Új privát üzeneted érkezett!

Ativerus
Én nem voltam ilyen 12. heti vérvételen. Ma a négyes teszthez vették le a vért (itt azt csinálják, nem csak az AFP-t nézik).

Zsebbi
Én is ezen agyaltam, hogy mit érek azzal, ha kapok egy statisztikai adatot. Most meglátom, hogy milyen lesz a vérvételes eredményem, megyek alapos UH-ra és ha valami enyhe gyanú is felmerül, hogy baj van Mókicával, akkor megcsináltatom az amniot...

Ancsa
Nekem a doktorom azt mondta, hogy úgy a 20. hétig érdemes megcsináltatni, mert mire annak az eredménye megvan (olyan 3 hét a sejttenyésztés miatt), nehogy kifuss az időből...
(úgy tudom, hogy a 24-25. hétig lehet megszakítani a terhességet)
Vendég

sziasztok,

én is megkaptam a kombi teszt eredményét: Down-kór: 1:8400
Edwards-kór: 1:50000

nekem is azt mondta a doki, h ez teljesen normális, szupi eredmény, azt hiszem nem megyek további vizsgálatokra.....

és egyébként én sem tűntem el, csak kicsit bonyolult mostanában az élet, meg hát ugye húsvét is volt és családoztunk végig. úgy néz ki a munkám meg fog szűnni, egyenlőre teljesen tanácstalan vagyok, hogy hogyan lesz tovább. na mind1, lényeg, hogy babókával minden rendben, hétfőn megyek AFPre, kedden védőnő majd pénteken doki :) aztán mindjárt itt a várva várt UH!!!! :) ahol remélem minden kiderül!!! :D

nagyon vigyázzatok magatokra csajok! :)

KépKép
buuni
Budapest

Sziasztok!

Mi is családoztunk húsvétkor...

Én majd csak a 16. heti vérvételre megyek.

Találtam egy jó oldalt...
http://terhesseg-hetrol-hetre.com/k/ter ... rol-hetre/
Vendég

Sziasztok!
Én ma voltam a dokimnál.Minden rendben volt babussal is meg velem is :)
Méretek:
BPD-38
AC- 109
HC- 127
FL- 21

Na és a lényeg,hogy egyértelműen kiskukis még mindig :-)
Kép babucim Kép kukis :-)

vivi a nagylány :-)
Lilypie Kids Birthday tickers
Dorina a kis középső :-)
Milán baba
Lilypie First Birthday tickers
anyamci
Budapest XXIII. kerület

pfff sajna túl kicsi lett :S holnap majd megcsinálom

Milán baba
anyamci
Budapest XXIII. kerület

Anyamci
Én azért látom, ha felteszem a szemüvegem :lol: :wink:
Vendég

Vendég

Sziasztok!

Anyamci, gratulálok a kukihoz :lol:

Csajok, mindenki másnak meg a csodás eredményekhez! :)

Zsebbi, igyekszem, igyekszem... :) a türelem nagy erény :D csak nekem nincs :D amúgy szerintem később viszik a vért csak a Margitból, azért lesz meg ilyen későn, mert én úgy tudom, nem ők csinálják, hanem a sejtbank, velük vannak szerződésben...

Blogom: http://eletemnemetben.blogspot.com/

o.O Jeanner O.o

Kép

Kép

Kép
jeanner

Sophie, csúcs ez az oldal!!! :D

o.O Jeanner O.o

Kép

Kép

Kép
jeanner

Halihó

Gratula mindenkinek a jó eredményekhez és a Anyamci neked a kis kukishoz,

Tegnap voltam AFP levételen, reméltem hogy két hét múlva lesz UH hogy végre megtudjuk ki lalkik bent, de csak 3 hét múlva rendelt vissza, mert hogy lehet nem lesz meg addig az eredmény. :cry: :cry: , de mivel mennem kell 2 hét múlva megint tp papírért, ezért ha akkorra meg lesz az eredmény, megcsinálják az UH-t. Jaj most már annyira kíváncsiak vagyunk mind!!!!

