Új privát üzeneted érkezett!

Kata, nem semmik :lol: :lol: :lol:

Zsófi, akkor úgy fogom fel, hogy óriás lábon élni trendi :wink:

Timi, van nekünk nagy csúszdánk, kint a kertben. Az a bajom vele, hogy nem olyan rücskös a csúszó része, hanem sima fényes, és nem csúszik. Lányok már egy éve használják, iszonyat magabiztosan nyomják, de nem csúszik rendesen. És nem tudom kitalálni, mivel lehetne segíteni rajta. Valami tipp? Bárki másnak????
Állatkert nálunk nem jött be még ősszel annyira, bár fáradtak is voltak, behunytak a babakocsiban fél12-kor. Most már tuti élveznék, hisz minden állatot ismernek már. De Nyuszi gyerkőcei élvezték akkor is már, amilyen érettek a Te csajaid, biti nekik is bejön. Majd számolj be, mert mi is menni akarunk a nyáron oda.

Lilypie - Personal pictureLilypie Fifth Birthday tickers
törpilla812
 
 


Kata: nagyon cukik :lol: :lol:
Törpi: nekünk most 23 a lábuk, nem tom h szandibol mekkora kell lehet már 24 lesz :lol:
Zsófi: ami akcios az csak 23as van :( de találtam egy gyerekcipöst zuglóban oda szeretnék elmenni de megvárom a hoelejét :oops: :lol: nem találom most a linket :evil:
vmit még akartam ám irni :?

Lilypie Kids Birthday tickers
babusok
Budapest
 
 


Törpi: ha rücskös lenne még ennyire sem csúszna, nem? Nekünk a szandi fékez be, meg attól is függ, hogy milyen gatya van a seggükön. :lol:

Állatkertbe alvásidőben akarunk menni, legalábbis én, apa meg előbb akar indulni, csak akkor tényleg kínlódás lenne, mert nem aludnának semmit. Majd meglátjuk. Viszont azt megbeszéltük, hogy a majomházban nagyon figyelünk, nehogy ott fogják valamelyiket! :lol:

KépKép
timi76
Ráckeresztúr
 
 

 
 

Timi, na ja, érthető az aggodalom :wink: :lol:
Csúszda kinti másképp működik, mint Ti bentitek. Tapasztalatom szerint kinn nem jó a sima, hanem az az aprórücskös az extracsúszós.

Lilypie - Personal pictureLilypie Fifth Birthday tickers
törpilla812
 
 


Csajok! Van egy rakás 74-es scamp bodym, rövid és hosszú ujjú egyaránt, ha valakinek még jó ez a méret szóljon, aztán rakom fel ikresekre meg teszre!

https://picasaweb.google.com/timea.guri ... jotNnjhAE#

Zsófi: én is hallottam záporról hétfőre, de nem rettent el és igenis jó idő lesz, más nem lehet!

KépKép
timi76
Ráckeresztúr
 
 


Kép

Lilypie Kids Birthday tickers
babusok
Budapest
 
 


lányok,útálom ezt a pakolást :evil: boldog nyulat mindenkinek!

KépKép
noba
Budapest
 
 


Jó reggelt!

Még egy utolsó bejelentkezés,délben indulunk,még a bőröndök a padláson,fele cucc a nappali közepén összekészítve,felét meg most reggel szedem össze.

Vette én is tegnap Badának szandálcipőt,22-est,de délután vissza kellett vinni,mert épp jó volt,vévig ért a lába,így cseréltem 23-ra :roll:

http://www.deichmann.hu/site/hu/catalog ... ct=1036995

KépKép
noba
Budapest
 
 


NYuszi:Szép cipit választottál. Szandál cipőt én is 23-ast vettem, mert hogy még talán jó lesz ősszel. Szandit viszont 22-eset vettem, mert ez pont jó, azaz egy ici-picit nagyobb a lábuknál, azaz jó lesz idén nyáron, és kész.

TIMI: Tök jó állapotban vannak a body-k. Megkérdezem egy ikres ismerősömet, nem érdekli e őket, mert nagyon helyesek! Tudsz addig várni? Vissza szólok!

Kata
labkat
 
 


LKata: persze, várok. Tényleg szinte új állapotban vannak.

Nyulasz: hajrá csomagolás! Tök jó a szandi!

