Új privát üzeneted érkezett!


Lilypie Kids Birthday tickers
babusok
Budapest
 
 


Babus,megkérdeztem a cipiboltot,de rosszul emlékeztem,az csak salus bolt.
Csini amit kinéztél,hányas lábatok van?23-as van Budaörsön is,vagy nagyobb kell?

Timi,hol vagy? :roll: Hogy vagytok?

Lkata?

KépKép
noba
Budapest
 
 


Nyulasz:
igen 23-24 körül vannak most Csajok a bécsi utiban van 23 és 24 is azért inkább oda mennék meg obudán van még 1 bolt ahol a szandit vettük igy többet tudnánk megnézni :wink:

Lilypie Kids Birthday tickers
babusok
Budapest
 
 

 
 

Jelen, csak elhavazva! Majd jövök alvásidőben! :wink:

KépKép
timi76
Ráckeresztúr
 
 


Hahó, én is megérkeztem. 3/4 12-kor Emma bealudt az autóban, kaja nélkül tettem le, persze erre Míra sem akart enni már, pedig előtte be volt indulva, hogy "halacska-halacska". Ő is lefeküdt és két perc alatt húzta is a lóbőrt. Kettő körül várom az ébredést :)

Bölcsik közös nyílt napján voltunk a csajokkal Szhelyen. (Aztán még csicseregni is, biztos ez, meg a korai 6:20-as kelés merítette ki őket.) Be sem értünk, és akkora fogadóbizottság sorakozott fel előttünk, hogy én jöttem zavarba. Két vezetővel beszéltem eddig, egyikkel még tavaly februárban (ő anyum ismerősnek a felesége), a másikkal talán idén februárban. Nos, mindkettő emlékezett rám, dehogy rám, a lányokra :lol: :lol: :lol: és hatalmas szeretettel várnak minket. Azt az apróságot még nem közöltem velük, hogy nincs munkáltatóim :lol: :lol: :lol: :oops: Szóval hétvégén apával pro-kontra összeírás lesz, de amennyire tegnap még Gencs felé húzott a szívem, annyira gondolkodom ma Szhelyben. De csak akkor, ha le tudom meózni a leendő gondozókat, máskülönben kizárt, hogy idegen, referencia nélküli nyanyák karmaiba adjam a lányaimat :oops:
Nehéz rajtam kiigazodni, mi? Nekem sem megy mindig
Cipi kérdés engem is nagyon izgat, de sajnos a Ti helyi viszonylataitokban én sokat nem tudok hozzátenni :oops: :lol: :lol: :lol:

Lilypie - Personal pictureLilypie Fifth Birthday tickers
törpilla812
 
 


Akkor most bővebben! :)

Jól vagyunk, már ritkábban szívunk orrot. Alexának kibújhatna már az a afoga, vagy akár az összes, mert szegénykém minddel szenved, meg mi is, mert állatira hisztis. Éjjel 3x mentem hozzá, mert álmában sírt, bár a harmadiknál megfogta a kezem és odaszorította az arcához, úgyhogy akkor fent volt. Úgy sajnálom szegénykémet! :( Hanga már alig taknyos, kiütései sokat halványodtak-múlnak. Apa viszont nagyon ramatyul van, tök gyenge és a térde csúnyán begyulladt. Én még állom a sarat pici orrdugulással, bár éjjel azt hittem szétszakad a torkom, de már elmúlt. A fene sem tudja mi lehet ez, négyen vagyunk, mindőnknek más a baja. :shock:

Babus: jó a 17-e, sőt, a legjobb, mert aznap K. szabadnapos. :D Szép szandi, jó vadászatot!

KépKép
timi76
Ráckeresztúr
 
 


Ja, és reggel azért maradt el a bejelentkezés, mert a 3 éjjeli kelés miatt reggel megvártam, míg apa elrendezi a csajokat és csak utána keltem fel. :? :lol: :oops: És a változatosság kedvéért főznöm is kellett, mert levesünk nem volt és én két napot nem bírok ki leves nélkül, köret kellett a rántott finomságokhoz és ha már így belelendültem, egy franciasalátát is összedobtam hozzá, utóbbinál csajok segítettek a kóstolásban, finom is lett! :wink: Ja és a mosógépet is hadba fogtam, de teregetni még mindíg nem tud sajna! :lol: De most 2-ig csak kávézom és netezek, mert K. is lefeküdt, annyira nincs jól.

