Új privát üzeneted érkezett!

Noba tetszik a nicked :wink:
naaa mi történhetett??? :shock: :shock:
hu aszem nekem is volt 1x ilyen h nem tudtam belépni...de aztán megjavult :shock:

Lilypie Kids Birthday tickers
babusok
Budapest
 
 


Alexa próbál Hangának segíteni átmászni a másik ágyba. Magyaráz ezerrel én meg itt röhögök csendesen. Haláliak! :lol: :lol: :lol:

KépKép
timi76
Ráckeresztúr
 
 


[quote="timi76"]A írta:timi76lexa próbál Hangának segíteni átmászni a másik ágyba. Magyaráz ezerrel én meg itt röhögök csendesen. Haláliak! :lol: :lol: :lol:

:lol: :lol: :lol:

Lilypie Kids Birthday tickers
babusok
Budapest
 
 

 
 

Sziasztok!

Bocs hogy még mindig inaktív. Szerintem ez most így lesz egy darabig. A nap nagy részét kint töltjük, mert bent csak ordítanak a srácok. Amúgy jobban. Kezd rendeződni a székletük, épp csak az orruk folyik. Éjjel megy a sódoboz, reggel, este béres csepp + C vitamin, délben ProKId probiotikum. Hát talán így átvészeljük még ezt a kis ovis időszakot! Talán egyszer a 15 hós oltást is megkapjuk :roll:

Hoztam pár képet is:

Kép
Kép

Kata
labkat
 
 


Kata: nagyon vagányak a srácok! Remélem most már marad a jóidő és meggyógyultok végre!

Alexa ma nagy röhögések közepette addíg mászkált egyik ágyból a másikba, míg nem puffant a földön egy hatalmasat. Az ütő állt meg bennem, de úgy néz ki semmi baja. Hanyatt esett, vagy leglábbis én már csak úgy láttam, de egyből kelt fel üvöltve és szaladt hozzám. Nem tudom mit csinálja, ebből előbb utóbb nagy baj lehet és ha elhúzom a Hanga ágyát akkor is kimászik. :?

KépKép
timi76
Ráckeresztúr
 
 


Kata, végre jobb hírek! Csak így tovább!!!!!

Timi, én ekkor szedtem ki nekik a két mobil rácsot a kiságy oldalából. Illetve két hét múlva jön a rendes ágyas korszak. És ha jól emlékszem anno Vanda is ezért cserélte le a minik ágyát egy évesen.

Lilypie - Personal pictureLilypie Fifth Birthday tickers
törpilla812
 
 


Törpi!
Jól emlékszel. Bár nálunk kimászás még nem volt, csak Dani végzett mindenféle balett-gyakorlatokat. A végeredményt nem akartam megvárni. :-)
vovanda
 
 


Törpi: csak nekünk nem lehet kiszedni a rácsokat, új ágyra momentán nem futja meg nem is akarom én még azt! Jó lenne, ha a mai esésből megértené, hogy nem kéne mászkálni, mindenesetre telerakom paplannal a padlót, hogy legalább puhára essen. Esetleg még azt megnézem nem lehet-e levenni az egyik oldalt teljesen, de ennyi erővel akkor nyugodtan ágyazhatnék neki a földre is, csak abból nem lenne alvás. Fenébe! :twisted:

KépKép
timi76
Ráckeresztúr
 
 


Timi, az jó ötlet, hogy egyik oldalt leveszed, IKEA-ban meg van leesésgátló 2500 pénzért. VEKERLA a márkája asszem.

Vanda, mizu? Hogy vagy? Bírod még ép ésszel? Minik? Balu?

Lilypie - Personal pictureLilypie Fifth Birthday tickers
törpilla812
 
 



Lilypie Kids Birthday tickers
babusok
Budapest
 
 


nálunk oriásesések után visszafogják magukat koppkopp hátha Nálatok is ez lesz :wink:

Lilypie Kids Birthday tickers
babusok
Budapest
 
 


Köszi lányok! Úgy néz ki le tudjuk venni az oldalát a kiságynak, de rettegek attól, hogy vége lesz a nyugodt alvásnak. :?