És: a kis picurkánk 3 napja nagyon nagyon aktív egész nap érzem. sokszor rúg nekem, befeszít, ha ülök ha állok..most már mindig érzem! annnnyira jóóóóó!!!!!!!!!!!!!

KépKép
kaqk
Debrecen

Sziasztok! En is vagyok neha nem tuntem el teljesen.

Mindenkinek gratula a jo eredmenyekhez es anyamacinak is a kukishoz. Mi meg nem tudjuk mi lesz a jovo heten megyek UH-ra remelem majd kiderul, mar nagyon kivancsiak vagyunk.

A Husvet nekem sok pihenessel telt ugyanis szombaton rozsaszines folyasom volt amit keves tiszta ver is kovetett. Nagyon megijedtem, egybol ugyelet, ahol vervetel, UH, vizsgalat de szerencserea mehszaj zart es a mehlepeny sem akar levalni. A doki mar nem talalt vert a vizsgalatnal ezert megusztam a korhazat de azt mondta ha meg jelentkezik azonnal korhaz. Ezenkivul kb 2 hete kemenyedik a pocim szinte napiszinten. Az UH-n mikor nezett akkor is kemeny volt a poci eleg kellemetlen volt igy a vizsgalat; a picur nagyon aktiv volt, igen aktiv azt mondta az orvos, hogy ez is adhat kemenyedest.
A 16ik hettol erzem en is ot azota napiszinten es ahogy telik az ido mind erosebbek a rugasok. :D Szuper erzes!!!

Kép
Daisypath Happy Birthday tickers
imolax
Abaliget

Sziasztok!!!

Anyamci:Gratul a kukishoz..!!!

Sophie:Tényleg nagyon jo ez az oldal...

Nekem is keményedik nagyon ritkán a hasam,de szerencsére nem mindennapos dolog.Pocaklako is egyre aktivabb.Tegnap este amikor lefeküdtem hanyadt,és a kezem a pocora raktam,akkorát rugott,hogy még engem is meglepett...Napközben is nagyon sokat érzem,de van amikor csak apro kis mozgolodásokat ...Nagyon édes,és még mindig imádom ezt az érzést...Ahogy Imolax is irta SZUPER érzéz.. :D

Kép

Kép

Kép
vikianya
Budapest XXII. kerület

Nálunk a baba leginkább reggel aktív, meg ha az oldalamon fekszem elalvás előtt :) de még nem rúg nagyokat persze... meg ha egyenes háttal ülök, vagy előre hajlok, akkor is tiltakozik :)

o.O Jeanner O.o

Kép

Kép

Kép
jeanner

Sziasztok!

Gyors közérdekű infó mindenkinek: mostantól lehetőség van ZÁRT TOPIKOK indítására a Babanet Társalgójában! Ha szeretnétek zárt topikot indítani, írjatok nekünk levelet a szerkeszto@babanet.hu a tárgyba mindenképp írjátok bele, hogy ZÁRT TOPIK!

Fontos: már meglévő topikot nem tudunk zárttá tenni!

Továbbá: még mindig van kommentelős nyereményjátékunk. Ha hozzászóltok a cikkekhez, jövő héten egy csodaszép memóriajátékot nyerhettek a Nami felajánlásával.

Kép

Meséljétek el, Ti milyen első Anyák Napjákra emlékeztek.

Vagy egészítsétek ki: mit vennétek fel feltétlen a játszótéri illemkódexbe?

És tegye fel a kezét, akinek a haja is hullani kezd, ha a rokonság rákezdi: Mikor jön a baba, vagy a kistestvér?

Szép napot mindenkinek:

Dia

[size=12:d15e2bdd2c][color=blue:d15e2bdd2c][b:d15e2bdd2c]Gyerekszoba blog - Neked is volt gyerekszobád?[/b:d15e2bdd2c][/color:d15e2bdd2c][/size:d15e2bdd2c]
dia
Budapest

Köszi mindenkinek :)
Én nem érzem minden nap elég erősen.A doki azt mondta,hogy valszeg azért mert mellső fali a lepényem... Kép babus Kép kukac
Na most sikerűlt asszem nagyobb méretben feltenni :lol:
Na és itt egy a 2 nagylányomról is :)
Kép

Milán baba
anyamci
Budapest XXIII. kerület

Megvan a négyes teszt eredményem...
AFP: 1,5 MoM
HCG: 1,0 MoM
SP1: 1,0 MoM
PAPP-A: 0,8 MoM

Tesóm szerint jó ez. Majd hétfőn megyek a doktohoz :wink:

Kaqk
Te hol vetetted le? Én a klinikán voltam, és mára már van eredmény :lol: :wink:

Anyamci
Szép a 3 csemetéd :lol:
Vendég

Carotta: oti-ban. :-( gratula a jó eredményhez!