KépKép
timi76
Ráckeresztúr
 
 


Timi, jaaaaaaaaj, ezt olvasni is sok volt :shock: Jobbulást minden betegeskedőnek, Neked meg kitartást, remélem állod a sarat és nem robbansz le Te is, mert az lesz aztán a világvége. Sok gyógypuszi Nektek!

Lilypie - Personal pictureLilypie Fifth Birthday tickers
törpilla812
 
 


Törpi: köszi! Igazából nem olyan rossz ám a helyzet, legalábbis gyerekfronton.
Kezdem elveszíteni a fonalat! Akkor most mégis lehet, hogy bölcsi lesz? :?

KépKép
timi76
Ráckeresztúr
 
 


Timi, jah, már én sem tudom, mit akarok. Elég nehéz az ovikba is bekerülni, ez a bölcsi ellen szól, viszont az, hogy már szeptembertől újra állományban lennék és normál fizetést kapnék, az viszont a bölcsi mellett. Mert legkorábban decemberben kezdhetnénk az ovit itt helyben, azaz inkább januárban, ha nem akarom az ünnepeket végig betegeskedni. Az viszont még 3/4 év. Elég soknak tűnik most. Szóval halvány elképzelésem sincsen, mi lenne az igazán megfelelő.

Lilypie - Personal pictureLilypie Fifth Birthday tickers
törpilla812
 
 


Zsófival sms-eztem, jól vannak, K&B imádnak kint lenni, az idő is jó, lakás is halad. :)

Törpi: a helyedben én is így lennék, bár tudom ez nem vígasz. Szerintem ha már ennyiféle lehetőséged van, beszélj mindenkivel, akikkel csak lehet bölcsiben és oviban egyaránt, talán könnyebb dönteni, kire bízod a lányokat.

Jaj, olyan jó idő lett délutánra és apa is kialudta a nyűgét, már csak a térdével kell valamit kezdeni, de az is alakul. :D

KépKép
timi76
Ráckeresztúr
 
 


a május 17 nekünk is okés nincs semmi progrsam

Móni
KépKép
reunion
 
 


Jó reggelt!

Törpi,bizony,nem mindegy milyenek a nyanyák :lol:

Csak olvasom itt a vívódásod,és rám is rámtört a hova menjünk majd oviba kérdés :roll: Mondjuk bölcsi nem lesz,az biztos,de eddig az ovis téma sem nagyon izgatott.

Tegnap megyek a temetőben a csaphoz a vázába vizet tenni,és összefutok a csapnál egy régi ismerőssel.Egy lakótelepen laktunk hosszú évekig,a lányával,meg ővele is sokat kutyáztunk anno együtt...és hol dolgozik Éva néni?Hát a kerületi ovodák központjában.Nálunk elvileg a körzetes oviba kell jelentkezni,de én oda szeretném vinni majd őket,ahova én is,apa is járt anno,és nem mellesleg anyum 11 évig dolgozott ott nyugdíjas korában,először dadusként,aztán behozták,hogy dadus csak külön tanfolyam után lehet,így végül a konyhára ment át.Elötte egész más munkája volt,de valahogy jött egy ötlet neki,hogy bemegy az oviba,ami a házunk mögött volt,hátha van valami munka...az oviból is öten ott voltak a temetésen,de én a vezetőket annyira nem ismerem,kivéve egyiket.
Na a lényeg,hogy rákérdeztem Éva nénitől erre az ovis dologra,ő meg mondta,hogy minden évben kerülnek be gyerekek hátszéllel,ő már hétfőn mondja is a vezetőnek,akihez az összes kerületi ovi tartozik,hogy mit szeretnénk.Nekem ráér február-március körül beszélnem vele.

