Új privát üzeneted érkezett!

:lol: :lol: :lol: :lol:
juj enyémek ma felmásztak a játszon az oriás mászokáscsuszdára nagyon izgi mert ha felmennek én nem tudok utánuk menni :? (na jo vészhelyzetben azért lehetne de olyan meg ugyse lsz :wink: ) hihetetlen ügyesek voltak :shock: fényképezni nem volt idöm :oops: :lol: mondjuk Taminak picit kell segiteni az elején ott olyan kötélmászoka van az neki még picit nehéz mindig térdel rajta és ugy akar feljebb menni :lol:

Lilypie Kids Birthday tickers
babusok
Budapest
 
 


Babus: de ügyesek! :D Én már részletezni nem merem, de Alexa rutinból megy a pelenkázóra az ágyból úgy, hogy el is van húzva, amennyire lehet. Némi félelemérzetére azért enyémek igazán sorba állhattak volna. Nem sokért, csak kicsikéért, de ez úgy tűnik kimaradt.

KépKép
timi76
Ráckeresztúr
 
 


Sziasztok,

nemrég búcsúztam el Nyusziéktól, annyira jó volt, hogy eljöttek egy hatalmas kerülővel hozzánk, még mielőtt hazamentek, így egy szemernyit kevésbé fáj a szívem, hogy jövő héten mi nem lehetünk ott a Kopaszin :oops: :( Annyira jól érezték magukat a gyerkőcök, Emma és Bada között komoly barátság szövődött :lol: majd képekkel illusztráljuk is.

Zsófi, nekem megvan a számod, remélem néha lesz alkalmunk értekezni, és drukkolok a jó időnek, hogy könnyebb legyen a dolgod.

Móni, alvás terén nem gondolom úgy, hogy nagy gond lenne az összebújva elalvás, bár eléggé személyfüggő, így nem is tudom, mi van, ha esetleg Te mennél valahova, de az időpont meglehetősen késői már valóban, könnyebb lenne Neked, ha össze lennének hangolva. De aztán én jobb, ha nem beszélek, aki benn ücsörög a csajok ágya között, míg el nem alszanak, és éjjel ha csillapíthatatlan a sírás magához veszi a delikvenst :oops:

Na már fel is ébredtek, mennem kell, majd még este próbálok jönni.

Lilypie - Personal pictureLilypie Fifth Birthday tickers
törpilla812
 
 

 
 

ezt meg akartam mutatni :lol:
Kép
nem vettünk ám ennyi nyuszit :lol: voltunk piacozni persze árultak nyuszit csibét kacsát, sztetek hányszor kellett megnézni-megsimizni a kinálatot? :lol: :lol: :lol:

Lilypie Kids Birthday tickers
babusok
Budapest
 
 


[quote="törpilla812"]E írta:törpilla812mma és Bada között komoly barátság szövődött :lol:

barátság...persze...lárifári :lol: :lol: ez mindig így kezdődik :wink:

Lilypie Kids Birthday tickers
babusok
Budapest
 
 


Na, mindjárt féltékeny leszek! :lol: Nagyon várom a képeket!!!

Babus: tippem a következő: rengetegszer! :lol:

Enyémek ma fél 3-ig aludtak 12-től, de fél 7-től Alexával már nem lehetett bírni és még a fürdés sem derítette jobb kedvre.

Hangát meg vihetem a bőrgyógyászhoz, sajna csak pénteken lesz és akkor sem az akihez szerettem volna menni. Valami ételallergia lesz, nagyon csúnya kiütéses a hónalja, oldala, karja mindkét oldalon. szegénykém, nagyon vörös és szerintem viszket is neki. Úgy sajnálom. Múlt héten kezdődött 1-1 apró pöttyel, nem is tulajdonítottam neki jelentőséget, még a doki sem, amikor a barioltást kapta, aztán mára úgy belobbant, hogy csak na. Szerintem a kiwi lesz a ludas, azt evett múlt héten, vagy esetleg az epres joghurt. Francba! :twisted:

KépKép
timi76
Ráckeresztúr
 
 


Timi! Az nem lehet, hogy köze van az oltáshoz?

