Új privát üzeneted érkezett!

Móni: most jut eszembe! Egy ismerősnek nagyon csúnya, pikkelyesen száraz, ekcémás volt a kislánya, nekik a tömény shea vaj jött be.

KépKép
timi76
Ráckeresztúr
 
 


Timi: ooo millio gyogypuszi :wink:

Lilypie Kids Birthday tickers
babusok
Budapest
 
 


Katáknak nagyon boldog névnapot! :D

Timi,remélem ma már jobban lesz az a kezecske!Azért szólj ám,ha mégis nyűgök leszünk,áttesszük máskorra!

Törpi,bosszú :roll: Ne haragudj,leveszem ha gondolod? :oops:
Leves :lol: ilyenkor azt kell mondani "mi így szeretjük" :D Vagy azt,hogy ez "szegfűszeg leves" :lol:

Lányok,egyébként a levessel semmi baj nem volt,picit több szegfűszeg került bele,de teljesen jó volt úgy is!A túrógombóc felejtette még ezt a kis apróságot is!

Móni,Nonónak száraz nagyon a bőre,vakarja fürdéskor a derekát,már nem is tudom hányadik féle fürdetőt próbáljuk :roll:

Babus,ma már tényleg megkérdezem ovi ügyben a sógornőmet,szerintem nála alaposabban senki nem járt utána ennek a témának,valószínű mi is az ő véleményére alapozunk majd.Persze neked igazából az lenne az érdekes,hogy hova biztos nem érdemes,vagy melyik ovik a jók.Na,tényleg rákérdezek!
Csanába mi is akarunk menni majd,unokatesóék is nagyon szerették,heti két napot biztos mi is kiszorítunk valahogy.

Zsófi,itt jó időnek néz ki,remélem nálatok is az van!Kitartás :wink:

Lkata,kedves vagy,hogy invitálsz minket,merre laktok?Nyáron akár össze is hozhatunk valamit,most egyenlőre már csak rövidebb kiruccanásokra futja. :roll:
Autót sikerült eladni?

KépKép
noba
Budapest
 
 

 
 

szerintetek milyen pizsit érdemes venni?Már kétrészest?

KépKép
noba
Budapest
 
 


Katáknak boldogat!

Nyulasz: nyűgök nem lesztek semmiképp, úgyhogy várunk benneteket! :D
törpi-kép: akakrtam is írni, hogy "sok jó gyerek kis helyen is..", de a legnagyobb mintha kiszorult volna! :lol: Bocsi Törpi, nem bírtam kihagyni, pedig próbáltam! :wink:

Gyümilevest mi is imádjuk, túrógömbit meg pláne! :wink:

Rosszabb éjszakára számítottam, de alakulunk. Szegény Hanga, ha fordul álmában egyből felébred és sír. Fáj a keze továbbra is. 2x kellett csak kelnem segíteni-vígasztalni, de ez sem volt több egy percnél és már aludt is tovább.

KépKép
timi76
Ráckeresztúr
 
 


Nyulasz: mi kétrészesben nyomjuk már hetek óta, illetve egy h. ujjú bodyban+ pizsigatyában+ zokni, amit lefekvés után 1 perccel már meg sem találok. :lol:

KépKép
timi76
Ráckeresztúr
 
 


szerintetek milyen pizsit érdemes venni?Már kétrészest?

KépKép
noba
Budapest
 
 


Timi,kezecske :(

Ja,tényleg Törpi kiszorult :lol:

Asszem én is kétrészest veszek,van valami jó lelőhely,vagy teszvesz-vatera?