Szóval jól is jött ki,hogy ez volt itt a téma,mert lehet eszembe sem jutott volna rákérdezni.

Timi,no aztán tessék meggyógyulni!Franciasalit én is imádom!Te hogyan csinálod?Mert én a klasszikus módon,tojássárgája,olaj,mustár,cukor...és a tojássárgája miatt nem merném megkóstoltatni velük :roll:

Babus,cipi kérdésbe én is belevettem magam,el is szaladtam tegnap oda budafokra,találtam is egy aranyos d.d.step cipit háromezervalamennyiért,de 22 volt belőle,21 nem.Először majdnem megvettem,aztán inkább elrakattam,és délután bementünk Nonóval,hát nagyon nagy volt a lábijára :( Amúgy széles fajtának tűnik,úgyhogy lehet egész más fajtát kell keresnem neki.Deichmannban semmi normálisat nem találtam :( Te kaptál valamit?

Zsófi,éljen a jóidőőőő :D

KépKép
noba
Budapest
 
 


teljes sikerrel jártam vééégre na jo a deichmannost végül másik boltban kellett megvenni mert nem volt 2 de vettem ddstep szandikat a le scarpe cipöboltban nagyon király van választék minden méretböl simán volt 2 :lol: volt maus is tök olcson ha vki esetleg szeretne 4000Ft, de a 24es pont jo volt a 25ös meg nagyon nagynak találtam igy lett a ddstep de vannak akcios szandik pl siesták kisebb méretben 5000Ft
deichmannost sztem szebbet találtam mint a netes :lol:
mindenkinek napsütéses szép hétvégét :wink:

Lilypie Kids Birthday tickers
babusok
Budapest
 
 


Jó reggelt!

Nyulasz: én is úgy szeretem a franciasalit, klasszikus módon, de a lányok miatt a gyors és lusta változatot gyártottam le kész majonézből. Persze enni nem ettek belőle, mert csak addíg ízlett nekik, amíg nyalakodhattak belőle. :twisted:
Hurrá ovi! Nekem választási lehetőségem sincs, itt van 1 ovi, aztán ennyi, így csak az idő kérdés, hogy mikortól.

Babus: hol van ez a le scarpe cipőbolt?

KépKép
timi76
Ráckeresztúr
 
 


engem is érdekel ez a cipőbolt!

Timi,néha rosszabb,ha van választási lehetőség,aztán azon rágódsz,hogy jól döntöttél-e :lol:

KépKép
noba
Budapest
 
 


pont 1 órája hívott anyum, hogy a la scarpe cipőboltban 5 ezer a siesta, de mondtam pont most mondta a doki, hogy a betétes cipők nem túl jók
én azt tudom ami üllői ut 137- ben van az ecseri uti templom mögött

Móni
KépKép
reunion
 
 


sziasztok,

Törpi, ide írok, visszaolvastam, nem egyszerű a dilemmád... :roll: nagyon nehéz döntés, hogy egyátalán bead őket bölcsibe. enyémek 1 évesen be lettek írtava, 2,5 évesek voltak, akkor hívtak, hogy van hely mehetünk, de addigra már az ovi le volt zsírozva. én nem bánom, hogy nem voltak bölcsisek. az itteni bölcsiről semmi jót nem lehetett hallani, végül is csak gyerekmegőrzőként működik. az ovi már sokkal jobb, szeretnek menni, az óvónők is kedvesek (lettek). amit telón is elmondtam, azt a 2 okot, ami miatt megnyugodtam, hogy jó oviba jöttünk, mondjuk nekünk nem volt másopció,mivel hülye lettem volna a város másik részébe elvinni őket...
sztem én azt csinálnám, sőt anno is ezt csináltam, hogy bemennék melóhelyre, és megkérdezném mi a tervük veled.
aztán akkor már lehet jobban tudsz dönteni. mert ha nem tudnak még visszavenni,akkor nem lesz bölcsi. ha meg igen,megmondják mikor, kiveszed a szabijaid, aztán eldöntöd hova viszed őket.
Munkáltatóit azt kell adniuk így is úgy is, bár a GYES-mivel már azon vagy- kell adniuk, de a GYES az a jogviszony szüneltetése, szóval ha kukacosak, akkor kicst határozotabbnak kell lenned :)
szóval lehet okosabb nem lettél, de azért hátha adtam valami tanácsot :)

szépdélutánt!

