Új privát üzeneted érkezett!

Timi,apa még bírja :lol:

Zsófi,ezek a d.d. cipők vltak még amit néztem,nagyon szépek,főleg a rózsaszín virágos :D teszen is hasonló áron van,assze 5.500-ért láttam :roll:
Vendég
 


Annyira tetszenek a dd step cipik, csak nekünk nem lehet tépőzáras, mert egyből leveszik.
Alexának vettem szandit, már a fém csatot is elkezdte kicsatolni. :( Lehet nem kéne itt erőltetnem ezt a szandál-cipő dolgot, a mezítlábazás még olcsóbb is. :? Én nem értem miért ez a nagy ellenkezés.

Alexa tényleg rákattant apára, nem kicsit. Úszni voltunk és mindíg velem szokott lenni, ma cseréltünk már a kezdetnél, így semmi baja nem volt, szépen csinált mindent. Hangának meg mindegy, csak víz legyen meg valaki tartsa meg, amíg levegőzik egy kicsit, hogy aztán újra eltűnhessen a víz alatt. Az új oktató szerint ritka otthonossággal mozog a vízben.

KépKép
timi76
Ráckeresztúr
 
 


Timi, mi leszünk a legnagyobb szurkolói a világ-, Európa-, és Olimpiai bajnok lányodnak, és majd büszke mellel meséljük, hogy biza naprakészek voltunk totyogós korától az életének, a sikereinek :wink:

Van tőlünk nem messze egy hatalmas cipőbolt, ahol tegnap leárazások voltak. Sógornőék voltak, vetettem a lányoknak 3 sandit, Asso-t, 3 ill. 2 ezer forintért. Naggggyon szépek, tök örülök nekik.

Mai nap híre; Míra bilibe pisilt. A héten már emlegetett pucérsággal találtam fenn ismét a szobájukban. Vittem neki a bilit. Rácsücsült, aztán otthagyta. Visszaküldtem, felhúzattam vele a body "frakkját", tök ügyesen csinálta, majd visszaült. Végül felállt, kezdtem volna pelusozni, mikor megláttam, hogy valami gyanúsan csillog. Hát belenézek a bilibe, nem ott figyel az alján a pisi??? Majd szétvetett a büszkeség, és ezt egyértelműen tudtára is adtam. Felhívtam apát, elmeséltem neki, erre ők is telefonálni kezdtek, és nagy hévvel mesélték ők is a dolgot. Sajna nem lett folytatás, de kezdetnek jó :D

Zsófi, a műsor pedig szerintem Nálatok késve kezdődött. Ezt én 14 hónapos koruk óta viselem. Hol jobban, hol kevésbé, mindenesetre az idegeim rendesen meg vannak már gyepálva. És akkor még nem találkoztál az igazi "nem" korszakkal :? Na ez aztán az idegörlő. Mikor mindenre NEM a válasz, és valóban, akkor nincs az az Isten, amiért megcsinálnák, amit kérek.
A rudat a helyedben nem adnám el, a lányok már most imádják ezt a féle tornamutatványt. A Te fiadat ismerve, le sem tudnád szedni róla. :wink:

Most csak ennyivel vagyok képben hirtelen, majd még próbálok visszaolvasni.

Lilypie - Personal pictureLilypie Fifth Birthday tickers
törpilla812
 
 

 
 

Nyulasz: hétfö játszo akkor???
megnéztük a cipiboltot ami itt van a kossuth lajoson vannak tök jo akcijoos cipik jo áron pl. siesta tavaszi 6ezer pont volt méret is de Tami lábfeje nem fért bele :shock: vannak ddstepek is 6ezer körül
cuki nagyon a cipi :wink:
Timi: jaj mindig ugy irigykedem mikor irsz az uszirol annyira jo lehet :wink: nem lesznek uj képek?
hát én ezek után h nem megy bele a lábfeje Tammusnak nem is merek cipit venni proba nélkül :?
Móni: nekünk nagyon "bénán" mentek elöször CSajok aztán egyre ügyesebbek lettek, mondjuk Tami még mindig befelé szedi a lábát akarok is ortopédiára menni ha végre eljutunk :oops: biztos nem lesz semmi baj megmutatod az igazi dévényesnek és ha neadjisten mégsem stimmel vmi bizti lehet még tornával segiteni :wink:

Lilypie Kids Birthday tickers
babusok
Budapest
 
 


Törpi: gratulaaa bilisnek :wink: mi is most kezdjük, maguktol mondják és egyre többször
hu de jol bevásároltál :wink:

Lilypie Kids Birthday tickers
babusok
Budapest
 
 


Ezt nem hiszem el! Kétszer írtam már le, amit akartam és 1x sem ment el. :twisted:

Törpi: köszi! :oops: Nagyon ügyes Míra! Gratulálok a bilizéshez! :D

Babus: nálunk meg pont fordítva van, Alexának keskeny a lábfeje, mint nekem (remélem a hosszát nem örökli!). A linea, asso, falcon szélesebb lábikókra jó, esetleg nézzél Taminak olyat.

Ma készült videó az usziban, de nem tudom mikor rakják fel a honlapra, hogy letölthessem, bár Hangáé nem lett túl jó, mert ott megnéztük egyből. Ha meglesz felteszem.

KépKép
timi76
Ráckeresztúr
 
 


Ja! És nem tudom más hogy csinálja, de hiába ülök itt ugrásra készen, mindíg túllicitálnak és tök jó cuccokról maradok le! :twisted:

KépKép
timi76
Ráckeresztúr
 
 


Timi: én az utolsó 10 mp-ben szoktam csak licitálni, és a max összeggel amit adnék érte

Móni
KépKép
reunion
 
 


én is írtam ma,és nem látom :shock:
Vendég
 


Nyulasz: telefonról írtál? Mert én onnan, ami nem került be. :twisted:

Móni: én is az utolsó mp-ekben szoktam, de más mindíg ügyesebb. Meg gyorsabb a nete.

Zsófi: jó pihenést! :) Mi még nem fogkrémezünk.

KépKép
timi76
Ráckeresztúr
 
 


Jó reggelt!

Timi,igen,telefonról írtam,és valami elállítódott,mert kezdőlapnak a babanet van fenn,és elvileg a jelszót is megjegyezte eddig,de most minden alkalommal újra be kell lépni,szerintem valahol itt a hiba,mert amikor elküldöm,akkor újra kéri a jelszót,és amikor megadom,már sehol amit írtam :evil:

Én is maximális licitet adok meg,akkor sem a tied a cucc?

Zsófi,én vettem nenedentet meg dontodentet is,mert Babus írta valamikor,hogy melyiket érdemes,de nem emlékeztem rá,így mindkettőt megvettük.A dontodent már elfogyott,most a nenedentet használjuk,szerették mindkettő ízét,nekem a dontodent jobban ízlett :lol:
Hajrá evezés :D

Babus,hétfő okés,10 körül kinn vagyunk,de gyere kb 1.5 kilómétert tovább a lidlaldisnál,és balra lesz egy utca sréhen a kastélyparkhoz,és rögtön az elején van a játszó.
Valahol nemrég olvastam,hogy a siesta cipő nem jó a harántemelés miatt :roll:
Most hol van ez a bolt?Már nem a spárral szemben,ugye?

Törpi,óóóóóóó de kis ügyes :D Talán az ikrek könyvében vagy a kicsik és picikben olvastam,hogy nem szabad túlságosan megdícsérni,meg nagy feneket keríteni a sikernek,mert amikor nem sikerül mégse,akkor nagyobb kudarcnak fogja megélni,na de melyik szülő az,aki nem jár örömtáncot egy ilyen esemény után? :D
Raksz majd képet a szandiról?

