Új privát üzeneted érkezett!

Klarissza, annyira sajnálom! Nagyon drukkolok nektek!!!

Kivancsika, lehet, hogy írtad már, ha igen, bocs. :oops: Nálad miért lesz programozott császár?

Majga, május 16 nekem is jó.

Csajok, lenne egy kérdésem: pár napja marhára fáj a gyomrom, olyan gyomorszáj magasságban, de mindig csak étkezés után, aminek következtében csak nagyon kis adagokat tudok egyszerre enni. Ez lenne a gyomorégés? Vagy az étkezések között, üres gyomornál alakul ki?

anabique
Budapest

Köszi Lina

205.ben vagyok egy sorstársammal de Ő már 32 hetes és még sosem vérzett be jó neki!!! Viszont most én is örülök, mert az uh alapján szépen növöget a babuci, tehát rendesen táplálja a méhlepény ami az én legnagyobb aggodalmam. Oxigént is kap rendesen mert most a feje is sokat nőtt.

Ana amikor nekem gyomorégésem van akkor szintén a gyomrom fáj és sokszor eszem keveset viszont ha olyat eszem akkor a torkom is fáj mert feljön a savam.

Kép Kép
Kép Kép
klarissza36
Kecskemét

Klarissza
Kitartást, a lényeg, hogy a babával minden rendben és ütemesen növöget!

Ana
Valószínűleg a gyomrod ég, az érzés legalábbis (nekem) mindig gyomorszáj környékéről indul és a legrosszabb - ahogy Klarissza is írta -, mikor már a torkodat marja a sav :roll:
Várandósság alatt bármikor kialakulhat, nem függ össze sem azzal, hogy mit eszel, sem azzal, hogy mennyit.
Én például ehetnénk 3 napon át pattogatott kukoricát kölesgolyóval, akkor is égne...
Most Maalox-ot szedek rá, ha már nagyon nem bírom.

Addisz

KépKép

KépKép
addisz
Budapest III. kerület

Pihe
Már tegnap is akartam írni Neked, de aztán kiment a fejemből. Szóval vettem Exxemát, mert a Halicar már semmit nem ért. Péntek óta használom most ezt, a folt sokkal kisebb lett és halványul is, viszont azóta sokkal jobban viszket! Tehát múlik, de valahogy a viszketést felerősítette. Te tapasztaltál ilyet?

Addisz

KépKép

KépKép
addisz
Budapest III. kerület

Klarissza kitartás, minden plusz nap ajándék.
Nekem is szokott égni a gyomrom, nálam a hideg tej vált be rá.

Lilypie First Birthday tickers
Lilypie Third Birthday tickers Lilypie Kids Birthday tickers
lucababa75
Szeged

Nem értem még be magammal az olvasással, mert itthon vagyok Pesten és ugye az egyenlő a rohangálással, csak meg szerettem volna gyorsan osztani veletek az örömömet. A barátnőmnek ma hajnalban megszületett a második kisfia.
Képzeljétek, este 10kor megrepedt a burok és a baba 1:07-kor már meg is született ... irigykedem :)

Este próbálom beérni magam és majd reagálok :)

Kép
Kép
rokakoma2
Budapest XIII. kerület

Klarissza, nagyon rossz lehet, főleg úgy, hogy otthon van 3 gyerek :(

Rokakoma, én most várom a hírt, barátnőmnél kb fél órája repesztettek burkot :) (magas pulzus miatt a babánál) Olyan izgalmas ez :) , főleg belegondolva, hogy hamarosan rajtunk a sor :shock: :lol:
20140901114303

Megvan, megvan! Mármint megszületett a barátnőm (második) kislánya :lol:
20140901114303

Gratulálok az újszülöttekhez! :)

Május 16. elvileg jó lenne, de nem biztos, hogy lesz kedvem felbuszozni Pestre :oops: meg férjecském már nem engedi, hogy össze-vissza mászkáljak, mondván ha már úgyis betegállományban vagyok, használjam ki, és ne rohangáljak, ha nem muszáj...