Ja és majd gyertek,vagy valamelyik játszin talizzunk :)

zsuzska80
Szombathely
 
 


Nyuszi, örülök, hogy legalább volt vmi haszna az agonizálásomnak :oops:

Timi, Míra nélkül nem lehet főzni, mindenbe belenyalakszik, és mikor kész a kaja, le kell ülni a popsira, akkor esélytelen, hogy egy falatot is egyen. Én asszem hamarosan likvidálom az etetőszékeket, mert azt érzem, allergiás rá. Bár mikor szólok, hogy kaja van, ő mászik bele és nem az asztalhoz ül, ahol mostanában egyre gyakrabban eszünk.

Babus, éljenek az új cipők!!!! Jó letudni végre ezt is, pláne hogy elégedett vagy, sikerrel jártál. Ügyes vagy!

Lilypie - Personal pictureLilypie Fifth Birthday tickers
törpilla812
 
 


Zsuzska, köszi! Hétfőn az a tervem, hogy bemegyek melóhelyre mindenképp. De attól tartok ők sem fog tudni biztosat mondani, mert 3 teherbe esni készülő kolleginán is múlik a dolog. Azzal viszont nem lehet biztosra menni.
Bár már kezd alakulni nyár végétől egy 4-6 órás meló, lehet, hogy annak most jobban örülnék. De hát ezt most még nem tudják biztosra ígérni, a gencsi oviba meg záros határidőn belül vissza kell szólnom.
Amúgy nekünk bölcsi elintézett, azzal gond nincsen, csak a hova is kérdés, mert valóban, nem gyerekmegőrzőbe akarom rakni őket.
Viszont ha nem mennek csajok bölcsibe, akkor is kérdéses, hogy hova oviba; Gencsre vagy Szhelyre. Bár csak Gencsre kötelesek bevenni, a körzetibe, Szhelyre nem. Így ez a kérdés eldöntöttnek tűnik :?

Jövő héten hívlak, megbeszélünk egy délutánt. Ti melyik játszóra szoktatok menni?

Lilypie - Personal pictureLilypie Fifth Birthday tickers
törpilla812
 
 


Az Aránásra szoktunk menni. talizhatnánk ott is, sztem jó hely :) pont kisebbeknek való.

Ha itt pl a Losonc ovi tetszik,és van hátszél, akkor ajánlom gyertek ide. de ha nincs hátszél, akkor eslytelen, mert az alattunk lakó kislányt sem vették be,mert Sé-be van állandóra bejelentve.átjelentették a szülők, aztán most mehet ide oviba.... és így az angol is ingyenes lesz neki... :roll: röhej nagyon.

zsuzska80
Szombathely
 
 


Jó reggelt!

Hétvége, napsütés? Sehol senki? :lol:

Törpi: nálunk Alexa nem az etetőszékre allergiás, hanem rám. :( Tegnap apja hazajött melóból, én nem adhattam az uzsit, mert csak apa adhatta és amit ő délben nem evett meg és bébiételt kellett bontanom, azt az apjával simán nyelte (gombapaprikás nokedlivel). :twisted: Ha apja itthon van, engem ellök magától. :cry: tiszta lelki beteg vagyok ettől. De Hanga is nagyon apás, ha ő itt van a közelben, akkor én megszűntem létezni a gyerekeimnek. :(

KépKép
timi76
Ráckeresztúr
 
 


Timi: oooo de ismerös :oops: :lol: :lol: Apa adja, Apával megyek csicsikázni, Apának fogom a kezét, Apa adja pelust, Apával öltözök stbstb... :lol: :lol: én ezt most betudom h állandoan azt hallják Apa dolgozik :( Lehet mostanság többet dolgozott Apa esetleg? kicsit Apahiány lett na :lol:
én azt hittem h ma is jo idö lesz :evil:

Lilypie Kids Birthday tickers
babusok
Budapest
 
 


Törpi: tényleg elsö körben jo tudni h meloban mit terveznek Veled mire számits talán segit a döntésben is ha biztosan tudod h mi lesz :wink:

Lilypie Kids Birthday tickers
babusok
Budapest
 
 



Lilypie Kids Birthday tickers
babusok
Budapest
 
 


Nyulasz: na de jo ez az ovis ismerettség :wink:
esküszöm a stopskopos deichmannban volt egy csomo cipi amit a savoyában pl nem is láttam :shock:
juj de jo akkor Mindenkinek jo a 17 :lol: :lol: :wink:

Lilypie Kids Birthday tickers
babusok
Budapest
 
 


Na, jól elkiabáltam még reggel félkómásan a napsütést! :twisted:

Babus: apa ugyanannyit dolgozik, mint eddíg és azért elég sokat van velük, mégis sokkal jobban ragaszkodnak hozzá a csajok és az apaimádat egyre inkább erősödik. Ha nincs itthon teljesen elfogadják, hogy én vagyok és akkor jó is vagyok mindenre, de ha itthon van apa vagy valahol vagyunk és ott van apa, csakis ő létezik. Tiszta ciki, mert mások helyében nekem is az jönne le, hogy anyát mennyire nem szeretik. Arról már nem is szólok, hogy eleve mennyire rosszul esik ez nekem!

KépKép
timi76
Ráckeresztúr
 
 


Törpi!
Mindenképpen gondold át, hogyhelyileg mivel jársz jobban (magyarán: vészhelyzetben melóból mit tudsz könnyebben megközelíteni).
A másik. te a munkahelyedről jelenleg fizetés nélküli szabin vagy, járulékot utánad nem fizetnek, ergo nem kell felmondanod, ha beüt a 4-6 órás munka. Egyszerűen nem mész vissza fizu nélküliről, és létesítesz második munkaviszonyt. A GYES miatt meg nem szarakodhatnak a munkáltatóiddal, főleg, hogy ez csak a bölcsibe/oviba megy.
vovanda
 
 


Vanda, köszi!!!! A 4-6 órás egyéb meló esetén nem szándékoztam felmondani, eddig már én is eljutottam. De az, hogy munkáltatóit akkor is tudnak adni, ha nem dolgozom aktívan, azt nem gondoltam.
Megközelítés valóban Szhelyről egyszerűbb és a dokink is ott van, ahogy kórházat is ott találok, nem pedig Gencsapáti faluban :? :) Valamit még akartam kérdezni, írni, de már annyira kivagyok agyilag ettől az egésztől, hogy az agyam sem fog. Majd ha eszembe jut, kereslek priviben.

Timi, nem irigyellek, hihetetlen nehéz lehet ez. Okosat mondani sem tudok :( Én is biztos ki lennék ilyen helyzetben. Nekem még az is ramatyul esik, ha a gyerekek a ritkán látott nagyit választják helyettem, de azt nem kell nap mint nap elviselnem :?

Lilypie - Personal pictureLilypie Fifth Birthday tickers
törpilla812
 
 


Vanda, a bölcsi amúgy itt nálunk a keresőtevékenység végzéséről kér papírt. Amit amúgy nem értem, hogyan lehet igazolni, ha közben a két törpémre rajtam kívül nem tud vigyázni senki, amíg nem kerülnek bölcsibe. Nekem ez olyan ellentmondásos, aztán lehet, hogy én vagyok az értetlen :? :oops:
És arról mit tudsz, hogy a munkaadómnak milyen kötelességei vannak velem szemben, ha én vissza akarok menni. Kötelesek visszavenni, vagy azok az idők már elmúltak?
És abból mi igaz, hogy csak akkor jár a GYES 4 és 6 órás meló mellett, ha azt otthon végzem? Már sikerült ilyen infóról is hallanom :? Ebbe ne hülyüljön bele az ember :?
Asszem neten utána kéne néznem mindennek, igencsak aktuálissá vált a teljes és valós információk birtokában lennem. Talán este, ha a törpék elnyugszanak, erőt veszek magamon.

