Új privát üzeneted érkezett!

csináltam gmailes fiokot remélem jo lesz :lol:
irtam privit és még irok is
küldtem: Nyulasz, Timi, Törpi, Zsófi, Móni, Kata
még nem küldtem: Vanda, TKata, Rana, Mó, Tigriske
gondolom mehet akik szoktak még írni igaz? Szotyo, Zsuzska
segítsetek légyszi ki ne hagyjak vkit :wink:
bocsánat még folytatom :wink:
A hozzászólást 5 alkalommal szerkesztették, utoljára babusok 2011.05.22 06:22-kor.

Lilypie Kids Birthday tickers
babusok
Budapest
 
 


csináltam albumot is a Kopaszinak :wink: lehet majd töltögetni :wink:
VAGY lehet név szerint is feltölteni lehet akkor könnyebb letölteni egymás fotoit...hmm???

Lilypie Kids Birthday tickers
babusok
Budapest
 
 


Babus: szuper! Tényleg lehet jobb lenne külön-külön és akkor mindenki tud válogatni a másikéból, amit szeretne magának.

Kiszedték a varratokat végre! Tök szép lesz szerintem a legnagyobb heg is. :D

KépKép
timi76
Ráckeresztúr
 
 

 
 

Sziasztok!

Na próbálok egy kicsit vissza olvasni. Nem tudom írtam e, hogy nyertem a Scamp vebáruháznál egy lájkolásért 5000Huf Triumph vásárlási utalványt. Ma vettem belőle egy sport melltartót, hogy tudjak ugrálni a trambulinon. Bár lehet nem is lesz szükség. Kezdem magamon érezni amit VANDA is írt, mikor egyszer mesélte, hogy a boltban valaki rácsodálkozott vékonyságára négy gyerek mellett. Hát a srácok is tökre lestrapálnak. Reggel elviszem a lányokat oviba, aztán 10-ig lent vagyok velük, szaladgálnak, én meg követem őket. Van hogy elmegyünk sétálni babakocsival, pl ma is tegnap is sétáltunk, és aztán 10 körül szunyálnak. Kb 2 órát alszanak. Ebbe kell bele sűriteni háziasszonyi és egyéb teendőimet. Aztán felébrednek, esznek, és kicsit eljátsznaka bent. Próbálom ezt a kicsit elhúzni addig, amíg nagyon meleg van kint. De fél3 körül már muszáj kimenni megint velük, mert idebent unják a négy falat... Kint vagyunk estig, van hogy 6-ig, és persze közben 4 körül elugrok a lányokért oviba, addig anyuék figyelnek rájuk, ha nincs senki, őket is viszem magammal. Amikor feljövünk akkor általában fürdenek, és persze közben míg lent vagyunk viszek le nekik uzsonnát, fent persze vacsiznak és aztán fürcsi. Este én összepakolok nagyjából, bár néha reggelre marad. Ezért nem nagyon van időm leülni írni... És ezért is gondolom hogy lassan de biztosan fogyogatok. A múltkori hasmars alatt lement 4 kg, és azóta még egy. Pedig velük eszek, de kb uakkora mennyiségeket, mert arra van idő.

Olyan rossz ez a korszak. Gergő makog mint egy kismajom, mert még nem tud beszélni, de persze követelőzni annál inkább. Bálint meg sikít ha valami nem úgy sül el ahogy akarja. Úgy esznek mint a malacok, most is épp esznek, a felét pedig a földre dobják :( Mindenhová felmásznak.
Bár a jó oldala, hogy annyira sokat rötyögnek már egymáson. Néha már el is játszanak egymásnak. De olykor nagyon nagyon össze tudnak veszni. Lökdösik egymást, és húzzák egymás haját, vagy egyik ráül a másikra, aki épp alul maradt.... De hát tudjátok.