Zsófi: nem lehet lejjebb tenni, totál lent van a rács.

Babus: enyémek az esésből arra következtetnek, hogy ezt még gyakorolni kell, mert nem megy jól. :?

KépKép
timi76
Ráckeresztúr
 
 


Babus, hát igen, a név hasonlított nagyjából :oops: :oops:

Timi, nekünk max 1 hónap volt, míg megtanulták, hogy nincs éjszaka ingázás azért, mert nincs rács. Ma már néha Emmának reggel úgy kell átkiabálnom, hogy jöjjön csak nyugodtan, anya várja az ágyban :oops: lusta dög vagyok, de mentségemre legyen, hogy Míra rendszeresen 1 órával korábban fáraszt már :lol:

Zsófi, ha jól érzékelem, nálatok is vége a nyugodt perceknek. Bár B eddig is tett róla, hogy borzolja az idegeidet akrobatikus elemekkel. Ezt úgy is tekinthetjük, hogy újabb elemmel bővítette a repertoárt. Tudom, könnyen viccelődök, bocsi, de szerencsére többünk gyereke is megmászta már ezt a hívógató széket, remélhetőleg Nálatok sem lesz semmi gond.

Lilypie - Personal pictureLilypie Fifth Birthday tickers
törpilla812
 
 


Kata: nagyon vagányak Srácok a sapiban :lol:
Zsófi: hu de akrobata itt vki :shock: :lol:

Lilypie Kids Birthday tickers
babusok
Budapest
 
 


bukfenceznek a kanapérol a szönyegre
Lalu - eltört a lábam
Tami - nekem is eltört a lábam, szegény lábam :lol:

Lilypie Kids Birthday tickers
babusok
Budapest
 
 


Tami - hu de fáj a lábam
Lalu - hu de beütöttem a fejem :lol:

Lilypie Kids Birthday tickers
babusok
Budapest
 
 


Babus :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

Lilypie - Personal pictureLilypie Fifth Birthday tickers
törpilla812
 
 


Babus: :lol: :lol: :lol:

Zsófi: B. nagyon ügyes, enyémek csak felfelé másznak az etetőszékbe meg mindenhová, lefelé meg a gravitáció segíti őket, ha éppen nem vagyunk ott.

Ma jó kis színt szedtünk magunkra, 3 -tól fél 7-ig kint voltunk + délelőtt 1 órát. ez ám d-vitamin, nem az üveges! :)

KépKép
timi76
Ráckeresztúr
 
 


Törpi!
Ha apám szarja nem borult volna a nyakamba, ellennénk, mint a befőtt. Lassan beáll a munkám is, teljesen élhető, bár minden reggel 5kor kelek.

Timi!
Én nem számítanék arra, hogy ebből az esésből megtanulta. Vegyétek inkább le, hidd el, újra meg fogja próbálni...
vovanda
 
 


jó reggelt!

Mindjárt jövök bővebben

KépKép
noba
Budapest
 
 


Az előzőt a telefonról küldtem,ugyanis újabban onnan sem sikerült semmit írnom,pedig akkor jobban itt tudnék lenni,ugyanis a géphez nem engednek,de a telefon nem zavarja őket,meg a kertben is működik a wifi.

Törpi,takarító brigád édes :lol: Nagyon kreatív vagy,én sajnos nem érzek késztetést ilyenekhez.Pedig kelleni fog,unokatesóék is olyan szép dolgokat készítenek,akár karácsonyra,akár húsvétra,már egész pici kortól.

Lkata,milyen jó gyerekeid vannak :lol: szépen elhomokoznak :D Hú,milyen nagy a trambulin,én kissebbre gondoltam...ugrálsz még?Fiúk is szoktak rámenni?