Klarissza
Sajnálom, hogy feküdni és izgulni kell, de örülök, hogy jók az eredmények, és persze drukkolunk, hogy még bent maradjon a babácska! Holnap megyek az Izsákira, ha gondolod, beugrom dél-fél egy körül, bár még nem tudom, hogy alakul a holnapi programom. Egyáltalán be lehet menni ilyen ebédidőben? És miről ismerlek meg a 205-ben? :) Laptop lesz Nálad? :lol:

Addisz
Sajnálom, hogy még mindig ég a gyomrod, és a viszketés se jobb :(

Lányok! Sokan írtatok már a különféle gombákról és krémekről, de nem emlékszem a nevükre. A dokimnak az elejétől mondom, hogy több a folyásom, de eddig nem érdekelte, mondván hogy természetes. Most viszont a Gynoxin 3 db-os hüvelykapszulát mondta, hogy alkalmazzam. Na vajon mi van az ellenjavallatban?? Terhesség és szoptatás esetén nem ajánlott. Másnak is kellett már ezt "szednie"?

Lilypie Pregnancy tickers

Lilypie Fourth Birthday tickers
Lilypie Second Birthday tickers
gil

GIL:TE HOL LAKOZOL?MENNYIT KÉNE BUSZOZNI?

AKINEK JÓ A MÁJUS 16:HOVA MENJÜNK?HOL RANDIZZUNK?ÉS MIKOR?(ÉN REGGEL UH-RA MEGYEK A RÓKUSBA UTÁNA GONDOLTAM :D )

KépKépKépKép
Kép
majga
Dabas

Majga
Kecskemét mellett:) nincs messze, tudom :oops:, ezért is költöztünk ide Bp.-ről :)

gil

gil,
jöhetsz velünk kocsival, csak Lajosmizséig repítsen el a férjed :lol:

brunhild,
gratulálok a barátnődnek a picilányhoz. És így, hogy megszületett jó lett a pulzusa?

KépKép
KépKép
KépKép
linacska

Leo: remélem minden rendben felétek. Minden ok tornádó téren?
Ana: a szemem miatt volt úgy eddig, hogy császi lesz, de ma voltam dokinál és azt mondta, hogy nem indokolt, készülhetek a sima szülésre :) Bár én már nem tudom mi lenne jó...
kivancsika
Budapest

kíváncsika,
én még csak simán szültem, az biztos, hogy az ott és akkor fájdalmasabb, de ahogy kicsusszan a baba, méhlepény, meg ha kell összevarrtak, utána gyakorlatilag minden olyan, mint előtte. (kis túlzással, de másnap már biztos). A császár meg azért csak egy műtét, hosszabb a felépülés, még ha kevésbé fájdalmas is maga a szülés. Ha lehet, én maradnék továbbra is a simánál :lol:

KépKép
KépKép
KépKép
linacska

Ana
Gyomorégés nagyon sokféleképpen jelentkezhet :?

Kiváncsika
Philadelphiában csak hatalmas eső volt...

Gil
Általában minden gyógyszer tájékoztatójában az van, hogy terhesség alatt ne alkalmazza... Ha az orvosod ezt javasolta, akkor használd nyugodtan!
(leginkább helyi hatást fejt ki, csekély a felszívódás)

Kép
mrsleo
Debrecen

Gil 1-es ágy és bármikor lehet jönni a második emeletre csak a harmadikon van látogatási rend. és igen laptop lesz nálam :lol:

Kép Kép
Kép Kép
klarissza36
Kecskemét

Klarissza
Nagyon drukkolok!

Császár/ sima szülés
Mindegyiknek vannak előnyei, hátrányai. Gondosan kell mérlegelni, hogy az anya, a baba érdeke mit kíván...

Kép
mrsleo
Debrecen

Lina
Ez jól hangzik! :) Köszi! A férjeddel mennél? Hacsak nem nagyon hajnalban mentek, elbuszozok majd Lajosmizsére, ha a buszmegálló nincs túl messze tőletek, és jó úgy Nektek.

Leo
Köszi a megnyugtatást, akkor bevetem! :)

Klarissza
Ok, akkor valószínűleg benézek holnap :) az egyes ágy mondjuk nem mond semmit, de majd a laptopot nézem :) Esetleg legalább a keresztneved megírhatnád priviben, hogy ha megkérdezik, kit keresek, legalább azt tudjam :)

Ana
Nekem a gyomorégésem olyasmi, mintha iszonyú éhes lennék, pedig nem vagyok az, de azonnal ennem kell olyankor.

gil

Linacska, köszi, nem tudom....4.kor született, 6-kor beszéltem utoljára a férjével, akkor még mindig vizsgálták a babát, nem vitték vissza. nagyon remélem, hogy minden rendben van, szülés után azt mondták, minden ok...
20140901114303

gil,
igen a férjemmel mennék. Van egy srác, akit hordunk Pestre, ő a 7:20-as busszal, vagy kocsival jön ide. Mármint a busz ér ide 7:20-kor. Akkor már muszáj indulni, így sem ér ugye be 8-ra, de fél 9-re illik :lol: Viszont este csak 5 körül indul haza jó esetben.

brunhild,
Lili is tachicard volt, nézték naponta nst-n, de azt mondták, hogy elvileg szülés után rendeződik. Így is volt.