Nyuszi: A srácok nem voltak ám Alma koncerten. Bár volt ott egy 19 hónapos kiscsaj, és láthatóan nagyon élvezte. Biztos Gergőék is ropták volna, de azért ehhez ők még kicsik.
H und M-et én is el tudnék képzelni a közelben :)

Timi: látom neked sincs valami sok időd magadra. Torna megy még? Hol tartasz kilóban? Én 73 vagyok, épp mint szülés előtt 169cm-hez. Azért a hasam rém ronda... De ez legyen a legkevesebb!
Ááááááá már látom, a rács miatt volt itt a felfordulás. NO hogy tudd, én ugye nem is altattam rácsban a gyerekeket. Johanna másfél éves koráig babakocsiban aludt délben és éjjel tutkóra 20 hónapos korukban aludtak a saját ágyukban, és külön szobában pedig úgy egy éve alszanak úgy, hogy nem kell hozzájuk felügyelet. Vera végig alussza az éjszakát, de Johanna még mindig vándorol. Szerintem 4-5 éves kor között van a vízválasztó, amikor a gyerek már képes jobban öneállósodni. Szóval nem kell azért annyira sokat várni hogy meg tudjál inni egy teát/kévát reggel egyedül ;)

DE JÓ, megint taliztatok. Irígy vagyok! Jók a képek, gyerkőcök tündérik!

MÓNI: én is sokszor kérdezem, hogy miért nem tudnak a gyerekeim eljátszani egymással, és miért mindig a másé kell, és miért csak akkor, ha a másik épp játszik vele, és miért ez a sok harc, nyígás, és veszekedés... Hát az életben is ez van, edzik egymást az életre
:?

Pogit sütni, áá mostanában sütni sincs időm :(

Babus: nekem nem jött elérhetőség Gémélre! Kérhetek???

Jajj mennem kell, kádban vannak, valaki nyíg, és halomhogy locsolják ki a vizet ááááááááááá

Kata
labkat
 
 


LKata: de jó, hogy írtál! Tényleg nem könnyű ez az időszak. Hát még 4 gyerekkel! Nem is csoda, ha fogysz! Én 70,4 kg vagyok a 170 centimhez, ennyi voltam, mikor terhes lettem, viszont túlsúllyal indultam, úgyhogy van még mit leadni, de a torna már nem megy egy ideje megint, mert nincs hozzá energiám, de a lányaimnak "hála" így is lement 2 kg észrevétlenül, de a hasam katasztrófa. Külön életet él, dehát én eszek rendesen, főleg este, amit nem kéne, akkor az egész napit bepótolom, pedig nem is marad el! :lol:

KépKép
timi76
Ráckeresztúr
 
 


Timi: azért én is szeretnék még fogyni. Megelégszem kb 6-7 kg mínusszal :) Csak az a baj, hogy ma pl ettől a kis sétától az utcában, és a sok állástól fáj a csípőm, a térdem. Kész vannak az izületeim.

Ha kész leszünk az átalakításokkal, valamikor nyár vége felé, augusztusban szívesen látok mindenkit egy kinti sütésre!!! Csak hogy megismerjek én is mindenkit személyesen!

Kata
labkat
 
 


Babus,képzeld bedobtak DM újságot :D Még sosem kaptam :roll: Szóval biztos forrásból tudom :wink:
Mó?

Lkata,milyen korán kelnek a fiúk,hogy 10-kor már alszanak? :shock: Enyémek sokszor 1-kor is pörögnek :roll:
Na,4 gyerekkel komoly logisztika lehet a nap,minden elismerésem.
Nyeremény :D Ügyes vagy!

Nekem meg végre visszajött 3 kiló :oops:

KépKép
noba
Budapest
 
 


Elkezdtem feltölteni a képeket,de nagyon lassan megy,56 képből 21 felment,majd holnap foltatom,mert már fél12.

Törpi,Timi,remélem ma jobb éjszakátok lesz!

KépKép
noba
Budapest
 
 


Kata nem felejtettelek ám ki csak dolog volt :wink: ma folytatom :wink:

Lilypie Kids Birthday tickers
babusok
Budapest
 
 


Jó reggelt!

Éjszaka tökéletes, negyed 9-kor nyitottuk ki apával a szemünket és csak nagyon halk "beszélgetést" hallottunk. Bár apa volt éjjel Alexánál, de én úgy aludtam, mint a bunda! :lol:

Nyulasz: köszi a hírt, a honlapot mindíg elfelejtem megnézni. :? Megyünk is ma Battára, remélem lesz pelus!