Timi,nem irigyellek az ágy miatt,de azért leesésgátlót mindenképp tegyél,ezek szerint Babustól hiába vártuk a beszámolót,tőled halljuk hamarabb :lol:

Zsófi,gyorsabban fejlődnek mint gondolnád :lol: Már nem bízhatsz semmiben,ami eddig nem ment nekik,azt is megcsinálják.Duma is biztos beindul majd,enyémek a játszón tanulnak meg sokmindent,hasonló koru cserfesebb gyerekektől.

Törpi,Babus,dumák nagyon jóóóóóóóók! :lol:

Nálunk Noémi válaszolgat,megmondja,hogy hány éves lesz,és a nevét,aztán mondja,hogy játszi és hogy Lili,mert tőle tanulta,hogy "tettő" éves lesz :lol: Azt hittem,hogy ez egy "betanult" szüveg,de rájöttem,hogy tudja,hogy a kettő az mit jelent,mert a dominón két kutyus van,és arra is mondja,meg a tányéron amikor két falat maradt,arra is mondta,hogy tettő.

Mi szombaton elutazunk Zalába,hú,lassan két évesek vagyunk,és még csak 1x voltunk,jó lenne sűrűbben is menni,unokatesóék annyira szeretnek ott lenni,meg annak idején apa és a testvére is nagyon szeretett menni.Persze a listámat megint nem találom,majd írok másikat.És végre nem kell babakocsit vinni,persze aztán rájöttem,hogy a kismotor is sok helyet foglal :lol:

KépKép
noba
Budapest
 
 


Jó reggelt!

Alexa mászik, nekem rohamosan ritkul egyébként sem dús hajam. Pedig úgy reménykedtem, hogy az esés után nem fog mászni! :(

Megyek is öltöztetni mielőtt megint zuhanás lenne. Még jó, hogy éjjel alszik és eszébe sem jut! Kopp-kopp-kopp

KépKép
timi76
Ráckeresztúr
 
 


Timi! A videot csak lestem, amikor fél teste kilógott Alexának kifelé
Nagyon nem irigyellek
a mi ágyunkank is le lehet venni az elejét ikejás, de ahogy forgolódnak éjjel, az egész szobát be kéne vetni párnákkal paplanokkal

Képek nagyon jók :D :D

Duma:
Nem hiszem hogy ennyi idősen már székfoglalót kellene tenniük :D
aztán majd be sem áll a bagólesőjük :lol: :lol:

mi megint mamánál,
nem is tudok csak olvasni néha,
megy a hintázás orrvérzésig, meg a homokozás is menne, de megszállták a hangyák és fogalmam sincs hogyan lehetne kiirtani őket a homokból
és aludni meg nem szeretnek, most ugy tűnik minden perc amit alvással töltenének időpocsékolás :twisted: :twisted:
van egy ilyen ismerősőm :oops: :oops: aki mielőtt ikrei születtek ilyen volt

Móni
KépKép
reunion
 
 


Délelőtt játszón voltunk, Nyulaszékkal meg Babusékkal. Tök jó az a játszó! Hanga nagyon elemében volt, mindenen ment, mászott, csúszott, lógott, Alexa meg a végére oldódott csak föl. Érdekes, hogy az egyébként itthon tomboló lányom idegenben mennyire jókislány. Remélem ez nem marad teljesen így és bátrabb lesz, nem csak a végén. Viszont most olyat kellett tennem, amit még soha, Alexát altatnom kellett és kb. 3/4 óra volt, mire sikerült elaltatni. :shock: Nem tudom meddíg fog aludni, tartok tőle, hogy nem sokáig. :?

Vanda: az a gáz, hogy nem merem levenni a kiságy oldalát, amíg nincs leesésgátló, mert álmában rengeteget "megy" és folyton potyogna lefelé. Az csak a legkisebb gond, hogy oda lenne a nyugodt alvásunk, mert azt túlélem. Most sem próbált kijönni vagy Hangához átmenni, pedig esze ágában sem volt aludni, ugrált, énekelt, de nem mászott. És közben tudom, hogy az ördög nem alszik.

