Új privát üzeneted érkezett!

Buuni, ez egy olyan dolog, hogy kinél mikor!!!! Nekem is első terhesség, bugyori kibírta 12. hétig... barátnőmnek is első volt, ő már 10 hetes koromtól csesztetett, hogy érzem-e már, mert ő már érezte... másik barátnőmnek 14. hétig váratott magára, de olyat is ismerek, aki 20. héten sem érezte még... ez annnnnnnyira változó, nyugi :) bőven van még időd :)

Az a Samu, az igazából Sámuel, de nekem az is tetszik :)

Ancsa, hát csak nem!!! Melyik napon lesz?

Blogom: http://eletemnemetben.blogspot.com/

o.O Jeanner O.o

Kép

Kép

Kép
jeanner
 
 


Carotta: köszi a táblát! :-( és az infót :-)

Üdv az újaknak!

Ma voltam terhesgondozáson, 2 hét múlva afp és 4 hét múlva remélem megtudjuk ki lakik odabent!

Jól érzem magam, bár a fáradság még rajtam van..bár már nem annyira, viszont az én pocim is "elnehezül" estére vagy 1x 1x bekeményedik. :-(

Nevek: jaj mind olyan jó!

Nálunk most a Dalma és a Hanna a befutók...már ha lány lesz:-)
Emmának a Dalma tetszik..hát mi nem tudjuk eldönteni. de még van idő.
Fiú: Patrik talán..:-)

Jaj jövő héten nagytakarítás, Emma nap, húsvét..ááááááááááááááááááááááááááááááááááááááááááá

KépKép
kaqk
Debrecen
 
 


Kaqk, de jó is az :) mármint az Emma nap :) lehet ünnepelni :)

Én most azon agyalok, h lehet elmegyünk hamarabb UH-ra, ha 12. héten nem derül ki a neme, mondjuk 16. héten :) nem 4D, csak 2, de ha kérem, megpróbálják kideríteni a nemét :)

Blogom: http://eletemnemetben.blogspot.com/

o.O Jeanner O.o

Kép

Kép

Kép
jeanner
 
 

 
 

buuni: én az 1.babát valamikor középtájban éreztem (17-18)először.A rúgását meg a 20.
A 2. babát meg jóval hamarabb a 14.-en de ő rögtön rúgással kezdte.

Most a babust meg nagyon nagyon korán a 10.hét után már éreztem,hogy bugyog.
Ez függ a hasfal vastagságától is.Nekem pl a doki most mondta,hogy elég vékony (pedig én azt hittem nagyon is vastag :D )

vivi a nagylány :-)
Lilypie Kids Birthday tickers
Dorina a kis középső :-)
Lilypie Kids Birthday tickers
Milán baba
Lilypie First Birthday tickers
anyamci
Budapest XXIII. kerület
 
 


vikianyu: Igen Etyeken lakom, és szerintem a férjedék a honvéd utcában laktak anno. Az apósod régen egyszer a Corában dolgozott, meg a fia is, aki talán a te férjed. Úgy emlékszem, hogy talán Szilárdnak hivják, de lehet, hogy ő a férjed testvére, arra már nem emlékszem, hogy hány gyerek volt a családban. Remélem nem irtam nagy baromságot. Lehet, hogy ők is ismernek, mert mi a mester utcában lakunk, és apukám lakatos, talán az apósod ismeri is.

buuni: Igen nagyon izgalmas ikreket várni, de annál jobban aggódok értük. Az első babámnál fele ennyit nem aggódtam. Teljesen megértem az érzéseidet, hogy még egy vérvétel is izgalmas én is igy vagyok, voltam vele. Az a baj, hogy ez a kilenc hónap nagyon gyorsan elmegy és utána olyan furcsa visszagondolni, hogy milyen nagy pocakom volt és ott volt bent a babám.

Örülök, hogy sokan igy haladnak a nagytakaritással. Én még neki sem fogtam, sőt tegnap meg ma örültem, hogy egyáltalán ki tudtam kelni az ágyból, olyan rosszul voltam. De a kisfiam miatt muszáj volt erőt venni magamon, de őszintén semmi kedvem takaritani.
Ilyen szempontból szerintem az első terhesség a legnyugodtabb, nem tudom ti, hogy voltatok vele, mármint akinek már van gyereke. Mikor a Noelt vártam 8 hónapig dolgoztam, utána itthon voltam egy hónapot végig takaritottam, pörögtem ezerrel. Most a kisfiam és a két pocaklakó teljesen leszivják az energiáimat. Remélem ez még változni fog.
Üdv az újaknak!

Lilypie - Personal pictureLilypie Third Birthday tickers
Lilypie - Personal pictureLilypie First Birthday tickers
praszlera
Etyek
 
 


Anyamci:Én Bogit kb.18-20.hét környékén éreztem elöször,Milánt pedig kb.16-18. hét körül,de nem emlékszem pontosan..