Kata: én már csak 3-4 kg mínuszra vágyom. Nem vagyok vékony alkat, nekem már igazából ez a 70 is jó lenne, ha nem lenne a hasam. :? Gratula a nyereményhez! Láttam is a scamp oldalán, csak elfelejtettem. :oops:

KépKép
timi76
Ráckeresztúr
 
 


Nyuszi: akkor neked ment a leadott kiló :lol: Egyébként 6 körül kelnek a srácok. Jobb esetben 7-kor. Pl mint ma. Ezért most nem is bírok Gergővel. Nem alszik, még mindig! Pörög ezerrel. fél órát sétáltunk pórázzal, 1,5 órát babakocsiban és csak Bálintot sikerült álomba ringatonom :?

Timi: én 60 kg voltam mikor férjhez mentem. Annyi én sem szeretnék már lenni. Elvégre férjen most több van, mint rajtam 4 gyerek után. De nem bánom mondjuk, mert ő így is szép pici pocival :) Legalább az se baj, ha én sem vagyok tökéletes ;)

Kata
labkat
 
 


Kata: nálunk fordítva volt, mikor megismertem páromat (ami nem volt régen), akkor 10 kg-al több volt én meg 62 kg, aztán ő még hízott egy kicsit, majd lefogyott, rám meg a sok lombikos hormontól csak rakódtak a kilók alattomban. A terhességet 70-71-kg-al kezdtem. Nekem 67 az álomsúly, de most nincs erőm megvonni magamtól az esti nassokat, csokikat, pedig ennyi talán most elég is lenne hozzá. Na, de elég belőlem! :wink:

Képzeljétek! K. volt munkatársától kaptunk egy hatalmas napernyőt a teraszra, mert ők tetőt csináltak és csak úgy ingyé' odaadta. :D Végre árnyék lesz a teraszon és talán nem forr fel a ház olyan hamar! :D

Kezd a déli alvásunk tolódni. Tegnap is és ma is 1/4 1-kor mentek aludni, Alexa fél 1-kor még énekelgetett.

KépKép
timi76
Ráckeresztúr
 
 


Nyuszikám, köszi, hogy gondoltál ránk. Kb azután volt Mírának egy ébredése, de azonnal visszaaludt, miután bekentem neki. Legközelebb 6:10-kor nyitottam ki a szememet, mert valaki emelgette a takarómat, hogy bebújhasson mellém. Napok óta óramű pontossággal megjelenik a kisasszony. Mi meg apával csak kómázgatunk.
A Panadol meg alapban megy, de szerencsére már csak napi kétszer. Reggel már nem adtam neki, így 11 után már sírva jött, hogy anya, megint fáj a fogam :(

Timi, ja, nekem is beugrott, hogy rá pár hétre amúgy is jöttök ide nyaralni, nem lenne túl gazdaságos kétszer fordulni ilyen rövid időn belül ekkora utat. Ha szombatig maradhattok a szálláson, és Zsófiék azon a hétvégén is le tudnak ugrani, akkor esetleg maradhatnátok is még egy éjszakát nálunk, ha K-nak is van még szabadnapja arra. Szhelyen is vannak jó kis gyerekes helyek, oda elmehetnénk, ha az idő is engedi.

Babus, de jó, hogy rendeződött a reggeli kelés!!!!!

Csajok, én teljesen meg vagyok rekkenve ettől a hőségtől. Hirtelen azt sem tudom, miben engedjem ki őket. Tegnapelőtt még két hosszú ujjúba kellett lennünk, ma meg egy napozó is sok lenne. Ilyen hirtelen én nem tudok vetkőztetni :oops:

Lilypie - Personal pictureLilypie Fifth Birthday tickers
törpilla812
 
 


Timi, én már 1-kor is küzdelmekkel tudom csak Emmát letenni. Na de ő azért általában 7 után kel. Míra bezzeg már 12-kor emlegeti az ágyikóját. De még azért egy ebédre benevez előtte.

Napernyő nagyon jó!!!!!! Ez egy mobil, nagy méretű, vagy az a cukrászdai feelinges faltól kiereszthető. Azok is annyira bulik!

