Új privát üzeneted érkezett!

Praszlera: azta két kispasi!!! :-)
gratula!!!

KépKép
kaqk
Debrecen
 
 


Sziasztok!

Hűűűű, jó sok kisfiú lesz :)

Csajok, ez a Suttogó 3 részes? :shock: nekem csak egy része van meg, már azt sem tudom, az hol... :roll:

Praszlera, gratulálok én is :)

Blogom: http://eletemnemetben.blogspot.com/

o.O Jeanner O.o

Kép

Kép

Kép
jeanner
 
 


Viki, neked is gratulálok! Majd meséld el, Bogi hogy reagált... :)

Kaqk, fülbevalót én is sajnálom :( hogy sikerült elhagyni? kikapcsolódott? :( első fülbevaló volt?

Blogom: http://eletemnemetben.blogspot.com/

o.O Jeanner O.o

Kép

Kép

Kép
jeanner
 
 

 
 

Praszlera, Vikianya: gratula a kisfiukhoz. Ugy latszik fius ev lesz az ideni. :D

jeanner: igen a Suttogo 3 kotetbol all: A suttogo titkai I; A suttogo titkai II; es A suttogo mindent megold ( a szerzok Tracy Hogg es Melinda Blau)

Kép
Daisypath Happy Birthday tickers
imolax
Abaliget
 
 


nem az első..de az első ami tetszett..:-) Kaptuk mindkettőt. :-)

de majd veszünk egyformát nekem, neki meg a kistesónak..:-)

KépKép
kaqk
Debrecen
 
 


Vikianya, Praszlera!

Gratulálok a kukacosokhoz, remélem nem vagytok csalódottak :roll: :wink: .
Nekem a bnőm megideologizálta, hogy nálunk elég vagyok én királylánynak, később úgysem bírnám, hogy más is hisztis, meg a középpontban akar lenni :twisted: :lol: :lol: :lol: . Lehet van ebben vmi... :oops: :oops: :oops: :lol: .


Jeanner!

Samu?! :D Nekünk is benne van a kalapban :wink: . Ja, merthogy az Andort elég rövid úton leszavaztam, vhogy nem érzem :roll: :oops: . Egyelőre nincs helyette más, és az sem kizárt, hogy mégis az lesz, de nem tudjuk... :oops: :oops: :oops: .
Apa favoritja a Hunor, de arra sem mondja azt, hogy ő annak érezné, pedig akkor simán lehetne az felőlem is. Csak kéne vmi impulzus :roll: :lol: .
Egy bajom van a Hunorral, hogy a fő névnapja szept. 10., a babó meg kb. 2 hétre rá fog születni :roll: . Sztetek is szívás ez így? Van akinél így van, hogy közel a névnap, meg a szülinap? Nem akarom megszivatni szegényt, és ugyan van másis névnap, de az nincs a naptárban, akkor meg úgyse tudna róla senki :? .

KépKép

KépKép
kicsidodi
 
 


Sziasztok Lányok!

Gratulálok az újabb kisfiúkhoz!

A Te Botondodnak is boldog névnapot Kicsidodi!:)

Vikianya: Az ifjabbik Barnánál, Péternél fogok szülni. Még nem nagyon ismerem, mert eddig más dokim volt, csak ő nem vállalt terhesgondozást. Eddig 2-szer voltam Barnánál, és azok alapján szimpi volt. Az egyik kolléganőm ajánlotta, aki nála szülte mindkét kisfiát. Láttam, hogy Te okt. 1-re vagy kiírva; lehet összefutunk majd a szülészeten:) Neked ki a dokid?
szilda5
Budapest III. kerület
 
 


Dodi: Hát mi sem tudjuk mi legyen. Emma szeptemberi. nov a fő de ápr van Emma nap, így mi az ápr. választottuk.

Most is próbálunk olyan nevet h ne legyen közel v legyen több névnapja.

KépKép
kaqk
Debrecen
 
 


anyamci: A harmadik kerületben lakunk, Óbudán.
szilda5
Budapest III. kerület
 
 


Sziasztok!