Praszlera:Igen ök azok.Honvéd utca 5-ben laktak.Aposom dolgozott a Corában,és a Férjem(Szilárd) még mindig ott dolgozik,már lassan 9 éve.Van 1 bátyja Tibor.
Mi a teljes neved??

Nem csodálom hogy estére teljesen lemerülsz,ez tök normális dolog sztem.Én is igy vagyok.És ráadásul nem tudom mi van velem de hihetetlen agressziv vagyok.Már napok ota,de ma szoszerint ugrok mindenre....nem tudom mitöl lehet ez...de nagyon idegesit!!És szegény családom sinyli meg a dolgot...na és a kis pocaklako.. :oops:

Kép

Kép

Kép
vikianya
Budapest XXII. kerület
 
 


Sziasztok!

Nem semmi a termelés :lol:

Először is Üdvözlet az új kismamiknak! Úgy látom még mindígén vagyok a sereghajtó :lol:

Mi jól vagyunk,azóta nincs vérzés,barnázás szerencsére.a rosszullétek is csökkentek,de azért a napi egy rókázás még megvan :(

Nekem sem lesz szülésznőm,mert programozott császár lesz.
26-án megyek uh-ra,27-én CVS.de voltam pénteken is uh-on,többet kell kukucskálni a vérzés,meg az előző vetélés miatt.picurim jól van,már több mint 4 centis,kis ficánka.

Nálunk a nevek,ha lány Orsolya,fiu Szabolcs

Mennem kell ,jött az uram és éhen van halva :lol:

Honey- Ancsa

Kép
KépKép
Kép
honey32
 
 


Sziasztok.
Szeretnék hozzátok csatlakozni,ha lehet. Már egy ideje olvasgatlak titeket. 12 hetes(2 napos) terhes vagyok. október 25-re vagyok kiírva :lol:
Ma voltunk ultrahangon, kisbabánk teljesen egészséges ezért merem mostmár elmondani nektek is. Az elején volt egy kis gond, ugyanis elkezdtem vérezni, azt mondták,hogy el fogok vetélni, de később kiderült,hogy ikerterhességnek indult a terhesség. 1 baba elment 1 megmaradt.
Egyébként Borsod- megyében lakunk. Van már egy kislányom, ő nyáron lesz 3 éves. 23 éves vagyok.
Ha van még kérdésetek bátran tegyétek fel :lol:

jeanner. mi már egy másik topikban taliztunk:) És szerintem pont egyidős terhesek vagyunk,igaz?

d.dodi. én neked egyszer írtam privit. Emlékszel? :)

Üdv mindenkinek. Remélem befogadtok. Mindenkinek gratulálok a babájához, és jó egészséget :)

picibaba.hu vonalzó

picibaba.hu vonalzó

picibaba.hu vonalzó
benirenata
Szerencs
 
 


Benirenata!

Sziaaa! Nekem írtál privit :wink: ! D.diánk van :lol: :wink: .
Naaagyon örülök a jó híreknek, bevallom, nem hittem volna, hogy ilyen jól alakul a dolog (legalábbis ahhoz képest, ahogy akkor hittem), de persze sajnálom a másik babót :( .

Én holnap megyek UH-ra, tökre várom már. Vagyis remélem lesz uh, nem csak terhesgondozás, meg vérvétel :roll: .
Mert két dolog is aggaszt: két napja epegörcsöm volt éjszaka, nagyon rosszul voltam. Pár éve viszonylag gyakran volt, tudtam, hogy az, de azért kicsit féltem, nehogy baja legyen a picúrnak :( . Mocorgott már azóta, de jó lenne látni :roll: .
A másik meg, hogy képzeljétek, hírtelen jóval kisebb lett a pocakom, és a cicim is, és elmúltak a pattanások, tök szép megint a bőrőm :shock: . A bnőm megnyugtatott, hogy az első trimeszterben a has növekedését valójában javarészt nem a méh növekedése okozza, hanem a progeszteron, és acicik is ezért nagyok, és feszülnek, meg a ragyák is ettől vannak. Vlsz. mostanra teljesen átvette a méhlepény a hormonális irányítást, ezért múltak el ezek a tünetek, de azért ijesztő :roll: . Viszont a méhem egyértelműen nőtt, érzem, ahogy fogdosom, meg sokkal feszesebb is a hasm, csak tényleg a felette lévő lehhhelletnyi pacal lett jóval kisebb :lol: .