Lilypie - Personal pictureLilypie Fifth Birthday tickers
törpilla812
 
 


Törpi: 3 m átmérőjű kerek, oldalról lóg be, az állványzatát le kell fúrni a betonba és dönteni is lehet, lejjebb engedni. Pont ilyet akartunk egyébként, csak a mi pénztárcánknak megfelelőt, ilyen biztos nem lett volna, mert ez 40-45 ezer újonnan. A cukrászdai feelinges nálunk nem játszik, mert folyton oldalról kapná a szelet és itt mindíg fúj.

Ó, szegény Míra! Annyira sajnálom! Sajna nálunk is ez lesz, már látom előre, Alexa ilyen. Most is kínlódunk rendesen, pedig még csak 10 fognál tart, de most mintha nagyon belehúzott volna a növesztésbe.

Szupi lenne nálatok az a szombat éjszaka! :D

KépKép
timi76
Ráckeresztúr
 
 


Zsófi: júni 26-án ikertalálkozó lesz Ikerváron. Mi oda nem megyünk. Júli 18-23-ig leszünk Sárváron + egy éjszaka Törpiéknél.

KépKép
timi76
Ráckeresztúr
 
 


Zsófi, júni 26-án az ikervári ikres tali lesz. Na asszem arra nem megyünk. Illetve Timiék akkor nem jönnek. De ha jól emlékszem, akkor július 18-tól lesznek Sárváron, és akkor szombat 23-ig. Én akkorra gondoltam egy találkozást, vagy vasárnapra, amelyik Nektek is jobb.

Lilypie - Personal pictureLilypie Fifth Birthday tickers
törpilla812
 
 


Na, akkor ezt jól megírtuk duplán :lol: De gondolom, Timi, alvásidőben akartok vasárnap hazaautózni. Vagy este? Mert attól is függ, mennyire jó a vasárnap egy talira.

Lilypie - Personal pictureLilypie Fifth Birthday tickers
törpilla812
 
 


Törpi: alvásidőben akarunk autózni, de ez még képlékeny, mint minden, ha gyereke van az embernek, mert ugye ember tervez, gyerek borít! :lol:

Pl.: ma gondoltam szedek egy nagy vödör cserkót, amíg alszanak, de ők nem alszanak, mert úgy döntöttek, hogy 1 óra bőven sok volt. Na, ez viszont nekem sokk, mert K. délutános és még nem tudom hogy éljük túl hármasban a délutánt így! :?

KépKép
timi76
Ráckeresztúr
 
 


Timi: miota joidö van és átálltunk nyári idöszámitásra nálunk késöbb van dui alvás és ahogy irod Ti is csusztok lehet ez lesz a megoldás ;)
tegnap pl. nem akartak aludni fél2kor a 2 nálunk a tuti...és 9kor este evvan itt a NYÁR :)

Lilypie Kids Birthday tickers
babusok
Budapest
 
 


Törpi: :( jaj kijöhetne már fogacska :(
Timi: hu de király napernyö :)
nálunk mázli van délelött süt ide a nap akkor meg ugyis vagyunk valahol, de azért van napernyö tavaly nyár végén vettük le is volt már árazva
Kata: gratu nyereményhez :wink: fürdöprojektet mikor kezditek?
Zsófi: akkor gyerköcöknek most külön szobájuk van? vagy eddig is volt? :oops:

Lilypie Kids Birthday tickers
babusok
Budapest
 
 


Babus: de jó nektek! Nálunk déltől tűz a nap napnyugtáig az egész teraszra meg a kertre, sehol egy nagy , árnyas fa (amit mi ültettünk még nem nőtt meg), a három szilvafánk meg a másik oldalon van. Nem is tudom mit fogunk nyáron csinálni délutánonként. (mondjuk, ha rajtam múlik a velencei-tóban ázunk :lol: ) Ja, meg a medencében! :D Csak a tűző nappal nem tudok mit kezdeni. :? Mondjuk én szeretem, de azért a gyerekeket nem süttetném egész délután.

KépKép
timi76
Ráckeresztúr
 
 


Törpi. jut eszembe! Nem vetkőztetni kell, nem kell, annyira öltöztetni! :wink: Mi egy r.ujjú bodyban nyomjuk meg egy vékony hosszú gatyában, vagy egy halásznadrágban, de csak a balesetek miatt. Így talán kevesebb a horzsolás10000 (Alexa gépel).