KépKép
KépKép
KépKép
linacska

Remélem igazad van!

Én ma egyedül vagyok Nimróddal, férjem este munka után elvitte a nagyokat a szüleimhez húsvétig (dolga volt arrafele, ezért tudta őket elvinni, ő holnap jön vissza, együtt pedig szombaton megyünk). Nekem ma kapkodós napom volt, délelőtt pakoltam, mostam, vasaltam, suliba mentünk Eteléért, tovább pakoltam (miközben a srácok már tűkön ültek, hogy mikor indulnak végre), aztán fél 7-kor indultak el, én is akkor mentem Nimróddal templomba megbeszélésre Etelének az első áldozása miatt, ott Nimród beesett a pad alá :) , de amúgy elég jól bírta 8-ig, hazajöttünk, evett, lefektettem most pedig végre lazsálok kicsit :lol:
20140901114303

Jó reggelt :)

Én is itt, túl megint egy rossz éjszakán, már alig tudok aludni :roll:

Viszont 30+0 :lol:

KépKép

KépKép

Kép
panndi

Gil az egyes ágy balkéz felől az első, Kovács Klára néven futok :wink:

Panndi de jó!

Kép Kép
Kép Kép
klarissza36
Kecskemét

Panndi, gratulálok! Hogy telik az idő!
20140901114303

Sziasztok:)

panndi, gratula a 30-hoz:) Tényleg repülnek a hetek...én nagyon megállítanám még mindig... durva hogy már én is 27 vagyok. :shock:

klarissza, Neked kitartást, olvasom hogy kórházban vagy. :( Remélem még sokáig 2in1 lesztek a kisbabáddal:)

gil, milyen szép neve lesz a kisfiatoknak :wink:

1-2 hetes Sebi képek, akit érdekel:

Kép

Kép

A múlthéten 921 grammnak mérték :) Teljesen átlagos egyelőre:)

Csöppke, Domka(2006), Lóci (2008) és Sebi (2011) anyukája
www.csoppkeblog.hu
www.csoppkendo.hu
csöppke

Hú bocsi, kicsit nagyok lettek a képek. :oops: :lol:

Csöppke, Domka(2006), Lóci (2008) és Sebi (2011) anyukája
www.csoppkeblog.hu
www.csoppkendo.hu
csöppke

sziasztok!

gratula a babókhoz! :) reméljük minden mindenhol rendben lesz!

Sajna a tali nekem nem jó, én is dolgozom, a hétfők meg különösen mozgalmasak.

Addisz: nekem nem viszket a krémtől, sőt, inkább megnyugszik tőle. A Halicartól viszont rettenetesen viszketett. Érdekes, mennyire máshogy reagálunk a krémekre :)

Ana: nekem is rettenetesen ég a gyomrom, meg a nyelőcsövem, és gyakran a torkom is. hideg joghurttól jobb szokott lenni.

Panndi: GRATULA!!! :lol: :D már csak 70 nap!

szurkoljatok nekem, este megyek UH-ra :)

hopihe79
Budapest

CSöpke, nagyon jók a képek! Mennyire jól látszik már az arca!
20140901114303

Panndi
Húúú, 30. hét! Gratulálok!

Brunhild
Gratulálok én is a barátnőd kislányához! Van már hír róla?

Ma megvettem a port a patikában a holnapi terheléses cukorhoz, úgyhogy hajnalban otthon ezzel kezdek...grrr....

Addisz

KépKép

KépKép
addisz
Budapest III. kerület

Sziasztok!

Lehet még csatlakozni? :)
Nemrég találtam Rátok, és látom, hogy még kecskeméti kismamák is vannak!
Mi is itt lakunk, van egy közel 4 éves nagyfiunk, és most várjuk a kicsi lányunkat.

