Új privát üzeneted érkezett!

rekuja,
lehet,h igazad van,valószinüleg hozzáállás kérdése. a hugomat sikerült elcsalnunk kocsmázni egy kicsit,anyukám maradt a babával otthon. hát a hugom nem tudta elengedni magát,állandóan az óráját nézegette,h most mi lehet,tud e anyu aludni töle,nincs e baj,teljesen kész volt, aztán haza is ment. persze nem is aludt a kicsi, anyu ringatta a kezében,azt mondta álandóan felsírt,ha letette. na akkor megfogadta a hugom is,h ez volt az utolsó. én nem is azt írtam,h egyedül kell mással hagyni,valószinü én sem tudnám megtenni,de ha velem van vki,aki segit bizonyos szituban,az jó dolog.
Ki,milyen embertípus. én társasági ember vagyok,nagyon szeretem másokkal megosztani a dolgaimat. de csak olyanokkal,akik közel állnak hozzám.én szeretem ha nyüzsgés van körülöttem :-)

én már délelött megmostam a hajam,ilyenkor olyan szééép. nekem is hullik amióta ennyire hosszú. 111 cm :-) sokszor agyalok én a hajvágáson,,de olyan ritka manapság a hosszú haj,h tuti megbánnám,pedig sokszor elegem van,mert útban van :-)
Vendég
 


a ciklusom 40. napja :wink:

Kép
Vendég
 


merre vagytok????

eddig annyi változás történt nálam,h van egy kis barna folyásom, fáj egy kicsit a hasam, de megjönni nem jött még meg...
Vendég
 

 
 

Bazsa
Én is társasági ember vagyok, ezért fórumozok elmászkálás helyett, meg egy csomó barátommal napi szinten levelezek, de fura módon az utóbbi hónapokban a nem gyerekesekkel 1-2 kivételtől eltekintve nem tudok mit kezdeni :oops:

Appa ma utazott el Madridba, a csajnak egész este apa-hiánya volt. Holnap veszem át az új lakást, érdekes lesz, nyakamban egy 3,5 hónapossal. Anyám korán végez, felajánlotta, hogy jön velem, nem mondtam nemet, ami tőlem nagy szó ám. Apám segíteni akar a festővel kapcsolatban, én a hátam közepére kívánom az ilyeneket, de ha emg ő beszél vele, az olyan, mintha még mindig kislány lennék és ő intézkedne helyettem. Szóval meglátjuk, még lehet, hogy neki se mondok nemet. Azért nem nagy élmény egy pici lánnyal ilyeneket intézni, mikor tudom, hogy tök felborítja a napját, hogy másokhoz kell alkalmazkodnia :(

KépKép
KépKép
KépKép
rekuja
Budapest XXI. kerület
 
 
 
 
 


Rekuja! nagyon talpraesett egy anya vagy!:)

Bazsa!drukk h ne jöjjön meg!!!!!

Zita! drukkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkk!!!!!!!!!!!!!!!!

nekem meg túl sok segítségem lesz,mindenki Ármint akarja....2 mama,tesóm, 3 barátnőm...h majd én vigyázok rá,meg én ezt én azt.... :roll:

péntek,szombat nagyon rossz nap volt....nagyon összevesztünk apával,válással dobálóztunk:( vasárnap majálison voltunk,focizott stb....akkor meg egész nap tök normális volt, szeretgetett,puszilgatott...az a baj h ez elfelejtődik úgy is megint:(szarik rám!Confused(

ma megvettem mindent ami még hiányzott a gyógyszertárba,Dm-be,bababoltba....-20 ezer...és reggel kaptam meg a fizum....pfffff

beszéltem a szülésznőmmel,mondtam neki a mellemen az anyajegyet, csütörtökön beszél a dokimmal, és majd felhív, h mi legyen.