Móni: alvást sajnálom, meg a hangyákat is. Mi a helyzet a járással?

KépKép
timi76
Ráckeresztúr
 
 


Móni, a fagyi visszanyal???? :lol: :lol: :lol: :lol: Hidd el, tinédzser korukban már Te is fogsz tudni pihenni, mert akkor meg ki sem fogod tudni robbantani őket az ágyból délelőtt. Csak addig kéne valami jó recept, hogyan éljük túl, mi? :wink:

Nyuszi, májustól én is élesben tudok beszámolni a rendes ágyas tapasztalatainkról, szülinapra kapják a leesésgátlót. Többek között persze, mert ezt nem hinném, hogy díjaznák :lol: De én is örülnék, ha Timi beelőzne és már lenne pár tippje nekem. Bár ugye nálunk már szabad a mozgás, max a kuckózás miatt lesz kicsit idegen nekik az új helyzet, mert ugye az a rácsok nélkül nem megy akárhol. Már napok óta nyugisak voltak az éjszakák, egyszer kényszerültem csak közöttük aludni matracon, meg ma masírozott be Míra 4-kor közénk, de ez legyen a legkevesebb. A gond csak az, hogy napok óta éjfél után fekszem, mert ezekkel a vackokkal szórakozom, ahelyett, hogy aludnék, és persze a reggeli kelésnél a lányok ezzel nem foglalkoznak, 7-kor riasztás van kakaóért :? :lol:
Noncsi nagyon ügyes!!!!!! Aranyom, alig várom, hogy hallhassam a csiripelését!


Timi, nyugi, éjszaka vannak olyan kómásak, hogy nincs mászkálás. Ez nem az alváshoz kötődik, hanem a mozgásigényét vezeti le. Én ezért vetettem a mászókát, persze mindhiába :lol: Most őrült barátnőktől kaptunk egy minitrambulint, de azt is minek, az ágyon és a fitness labdán sokkal jobb ugrálni. Ilyenek a gyerekeink és kész. Ezt el kell fogadnunk, fel kell dolgoznunk, és hagynunk őket, csakis úgy ügyesednek meg, úgy szereznek biztonságot, magabiztosságot. Biztos felelőtlen anya vagyok, de roppantul nem tudok már szívbajt kapni egy-egy esés, leesés után. Van sírás, vigasztalás és ennyi. Ezerszer elmondom, hogy veszélyes, fájni fog, doktor bácsihoz kell menni... mindhiába. Addig csinálja, míg tuti biztos nem lesz a dolgában és akkor már nekem sem kell ott lennem mellette biztosítókötél gyanánt :? :oops:
Mi is reggeltől estig kinn vagyunk, mégse fogja őket nap. Valami hiba lehet a Nappal erre felé :roll:
Jut eszembe, Neked tetszett annyira a futóbicikli. Ismerősöm tud hozatni 4500-ért Angliából. Ha érdekel. Vagy bárki mást.

Lilypie - Personal pictureLilypie Fifth Birthday tickers
törpilla812
 
 


nagggyon jo volt játszó mééééééég több ilyet lééééééccccci :wink:

Lilypie Kids Birthday tickers
babusok
Budapest
 
 


én iiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiis!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! :( :( :( :( :(

Lilypie - Personal pictureLilypie Fifth Birthday tickers
törpilla812
 
 


Törpi: tudsz mutatni vmi linket a futobrinyohoz???

Lilypie Kids Birthday tickers
babusok
Budapest
 
 


Törpi: futóbringa ajánlatot köszi, de most még nagyon korai lenne, pedig jó áron lenne! Meg a megnyugtatást is. Felelőtlen? Te? Akkor én mi vagyok??? Én sem ugrom esésre, sőt! Eleve ők fel sem veszik a kisebb eséseket, felkenek és rohannak tovább egy árva nyikk nélkül. Kiságyból kizúgásnál sem mentem oda, hanem megvártam míg felkel és odajön, másképp nem is láttam volna, hogy van-e nagyobb baj.