Tényleg, megkésve boldog névnapot Botondnak!!!!! :) (a cégnél nem látom a vonalzókat :( )

Kaqk, szépek lesztek :) nekem pici virágos volt anno, jajj, azt nagyon sokáig hordtam, tesómnak karika, de ő nem szerette... azóta ő a fülbevalós, én utálom :D a sors... :D

Kicsidodi, nálunk húgom névnapja feb. 15, szülinapja márc 1 (nem így kellett volna születnie, de így sikerült :lol: anyu márc. 15re volt kiírva), apu szülinapja márc. 13, hát nem a legszerencsésebb... neki nem gáz, 2 hetente szilveszter, a családnak nagyobb kitolás :lol: bár mi átmegyünk márc. 1-én, megünnepeljük hugomat 2x, meg aput 1x, aztán így jó, de anyum süt egy hónapig, mint a gép :D a Nimród is szép, ha már régi magyar név, esetleg Levente? Az meg olyan elterjedtebb is. Csaba, Csanád? :) Nálunk az üknagypapa után lesz Sámuel a kicsi, de már jöttek is egyből anyám rosszindulatú kollégái, hogy szegény gyereknek hogy lehet ilyen nevet adni, beszéljen le róla... :evil: de mondtam anyunak, hogy pár hónap, és megtudják, hogy lehet ilyen nevet adni neki :D

Megjött a játszószőnyegünk is, yupiiiiiiiiiii :)

Szilda, vicces, én is óbudai vagyok ;) óbudán merre felé? hátha járhatunk majd együtt játszira :D

Blogom: http://eletemnemetben.blogspot.com/

o.O Jeanner O.o

Kép

Kép

Kép
jeanner
 
 


Sziasztok!
Na kipihentem magam vasárnap óta.Képzeljétek vasárnap délután bementünk az ügyeletre mert nagyon görcsöltem és egész nap nem éreztem a babát az ütközés után.Az orvos szerintem egy velem egy korú srác volt...megnézte a babát és azt mondta hááát elég nyugis de ver a szíve életben van... mikor megmozgatta akkor integetett a kis kezével :)aztán folytatta,hogy voltam-e a 18.heti genetikain.Mondtam nem mert 16 hetesen voltam és a doki a 21.hétre hívott vissza majd akkor megnézi.Erre ő : hát pedig jó lenne...és be akart fektetni 3 napra.Persze nem maradtam mert nem éreztem olyan komolynak a dolgot és a lényeget tudtam a baba jól van.Viszont ezzel a dumájával meg rámhozta a frászt h lehet van valami baj a babával.Persze a férjem meg százszor elmondta,hogy az én dokim aki 35 éve van a pályán biztosan tudja mikor hívjon vissza és a 16+5 napos uh-n tökéletes volt a baba és az afp is az akkor hadjam a francba ezt a dokit .Hát remélem igaza van.Ja,és búcsúzóúl azt mondta,hogy ha nem múlik a görcs vagy vérzek esetleg elmegy a magzatvíz menjek mert akkor vetélek.Mondtam neki,hogy de ugye nem lehet baja mert védi a víz a burok a has a méh stb...Válasza: nem,nem kizárt,hogy nagyobb baj is lehet nincs garancia rá,hogy ne legyen :shock: :twisted: Na akkor fogtam és otthagytam (férjemnek utána mindtam mikor kimentünk mert szerintem meggyepálta volna)amúgy meg biztos azért mondta,hogy bentmaradjak mert nagyon erőltette a dolgot és csak saját felelőségre engedett ki. A leletre meg ráírta,hogy veszélyeztetett terhes. Persze így több pénzt kapnak álítólag.Na mind1.Mára már jól vagyunk baba aktív..de tuti ha legközelebb valami miatt be kell mennem jól meggondolom,hogy kivel vizsgáltatom meg magam.Inkább hívom a saját dokim ha be tud jönni megvárom és adok neki valamennyit mint hogy rámhozzák a frászt. :(
Carotta: Köszi az elérhetőséget, megkaptam :)

Vikianya, Praszlera!
Gratulálok Én is a kukishoz.Érdekes,ahány is,merősöm babát vár a környezetembe mind fiú.Jó évet kaptunk el apával
:lol:

kicsidodi: Nálunk Dorina járt rosszúl a szülinapjával: December 27.-e.Anyós pajtás mondta is anno,hogy de jó le lehet tudni a karácsonnyal :twisted: Viszont nem így lett,mi a szülinapját ált.2 héttel később tartjuk
:wink: :)
Vivinek pont jó mert nyáron van a szülinapja télen a névnap(viszont az meg a mikuláshoz van közel dec.2)
Milán babának meg most csütörtökön lesz a névnapja :lol:
kaqk: Mi is elhagytuk Dorcsi első füllbevalóját ...Ő kikapta és lenyelte 5 hónaposan(nem lett semmi baja mert kikakilta)de aztán elraktam és az évek során elveszett

