Szia Jeanner!Nem fog a méhed leszakadni !:-)) csak nő,hogy legyen helye a babának.
Szia Dalma!Én nem nagy ajándékot adtam csak csokit és a Bence egy legó figurát Panna meg egy pöttöm babát kapott.
Nálunk az apukás vásárlás nem menne apuka nem vásárolgat
(
Pedig időtöltésnek is jó a gyerekekkel és....
Na nem vittem el a ruhákat,mert apa ment az autóval dolgozni ma is.Majd a Vaterán eladom.Nézzetek ott is körül nagyon olcsó és szép ruhák is vannak.Én most adtam el egy 12000 ft-os szamos cipőt 1500 ami talán tízszer volt a Panni lábán.
Az autóról jut az eszembe ,hogy júliusban veszünk egy családi autót sőt kisbuszt(Trafic)8 vagy 9 személyes lesz.A régi tütüt kellene valahogy megtartani,hogy könnyebben közlekedjünk két irányba.Apa minden reggel gyalogol a munkahelyre du megyek érte.
Ezt muszáj elmesélnem!A rádióban és a tv-ben dől a duma,hogy milyen szegények az emberek adakozzunk mindenkinek (beteg gyerekek,vörös iszap stb)Én tök sokszor adok a Tesco előtt is és küldtem sms-t is segítség képen,a vöröskereszthez hordjuk a nem szép ruhákat amit nem merek elajándékozni de még lehet hordani ha valaki tényleg rászorul.Erre bemondják a tv-be,hogy 200 ezer milliárd a vagyona az Otp vezetőjének!!!!!
Tegnap leparkoltam,hogy beszaladjak virágot és fát venni.Az eladó szólt,hogy ne fizzesek,hanem rohanjak,mert neki mentek az autómnak és el akart menni(csak kiabáltak neki).Az öreg neki ment a autó elejének kirángatta a horpadást és elkezdett kiabálni ,hogy miért oda parkoltam.Mondtam,mert a parkoló tele volt.Az igaz,hogy menet iránnyal szembe de helyesen parkoltam.Mindegy .Nem volt telefon nálam és rohantam a férjemért.Akkor keltem fel Dézivel és nem tűnt nagy kárnak.Hagytam annyiban.Viszont hányszor kérnek segítséget,mert van 3-4 gyerekük.Nekem öt van és még a más balf...-át is nekem kell kigazdálkodnom.
Sajnálom,hogy nem csak szép dolgokat meséltem nektek!