Babus: megyünk most már mi is időnként. Tényleg szuper az a játszó!

KépKép
timi76
Ráckeresztúr
 
 


Babus, próbálok szerezni honlapcímet. Elmondás alapján hercegkisasszonyos a csajszis, nagyon szép.

Timi, talán akkor is tudok majd szerezni, mikor már Nektek kell.
Szerintem ez így jó. Az élettől is kapni fogja a pofára eséseket, szegény pláne, mert lány, szokni kell :? Most kérem, senki ne kövezzen meg! :oops:

Zsófi, mikor tetted le őket, hogy már fenn is vannak? Mennyit aludtak????

Lilypie - Personal pictureLilypie Fifth Birthday tickers
törpilla812
 
 


Nyuszi: ugrálok, ha engednek, de nem sokat sajnos. Egyfolytában figyelni kell őket amikor kint vagyunk, amikor meg alszanak, főzök épp vagy összepakolom a romokat. minap itt volt egy kedves ismerős először a lakásban, hát égett a pofám, pedig előző nap pakoltam, és porszívóztam, mégis olyan szemét domb volt :(
De mondjuk ma bementem Gergővel, és igaz piciket, de tudtam ugrálni és ő is nagy élvezte :D
Egyébként 240 széles a trambulin, és 220 magas a háló rajta.

Kata
labkat
 
 


Kata: jaj ne izgulj, én is mindig rácsodálkozok h bszus tegnap porszivoztam aztán semmi se látszik :evil: :lol: :lol:
fu nagyon klassz lehet ugribugri, Lányok élvezik?
Zsófi: nekünk tavaly Maus szandi volt, nagyon szerettem, sztem idén is olyan lesz és van supinált is ha az kellene majd Taminak :lol:
Törpi: aszem akkor lehet h tudom h milyen ikresen olvastam h akcijos de az nem tetszett annyira :oops:
nálunk csak ágyikó májusban lesz, Apa nem nagyon tud elszakadni melobol mostanság sajnos :( evvan :?
délután elmentünk Csajokkal fagyizni a közelibe, nagyon aranyos volt eladonéni kaptunk 2 félgombocot :lol:

Lilypie Kids Birthday tickers
babusok
Budapest
 
 


jaj nagyon vicces volt mentünk a fagyizohoz és volt ott egy fehér harcikutya, az a kopasz hegyesorru felállo vágott fülü...nem tom a fajtáját :oops: Tami felkiált h kecske :lol: :lol: gazdik akkorát nevettek :wink:

Lilypie Kids Birthday tickers
babusok
Budapest
 
 


Babus: :lol: :lol: :lol: Trambulin mióta van, már nem is annyira érdekes. Tényleg olyan fura Vera, mert sose lehet eltalálni, hogy minek örülne. Épp mint én. Mert minden csak addig szép és kívánatos, ameddig nem az övé, aztán meg örül egyet, és nem is játszik a játékaival. Hm, nekem sem jó pl meglepetést szerezni. Könnyen megun dolgokat, épp ahogy én. Már annak örülök, hogy mostanában olyan sokat rajzol :)

Remélem mindenki egészséges!

Kata
labkat
 
 


Babus: :lol: :lol: :lol: pitbull-kecske? :lol:

Ma esti műsor: fürdés, táp az ágyban, jóéjt puszi, ajtó becsuk, K. kiment locsolni én folytattam a felmosást közben hallgattam a nagy röhögéseket a szobájukból. K. bejött, bement hogy rendet rak, mert már a sikongatásnál tartottak, hát egyből pisszegett, hogy most azonnal fényképezőt vigyek, ugyanis Alexa Hangánál, Hanga keresztben hanyatt, Alexa ül mellette és csikizi, ahogy mi szoktuk őket. Persze szétrebbentek, amikor bementünk. Beterítettem paplant, párnát az ágyaik mellé, még mindíg megy a duma, lehet együtt fognak aludni, mint a pocakomban. :lol:

KépKép
timi76
Ráckeresztúr
 
 


Takarítás nálunk esélytelen, apa szokott mikor nem vagyunk otthon
mikor alszanak akkor mozdulni sem lehet, a papírvékony falak miatt, este meg már kedvem sem lenne amúgy

Timi! elevenségből tuti túlszárnyalnak mindenkit lányaid :lol: :lol: :lol:

Járás: kezdi hajlítani a bal lábát, de sokszor látom hogy húzza
az első meg az utolsó videon ő megy
lakásban egész jó, kinn a szabadban alig megy kézfogás nélkül
https://picasaweb.google.com/gyulafalvi ... YmPzcGuGQ#

Babus:kecske :lol: :lol:

Móni
KépKép
reunion
 
 



Móni
KépKép
reunion
 
 


Babus, meglásd, zoológusok lesznek :lol: :lol: :lol: keresztezik ők még a kecskét a pitbullal :lol: :lol:

Zsófi, gyönyörűek!!!!!!!! És milyen csinosak :wink:

Móni, asszem azért ez után a videó után már megértem, miért aggódsz, de tuti ki tudják ezt még küszöbölni ilyen fiatalon. És roppant irigy a szép nagy hajukért :wink: Azon meg ne aggódj, hogy nem akar kinn menni, én lányaim idén tavasszal kezdtek el fűben menni, tavaly ősszel még cipeltették a feneküket :? Pedig ők már 12-13 hósan mentek. Majd beindul ez is!

Lilypie - Personal pictureLilypie Fifth Birthday tickers
törpilla812
 
 


Móni: Alexa is hasonlóan kezdte a járást, nem hajlott a térde, most meg nem érem utol, úgy fut. Szerintem is simán helyrehozható és rendben lesz a járása.

Zsófi: nagyon helyesek és csinik! Jó bölcsizést, majd mesélj mi volt!

KépKép
timi76
Ráckeresztúr
 
 


Írtam nektek délután,és sehol nincs,persze telóról küldtem,de miért nem működik,pedig eddig jó volt arról is :(

Móni,szabadban azért nehezebb menni,egyenetlen a talaj.Mit mond erre a dévényis?Ja,és nagyon cukik :D

Hangyák,nem rejtettek valami kekszet,vagy kiflicsücsköt a homokba?Esetleg túrd át picit,biztos valamire mennek,hátha megtalálod az okot.

Törpi,nemsokára meghallod a csicsergésüket,persze ha a lányaidtól szóhoz jutnak :lol:
Futóbicaj hány éves kórtól van?Fiúsban is lenne?A linket én is megköszönném!

Timi,altatni kellett :shock: Csak nem túlpörgöt? :lol:
És most este?Még megy a csikizés?Egy ágyban alszanak? :lol:

Zsófi,én is egyedül szoktam,bár jobb ha van ismerős,aztán lassan az egész játszó ismerős lesz,vannak új barátaink,én most élvezem nagyon.Minden nap megyünk.
Én is szandit hajtok,szerintem holnap megint megnézem a deichmannban :roll:
Böööööööööölcsi,hajrá :wink: Csinik vagytok,valahova indultatok,vagy mindig így járatod őket?Mi mackóban nyomjuk itthon meg a játszón :oops:

Lkata,nálunk is ez van,kitakarítok,aztán semmi nyoma :x
Jó nagy ugráló :D

Babus,kecske :lol: :lol: :lol:
milyen ez a maus szandi?


Lányok,játszót mi is élveztük,gyertek máskor is!Babus lányai már kész hölgyek,persze még mindig képtelenség megkülömböztetni őket,de nagyon helyesek :D Timi lányai, is,na az akrobatika a játszón is megvolt,amire mi 2 hete bírunk csak fölmenni,arra a nálunk 3 hónappal fiatalabb Hanga és Alexa vígan mászott fel :lol:

KépKép
noba
Budapest
 
 


Jó reggelt-vagy hajnalt! :?

