Új privát üzeneted érkezett!

Tami reggeli beszolása éppen hajat mostam persze addig pakoltak a fürdöszobában, odajön megráncigálja gatyámat "Anya 1 perc mindjárt jövök" majd kirohan :lol:

Lilypie Kids Birthday tickers
babusok
Budapest
 
 


képzeljétek tegnap este maguktol kérték Csajok bilit és bele is pisiltek :lol:

Lilypie Kids Birthday tickers
babusok
Budapest
 
 


Babus: de ügyesek! Szöveg jó! Ilyenkor ki lehet bírni nagyobb röhögés nélkül? Mert félek én nem fogom, ha majd elkezdenek értelmesen beszélni.
Igazából, ha belegondolok nem az fáj, hogy ilyen könnyen illeszkednek be, hanem attól félek nem elég nagy a kötődés felénk. :? Tegnap azért tettek még egy lapáttal a bánatos lelkemre, mert anyósék beugrottak este és amikor mentek el menni akartak a csajok is, még sírtak is utánuk. Utánunk még sosem sírtak. És általában nem ez az általános viselkedés, ezért is aggódok.

KépKép
timi76
Ráckeresztúr
 
 

 
 

Timi
Nyugi,az én lányaim is ilyenek,kis felfedezők,és szerintem mi sem szeretjük őket kevésbé a többieknél,nyugi :wink: Jól jön majd a későbbiekben,hogy ilyen talpra esettek :wink:
szotyo
Kiskőrös
 
 


Timi, jaj, ne aggódj, semmi gond nincs a lányok hozzátok való viszonyával. Ez azt jelenti, hogy okosak, és tudják, hogy ha Ti el is mentek, mindig visszajöttök. Ennél nagyobb biztonság egy gyereknek nem kellhet. A nagyiék meg ritkaságszámbamenő szórakoztatószemélyzet. Én lányaim már csak egyszerűen konstatálják: Dédi/Mama/Anett... elment. Már nem sírnak, régen ők is, mert még nem értették, hogy ez nem végleges. Na azért ők utánam sírnak, ha el akarok menni, de hidd el, ennél rettenetesebb nincs is. Szörnyű így otthagyni őket, és iszonyú, hogy sosem tudok elköszönni tőlük.
Másokkal való játék meg mindig jobb. Lányok is keresik már a kis barátaikat, és a szomszédban lakó barátnőmtől mi is iszonyú nehezen tudunk hazajönni. Ha kimennek az ajtón a barátaik, Emma úgy sír utánuk, hogy alig lehet megvigasztalni. Ez nem hiszem, hogy a mi "munkánkat", hozzánk való ragaszkodásukat, kevésségünket mutatja, egyszerűen csak másokat is szeretnek. És eleinte nekem is furcsa volt, de már megszoktam.

Babus, hatalmas szöveg! :lol: :lol: :lol: :lol: És amúgy tényleg vissza is jött?

Reggel negyed7-kor keltünk. Míra keltette az egész családot. Emmát is. Ez iszonyú, szegény még 5 percig héderezett az ágyában, mire magához tért. Hogy ennek a cserfesnek miért az az első dolga, hogy tesót is felébressze? :roll: Védőnénihez kellett elsétálnunk két éves visitre. Magasságuk átlag feletti, Emmának a súlya is :oops: , Míra viszont e téren el van maradva. A korai kelésnek köszönhetően a hazafele út már kicsit nyafisra sikeredett, így már negyed1-kor ágyba mentek. Remélem jót alszanak, gyalogoltattam velük oda is, vissza is majdnem fél órát :oops: Szegéyek várták a beígért spenótot, de azt már nem bírták volna ki, ha elkészítem, így üvegest kaptak. Nem mellesleg leégettek a fél falu előtt, aki a postánál nyomult, mert én szemét ki mertem őket szedni az útba eső játszó hintáiból, mert közeledett a vihar (valamint akkor még főzési terveim voltak). Olyan ordítást levágtak :shock: :shock: :shock: :shock: :shock: Hiába volt minden ígéretem :oops:

Lilypie - Personal pictureLilypie Fifth Birthday tickers
törpilla812
 
 


