NA itt vagyok!
Szép és békés estét mindenkinek.
Orsi és Rita először nektek irnék valamit:
Itt mi olyan játékszabályokat állitottunk, hogy senki nem sértődik meg ha nem keressük. Mindenki akkor jön amikor akar, de veszekedés mentes övezetet szeretnénk mi is. Pont úgy ahogy ti is. Nekem nincs más szórakozásom, és mint látjátok inkább keveset alszok és úgy osztom az időmet, hogy tudjak többet írni. Eve jól irta: ez egy élő napló.
Itt senki nem haragszik meg, ha nincs visszaolvasás, mert ugye ez sokszor képtelenség is lenne. Ez egy ilyen topik. Chatelésnél sem olvasgatsz vissza gondolom. (Látszik, hogy nem szoktam
)
Ennyi a játékszabály. Mi itt mindenkit szivesen látunk, azt is aki csak ide ír és azt is aki csak beugrik, de jó szivvel ir ide.
Okés a dolog?
Rita!
Hozzátápit én igy csináltam a doki tanácsára, de nem bizti, hogy jó: igen naponta emelve egy kiskanál(mokkás) mennyiséget almából, egészen 10 napig. Az kb 60 ml és azt mondta a doki, hogy annál többet ne. Utána elkezdtem neki az őszibarackot almával és sorban a gyümik. Almához nagyon jó az üvegreszelő, nem tudom ismered e. Én eddig nem ismertem.
Szóval ezt két etetés közt, amikor fennt van. Én spec 10 óra fele adtam és előbb utóbb kiváltotta a 10 órási tejet. Igy egy kaja elmaradt. Utána kezdtem kb. egy hónap múlva a főzelékeket. Először csak kóstoltattam és ment rá a tej. Amikor már abból is ment a 60-70 ml, akkor szólt a doki, hogy a főzelékhez viz jár nem tej. Igy egyik napról a másikra elhagtuk a tejet nagy pánikolva, de a lánynak egyáltalán nem hiányzott. Sőt. Én utána amikor már megevett egy adag főzeléket, akkor nem nagyon kóstoltattam a kaját, hanem adtam neki sorban. Persze az kiderült, amiben paradicsom van az nem jön be neki, igy olyat nem kap. De nekem szerencsém van, mert Anna nem finnyás és most meg már szépen eszik, nem úgy mint a múlthéten, amikor a hajam égnek állt, úgy néztünk ki. Erőltetni semmit nem szabad neki, ha nem akarja, csak szépen óvatosan, mert később visszaüthet.
Egyenlőre ennyi, ha van kérdésed szivesen válaszolok, de csak azt tudom leirni, hogy én hogy csináltam és a helyes variációt.
Most ennyi és megnézem , hoyg miket írtatok, amig nem voltam.
A.