KépKép
timi76
Ráckeresztúr
 
 


Timi: Gergő reggel óta nem aludt. Egy szemhunyásnyit sem. No nem mintha Bálint túlzásba vitte volna. Ráadásul levadászták egy új virág szerzeményemet, és letörték :cry: Ebéd még mindig sül, anyuéknál ettek most levest, ebéd időben szopi volt és háztartási keksz! Én sem így terveztem!

Babusok: fürdő projekt szombaton indul. A menet a külső bejárattal kezdődik, mert akkor tudjuk lezárni a belsőt, ha az kész, és a fürdőt akkor tudjuk nagyobbítani, ha van helye a régi spejznek, ami a régi lépcső helyére kerül. Szóval mindennek szabott rendje van. Szerintem egy hónapon belül csak végzünk. Lassan minden megvan ami kell. Ablak és csempe megrendelve, szóval arra várni kell, de jön az is. Fürdőkád, mosdók, csaptelepek, zuhanykabin, fürdőszobai polc, wc, törölköző szárító radiátor megvéve. Ja és a vasanyag a lépcsőhöz, meg a gerendák a lépcsőház lezárásához. Az egészre max 700ezer van, szóval spórolni kell, de persze a csaptelepeken, meg a csempén nem akarunk. Kádat, zuhanykabint olcsóbbat vettünk, akciósat. Szerintem azzal nem lesz gond!

Kata
labkat
 
 


Timi,most mondanám,hogy átmegyek velük délután,hogy bírd estig,de ma moziiiiiiiiiiiba megyünk :D Így már 7-kotr pancsi,aztán lelépünk.
De jó,lett napernyő :D Tényleg meleg volt nálatok,itt csak délelött napos a kert,akkor meg úgyis az árnyékos játszón vagyunk.

Törpi,no látod,az sem világvége,most meg Timiékkel tudtok talizni :D

Lkata,jó kis meló lesz :roll: Nagyszülők jobban vannak?

Alvással mi jók vagyunk,3/4-1 kor tettem le őket,1-ig pörögtek még,aztán fél4 után keltek.Most nem tudom mit csinálnak,nagy a csend,mindjárt megyek is inkább be,mert ez gyanús :roll:

KépKép
noba
Budapest
 
 


Ja,fogacskákhoz kitartás mindenkinek!

KépKép
noba
Budapest
 
 


Nyulasz: hát majdnem fel is hívtalak, hogy nincs-e kedved átjönni! Jó mozizást! Kíváncsi vagyok nektek mennyire tetszik!

Mi fél 4-kor kimentünk, 6-ig rekedtre kiabáltam veszekedtem magam. 6-kor bejöttünk, vacsi, ami szintén veszekedős volt és sarokbaállítással végződött. Komolyan, most már úgy érzem napok, sőt órák kérdése, hogy valaki elvitessen kényszerzubbonyban! Ha nem, akkor önként fogok bevonulni.

Én tudok egy hétvégi programot, nem kimondottan gyerekprogram, de gyerekeknek is mindíg van mindenféle,
mi évek óta járunk. Ősszel kezes-lábasnak hívják, tavasszal pincefesztiválnak Etyeken. Isteni töki pompost lehet ott enni meg mindenféle bográcsos hamit, a boros része sosem érdekel csak a kaja-hát ez látszik is! :lol: Mi szombaton délután biztos megyünk.
http://www.pincefesztival.hu/index.php? ... &Itemid=33

KépKép
timi76
Ráckeresztúr
 
 


Timi,nagggggyon jó volt a film :D Kár,hogy a telefonom néztem,jajj,nemsoká eszik a tápot,jajj,boztos most mennek aludni...Pedig 7-kor megfürdettünk,hogy az miatt ne aggódjak,de így is,hát hiába,csak lefektetés után szabad elmennem itthonról.

Sajnálom,hogy ilyen vacak lett a délutánod is :(

Gyerekekkel mentek szombaton?

No,megyek aludni én is,jó éjt!

KépKép
noba
Budapest
 
 


Jó reggelt!

Kinek hogy telt az éjszaka?Fognövesztők?

KépKép
noba
Budapest
 
 


Jó reggelt!

