Sziasztok Kedves Kismamák!
Hű, nagyon nagyon régen jártam erre, igyekszem pótolni a lemaradásomat, frissíteni a freemail-met + "+"nézegetni a babákat a képeiteken.
Képzeljétek, most már mi is;) - ugyan még csak a 18 héten járunk, de hamarosan 100%-osan is csatlakozunk hozzátok;)
Kátyuska!
Engem is Hicudzsi világosított fel, mert éppen frissen kerültem Szőnyihez, és nem bántam meg hogy maradtam, (nekem kell egy előzetesen hosszabb "lelki" kapcsolat és ez akkor még nem volt meg, lévén, h friss volt a kapcsolat...)
Most h a 18 héten vagyunk, már aktív terhesgondozási tapasztalatom is van velük kapcsolatban:
nyugodt, semmi stressz, feleslegesen téged sem stresszel, ha nem muszáj, mert minden rendben és eredményeid nem indokolják, feleslegesen nem ultrahangoz, legalábbis ez az eddigi tapasztalatom. Nem piszkál a súlyod miatt. Én pld. elég vékony vagyok, de én így érzem jól magam a bőrömben, és eddig egyedül a Szőnyi nem aggódott és piszkált érte. Nem tilt meg semmit, mindent csinálhatsz, amit eddig, annyit viszont kért
h ne most döntsem + az olimpiai csúcsokat.
Való igaz, rendelési ideje elcsúszik, de csak azért
mert imád beszélni
illetve igazság szerint a feltett kérdésre maximálisan kimerítő, +nyugtató választ adni.
Szóval hajrá ;)...
Ja, és már nincs Múzeum u. (sajnos) csak az Óbudai EÜ Centrum, Bécsi út (Kolosy térnél)
Üdv Mindenkinek
Kisbora