KépKép
timi76
Ráckeresztúr
 
 


Timi: nem tudtam még elérni őket, de előbb utóbb jelentkeznek. Ha érdekli őket, akkor szerintem dobok egy sms-t. Remélem még jó az a szám, amin még a srácok születéséről írtam!

Kata
labkat
 
 


Kata: jó a szám, nem változott. :wink:

KépKép
timi76
Ráckeresztúr
 
 


Nyuszi, nagyon tetszik a cipő!!!!!!

Gondoltam megörökítem alkotásomat, csak apa cipőjét hagytam ki a számításból :lol: :lol: :lol: Itt röhögünk a képeken azóta is. De azért szépet dekoráltam Csajoknak, nem? :oops:

Kép
Kép
Kép

Szeretnék ezúttal Kellemes Húsvéti Ünnepeket kívánni Nektek, az Apróságoknak és családjaitoknak!!!!

Lilypie - Personal pictureLilypie Fifth Birthday tickers
törpilla812
 
 


Törpi: nagyon ügyes vagy! Szép lett! Olyannyira, hogy apa cipője sem ront a látványon! :D

Én is Boldog Nyulat aprónak és nagynak! :)

KépKép
timi76
Ráckeresztúr
 
 


TIMI: Bocs de nem jelentkeztek az ismerősék. Az a gond, hogy most egy évesek az ikreik, és szerintem ünnepelnek, és a húsvét miatt többször is. Szóval nyugodtan tedd fel, ha esetleg jelentkeznek, és lesz még akkor majd ha akarnak vesznek. Ne haragudj, próbáltam segíteni, mert tényleg szépek, és szerintem nekik is jól jönne. Ha csajaim kisebbek lennének, megvenném. :)

Törpi: nagyon szépeket alkottál!!! Bogyó-Babóca ágytakarót is tudnál csinálni. olyan helyes kis egyszerű minták, Van ismerősöm, aki már ilyen párnákat pl alkotott.

Áldott ünnepeket mindenkinek!

Kata
labkat
 
 


Törpi! nagyon ügyes vagy, :shock: nagyon szép lett :lol: :lol:

Móni
KépKép
reunion
 
 


Hoztam mai fotókat...

Kép

Kép

Ezt meg csak úgy. Szép volt!

Kép

Kata
labkat
 
 


Én is jelen! Veszprémi állatkert is jó volt és az idő is. Fotózni nem nagyon tudtunk, mert nagyon kellett figyelnünk a két sajátmajomra (még jó, hogy nem fogták ott őket), de azért ezt sem ússzátok meg képek nélkül. :oops: :lol:
Reggel mentünk ébredés után, kettő után indultunk haza, addíg nem aludtak, de a végén már iszonyat hiszti ment. Nagyok már, a babakocsiban nem alszanak el, még Hanga sem, aki egyébként szinte mindenhol. Az autóban viszont beájultak, majdnem én is. :D Iszonyatosan elfáradtunk mind a négyen, de nagyon jó volt.

Zsófi: eszembe jutottatok, mondtam is K-nak, hogyha győriek lennénk nekünk lett volna alternatívánk az esős napra. Szabad a gazda! :wink:

KépKép
timi76
Ráckeresztúr
 
 


Kép Kép Kép Kép Kép Alexa vagy majom, esetleg Alexamajom?
Kép

KépKép
timi76
Ráckeresztúr
 
 


Upsz, kisebb lett, mint akartam. :? :oops:

KépKép
timi76
Ráckeresztúr
 
 


Zsófi: fÜrdő. Egyszer voltunk és nagyon tetszett. Jó húzós napotok volt akkor nektek is. Szerintem 5 perc és alszom. :lol:

KépKép
timi76
Ráckeresztúr
 
 


Hello csajok
Laura "szétmászta" a puhatalpú cipőjét, rendelek neki újat a héten, ha kell valakinek szóljon és megrendelem együtt

Timi tök jó lehetett az állatkert, azért jó hogy már nem alszanak be a babakocsiban
majmos kép :lol: :lol: jól sikerült

Csajok hozzászoktak, hogy reggeli után kimentünk az udvarra játszani, itt a panelban meg nem tudok velük mit kezdeni, borzasztó lehet nekik annyira vágynak ki, meg nekem is :cry: mert sajnálom őket
Hozzák a cipőt hogy vegyük fel és menjünk

Móni
KépKép
reunion
 
 


Móni: belinkelnéd nekem a puhatalpút? Nekem kéne, mert szerintem kezdjük kinőni. :? Épp gondoltam, hogy megkérlek! :D
Kimenetel nálunk is így zajlik, csak nálunk ütik az ajtót.