Zoknit tavaly ők s leszedték,most ugye pizsirugi van,de én odakészítettem egy bővebb vagyis picit nagyobb fajtát,é amikor mentem betakarni őket,akkor azt rájuk húztam álmukban...a másikat én sem találtam :lol: Bár volt,hogy a bada kezében volt az egyik,és úgy aludt el,hogy azt szagolta :lol:

KépKép
noba
Budapest
 
 


Nem is írtam,tegnap vettem nekik villát,és délután felvágtam egy-egy croissant(vagy hogy is írják :oops: ),és villával ették,olyan ügyesen,az én pici gyerekeim már ilyen nagyok,néha el sem hiszem :lol:

KépKép
noba
Budapest
 
 


Nyulasz: én aldiban vettem nekik pizsit akcióban, de ami most volt rajtuk az egy minikori tescos pamutgatyó egy h. ujjú bodyval. A gatya épp a térdük alá ér, de derékban még mindíg bő. :lol:
De ügyesek! Enyémek még kanállal sem tudnak, ill. Hanga tudna, csak ha neki engedem, akkor Alexának is kéne, abból pedig egyenesen az úrafestés következne, azt meg neeeeeem!

KépKép
timi76
Ráckeresztúr
 
 


Timi,kanállal evés még nálunk is elég maszatos,villával egyszerűbb nekik,nem is gondoltam volna,pedig logikus,mert rajta marad a kaja.

KépKép
noba
Budapest
 
 


Hanga keze egycsapásra meggyógyult kint, amikor motorra ült. :shock: Előtte meg csak ült idebent az ölemben, fogta a kezét és mutatta, hogy mennyire fáj. És biztos fájt neki, mert amikor elmélyült valami játékban, akkor sem használta, csak lógott mellette. Hogy ilyen hatása legyen a motornak?! :lol:

KépKép
timi76
Ráckeresztúr
 
 


Nyuszi, vicc volt! Illetve annak szántam volna, csak akkor rosszul sült el, bocsi :oops: De tényleg kiszorultam :roll: :lol:
Pizsit mi Tescoban vettük akciósan, de valóban Aldi, Lidl a legjobb lelőhely erre.
Ügyesek a villázással!!!!!! Éljen, éljen!

Timi, döbbenve olvastam szegény Hanga (és a Ti) kanosszátokat. De örülök, hogy végülis megtaláltátok a leghumánusabb gyógymódot a motor képében :wink:

Mellesleg a levesbe 5 levesnyi szegfűszeg került. De hogy hogyan? Nem is emlékeztem, hogy ennyire meglódult a kezem. Hiába, én is öregszem, nem csak a lányaim.

Katáknak sok boldogságot!

Na megyek, tortát kell sütnöm, nem akarom, hogy a meglepit lelőjjem, alvás alatt kell alkotnom.

Ha valami kimaradt, bocs, csak sebtében jöttem, meg zizi is vagyok, mert éjszaka a kisfilmjüket csináljuk, hajnali 6-kor meg Míra ébred :shock: :evil: és ébreszt mindenkit :evil:

Lilypie - Personal pictureLilypie Fifth Birthday tickers
törpilla812
 
 


Törpi: én is éljeneznék, ha az enyémek villáznának, de azok a nagyon ügyesek Nyulasz gyerekei! Azért remélem ez bevonzza majd az ügyesedést nálunk is és nem csak a hajmeresztő akrobatikus elemekkel tarkított alpinista mutatványokban jeleskednek.
:wink:

KépKép
timi76
Ráckeresztúr
 
 


Törpi,tudom,hogy vicc volt,nevettem is rajta.De tényleg ha zavar leveszem 8) Majd küldöm este a képeket!Iagzából tényleg nem sok van,és azok is hasonlók a tiédhez,valahogy nagyon elmaradt,de mégis több mint a múltkor :lol:
Ha nem látom nálatok a villát,lehet eszembe se jut még venni nekik,pedig nagyon bejött.
Ma rizseshúst csináltam,elég jól ettek belőle,aztán kész,mondták nem,és szájzár,majd elővettem a villát,és még ettek egy csomót :D

Milyen tortát sütsz?

Timi,csodamoci :D Remélem délutánig jó idő marad!