Bocsi, hogy mindig csak magamról írok, olvasok tisztességesen mindenkit, csak van egy másik topikom, ahová évek óta írok, és a picurim mellett nincs időm kettőre :(

KépKép

KépKép
kicsidodi
 
 


Elég ha annyit írtok, hogy Reni vagy Rena. :)

Kicsidodi.
Bocsi, jól összekevertem a neveket :D Hát tudod, mi sem gondoltuk volna,hogy így fog alakulni. mikor kontrollra kellett visszamennem a vérzés után,akkor derült volna ki, hogy kiürült-e magától vagy kellett vona-e orvosi beavatkozás. Úgy mentem uh-ra mint, aki a kivégzésére megy. Erre közölte a szonográfus nő, hogy nézzék csak, ott a kisbabájuk, aki 4 mm-es :shock: :lol:
Szóval ő egy igazi meglepetés baba, még ha terveztük is :D

Egyébként engem nem zavar, hogy magadról írsz. Végülis ezért vagyunk itt, hogy megosszuk egymásnak a tapasztalatainkat :)
Szerintem a barátnődnek teljesen igaza van. Én is erre gondoltam egyből amikor olvastam a soraidat. Szóval nyugi. :)

picibaba.hu vonalzó

picibaba.hu vonalzó

picibaba.hu vonalzó
benirenata
Szerencs
 
 


Szia Reni,üdv. köztünk.Gratulálok a babocához....de sajnálom a másik babot... :oops:

Kicsidodi:Hallod pont ezt akartam én is irni,amit Te leirtál.Olyan mintha összemnet volna a hasam,és a cicim is....De tényleg,szinte már 3 este mondogatom Apának,nézd sztem kisebb lett mindenem..Ö csak kinevet...

Honey:Örülök ,hogy minde oké Veled is és a Baboval is... :)

Kép

Kép

Kép
vikianya
Budapest XXII. kerület
 
 


Üdv Reni!Gratulálok! :)

Hát lényok igeeen!De miért van ez?Mármint,hogy kisebb lesz a poci stb?Én már meg se mertem kérdezni.(én pl gondoltam arra is,hogy meg kell figyelni,hogy nem-e akkor megy le amikor végre több nap után tudok menni wc-re?!)Ráadásúl nekem a babóca most 2. napja nem nagyon jelez.Éppen,hogy egy nagyon nagyon picitz.Bár mikor voltunk 4D-n akkor is szinte végig befele volt fordúlva és nagyon izgága volt de nem éreztem csak mikor megfordúlt...
Engem most a cicim aggaszt mé,hogy ismét fáj és csak nő meg nő.Pedig eddig se volt kicsi :? :shock:

vivi a nagylány :-)
Lilypie Kids Birthday tickers
Dorina a kis középső :-)
Lilypie Kids Birthday tickers
Milán baba
Lilypie First Birthday tickers
anyamci
Budapest XXIII. kerület
 
 


ooooofff minden elment csak tudnám hova!

Dodi: megértünk ha igy van, szülés után még kevesebb lesz az időnk...de azért jövögetünk, ki ahogy tud :lol: , én is most csak azért irok gyakrabban, mert dolgozni járok, és napi 5 percet a forumra szánok (kis pihi kell :wink: ), de 3 hét mulva otthon leszek, akkor biztos kevesebbet fogok tudni jönni...

Nahát poci zsugorodás!! én ilyent nem hallottam...de jó ...nekem nem érvényes, csak nő nő...ki fog a végére pukkani :? , most jut eszembe megigértem nektek egy képet, :? csak akkor apa elvitte a gépet, és utánna elfelejtettem, bocsi :oops: , de hétvégén meglesz, tutii :wink:

KaqK: nem azért mondom :lol: , de nekem nagyon tettszik a lánynevetek :)
Többiek mindenkinek tökjó nevek vannak, nekem is tettszik a Szabolcs vagy oliver...nekünk nincs nevünk, nem is gondolkodunk ameddig nem tudom a nemét...de tudjátok most már inkább fiu-orientálodott vagyok..a 70-80 %-ommal

Dalma
KépKép
Kép
biceboca
 
 


mondjátok, akik többgyerekes illetve már gyerekes anyukák, szzerintetek mit csináljak Ádámmal és az ovival??