Anyamci: de szépek a csajok és a kis kukacos is édes!

KépKép
kaqk
Debrecen

Egészséges és Kisfiú!

Nemrég telefonáltak,csak most értem haza.El sem hiszem ,h ilyen hamar csörögtek!Annyira örülünk!

Honey- Ancsa

Kép
KépKép
Kép
honey32

carotta:Grat neked is a jó eredményért. :) Hétfőn lesz uh-d is?

honey: Gratulálok neked is a kukacoshoz.Úgy látszik ez egy fiús topic lett :lol: Én személy szerint nagyon sokat gondolkodok azon,hogy milyen fura lesz,hogy fiam lesz,de nagyon örülök is :oops: :lol:
Jah...utólagos engedélyeddel leloptam azt a szép idézetet a facebookodról ha nem baj :oops: :D
Szép hétvégét mindenkinek

Milán baba
anyamci
Budapest XXIII. kerület

Gratulálok a jó eredményekhez!

Kaqk, Carotta
Akkor érdemesebb a klinikára menni vérvételre?

Anyamci
Szép a 3 gyereked :lol:
Vendég

Anymci!

Dehogy baj! :lol: :lol: :lol: :lol:

Honey- Ancsa

Kép
KépKép
Kép
honey32

Sziasztok!

Na a nagy aggodalmamra tegnap végre éreztem mocorogni a babámat..

Honey:Örülök hogy minden rendben,és minden elismerésem amiért ilyen bátor voltál és megycsináltattad ezt a vizsgálatot.Nekem a magzatvizsvizsgálatot erőltetik,de már volt egy vetélésem 21 hetesen,és egyszerüen annyira félek bevállalni.Ott az az 1% vetélési arány.

Anyamci:Nagyon szépek a lányaid,meg a kis kukis is...

Mindenkinek gratulálok a jó eredményekhez....

Kép

Kép
ancsa03

Sziasztok!

Honey, csodálatos!!!! Gratula a kukachoz :)

Anyamci, szépek a lányok :) neked is gratula a kisfiúhoz :)

Carotta, szép eredmények :)

o.O Jeanner O.o

Kép

Kép

Kép
jeanner

Honey annyira örülök hogy minden rendben!!!!!!!!! :lol:

Kép
ativerus
Budapest III. kerület

Gratulálok a jó eredményekhez! :lol: :lol: :lol: :lol:
Vendég

Kép
Vendég

Gratulálok mindenkinek,hogy jók az eredmények :D Kisfúknak Kislányoknak :D

carotta: Te már tudod,hogy lány?:D A Mirából ítélve? :) lehet figyelmetlen voltam és lemaradtam.De akkor Gratulálok,veheted a szép csajszis rucikat
:D

Milán baba
anyamci
Budapest XXIII. kerület

Boldog Anyák Napját Csajszik! :) Csatolok babámról képet, ha sikerül :)

Kép Pocaklakóm

Kép
ativerus
Budapest III. kerület

Kép

Honey- Ancsa

Kép
KépKép
Kép
honey32

Boldog anyáknapját mindenkinek!!!!!!!!!

Kép

Kép

Kép
ancsa03

Boldog Anyák Napját Mindenkinek...

Puszillak Benneteket Lányok,Csajok...

Kép

Kép

Kép
vikianya
Budapest XXII. kerület

Azért még kicsit szokatlan, hogy hivatalosan is ünnepelhetem az Anyák Napját... :D De imádom!!!! Még apukáméktól is kaptam virágot :D

Nektek is Nagyon Boldog Anyák Napját Kívánok!!!!!!