Törpi: jaj ne piruljál már ez mindenkivel elöfordul h haza kell menni gyerek nem akar és jön a hiszti meg földönfekvés meg gumibaba vagyok stbstb :? :lol: :lol:
mesélj hány centik vagytok? kilot is mondhatod ha akarod :wink:
iiiigen visszarobogott :lol:
Eszti: jol beszélsz :wink: nekem kicsit hiányzik ez a talpraesettség :oops: de hátha még elöjön majd...vagy nem? :?
Timi: nálunk a korházazás ota lett Lalu iszonyat Apás de annyira ordit utána ha eszébe jut h sehogyse tudom megvigasztalni néha hiába terelem a figyelmét kezdenék játszani semmi :cry: borzaszto...no hát ilyenkor cserélnék :oops:

Lilypie Kids Birthday tickers
babusok
Budapest
 
 


Zsófi: jol vagytok? Benyuson még nem jött ki? hajrááá felujitás :wink:

Lilypie Kids Birthday tickers
babusok
Budapest
 
 


Törpi: gonosz anya, nem engedi játszani a gyerekeket! :) Szép magas csajok lesznek, mint a modellek. Súlyokkal meg nagyon ne foglalkozz, mindegyik más alkat és átlagosnak sem kell lenni, az csak egy támpont.
Valahol legbelül tudom, hogy jó ez sőt! Sokkal jobb, mintha nem tudnék elmenni tőlük sehová, mert sírnának utánam, csak annyira látszik, hogy tudomást sem vesznek rólunk, ha más ott van. Mások is mondták már csodálkozva, hogy ennyire önállóak-talpraesettek. Már csak ezért is fura nekem, meg hát látom, hogy másoknál kifelé is látványosabb a kötődés.

Zsófi: apa után már nálunk is van sírás, ha látják, hogy elmegy, reggel meg ha nincs otthon, akkor az első az, hogy én hajolok be hozzájuk a kiságyba puszit adni, ők meg löknek félre és a mi szobaajtónk felé mutogatnak, Alexa meg mondja is, hogy apa és mikor mondom, hogy dolgozik mutatja a kis kezével, hogy nincs.
Asztalos: de jóóóó!

RÁJÖTTEM! Féltékeny vagyok! Soha nem voltam féltékeny senkire, azt hittem belőlem teljesen hiányzik ez az érzés, lám a mégsem! De jól megvoltam nélküle! :lol:

KépKép
timi76
Ráckeresztúr
 
 


Timi, szégyen, nem szégyen, én is :oops: :oops: :oops:

Zsófi, Babus, Míra 90cm és 11,3kg, Emma 88cm és 13kg :oops:
Státusznál nézik az önállóságot; kaja, öltözködés, beszédkézség, meg olyan dolgokat, amiket a Te gyerekeid már rég csinálnak, Zsófi :lol: :lol: :lol:

Mások is mesélik ezt az apa-ragaszkodást, szörnyű nehéz lehet ilyenkor anyának lenni :( Nálunk ez még nincs, de nem hiszem, hogy sokat várat már magára.

Zsófi, az asztalos már jóóóóóóóóóóóóóóóóóóóóóóóóó!!!!!!!

A ciki csak az volt, hogy a játszó nem látszik a postától, így már csak azt látta a jónép, hogy anya próbálja hazaimádkozni a két üvöltő, földön fekvő gyerekét :oops: :lol:

Lilypie - Personal pictureLilypie Fifth Birthday tickers
törpilla812
 
 


megzabálom!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Lilypie - Personal pictureLilypie Fifth Birthday tickers
törpilla812
 
 


Zsófi: de édes! :D

KépKép
timi76
Ráckeresztúr
 
 


Zsófi: nagyon édes :wink:

Lilypie Kids Birthday tickers
babusok
Budapest
 
 


Ma végre eljutottam sebészetre az anyajegyek miatt. Hát jó egy hónap múlva tudják csak levenni, annyira tele van az előjegyzés. 5 db lesz levéve, abból lesz egy, aminek 3 cm-es lesz a hege, de inkább a heg, mint hogy baj legyen. Nőgyógyásznál is voltam, mehetek vérvételre, petefészkeim tele vannak apró cisztákkal, és vagy megbarátkozom a 20 napos ciklusokkal vagy hormont szedek. Marad a barátkozás, mert én többet nem vagyok hajlandó hormont szedni. :twisted:

KépKép
timi76
Ráckeresztúr
 
 


Timi, büszke vagyok Rád nagyon az anyajegyek miatt!!!! Bátor Csajszi vagy!
A hormon nem "csupán" fogamzásgátlót jelent? Vagy azt nem vagy hajlandó szedni? Mert az én petefészkeim is tele lesznek cisztákkal, ha nem szedek gyogyit. És nekem nem 20 naponta jönne meg, hanem meg se jönne. Ami nem lenne túl kellemetlen igazából, de a doki ezt a megoldást nem javasolta :?

Lilypie - Personal pictureLilypie Fifth Birthday tickers
törpilla812
 
 


Törpi: de, fogamzásgátlót jelentene. Hormontartalmú spirállal indított én meg semmi ilyet nem akarok, gyógyszer meg nem jön be, ugyanis a fogamzásgátlókkal én össze-vissza vérzek, mert egyiket sem tűri a szervezetem. A lombikok alatt is, amikor olyan stimum volt dupla dózisban kellett szednem, ezt értsd úgy, hogy napi kettő tablettát, ezzel csak épphogy végigpecsételtem a 21 napot, közben meg folyton fájt a fejem és hányingerem volt, sikideg voltam. Azért a hormonszinteket megnézetem mindenképpen, aztán meglátom mi lesz. Ja és nekem soha nem voltak cisztáim, ill ezek nem is ciszták, hanem apró tüszők és normál 1 helyett vagy 10 van petefészkenként a ciklus 8. napján. Nem kell ide suprefact meg gonal, megy nekem önerőből is a tüszőgyártás!

KépKép
timi76
Ráckeresztúr
 
 


Timi, jaja, nekem is rengeteg a tüsző, csak nekem benn is marad, nem jön ki. Ezért a lombik nálunk.
Na de ilyen problémákkal én sem állnék sorba a fg-ért. Azért ez nagyon durva lehetett. Én eddig csak hallottam, hogy hormon-tabletta ilyeneket okozhat. Mindig megrökönyödéssel hallgatom, és nagyon-nagyon sajnálom, aki ilyeneket kénytelen elszenvedni. Remélem hamar megtalálják számodra a megoldást!

Lilypie - Personal pictureLilypie Fifth Birthday tickers
törpilla812
 
 


Sziasztok

CSak gyorsan helyzetjelentek, hogy élünk. Hányós-hasmenős vírus járt felénk, és most mintha megint taknyosodnának a kölykök. Szóval van mit tenni. Ja és a szájpenész is újra megjelent. Tragikomédia!

Kata
labkat
 
 


LKata: hogy nem tudtok kikeveredni! Talán ha már tényleg jó idő lesz eltűnnek a bacik-vírusok!

KépKép
timi76
Ráckeresztúr
 
 


Elköltöztetek egy másik topikba? Merre van mindenki?

Nálunk járt ma a védőnő látogatóban, megkérdeztem a kötődésről meg a lányok velünk való viselkedéséről és megnyugtatott. :) A lényeg, ritka az ekkora bizalom ennyi idős korban és ebbe az úszás is nagyban besegít. A lányaim vele is úgy viselkedtek, mint egy jó baráttal, egyből mentek hozzá, produkálták magukat, rosszalkodtak ezerrel.

KépKép
timi76
Ráckeresztúr
 
 


Timi!
Meghalni sincs időm-erőm. Apámat másfél hete elcsapta egy vonat, túlélte, csak az összes szar ügye az én nyakamba zúdult.
Hormonspirál: nekem fél éve van fent, kifizetni húzós, de 5 évig fent lehet, csak jót tudok róla mondani. A hormon helyileg hat (én sem akartam fogamzásgátlót), mensi pontos, és igazából jelzés értékű. Peteérést nem bántja, nyálkahártyát blokkol. Ismerőseim közül többen használják (lombikosok is), mindenki dicséri.
vovanda
 
 


Timi, ma kétszer találtam Mírát egy szál body-ban alul semmi kakit emlegetve. Innentől egy pillanatra sem mertem magukra hagyni őket :lol: A topik még mindig a felnőttekkel való kommunikációm főbb forrása, nem költözök. Csak épp ennyire korlátozódok :?