Ciki! Réka ma bepasizott a játszón, a csúszda tetején vetett szerelmes pillantásokat rá, és többször hozzábújt, de később apa szólt, hogy a "fiúnak" rózsaszín mintás a farmerja, és rózsaszín a zoknija is
én simán lefiúztam és még az anyja is hallótávolságon belül volt
remélem majd nem a lányokhoz vonzódik

Móni
KépKép
reunion
 
 


Sziasztok!

Majd visszaolvasok,csak életjel,és Törpikém köszönünk mindent!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! :wink: Túrógombóc receptjét küldheted! :D

KépKép
noba
Budapest
 
 


Babus!
Köszönöm, a spenót segítséget, rémlett a fokhagyma de nem voltam biztos benne

Móni
KépKép
reunion
 
 


Nyulasz: mentek ma játszóra???
Timi: ooo szegénykém, vakarja is vagy "csak" csunya? :cry:
Zsófi: jo pakolást :wink: és akkor a teljesen uj lakásba mentek már csak vissza? hu de izgi :lol:
juj a multkor én is lánynak néztem egy kisfiut :oops: :lol: volt rajta egy olyan fejkendö, amit én inkább lányokon képzelek el :lol: de tényleg nagyon lányos az arca, mondta is az anyukája h no problem sokan lánynak nézik és a tesonak is szép arca van pedig az is fiu :lol:

Lilypie Kids Birthday tickers
babusok
Budapest
 
 


Móni: izlett CSajoknak a spenot? :wink:

Lilypie Kids Birthday tickers
babusok
Budapest
 
 


Apa lekváros buktát hozott reggelire, Csajok kettétörik: hmmmm megtaláltam a lekvárt, fincsi nekem :lol: :lol:

Lilypie Kids Birthday tickers
babusok
Budapest
 
 


Nyulasz: üdv itthon! :)

Móni: oltáskor már volt egy kis folt, úgyhogy nem az a ludas. Majd holnap kiderül.

Babus: sok olyan kisfiú van, akit könnyű lánynak nézni, hát még ha meghagyják hosszúra a haját!
Nem tudom, hogy viszket-e Hanga, de néha mintha dörzsölné. Nagyon csúnya. :( Bőrgyógyász meg csak holnap lesz. :twisted:

KépKép
timi76
Ráckeresztúr
 
 


Tami gyere pisilni a bilibe! jol van jövök :lol: :lol: :lol:

Lilypie Kids Birthday tickers
babusok
Budapest
 
 


Babus, nagggyon jó!!!!!!!!!!!!! :lol: :lol: :lol: :lol: Annyira szépen beszélnek már a lányaid!

Timi, jaj, remélem nem valami komoly, mert az aztán meg tudja bonyolítani a mindennapokat. :(

Nyuszi, bármikor nagyon szívesen, akár hosszabb időre is!!!! gombóc: fél kiló túró, két tojás sárgája, két evőkanál tejföl (ha száraz a túró, de azt ráér a végén, mikor már látod az állagot), vaníliáscukor, valamint Emma ízlése szerint cukrot és darát borítani bele :wink: (darából ne sokat, mert akkor kemény lesz)

Lilypie - Personal pictureLilypie Fifth Birthday tickers
törpilla812
 
 


Sziasztok!

Ma úgy tűnik megkapjuk a 15 hós oltást. Bár a srácoknak megint szájpenésze van, ami gyenge immunra utal. Remélem nem lesznek betegek a hülye szurik miatt, és nem lesznek oltári lázasak.