:?

vivi a nagylány :-)
Lilypie Kids Birthday tickers
Dorina a kis középső :-)
Lilypie Kids Birthday tickers
Milán baba
Lilypie First Birthday tickers
anyamci
Budapest XXIII. kerület
 
 


Huh!Bocsi,hogy ilyen hosszú lettem :oops: :lol:

vivi a nagylány :-)
Lilypie Kids Birthday tickers
Dorina a kis középső :-)
Lilypie Kids Birthday tickers
Milán baba
Lilypie First Birthday tickers
anyamci
Budapest XXIII. kerület
 
 


Anyamci, az ilyen dokikat, fejbe kéne lőni... miért nem mond konkrétat akkor, ha olyan hűűűűűű, de baromi okos!!! :evil: :evil: :evil: :evil: ááááááááááá, jól felbosszantottam most magam...

Blogom: http://eletemnemetben.blogspot.com/

o.O Jeanner O.o

Kép

Kép

Kép
jeanner
 
 


Sziasztok!!!

Köszi a gratukat.

Praszlera:Gratu a dupla fiukhoz...nagyon király....
Tényleg sok fiu fog idén születni,sok ismim vár szintén kisfiut!!!! 8)

Anyamci:Nem semmi a sztori amit leirtál..,én lehet beengedtem volna inkább Apát... :x :twisted:

Szilda:Obudárol,hogyan jutottál a Szent Imrébe,mármint orvos szerint???Csak kiváncsiságbol kérdezem.Elötte kinél voltál???
Én Tasi Robert dokibácsinál vagyok.de épp tegnap kérdeztem rá hogy tud-e vállalni szülésnél is,és hogy mi hogyan is van(másik 2 törpömet nem nála szültem...).Erre azt mondta hogy következö alkalommal vissztérünk rá,de éppen határeseten férek be neki,mert megvan szabva hogy 1 honapban mennyi szülést vezethet le.De remélem hogy ha már hozzá járok,akkor még beférek hozz...nem szivesen venném,ha más doki "matatna ott"(már bocsi a kifejezésért..!!) :oops:
szoval bizom benne nagyon.Következö alkalom,junius 20.-a.junius 10.-ét akarta,de ballagásra megyünk,igy ari volt és adott másik idöpontot.

Csajok kb. 2. napja megint sokat émelygek,és olyan furi a gyomrom is....Mi lehet szerintetetk????
Jaa és nem is irtam,hogy irtak fel másik vastablettát,mert sajnos tényleg valoszinü,hogy a másik miatt volt erös gyomorgörcsöm,és hányásom.Tul erös a szerevezetenek ,ezt mondta a doki.Most Maltofert irt fel,remélem nem lesz gond vele...

Bocsi hogy hosszu lettem...
Szép napot Mindenkinek...puszi... :wink:

Kép

Kép

Kép
vikianya
Budapest XXII. kerület
 
 


vikianya:Jah..úgy is ügyeletes volt,csak pár emelettel kellett volna lejebb mennie gyógyulgatni. :twisted: (na nem gonoszkodok de...na)
Amúgy el fogom mesélni a dokimnak kíváncsi vagyok mit mond!Jah,és a leletet úgy kellett kérnem..mondtam neki,hogy a dokim biztos szeretné megnézni :wink: na mind1 már rég volt a lényeg,hogy már semmim nem fáj...csak néha kattogok azon amit mondott,hogy nem ártott volna a 18. heti uh.De ha 16.-on volt(sőt 1 nap híján 17.) akkor minek nem?

vivi a nagylány :-)
Lilypie Kids Birthday tickers
Dorina a kis középső :-)
Lilypie Kids Birthday tickers
Milán baba
Lilypie First Birthday tickers
anyamci
Budapest XXIII. kerület
 
 


Sziasztok!

Október 24.-ére várom második babámat! Már régóta olvasgatlak Titeket, és most sikerült időt szakítanom a regisztrációra. Én egy kislány pocaklakóval csatlakozom!

Kép

Kép
lilidomi
Gyömrő
 
 


Lilidomi!

Üdv köztünk :D
Gratula a kislányhoz :D

Anyamci:

Nagyon durva, amit írtál, remélem minden rendben lesz majd az ultrahangon..