Kata, hihetetlen, nem is tudom, mikor olvastam tőled olyat, hogy mindenki jól van. Hogy várom már!!!!! Jobbulást Nektek!

Vanda, elcsapta egy vonat?????? :shock: Olvastam a blogban, hogy balesete volt, de hogy ennyire komoly :shock: Döbbenet! Felépül? Mit mondnak az orvosok? Neked kitartást és sok-sok erőt! Olvastam gyerkőcök mennyire édesek, mennyire támogatnak. Hát már ezért érdemes!

Lilypie - Personal pictureLilypie Fifth Birthday tickers
törpilla812
 
 


Vanda: nem is rád gondoltam, olvastam mi történt apukáddal. Nagyon sajnálom! Nem is értem hogy történhetett. Mielőbbi erősödést és felépülést neki! Neked meg nagyon sok erőt!
Spirállal csupán egy bajom van, megőrülnék a gondolattól, hogy valami idegen dolog van bennem. Nagyon nem bírom az ilyesmit mégha nem érzek semmit maga a tudat is borzongat.

Törpi: :lol: :lol: :lol: bocsi, de elképzeltem Mírát! Majd néhány hónap múlva te is nyugodtan röhögj rajtunk, mert tuti mi sem hagyjuk ki a hasonló kényes helyzeteket! :lol: De jó ám, hogy írod, mert legalább tudom mire készüljek! :wink:

KépKép
timi76
Ráckeresztúr
 
 


Timi, hát most képzeld el, hogy a lépcső tetején áll, szoknya sehol, harisnya sehol, pelus sehol, pucér popsi körül frakként lobog a body szétpatentolva, pálcika lábain mezítláb tappancsol. Hirtelen azt se tudtam, hova tegyem, aztán épp ott volt valahogy a bili, arra vágtam rá. Roppantul tetszett neki, de nem produkált bele.
Lejöttem a konyhába befejezni a panírozást. Épp mosakodtam ki, mikor újra szól a hóhányó, és hasonlóképp várt ismét a lépcső tetején. Igazából istenieket szórakozom. Csak a lefekvésnél sikerült összevesznem vele, mert még ekkor sem akarta abbahagyni a bohóckodást. Úgy meg nem igazán lehet aludni. És már 1 óra is elmúlt (6:50-kor volt kelés)

Lilypie - Personal pictureLilypie Fifth Birthday tickers
törpilla812
 
 


Törpi: :lol: :lol: :lol: :mrgreen: :mrgreen: :lol: szerintem kettőnk közül én szórakozok jobban! Tudod: legszebb öröm a káröröm, mert nincs benne irigység!

KépKép
timi76
Ráckeresztúr
 
 


Timi, már várom, hogy én röhöghessek :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

Lilypie - Personal pictureLilypie Fifth Birthday tickers
törpilla812
 
 


Lányaim belejöttek az alvásba, bár ma kicsit később raktuk le őket, mert be akartam fejezni a fűnyírást, de ilyenkor már úgy várom, hogy ébredjenek. Szerintem megbánom én még ma ezt, mert egyedül leszünk délután. :lol:

Törpi: azt bátran megígérhetem, hogy fogsz vidulni rajtunk. Már most nagy bohócok. tegnap a térelválasztó tetején egyensúlyozott Hanga hason csúszkálva, próbáltam erélyesen rászólni, de olyan kópé vigyorral az arcán visszamorgott jó hangosan, hogy K. elröhögte magát, de neki még volt ideje elfordulni, hogy ne lássa mennyire "vicces" amit csinál, én már nem tudtam elfordulni, úgyhogy a nagy szigorból össznépi nevetés lett.

KépKép
timi76
Ráckeresztúr
 
 


Köszi, Lányok!! :-)
vovanda
 
 


Zsófi: szegény Kata! Az egymás nyúzása csak fokozódni fog, arra készülj fel! Enyémek jelenleg tépik-ütik egymást, Alexa még bele is harap Hangába, ezt eddíg csak velem csinálta. Fogakhoz kitartást neked! :wink: Nálunk is váladékos a mutatvány, ha beindulnak.

