Ismét itt.
Melinda, Lelle baba nagyon szép kislány
Még hozzál fotókat, olyan jó nézni! Hogy vagytok, hogy telnek a mindennapok? Szülésről mesélsz egy kicsit, ha időd engedi?
Dike, Mariannt baleset érte, operálták a térdét, azért nincs
Köszönöm a dicséreteket!
Nekem is nagyon tetszik a kocsi, amikor élőben megláttam nagyon beleszerettem. Könnyen kezelhető, tágas, tele jó funkciókkal, és nagyon jó minőségű. A CAM és a Neonato "testvérek". A C leányvállalata a N
A szobácska nagyon szép lett! Én sem szeretem Micimackót, de ezekkel a színekkel, kiegészítőkkel nagyon jó lett! Ti már nagyon jól álltok, tényleg csak egy-két dolog hiányzik, ahogy olvastalak. Én a barátnőmtől kaptam hintőport, alkoholt, gézlapot, steril vattát és K-vitamin ampullákat. Babafürdetőt és popsikrémet meg lehet, hogy megveszem recept nélkül, állítólag nincs nagy különbség.
Ármin méretei teljesen rendben vannak, ne aggódj! Az meg tényleg lehet, hogy nagyjából egyszerre szülünk.
Zitácska, Neked is köszönöm a dicsiket! Nem tudom, kire hasonlít Minike.... többen mondták, hogy az apukájára, de a szeme az enyém (majd kiderül ez is, a férjem szeme barna az enyém kék), de én ezt nem tudom megállapítani.
Azt szoktam mondani, hogy leginkább magára hasonlít
A kiságyhoz nincs pelenkázó. A bababútort a férjem készíti el méretre. (Semmi köze az asztalossághoz, de nagyon szeret barkácsolni, fával dolgozni és több szép bútort készített már.) De pont ez a problémám, lassan válogatni, mosni, vasalni szeretném a ruhácskákat, de addig nem tudom elpakolni, amíg nincs kész a bútor. Sürgetni meg nem akarom, mert így is sokat dolgozik:roll: Pedig ha elkészül, akkor is még több hét míg kiszellőzik a pác és a lakk szaga a fából, addig meg nem pakolhatok bele. Muszáj lesz kipakolnom valamelyik szekrényből, csak az a baj, hogy már így sem tudom, mit hova tegyek addig, amíg nem kerülhet a végleges helyére.......
Én is kiváltottam a Felicitas csomagot. Képzeld, zöld cumi volt benne!
Nézegettem a vonalzódat.... Olivér?!
Nagyon szép nevet választottatok!! Szép nagy baba már, nem csodálom, hogy jó erőseket tud rúgni! Örülök, hogy minden eredményetek jó, a jóslók viszont nem hangzanak túl jól.
24 nap?????? Ilyenkor mindig megállapítom, hogy úgy rohan az idő. Pedig ha belegondolok, hogy már én is a 30. héten járok...
Húha!
Bazsa, támogatom a kínait!
Az utolsó leszívás napján én is voltam akupunktúrán, meg előtte fél évig reflexológushoz jártam, így turbóztam (többek között) a szervezetemet.
A lombik tényleg drága "mulatság", nagyon megterhelő anyagilag (is).
Én ide le sem merném írni, hogy a hosszú évek során mennyit költöttünk gyógyszerekre, dokikra, vitaminokra, speciális vizsgálatokra, műtétekre, kezelésekre, útiköltségre stb. Sajna milliós nagyságrendű.
Ha nem megy spontán, akkor sikerüljön a lombik!
Nagyon drukkolok!!
Lujzedli, üdv! Ha már a szurikat kezded, akkor nem lesz HSG-d, mert csak a következő ciklusban indulhatnátok.
Pl. a BMC-ben teljesen mindegy kivel van a probléma, a protokoll része volt a HSG (átjárhatósági). Nekem is át kellett esnem rajta anno. Altatás nélkül, a röntgengépbe "bedugva". Utána volt a sikertelen lombikok után/között hysteroscopiám (méhtükrözés) két alkalommal is, azokat viszont altatásban végezték és semmilyen kellemetlenséggel sem járt.
A szuriktól meg ne félj! Lehet, hogy az elsőnél még remegni fog egy kicsit a kezed, de utána már menni fog!
Ha van kedved, gyere és írj többször is!
Én régebben már olvastalak a lapalja barátnőkben (Puszit követtem ott), de láttam, hogy már vége lett.... A nyuszidra is emlékszem!
Jana, üdv itt! Sok sikert és egy olyan édes kisbabát kívánok Neked, amilyen az avatarod! Örülök, hogy optimista vagy!! Ahogy a többiek írták, hárman is vagyunk itt, győri kaálisok, akik Boga dokinak köszönhetik a babáikat
Örülök, hogy kicsit felpörögtek az események és többekért lehet majd izgulni, szorítani
Bazsa, Zsu, Lujzedli, Jana.......
Babicsek, Szrityi, Csoki, veletek mizújs?????
Georgia, Te is hamarosan szülsz. Nem kellene végre visszatérned? Május 04-re vagy 07-re vagy kiírva, ugye?
Mi továbbra is jól vagyunk, bár ahogy írtam, ma fáj a fejem és elég nyomi vagyok. Kicsi fiunk is visszafogottabb ma. Bár, ahogy ezt leírtam, eszméletlen buliba kezdett a drága. Felébredt.
Szombaton megyek nődokihoz, akkor csinálja meg a 30. heti uh-t is. Hihetetlen, hogy már itt tartunk! Úgy érzem, hogy annyi minden van még amit el kell intézni, meg kell csinálni szülés előtt........ a hetek meg úúúúgy rohannak, hogy csak.
Jövő hét hétfőn szülésfelkészítő, kedden szülőszoba látogatás, vérvételekre is biztos mennem kell. Húsvét után meg jön a védőnő "terepszemlére", átbeszélni a kórházi dolgokat, csecsemőápolást stb.
Elkezdtem kismama jógára járni heti egy alkalommal, nagyon jólesik.
Szombaton baráti vacsorán voltunk, vasárnap kirándulás a Bakonyban. Tegnap meg lombikos barátnőmnél jártam látogatóban, akinek tündéri kisfia van. Képzeljetek el egy 2 éves minipasit
Nem semmi a fiatalember. Tőlük is kaptunk egy zsáknyi szebbnél szebb rucit.
Szép napot!