Én varrok, ezért vagyok eltűnve. Eladásra két kispárnát, hercegnőset, és egy ágytakarót meg még egy párnát ajándékba. Egy falvédőt befejeztem, amit már rég megcsináltam, csak halogattam a befejezést, mert akinek csináltam, az is varrt magának, meg az anyukája is az unokájának, így ez már a harmadik falvédője lesz a kisfiúnak. Hát, ő mondta, hogy ráér, de hát mégsem ért rá. Most megpróbálom rávenni, hogy inkább varrok mást, csak ne legyen ennyi falvédő feleslegesen. Meg hát közölte, hogy amúgy már más a kedvenc... Amúgy itt egy kép az alkotásomról:

Kép

Húsvét hétfőn mi is állatkertben voltunk, csak épp a jászberényiben :) Nagyon szuper volt, idő is pont jó, és a srácok is élvezték :)

ZSÓFI: a néni az anyósom :D Köszönöm amúgy!
Egyébként félelem témában, nálunk pl renszeresen sírva fakad apósomtól Gergő, aztán idővel felenged.

TiMI: birom az alvós fotókat, állatkertből haza én is ilyet csináltam, azaz külön külön kaptam le a srácokat.

MÓNI: jajj nagyon ismerős a szitu. Srácok is nem tudnak elleni idebent. Egyszerűen mindig mennének ki, és bent csak nyűglődés van. Teraszotok nincs? Kedden nem tudtam velük kimenni az udvarra, és kiraktam őket a teraszra kicsit!
Alvás amúgy fog változni. Két éves korig rengeteget fejlődnek majd, meglásd, és bár fárasztó, mi is így alszunk, kifliben, vagy rajtunk fekszenek a srácok, mikor ki van el az apjával (jobbára Bálint) és összebújunk egy-egy gyerekkel. De lányokkal sem volt másképp, most mégis Vera egyedül alszik, Hanna most van átjárós korszakában, de tudom, hogy másfél év múlva ez is megszűnik. Ha majd 5 évesek lesznek, akkor könnyebb lesz kordában tartani őket, jobban ismerik majd a szabályokat és be is tartják, nem annyira feszegetik már majd. Így értve ezt az alvásra is! Szóval nem kell 20 éves korukig várni :D

TÖRPI: jajj sajnáloma darázs csípést! Jó hogy nem lett gond.

DE jó hogy tudtatok találkozni :)

Kata
labkat
 
 


Babus: :lol:

Törpi: hát remélem tényleg nem komoly, de egyre csúnyább, pedig kenem homeopátiás kencével neki. Tartok tőle, hogy csúnya ekcéma és ami fura, nekem sosem volt, most a kezemen, mintha lenne. Mondjuk a sajátomon annyira nem csodálkozom, rengeteget pacsálok, meg mint tudjuk főként idegi eredetű, én meg nagyon le vagyok amortizálva, de erről inkább nem is írok.

Kata: annyira szép dolgokat csinálsz!

KépKép
timi76
Ráckeresztúr
 
 


Na,reggel végül nem jutottam gépközelbe,kicsit szétcsúszva,este mostam 9 után még 2 egész programot,meg egy 30 percest is,na mindegy,lassan alakul a dolog,de ugye 2 gyerekkel már nem olyan pikk-pakk mennek a dolgok :lol:

Szívesen reagálnék mindenre,de reggel olvastam vissza,és a felére nem emlékszem,de láttam képeket,

Lkata micsoda csinos csipet-csapat :D
Ügyes vagy a falvédővel meg a többivel,na nekem egy gombot fellvarni sem lenne energiám sokszor :oops:
Nézessetek a fiúknak Iga meg Igg meg hasonlókat vérből,ha tényleg az immunrendszer a gatya,akkor arra van immunerősítő,mondjuk 8 éves korig áll fel teljesen az immunrendszer,legalábbis én így hallottam,de annyit betegek a fiúk,hogy lehet jobb lenne megnézetni :roll:

Babus,nyuszisimogató :D Noémi húsvétkor gyíkot simogatott,hiába voltunk vidéken,egy árva nyulat sem láttunk :shock: de fogtam neki egy szé gyíkot,majd hozom a fotót :lol:

Dumák haláliak :lol:

Móni,alvást megpróbálhatod,barátnőm 3 évesen sokallt be,és akkor 2 hét alatt sikerült neki a fiát megtanítani egyedül elaludni,szerintem sosem késő,csak kitartónak kell lenni.Persze ha neked is így jó,akor hagyd a fenébe :wink:
És ti nem szoktatok kimenni ha otthon vagytok? :roll:
Spenótba én teszek tejbe áztatott kenyeret vagy zsömit,meg felöntöm kicsi tejjel(úgy 2-3 deci),és fokhagymás rántást csinálok,meg só-bors,és nyami.Sőt,a főttojást enyémek nem eszik meg,ezért kiveszek belőle egy adag kész spenótot, felmelegítem jó forróra,és egy tojást abba ütök,és keverem pár pecig,a tojást nem látni így,de az ízét érezni,így megeszik.

Zsófi,hű,már el is utaztatok?Vagy mikor?Jó időt kívánok,aztán jelentkezz ha tudsz!

Timi,sajnálom ezeket a pötyiket. :cry: Emlékszel a Badának is elötte lévő nap jött ki este valami kiütés,aztán eltűnt,és az oltás után még sokáig volt,de azóta nem jelentkezett,és mi sem tudtuk a szurira fogni,mert pont egy nappal elötte megjelent már,tudom az másfajta volt,de arra gondolok,hogy talán a szuri miatt lett rosszabb a helyzet,aztán pár nap,és alakul majd.Persze kiváncsi vagyok doki mit mond :roll:
Állatkertes képek szuperek,azt hittem a majom ölében ültettétek a fotózáshoz :lol:
Nálam a cuccos,de ha nem sietsz értük,megcsapolom :lol: :lol: :lol: nagyon tuti az egyik gatyó,rátok úgysem lesz jó 8)

Törpi,köszi,recit is köszi,és:
NAGYON BOLDOG SZÜLETÉSNAPOT MÍRÁNAK ÉS EMMÁNAK!!!! :D

Képzeld,még az utcátokból sem értünk ki,és már aludtak is :lol:




Mikor lesz végül kopaszi séta??

A pihi jól sikerült,mindennap úgy elfáradtak,hogy szinte beájultak az ágyba,több rokon is van egymástól nem messze ahol voltunk,így aztán volt újdonság,de a hab a tortán mindenképp Törpiék voltak :D Emma olyan barátságos volt,mintha mindig is ismert volna minket,Mírának kellett egy kis idő(főleg a hintáját féltette :lol: )de végül szerintem mindenki nagyon jól érezte magát :D
Bada a szippancs pórszívóba is szerelmes lett,azt hittem azzal fürdik meg alszik majd :lol: Persze a nagyon sok játék,meg minden újdonság annyira lekötötte az enyémeket,hogy simán észre se vették,ha kimentem a teraszra.

KépKép
noba
Budapest
 
 


Törpi: ma van? Én tökre azt hittem majd holnap lesz szülinap! :oops: ezer bocs, meg egy anyamaci! Nagyon boldog szülinapot a két nagylánynak!

Nyulasz: kopaszi séta jövő csütörtök délutánra szerveződik, legalábbis Babus ezt vetette föl, nekünk meg pont az a délután jó. Esetleg a cuccosokat elhozhatnád oda és jó lesz az a gatyó előbb-utóbb! :wink: Törpitől nagyon jó cuccosokat szoktam kapni és NEMADOM! :wink: :lol: Köszönöm a postáskodást, majd meghálásom ám!

Zsófi: érezzétek jól magatokat, G-nek meg jó munkát! :wink: Azért tudsz te élni, valljuk be! Apa teljes erőből újít, ti meg nyaraltok! :wink: Tudom, hogy szíved szerint te is ott lennél, de nézd a jobbik oldalát! Rápihensz egy kicsit a munkára, már amennyit két elevenség mellett pihenni lehet!

KépKép
timi76
Ráckeresztúr
 
 


Törpi: naaa mikor van a szülinap??? a vonalzo szerint nem ma ki vele mi az igazság :lol:
Zsófi: hajrá :wink:
kinek jo jövö hét csütörtök délután kopaszi??? hány körül gondoljátok?

