Új privát üzeneted érkezett!

Nyulasz: pelus nem gond csanában az tuti mert ugye bölcsikoruak is vannak :wink:
CSAJOK gyerekcipöbolt tippeket kérekszépen
Nyulasz, Timi a környéken tudtok? A kossuth lajos utcait néztük nem volt ami tetszett :?
kinéztem egy tök cuki d.d. step cipit de sehol nem találtam ahol kaphato :evil: :evil: :evil:

Lilypie Kids Birthday tickers
babusok
Budapest
 
 


Nyulasz: a széltől én is hisztis leszek, meg a lányok is. gondolhatod mi volt itt! :lol: Jobban vannak a csajok úgy tűnik, takony még van egy kicsi, de már nem niagara-jellegű.

Szerintem délután elviszem őket az oviba, védőnő só-liszt gyurmázást ígért, legalább vacsira nem kell költeni, mert enyémek tuti jóllaknak. :lol:

KépKép
timi76
Ráckeresztúr
 
 


nem lidl hanem aldi még jo h megnéztem :lol:

Lilypie Kids Birthday tickers
babusok
Budapest
 
 

 
 

Babus: én még a mi környékünkön sem tudok, nemhogy felétek, bár közel van. :lol: D.D. stepek nekem is nagyon tetszenek, csak kár, hogy mind tépőzáras, nálunk ez kizáró ok. :(

KépKép
timi76
Ráckeresztúr
 
 


Babus,mi az a lépésről-lépésre? :roll: Utána játszó?Én csak a camponában levő cipiboltokat tudom :roll: D.D. step szerintem is cuki.Belinkelnéd?Nonónak még nem vettem szandit.

Timi,az jó,hogy jobban :D Fini vacsi :lol: arra legalább jól isznak,nem kell varázsitató 8)

KépKép
noba
Budapest
 
 


Kullancs ellen oltattok????

KépKép
noba
Budapest
 
 


találtam pár boltot de az nincs amit kinéztem :(
Timi: majd megszeretik a tépözárat :wink: ha már egyedül felveszik cipöt és begombolják egy áldás a tépözár legalábbis egyelöre igy gondolom :lol: a begombolom egyedül nálunk már müködik de azért még megigazitom mielött elindulunk :lol:

Lilypie Kids Birthday tickers
babusok
Budapest
 
 


Nyulasz: könyv
http://www.aldi-hungary.hu/hu/html/offers/58_24295.htm
cipit megmutatom ha megtalálom
hu játszot meglátjuk mert pelust is kellene venni meg még a kaja sincs kész nem tom mikor tudunk elindulni lehet majd csak egy minit szaladgálnak ott az aldislidlisnél
nekünk sztem kellene mert a ház mögött egy kisebb erdö van, de még nem néztem utána :oops:

Lilypie Kids Birthday tickers
babusok
Budapest
 
 


oltásinfo jöhet ha vki tud vmit :wink:

Lilypie Kids Birthday tickers
babusok
Budapest
 
 


http://www.ddstep.hu/#!girls
016-valami a modell elég nehéz mert megy a képernyön...
az epres után a 13. :lol:

Lilypie Kids Birthday tickers
babusok
Budapest
 
 


Timi: mi elég késön kezdtük a gyurmát ugyanezen okbol :oops: :lol: :lol: :lol:

Lilypie Kids Birthday tickers
babusok
Budapest
 
 


MÓÓÓNI Nektek jo a jövö hét után???

Lilypie Kids Birthday tickers
babusok
Budapest
 
 


Sziasztok
Köszönöm a köszöntéseket
tegnap nem voltam én sem toppon még mindig

voltunk ortopédusnál, megnézte Laurát, azt mondta rendben van a járása, valóban nem látom már én sem a lábhúzást, de persze nem is figyelem olyan árgus szemekkel
de addig nem akartunk cipőt venni amíg nem mondják, hogy kell-e valami különleges vagy sem
nekem a Falcon nagyon bejött, lehet olyan lesz a következő is ha van olyan nyitottban is