Kaptak ma unokatesóéktól kisszéket és kisasztalt,nagy a boldogság :D

Babus,végre nem felejtettem el megkérdezni,azt mondja a sógornőm a leányka utcai ovi,ahova valószínű tartoztok is az nagyon jó ovi.
Meg van a Ják utcában,a Vörösmarty utcában és az Erzsébet királyné útján is jó ovi,de szerinte ha a leányka utcaihoz tartoztok,akkor az jó,és van is hely.

KépKép
noba
Budapest
 
 


Törpi: köszönöm szépen, gyönyörűek, apa is elolvadt a sok szépség láttán! :D

Nyulasz: köszi, hogy jöttetek, megint tök jó volt szerintem! :wink:

Lányok, képzeljétek! Nyulasz gyerekei olyan szépen mondják, hogy Hanga meg Timi! :D És az itatójuk tényleg varázsitató, mert ahogy az enyémek meglátják "elkérik" és addíg isszák a vizet, amíg van (vagy gonoszanya el nem veszi) :D

Kép Bandázás járművön Kép kerítésen Kép csak csajok

És egy új mutatvány Hangától:
Kép

Az én elvetemült gyerekeim meg felülmúlták magukat rosszaságban, folyton olyat tettek, amit egyébként tudják, hogy nem szabad és ha magunk vagyunk szót is fogadnak, de most kellett a produkció.

KépKép
timi76
Ráckeresztúr
 
 


Timi,szuper képek :lol: A rosszaság nekem szólt,egyfolytában nézte Hanga,hogy látom-e,mit csinál.Nagyon jó volt!
Majd töltök fel én is,de már hulla vagyok.Enyémek ráadásul annyira felpörögtek,hogy hazaértünk,Noémi még a peluscserét megvárta(mert a tiétek is varázsitató :lol: ),és 1/4-9-ig,míg fürdeni nem mentünk csak rohangáltak fel alá,hatalmasakat haraptak a párizsis kenyérbe(megnéztem,pick békebeli),és már rohantak is tovább.

Törpi,várjuk a buliképeket! :D Meg a beszámolót,hogy mit szóltak a tortához,videóhoz,ajándékokhoz!

Jó éjt!

KépKép
noba
Budapest
 
 


Jó reggelt! :D

Nyulasz: enyémek is felpörögtek, ezért nem is rohantunk haza miután elmentünk K-ért. Simán bírták, hogy 3/4 9-kor mentek fürödni. Ja és úgy bekajáltak bográcsos pörköltből kenyérrel, hogy az esti tápnak csak a fele csúszott le. :lol: És végre ma reggel fél 9-ig alhattam, mert akkor hallottam meg, hogy ezek már fent vannak. :D

KépKép
timi76
Ráckeresztúr
 
 


Timi de jó képek
Hanga ezek szerint teljesen meggyógyult, ha ilyen magasra nem gond felmászni
csodagyógymotor, varázsitató........ :lol: :lol: :lol: mik vannak......

néztem csütörtökön elég kaka idő lesz, van ott fedett hely ha eső lesz?

Móni
KépKép
reunion
 
 


Sziasztok!

Bálint nyügi, de már láztalan. Most nem tudtam elaltatni, így kanguban a hátamon pihen olykor sírdogál :( Most meg öklendezett. Remélem nem valami hányós nyavalya megint :( :( :(
Johanna náthás, remélem nem megy rá a fülére...

Katalin a hivatalos nevem, én novemberben ünneplem. Bár jobb lenne ilyenkor, mert év végén sok van!

Nyuszi:
Autót még nem sikerült eladni. Most tettem fel megint a hirdetést, az expressz oldalára. Tegnap jó alaposan kisikáltam a kárpitot, szép tiszta lett, és mindent jól áttöröltem.
Pizsit mi most hosszú ujjút és lábfej nélküli lába között pattentos egybe cuccot vettünk a srácoknak. Nyárra nem érdemes pizsit venni, inkább ősszel, bár amíg pelusosak, addig jobb a body+ nadrág párosítás, ha már nem, akkor lehet normális pizsi.