Kép

KépKép
buuni
Budapest

buuni, de édes!
Nekem is furi így az Anyák napja. Én Anyukámtól kaptam virágot :) Annyira jó :))))))

Anyukák leszünk.....

(ill. bocsi attól aki már "igazi" :) anyuka, nekik ez az ünnep még boldogabb)

Kép
ativerus
Budapest III. kerület

Sziasztok!
Nagy örömmel olvasom,hogy mindenkinél minden rendben van!
Én is boldog anyák napját kívánok mindenkinek.Leginkább az első szülő anyukáknak!
Én már egészen elvagyok halmozva már péntektől ajándékokat kapok.Még a férjem kislányától is kaptam ajándékot!A legmeglepőbb az volt mikor a három kicsi elénekelte a "mizu-mizu"számot.Na akkor már készen voltam teljesen.A koreográfia sem volt semmi és a színpad?!!Lehet felteszem a facebookra.Ezen kívül volt vers,ének, kézzel készített meglepetés és virág tönk elege.Így estére már örülök,hogy véget ér az ünneplésem.A 18.születésnapomon nem volt ekkora felhajtás.
Csak ennyit akartam mesélni.Az aprótól is kaptam ajándékot!Kezdem esténként érezni a mozgását.Viszont férjem is méricsgél,mert a hasam se nagyobb.Olyan mint aki fel van fújódva és még egy dekát se híztam.További kellemes baba várást mindenkinek!

Családient.hu vonalzók
ddia74
Mór

Igen nagyon hihetetlen érzés!Én pl elsírtam magam mikor a nagyobbik lányom elmondott egy szép verset.A másik meg a pocaklakóm is felköszöntött :lol: Reggel arra keltem,hogy ficánkol aztán hanyatt feküdtem és egyre jobban éreztem és sokat rúgdosott is.Még nem keltem erre,ez volt az 1. és nagyon jó volt.Érdekes már volt részem benne 2 szer de még mindig nagyszerű és különleges érzés.Imádom. Kép

Milán baba
anyamci
Budapest XXIII. kerület

ddia grat, hogy nem híztál semmit :) Én dagadok rendesen :( Bár biztos az is közrejátszik, hogy amint az orvos megerősítette, hogy babás vagyok, többet nem gyújtottam rá!!!!! amúgy kb 3,5 és 4 kg körül híztam eddig.

Kép
ativerus
Budapest III. kerület

Sziasztok!

Utólag is nagyon boldog anyák napját mindenkinek!!! :)

Én egy rózsát kaptam apától :) hajnalban csak ezért felkelt, hogy nekem virágot szerezzen, édes :)

Nekem szörnyen fáj a fejem, gondolom ez a hülye időváltozás... :(

Hízás: én már 6 kilónál tartok :( ebből fejem rá, hogy legalább 3 kiló a víz, amitől bedagadok állandóan :( ugyanis azóta hízok ilyen rohamosan, mióta az előírt diétát tartom :( azóta jobban is vizesedek... :( hát mindegy, most már pukkadjon meg mindenki, levegőn nem élhetek! Na :D (mert több irányból le lettem cseszve, hogy az a 2 és fél-3 kiló nagyon sok, amit 3 és fél hónap alatt híztam... azóta erre híztam még 3at, a csodadiétájuk mellett, úgy hogy heti 4x edzek, hát nem tudok mit csinálni!)

Remélem, mindenki jól van :) Én még mindig a kicseszett kombinak várom az eredményét, esküszöm sose lesz kész :(

o.O Jeanner O.o

Kép

Kép

Kép
jeanner

Akik a kombinált tesztnek várják az eredményét érdeklődjenek a kórházba ahol levették a vért, mert holnap nálunk már a 3 hét telik le és sms-t a mai napig nem kaptam a teszt eredménye viszont már egy hete megérkezett a kórházba. Az asszisztens azt mondta gyakran megfeledkeznek az sms-ről ezért kell érdeklődni. Nekem ilyen lett az eredmény:
PAPP-A: 3030,00 miu/L 1,03 MoM
Szabad ß-hCG: 53,40 Ng/mL 1,35 MoM
Tarkóredő vastagság:1,50mm 0,98 MoM