Lilypie - Personal pictureLilypie Second Birthday tickers
zsanka84
Budapest
 
 


Lilidomi: üdv köztünk és üdv a lányos anyukák között :-)

Anyamci: huh de durva! :evil:

Mi jól, picurka kopog sokat..:-) Nevet nem sikerült még találni.

KépKép
kaqk
Debrecen
 
 


Melyik kórházban fogtok szülni?

Kép

Kép
lilidomi
Gyömrő
 
 


Sziasztok,

sikerült megint eltűnni egy kicsit, de elég sok dolog volt a hétvégén...

többek között szinte végig arról beszélgettünk a párommal és anyuékkal, hogy mi legyen a munkámmal. fizikailag egész jól bírnám (vendéglátózom, de szerintem már említettem) csak sajna elég sok a cigizős vendég plusz sokszor csúszik bele a munkaidőm az éjszakába és a 14 órázásba és hát nem szívesen csinálom ezt ha nem muszáj.... jó lenne dolgozni, de nem minden áron. a baba meg én most sokkal fontosabbak vagyunk. szóval ezen megy az agyalás, hogy mi legyen...

anyamci, ez nagyon kemény sztori, kitartás!!!

már csak hármat kell aludni és megtudjuk ki lakik odabent!!! :) iszonyatosan izgatott vagyok, főleg, hogy folyton olvaslak Titeket és nagyjából már mindenki tudja mi újság!! és persze ezúton gratulálok is a rengeteg jó hírhez is, kinek kisfiú kinek kislány!!!! :)

vikianya, pár napja nálam is jött mindenféle émelygés, és megint álomkóros vagyok, de persze a gyomrom is ég rettentően csak hogy kerek legyen minden! A dokim szerint ez teljesen normális, végülis nem vagyunk gépek és nem mehet mindig minden a nagykönyv szerint. Nekem azt javasolta, hogy igyak annyi folyadékot amennyi csak belém fér és pihenjek, szóval csak a szokásos jótanácsok....

Törpi nálam is sokat mocorog, főleg délelőtt, esténként teljesen nyugi van szerencsére! :)

szép napot csajok!!!! :)

KépKép
buuni
Budapest
 
 


jaaaj és Üdv az újaknak, tök jó, hogy már ennyien vagyunk!! :)

KépKép
buuni
Budapest
 
 


lilidomi: Szia!Gratula a kislányodhoz :) Én a Dél-pestiben(Jahn Ferenc)
buuni: Igen elég rossz élmény marad majd ez a doki de ez van...:S
Meló:Mi lenne ha dolgoznál amíg bírsz de csak!!!fél napokat :wink: ?

vivi a nagylány :-)
Lilypie Kids Birthday tickers
Dorina a kis középső :-)
Lilypie Kids Birthday tickers
Milán baba
Lilypie First Birthday tickers
anyamci
Budapest XXIII. kerület
 
 


anyamci, sajna mivel ez egy elég kis hely, ezért egyedül vagyok egész nap, nincs váltótársam :( szóval vagy egész nap vagy semmi... persze én is folyton a tökéletes megoldáson agyalok :) ;)

KépKép
buuni
Budapest
 
 


Beálljak váltótársnak? :lol: :lol: :lol: Jó kis hely lenne 2 egy idős pocakossal :D
Hát nem tudom...de figyi miért akarsz annyira dolgozni?Nem jobb amit egyszer írtam neked priviben?(menj el beteg szabira szülésig.)Nem lenne kevesebb a pénzed sokkal.A főnököddel beszéld meg,hogy keressen valakit,Te betanítod aztán maradsz otthon.Nagy pocakkal majd nyáron lehet nem lesz egy leányálom a munka főleg a vendéglátós!

vivi a nagylány :-)
Lilypie Kids Birthday tickers
Dorina a kis középső :-)
Lilypie Kids Birthday tickers
Milán baba
Lilypie First Birthday tickers
anyamci
Budapest XXIII. kerület
 
 


Gratulálok a sok kisfiúhoz, és persze a kiscsajszikhoz is!
Nekem még 2 hét mire megtudom ki lakik a pocakomban :) Május 31-én megyek genetikai ultrahangra. Már alig várom... Kislány nevünk már van, Dominika v. Hanna. Párom a Hannáért nem nagyon van oda, de nekem nagyon tetszik. Ha kisfiú lesz, akkor még nem tudjuk.... Múlt hét szerdán voltam afp-n és cukorterhelésen. A cukor szerencsére jó lett, az afp péntekre lesz meg!
Óbudai anyukák ki ne hagyjatok a közös játszóterezésből :lol:
Buuni, én nem bírnám a vendéglátózást pocakkal. Így is mire délután hazaérek a munkából, kétszeresére dagad a bokám, pedig ált. próbálok sokat ülni munka közben, de nem mindig jön össze. A cigifüstöt meg kimondottan nem bírom pedig mielőtt megtudtam hogy babás vagyok, dohányoztam.