Nyulasz: gyerekekkel megyünk szombaton. Örülök, hogy tetszett a film! Egyébként hogy ment a tápizás meg a lefekvés nélküled? Mert ha simán, akkor legközelebb inkább a filmet nézd! :wink: Mondom én, aki szintén a telefont leste folyton! :lol:

KépKép
timi76
Ráckeresztúr
 
 


jo reggelt!
lestem fotokat annyira jok az egymás etetése-itatása nagyon tetszik :lol: enyémek már nem nagyon szoktak ilyet :cry:
Nyulasz: de jo mozi, akkor minden rendben volt mehettek máskor is? :lol:
Timi: jo szorakozást :wink:

Lilypie Kids Birthday tickers
babusok
Budapest
 
 


Zsófi: de jo akkor nem unatkoztatok :wink: hu Ti is szoktatok ennyire korán kelni? :?
ma mi is picit korábban keltünk, látszik is még mindig a kanapén pihiznek :lol:

Lilypie Kids Birthday tickers
babusok
Budapest
 
 


Enyémek ma 7.30-kor keltek. :D

egymás etetése-itatása: Hanga ilyen gondosbocs. Itthon a papucsainkat hozza azonnal és még fel is adja ránk. Érdekes, hogy a kopaszin etetett is, mert azt Alexával nem szokta. Én is csak néztem, hogy mi ez a nagy etetés-itatás részéről, de gyanítom, hogy az egyszem pasi váltotta ki belőle! :lol:

KépKép
timi76
Ráckeresztúr
 
 


Zsófi,lakás hogy áll?Beköltöztetek?Apa mit szólt a konyhához?

Timi,Babus,minden rendben volt velük,nem kerestek minket.Itt volt apa keresztanyja is,meg a mama,úgyhogy jól elvoltak,játszottak,ettek,és mentek aludni.

KépKép
noba
Budapest
 
 


Sziasztok!

Úgy tűnik srácok átrendeződnek napi egy alvásra a meleg miatt. A babakocsiban már takaró nélkül is beizzad szegénykék feje - pedig alig van hajuk :roll: Most délben dőltek ki. Tegnap Gergő 3-ig bírta :shock:
Éjszaka nálunk tűrhető, alszanak, néha szopiznak, néha fáj a hasuk, de azért most elég jó volt!

Nyuszi: apósomra gondolsz? elvileg alakul a lépe, szóval azt mondják valami gyógyszertől van. NEkem ez az egész olyan furcsa. Vagy apósom baromira nincs képben, vagy a dokik nem törődnek vele. Most elvileg megy valami komolyabb intézetbe, de tökre sokára kap időpontokat. Attól tartok, hogy mivel már elmúlt 70 éves, úgy gondolják neki már úgyis mindegy. Egyenlőre megvan.
Anyum ma van idegsebészeten, és most dől el, hogy kezelik e azaz műtik e a kezét. Hát meglátjuk!

TIMI: én annyira de annyira átérzem a helyzetedet. Engem is ki tudnak borítani a rosszalkodásukkal. Egyszerűen Johanna olyan, akit nem érdekel semmiféle szabály! :( De azt hiszem Bálint és Gergő is nagy kópé. Csak még ők kicsik, és nem tudom mennyire szándékos némely csínytevés. Johi már kerek-perec megmondja hogy NEM, SOHA stb... :roll:
Néha már én is úgy érzem megbolondulok. Az ovi jó, de hogy mi lesz nyáron... Remélem sokat okosodik, hisz lassan 4 éves!

Zsófi: hú, ti is jól szórakoztok akkor mostanság. Nálunk még csak most kezdődik majd a nagy átalakítás... Jó lenne, ha ilyenkor ki lehetne kerülni az ezzel járó sok szemetet!

Babus: kösz a hozzáférhetőséget. Majd mindjárt meg is kuksizom!