Timi! cipők detto, csónakáznak benne, bepördül a talpuk alá. ugyhogy én rendelek szerintem másikat, mert Lauráé lyukas és nincs másik

Azt a könyvsorozatot én is kinéztem, de most apa alszik, nem tudok menni, remélem lesz még délután is

Kullancsoltást én nem tudom, nekünk még nem is lehetne, ugyhogy nem is gondolkoztam még rajta
én be voltam oltva régebben, de ugye terepgyakorlatkra jártam a bükkben és ott meg lépten nyomon kaptuk az áldást, de már az alföldön is simán be lehet kapni egy egy kullancsot

Móni
KépKép
reunion
 
 


ja nekünk a jövőhét után minden nap jó

Móni
KépKép
reunion
 
 


Nekem ma fáj a fejem, tegnap csak zizi voltam, szerencsére barátnők, akik itt voltak, már ismernek, nem vették magukra. Pedig rendesen kiakadtam. Nekem augusztusi jelentkezést mondtak a bölcsiben, barátnőmnek meg már azonnali felvételt. Most akkor mi van? Mire én augusztusban jelentkeznék betöltik az összes helyet? :evil: :evil: :evil: :evil: :evil: :evil: Akkor aztán tuti esélytelen, hogy visszamehessek dolgozni jövőre.

Nyuszi, kullancs ellen én is dilemmában vagyok, mert a város összes dokija olt, csak az enyém mondja azt, hogy 4 éves kor alatt a szervezet védett, és nincs szüksége oltásra :shock: Hogy mitől, azt nem tudom, nem is igazán értem én ezt, de hát én nem vagyok orvos.
Balázs hisztisségét sajnálom, talán ma már jobb lesz!
Én már észre sem veszem az ilyen időjárás változás okozta viselkedési gondokat, mert Míra minden nap ilyen :lol: :lol: :lol:

Timi, örülök, hogy jobban!!!!!!! Gyurmát most vettem nekik elő, de egyenlőre hatalmas sláger, csak én őrülök meg közben néha :lol: :lol: Enni nem eszik szerencsére, de apjuk nyomja is a szlogent nekik rendesen: gyúrni, kenni, nem megenni. És már ők is skandálják :lol:
Tépőzáras cipőt nekem az udvar közepén lekapják magukról, ezért kényszerültem a fűzősre dupla csomóra kötve. Nyuszi tapasztalta, még a csizmát is lehúzzák, mit zavarja őket, hogy vizes lesz a lábuk.

Móni, jó hír ortopédia!!! Éljen! Azért ez megnyugtató, tudom én.
E-mail megy.

Jaj, nem is meséltem, lányaimnak saját ugri-bugri dala van, reggelente nyomják a hálószobák előtti folyosón. Az érthető refrén része ennyi: fent-fent, toptoptop. Mindeközben emelik egyik majd másik kezük, utána meg topognak és nagyokat rötyögnek magukon, egymáson.

Lilypie - Personal pictureLilypie Fifth Birthday tickers
törpilla812
 
 


Móni, elküldtem priviben is, hátha Neked megérkezik, de eddig a freemail-esek panaszkodtak, hogy nem tudták megnézni.

Lilypie - Personal pictureLilypie Fifth Birthday tickers
törpilla812
 
 


Még egy, Móni, kívántam Neked tegnap boldog névnapot????? :shock: Ha nem akkor most megtenném; sok boldogságot! :oops:

Lilypie - Personal pictureLilypie Fifth Birthday tickers
törpilla812
 
 


Babus: ők nagyon is szeretik a tépőzárat, ugyanis azzal nem kell annyit babrálni, mire lekerül a cipő. Hanga már próbálja fel is venni, de még nagyon messze van a sikertől, viszont a papucsot szépen ránk adja. :lol:

Törpi: Alexának már a csatos szandi sem akadály, kicsit tovább babratol vele, de kicsatolja már azt is. :( Ilyen szempontból kezd mindegy lenni csatos, kötős vagy tépőzáras-e a cipő. Dupla csomó is már csak kisebb kihívás neki, de leküzdi azt is. Ugridal nagyon édes lehet! :D

Móni: ortopédia jó hír! Látod, csak rendeződik! Én megvárom míg belenő a lábuk, egyenlőre a régit hordjuk, még jók, csak sajnálom, hogy még nem tuom rájuk adni az újakat, mert olyan helyesek! Meg a szandi is, bár ahhoz nyár kéne már végre!