TIMI: kezecskét sajnálom, de örülök, hogy motor ilyen jó hatással bír
:lol: Johanna is fájlalta minap a kezét, és nem igen akarta megmutatni, de aztán mondtam hogy muszáj, és akkor megmutatta, aztán meg már nem is takargatta tovább :D

De jó képeket hoztál!!!
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára labkat 2011.05.02 10:02-kor.

Kata
labkat
 
 


[quote="reunion"]
írta:
reunionnéztem csütörtökön elég kaka idő lesz, van ott fedett hely ha eső lesz?

neeeeee :( sztem de nem vagyok biztos benne nincs nagyon max étteremfélék
sztem ha esik menjünk máskor
KI MIT MOND???
(pedig nagyon jo lenne már talizni minél többen :wink: )

Lilypie Kids Birthday tickers
babusok
Budapest
 
 


A hét második felére már jobb időt jósoltak, én még bízom benne! Éljen az örök optimizmus! :wink:

Jelentem Hanga egy sunyi manipulátor! Ma ha valamit nagyon akart és nem kaphatta meg, akkor egyből elkezdte mutogatni a kezét és keservesen sírt. Hamar rájöttem, hogy miről is szól a dolog, úgyhogy közöltem a kisasszonnyal, hogy engem ugyan nem ver át és nem kaphatja meg amit éppen akar. És megértette, mert egyből abbamaradt a keserves sírás, helyére durcás nézés és szájbiggyesztés került és persze egyből nem "fájt" a keze. :lol:

Anyák napjára kaptam virágot, de puszit az neeeeem! De azért nem vagyok elégedetlen, tegnap este Hanga a kocsiban mondta: anya-anya. :D

KépKép
timi76
Ráckeresztúr
 
 


Lkata,sejtem akkor,hogy merre vagytok.No tényleg nem a világ vége,legalábbis Törpiéktől közelebb :lol:

Nemár,hogy megint betegek :shock: Jobbulást!Nagy család,gondolom mire végigmegy mindenkin,már jön is a következő nyavaja :( nem lehet egyszerű...
Meg autót eladni sem könnyű,de hátha valaki rákap.Én az alfámat a használthautó.hu-n hirdettem,és már nem tudom pontosan,de kb 500 forintért lehetett kérni,hogy legelölre kerüljön,így bármilyen alfára kerestek rá,ott virított kiemelve,és viszonylag hamar elvitték.Igaz ez már 3 éve volt,azóta csak rosszabb a piac.

Timi :lol: mekkora színésznő :lol: :lol: :lol: kösd fel a gatyád,én láttam ám már a nézésén,hogy lesz még gondod vele :lol:
Akkor jó hatással voltunk rátok,alszanak is,beszélnek is,esznek is :D
anya,anya,ez nagyon cuki. :D Bár Noémin valaki kikapcsolhatná néha,mert sokszor úgy érzem levegőt se kapok tőle :lol:

Móni,Babus,én is bízom még a jó időben,de ha tényleg kaka,akkor szerintem is tegyük át máskorra :roll:

Na megyek,ma időben lefekszem,még csak 11 múlt :lol:

KépKép
noba
Budapest
 
 


Jó reggelt!

Hoztam én is pár fotót,jól látszódik,hogy 4 gyereket sem nehéz összehangolni :lol:
Együnk-igyunk-mulassunk!

Kép

Kép

hinta-palinta:

Kép

Kép

Rakjuk tele a hordót:

Kép

Mi esett bele?Na,majd én kiveszem:

Kép

KépKép
noba
Budapest
 
 


Nyuszi, jaaaaaaaj, de édesek!!!!!!!!!