Lkata,meggyógyultatok?
Vendég
 


Nyulasz: nekem a telefonról most jól menne, csak a babanet írt olyasmit, hogy nincs üzenettípus kiválasztva és már el is szállt, amit írtam.

Törpi: azt a cipőboltot nyáron meg kell, hogy mutasd! :wink: Nagyon ügyes vagy a vásárlással és olyan szép dolgokat veszel! :D

KépKép
timi76
Ráckeresztúr
 
 


haho CSajok!
Zsófi: nenedent a fogkrém :wink: mi még mindig ezt használjuk :lol:
Nyulasz: oksa akkor holnap igyekszünk :wink: nem tudsz egy utcát mondani? :oops: megnézném a térképen :oops:
Lalu - leesett a bimbósapkám (Bambi sapka)
Tami - koszos a maci szegény

Lilypie Kids Birthday tickers
babusok
Budapest
 
 


Babus: :lol:

Megvan Alexa extra hisztijének egyik oka: kint a bal felső kisörlő :D A jobb felső is nagyon vörös és dagadt, tegnap engedte megnézni és az ujjam is megmaradt. :lol:

KépKép
timi76
Ráckeresztúr
 
 


Babus, ezek hatalmasak :lol: :lol: :lol: hát ezúttal is könnyezek a röhögéstől.

Nyuszi, alvás alatt csinálok képeket és felrakom, de szülinapi meglepi lesz, még nem láthatják őket. Igazi csajok a lányim, meg vannak veszve a cipőkért. Az én bokacsizmámban is előszeretettel tipeg Míra, pedig azért van sarka. És napjában többször váltanak cipőt, mindig keresnek egy újat, ha az aktuális már uncsi.
Noémi de drága lehet, ahogy követeli, hogy "méeccer". De ugye milyen jó, hogy már ki tudja fejezni magát? Én imádom őket érte! :oops:

De jó, hogy Ti ilyen közel laktok, és tudtok talizni! Irigy érte :oops:

Timi, a cipőbolt Sárvártól 5 km kb. Tuti elmentek, de most akciós volt minden, 50%, azért sikerült ilyen occsón bevásárolni.

Zsófi, de jó, edzettél! Jól esett, gondolom. Benyus meg majd megszokja, gondolom féltett aranyom :)
Fogmosásról csak annyit, hogy mostanában már reggel is akarnak fogat mosni velem, aminek én nagyon örülök, és ma már mindketten ki is köpték :D

Lilypie - Personal pictureLilypie Fifth Birthday tickers
törpilla812
 
 


Apa átölelt éppen, Míra ekkor érkezett a nappaliba, ránk nézett és közölte: apa szereti a anyát. Hát majd' megzabáltam.

Lilypie - Personal pictureLilypie Fifth Birthday tickers
törpilla812
 
 


Timi: gratuuu fogacskához :wink:
Törpi: éééédes :wink:
Nyulasz: aszem nem láttam ikeában azt az elökés készletet lehet már nem is kaphato :?: :? telefonon tuti megmondják de lehet online vevöszolgálat is van?
lehet ott a játszonál parkolni? utcát lécccci mondjál :oops: :oops:
további szép hétvégét Mindenkinek :wink:

Lilypie Kids Birthday tickers
babusok
Budapest
 
 


Babus: szerintem Sziget köz a játszó címe, így, hogy a térképen rákerestem. Mi láttuk a főútról, amikor Nyulaszékhoz mentünk. Azért piszok mázlisták, mert ott van az utcájuk végén. :lol: Szívem szerint én is betársulnék a játszóterezésbe. :?

