer sem!
Petra is sok mindent elpakol, pl. multkor a nagybevasarlas utan becuccoltunk, letettuk a millio zacsit a konyhaba, erre o az egyikbol kiszedte az etolajat, es eltette a helyere (az szamara is elerheto helyen lakik).
De a ruhait eddig mindig kipakolta a szekrenybol, nem pedig be, kiveve most.
Tunder,
Nalunk nem volt semmi gond a 15 hos oltas utan. Annyi tortent, hogy oooriasiakat aludt Petra, volt, hogy 11-kor kelt delelott, es delutan is aludt vagy 4 orat. Mar tukon ultem, hogy mikor ebred fel, de meg hoemelkedese sem igen volt.
Franyo,
AFP
Andi,
Drukk, hogy megmutassa magat a picur! A mienk neme teljes rejtely, pedig kivancsiak lennenk, de foleg apa az nagyon.
Az a kep nagggyon jo!
Tuni,
Hajnali almatlansag utalatos dolog.
Nalam is van neha, pedig en akkor is faradt vagyok, csak az alvas nem megy. De miert??
Evi,
Ti Petratok is milyen nagylany mar! Kepet mindjart tesz fel apa, illetve mar tett is.
Kangi,
Hehhh, 67 kilo...
En jo reg voltam annyi.
Es ez nem csak attol van, hogy en par hettel elotted jarok...
Bar Petraval kevesebbrol indultam, es tobb voltam ugyanilyen idos terhesen, ami viszont jo. Hiaba, ha az embernek szemelyi edzoje van, meg ha apro termetu is...
Akkor te se kemenyedj, ok?
Amugy azota nekem semmi, csak a szokasos kis nagyon enyhek, amik bizti normalisak. Neked?
Tenyleg, taliszervezo lanyok, az ajandekosztast mikorra tervezitek? Mert Petra eleg keson ebred delutan, es ha nagyon koran lefektetem, es kicsit zajongok, hogy felebredjen, sem biztos, hogy 5-fel6 elott oda tudunk erni, pedig mi kozel lakunk. De gondolom, a nagy tobbsegnek meg a korabbi ajandekozas lenne jo...
Na jo ejt, udv:
Leszter