Lilypie - Personal pictureLilypie Fifth Birthday tickers
törpilla812
 
 


Timi: én mindenhonnan azt hallom h a lányok tuti apásak...no akkor aszem beálltunk a sorba :? :lol:
néha nekem is szarul esik ám :oops: de máskor meg olyan jo látni h ennyire szeretik Apát :wink:

Lilypie Kids Birthday tickers
babusok
Budapest
 
 


Törpi: most én sem irigyellek! Hát igen, én gyerekeim egyébként sem olyan anyásak, sosem voltak, talán erről én is tehetek, mert nem babusgattam őket olyan sokat amikor picik voltak (mostanában ezzel szadizom magam), most már bezzeg babusgatnék szünet nélkül.

Holnap megyünk szemészetre, drukkoljatok, hogy ne kelljen 4 órát ott lenni és első kukkra találja rendben őket a dokinéni! (ezzel kecsegtettek a telefonban, mikor időpontot kértem, de azt is mondták, azért ne éljem bele magam) :?

Süt a nap, de közben olyan felhők jönnek, hogy mire felöltöztetem őket, tuti zuhogni fog. Pedig kéne egy kis friss levegő...... víz, sár. áááááá

Vanda: hogy vagy egyébként?

KépKép
timi76
Ráckeresztúr
 
 


Kép Kép

Hanga ezredjére is kiborogatta a virágcserepet a térelválasztó tetején, amihez azért némi alpinista gyakorlat is szükséges, ezért bezavarta a büntisarokba. Alexa először próbált rávenni az enyhülésre, mutatván sír a Hanga, de mivel nem enyhültem, ezért leült mellé. Így hogyan lehet komolyan végigcsinálni?

KépKép
timi76
Ráckeresztúr
 
 


Törpi!
A bölcsis igazolsában kb. az áll, hogy 2011. xy dátumTÓL ennyi és ennyi órában dolgozol. ha lehet, 8at igazoltass, mert ha 4 órát igazolnak, a csajokat csak 5 órára veszik fel bölcsibe.
Ha 4-6 órázol, jár a GYES, és ott dolgozol, ahol akarsz. Ha otthon dolgozol, korlátlan a munkavégzés tartama, ezt keverhették.
A munkáltatód köteles visszavenni, és a lányok 3 éves koráig rendes felmondással nem szüntethető meg a munkaviszonyod, ez alól egyedül a csoportos létszámcsökkentés képez kivételt (ennek meg nagyon speciális szabályai vannak). A visszatérést a munkáltatódnak legalább a kezdés dátuma előtt 30 nappal kell jelezned, erre ő köteles 15 napon belül írásban reagálni.

Timi!
Vagyok, kicsit rongyosak az idegeim, de itt nem ragoznám, ha akarod, küldök privit. És szépek a képek, azokat mindig megnézem.
vovanda
 
 


Timi!
nálunk írtam már ugyanez volt-van Rékával neki csak az apa van, én megnyugtatni sem tudom, semmit szörnyű, és már nagyon hiányzik a lányom

ha éjszaka dolgozik apa, akkor szoktunk kicsit összemelegedni ha sokszor kel, és meg kell vigasztalni,
mostanában ugyan kezdett odabujni hozzám néha

de most meg Laura nem engedi, amint meglátja, hogy Réka ott van nálam, azonnal jön, és tolja el, üti, vágja és Réka meg szegény látszik hogy nem érti miért bántja a tesó

ezt én nem tudom kezelni, valakinek valami tapasztalata ezzel kapcsolatban van?

Móni
KépKép
reunion
 
 


Lányok,nálunk pont fordítva van :roll: Noémi olyan szinten anyás,hogy az már néha elviselhetetlen.Törpi és Timi látta is,még a hintában sem lökheti őt senki rajtam kívül.Etetni sem lehet se a mamának,se apának,akár kanalas,akár tápi.Aludni is csak velem jön a szobájukba, egész nap anyaanyaanya ezt hallgatom.

Bünti nem semmi,micsoda szolidaritás :lol: Édesek!