Lilypie Kids Birthday tickers
babusok
Budapest
 
 


Babus: nekünk jó, fél4-4-re biztos ott vagyunk.

KépKép
timi76
Ráckeresztúr
 
 


Május 5. Csütörtök du. 4 óra Kopaszi Gát
Timi
Babus

Lilypie Kids Birthday tickers
babusok
Budapest
 
 


javasolnám a Lágymányosi hídnál lévő bejáratot talán még lesz parkoló hétköznap lévén aszem 300ft egy napra

Lilypie Kids Birthday tickers
babusok
Budapest
 
 


visszalapoztam, visszaolvastam na nem 200pároldalt csak a2009 április végétöl :lol:
Emmának és Mirának Nagyon Boldog 2. Születésnapot kívánunk!!!

Lilypie Kids Birthday tickers
babusok
Budapest
 
 


Zsófi,jó pihit...vagy valami hasonlót :D

Babus,lehet mi csak 5 felé jövünk,de szerintem jó!

Timi,oké,hozom a csomit.de ha van kedvek talizhatunk hamarabbt is!

Törpi,megy a málnaszörpbuli? :D

KépKép
noba
Budapest
 
 


bakker,nemrég köszöntgettük egymást az első szülinapon :shock:

KépKép
noba
Budapest
 
 


Nyulasz: kedvünk lenne, de csak ha ti jöttök, mert fogyózik az autónk, fizetésig ki kell bírnia azzal a néhány korttyal, ami benne van. :(

Olyan hihetetlen, hogy így rohan az idő! Ma eljutottunk délután az oviba a baba-mama klubba, hát csak ámultam, hogy a többiek is mekkorát nőttek, meg a többiek is csak néztek. Lányaim az oviigazgatóval is összeismerkedtek, jövő ilyenkor mehetünk beiratkozni, mert itt felveszik őket akkor is, ha majd csak novemberben lesznek 3 évesek. Jövőre! Úristen! Az én iciri-piciri babáim! És képzeljétek! Az ovisok nagy csúszdája sem jelentett akadályt, egyedül felmásztak és le is csúsztak, a nálunk fél évvel-1 évvel idősebbek meg csak segítséggel tudtak, vagy ha egyedül, akkor is hanyatt dőltek. Védőnő sem akart hinni a szemének, bár neki az etetőszékbemászós mutatvány is meredek volt 2-3 hete, mikor itt volt. :lol:

KépKép
timi76
Ráckeresztúr
 
 


EMMA MÍRA NAGYON-NAGYON SOK BOLDOG SZÜLETÉSNAPOT!!!!!!! :D

Móni
KépKép
reunion
 
 


[quote="babusok"][ írta:babusokb]Május 5. Csütörtök du. 4 óra Kopaszi Gát
Timi
Babus
Nyulasz

Lilypie Kids Birthday tickers
babusok
Budapest
 
 


Móni ugye jöttök??? :wink:

Lilypie Kids Birthday tickers
babusok
Budapest
 
 


Timi,hű,jövöre tényleg ovi :shock: él már a törvény egyébként,hogy 3 éves kórtól kötelező?
Holnapra még van matricám :roll:

KépKép
noba
Budapest
 
 


[quote="babusok"] írta:babusok
[quote="babusok"][ írta:babusokb]Május 5. Csütörtök du. 4 óra Kopaszi Gát
Timi
Babus
Nyulasz
Moni

Móni
KépKép
reunion
 
 


Nyulasz: nem tudok a törvényről semmit, de akkor az ovikat kéne kötelezni első sorban, hogy felvegyék a gyerekeket, nem? :? Enyémek pl. ha jövőre kezdenék, akkor valamelyik csoportot ismételniük kéne. Új csoporttársak, új óvónő és ezt nagyon nem kívánom nekik.

Szépen gyűlik a csapat! :D Csak az időjárás is álljon mellénk!

