malna5:
Na te szegény!
Ez nem valami jó fogyókúra. A "bement a reggel, aztán ki" szösszenet mókás volt azért.
Hú...és hol van még a 12. hét?! Azért jó lenne tudni, hogy a görcs mitől van.
sz.veronika:
Érdekes, hogy már az oviba is felvételizni kell.
Furi. Remélem időben odaértél. Kíváncsi vagyok, hogy mi volt.
Neem, nem kaptam semmit anyák napjára.
Az én gyerekemnek az óvónéni fogja majd felvázolni, hogy mit is kell ilyenkor csinálni, mert az uram nem ismeri a fogalmat. De! Legalább a sajátját felhívta anélkül, hogy szóéltam volna neki.
rilka:
Az előbb írtam egy hosszút, de lefagyott a gép, így elszállt az egész
Időnként jobb klikk, mentés....hátha nem ér ilyen baleset.
Pálesz víz helyett??? Egyik nyaraláson én is jártam így...jól beízesítettem...cuki, citrom...az első kortynál kiderült, hogy nem jó üveget vettem ki a hűtőből.
nika70:
Neked legalább puszi volt.
Mirciéknél nincs helyzet.
Szombaton apu 60. szülinapját ünnepeltük. Délelőtt felkeveredtünk a virágboltba, hogy beszerezzem anyám bokrétáját. Háát...míg a sorban áltam, addig az uram hirdette az igét. Piac volt, "kevesen" jártak arra...aki bejött a virágboltba mindenki gratulált.
Vasárnap itthon hesszeltünk, mert az első progit a fórumos csajok fújták meg
, a másikat meg az eső elmosta. Szal felfekvéses a hátam.
Ami a terhességet illeti...én nem számolhatok be ilyen izgalmakról, mint malna5. Nem érzek semmit, időnként talán a melleim bizseregnek...de lehet, hogy ezt is csak beképzelem. Annyi talán, hogy némiképp megváltoztak az alvási szokásaim. A hajnali 2-3 órás lefekvés előrébb ugrott 11 órára és délután is majdnem mindig sikerül 1-2 órácskát bólintanom. Ma csakis miattatok hagytam ki, mert azt hinnétek, hogy lógok, közben csak lefoglalt a főzés és a gyerekem.
Azért remélem, hogy nálunk minden rendben.
A laptopnak új helye van, visszakerült a nappaliba a dohányzó asztal, amit akkor likvidáltunk, amikor Dani megtanult mászni. Hagytuk kibontakozni és mindent eltakarítottunk az útból. Kicsit furi és már látom, hogy nyáron nem lesz, jó, mert nekem iszonyatosan dagad a jobb bokám évek óta. A terhesség sem fog segíteni rajta ésez a láblógatás sem. Mindegy, ideiglenesen jó.