Törpi: édes Míra! :)

KépKép
timi76
Ráckeresztúr
 
 


Nyuszi, én legutóbb láttam, mikor fenn voltam, töménytelen mennyiségben. És a honlap szerint is van.
http://www.ikea.com/hu/hu/catalog/products/40084861

Lilypie - Personal pictureLilypie Fifth Birthday tickers
törpilla812
 
 


Jaj, Zsófi, ezen aztán ne parázz!!! Ráérsz 3 éves koruk után ezzel foglalkozni, addig semmi probléma, ha nem dumálnak. Én keresztfiam most, két és fél évesen kezdett el beszélni, de még mindig messze elmarad a csajaimtól. A nővére meg 2 évesen már folyékonyan beszélt. Egyik ezt a másik meg azt a gént örökölte. Érdemes körbekérdezni a családban, mi volt a jellemző, és az talán kicsit megnyugtat Téged.
Patyi cipőakcióról én is csak sógoréktól értesültem az utolsó pillanatban, de természetesen szólok, ha legközelebb lesz. De családi hétvége van, szerintem még ma is tart a dolog, ha esetleg tudod hirtelen mozgósítani a family-t.

Lilypie - Personal pictureLilypie Fifth Birthday tickers
törpilla812
 
 



Lilypie - Personal pictureLilypie Fifth Birthday tickers
törpilla812
 
 


Nyuszi, ezek a szandik
Kép
Kép
Kép

Lilypie - Personal pictureLilypie Fifth Birthday tickers
törpilla812
 
 


Törpi: nagyon szép szandik!

KépKép
timi76
Ráckeresztúr
 
 


Zsófi, szólok, remélem időben eljut hozzám legközelebb az infó. 22, 23-as cipőket veszek már nekik, de azért még kicsivel kisebb a lábuk.

Lilypie - Personal pictureLilypie Fifth Birthday tickers
törpilla812
 
 


Jó reggelt!

KépKép
timi76
Ráckeresztúr
 
 


jó reggelt! :wink:
www.skanzen.hu
Vásárfia jegy 400 Ft
Az alábbi kedvezményezettek Vásárfia jeggyel léphetnek be a múzeumba. A jegy ára 400,-Ft, mely teljes összegben levásárolható a múzeumi boltokban.
Kedvezményezettek köre:
- minden hónap harmadik vasárnapján a 26 év alatti személyek, továbbá a 18 év alatti személyeket kísérő, legfeljebb két közeli hozzátartozó.
tegnap voltunk nagyon jó volt Csajok is élvezték, levásároltuk a jegyárát is sikerült beszerezni az 1000. labdát :oops: :lol: :lol:

Lilypie Kids Birthday tickers
babusok
Budapest
 
 


Babus: jó lehet! sokat hallottam róla, de még nem voltam, szerintem jövőre mi is megnézzük.

Mi ma letudtuk az első barioltást. Rendelőben tömeg, mi voltunk kb. hatodikak, akiket soron kívül hívtak be, így gyakorlatilag kivártuk a sort. Igyekeztem nem a betegek közé engedi a futkosó-brigádot, ennek következtében több üres vizsgálót is megnéztünk, mert az nagyon érdekes volt és közben lehetett minden járni tudó gyereket futkosásra-tombolásra buzdítani a többi szülő "nagy örömére". Biztos csuklott anyám és hosszú életű is leszek. :lol:

A rendmániás, mindent 3x ellenőrző férjem meg tárva-nyitva hagyta a garázsajtót, a benzinkúton ottfelejtette a megtöltött kannát (szerintem az autó tankját csak azért nem, mert jó erősen ragaszkodik a kocsihoz). Szerencsére meglett, amikor visszamentünk és itthon a garázst sem ürítették ki, továbbá a házat sem, mert én meg a szobaablakot hagytam tárva-nyitva.
Ezek után nagyon várom az estét, mert K. délutános és jó húzós délutánra számítok.

