Köszi a gratulákat
Andi,
Most még győzzük a számolást, de egy idő után nekem sem fog menni és maradnak a hónapok
Amúgy matekból szintén zenész vagyok ám
Ramcsi,
Szóval csak az eleje nehéz az alvásnak????
Bocs lányok
Szoszi
Gondoltam inkább ide írok mert tudom, hogy ezt is olvasod, hisze említetted
Nem fogom megmagyarázni, hogy amiket írtam miről is szólnak valójában hiszen ez csak egy újabb lavinát indítana el és azt gondolom ez már lerágott csont. A mondataim mögött nincsennek mögöttes gondolatok, így magyarázni sem akarom.
Azért abban gondolom nem kötsz Te sem bele, hogy mi azért nem voltunk szívesen látott "vendégek" odaát, ezt éreztettétek és éreztük. A lányok létrehozták ezt a topicot és mindneki megtalálta magának azt a fórumot ahova írhat, akár ilyen úgymond chatelős stílusban is. Hiszen van úgy hogy egy nap többször letud ülni vki a géphez van úgy hogy jó ha este be tudja kapcsolni a gépet.
Mi valójában azért írunk ide mert felismertük azt amit egyik másik hozzászólásban sugalltak nekünk.
Az, hogy a "szakadás" miatt odaát kevesebb a hozzászólás arról tényleg nem mi tehetünk, mégha ezt finoman ránk akarjátok testálni.
Azt gondolom, mindenkinek joga van odaírni ahova akar, azzal emilezni akivel akár és a magánügyeit, gyereknevelési gondozási-tanácsait azzal megosztani akivel akarja, és ez így van jól.
Ha abból a topicból eltűntek a régiek az nem azoknak a számlájára írható akik egy másik topicban leveleznek, nyilván megtalálta a hangot egymással jónéhány anyuka és már nem egy nyilvános fórumon fognak "beszélgetni" a közös gondokról, örömökről hanem privátban egymást felhívják telefonon, vagy emileket küldnek.
Személy szerint nekem senkivel nem voltak különösebb gondjaim, sajnálom, hogy így alakult de én ebben a topicban érzem magam jól, odaát tényleg kirekesztettnek éreztem magamat, holott többször leírtam azt, hogy csak babonából nem csatlakoztam korábban, noha olvastam a topicot, sőt anno Justitia néven én hoztam hírt Zerkoról.
Úgy gondolom, hogy a témában már annyi mindent pro és kontra leírtam, hogy a téma részemről történő további boncolgatása teljesen felesleges.
Ha gondolod írogass hozzánk, hidd el nem olyan rossz csapat ez, mint ahogy gondoljátok
Kika