KépKép
timi76
Ráckeresztúr
 
 


Nálunk is felvették a szomszéd kislányt 2 és fél évesen oviba, csak a szobatisztaság volt a feltétel,
ha ismételni kell akkor a legszerencsésebb a kiscsoportot ismételni nem?

Móni
KépKép
reunion
 
 


Móni: szerintem is ha muszáj, akkor a kiscsoportot jobb ismételni, kisebbeknél könnyebben megy a beilleszkedés.

KépKép
timi76
Ráckeresztúr
 
 


Kép Kép Kép
Minik az ovis csúszdán. :D

Törpi, Nyulasz: képeket! :D

KépKép
timi76
Ráckeresztúr
 
 


Timi,ügyesek :D Miért nem hason jöttek? :lol:

Mindjárt töltök fel képeket!

Móni,dejó,ti is jöttök :D Legalább talizunk végre! :wink:

KépKép
noba
Budapest
 
 


sok jó gyerek kis helyen is elfér :D :


Kép

lányok együtt:

Kép

Bada inkább az asztal körül sündörög :lol:

Kép

Nono Míra hintájában :D

Kép

hamiiiiiiii:

Kép

puszi:

Kép

megint hamiiiii:

Kép

anya,ne nézz,most megint a puszi jön:

Kép


húsvéti gyík:

Kép
Kép

és egy aktuális kedvenc képem-kézenfogva:

Kép

KépKép
noba
Budapest
 
 


Jaj, de nagyon édesek! :D Emma és Bada: hááááát, szépek na, ezt be kell látnom! :lol:

KépKép
timi76
Ráckeresztúr
 
 


juj de jo képek :wink: hamis gyikos puszi csuszis mindegyik szupeeeer :lol:
Móni: szuper :wink:
ovi sztem még nem kötelező 3 éves kortol csak 5 éves kortol, de én is olvastam h meg akarják változtatni
aszem mi nem megyünk oviba de még gondolkozom h jelentkezzünk-e :oops: azt beszéltük Apával h 2 délelött csanát a peluspénzböl kigazdálkodnánk meg ha van még vmi gyerekprogram itt-ott akkor azokra benevezünk...aztán lehet jol megbánom :oops: :lol:
évvesztesek én ugy tudom a nagycsoportot ismétlik, nem??? :? de mindenki azt mondja h ez nem jo szo mert ök évnyertesek :lol: :lol:
Timi: hu ovisok lesznek jövöre Csajok aztaa, az jo h igy elöre megmondják h mehetnek :wink: :lol:
remélem jo idö lesz csütörtökön :lol:

Lilypie Kids Birthday tickers
babusok
Budapest
 
 


Timi: ha valamelyik ruci nem lett jo szoljál ám és visszaveszem :wink:

Lilypie Kids Birthday tickers
babusok
Budapest
 
 


BOLDOGAT MINDEN ÜNNEPLŐNEK! Tényleg hogy szalad az idő :shock:

Tegnap végre megkapták a srácok a 15 hós oltást. Volt is ordítás! De aztán nem volt semmi. Talán Bálintnak van egy kis hőemelkedése, de majd még elválik mi lesz belőle. Reggeli sétánk letudva, és már alszanak is a babakocsiban. Miért kelnek ilyen korán :?

A képek szuperek. Irigykedem a sok tali miatt. HOZZÁNK NEM JÖN VALAKI???

LÁNYOK. Feleslegessé vált a linkelt falvédő. Szóval nevet áthímezve eladó lenne. Ha valakit tudtok, akit érdekelne, ha nem gond mutassátok meg neki. Aztán majd egyezkedünk. Vaterára is feldobtam, szóval ha indula licit, akkor már nem tudom leszedni. Előre is köszi a segítséget!

Megyek főzni meg pakolni, mert roppant nagy kupi van!