KépKép
timi76
Ráckeresztúr
 
 


Timi: hüha :lol: :lol: :lol: azért jo h nem lett semmi "baj" :wink:
Nyulasz: köszönjük játszotér tippet nagyon jo volt legközelebb korábban megyünk :wink: persze mindig ezt mondom aztán mire elindulunk :evil: :oops: :lol:
Gyerköcök csudaédesek mikor utoljára taliztunk Bazsi még mászott ezerrel a játszon most meg már kész kispasi :lol: Noncsi meg tiszta miniTe :lol:
jelentem Nyulaszéknál nincs net egyelöre :cry:

Lilypie Kids Birthday tickers
babusok
Budapest
 
 


és vmi csoda történt vagy csak idöben hazaindultunk de nem aludtak be a kocsiba :lol:

Lilypie Kids Birthday tickers
babusok
Budapest
 
 


Zsófi: szerintem a "bódog"-gal simán megkezdődött a szöveg! :wink: Nekem dokibácsi a lelkemre kötötte többször is, hogy barioltást nem szabad mással együtt, sőt, legalább 4 hetet várjunk a 18 hós oltással innentől, de inkább 5-öt, biztos, ami biztos! Épp múlt héten volt valami okosításon a barioltásról. :?
Vizsgálókat azért lehet felfedezni, mert egy nagy szakrendelőben van a gyerekorvosi rendelő is.

Babus: nálunk a kannamizériában Hanga bealudt a kocsiban, neki ha fél 12-t üt az óra, már mély kómába is esik. És nem bírom felébreszteni. Szó szerintem csipkedtem mindenhol, hogy ébredjen fel, mert akkor nem lesz alvás, ha hazaérünk végre. Mindíg addíg húzza az ébredést ilyenkor, amikor már kezdek kétségbeesni, hogy nem is alszik, hanem valami baja van, aztán ezen a ponton elkezd vigyorogni csukott szemmel a sunyi. :lol:

KépKép
timi76
Ráckeresztúr
 
 


Zsófi: még a beszédhez annyit, hogy nekem van ismerősöm, aki majdnem 3 évesen szólalt meg először, akkor viszont mondatokban. Előtte meg még csak szókezdemények sem voltak. De azért én erre is rákérdezek majd májusban a fejl. neuró kontrollon, mert enyémek sem jeleskednek beszéd terén, de meg kell hagyni mozgásban viszont nagyon fejlettek és ha emlékeim nem csalnak e téren ti is jól el vagytok eresztve. Egyszerre meg nem megy a kettő. :wink:

KépKép
timi76
Ráckeresztúr
 
 


Csajok eladnám a FP zebránkat ha esetleg tudtok vkit akit érdekel szóljatok léccci :oops: :wink:

Lilypie Kids Birthday tickers
babusok
Budapest
 
 


Csajaim 2ora45percet aludtak :shock: :shock: sztem még heverik a tegnapot :lol: :lol:

Lilypie Kids Birthday tickers
babusok
Budapest
 
 


Zsófi: biztos be fognak indulni dumába (is) :wink:
pihi...lefotoztam a zebrát meg felrektam árulni a cumokkal együtt :lol:

Lilypie Kids Birthday tickers
babusok
Budapest
 
 


Babus: ez igen! Jól belehúztak a csajok! Enyémek is jót aludtak ma. :D

Zsófi: nálunk Hanga aki csak halandzsázik és gagyarászik, nem mond értelmeset. Nem vagyunk lemaradva semmiről, eddíg mindenki azt mondta, hogy örüljek, mert ahogy elkezdenek beszélni könyörögni fogok 10 mp-nyi csendért! :lol: (ha tudnák, hogy azért már most is sűrűn fohászkodok! :lol: )

KépKép
timi76
Ráckeresztúr
 
 


Zsófi, meg szeretnélek nyugtatni, a csajok 16 hónaposan nem voltak beszédben a csúcson. Aztán két hónappal később még nem is gondoltam, hogy fejlődtek volna, csak mikor összeírtam az általuk mondott szavakat, akkor lepődtem meg, mennyire sok is az ismeretük. Aztán rá két hónapra megint csak meglepődtem az ugrásszerű fejlődésen. Ez egyik pillanatról a másikra fog menni, úgy, hogy szinte észre sem veszed. Nálunk legalábbis így volt :oops:

Lilypie - Personal pictureLilypie Fifth Birthday tickers
törpilla812
 
 


Zsófi!
beszédhez: ne izgulj miatta. Nekem a nagy 2 évesen épp csak pár szót mondott, most reggelente a szemével együtt nyílik a szája is. Ha mgértik, amit mndasz, és megértetik magukat, akkor nincs gáz. Tesóm kislányát beszédindításra hordták, mert még 3 évesen is alig beszélt. Most 4 és fél, és igazi dumazsák. Szóval nyugi, na meg 3 éves kor előtt nem is nagyon foglalkoznak a problémával.
vovanda
 
 


Zsófi: néha én is rákattanok erre a beszéd témára. Pl. ma este is a kádban. Mondom Alexának: mond, hogy anya, mire is ő rávágja áhitattal: APA :lol: És Hanga utánozza! Tegnap nem voltam biztos benne, ma már többször hallottam tőle is, hogy apa, de ő még nagyon bizonytalanul elcsípi a végét és rögtön rányom némi halandzsát. :lol: Ezek után naná, hogy feladtam ma is. Amikor először fogom hallani tőlük tuti elsírom magam.
Kutya nagyon jó játék, hát még a kutyajáték! :lol: Szegény Fáraókuttyomnak az egyszem labdáját nem győzöm megmenekíteni, mert a lányoknak csakis az kellene, pedig van nekik pöttyös és foci is.

KépKép
timi76
Ráckeresztúr
 
 


Timi: jaj ez nálunk is volt annyira akartam h mondják h ANYA de mindig csak APA volt :lol: :lol: :lol: aztán egyszercsak... :lol:

Lilypie Kids Birthday tickers
babusok
Budapest
 
 


Jó reggelt!
kisvakondos mesében van az állatkertes rész, fáj az oroszlán foga...miért fáj az oroszlán foga? mert nem mosott fogat :lol: (na jó Apa 1x mondta Csajoknak de azóta ezt kántálják :lol: )

Lilypie Kids Birthday tickers
babusok
Budapest
 
 


Jó reggelt!

Babus: :lol: ez az, amikor elég, hogy csak egyszer hallanak valamit! jaj, de irigyellek ezekért a szövegekért! :)

KépKép
timi76
Ráckeresztúr
 
 


Timi: én is nagyon élvezem mindig összenevetünk Apával a dumákon :lol: :lol:
nálunk 20,5fokot mutat a kintihömérö :shock: :shock: :lol: :lol: reggelizünk aztán irány a játszo :lol:

Lilypie Kids Birthday tickers
babusok
Budapest
 
 


Törpi: ha ma tartjátok, akkor Emmának nagyon boldog névnapot! :D Ha nem, akkor is, mert köszönteni nem lehet elégszer! :lol:

Alig várom, hogy megpiruljon a pulykaszárnyam aztán mehessünk ki. Így jár, aki 8-ig alszik. :lol:

Alexának új mutatványa van. Az állam esett le tőle is. Majd megmutatom! :wink:

KépKép
timi76
Ráckeresztúr
 
 


Köszönöm a köszöntéseket Emma nevében is! Névnapját méltón ünnepelvén mindenen sír :shock: Míra meg egy kisangyal. Nekem meg szétrobban a fejem. (Amúgy novemberben tartjuk, de ahogy Timi írta... :wink: )

Babus, szövegelések hihetetlenek! Jókat szórakozom rajtatok is, csak irogass! Emma tegnap: csinálom a haját, épp végeztem volna, mikor kikapta a kezemből. Rászóltam; Emma, ne szivass! Válasz: Nem én voltam! :shock: :lol: :lol:
Tegnap segítettek feldíszíteni a tojásfát. Egész nap az volt a téma, hogy "felraktam a tojást". Teljesen elégedettek voltak magukkal. De én is velük :lol:
Napi szinten előszedik a partfist, és a felmosóvödröm a moppal. Vettem nekik egy szettet miniben, kíváncsi leszek, mit szólnak hozzá. Még nem tudom, hogy szülinapra vagy Húsvétra kapják. Kicsit összecsúszott idén a kettő :?