Lilypie Maternity tickers

Csöppke: a bal alsón mosolyog :) nagyon édesek a képek, nem baj hogy nagyok, legalább jól látszik :)

hopihe79
Budapest

Kriszta
Persze, hogy lehet csatlakozni, üdv a csapatban és gratulálok a babához :)

Addisz

KépKép

KépKép
addisz
Budapest III. kerület

Addisz: nem olyan rossz az! :) kell bele citromlé, és legyél nagyon szomjas, akkor gyorsan csúszik! :)

Kriszta: Üdv itt! :) nagyon szép neve van a kisfiadnak, leánykádnak mi lesz a neve?

hopihe79
Budapest

Csöppke
Nagyon szép képek, tényleg tök jól látni már a vonásait!

Pihe
Drukk az esti uh-hoz!!! Képek lesznek?
Nekem is jobb látványra a foltom sokkal, ennek ellenére folyton vakaróznék, nagyon érdekes kombináció :)
Teszek majd a lötyibe citromot, de nekem az sem segített anno... Otthon megiszom, elviszem Lucát az oviba (remélem a trutymó bennem marad), aztán irány a kórház!

Addisz

KépKép

KépKép
addisz
Budapest III. kerület

azt mondta valaki az is jó, ha előző este megcsinálod, aztán éjszakára berakod a hűtőbe.
Elvileg lesznek képek is :) ha nem alszik, és jól lehet látni, akkor átkapcsolnak 4Dre. :) majd eszek csokit, múltkor bejött, alig tudtak nyaki redőt mérni :)

hopihe79
Budapest

Köszönöm szépen!

Hópihe: köszi szépen, a kislányunk Jasmin lesz! Külföldi a férjem, nem vagyunk ám megbolondulva, hogy ilyen neveket adunk! :lol:
Hanga is nagyon szép egyébként!!
Akkor remélem a Te babád szépen megmutatja majd magát este, nem olyan szégyenlős mint az enyém. Múlt héten voltam, a kezét, a lábát is az arca elé tette, sőt a biztonság kedvéért még a köldökzsinór is ott volt. Szóval nem kapcsolt át 4D-re a doki. :(

Addisz: juj, ez a szirup pocsék lehet... Nekünk itt Kecskeméten nem kell inni, csak normálisan reggelizni. Nem tudom, hogy így is biztos-e az eredmény....

Csöppke: szuper képek! Ki tudtok venni valami hasonlóságot?

Klarissza: szegény, nagyon rossz lehet ez az ideg. én is 20 hetes korig vérezgettem folyamatosan, de szerencsére felvándorolt a lepény, de még mindig nem tudok lenyugodni, és félve megyek wc-re... Akkor Neked ezek szerint teljesen lent tapad a méhszájon?

Panndi: gratulálok a 30. héthez!!!

Linácska: láttam, hogy privát szülésfelkészítésre mentek. Szerinted be lehet még csatlakozni? Vagy ezt csak Nektek csinálja a Márta? Olyan jó lenne egy szombat alatt letudni...

Sziasztok csak életjel jól vagyunk:-)

Kis csajjal is minden ok megyünk a héten mi is 4D-re már alig várom.

Kriszta üdv itt nekünk is Jasmin lesz :-)

Panndi gratula a 30.héthez. :-)

Lilypie Fifth Birthday tickers

hemej

hogy álltok a felújításokkal?

Bkrisztike: kitaláltátok már a nevet? :)

Panndi: milyen volt a színház?

hopihe79
Budapest

sziasztok!
Gratulálok mindenkinek és Üdv az újaknak.
hopihe!
a név választás jelenleg a Petra felé hajlik második (használati) névként. Első még mindig nincsen

Kép
Kép
bkrisztike
Budapest

gil,
tényleg, most látom, hogy végül sikerült megállapodnotok a névkérdésben. Majd otthon beírom a táblázatba.

csöppke,
hol készültek ezek a képek? Olyan szépek az enyémhez képest. Remélem pénteken nekünk is lesznek jó minőségűek.

kriszta,
üdv itt. Mi gil-lel április 30-án megyünk szülésfelkészítőre, 9-re a kórházba. Szerintem se nekünk, se M.Mártának nem lenne kifogása az ellen, ha 3 pár lenne, neki is "üzlet", ugyanannyi idő alatt 8000-rel többet keres. Ha jó az időpont nektek, akkor megbeszélem vele, hogy 3-an lennénk.