Sokra nem emlékszem az oldal korábbi részéről, mert tegnap éjjel olvastam, mikoris eléggé hulla voltam már. Képeket is majd talán holnap fogok hozni, mert ma "ebédszünetben" angol tanárnál leszek.
És a csoda, amiért én ilyen kora reggel itt vagyok, az a tegnap éjjel 3-ig tartó munkáknak köszönhető, ugyanis a lányaim a róluk készült dvd-t nézik nagy-nagy lelkesedéssel. 10 perces, nem fárasztanálak vele benneteket, max. ha valaki kéri, majd priviben, ha apa felteszi youtube-ra. Tényleg, ott van korlátozási lehetőség is? Vagy az pont arról szól, hogy nincsen?
A buli fergetegesre sikerült, bár sajna beszorultunk 15-öd magunkkal a házba, a torták szinte teljesen elfogytak, annyira ramaty nem lehetett :oops: :lol: Egyik tejszínes pudinggal készült meggylével és fahéjjal megbolondítva, meggyel vastagon megszórva, a másikba a fajéh helyett kakaó került és a bevonat is kakaós tejszín volt, így lett egy fehér és egy néger Hello Kitty-nk.

Na visszaolvasok, hátha hagyják a csajok.

Lilypie - Personal pictureLilypie Fifth Birthday tickers
törpilla812
 
 


jo reggelt!
Törpi: én megnézném ám Csajokat :oops: :lol: majd küldesz linket? :wink: sztem simán fel lehet tölteni, miénk is kicsit hosszura sikeredett szoval jo nagy méret lett és felment :wink:
Nyulasz, Timi: még mindig édesek jo kis bandázás volt itt kéremszépen :lol: :wink:
Nyulasz: köszi oviinfokat :wink: még mindig ott tartok h maradnak itthon és eljárunk ide-oda :oops: :lol: aztán lehet majd jol megbánom :oops: az a baj, h igazábol mindenhol egyböl ugy fogadtak h jaj hát évvesztesek is jaj hát 2en is vannak jaj hát nem is itt laknak (ezt a nem körzetes ovikban ugye) a legtöbb helyen inditanak 1 csoportot max 24 gyerekkel és megmondták h elöny ugye aki szeptemberig 3éves...
Törpi: kérdésedre válaszolva ha mondjuk tényleg összejön 2 szabad délelött sztem nem tanitással tölteném :oops: tudom hülyeség de én szeretnék már nyugiban takaritani vagy tennivenni itthon meg talán magamra is jutna egy ora :oops: :lol:
Kata: jobbulást :wink:
Móni: néztem köpönyegen, egy héttel késöbb már jobb idöt mondanak...de még meglássuk ahogy Timi is irta hátha :wink:
Nyulasz: pizsinek én még hagyom a bodyt amig van pelus még pont beleférnek a rugikba sztem joidöben majd váltunk gatya zoknira
hu én már várom a nagyonjoidöt mert egyre gyakrabban mondják h pisilünk bilibe és olyan macera állandoan öltözni :oops: kiváncsi vagyok h fog menni majd bugyiban :lol:

Lilypie Kids Birthday tickers
babusok
Budapest
 
 


most libikokáznak és közben megbeszélik h mi legyen a délelötti program besz.rok a röhögéstöl "megreggelizünk utána felöltözünk megyünk játszotérre fogok csuzdázni, hintapalintázni" stbstb :lol:
ja és Lalu hivta Tamit hintapalintázni annyira cuki volt :lol:

Lilypie Kids Birthday tickers
babusok
Budapest
 
 


Törpi,engem érdekel a videó! Melyik ajándék jött be,tippeket gyűjtök :lol: cudar időt sajnálom,de a lényeg,hogy jól sikerült!

KépKép
noba
Budapest
 
 


Törpi: én is jelentkezem a filmért! :lol: Örülök, hogy jól sikerült! Én is kérhetek tortát a szülinapomra? :lol:

Nyulasz: amikor itt voltatok fel sem tűnt, hogy Alexa hogy néz Badára! :D Azért a fiadnak lesz miből válogatni úgy érzem! :lol:
Hanga szemében eddíg is láttam az ördögöt vigyorogni, de napról napra rosszabb. Mert ez már nem elevenség meg huncutság. :(

Babus: édesek!