Hát a ma délelőttünknek lőttek, így jár aki rántott finomságokat akar ebédre, ráadásul hadseregnek való mennyiséget, hogy holnapra is maradjon. Pedig teregetnem is kéne, de az már csak ebéd után.

KépKép
timi76
Ráckeresztúr
 
 


Hú, nagy a dilemmám :? Lányokat felvették a helyi oviba, de csak legkorábban decembertől. Felmerült bennem, hogy nagy létszámú csoportba kerülnek, jó-e ez nekik. Menjenek inkább bölcsibe szeptembertől, következő évben meg oviba. Na de akkor már nem veszik fel ide őket, pedig ez a páros, akihez kerülnének igencsak jó. És akkor jövőre nem kellene kezdenem előről az egész tortúrát, hogy hova, kihez, jó lesz-e a gondozó... amit a bölcsinél sem tudnék ugye. És itt igaz, hogy idősebbekkel lennének, de az csak húzná őket. Na meg a rosszat is megtanulnák a nagyoktól :? bölcsinál meg ugye kis létszám van. Nem tudom, két és fél évesen mennyire érett egy gyerek egy 25 fős csoporthoz. Jaaaaaaaaaaaaaaaaj, ezzel nem gondoltam, mikor gyereket akartam, hogy ez ilyen nehéz.

Babus, Neked most kb akkorák a lányaid, mint amikor az enyémek indulnának szocializálódni. Szerinted? Esetleg felhívhatlak? Tudunk beszélni, míg alszanak a gyerekek?

Timi, Mírának sem akadály a csatos, de valahogy a fűzőssel nincs hajlandósága szenvedni. Szerencsém van ezúttal??? :lol: :lol:
Mit rántottál Te ipari mennyiségben?

Lilypie - Personal pictureLilypie Fifth Birthday tickers
törpilla812
 
 


Törpi: karaj, csirkemáj, zeller. Gombához már nem volt hajlandóságom, de így is bőven marad holnapra! Ritkán rántok, mert utálok panírozni, de akkor nagyban csinálom. :lol: Dilemmádat megértem, szerintem én nem is indítom őket jövőre oviba, hiába vennék föl, de nekem nincs hová mennem dolgozni. Ha lenne, akkor mennének, bár nehéz lenne az én szívem! :?

KépKép
timi76
Ráckeresztúr
 
 


Timi, nem hiszed el, mennyire lelki beteg vagyok. Sokszor nehéz velük itthon, de annyira szeretem, ha velem vannak, már a gondolatba belepusztulok, hogy megszűnik a mi kis triumvirátusunk. Hogy keresni fognak napközben, hogy ha baj lesz nem lehetek ott nekik, nem én vigasztalom meg őket, hogy úgy fognak hiányozni, hogy dolgozni sem fogok tudni... De bale vissza kell mennem, nem bírjuk a terheket így fizetni :( Komolyan, most, hogy fixszé vált, hogy felvették őket, a sírás kerülget folyamatosan.

Lilypie - Personal pictureLilypie Fifth Birthday tickers
törpilla812
 
 


CSajok akkor halasztunk jövö hét utánra talit??? ugy olvastam Mindnekinek jo a 16-17
Törpi: dilemma nekem nagy volt döntöttem nem mennek oviba aztán lehet majd szidom magamat :oops: :lol:
hivjál vagy irjál nyugodtan :wink:
Móni: Boldog Névnapot! nem emlékszem kivántam-e :oops: jupijééé ortopédia simán lakul még meglátod :wink:

Lilypie Kids Birthday tickers
babusok
Budapest
 
 