Kép
ativerus
Budapest III. kerület
 
 


Sziasztok!

Buuni, minden elismerésem a tiéd!!!!! :shock: :roll: én ülő munkát végzek, de már most nagyon sok. Mondjuk nem a munka, hanem a 13-14 órák, mert ugye én naponta 4 órát utazok, a metrón bunkók, nem hogy nem engednek leülni (igazából nem is kell), de lökdösnek, megütnek, nem törődnek vele, hogy állapotos vagyok. Az Árpád-híd-Varsa utca útvonal sem egy álom azokkal a szutyok buszokkal, főleg ha ott is esti csúcs van és hely sincs, ráadásul ugye a MÁV-Stop Zrt-t is ismerjük, mindig elkések, így persze, hogy túlóráznom kell... :( anno úgy terveztem, hogy augusztus 1ig dolgozom, mert a pénz kéne, de úgy döntöttem, hogy nem minden áron!!! Nekem már ez a július is sok, de az utódomat, ha egyáltalán felvesznek addigra valakit, be kell tanítanom :( szóval szerintem gondold át, te érzed, mit bírsz... ;)

Ativerus, akkor majdnem egyszerre megyünk, mi 30-ára kaptunk időpontot :D Te is Margitos vagy? Vagy szül ott egyáltalán rajtam kívül valaki? :D Dominika nagyon szép :) Bár a Hanna is jó :)

Lilidomi, üdv köztünk :) én, ahogy láthatod is, Margitos lesz, remélem :roll:

Kaqk, ötletetek sincs? (név ügyben...) :roll:

Blogom: http://eletemnemetben.blogspot.com/

o.O Jeanner O.o

Kép

Kép

Kép
jeanner
 
 


Én Flór Ferenc kórházban fogok szülni, a Fiamat a Szent Imrében szültem és maximálisan meg voltam vele elégedve, a Flórtól kicsit félek :?

A "meddig dolgozzunk" kérdés nálunk is napirenden van. Bár ülő munkát végzek a napi 2 óra utazás és a 3,5 éves örökmozgó mellett nagyon nehéz. Igazából csak pénzkérdés. Ha lenne olyan munka amit otthonról tudnék végezni sokkal könnyebb lenne. Így valószínűleg aug. 31.-ig maradok :(

Kép

Kép
lilidomi
Gyömrő
 
 


Lilidomi, az bátor!!! :(

Blogom: http://eletemnemetben.blogspot.com/

o.O Jeanner O.o

Kép

Kép

Kép
jeanner
 
 


név: Dalma és a Hanna ..amik fixen megvannak...de volt több is..pl. tegnap a Bella....csak közel van a szülinaphoz!

hol szülünk: :-) azért mosolygok, mert lehet közben majd pestre kell költözzünk..szóval lehet ott kell szüljek..de hol?????????????????

Én Emmával 7 hós koromig dolgoztam..eladóként ( üzlettulajként ültem azért elég sokat )

KépKép
kaqk
Debrecen
 
 


kaqgk: a "nagy" gyermekeink között 1 nap van :D

Kép

Kép
lilidomi
Gyömrő
 
 


kaqk: Hogy hogy Pestre jöttök?Ha jöttök melyik kerületbe? :) Mi a küékerben lakunk (XXIII.ker)Soroksár.Annak is az újtelepi részén.Szeretem ezt a helyet és a korház pedig 2 percre van.Még gyalog is max 10. :wink: :D

vivi a nagylány :-)
Lilypie Kids Birthday tickers
Dorina a kis középső :-)
Lilypie Kids Birthday tickers
Milán baba
Lilypie First Birthday tickers
anyamci
Budapest XXIII. kerület
 
 


Lilidomi: de jó!!! :-) kiváncsi vagyok a 2. között mennyi lesz???