Törpi,jajj,nem irigyellek...de majd megtudom én is.

Móni,én azt csinálom,hogy játszom velük olyat,amit felváltva lehet(mondjuk másznak rám,aztán borulnak oldalra...),és mindig mondom,hogy most ki jön.Szerintem azóta jobb a helyzet féltékenység terén,bér Noémi kisajátítana,de ha odajön Balázs,akkor félrerakom Noémit,és mondom,hogy most kicsit Balázs,aztán majd te.Egyszerre ölelgetés nem megy,de már ez is valami,legalább ezt megértik.

KépKép
noba
Budapest
 
 


Jó reggelt!

Gergőnek nagyon boldog névnapot! :D

Lkata,régen voltatok,fiúk-lányok jól vannak?

KépKép
noba
Budapest
 
 


mit mond a kakas? ka-ka-ka :lol: :lol:

Lilypie Kids Birthday tickers
babusok
Budapest
 
 


Babus: :lol: :lol: :lol:

Móni: a kisajátítás nálunk is megy, illetve menne, de nem hagyom. Olyankor én többnyire mindkettőt ölelem és aki lökné el a másikat, annak mondom, hogy szeretjük a tesót, megpusziljuk stb.

Voltunk szemészeten, minden okés, nem kellett most tágítás, majd szeptemberben, de felírta a dokinéni a szemcseppet, hogy csak a vizsgálatra kelljen menni. Már ez is haladás, de mivel van a családban nagyon rossz szemű, ezért nem bánom, ha ennyire nézik.

KépKép
timi76
Ráckeresztúr
 
 


Babus :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

Timi, éljen! Örülök, hogy jó szemetek van :wink: Azért ez megnyugtató hír, ha félsz a genetikai örökléstől.

Lányok: Anya, kapcsol a krokodilt.
Anya: Mit?????? Ja, a Süsüt!
Míra: Jó, Susut!
Emma:Szüszü!

Ergo, van két beszédhibás lányom, és egyik tuti Pákó leszármazottja :oops:

Szorítsatok, megyek melóhelyemre meg a bölcsikbe körülnézni. Kész vagyok!!!!

Lilypie - Personal pictureLilypie Fifth Birthday tickers
törpilla812
 
 


jó dumák :lol:

Timi,szemészet :D nekünk is kéne menni,még nem voltunk :oops:

Törpi,drukk!

KépKép
noba
Budapest
 
 


Tudjátok, annyira várom már hogy az enyémek is beszéljenek! Szét fogom röhögni a fejem egy-egy elszóláson. :D

Törpi: :lol: Szorítok!

Lányaim nem aludtak ma semmit, megy az üvöltés, egyszer arra néztem be (naívan azt hittem alszanak), hogy ég a villany náluk, Alexa ül a pelenkázó tetején, szopogatja az orrcseppes üveget (letekerni nem tudja, de innentől elzárom). hanga csak szimplán szétugrálta az ágyat és mindent kidobált a matracon kívül. :twisted: Szép délutánunk lesz! :twisted:

KépKép
timi76
Ráckeresztúr
 
 


Huh Timi,semmit nem aludtak???Akkor durva lesz estig :shock:

KépKép
noba
Budapest
 
 


Sziasztok!

Közérdekű: a Babaneten már van lehetőség zárt - mások által nem olvasható és nem is hozzászólható - topikok létrehozására! Ha szeretnétek ilyen topikot nyitni, küldjetek levelet a szerkeszto@babanet.hu címre. A Tárgy sorba írjátok be: ZÁRT TOPIK.

Aki pedig nem rest kommentelni a Babanet cikkeihez, az ezen a héten három ruhát választhat a gyereknek a Mumoo's-tól. Részletek itt!

Kép

Szép napot!