Törpi: annyira átérzem amiröl beszélsz...ma reggel elpityeregtem magam ahogy játszottak és dumáltak...Lalu mutogatta a maciruhákat Tami meg kommentálta h akkor az most apuka vagy anyuka ruhája és Lalu meg pakolta a helyére közben meg rötyögtek és olyan jo volt látni öket h tudnak jo testvérek is lenni vagy tegna este puszisat játszottak hátrarakták a kezüket kergették egymást és nyomták egymásnak a puszit arcra meg nozira :lol:
na én ebbe pusztulnék bele h ezekröl lemaradok...
Apának mostanában vagy 5 mmstküldök h mit hunciznak Csajok és megszakad a szivem h ö ezt nem látja... :cry:

Lilypie Kids Birthday tickers
babusok
Budapest
 
 


de sajnos a piszkos anyagiak igenis számitanak :evil: :evil: :evil: ez tök érthetö :cry:

Lilypie Kids Birthday tickers
babusok
Budapest
 
 


Hogy ti mennyit írtatok megint :lol: Épp csak kiugrottam a játszóra velük,ettünk,aztán már nem győzöm visszaolvasni.

Törpi,jó kis dilemma :shock: Remélem Babus tud segíteni érdemben :lol: Bár ő meg ugye nem viszi egyikbe se,na tényleg nem egyszerű...nemrég még azt beszéltük,hogy volt-e büfi a szopi után,mostmeg :roll:

Timi,hami :wink: buli lesz?Vagy minek annyi?Ha nem fogy szóljatok! :lol:

Móni,ortopédus :D Te milyen terepgyakorlatra jártál?Nem eü-s vagy? :roll:

No lépek főzni én is...

KépKép
noba
Budapest
 
 


Törpi: de biztos tetszeni fog nekik és jol fogják magukat érezni és Te is megnyugszol h jo helyen vannak :wink:
Nyulasz: végül ide mentünk hozzánk játszira lidlaldisnál nagyon fujt a szél meg késö is volt
ja lidlben dvd akcijoo sikerült beszerezni kisvakondost :oops: :lol: 590ft volt

Lilypie Kids Birthday tickers
babusok
Budapest
 
 


én végül a nemre szavaztam de ha jo hely lett volna és felveszik öket beadtam volna Csajokat
Te jot találtál fel is vették Csajokat teljesen jo :lol: :wink:

Lilypie Kids Birthday tickers
babusok
Budapest
 
 


folyt.köv.
beszéltem sógornőmmel. A bölcsi, ahova protekcióm lenne matuzselemekből áll, nem igazán modern a gyerekek fejlesztése :? 1 rossz pont.
utána ovi problémás lenne, mert nem szombathelyiek vagyunk, azaz át kéne jelentkezni :?
2 rossz pont
de sulival is ez lesz a szitu, tehát előbb-utóbb be kell Szhelyre jelentkeznem családostul :?

Jaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaj! Bocs, hogy Nektek panaszkodok, de annyira tele van a fejem, hogy nem élném túl, ha most nem beszélhetném, oszthatnám meg senkivel a kínomat.

Babus, annyira édesek lehetnek!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Én nem mms-t küldök apának, csak sms-ekben írom le. De igazad van, egyszerűbb felvenni! Szegény apák! Hát erről beszélek!

Nyuszikám, aztán csak azon kapjuk magunkat, hogy felnőttek :? nem akarooooooooooooooooooooooooooom! Így most olyan jó :oops:

Má' megint mingyá' bőgök :oops: Lehet, csak keveset aludtam :?

Lilypie - Personal pictureLilypie Fifth Birthday tickers
törpilla812
 
 


Törpi: én megkérdeztem egy csomo kolléganömet akiknek hasonlo koruak gyerekek plusz még "évvesztes" gyerekeseket plusz még akik a "kiszemelt" ovikba járnak stbstb :oops: :lol:

Lilypie Kids Birthday tickers
babusok
Budapest
 
 


jön a joidöööööö :lol:

Lilypie Kids Birthday tickers
babusok
Budapest
 
 


hát most azzal kezdem, hogy holnap nyílt napja lesz a bölcsiknek, megnézem az ominózust, meg beszélek a vezetővel, hogy esélyesek-e egyáltalán a lányok. Aztán majd meglátjuk. Mert ugye az sem lenne hátrány, ha Szhelyen lennének, így melóból hazafele könnyebb összeszedni őket, ill. hamarabb, és még el tudunk menni esetleg vásárolni is, csavarogni... amit ha már egyszer otthon vagy, nem teszel meg, mert nem kúszol vissza a városba...
bezzeg apa ilyenkor nincs itthon, és este sem jön haza, csak holnap, így még megbeszélni sem tudom vele :(

Lilypie - Personal pictureLilypie Fifth Birthday tickers
törpilla812
 
 


azám, jön megint a meleg, hétvégén itt Virágút lesz, megyünk csajokkal örömködni
persze most tudtam meg ezt is, mert én sosem vagyok ilyenekkel képben, hétfőn meg felvásároltam magam virágokkal a balkonládába :?
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára törpilla812 2011.05.05 13:19-kor.

Lilypie - Personal pictureLilypie Fifth Birthday tickers
törpilla812
 
 


Törpi: én aludtam, mégis tudok bőgni, ha arra gondolok, hogy le kell majd válnunk egymásról! Totál megértem amit érzel! Ezek szerint egyenes az út az oviba, biztos nem véletlen és így lesz jó nekik is és neked is.

KépKép
timi76
Ráckeresztúr
 
 


Remélem igazad van Timi, de még nem akarom lefutott meccsnek tekinteni, nem akarom elkapkodni a döntést.
De köszönöm a támogatást Neked is és Babusnak is!

Lilypie - Personal pictureLilypie Fifth Birthday tickers
törpilla812
 
 


Törpi: bármikor :wink:

Lilypie Kids Birthday tickers
babusok
Budapest
 
 


kislábuak :lol: :
http://www.babyoutlet.hu/ProductBrowser ... ,1&empty=1
van pár joáron kicsi méretben

Lilypie Kids Birthday tickers
babusok
Budapest
 
 


Babus,apa látni vélt titeket az Aldi körül :roll: Akkor nem voltatok?Anyuka két tündibündi kislánnyal... 8)

Törpi,van benne igazság,hogy ha egyszer othon vagy,már nem mész újra be a városba,na meg közel is van Szhely,legalábbis a hosszú út után annak tünt :lol:

Timi,én rosszul vagyok összerakva,de nem találom tragikusnak ezt az ovi dolgot,aztán lehet én fogok majd a legjobban bőgni amikor ott tartunk :wink:

KépKép
noba
Budapest
 
 


Nyulasz: de voltunk csak a boltba mentünk lidl-aldi de nem mentünk a játszora oda csak ide és tényleg itt nem is fujt annyira a szél :shock: :lol: juj tényleg látott minket? vásárolni volt ö is? vagy a kocsibol? :lol:

Lilypie Kids Birthday tickers
babusok
Budapest
 
 


Babus,csőért ment az aldi másik oldalán levő boltba,asszem autóból látott titeket.Vettetek könyvet?Szandit találtál?

KépKép
noba
Budapest
 
 


Na, ma kiderült, hogy 1 órát bírok velük közösségben egyedül. Elmentünk az oviba, de ma bent voltunk és az én gyerekeim hozták a formát. Mindent szétrámoltak, dobáltak, csapkodtak, nyaltak és jóllaktak a sógyurmából! :oops: Nagyon égett a fejem, de nem adom fel! Apa azt mondta legközelebb eljön velünk. (eddíg nagyon ellenállt, de már nincs a mondókázós-éneklős foglalkozás, úghyhogy jön, ha itthon van)
És ha már óvoda a téma, azt is megtudtam, hogy 25 férőhelyre idén 72 jelentkező van eddíg. :shock: Csak akkor azt nem értem, hogy miért akarja az igazgatónő, hogy a novemberi gyerekeket is irassák be, hiszen úgysem tudják felvenni! Nem értem én ezt!