KépKép
dike
 
 


rekuja,
zényleg belevaló anyuka vagy... :-)
szerintem nem szégyen elfogadni apukád segítségét is, egyrészt azért mert még felnöttként is a gyereke vagy, másrészt pedig apukádnak biztos több tapasztalata van és ilyenkor lehet tölük tanulni :-)
hát remélem a pici jól fogja viselni a mai napot...

dike,
ha szereted a nyüzsgést,akkor az jó dolog,ha sokan tudnak segíteni. de szerintem még az elején jó letisztázni, h mik azok a feladatok,amik csak is kizárólag a te dolgod :wink:
a párok közti konfliktus terhesség utolsó idöszakában sürün elöforduló probléma. itt a mindkét félnek megértöbbnek kell lenni. ne felejtsük el,h a férfiaknak sem könnyü, amikor hosszú ideig no sex. mindenképpen nehezebben viselik ök,mint mi nök :-) vannak férfiak akik ezt különösen nehezen tudják kezelni.
ezen túl kell lenni,szerintem fontos közben ezekröl beszélgetni,aztán ha ott a baba,ugyis minden azonnal meg lesz bocsájtva... :-)

zita,
remélem azért nem vagy,mert már szülsz :-) ha így van,akkor mennek a drukkok ezerrel...


nálam a helyzet változatlan,még mindig semmi, majd meglátjuk mi történik estig. egy kicsit még fáj a hasam és a tegnapi barna folyást nem tudom hova tenni...
Vendég
 


Sziasztok! Zitácska hírek!

Tegnap 22.48-kor világra jött OLIVÉR 3180g és 51cm-rel!

Mindketten jól vannak! :lol: :lol:

Sok egészséget és boldogságot kívánok Nektek!
Vendég
 


Zita! azta de meglepődtem juppiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii!

Gratulálok, nagyon sok boldogságot, egészséget,tejcit és sok szép jót az életben!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

KépKép
dike
 
 


Sziasztok Csajok :!:

Ancsu híreket hoztam Nektek :D

Ma reggel 9:51 és 9:52-kor megszülettek Ancsu iker babái, Noémi 2,9kg és Levente 3,1kg-al császármetszéssel, mindhárman jól vannak :!: :lol:

Zitácska
szívből gratulálok a kicsi fiadhoz, sok-sok tejcsit, boldog baba-mama napokat kívánok :D

Suzy és Ádám

KépKép
suzy78
 
 


Zita

Gratulalok nektek, jo egeszseget, es sok tejcsit!!!!!!

Ancsuka

Gratulalok a bebik szuletesehez, sok tejcsit es persze jo egeszseget!!
Vendég
 


Gratula Zita!!! Remélem, minden rendben van/volt és élvezitek a várva-várt együttlétet!

Majd még jövök, eddig babamasszázson voltunk, nemsokára megyünk lakástátvenni, a csaj ahelyett, hogy aludna végre, beszélni tanítja az álatkákat a pörgőjén...

KépKép
KépKép
KépKép
rekuja
Budapest XXI. kerület
 
 
 
 
 


Ancsuka! neked is szívből gratulálok, gyönyörű méretekkel születtek az ikrek!Sok boldogságot, tejcit!

Georgia! hogy vagytok?

KépKép
dike
 
 


Most telefonált az autókereskedő, h ma 6-7 között jönnének megnézni a kocsit! szegény párom pont neki állt főzni,csillisbabot csinál magának(én nem szeretem,most tiszta ideg, mert állhat neki gyorsan autót takarítani.
istenem de boldog lennék ha meg is vennék!drukkoljatok nagyon!!!!!!!!!!!!!

KépKép
dike
 
 


szívböl gratulálok mindhárom baba születéséhez... élvezzétek minden pillanatát...

dike,
drukk az autóeladáshoz,milyen autó?

rekuja,
szólj,ha túl vagy rajta és mesééélj...


én elmentem a dokihoz,mert idegesített az alhasi fájdalom és a vizeletböl megállapították,h nem vagyok terhes, hanem valószinü,h a vérzés elöjele ez a fájdalom. de akkor jöjjjööööön mááááá meeeeeeg :-) aztán kezdödhetne végre a lombik program... :roll:
Vendég
 


Zitácska!
Gratulálunk Olivér születéséhez!Sok boldogságot kívánunk!