De, hogy a panaszkodás mellett jót is mondjak, Alexa nagyon szereti a mondókákat, főleg amelyiket el is lehet játszani. A csip-csip csóka az egyik kedvenc és fogja a kezemet és úgy csinálja. Ma felfedezte, hogy a tesóval is lehet ilyeneket játszani, a másik a húz-húz engemet, csak szegénykém mindíg koppan, mert Hangát meg nem nagyon érdekli és otthagyja, vagy lefejeli, aminek nevetés a vége, mert nagy buli egymás fejelgetése. Nekem fáj, ők röhögnek. Ma átváltottak piszézésbe. Hát feküdtünk a nevetéstől. ez kb 10 perces jókedvet hozott a hisztis, ördögi délutánunkba, aztán 3/4 7-kor Hanga úgy döntött ő megy fürödni, nekiállt vetkőzni. A pulcsit régóta leveszi, ma a nadrággal próbálkozott, de csak a bokájáig ment, onnan nem bírta állva levenni, le meg nem ült. Alexa megoldotta a problémát, egy darabig nézte a szerencsétlenkedést, aztán odaszaladt, kirántotta Hanga alól a lábait és lehúzta a gatyát. :lol:
Törpi: így kezdődik?

KépKép
timi76
Ráckeresztúr
 
 


Timi, én másodszor olvasom, de most is könnyezek a röhögéstől :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
A mai fronttal csak az volt a gond, hogy nem csak a lányok, de én is hisztis voltam. Na, ez nem nevezhető egy jó kombónak :? :oops: :(

Lilypie - Personal pictureLilypie Fifth Birthday tickers
törpilla812
 
 


Zsófi: a tápszer szerintem édeskésebb picit, mint a tej, próbáld kicsit ízesíteni. Én csipetnyi cukrozott kakaót néha teszek nekik bele, csak nálunk ez azért gázos, mert Alexa nagyon szorulásos tőle. Mondjuk enyémek a tejet ma reggel is simán kiszivattyúzták, sőt, Alexának szerintem kevés is volt, mert az üres üveget csak némi közelharc árán bírtam visszaszerezni.

Vetkőzésben szerintem bajnokos leszünk. Pizsijüket lecseréltem nagylányosra zoknival, nos a Hangán ma reggel body volt és zokni, Alexán meg body és nadrág, utóbbival épp akkor küzdött.

Törpi: örülök, hogy jókedvet csináltam! :wink:

Ma fodrásznál voltunk, főleg én, de Hangának is levágták a haját. Olyan édes kis gomba lett, majd fotózok.

KépKép
timi76
Ráckeresztúr
 
 


Zsófi: már nagyon visszaszámolsz! Ne rettegj, jó lesz, szép lesz, megéri a fáradtságot! :)

KépKép
timi76
Ráckeresztúr
 
 


Zsófi, mi is kakaózunk reggelente. Nem is próbáltuk a tejet :oops: 2dl tejbe megy egy fél kanálnyi kakaó és egy kanálvégnyi cukor. Isszák rendesen. Este én még mindig tápozok, nem is igen szándékozom ezt 2 éves koruktól sem tejre cserélni, a nyugodt éjszakák titkát látom benne :roll:
És mi is úgy kezdtük, hogy a tápba fokozatosan egyre több tejet tettünk, végül a táp teljesen elmaradt.

Timi, alig várom a fotókat. Nálunk Emma haja hosszú és kezelhetetlen már, de nincs szívem levágatni, félek, nem nőnek vissza a fürtjei, ahogy anno nekem sem :( Mírának meg örülök neki, hogy egyáltalán haj nő valahol, mégha kicsit őrült professzoros is a feje, le nem vágatnám semmi kincsért :lol:

Lilypie - Personal pictureLilypie Fifth Birthday tickers
törpilla812
 
 


Zsófi: hű, már beiratkozás a bölcsibe! Ezek szerint van hely és fel is veszik őket?! Tök jó!

Dia tényleg rég járt itt, nem is hiányzik - és más kampány sem a részemről.

Nem tudtam igazán jó fotót csinálni a gombafejről, de talán látszik:

Kép Kép

KépKép
timi76
Ráckeresztúr
 
 


Timi, nagggyon jó!!!!!! Nem mellesleg ennek a csajszikának teljesen mindegy, mert annyira szép!