KépKép
KépKép
KépKép
linacska

hemej: de jó! És Ti is így írjátok J-vel és nem Y-al? Ezen variáltam még, mert mindkét változatban láttam már...

Linácska: köszi, aranyos vagy! Akkor időt kérek, hogy megbeszéljem a férjemmel, hogy tud-e szabadnapot kérni 30-ra, meg, hogy valaki tud-e Azizra vigyázni...

Linacska
Csöppkéék - tudtommal - mindig a 4D Genesisbe mennek, úgyhogy szerintem hamarosan Te is ilyen képekben gyönyörködhetsz :)

Kriszta
A lötyi tényleg nem jó, de állítólag pontosabb eredményt mutat, mint a sima reggeli. Egyszer kibírom :)
Párod beszél magyarul?

Addisz

KépKép

KépKép
addisz
Budapest III. kerület

kriszta,
a lötyivel kapcsolatban: nekem a lányomnál csak kajával nézték, és azt is két óra után, persze, hogy jó volt az eredmény. Aztán a másik két terhességemnél már lötyivel, és elég siralmas eredmény jött ki, diétázom is rendesen. Kajától szerencsére még most is jó, de ha nem figyelnék oda, lehet, már nem lenne. És utólag gondoltam bele, hogy már lehet, hogy a lányomnál sem volt jó, csak nem derült ki. A végén elég rendesen tachicard is volt, még az is lehet, hogy ettől. Neked ki az orvosod?

addisz,
remélem is, hogy szép képeink lesznek. Persze a méhlepény bekorlátozza a lehetőségeket, de azért a 4d genesisben mindent megtettek Levinél is, hogy a helyzethez mérten jó képek készüljenek.

KépKép
KépKép
KépKép
linacska

Kriszta Mi (J) irjuk majd nekem nagyon tetszet (Y)verzió de apa nem akarja Nekem igy is tetszik pld :-) : Yasmine

Lilypie Fifth Birthday tickers

hemej

Hemej: Y-al is tetszik! :) Na, majd még meggondoljuk, az én férjemnek tök mindegy. :lol: Ő annak örülne ha fiúnevet kellene választanunk...

Linácska: id. Tankó az orvosom, Neked?
Hát, ez elég félelmetesen hangzik, de akkor honnan tudjam, hogy cukros vagyok-e? Van valami jele a babánál, vagy nálam? Gyorsabb hízás, vagy a baba nagyon nő, vagy ilyesmi? Vagy ne egyek semmi szénhidrátot és az a biztos? :)
Elöl van a méhlepényed, hogy takarja a babát?

Addisz: igen, biztos kibírható a lötyi, főleg ha az ember felturbózza kicsit citromlével. :)
Hát, elég viccesen beszél a férjem magyarul, de most a munkahelyén muszáj neki, mert még a főnöke sem beszél angolul, úgyhogy rohamosan fejlődik. :lol:

Kriszta,
én Hortihoz járok. Az nem jó ötlet, ha nem eszel szénhidrátot. Egyrészt úgysem tudod kiküszöbölni, másrészt meg valamennyi muszáj is. Én is eszem, csak nézem, hogy mennyit. Amúgy látható jele nálam sincs, de elvileg több lehet a magzatvíz, nagyobb a baba. Igen, elöl van a méhlepényem, de pont megnéztem Levi 4DGenesises képeit, azok olyan szépre sikerültek, remélem pénteken is csodásak lesznek.

KépKép
KépKép
KépKép
linacska

Csöppke
Nagyon jók a képek Sebiről :lol: :lol: :lol: :lol:

Kriszta
Üdv a csapatban!
A reggelizős vércukor az az enyhe anyagcserezavart nem jelzi :?
Súlyosabb cukorbetegségnél vannak tünetek. Viszont az enyhébb is nagyon károsítja az ereket!!!!! (érszükület, infarktus, vakság, veseelégtelenség alakulhat ki)

Kép
mrsleo
Debrecen

Leo: köszi :) Azt hiszem kezdek paranoiás lenni... :shock:
kivancsika
Budapest

sziasztok!
minden OK, Hanga kb. 875 gramm, mindene pont jó. :)
Kép Kép Kép
A hozzászólást 3 alkalommal szerkesztették, utoljára hopihe79 2011.04.19 20:19-kor.

hopihe79
Budapest

Vissza: Várandósság

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?