Ancsu!
Itt is gratulálunk az ikrekhez!
:lol: :lol: :lol: :lol:

Kép
cukigabi
Budapest
 
 


bazsa! akkor drukkk h megjöjjön már végre!!!!!!!!!!!!!!!

merci A200 ami eladó.

na megnézték....majd hétvégén telefonálnak...h hogy döntöttek...pfffff:(

KépKép
dike
 
 


Sziasztok!

Zitácska, gratulálok!!!!! Kívánok sok-sok boldogságot és jó egészséget Nektek!!! :D :D :D

Ancsuka, itt is gratulálok!! Szép nagy babák!
:D :D :D

Dike, Te vagy a következő! :wink:

Kép

KépKép
anett_1
 
 


jézusom tényleg??????????huhuuuu ez a 2.fórum ahol én leszek a következő:)

KépKép
dike
 
 


bazsa
barnás már bizti jó előjel :wink: hamarosan indul a project, ne aggódj, észre se veszed és már ott izgulsz a leszíváson!

Megvolt a lakásátvétel, nagyon izgi :) Kiscsaj egész jól viselte, miután kikéredzkedett a kenguruból és cipeltem körbe a kis seggét, hogy tudjon nézelődni, már minden okés volt. Holnap jön a festő, szóval akkor meg vele fogok tárgyalni egy bébivel a kezemben, de már rutinos vagyok :)

Pici lányomnak tiszta apa-hiánya van, már komolyan féltékeny vagyok, hogy ennyire apás. Tiszta ziz, már alig várom a szombat reggelt, pedig amitől féltem, hogy én nehezen fogom viselni a strapát, azzal nincs gond. Remélem, azért szombatig nem felejti el az apját, mert ezek szerint nagyon kötődik hozzá, ami kölcsönös :)

dike
jól számolom, hogy te vagy a következő lebabázó?

KépKép
KépKép
KépKép
rekuja
Budapest XXI. kerület
 
 
 
 
 


na, nem frissítettem, látom, már más is Dikét számolta kovetkezőnek :D

KépKép
KépKép
KépKép
rekuja
Budapest XXI. kerület
 
 
 
 
 


Sziasztok!

Bazsa

Drukkolok hogy megjojjjon, es induljon a lombik program!!

Dike

Tenyleg te vagy a kovetkezo!
Drukk a kocsi eladasahoz!!

Rekuja

Meg nem is udvozoltelek.

Anett

Ezer eve...........
Hogy vagytok?


Mi jol vagyunk, neha szorulasa van a bebinek.
3-4 orankent eszik, csak akkor sir ha ehes, vagy ha a pelust kell kicserelnem, vagy ha szorulasa van.
IMADOM!!
Anyossomek ma utaztak haza, olyaan jo most egy kicsit a Viraggal es a Ferjemmlel lenni.
Kicsit sok volt a 3 het anyossekkal.

Orulok neked, es edes kisbebid van.
Lakast vettetek?
Vendég
 


Rekuja

Utolso 2 mondatot neked irtam, csak a gep szarul rakta be.
Vendég
 


Georgia! remélem továbbra is ilyen jó baba marad Virág!:)

mutizz róla majd képeket!!!!!!!!!!!!

KépKép
dike
 
 


Szulestortenetem.

2011.aprilis 18an megneztek a magzatvizemet ultrahangon es megallapitottak hogy szivarog.
Masnap reggel 9re bekellett mennem a korhazba infuziot kaptam, meginditottak a szulest.
Reggel 9tol este fel8ig 2 centire tagultam, es szinte alig volt fajasom, este fel8kor kivertem a balhet, es azonnal intezkedtek, burkot repesztettek, elment a maradek magzatvizem, es azonnal 5 perces fajasok kaptak el.
Kertem injekciot a gerincembe, ami fajdalomcsillapito volt, es jo volt, de a fajdalmat ereztem a fajasokat, de nem annyira fajt.
Aztan nezek mekkorat tagulok orankent.
2011.aprilis 20an reggel 4ora 34perckor megszultem.
Ami a lenyeg, elotte heten csutortokon, mar a szuleszno bekuldott a korhazba, hogy csokkent a magzatvizem, es egy uhus aszisztens vizsgalt meg, es kozolte minden rendben.
Es most utolag kiderult, hogy mar akkor meg kellett volna inditani a szulest, mert 5 nap alatt 80 dekat fogyott Virag bent a hasamban.