Lilypie - Personal pictureLilypie Fifth Birthday tickers
törpilla812
 
 


Timi: nagyon jó, nagylányos a frizu Tiédről nem készült?
Mondjuk én is őrzöm a kunkori tincseket mint Törpi csak elől vágtunk bilifrizurára
Törpi: jók a homokozós képek:-) az a mászóka meg csúcs, nem is láttam még ilyet
Mindjárt szülinap :shock: :D :D

Kata: tényleg döbbenet, hogy mindig van valami betegség, ez az ovi miatt van?

Nálunk semmi különös,
éjszakák nem valami fényesek Réka jóvoltából, folyton forgolódik, nyöszörög, ha kiveszem elkezd ordítani, ha bennt hagyom felébreszti Laurát
nem is értem hogy tud egész nap pörögni, mikor éjjel nem alszik csak megszakításokkal

Laura járása meg nem tetszik egyáltalán, vissza fogom hívni a dévényes nőt, tornáztassa, mert olyan mintha a bal oldala feszes lenne, közben meg tök gyenge az izomzata állítólag
én ezt nem is értem
nagyon lelkiismeret furdalásom van, nem tudom írtam-e
akihez jártunk tornára fél éves korától, arról kiderült nem is dévényes, mi meg végig abban a hitben éltünk, mert a védőnő azt mondta,
és ki tudja ha eredetileg igazi szakgyógytornászhoz jártunk volna akkor lehet hogy nem is lenne vele semmi gond
de már ezen nem tudok változtatni, csak bízom benne nem lesz sánta vagy ilyesmi

A gyeddel meg futottam még pár kört,
kevesebb és kész nincs kiskapu,
állítólag azért hozták ezt a törvényt, hogy kiszűrjék azokat, akik egymás után szülnek 3- 4 gyereket, és közben nincs munkaviszonyuk
de a gyedük meg emelkedik, vagy valami ilyesmit mondott az oepben a nő
de nekem meg pont szívás, az olyanokra nem gondoltak mint én, aki indokoltan maradt otthon táppénzen

Móni
KépKép
reunion
 
 


Móni: ez a dévényes nekem fura, hogy mondhatta a védőnő, hogy az, ha nem is az, a másik meg az a nő sem mondta, hogy kicsoda, vagy dévényesnek mondta magát? Én biztos kiosztanám a jónépet, Hogy képzelik??? Remélem Laurának nem lesz baja és rendbejön!

Lányaim ma elkényeztettek, 3/4 8-kor csendre keltem, ez az utóbbi időben csak nagyon ritkán fordult elő. Tegnap jól elfáradtak, Hanga abba, hogy produkálta magát, Alexa meg a nyafkaságba. Vendégeink voltak és jól kijátszották magukat. Érdekes, hogy Alexa idegen helyen mintha otthon lenne, semmitől sem fél, ha mások jönnek meg kis mimóza lesz, alig szállt le az apja öléből meg jó sokat sírt is. Lehet fogak is jönnek, bár ezt nem tudom megnézni, az ujjaimmal meg nem merem. :lol:

KépKép
timi76
Ráckeresztúr
 
 


SZIASZTOK!

BOCSIKA,HOGY BELE OFFOLOK A BESZÉLGETÉSBE,DE LENNE EGY KÉRDÉSEM:
25 HETES POCAKOS VAGYOK A JÚLIUSI TOPIKBÓL.NAGYON NAGY SZÜKSÉGEM LENNE S.O.S-BEN EGY POCAKTARTÓ PÁNTRA,MIVEL ANNYIRA GYENGÉK MÁR A MÉHTARTÓ SZALAGOK,HOGY MEGŐRÜLÖK,MÍG ELJUTOK A 2 GYERKŐCÉRT AZ OVIBA.
HA VALAKINEK ESETLEG VAN ELFEKVŐBEN LÉGYSZI ÍRJON EGY PÜ-T

KÖSZI ELŐRE IS

ÉS TOVÁBBI JÓ BABÁZÁST

KépKépKépKép
Kép
majga
Dabas
 
 


Sziasztok!