KépKép
timi76
Ráckeresztúr
 
 


Közben megtaláltam, privi ment!

KépKép
timi76
Ráckeresztúr
 
 


Kata, szép húsvétos, családos!!!

Timi, látom nagyon élvezték. Cipihez csak annyit szólnék, hogy Aldiban most 1500Ft-ért van számozással, többféle. Én is vettem csajoknak, mert a régiben nyomják kinn az udvaron, és kell egy rendes pár, ami kis helyen elfér a táskában, ha megyünk valahová. Az udvaron meg jobban csúszik benne a csúszda, valamint a mezitlábnál egy fokkal védettebb a talp ebben, de mégis érzi a talaj göröngyösségét, ami meg jót tesz a lábnak.

Azt nem is írtam, hogy debütáltunk; megtörtént életünk első darázscsípése. Ők persze méhecskének vélték, de tovaszállt... Volt ám nagy sírás :( :( Fájhatott szegény Emmának. Első ijedtemben gyorsan kiszívtam, aztán hogy mindketten megnyugodtunk, eszembe jutott, hogy nem ártana ecetes borogatás rá. 10 perc múlva már gondtalan csúszdázott, labdázott az én hősöm 8)

Móni, udvarra menéssel mi is így vagyunk, van is ma nagy reccs, hogy szakad reggel óta. Nem árt, már kellett a növényeknek, de most már igazán abbahagyhatná :evil:

Lilypie - Personal pictureLilypie Fifth Birthday tickers
törpilla812
 
 


OK Timi keresztbe írtunk

Bajban vagyok nagyon
16 hós gyereket lehet még leszoktatni a ringatásról (alvás előttiről) anélkül, hogy ne érezze ugy, hogy eldobom, vagy már nem szeretem annyira?
este a kincsem Laurka 9-10 mire elalszik, mert egyrészt élvezi, hogy egyedül van velünk,
és másrészt kizárolag ugy alszik el, ha kiflibe befekszik elém és átölelem
de ez már nagyon fárasztó
Réka simán alszik 8 -kor és csak letesszük az ágyba, de Laurát be sem merjük vinni, mert felkiabálja

vagy megvárjam mig jön a hercege, és akkor már tuti nem én ölelgetem majd? :lol: :lol:

Móni
KépKép
reunion
 
 


Törpi: kicsi hős Emma! Nálunk ragyogó napsütés, bár most mintha felhősödne. Tudom, hogy van aldiban is puhatalpú, de az nekem nem jön be annyira, innen meg szandink is lesz és végre Alexának a csajos-focis cipi lesz. :wink:

Móni: szólj ám, ha kusza voltam, csak írás közben járt az agyam és túl beszámítható sem vagyok.

KépKép
timi76
Ráckeresztúr
 
 


Móni: altatás: hát szerintem csak szigorral és következetességgel megy és egy kicsit mindenki ˝megsínyli˝, de hosszabb távon megéri és mindenkinek könnyebb lesz. Vagy marad a herceg! :lol:

KépKép
timi76
Ráckeresztúr
 
 


Zsófi: hu nekünk is van 1 ilyen, az egyik dvdn van vmi reklám-filmajánlo vagy mi a szösz, persze nem lehet eltekerni, meglátják és rögtön elkezdenek sirni és tényleg nagyon megijednek :shock: :shock: :cry:
gondolom ez még a normális kategoria :?
számod megvan vkinek? azért lehessen ám tudni h jol vagytok :wink:

Lilypie Kids Birthday tickers
babusok
Budapest
 
 


Zsófi: nálunk nincs még ilyen félelem, élő személyektől viszont van, hogy tartanak egy darabig, főleg Hanga. Van akire ránéz és sírva is fakad, bújik hozzánk, de aztán lassan ez oldódik és utána már semmi baja az emberrel. Ilyen pl. mindkét nagyapja. :shock:
A fürdőben úgy 4-5 éve jártunk, hétköznap és délelőtt. Miénk volt az egész fürdő, amikor indultunk haza délután, akkor kezdtek szállingózni befelé az emberek. Nagyon jó volt! Na, meg azért is, mert oktatásra kellett Győrbe mennem, viszont le tudtam dumálni a két oktatóval, hogy én aláírom, hogy leadták és nekik is lesz néhány szabad órájuk. :lol:

Babus: nem tudtál aludni? :shock:

KépKép
timi76
Ráckeresztúr
 
 


jo reggelt :wink:
Timi: persze felébredtem mikor feljött Apa a garázsbol, a központi zárat szerelte :evil: :lol: és ilyenkor nem tudok visszaaludni sokszor :evil: juj ez is volt Nálunk is sokáig, Apumnak sötét keretes a szemüvege és kicsinek ha meglátták egyböl sirtak aztán elmult :lol:
milyen cipi lesz???
Zsófi: hu nekem lehet megvan a számod, megnézem :wink:
Móni: hu nem egyszerü, de lehet Neki erre van szüksége :wink: persze ha nagyon "zavar" akkor bizti le lehet szoktatni de akkor legyél következetes :wink:
Törpi: huuu csipés na jo h leirtad mit csináltál nekem hirtelen semmi nem jutott eszembe h mit tennék :oops: ügyi vagy matricákkal :wink:
Moni: panel ismerös, mi is mentünk de is és du is máshogy felforrt volna agyvizünk nyáron :cry:
Timi: nagyon cukik :wink: gondoltam Rátok de. itt kicsit csöpögött de akkor örülök h jo idötök volt :wink:
Kata: nagyon szépek vagytok :wink: Mindenki jol? koppkopp

Lilypie Kids Birthday tickers
babusok
Budapest
 
 


Babus: alvással én is így vagyok, úgyhogy tudom milyen. Úgy irigylem azokat, akik bárhol, bármilyen körülmények között csak becsukják a szemüket és már alszanak is!
Ciik: Hangának a bordó-fehér virágos, Alexának a fűzős (én focisnak hívom) fehér-rózsaszín és kapnak 1-1 szandit is.

KépKép
timi76
Ráckeresztúr
 
 


Timi: a szandi is puhatalpu?

Lilypie Kids Birthday tickers
babusok
Budapest
 
 


Babus: igen, azt gondoltam nyáron csak jobb a szellőzése és nekem nagyon tetszik. :wink: :lol:

KépKép
timi76
Ráckeresztúr
 
 


Lányok
Mostanában nem lesz találkozó? bizti mennénk :oops: de tényleg :lol:

Móni
KépKép
reunion
 
 


Timi szted az kint a füben is jo? én most azon gondolkozom h szandiban legyenek majd mert ugyis kibe fognak járkálni a minikertbe meg lépcsö is vezet (na erre ki kell vmit találni mert nincs kapaszkodo és fém is :evil: ) talán szandiban stabilabban közlekednek :?

Lilypie Kids Birthday tickers
babusok
Budapest
 
 


egy közös kopaszi gátazáshoz mit szolnátok??? :wink:

Lilypie Kids Birthday tickers
babusok
Budapest
 
 


2x ment

Lilypie Kids Birthday tickers
babusok
Budapest
 
 


Babus: nem tudom kint jó-e, én bentre gondoltam nekik a puhaszandit, hogy ne a csupasz tappancsukkal caplassanak nyáron, de mégse süljön bele a lábuk.

Tali nekünk csak jövő héten lenne jó. :?

KépKép
timi76
Ráckeresztúr
 
 


Timi: jaaa :oops:
nekünk teljesen jo jövö hét, csütörtök pl. :wink:
kinek mikor jo??? Apás vagy csak Anyás? :lol: de vagy du? lehetne piknikezni is :lol:

Lilypie Kids Birthday tickers
babusok
Budapest
 
 


Babus: én a jövő hetünkről még semmit nem tudok, de a csütörtök délutánt el tudnám képzelni. Még apával egyeztetni kell, mert neki a munkán kívül lesz még valami, csak még nem tudni melyik nap. (egyedül idegen helyre nem nagyon merek vezetni a csajokkal a hátam mögött :oops: )

KépKép
timi76
Ráckeresztúr
 
 


Jövő hét nekünk is jó, délután főleg, apa éjjeles, úgyhogy tudunk mrnni, kopaszira apával, mert az nincs lekerítve mint egy játszó, ott elkobászolhatnak nem?