Lányok! Akár egy talit is bevállalok nálunk! Mindenkit szívesen látunk ám!

És egy kérdés! Nem tudtok valahol eladó pelenkázó lapot-feltétet, ami sík, puha és 65x70-es?

KépKép
timi76
Ráckeresztúr
 
 


Babus, mennyire édesek lehetnek! Annyira találkoznék már Veletek is, remélem összejön a közeljövőben.

Nyuszi, hát nálunk nagy sláger Bogyó és Babóca, így a könyveknek nagyon örültek, Emma leült és hangosan olvasta, úgy, hogy még senki nem olvasta fel neki előtte.
Aztán ők állandóan előszedik az én felmosócuccomat, így kaptak egy mini vödröt - kicsavaróval, felmosófát és partfist.
Meg hát egy kerti asztalt karfás székekkel. Persze rózsaszín :oops: Most az a kedvenc a konyházás mellett, etetik a macikat.
Meg a már említett bababölcső. Karácsonyból kiindulva nem engedtem a partizán akciókat, így mindenkitől csak egy ajándék jött, így tudtak örülni is és nem lettek halomra halmozva és összezavarodva.

Lilypie - Personal pictureLilypie Fifth Birthday tickers
törpilla812
 
 



Lilypie Kids Birthday tickers
babusok
Budapest
 
 


Timi, felelőtlen vagy Te :lol: Gondold el, ha nem csak a közeliek, de mi is megjelennénk ott :lol: :lol: :lol: :lol: Kő kövön nem maradna.
Ha szereted a nem extrém édes tortákat, akkor szívesen sütök Neked egyet, ha itt lesztek Sárvár után. Még előszülinapi tortának is megteszi :wink:
Pelenkázólap passz részemről.

dvd akkor megy majd valahogy, csak jöjjön apa megbuherálni.

Lilypie - Personal pictureLilypie Fifth Birthday tickers
törpilla812
 
 


Törpi: cukkancsok :lol:
Timi: nyári talira gondolsz? mi benne lennénk ;)

Lilypie Kids Birthday tickers
babusok
Budapest
 
 


Babus, hova sikerült Nektek feltölteni? Mert ez 64e KB.

Lilypie - Personal pictureLilypie Fifth Birthday tickers
törpilla812
 
 


Babus: stimmel a méret, csak a szállítási díj + 1500 lenne, így nagyon nem éri meg. :?

Törpi: aha, szoktam felelőtlen lenni, de ez nem az a kategória! Nappaliban fel tudom ajánlani a kihúzható kanapét ittalvás céljából, vagy a hálószobánkat, mi meg kint alszunk, ahogy kényelmesebb nektek! :wink: Tortából csakis a nem túl édeset szeretjük, úgyhogy még lehet szavadon foglak! Na ki is a felelőtlen? :lol:

KépKép
timi76
Ráckeresztúr
 
 


Babus: nyárira gondoltam, mert akkor tudunk kint lenni, jó nagy az udvar. :D

KépKép
timi76
Ráckeresztúr
 
 


Timi, én sem csak úgy mondtam ezt a tortát most, simán megcsinálom, nagyon nagy örömmel.
Akkor ezt a talit még megbeszéljük, amúgy is indultunk nyáron barátnőmhöz Nagymarosra, megpróbálom összehangolni a kettőt. De jó lenne!!!!!! :P

Most foglaltam le Halász Judit koncertre jegyeket május 20-ra. A DVD-jét élvezik (Csiribiri), a Csicsergőben éneklő nénit szintén, remélem ez is be fog jönni. na meg uncsitesóékkal megyünk, akikkel tegnap is szét ugrálták magukat, annyit táncoltak. Ez lesz a gyereknapi ajándék :roll:

Lilypie - Personal pictureLilypie Fifth Birthday tickers
törpilla812
 
 


http://www.brands.hu/fb-anyukaknak-2011 ... 5_21_16_15
ezt ismeritek? vásárolt már itt vki? jo?