Kép
Kép Alkottam :oops: (persze messze elmarad Kata csodáitól, de tök édik) - ja, amúgy hűtőmágnesek

Timi, kifúrja az oldalamat a kíváncsiság, küldjed már!!!

Lilypie - Personal pictureLilypie Fifth Birthday tickers
törpilla812
 
 


Bocsika, csak lassan ment a feltöltés meg közben kint voltunk meg takarítok is kicsit. Na jó, íme a reggeli mutatvány:

http://www.youtube.com/watch?v=G_7k1eKyON0

Törpi: hát mit mondjak, Emma szövegén nagyon jót röhögtem, potyog a könnyem és szerintem a hasam is fájni fog. Remélem a nagy felnyerítésemre még nem ébrednek fel a csemetéim. :lol: :lol: :lol:
Nagyon ügyes vagy! Nekem ilyesmi mégcsak eszembe sem jut. Meg a tojásfa sem, mert én gyerekkorom óta utálom a húsvétot és ilyenkor mindíg kirándulni mentünk-azóta is. Van egy hagyományunk, húsvét hétfőn irány a veszprémi állatkert. :D Idén először a lányaimmal! Jaj, de nagyon várom! :D

Alexára visszatérve: ebéd után berámoltam a kiságyba, mire Hangát is beraktam már ott volt. Hihetetlen rutint szerzett egy reggel alatt. Jaj nekem! Remélem nála is elmúlik, mint Hangánál!

KépKép
timi76
Ráckeresztúr
 
 


Timi, én Húsvét nélkül is szeretem az ilyen bacaságokat, csak ilyenkor van némi ösztönzés. Most akarok Bogyó és Babóca figurát csinálni nekik üvegfestékből az ablakra, meg egyéb haszontalanságokat. Nekem ezzel olyan tavasz feelingem lesz. :oops: Húsvét hétfő nekem többnyire apa nélkül telik, mert férfibrigád végig mászik az összes haver családján. Szerencsére mi szoktunk lenni az elsők, így én még a szebbik állapotból kapok, mire hazaérnek már csak az ágy marad. Azaz ilyenkor én hazamegyek anyumékhoz kicsit újra gyereknek lenni. De ezúttal viszem már az unokákat is :lol:

Alexa gyorsan tanult Hangától! És a kisasszony mit sziszeg a háttérben?? :lol: :lol: :lol:

Privi megy

Lilypie - Personal pictureLilypie Fifth Birthday tickers
törpilla812
 
 


Hanga épp kígyót játszik, azért sziszeg. És ne higgye ám senki, hogy nálunk ilyen meleg van a lakásban, csak én este felöltöztetem őket pizsibe és jobb esetben abban is alszanak és csak reggel vetkőznek le, de legalább ennyivel kevesebb a melóm velük. :lol:

KépKép
timi76
Ráckeresztúr
 
 


Timi: naggyon cukik :lol: :lol:
Törpi: ééédes Emma :lol: Te meg ügyi vagy :wink:
na ma hazafelé bealudtak persze itthon meg nem akartak tök sokára aludtak el :?

Lilypie Kids Birthday tickers
babusok
Budapest
 
 


Sziasztok!

Nyulasz vagyok,de valamiért nem engedett be a babanet :shock: és nem is engedte a nyulasz felhasználónevet,mert már foglalt. :roll:
Na mindegy,majd visszaolvasok egy kicsit...

KépKép
noba
Budapest
 
 


Jó reggelt!

Nyulasz: :shock:

KépKép
timi76
Ráckeresztúr
 
 

Vissza: Várandósság

Jegyzetfüzet:

 

X
EZT MÁR OLVASTAD?