Fagyasztott spenótpürével mit kell csinálni? SEGÍTSÉGET KÉREK!!

Móni
KépKép
reunion
 
 


A tegnap esténk ugy zajlott Laurával, hogy bementem vele a szobájukba, Réka nappaliban aludt, 20 percig ment a feláll visszafektet, meg ki is vettem, mikor ugy láttam, hogy kell, szerencsére nem sírt különösebben, és végül elaludt,
de
hajnalban fél 5 körül felébredt, és el sem engedett, betettem magam mellé, és forgolódott, nem tudott elaludni, hol rám mászott, vagy a kezem fogta és betette a feje alá, nem engedte el, és volt amikor csak ugy felült, és átkarolta a nyakam, mintha most értem volna haza valahonnan
kközben Réka többször felébredt, végül íő is nálam kötött ki, de fél 8 ig aludtunk

Ma délben is betettem őket kiságyba, szintén 20 percig ment a duma, félig sírásos könyörgés, de végül Laura előbb elaludt mint Réka,
én ott voltam végig mellettük de nem szóltam, mondtam nekik, hogy én már alszom, és a földön betakarozva feküdtem

nem tudom hogy mi lesz végül,
tényleg erre van szüksége, hogy babusgassuk, hát akkor nem veszem el tőle mert nekem is jó igazából,
csak néha elszakadt a cérna mikor este 9 kor még itt sétálgat felpörögve

Móni
KépKép
reunion
 
 


Móni: szerintem az jó, hogy bent maradtál náluk. Erre próbálom magam készíteni, mert ha levesszük a rácsot, akkor tuti elszabadul a pokol és nem lesz alvás szépen egyedül, ahogy eddíg.

Ma Hanga olyan aranyos volt, tértül -fordult és ahányszor elment mellettem mindíg hozzám bújt egy pillanatra, amíg meg nem simiztem és ment tovább a dolgára. Néha meglepődök mennyire kifejezőek tudnak lenni szavak nélkül is.

Na, megyek szőnyeget sikálni, mert tegnap sikeresen lepisilte Alexa, amikor a fürdés előtti pucér-futóversenyt rendeztük a lakásban. :lol:

KépKép
timi76
Ráckeresztúr
 
 


Zsófi!
Idővel el fog múlni. Balu anno félt a Teletabikból a porszívótól, később meg egyenesen a kedvence lett. Nem kell neki nagy feneket keríteni, megnyugtatod, hogy nincs semmi baj, az csak egy nagy szemű bagoly és passz. Amúgy az később is marad, hogy olyan dolgoktól félnek, amiről nem is gondolnád. Én pl. emiatt ha Balu először lát egy mesét, mindig ott vagyok a közelében, és ha látom, hogy megijedt, magyarázok.
vovanda
 
 


Zsófi!
nekem eddig fel sem tűnt, de azon a csatornán tényleg minden figurának hatalmas nagy szeme
én is kérdeztem az óvónő sogornőmet erről, és ő is azt mondta, hogy egy ideig teljesen normális

Móni
KépKép
reunion
 
 


Móni: spenot fokhagyma tejszin pici so összerittyent tésztával Csajok imádják :wink:
Zsófi: köszi megvan számod akkor majd tudunk smsezni :wink:
hu de jo lenne akkor kopasziiiii :lol:
Timi: idegen terepet megértem :wink: én se szívesen :wink: juj mikor meglett a jogsim sokáig csak Apával vezettem aztán mikor mertem már egyedül és tudtam h kell valahova mennem elözö nap elmentünk Apával begyakorolni az utvonalat :oops: :lol: :lol:

Lilypie Kids Birthday tickers
babusok
Budapest
 
 


Timi: de cuki :lol:
Móni: itt vannak képek is
http://www.obol.hu/

Lilypie Kids Birthday tickers
babusok
Budapest
 
 


Babus: az hagyján, hallanád azokat az örömsikolyokat futás közben!
Épp nézegettem az öböl képeit. :wink:

KépKép
timi76
Ráckeresztúr
 
 


Hmmmm, spenót nyami! De várom, hogy nőjön a kertben! Folyton ott fogok legelni, pedig nem is vagyok kecske-típus. :lol:

KépKép
timi76
Ráckeresztúr
 
 

Vissza: Várandósság

Jegyzetfüzet:

 

X
EZT MÁR OLVASTAD?