Majd jovok meg, de etetnem kell.
Puszi mindenkinek!!
Vendég
 


Dike

Kuld el az email cimedet, es kuldok neked kepet, es feltudod tenni nekem.
Puszi!
Vendég
 


georgia,
végre te is jöttél egy kicsit, bár megértem,h ritkábban vagy, biztos nálam sem lesz másképp...
a szülési sztorin most egy kicsit kiakadtam,h ennyire felelötlenek, de az a lényeg,hogy nagy baj nem történt... magát a szülést meg ezek szerint egész jól viselted :-)

dike,
ha jól látom kb másfél hónap? huuu de izgi :-)

rekuja,
a végén ketten maradunk csak,akik rajta vannak a témán???

vagy van még vki ,aki még a projekt elején tart?
Vendég
 


bazsa! igen, de 4 hét múlva tőlem már jöhet:D

Georgia! elküldtem pü-be. hát nem semmi h nem vették figyelembe előtte egy héttel h már akkor csökkent a magzatvíz! de hála istennek minden rendben!


lányok ma fél 10től 3 ig gyalogoltam,ruhát próbáltam kb 50 db-ot.....és 4db felsőt vettem meg a egy papucsot, egy kurva térdnadrágot nem találtam ami jól állt volna!
annyira elfáradtam, h mindenem sajog, a lábaim, izületeim...áhh végem van. most pihizek.
már megint akkora por,és kosz van h az hihetetlen a lakásba, állandóan takarítani kell...ti hány naponta söpörtök, vagy porszívóztok,mostok fel? vagy törölgettek bútort? nem bírom már....mindig annyi minden van...de ma leszarom pihenek, majd holnap.
ja és szombaton szétszedik a cserépkályhánkat,mert ereszt valahol vmi szag...na ez jókor,szét kel verni, akkora por lesz mint az állat..:(

KépKép
dike
 
 


Sziasztok!

Beszéltem Zitával, jól vannak! Hétvége felé mehetnek haza! És Olivér hangját is hallottam :)))) Majd, ha otthon lesznek akkor tesz fel képeket!
Vendég
 


dike,
mi hetente max 2szer porszívózunk, a hétvégén szoktunk nagyobb takarítást csinálni,portörléssel,felmosással stb...
ha az idö nem engedi,akkor én sem foglalkozom annyira vele,hisz egyszer egy héten mindig meg van csinálva és ketten akkora koszt nem csinálunk.

nekem még mindig nem jött meg, már fájni sem fáj az alhasam, nem értem mi ez... na mindegy tegnap azt mondta a doki,h nem vagyok terhes,én meg reménykedem benne,h tévedett :wink:
azért jól esne,ha nem kéne kiadnunk 1500 €-t :D de ha ki is kell adni,az sem érdekel... :roll:
Vendég
 


bazsa! örülök h jól vannak Zitáék!!:)

akkor most mihez drukkoljak? tudod mit?mindenhez!!!!!!!!!!vagy legyél terhes, vagy jöjjön már meg!!!!!!!!!!!+++++++++++

KépKép
dike
 
 


hát ez aaaaaaaaaaaaaaaaaz
:D
Vendég
 


Ancsuka,
hatalmas gratula az ikrekhez!Nagyon szép méreteik vannak!
Sok tejcit, és átaludt éjszakákat kívánok Nektek!
Várunk majd, hegy mesélj magatokról!

Zita,
gratulálok!Látod, látod, mégsem váratott meg annyira a fiatalúr!
Olivér,
Isten hozott közöttünk!
Sok tejcit, és boldogságot kívánunk nektek!

Meli
Kép
Kép
Kép
2008.12.04: 3x850mg met
2010.06.15: 2x850mg met
Nem az az erõs, aki sohasem bukik el.Az az erõs, aki mindig fel tud állni!!!
Kép
Görbe: http://www.fertilityfriend.com/home/22f589
melinda84
 
 


vki elküldené nekem az email címét, én küldenék át pocakfotót mert nem tudom ide feltölteni vmiért:(

KépKép
dike
 
 


Anett! elküldtem,köszi!!!!megkaptad?