Ti merre laktok??

Anyamci: párom munkája miatt kell menni. nem szívesen költözök..jó itt nekünk a család ittvan stb...de ha többet akarom látni..akkor inkább költözünk...
Ő a romai partot, a III. kerületet szemelet most ki..bérlenénk egy házat egyenlőre...Arra korház?????

KépKép
kaqk
Debrecen
 
 


kaqk: mi Gyömrőn lakunk. Viszont én Domit a Szent Imre kórházban szültem és csak ódákat tudok róla zengeni. Aki teheti válassza! Én közel 5 kg-os gyereket szültem ott választott orvos és szülésznő nélkül, természetes úton gátvédelemmel. Magánklinika színvonalon.

Kép

Kép
lilidomi
Gyömrő
 
 


huh azta..de jó!!!.-)

KépKép
kaqk
Debrecen
 
 


Kaqk, akkor szomszédok lennénk :) A Margit van itt közel, szerintem jó, csak az orvosok... :? na mindegy, az orvosok hagynak maguk után némi kívánni valót...

Blogom: http://eletemnemetben.blogspot.com/

o.O Jeanner O.o

Kép

Kép

Kép
jeanner
 
 


oh pedig az lenne a lényeg hogy az orvosok jók legyenek...
hát lehet 2 hétre hazaköltözünk....a szülésre

KépKép
kaqk
Debrecen
 
 


Sziasztok!

Üdv. az újaknak!

Húúúúúúú és tényleg túlerőben vannak a fiúk,na de azért a lányok is gyülekeznek....

Nálunk Réka okt.29-én született,és megmondom őszintén nem is néztem hogy mikor van a névnapja,de ugy sikerült választani, hogy az meg nov.10-én van.Most meg előre utánajártam,és Zsombor névnap meg nov. 8-án van.Vagy egyszerre tartjuk a névnapjukat,vagy választunk másik nevet,de valahogy ez a befutó most nálunk.Viszont a szeptember végi időponthoz is elég közel van a névnap...

Na de hogy panaszkodjak is valakinek egy kicsit,képzeljétek reggel elindultunk Lajosmizsére,hogy az apósomnak megnézzünk egy kocsit,erre sikerült karambolóznunk.Az 5-ön mentünk,és egy csaj Alsónémediről jött kanyarodott volna Pest fele,és (persze csak jobbra nézett balra nem)nem vette észre hogy a távolsági busz mögött még vannak,és totál belénkjött.Hálistennek az ijedtségen kivűl semmi bajunk nem lett.Réka egy kicsit sirt,de hamar megnyugodott.Viszont a kocsinkat az autómentő hozta haza mert kipurcant szegény.Na pesrsze rendőrt akartunk hivni,20 perc volt mire kapcsolt valahova,de mondták ha nem történt személyi sérülés,és meg tudunk egyezni akkor nem jönnek ki.A csaj elismerte a hibáját,most várunk mikor intézkedik a biztositó...Bocs hogy rátok zúditottam a gondjaim... :oops: :oops:

Kép

Kép
ancsa03
 
 


kaqk:Igen a Margit van közel...de amúgy ha már pesten vagytok akkor szinte minden kórház úgymond közel van nem?!persze ha nincs csúcs forgalom de arra az esetre ott a mentő aki pillanatok alatt átmegy a városon és apa pl mehet utána közvetlen csak azt hiszem fehér textilt ?kell kirakni a kocsira (ablak vagy csomitartó stb...)
ancsa: Pff...de dúrva de még jó,hogy nem lett nagyobb baj!Gondolom a szállításért meg egy vagyont kellett fizeni.

Mi meg megjártuk a házidokit.Elküldörr vérvételre mert az előző lelet szerint igen csak vérszegény vagyok és ez miatt van az állandó szédülés meg fáradtság a doki szerint és nem érti a dokim miért nem írt fel vasat..na mind1 aztán kell még ekg-ra és kardiológiára is mennem a kórházba a héten.Ott meg rengetegen vannak hiába időpontra megy az ember. Na de lesz egy jó túránk :?

vivi a nagylány :-)
Lilypie Kids Birthday tickers
Dorina a kis középső :-)
Lilypie Kids Birthday tickers
Milán baba
Lilypie First Birthday tickers
anyamci
Budapest XXIII. kerület
 
 


Kaqk, ha költöztök, menj be azért egy terhesgondozásra, sokan szeretik a dokikat, amúgy kiváló szakemberek, nekem a stílussal van a bajom... :?

anyamci, a mentővel az a baj, hogy ha bedugul az árpád híd, akkor se előre, se hátra... hidd el nekem, én ott lakom :? bár ismerősöm is a IIes nőin szült és békáson lakik :) jöttek a fájások, hajnalban bementek, amikor még nem volt forgalom és ennyi :) szóval nem csak a margit van, ez így van :)

Ancsa, ez nem semmi!!!! Még az a jó, hogy nem történt bajotok!!! :shock:

Anyamci, görcsök elmúltak? :) drukk a vérvételhez!

