Sziasztok!
Hát lányok csak ámulok-bámulok mennyi beteg babó lett itt egy pár nap alatt
Mindenekelőtt szeretném megköszönni a sok-sok szülinapi köszöntést, Zsófinak megmutattam a gif-eket
Utána Olivérnek kívánok nagyon boldog névnapot
!!!!! így utólag is, ha nem haragszik érte
A szülinap jól telt, itt volt az egész család, képet raknék fel, ha tudnám, hogy kell. 4-óra fele anyukám kivitte egy kicsit az utcára, hagy levegőzzön és lehet, hogy egy kicsit meghűlt kint, vagy valami vírust kaptunk el, de sajna már este szörcsögtünk mi is, vasárnapra meg nem győztem a taknyot törölgetni az orráról. Olyanokat hapcizott, hogy még a parketta is olyan volt
(bocs) Hál'istennek nem lázas, az csak én voltam tegnap, jó a közérzete, és még eszik is. Ma jött volna a doki bárányhimlőt meg influenza ellen oltani
, de át kellett tenni csütörtökre emiatt.
Pedig mi nem is voltunk a játszóházba!
Judit
Jobbulást Léna-babának, lázra mi is germicid-kúpot használtunk, meg panadol-nurofen szirupot felváltva, a beszámoló a szokásos jó volt
Tünde, Kitti is csak taknyos volt, láz nélkül? A dokink azt mondta ha a váladék zöldes akkor baktériumos, ha fehér v. áttetsző híg akkor vírusos eredetű ált. a betegség. Fogcsikorgatás akkor nem csak nálunk van
4 foggal
Orsi
Igen, egy német dogunk van kb. egy mázsás lehet, mert agyon van etetve. Nekem is voltak fenntartásaim, mi lesz ha meglesz a gyerek, mert elég féltékeny típus
, de olyan szinten megváltozott mióta megvan Zsófi, hogy kúszásból a gyerek a pofájába kapaszkodva állt fel, folyamatosan ott van ahol mi vagyunk, a szobába természetesen nem jöhet be, de akkor bánatosan lefekeszik a küszöbre és a gyereket követi a szemével. A múltkor pl. a fél kiflit, amikor a csöpp kínálta neki
úgy vette a ki a kezéből, hogy a szívem megállt egy pillanatra, de még hozzá se ért a kezéhez. Utána mikor elvette tőle, Zsófi nyúlt érte, és kitépte a felét szájából, majdnem megosztoztak rajta. Bármit csinálhat vele, rámászik, hozzá hajtja a fejét, megszeretgeti, húzogatja a farkát. Sőt a folyosón ha beindul a gyerek, nem győz hátrálni, meg kerülgetni, nehogy véletlenül fellökje.
De ha választhatnék, biztos olyan kutyánk lenne, amit úgy megfoghat, gyomrozhat stb. Egy fontos, meg kell nevelni már kiskorától kezdve, az nálunk elmaradt sajna
Valakinek az idézete, "lehet kutya nélkül élni de minek".
Úgy tudom a labrador is gyerekbarát kutya
Jobbulást neked!!!
Suliba az államigazgatásiba jártam.
Rebi
Nem semmi ez a Csengus, egy csomag hajgumi
Andi
Ez a pelenkába hintáztatás nagyon jó ötlet
Elraktározva
Nálunk is egyszer volt ilyen pár napig tartó láz, gyakorlatilag vagy kb. 3 napig én is csak a lázat próbáltam lenyomi. Mondjuk nálunk használtak a kúpok meg a szirupok. De szedtünk már torokra antibiotikumot is, mert már muszáj volt
Ini
Majdnem megkérdeztem mi az a rumbatök
Kávé&sütike, meg társasági élet, tudsz élni
Nelli
A recept nagyon tuti, kár, hogy nem nagyon megy a sütés, valahogy az új sütőnk olyan szar, a múltkor is a rakott krumplit vagy 3órán keresztül kellett sütnöm amig valamennyire jó lett. Ilyen kombinált elektromos a sütő, légkeveréses csudamodern, csak még nem tudtam kitapasztalni, mit hogy kell sütni. A múltkor csináltunk volna lekváros, diós hájast, hát inkább nem írom le milyen volt. Kisebb volt sütés után, mint nyersen
Szilvi
Apa azt mondja, nálunk van ilyen kötelező stornóbiztosítás, orvosi igazolás ellenében a biztosító kifizeti az utat (Jó idő múlva) de legalább nem vész kárba.
Én lehet, hogy megreckíroznám a helyedben, a tengeri levegő tényleg csodákra képes
Jobbulást Dorkának!!!!!
Zitus
Jobbulást neked!!!!
Buksi
Vencelkének is jobbulást kívánok. Azért szorítottam a homeos dokinéninek kispapi nehogy bántalmazza
Megyek a kis szörcsögőmhöz bújni, bocs a hosszúságért, de már 3 napja nem jöttem
Ildi