Kata
labkat
 
 


Zsófi: Vin Diesel-mi?! :wink: :lol: Fénykoromat juttatja eszembe a pasi. Piszkosul öregszem! :lol:

KépKép
timi76
Ráckeresztúr
 
 


Bejelentkezek, élő halottként, úhhogy megyek is aludni. Míra bár evésileg tegnap még nem javult, de ma már lelkesen ebédelte a levest. Az más, hogy se gombát, se túrógombócot nem evett utána :? Emma viszont estére belázasodott, 39.5. Elképzelésem sincsen, mi lehet, mert nem fáj semmije, nem folyik az orra, széklete okés. Iszik rengeteget, viszont ma alig eszik. Tegnap este még jól bevacsorázott. Éjszaka két kúp tette lehetővé, hogy aludjon is valamit (10-kor és 5-kor, Panadol mit sem ért). Volt, hogy mellettem aludt, volt, hogy én mellettük a földön. És mivel Mírát kissé zavarta a nyüzsi a szobájukban, hajnalban ő is átjött, míg én éppen hozzájuk cuccoltam volna megint. Így a vége egy nagy össznépi négyes lett 140cm-es ágyon. Vennünk kell egy nagyobbat :lol:
Míra ma már nem kérte, hogy bekenjem a fogát, ez viszont jó.

Levettem tegnap délután a rácsot nekik az egyik oldalon, feltettem helyette a leesésgátlót. Roppantul élvezték, segítettek. Mikor kérdeztem, vissza rakjam-e a rácsot, Emma egyértelműen tiltakozott. Este viszont Míra közölte velem lefekvéskor, hogy ezt most vegyük le (a leesésgátló). Végül persze nem tettem, gond nélkül aludtak el. De így egy kicsit labilissá vált azért a keret, minden egyes hozzáéréskor dübög. Emiatt is rosszul aludtam, idegen volt a hang, mindig attól tartottam, hogy leesnek. Aztán 4-kor Mírát valóban az ágy mellé rakott matracon találtam. Szóltam apának, nézze meg a lányát, erre megébredt és visszamászott :shock: Szerintem mi már így maradunk, csak a másik oldalt is leszedetem apával ma estére már.

Lilypie - Personal pictureLilypie Fifth Birthday tickers
törpilla812
 
 


Törpi: jobbulást :wink: remélem ez is "csak" fog...de tudod nekünk nagy láz volt csak szoval ha tartos nézess pisit :wink: bocs ez lett a mániám :oops: :cry:
bocsánat még nem jutottam válaszig de sztem hétvégén lesz idöm :lol: :? irok majd :wink:

Lilypie Kids Birthday tickers
babusok
Budapest
 
 


Nyulasz, Timi: mennyiért vettétek a mocikat???
nem tudom eldönteni h nagyobb moci vagy futobringa... :? tegnap elkaptak egyet de nem nagyon tudtak mit kezdeni vele csak ráültek de nem mentek vele :? :lol: a mocit meg szeretik...én is elbirom ha cipelni kell :oops: :oops:

Lilypie Kids Birthday tickers
babusok
Budapest
 
 


Jó reggelt!

Zsófi,no akkor lassan tényleg kész lesztek a lakással :D
Film nagyon jó :D

Lkata,igen,rá gondoltam,mert írtad,hogy egyszerre,de külön mentek kórházba.Jobbulást mindenkinek!
Oviszünethez kitartás :wink:

Törpi,nem könnyű mostanság nálatok :roll: Mi lett Emmával?Jobbulást neki is!
Micsoda éjszakák :shock:
Milyen volt a második leesésgátlós alvás?

Babus,2960-ért vettem a mocikat itt a kerületben egy játékboltban(puttonyos utca),Timi olyan 2600 körül a vaterán,és a camponában vette át személyesen.

KépKép
noba
Budapest
 
 


Valaki nem tud ajánlani a Balcsinál szállodát?
Olyan érdekelne,aminek van saját strandja,vagy legalábbis nagyon közel van hozzá olyan strand,ahol kisgyerekek is tudnak fürdeni,és külön szobát szeretnénk nekik,de nem önellátó apartmanban.

KépKép
noba
Budapest
 
 


Jó reggelt!

Törpi: hű, sajnálom a lázat! Leesésgátlóhoz gratula, ügyesek a lányaid! :D

Babus: én már nem emlékszem, hogy mennyi volt a kismotor, de Nyulasz (köszi! :wink: ) biztos jól mondja!