KépKép
timi76
Ráckeresztúr
 
 


Törpi: nagyon köszönöm, jaj annyira édesek, és tök jól kitaláltátok a témát is :lol:
Ovidolog: elhiszem, hogy ekkora problémát tud okozni, főleg, hogy tényleg az anyagiak hozatják ezt a döntést az emberrel ez nagy szemétség az élettől
ha tényleg jó óvónőhöz kerülnek lányok, akkor biztos átsegítik őket az esetleges problémákon

Nyulasz: biológiatanár, botcsinálta eü-s :oops:

Timi: ez nálatok van ez a túljelentkezés, nagy helységben laktok? nem ismerem azt a környéket :oops:

Pont ma olvastam én is kispesti ujságban, a bölcsinkről, valaki díjat nyert gondozónő, remélem tényleg jók és nem lesz gond
és megtanítjál Laurámat hogy más is van a földön nemcsak ő, és hogy szeretni kell a tesót nagyon-nagyon

Babus:ugy irigykedem mikor ilyeneket írsz, hogy együtt játszanak, meg örömködnek lányaid

enyémek nem, teljesen elkeseredünk esténként, Laura folyton elvesz Rékától mindent, és ellöki, és ugy tünik teljesen tudatosan, nem tudom mit akar ezzel ellensúlyozni, és miért agresszív
ugye ez még változni fog? ha közösségbe mennek nem lesz ilyen, mert így a maga és más életét is megkeserítheti

Móni
KépKép
reunion
 
 


Timi, hát ez a túljelentkezés minden szülő rémálma :shock: És mindenhol a körzeteseket veszik fel elsősorban. Akkor Neked miben is van esélyed reménykedni? Kész döbbenet ez a rendszer, ami most van. Óvónők rengetegen, melót mégsem adnak nekik, minimális létszámmal akarják megoldani a rengeteg gyerek felügyeletét, mindeközben persze bővíteni az intézményeket nem tudják, mert fizikai képtelenség. Asszem ovit kéne nyitnunk, elég nagy a rés a pajzson, úgy tűnik.
Szocializálódást meg csak gyakoroljátok Ti is, biztos az is egyre jobban fog menni, akárcsak az udvarozás. Én is próbálkozom, de nekem egyszerű, mert van egy barátságos, teljesen önálló lányom (Emma) és egy szoknyámon ülő, kezemet el nem engedő kismajmom (Míra).

Móni, szerintem már írtam Neked, de annyira ne legyél még megijedve, idővel javulhat ez. Nálunk is elég durva húzásai voltak Mírának Emmával szemben. Ez mára sokat csillapodott (na teljesen nem múlt azért el), de Emma is "magára talált", tegnap például két csodaszép láncmintát sikerült Míra kezére "hímeznie" a 18 fogával, majdhogynem így tudtam megszámolni, mennyi is van neki már :wink: De érdekes az is, hogy Míra a korábbiak után sokkal jobban ragaszkodik Emmához, mint az őhozzá. Nekünk az elmúlt fél évben sokat fejlődött a kapcsolatuk, remélhetőleg Nálatok is így lesz!

Nyuszi, persze közel van Szhely, de a mai benzinárak mellett még az a rövid út is olyan soknak tűnik :oops:

Lilypie - Personal pictureLilypie Fifth Birthday tickers
törpilla812
 
 


Timi,alakul majd ez,nyugi.Az vesse rád az első követ,aki két ilyen kiscsajjal jobban boldogulna egyedül,mint te :wink:

Törpi,csak azért mondtam,hogy nincs messze,mert gondolom ott is fogtok dolgozni,ha mondjuk 8-tól van a munkaidő 4-5-ig,az meg egyenesen tuti...vagy nem? :roll: Most még olyan távolinak tűnik ez a probléma,aztán mindjárt azon kapom magam,hogy ovit keresek :?