Nem aludtak együtt végül, de nehéz volt Alexát meggyőzni, hogy ne másszon át.

Nyulasz: de, túlpörgött, mindíg túlpörög a játszóházban is, vagy ha valami neki való helyen vagyunk, de eddíg nem kellett a karomban altatni. Hanga persze már a kocsiban az utolsó métereken bealudt, de neki itthon sem okozott gondot, hogy a tombika mellett beájuljon. :) Nagyon jó volt a játszón, irigy is érte, hogy minden nap mehettek és felnőtt társaság is van. Én lassan elfelejtek értelmesen beszélni. :(

KépKép
timi76
Ráckeresztúr
 
 


Ha már így ráérek, dobok pár képet:

Kép Hanga így egyensúlyoz és ugrál a csacsin Kép Alexa a térelválasztó tetején Kép Hol a gyerek? Kép Hagyományosan olyan unalmas Kép Esti buli alvás helyett Kép

KépKép
timi76
Ráckeresztúr
 
 


Jó reggelt!

Timi,mi történt? :shock: Kidobott az ágy? :lol:
Kis akrobatáid vannak :lol: Nagyon édik együtt az ágyban :wink:

KépKép
noba
Budapest
 
 


Nyulasz: ja, szenya ágyunk van, néha nem bír magával és kirugdos! :lol: Meg Alexa megint nem tudta hol van, pelenkázó felé fejjel beékelődve a sarokba, tehát fordítva mint kéne és ez neki óriási problémát okoz, aminek a megoldásához elengedhetetlen némi szülői segédlet. :lol: Én meg nem bírtam visszaaludni, viszont megfőtt a bableves, már csak a szilvásgombóc van hátra. :D

KépKép
timi76
Ráckeresztúr
 
 


hu micsoda hajnali járat van itten :shock: :shock: :lol: :lol:
Timi: nagyon édesek :wink:
jaaa tényleg pitbull :oops: :lol:
Zsófi: szépek :wink: bölcsidrukkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkk
tényleg nagyon kis csiniben vannak :wink:
Móni: hedemekkorátnöttek Csajok :shock: :shock: :lol: sztem biztos változik még a járás, a dévényes mit mond? ééés igen hu de kis hajasbabák lettek :wink:
Nyulasz: pedig most nem is voltunk egyformában :lol: :lol:
maus szandi
http://aprolabak.hu/653-maus-gyerekcipo ... 20-23.html
itt tök jo áron van bár ha hozzájön a posta már nem is biztos, de most foggalmam sincs mekkora kellene lehet nyárra már kicsi lesz a 23, aszem majd inkább boltban keresek

Lilypie Kids Birthday tickers
babusok
Budapest
 
 


képzeljétek 7kor keltünk :lol: KOPPKOPP na jo 1x kelt éjjel Lalu inni :lol:

Lilypie Kids Birthday tickers
babusok
Budapest
 
 


Babus: hurrá alvás! :D A jóidő és a fagyi csodákra képes! :wink:

Zsófi: akkor most drukk a munkahelyhez meg a bölcsihez!

Bocsi, már megint bosszankodok a lefekvés-mászás-röhögés-6x renbetevés miatt! Elhúztam Hanga ágyát, kb. 30 cm-re (többre nem lehet, mert ott az ajtó), hogy Alexa ne tudjon átmászni. Nem tudom hogy csinálta, de átment. :( Kezdem feladni. :( Krisztián kitalálta, hogy a két ágy közé berakja valahogy a járóka egy darabját, hogy jó magas legyen, amíg nem tudunk venni leesésgátlót. Ha hazaér melóból barkácsolhat.