Bocs hogy ilyen inaktív vagyok. Nem vagyok a toppon. Jelenleg azzal küzdök, hogy valami bennem maradjon, mert most épp hasmarssal minden távozik belőlem.
Bálint is jól tele pakolta reggel a pelust, remélem nem esik vissza! Szegény tegnap előtt leesett a lépcsőről. Benne hagytam a kulcsot a lépcsőházat elzáró beltéri ajtóban, és kinyitották valahogy. Én épp a fürdőben pakoltam, mikor hallottam, hogy leesett valaki. Nagyon megijedtem, mikor láttam, hogy nyitva az ajtó, kb 6-7 lépcsőfokot esett le szegényke. Elvittük traumatológiára, ahol a doki csak megfogta a kis fejét, és azt mondta, láthatóan semmi baja. Se röntgen, se egyéb. Bár goyrsan megnyugodott, nem folyt a vér sehonnan, és nem hányt, rögtön felsírt, és nem veszítette el az eszméletét. CSODA hogy nem lett baja. Úgy ült a pihenőn az utolsó lépcsőfok aljában, mintha valaki oda ültette volna, szorosan háttal a falnak. Istennek hála hogy jól van, és már lassan a 48 órás várakozási idő is letelt. (bár valaki 72 órát emleget).

NEM TUDNA VALAKI EGY RÖVID ÖSSZEFOGLALÓT ÍRNI, HOGY KIVEL MI VAN, NÉHÁNY MONDATBAN? CSak hogy tudjam, mert nincs energiám visszaolvasni!

Kata
labkat
 
 


De frankó! Írtam és nincs itt! :twisted:

Kata: szegény Bálint! Elhiszem, hogy megijedtél, de szerencsére ők olyan kis rugalmasak és ügyesek. Jó, hogy nem lett nagy baj! Neked jobbulást! Remélem te zárod a sort! Most már tessék mindenkinek meggyógyulni!

KépKép
timi76
Ráckeresztúr
 
 


haliho,
voltunk délelött 3asban ikeázni akartam venni még 1 cipökanalat de hiánycikk :evil: ja mert kitalálták h azon csusziznak a legobabák tök ügyesen nekitámasztják vminek és indulhatnak a figurák :oops: :lol:
Kata: gyogypuszik Bálintnak :wink: jobbulást Neked hátha tényleg Veled lecseng a dolog :wink:

Lilypie Kids Birthday tickers
babusok
Budapest
 
 


Zsófi: ne is mond! Annyira elég már ebből az időből. Valamelyik nap én is úgy voltam vele, hogy nem bánom, hogy fúj a szél és hideg van, akkor is elmegyünk a pékségbe, felöltöztettem a bandát, mire hátra mentünk a babakocsiért elkezdett esni az eső, úgyhogy mentünk be levetkőzni, mire végeztem elállt. :twisted:

Babus: de találékonyak! :D Sikerült mérni?

KépKép
timi76
Ráckeresztúr
 
 


Timi: küldtem emilt :wink:

Lilypie Kids Birthday tickers
babusok
Budapest
 
 


Babus: miután itt írtam, meg is néztem jött e levelem! :lol: Köszi! :lol:

KépKép
timi76
Ráckeresztúr
 
 


Kata!
Hulla kimerült vagyok, apám balesete miatt egy csomó szar a nyakamba esett (szó szerint értendő, kiborult néhány csúnya bili, amit eddig eltitkolt). Próbálok mindent intézni, meg meló meg gyerekeke meg háztartás meg Szebb jövőért Polgárőr Egyesület az általam pártfogolt területen. Kell ennél több? :P
vovanda
 
 


Hali,

Vagyok ám,csak behavazódtam :oops: No meg küldtem tegnapelött a telefonomról is egy hsz-t,de nem ért ide :evil:

Aki nagy ikeába járós,lehet még kapni azt a zöld békát(merev előke)?Én a múltkor nem láttam,igaz nem is nagyon kerestem,mert nem kellett,de egyik eltört,kellene pótolnom. :roll:

Timi,nagyon jól éreztük magunkat,köszönjük mégegyszer a vendéglátást :D

...a legújabb szavunk a "méeccer" és teljesen magától kezdte Noémi mondogatni,azóta sláger nála,a Timi kezében volt,valami dobálósat játszott vele,és akkor mondta,mi meg néztünk először,hogy vajon ez mi...aztán leesett:mégegyszer :lol:

Lkata,hű olvaslak,jobbulást!Én inkább nem foglalnám össze kivel-mi,mert nem olvastam vissza :oops:

Vanda,nagyon sajnálom ami apukáddal történt :( Autóval volt?Jobban van?