Szűrővizsgálat eredménye: Alacsony kockázat
Kockázat Down-kór előfordulására: 1:12000
Kockázat az Edwards-kór előfordulására: kevesebb mint 1: 50000
Megjegyzés: nincs

Szombaton kicsit beparáztam mert együttlét után kicsit barnáztam. Azóta nincs ilyen, de mintha időnként keményedne a pocim. Most fogalmam sincs hogy keresem-e meg a dokim vagy csak pár hét múlva amit beszéltünk is. Ti mit csinálnátok?

Kép
horibol

Sziasztok!

Teljesen kivagyok úgy beparáztattak a szakrendelőben lévő védőnők,hogy komolyan azota remegek.Felhivtak telefonon,hogy kézs az AFP eredmény menjek érte,de azonnal hivjam fel a dokimat,mert nagyon magas.Mire odaértem a leletért egy másik védőnő azt mondta nincs ezzel semmi gond csak pont a határértéken van.
AFP:79
MOM:2,21

Felhivtam a dokimat,és azt mondta jövő héten ha megyek megnézzük ugyis UH-al.Ha gond lenne behivott volna soron kivűl.
A saját védőnőmet is felhivtam,(mert mi másik faluba vagyunk mint ahol a vért vették)és ő is azt mondta ne parázzak.Igazából azt is mondta hogy ennek az AFP-nek semmi értelme,inkább a kombinált tesztet kéne mindehol ingyenessé tenni.

Viszont a doki visszamérése miatt szerintem későn is vették le az AFP-t.Na de komolyan miért kell az emberre a frászt ráhozni????????

Kép

Kép
ancsa03

Ancsa, ez ilyen presztízskérdés náluk :D

Horibol, köszi az infót! :) Akkor érdeklődök :)

o.O Jeanner O.o

Kép

Kép

Kép
jeanner

Felhívtam őket, negatííííííííííííííííííííív :D :D :D :D

o.O Jeanner O.o

Kép

Kép

Kép
jeanner

Na, megvagyunk számszerűen is, mindkét betegség kevesebb, mint 1:50.000 :)

o.O Jeanner O.o

Kép

Kép

Kép
jeanner

jeanner: grat a jó eredményekhez! Te mit tennél a helyemben?

Kép
horibol

ancsa03: sajnos először az emberre a frászt hozzák utána meg nyugi nincs gond. Az afp már elavult inkább a kombinált tesztnek higgyél!

Kép
horibol

Horibol, én tuti elmennék a dokihoz, de én amúgy is ilyen kis paratelep vagyok, a legkisebb vérzéssel is rohantam, ha kellett, ha nem... inkább kétszer feleslegesen, mint egyszer nem, amikor kéne...

o.O Jeanner O.o

Kép

Kép

Kép
jeanner

sajna én is túl parás vagyok főleg hogy két évbe telt hogy összejöjjön a baba. Szerintem megpróbálom elkapni délután remélem sikerül. (műtős nap van)

Kép
horibol

Sürgősségi ambulancia?

o.O Jeanner O.o

Kép

Kép

Kép
jeanner

itt ha van saját dokid más nem nyúl hozzád csak ha nagy gáz van. Amúgy hivatalosan 2ig rendelés van.

Kép
horibol

Neked is volt már ilyen problémád? Ha igen mi volt amikor bementél?

Kép
horibol

Én 12 hetesen barnáztam utoljára, én a sürgősségire mentem be, hát várni kellett, majdnem 2 órát, de aztán megvizsgáltak, zárt voltam, baba is megvolt, mindenki megnyugodott... ott mondta a doki, hogy valszeg, nem volt baj, de inkább menjek be feleslegesen, mint hogy ne, amikor kéne... ha elmondod, mi van, vagy behívják a dokidat, vagy megnéznek. Muszáj, vérzel (a barnázás is annak számít). Légy erőszakos!

o.O Jeanner O.o

Kép

Kép

Kép
jeanner

Vissza: Várandósság

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?