KépKép
dike
 
 


Szia, nagy visszaolvasásban vagyok.... de máris nézem! :wink:

Kép

KépKép
anett_1
 
 


Máris töltöm!

Dike pocija, 33+3 hetesen:

Kép

Kép

Kép

Kép

KépKép
anett_1
 
 


köszi!:)

KépKép
dike
 
 


Dike, szééép, kerek, formás poci! Csini vagy! Önmagukért beszélnek a képek! :D
A fogorvosod meg tényleg nagyon vaksi, ha a 106 cm-es pocit "nem látja"...... ami azóta gondolom még nagyobb lett. :wink:

A képeket meg azért nem tudtad feltölteni, mert túl nagyok voltak, kicsinyíteni kellett.

Jó éjt! Nem ígérem, hogy holnap jövök, de nagyon remélem :oops:

Kép

KépKép
anett_1
 
 


köszi!:)

Anett! az odáig meg volt h lekicsinyítettem 300×500ra de feltöltöttem a másik fórumra,csak éppen megnyitni nem lehetett.
még tegnap is 106 volt:)

KépKép
dike
 
 


de te honnan tudod h 106:)????

KépKép
dike
 
 


Olvasom a júniusit, mert én is oda tartoznék elviekben, de nem írok.... :oops:
Feltettem oda is a fotóidat.
anett_1
 
 


dike,
nagyon szép pocó, most el is képzeltem ezt magam elé is...
huuuu,nem lehet könnyü cipelni:-)

anett,
akkor most lehet izgulni,h ki lesz a következö :-) mennek neked is a drukkok...
Vendég
 


44. nap és még mindig semmi....
ne tudjátok meg,h mennyire kicsinál,h nem tudom mi van...
Vendég
 


Bazsa! elhiszem,sajnállak nagyon!::((

KépKép
dike
 
 


köszönöm az együttérzést dike, mindjárt el is bögöm magam...
:cry:
még a jövö hetet lehet,h megvárom,aztán ha semmi,akkor megyek a nödokimhoz. esetleg a hét elején egy tesztet még bevállalok, bár valahol mélyen azt súgja valami,h ne teszteljek...
Vendég
 


bazsa! nagyon sokszor átestem ezen mint te 3 éven keresztül...minden hónapban tesztelgettem...megígértem h nem fogok,vagy na még nem, aztán durr bele...és akkor az érzés,h tesztelek aztán ha negatív kicsit lenyugszok, majd jön a piri ha akar, vagy azért ici picit reménykedtem h pozitív lesz..ezek váltakoztak bennem-.
áhh megőrjített engem is:(( nekem is ilyen 40 napos ciklusaim is voltak.

KépKép
dike
 
 


http://www.youtube.com/watch?v=hxsIjzic ... re=related

sírok...olyan megható!már most szerelmes vagyok a kisfiamba!!!!!!!!!!!!!!!!!!!4

KépKép
dike
 
 


dike,
most néztem meg a régi naptáraimat, és kiderült,h volt már 49 napos is a ciklusom. uh még bármi lehet. ma a 47. nap
én a teszteléssel mindig úgy jártam,h megcsináltam,negatív lett,aztánn másnap szinte majdnem mindig megjött. mindig tudtam mikor kell tesztelni :-)
még mindig nem szántam rá magam,nem is vettem tesztet.

igen az édes kisfiam egy igen szivet megérintö dal,én is mindig elérzékenyülök,ha hallom...

nagyon nincs itt forgalom mostanság... merre vagytok?
Vendég
 


upsz,
már megint laptetüüüüü :-)
Vendég
 


bazsa! remélem beválik!!!!!!! mármint a laptetű:))))

nem tudom hol vannak a többiek!

Zita, Ancsuka úgy várom már h jelentkezzetek, és képet is láthassunk a babákról!!:)

Anett! helyzet????,,

KépKép
dike
 
 

Vissza: Fogamzás

Jegyzetfüzet:

 

X
EZT MÁR OLVASTAD?