Zsófi,szerintem nincs korán,ha nálunk már ment ilyenkor a műsor,akkor nehogy már te megúszd :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: látod ezért mondtuk,hogy mindent értenek,csak óvatosan mit beszélsz elöttük :lol:

Móni,hű,bakker,azért ez durva.És hogy derült ki,hogy nem is dévényes? :roll:

Babus,szinte minden délelött eszembe jutsz mikor megyek a játszóra,hogy megint nem beszéltünk össze,de 10 órakor már nem hiszem,hogy érdemes szólnom,mert mire összeszeded őke,tmeg kiértek,szóval h-k-sz szép időt mondanak,valamelyik nap?

Törpi,írtad a lányok méreteit?
Vendég
 


Nyuszi!
Gyalog volt, és azt hiszem, engem előbb visz el egy szívroham a mostani cirkusz miatt... :S
vovanda
 
 


Jó reggelt!

Zsófi: már nálunk is javában tart, ha korai, akkor nem tudom mi jön még!? :? :lol: Nagyon ügyesek már és tényleg mindent megértenek. Pl.: én vagy 2-3 hete befogtam Hangát a teregetésbe. én rakom a ruhát, ő adja a csipeszt. És amíg nem végzünk hozza és látszik a komoly elszántság az arcán, hogy ő most akkor "dolgozik". Alexa a hátramozdító, mert ő meg a elszalad a csipeszes vödörrel és szétszórja a kertben.

Nyulasz: szívesen, máskor is! :wink:

Noncsival a dobálós játék az volt, amikor feldobom a fejem fölé, aztán el is kapom. :lol: Az új szó hallatán meg nem is nagyon lehetett abbahagyni, mert először megfejtettük, aztán örültünk neki, hogy mondja. :D

Van ám nekem nagy bánatom is! Alexa pár napja nem hajlandó velem semmire, csak az apja kell neki, engem lök el magától. :( És kegyetlenül hisztis.

KépKép
timi76
Ráckeresztúr
 
 


Vanda sajnálom apukád, nem hangzik túl jól amiket írsz

A dévényes- nemdévényes úgy derült ki, hogy elvittük hozzá Laurát, akkor is azért, mert nem tetszett valami, és mondta, hogy szerinte semmi baj, de megmutathatjuk egy dévényesnek ha gondolom.....

na ez nekünk csak otthon esett le, hogy ő mit is mondott igazából

és ezután hívtam fel az alapítványt, hogy adjanak kerületi szakgyógytornász nevet, meg rákérdeztem hogy Ő az-e, és mondták, hogy nem az

mostmár megvárom az 1 hónapot amit az igazival megbeszéltünk, hogy hogyan fejlődik mi lesz vele

Zsófi: mi a Rékával a pelenkákat (nem a kakist :lol: ) szoktuk kidobatni a kukába, nagyon élvezi, ugyis mindent szeret kidobni,
például a múltkor a kinti cipőjét is kidobta, :twisted: apa véletlen találta meg

Móni
KépKép
reunion
 
 


Timi :D

Vanda,elhiszem ha kivagy :(

Móni,szerintem azért ne aggódj,biztos nincs semmi komoly.Az igazi dévényis mit mondott?Ismeri a másik nőt?


Na,szandit nézegettem,erre vettem Noéminek egy ilyet,de olyan cuki,és olcsó volt,nem bírtam otthagyni:

http://divat-ruha.vatera.hu/item/view/i ... 1449454762
Vendég
 


Nyulasz: nagyon aranyos! :D Ennyiért én sem bírtam volna otthagyni! :lol: Párod mit szól hozzá? Én már a felét sem mutatom meg, egyszer csak megmutatom, hogy nézd ilyen is van. :lol:

KépKép
timi76
Ráckeresztúr
 
 

Vissza: Várandósság

Jegyzetfüzet:

 

X
EZT MÁR OLVASTAD?