Móni,biosztanár?És abból hogy lettél eü-s? :roll: Tanfolyam?
Kapcsolatuk szerintem is sokat fog változni,enyémek is sokat röhögnek együtt,totál hülyeségeken,például egyiket pelenkázom a kanapén,másik a földön játszik,és egymáshoz dobálják a pisis összetekert pelust,és ezen hatalmasakat nevetnek.Meg kergetik egymást,Noémire rájön a szerethetnék,és ölelgeti Badát,szinte üldözi a szeretetével,pedig Nonó is mindent elvesz Badától,és nemrég még szinte allergiás volt ha Bada közelebb ment hozzá,mert annyira féltette a játékot amivel játszott,hogy rögtön visítani kezdett.

pár kép a nagy szeretgetésről:

szeretnélek megszeretgetni:
Kép

megvagy:

Kép

vigyázz,borulunk:

Kép

gyere,felhúzlak:

Kép

KépKép
noba
Budapest
 
 


mai cipövásárlás teljes kudarc a camponában nincs 4jegyüáron a kicsiboltban nincs 2db méret...komoly rendelni nem tud holnap gondolkozom egy autos körön reggel összeszedek pár boltot de ez valami hihetetlen... :evil: :evil: :evil: :evil:
Móni: jaj ne izgulj nálunk is voltak nagy gyepálások :oops: söt most is van de egyre ritkább mostanság koppkopp azért tudnak ám hajattépni másiknak legofigurával fejbekoppintani és még sorolhatnám :oops: :lol:
ooo nem mondod biosztanár a végzettséged? :lol: tanitottál régen?
Nyulasz: igen vettünk könyveket meg kisvakond dvdt is :oops: jaj ez a szeretgetés nagyon cuki nálunk is van h Lalu ölelné Tamit aki meg menekül :lol: de van h egymásrakattannak és együttértésben megy a pusziáradat :lol:

Lilypie Kids Birthday tickers
babusok
Budapest
 
 


Timi: ügyik vagytok az 1 orával :wink: :lol: lesz ez még jobb is :wink: mondom én aholis ovinézöben ordit minimum 1 gyerek h menjünk haza :oops:
Törpi: mesélj majd mi a helyzet ovi-bölcsitémában :wink:

Lilypie Kids Birthday tickers
babusok
Budapest
 
 


Csajok lehet a kopaszi május 17 kedd??? (csak mert hétfön jön Anyukám :oops: ujabban vasárnap dolgozik és hétfön nem)

Lilypie Kids Birthday tickers
babusok
Budapest
 
 


Jó reggelt!

Babus,legyen 17-e :wink:
Cipi tényleg nem egyszerű.Deichmanban nem találtál semmit?Vagy csak a D.D. lenne jó?
Hú,a 11.kerületben van valahol egy cipőbolt,még a sógornőm mondta,és csak most jutott eszembe,majd 8 után rácsörgök,megkérdezem.

KépKép
noba
Budapest
 
 


Babus: neked messze van, de azért írom mi az Örs és a Bosnyák tér között féluton
a Nagy Lajos Király utján vettük a cipőket a Hádával szemben van egy icipici cipőbolt, és nagyon kedves a tulaj
van mindenféle, és rendelésre is hoz

http://gyerekcipobolt-tokmag.hupont.hu/

Móni
KépKép
reunion
 
 


Móni: köszi :winkén is megtaláltam majd szandit szeretnék sztem innen van a MAus amit tavaly szerettönk, csak most vmi szandálcipöt szeretnék vagy hogy hivják
Nyulasz: sajnos kezdem magam hozzászoktatni h nem ddstep lesz :( most találtam egy jopofát deichmannban lehet irány a bécsi ut...mert nem mindenhol van méret ugye :evil:
Móni, Timi: Nektek jo a május 17???

Lilypie Kids Birthday tickers
babusok
Budapest
 
 


jaj nem is meséltem tegnap elhagytuk az egyik barikát (plüss) persze csak a camponánál derült ki mikor akartunk bemenni és kérték...Apának telefon rohanjon a pékségbe mert azt hittem ott hagytuk el persze Lalu ordit mert nincs barika...Apa hiv sehol a barika szuper mondtam h merre mentünk végigszaladt mázlinkra valaki jofej volt és betüzte egy ablakba :) annyira örültem igy Apa hozhatta utánunk a camponába :)

Lilypie Kids Birthday tickers
babusok
Budapest
 
 

Vissza: Várandósság

Jegyzetfüzet:

 

X
EZT MÁR OLVASTAD?