Kata
labkat
 
 


Babus: nem nekünk mondták az ovit, hanem nálunk 1 évvel idősebb kislánynak, ill. anyukájának, merthogy ő is úgy hitte nem lehet még ovis és a vezetőnő mondta, hogy nem baj, ha novemberi, náluk ez már beiratós kor. Ha nem muszáj én nem szeretném őket jövőre indítani. :? Minden ruci jó, ill. a kantárosokat még nem próbáltam rájuk, de szerintem az is tutijó! :D

KépKép
timi76
Ráckeresztúr
 
 


Vanda: most jutottam a naplóolvasáshoz, ügyesek vagytok! :wink:

KépKép
timi76
Ráckeresztúr
 
 


Voltunk bőrgyógyászaton, nem lettem okosabb. :? A bőrgyógyász valami tisztítószerre gondol, ami új lehet, de születésük óta mindenből ugyanazt használom, ill most pár hete más a mosogatószer, de azzal csak én érintkezem, Hanga nem és szerinte mindketten ugyanarra vagyunk allergiásak. Másik tippje a kertben valami növény, vegyszer, de mi még csak nem is permetezünk semmit sem, még a gyümölcsfákat a szokásos tavaszi lemosóval sem. Kaptunk kenőcsöt, Hanga kutyulósat, én tubusosat. Délutánra kész is lesz. 1 hét múlva kontroll. Remélem addígra javul pici babám, mert tegnap este már vakarta is, mutatta, hogy viszket.

KépKép
timi76
Ráckeresztúr
 
 


csajok, nagyon szépen köszönjük a köszöntéseket!!!!!! Bár nem éppen a mi napunk volt tegnap, mert a front kissé megbolondította a csajaimat, de azért köszöntöttük őket egész nap. Hol telefonon, hol kis barátok személyesen.

Ovit két és fél éves kortól lehet már kezdeni. A szobatisztaságnak sem szabadna feltételnek lennie, de az óvodák preferálják, mert eddig azzal nem volt gond nekik. Nekünk, anyukáknak meg érdekünk, mert nem hinném, hogy az óvónőnek 25 gyerek mellett ilyenre figyelni van kapacitása. Nyakig pisisen meg csak ne futkozzon a gyerekem.
Nálunk mondjuk 3 évesen kiebrudalnak a bölcsiből, annyira nincsen hely. Nem téma, csak úgy megjegyzem. :oops:

Timi, ne aggódj, hiába ilyen szépek együtt, a távkapcsolat nem tenne jót a lelki fejlődésüknek. Ti közelebb vagytok :wink:
Dokilátogatásról számolj be!!! Meg Nyulaszék látogatásáról is dokumentáljatok ezúttal is, hadd legyünk egy picit ott mi is :wink:

Nyuszi, átlököd nekem a képeket mail-ben? Amiket Ti csináltatok.
Apa megkóstolta tegnap a gyümilevesemet. Hát nem dicsért agyon :oops: bocs, hogy Veletek meg megetettem :oops:
De gondolom a kép rólam volt a bosszú. Remélem az legalább édes volt :lol: :lol: :lol: :wink:
Utsó képet IMÁDOM a gyerkőceidről. Mellesleg lányok még mindig Noncsit emlegetik, ahányszor csak meglátják a Fifis csimmát.

Babus, és akkor hogyan tervezed? Meddig otthon? Maszekolni tudsz mellette otthon? :lol: :lol: :lol: :wink:

Lilypie - Personal pictureLilypie Fifth Birthday tickers
törpilla812
 
 


nem alszanak :shock: :shock: :evil: :shock: :shock: :evil: most csak ennyi :oops:

Lilypie Kids Birthday tickers
babusok
Budapest
 
 


Sziasztok!

Gyors közérdekű infó mindenkinek: mostantól lehetőség van ZÁRT TOPIKOK indítására a Babanet Társalgójában! Ha szeretnétek zárt topikot indítani, írjatok nekünk levelet a szerkeszto@babanet.hu a tárgyba mindenképp írjátok bele, hogy ZÁRT TOPIK!

Fontos: már meglévő topikot nem tudunk zárttá tenni!

Továbbá: még mindig van kommentelős nyereményjátékunk. Ha hozzászóltok a cikkekhez, jövő héten egy csodaszép memóriajátékot nyerhettek a Nami felajánlásával.