KépKép
timi76
Ráckeresztúr
 
 


Nyulasz: köszi :wink:
még mindig agyalok :oops:
és nyaraláson is agyalok ha tudsz vmi jot jöhet info engem is érdekel lehet :wink:
én találtam egy klassz bababarát apartmant mondjuk a strand autos de van minden, hmmm esetleg??? :wink: csak 2 családos a ház :?
Törpi: juj akkor megvárom én a Ti tapasztalaitokat ágyikoval :oops: :lol:

Lilypie Kids Birthday tickers
babusok
Budapest
 
 


Mindenkinek napsütéses szép hétvégét :wink:

Lilypie Kids Birthday tickers
babusok
Budapest
 
 


Balatoni szállás engem is érdekelne! Gyenesdiást ismerem, gyerekbarát a Katalin Hotel és sétálva pár perc a strand.

KépKép
timi76
Ráckeresztúr
 
 


Babus,de az önellátó?
Tőlem 1 szavazat a motorra,tavasszal pedig bicaj :D

Timi,max 3*-os hotelt keresek,nem szeretek puccba vágva reggelizni.ja,és elég a reggeli,nem kell félpanzió.na majd még kutatok :D

KépKép
noba
Budapest
 
 


Nyulasz: ha találsz szólj, erősen hasonlít az izlésünk! :lol:

KépKép
timi76
Ráckeresztúr
 
 


oksa :D

Törpi,jelentkezz,hogy vagytok?

KépKép
noba
Budapest
 
 


A mai úszás kimerítette a családot, apa is alszik én meg itt ülök és hogy ne unatkozzak lövök némi képanyagot! :D

Kép Alexa hívja apát Kép Így kell ülni a széken Kép A csúszda tulajdonképpen mászásra való!
Kép Kicsit elvetemült a gyerek?!
Kép Mint két tojás :) (fürjtojás és strucctojás) Kép Na, hol a legjobb olvasni??? Kép Cseréljünk Kép

Bocsi! :oops: Nem bírtam magammal. :oops:

KépKép
timi76
Ráckeresztúr
 
 


Sziasztok,

Nyuszi, köszi, alakulunk. Éjszaka jó volt, Emma fél7-ig aludt az ágyában, akkor cuccolt csak át mellém, Míra valamikor hajnalban megjelent, részletekre nem emlékszem, asszem ma jött ki az elmúlt éjszakák nemalvása. Befeküdt közénk és reggel fél8-ig aludt :shock: Emma tegnap még lázas volt egész nap, délután kapott még egy kúpot, elvittem dokihoz, aki semmi érdemlegeset nem mondott, de megnyugtatott, hogy tüdőgyuszija nincsen (mellkasát mutatta, ha kérdeztem, hol fáj, de szerintem csak a láztól való iszonyú szívdobogást furcsálta). És mivel semmi okát nem láttuk a láznak, fogra gyanakszunk, kövezzetek meg, de elvittem őket Halász Judit koncertre. Hát sírtam a meghatottságtól. Míra végig énekelte, Emma meg tapsolt, de csak ült az ölemben, azért látszott rajta a bágyadtság. Este hűtőfürdőt kapott, amit végig rötyögött, és ezután aludta át az éjszakát. Reggel megint 38.5 volt neki, de egy panadollal és némi homokozó-hinta kombóval teljesen lement neki. most is láztalanul alszik. Na jó, az étvágya pocsék, de ez legyen a legnagyobb baj egy ilyen húsgombócnál. Neki aztán bőven vannak tartalékai.

Babus, én 1000 ill 1500 ft-ért lőttem a mocikat a teszen. Én bicót csak jövő tavszra tervezek, de ti azért nagyobbak vagytok, ősz is befigyelne. Mindenesetre most úgy gondolom, rendes bicót kapnak pótkerekezve, amit majd leszedek nekik, nem futóbringát. Aztán jövő tavaszig még lehet, hogy ezerszer meggondolom magamat.

Nyuszi, Timi, sajna nem vagyok otthon balcsii szállásokban, de ha nem a legtávolabbi parton találtok szállást, egy napra lehet, hogy leugrunk mi is pancsolni Veletek. Persze csak ha nem zavarunk :oops: Mi idén kivételesen nem Balatonra, hanem Lentibe megyünk a megszokott 22 fős bandánkkal. Hááááát, kíváncsi leszek :shock:

Lilypie - Personal pictureLilypie Fifth Birthday tickers
törpilla812
 
 

Vissza: Várandósság

Jegyzetfüzet:

 

X
EZT MÁR OLVASTAD?