Dia

[size=12:d15e2bdd2c][color=blue:d15e2bdd2c][b:d15e2bdd2c]Gyerekszoba blog - Neked is volt gyerekszobád?[/b:d15e2bdd2c][/color:d15e2bdd2c][/size:d15e2bdd2c]
dia
Budapest
 
 
 


Timi, csajok is csak egy órát aludtak a kettő helyett, szerencsére nem én voltam itthon velük, hanem a dédi, vele meg viselkedtek. Na és Te hogy vagy? Kiképeztek? Gyere kicsit panaszkodni nekünk, ne csak én nyafogjak mindig :wink: :oops:

Melóhely annyit mondott, mint számítottam, miszerint meg kell, hogy várjam, hogy vmelyik kolléganőm szülni menjen. Addig pedig papírt nem adhat, mert akár vissza is élhetek vele, ha felmondásra kerül a sor részükről.
Bölcsivezetővel nem tudtam beszélni, majd szerdán talán. Dadusok ma sem voltak meggyőzőek számomra, akárcsak pénteken :?
Továbbra is szét vagyok csúszva ettől az egésztől lelkileg :(

Lilypie - Personal pictureLilypie Fifth Birthday tickers
törpilla812
 
 


Törpi: ó te szegény! Ezt megteheti a munkahely? Hogy nem vesz vissza, amíg nem megy el valaki szülni? :shock: Na ne már! :twisted:

Nyulasz: egy percet sem aludtak, ill. Hanga talán 5 percet tudott, de aztán Alexa nem hagyta, mert addíg énekelt meg kiabált neki, míg fel nem ébredt + még az alvóállatait is átdobálta hozzá.

Nem panaszkodom! Volt kiképzés, de nem vészes. Fél 8-kor mentünk fürödni, de a táp után egyből beájultak, most nem volt fél órás vihorászás lefekvés után.

Holnap sebészet. Kezdek betojni! :? :oops:

KépKép
timi76
Ráckeresztúr
 
 


Uhhhh mennyire nem vagyok képben
én azt hittem, bármikor ha ugy döntök visszamegyek dolgozni, akkor visszaveszik az embert a munkahelyre

Timi! ne tojjá be gyorsan túl leszel rajta
hogyhogy nyár előtt mész?

Móni
KépKép
reunion
 
 


Hétvégén panaszkodtam apának, hogy kéne bébiszitter, vagy takarítószolgálat, válasszon melyik az olcsóbb, vagy menjen el hétvégére itthonról a csajokkal, és én valakivel kitakarítok, mert katasztrófa van,
erre ma lett egy brigádom
mosogattam épp, és csak arra lettem figyelmes hogy csöndben voltak

https://picasaweb.google.com/jancsomoni ... pb1yarUAg#

Móni
KépKép
reunion
 
 


szia Zsófi jaj de jó :D :D

akkor én mit panaszkodok itt, be is fogom :oops:

Móni
KépKép
reunion
 
 


Bekukk.

Törpi, ha esetleg 6 órás melót sikerül megcsípni, akkor annyiról is szóljon az igazolás, különben elbuksz egy gyest. Ha max 6 órában dolgozol, akkor 2xgyes jár, 8 órás meló mellett egyszeres. (amikor ezt bevezették, a bölcsinek külön be kellett kérni megint munkáltatóit, hogy hány órában is melózunk)
Amúgy én is úgy tudom, hogy melóhely köteles visszavenni, és a csajok 3 éves koráig védve vagy a felmondástól.
Gondozónők: nincs ismerős törpe a bölcsiben, akinek a szüleitől "lenyomozhatnád" a gondozónőket? Engem a nyílt napon kissé cserbenhagyott a megérzés, egyik szimpi volt, a másik kevésbé. Most a másiknak vagyok komoly rajongója, az egyikre meg inkább csak húzom a szám... (külön gondozónőjük van)

Móni, nem bírtam ki, megnéztem a takarítóbrigádodat, jót nevettem, enyimek dettó :) Múltkor így takarítottunk fürdőszobát is :)

Timi, valami van a levegőben, lányom harmadik napja csak ímmel-ámmal alszik délben (konkrétan szombaton ímmel, vasárnap sehogy, ma ámmal)

Mindenkinek kitartás :)



Kép

 
 

Vissza: Várandósság

Jegyzetfüzet:

 

X
EZT MÁR OLVASTAD?