KépKép
timi76
Ráckeresztúr
 
 


Zsófi, remélem Nektek sima ügy lesz a bölcsi! Szurkolok! Nálunk túljelentkezés van, és mivel az én lányaim a legfiatalabbak között vannak, lehet, hogy nem kerülünk be a helyi oviba. Most már csak azt kéne akkor tudnom, mi a fenét csinálok :shock: :?

Timi, gyönyörűséges lányaid vannak!!!! Azért a szobai csúszdáért fáj a szívem nagyon, lányok is imádják vendégeskedéskor. Hozhattak volna barátnők ilyent trambulin helyett, mert azt nem használják. De majd én vadászok teszen fillérekért ilyet, úgy döntöttem :oops: Ügyesek, akrobatikusak, le a kalappal, hogy még ép ésszel bírod. Hajnali főzés? Hasonlóan őrült vagy, mint én az éjszakába nyúló pepecseléseimmel. Csak a Te tevékenységednek legalább van haszna :roll:
Barkácsolás helyett fusson IkEA-ba apa :lol: :lol: :lol: :lol: :wink: Tudom, azt ki is kell fizetni. Én is anyámékra sóztam ezt a terhet :oops: :oops:

Babus, éljeeeeeen!!!!!! Én sem agyon merem leírni az éjszakáinkat, mert még megbosszulja magát 8) Vicces volt ma reggel; Emma rendszeresen fél8 körül tipeg át mellém, de Míra már fél7-kor kakaót követel apja lábánál. Mivel tegnap nagyon későn (fél2-kor) feküdtünk, apát igencsak nehéz volt kirobbantan az ágyból. Míra végülis feladta, derékszögben behajolva, feje, hasija az ágyon fekve, de ugrásra készen lábbal a földön bepillendt :lol: Persze amint apja mozdult, hogy kel, abban a pillanatban kipattant a szeme és nem gyenge szövegelés mellett rongyolt kakaót csinálni. Majd mikor Emma is felébredt, leszólt apjának a konyhába: Emma kéri a kakaóját :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
Én már nyárra 23-asokat vette, a csajoknak, most 21-22 a méretük. Ilyen hatalmas lábaink lennének???? :shock: Vagy ilyenkor már kicsit lassabban nő a láb?

Nyuszi, alig várom, hogy érkezzetek! Szerintem elcsicseregnek egymással, nem lesz abban hiba :wink:
Bicót nem tudom, mikortól lehet, talán Babus lányainak már jó, enyémeknek szerintem még kicsit korai. De mivel mi nem vagyunk nagy bringások apával és a csajok sem motoroznak napjában 2 alkalomnál többet, azt is a lakásban csak, kinn nem, furcsa mód, így én csak jövő nyuszira veszek nekik pótkerekes bringát, amiről a két pótkereket majd leszereljük aktuálisan. Ez a futócucc nálunk ki fog maradni :oops:

Lilypie - Personal pictureLilypie Fifth Birthday tickers
törpilla812
 
 


Hoztam egy rötyögős videót, nem a legjobb, de azért cukik:

http://www.youtube.com/watch?v=bH_KGUVmAn4

De jó képe Zsófi, annyira szépek. És Timi a csajok is, mennyit változtak már, és milyen kis helyesek!

Kata
labkat
 
 


Törpi: Míra :lol: :lol: :lol:
Ép ész már rég nincs! :wink: Jaja, majd ha lesz fizetés megyünk az ikeába, a veszprémi állatkertet nem vagyok hajlandó beáldozni érte, mert sajna vagy-vagy.
Csúszda tényleg jó, szeretik, de nektek már a nagyobb kellene, ezt csak abból szűrtem le, hogy enyémek is kinőtték ezt pár nap alatt, de azért még használják, ha nem is úgy, ahogy kéne.

Kata: helyesek és most ők is sokat változtak szerintem.

KépKép
timi76
Ráckeresztúr
 
 

Vissza: Várandósság

Jegyzetfüzet:

 

X
EZT MÁR OLVASTAD?