Blogom: http://eletemnemetben.blogspot.com/

o.O Jeanner O.o

Kép

Kép

Kép
jeanner
 
 


ancsa: :evil: :evil: :evil: még jó hogy nektzek nem lett bajotok!!!!

anyamci: ezt nem is tudtam! De nem lenne ki vigyázzon Emmára, ki menjen érte oviba stb....úgyhogy inkább itthon ( db ) szeretnék ...itt van ki vigyázzon rá! meg hát a doki is a családbarátja ...

KépKép
kaqk
Debrecen
 
 


jeanner:Na igen ez igaz,hogy ha bedugul az a rész..elég gázos.
Igen a görcsök elmúltak teljesen!Szedtem napi 3 magnéziumot és vasárnap az ügyelet után keddig csak feküdtem és pihentem.Most a szédelgés és az álmosság a trendi jah meg a teltségérzés..és hírtelen akkora lett a hasam,hogy HUHHH :lol: Ma reggel tűnt fel a tükörbe.
kaqk:Így igazatok van ha Emmát nézitek.Nekem itt van anyósom pesten de.......................anyukám hazautazik majd pár hétre Romániából :lol: :wink: A csajok is már mondták neki,hogy mama te kellesz majd és sütsz nekünk fincsiket :P :D

vivi a nagylány :-)
Lilypie Kids Birthday tickers
Dorina a kis középső :-)
Lilypie Kids Birthday tickers
Milán baba
Lilypie First Birthday tickers
anyamci
Budapest XXIII. kerület
 
 


Sziasztok!Én Október 15.re vagyok kiírva,de sajna nincs minden rendben a terhességgel.Amniocentézisen voltam két hete,mert magas volt a pici tarkóredője.Az lenne a kérdésem,hogy valaki volt már közületek?Azt mondták,hogy ha baj van hívnak.Hála az égenek eddig még nem hívtak,remélem nem is fognak.Ha valaki tud segítsen.még nem nyugidjak meg ugye?hogy eddig nem telefonáltak?
judo86
Vizslás
 
 


Kép
Vendég
 


Sziasztok

Praszlera:
Gratulálok a fiúkhoz. Lehet,hogy már írtad, de nem emlékszem, tudjátok már, hogy hogy fogják hívni őket? :)

Vikianyu.
neked is gratula :)

lilidomi.
Üdv köztünk :)

ancsa.
Örülök, hogy nem lett semmi bajotok a balesetben. Még jó, hogy a csaj elismerte, hogy hibás volt. Lássuk be, ez is ritka. Legalább emiatt nem kell idegeskedni. akocsit meg lehet csináltatni vagy már lőttek neki?

judo.
Sajnálom :cry: Bízzunk benne, hogy nem lesz gond és csak simán elmérték. Én drukkolok neked.

Csajok.
Nem akar vki Miskolcon is szülni? :D Vagy ha olvas minket még egy-két zugolvasó remélem Borsodi lányka lesz :D

Sajnos mi a nevekkel még nem jutottunk előrébb. Párom a Leventét szeretné, de én még most nem érzem az igazinak. Aztán lehet,hogy majd megbarátkozom vele :D Fiú nevet olyan nehéz választani...

Most nézem a táblázatot, már lassan mindeki megtudja,hogy ki lakik a pocakban :D

picibaba.hu vonalzó

picibaba.hu vonalzó

picibaba.hu vonalzó
benirenata
Szerencs
 
 


név: hát nálunk még mindig a Dalma a favorit, de bejött most a Liza!

KépKép
kaqk
Debrecen
 
 


Judo!

Szerintem kérdezz rá az eredményre telefonon, akkor tuti megnyugszol utána, de biztos minden rendben van.