Kép

Meséljétek el, Ti milyen első Anyák Napjákra emlékeztek.

Vagy egészítsétek ki: mit vennétek fel feltétlen a játszótéri illemkódexbe?

És tegye fel a kezét, akinek a haja is hullani kezd, ha a rokonság rákezdi: Mikor jön a baba, vagy a kistestvér?

Szép napot mindenkinek:

Dia

[size=12:d15e2bdd2c][color=blue:d15e2bdd2c][b:d15e2bdd2c]Gyerekszoba blog - Neked is volt gyerekszobád?[/b:d15e2bdd2c][/color:d15e2bdd2c][/size:d15e2bdd2c]
dia
Budapest
 
 
 


Timi milyen kencét kaptatok??
mi a neve? ha ráírták egyáltalán a dobozra

hát én nem írtam ugyan, de mi is voltunk 2 hete bőrgyógyásznál 12 ropiért, és olyan szereket ajánlott amiket nem is lehet kapni, amit lehet azt meg súlyos ezrekért meg szteroidosat amit mi nem annyira akartunk

lányok is piros pöttyösek voltak, száraz bőr és vakarás
szerintem a pesti víztől, mert mikor otthon voltunk 1 hétig, akkor elmúlt és nem kellett csoddaszer meg szteroid
a sudokrém levitte a gyulladást, és utána meg testápolóztuk őket

Móni
KépKép
reunion
 
 


Hát a mai délutánunk nem a szórakozás jegyében telt Nyulaszékkal. :( Hangával mentünk a fehérvári kórházban, mert hiába a sok rendelő körülöttünk, péntek délután már nem dolgozik senki. Miért is sírnak az eü-sök?! :twisted: Szóval Hanga délelőtt a szokásos módon az érdi tesco parkolójában ki akarta tépni a kezét az apjáéból, aki rászorított kicsit, mert a drága lányom ha ez nem sikerül már dobja is el magát. Nagyon meghúzódott a keze, nem is használja a karját, ill, kicsit emeli meg mutat vele, de nem fog, rátámaszkodni sem tud, viszont nagyon fájdalmasan sír. Délben még azt gondoltuk, hogy álmos is, mert korán kelt, de ébredés után nem tudott felkelni, mert nem támaszkodhatott a kezére. Gyerekdokival forródróton voltunk, a környék összes szakrendelőjét végigtelefonáltuk hol néznék meg a lányomat, hát sehol. Vagy Bp-János kh, vagy Fehérvár. Utóbbiban van helyismeretem, elvégre ott születtek meg ott dolgoztam, úgyhogy irány oda. Gyerekambulancia: menjünk a sürgősségi traumára, onnan meg a rendelőbe irányítottak, végre megnézték, volt röntgen, meg tapizták, tekergették, minden a helyén, nincs törés. Amíg a rtg eredményét vártuk, az én fájós kezű lányom rohangált a 3 emeletnyi lécsőn le-föl, kezet fogni nem akart, a jó kezét is ugyanúgy tépte ki és rongybabázott, szóval nem tanult a bajból. Kap fájdalomcsillapítót most néhány napig és borogatni kell a kezét, amit továbbra sem használ és fájdít. A szívem szakad meg, sosem sírt még ilyen fájdalmasan és ilyen sokat. De rosszalkodni már tud, úgyhogy remélem ilyen rohamosan fog javulni!

Móni: az amb. lapról írom mi van a kenőcsben, amit H. kapott: Elocom+ Burow+ Emoll. Én meg Locoidot kaptam a kezemre.
Ezek is szteroidos kencék, de annyira csúnya Hangának, hogy nem igazán érdekel, hogy szteroid, csak hasson, mert már vérvörös itt-ott.

Azért Nyulaszékkal holnap bepótoljuk a bulit! :wink:

KépKép
timi76
Ráckeresztúr
 
 

Vissza: Várandósság

Jegyzetfüzet:

 

X
EZT MÁR OLVASTAD?