Lilypie Kids Birthday tickers
babusok
Budapest
 
 


[quote="timi76"]B írta:timi76abus: nyárira gondoltam, mert akkor tudunk kint lenni, jó nagy az udvar. :D

huuuu klassz :wink:

Lilypie Kids Birthday tickers
babusok
Budapest
 
 


[quote="törpilla812"]B írta:törpilla812abus, hova sikerült Nektek feltölteni? Mert ez 64e KB.

youtube, de nem tom mekkora volt, jo hosszu az biztos :oops: :lol:

Lilypie Kids Birthday tickers
babusok
Budapest
 
 


[quote="timi76"]B írta:timi76abus: stimmel a méret, csak a szállítási díj + 1500 lenne, így nagyon nem éri meg. :?

hu hát ez igaz, de ez vmi specko méret, nem? kell még Nektek ilyen? megmaradnak rajta?

Lilypie Kids Birthday tickers
babusok
Budapest
 
 


Babus: én szinte csak ott pelenkázok, öltöztetek, úgyhogy nagyon kellene, mert ami volt, annak lehámozták a bevonatát. Lehet rendelek onnan, ahol ezt vettük, csak nem tudom onnan mennyiért hozzák ki, mostanában nem megyünk arra sajnos.
Egyébként nem értem miért speckó méret, mert sima komódunk van pelenkázótoldóval, amit ha már nem kell le lehet venni. :shock: Aztán lehet veszek egy keskenyebbet, az 50x70-est, mert azt mindenhol lehet kapni, max nekem fogja csípni a szememet. :lol:

KépKép
timi76
Ráckeresztúr
 
 


Timi: igen 50x70est én is láttam sokat :lol:

Lilypie Kids Birthday tickers
babusok
Budapest
 
 


Sziasztok
próbáltam Picasa-r feltenni a videót, asszem nem sikerült, ne kínlódjatok megnyitni, ma este apa nekiáll szakértelemmel (nem úgy, mint a kedves felesége :oops: )

Lilypie - Personal pictureLilypie Fifth Birthday tickers
törpilla812
 
 


Babus, Nyuszi, Timi, privi ment

Lilypie - Personal pictureLilypie Fifth Birthday tickers
törpilla812
 
 


Törpi: én nem kaptam. :(

KépKép
timi76
Ráckeresztúr
 
 


Jó reggelt!

Törpi,mail-ben jöt valami,de nem boldogulok vele.Privi nem jött :roll: takarítócuccot szeretnék most én is nekik,meg ugye kisszéket is kaptak asztallal unokatesóéktól.
Cuki lehet ahogy olvassa a könyvet :lol:

Bogyó és Babóca dvd-t veszek akkor én is,ha ennyire nagy sláger :D

Timi,nekünk is kissebb most a pelenkázólap mint a komód,én mellé teszem a popsitörlőt,meg a pelusokat egy keskenyebbb dobozban.Így már nem is olyan zavaró az a pár centi.

Taliból nem ám kihagyni :lol:

KépKép
noba
Budapest
 
 


Babus,én nem ismerem ezt az oldalt,de jónak néz ki :roll: regisztráltál?

KépKép
noba
Budapest
 
 


Nyuszi, elküldtem mail-ben, érdekes, én sem találom az elküldött elemeimben, de még csak a kimenőben sem :shock:
Amit dél körül küldtem, az meg használhatatlan formátum :oops:

Lilypie - Personal pictureLilypie Fifth Birthday tickers
törpilla812
 
 


Törpi én is szeretném megnézni

Timi boldog névnapot kívánunk!

Ha jövő héten lesz a tali akkor nekünk nem jó, apa délutános lesz, én nem tudom hol leszek,
de egyedül nem megyek velük sehová
tegnap megint bebizonyosodott a játszón, hogy nincs esélyem a kettővel egyedül :cry:

Móni
KépKép
reunion
 
 

Vissza: Várandósság

Jegyzetfüzet:

 

X
EZT MÁR OLVASTAD?