Név ügyben még mi sem döntöttünk, nekem az Ádám tetszik nagyon, a páromat még egy kicsit puhítani kell :D

Kaqk

Szép név a Dalma is és a Liza is :D

Lilypie - Personal pictureLilypie Second Birthday tickers
zsanka84
Budapest
 
 


Jó reggelt csajok! :)

anyamci: :D:D:D tőlem jöhetsz, ha minden kötél szakad majd egyszerre mondunk fel! :D és nem akarok dolgozni, legalábbis itt nem. pénteken elintézem a papírokat, hogy júni 1től abbahagyjam ezt az egész vendéglátós dolgot, a párom majd kiugrik a bőréből! :) utána meg van egy csomó tervem, hogy mit szeretnék csinálni, többek között jó lenne azért valamit dolgozgatni is, csak táppénz mellett már elég nehéz, meg hát a pocakom is növekszik szép lassan.... ;)

ativerus: akkor még lehet izgulni két hétig, akkor majd ráértek szerintem agyalni, már ami a neveket illeti... a Hanna nagyon tetszik egyébként, nálunk kilőve mivel az egyik kollégámnak is Hanna a kislánya, és ha nem muszáj ilyen közeli ismerőstől nem "lopunk" ötletet.... ami a cigifüstöt illeti én is cigiztem előtte, nem undorodom a füsttől, de egyáltalán nem esik jól másét szívni!

jeanner: az a durva, hogy tényleg senki nem adja át a helyet, pedig már én sem úgy nézek ki, mint aki csak egy óriásit ebédelt... és az a 4 óra utazgatás iszonyú sok! sajna nálunk is ez a helyzet, a pénz miatt nekem is nagyon kéne a meló, de tényleg nem minden áron és ezt körülöttem szerencsére mindenki így gondolja!

Apropó, nincs véletlenül valakinek ismerőse a 11 kerületi önkormányzatnál? fontos lenne.....

Nagyon szép napot mindenkinek!!! :);)

KépKép
buuni
Budapest
 
 


Carotta: nagyon szuper a táblázatod! :lol:
Még egy kis infó: Gyömrőn lakunk és Lili lesz a pici neve.

Úgy irigylem a Szent Imréseket, és a fiamat ott szültem és imádtam!

Kép

Kép
lilidomi
Gyömrő
 
 


lilidomi: melyik dokinál szültél a Szent Imrében?

KépKép
buuni
Budapest
 
 


Sziasztok!

bocs az eltűnésért :oops: , de amióta itthon vagyok nagyon felpörögteka dolgok, Ádámot szoktattam ovódába, minden nap, délután meg maradt a többi minden, meg egy tucat vasalnivalóm volt, apa ugye mindennap ingben jár + hétvégén zenész, megkezdődtek az esküvők is..igy akkor ising kell. a mult héten minden nap este ért haza. mire én már ágyban voltam, nyáron hétvégén sem látjuk egymást..nem nagyon veszekedünk :lol: ...na elég nehéz igy egyedül..mult héten még fűvet is kellett nyirnom...én..nem volt más megoldás...
na mindegy, most pedig hétfőtől Ádám elkapott valami légcsőhurutot az ovódából, durva felszakadozó köhögéssel, hányt + a szeme váladékozik kötőhártya gyulladása is lett...na persze én is elkaptam mindezt
hát én életemben ilyen csunyán nme köhögtem..szakad ki a mellkasom..voltunk dokinál, a Stodal-t ihatom, mikor mentem a családi orvoshoz, h irassam ki Ádám antibiotikumát...rámförmedt, h semmit sem szedhetek, csak aszpirint és amoxicilint :evil:
hát ez is tisztában van a gyógyszerekkel....na mindegy, csak már gyógyulnánk meg...nekem elég hosszas lesz csak igy teákkal, sósviz-gargalizálás, stb...

Mindenkinek gratulálok a babákhoz!!!rengeteg fiú fog születni
Kaqk: gratula a kislányhoz, amióta nem olvastalak, neked mondtak csak kislányt!!!a nevetek tettszik :) de azt hiszem már irtam. sajna a fülcsiket, de nagyon vagány lesz mindenkinek egyforma :))

Carotta: irj légyszi privit, a gmail elérhetéséről, nekem is kéne. köszi

Dalma
KépKép
Kép
biceboca
 
 

Vissza: Várandósság

Jegyzetfüzet:

 

X
EZT MÁR OLVASTAD?