egyszer irtam, h Ádám ment oviba hétfőtől. Hétfőn pont hiányzott egyik ovónéni, ezért a kiscsoportosok a közepesekkel voltak egybe, Ádám nagyon jól érezte magát, ismert is pár gyereket, tele volt élményekkel, kézzel-lábbal magyarézta, milyen jó volt, még piros pontot is kapott. Csak pisikálni, kakalni nem ment, illetve nem is szollt, nem is ment bele, mikor 12kor elhozták, pici pisika bele volt menve a bugyikába szerintem tartotta vissza.
2. nap nem nagyon akart bemenni, saját csoportba voltak, ahol nem nagyon ismert senkit, délbe 10 körül sirtkb 20 percet, h haza akar menni...valahogy elterelték a figyelmét erről...11kor ujbol nekifogott sirni...telefonáltak h menjen valaki utánna...sógornőm mire odaért perc mulva, már játszott
3. nap: apa vitte: nem akart bemenni, azt mondja apa, látszott, h szomoru, kapaszkodott, h nem hagyja ott...2 gyerek volt csak aznap, 10 kor ujbol telefonáltak h Ádám sir...hazavittük.
Tegnap beteg lett, nem vittem azóta.
Nem tudom minek nyilvánitsam ...unta magát, vagy nem értem, mert másképp Ádám mindig mindenhol nagyon feltalálja magát, és mindenkivel elvan, alszik is bármelyik mamánál, sogórnőmnél...
Nem tudom hogy an csináljam, ne legyen egy rossz élmény, szeressen oda járni...3 hét mulva már nem fogok dolgozni járni, gondoltam akkor viszem majd én...

Dalma
KépKép
Kép
biceboca
 
 


Biceboca: Ádám volt bölcsis? Mert ha nem akkor nekik nehezebb az elszakadás,...megszokta hogy veled van a nap 24 órájában otthon biztonságban ahol mindent mindenkit ismer. Kell neki idő mire biztonságban érzi magát az óvónénikkel, az ovit megismeri, a szabályokat , szokásokat. Szerintem ne adják fel annál is inkább mert ha szeptemberben kezditek a 0-ról és utána megszületik kistesó..na akkor azt fogja érezni/érezheti hogy most akkor őt eltávolítod otthonról hogy csak a kistesóval legyél. Most meg megtanulhatja hogy neki ez a "munkája" hogy oviba jár és ott jókat játszik amíg anya apa is dolgozik. Én akkor is azt mondtam Emmának- amikor még nem találtam munkát és most is mikor már TP-n vagyok- hogy dolgozunk.
Emma volt bölcsis, 2 évesen ment, akkor kicsit könnyebb nekik a beszokás. kb 1 hét alatt szokott be, bár fél évig csak délig volt bent ebéd után elhoztam,.majd a 2. félévben aludt bent de az is azonnal ment....így az oviba is azonnal beszokott, első nap ott ebédelt, aludt és csak du-án kellett menjek, ( én persze 2 óránként hívtam őket , de mondták hogy nagyon jól érzi magát )

Nálunk is volt kb 1-2 hét visszaesés, de az annyi volt, hogy reggelente nem akart bemenni, volt pici sírás, de miután elmentem 5 perc után vidáman játszott és du-án is alig akart hazajönni.

szóval én nem adnám fel, kell nekik a társaság, meg minden ami az ovival jár :-)

Én így látom! :-)

Pocak..hát nem tudom néha én is kisebbnek látom..a ciciket azt nem..pedig lehetnének kisebbek picit és könnyebbek......
bennem olyan sok a gáz, ezzel nem lehet vmit csinálni, ha eszek egy kis zöldséget akkor már érzem...a pocim is e miatt lehet olykor nagyobb nem? van erre vmi????

Picit taknyik vagyunk mind a hárman..:-( olyan hideg van...meleget akarok!!!!!

KépKép
kaqk
Debrecen
 
 


Ja mintha mondtad volna hogy nincs bölcsi nálatok. bocsi akkor azt hagyd figyelmen kívül :-) :oops:

KépKép
kaqk
Debrecen
 
 


biceboca:elmondom hogyan alakult napkozis ket Krisztaval. Hetfotol szerdaig szivesen ment orvendett, hogy viszem, onnyen elvaltunk nem volt semmi gon. Napkozben az ovonenik elmondasa szerint parszor eszebe juthattam mert sirdogalt de csak inkabb akkor ha nem volt elfoglaltsaga. De mindig megnyugtattak egyszer sem telefonaltak, hogy vigyem haza. Az ovovnenik velemenyuk es tapasztalatuk az, hogy nem szabad minden kis sirasra a szuloket hivni mert igy megszokja, hogy egyet nyekken es maris visszik haza es igy nehezebben szokja meg. Nekik az a dolguk, hogy megprobaljak megnyugtatni es elterelni a figyelmet. Persze ha nagyon ordit es nem tudnak mit kezdeni vele akkor normalis, hogy felhivnak de ez extrem helyzet lenne. Na szoval hetfotol szerdaig nem volt gond az elvalassal, a tegnap viszont szivesen atoltozott de amikor elbucsuztunk nekifogott sirni, hogy ne menjek el. Az ovoneni bevitte, olben tartotta es folyamatosan vigasztalta, o meg egyre jobban orditott utannam. Azt hittem a szivem megszakad annyira sajnaltam. Aztan eljottem mert mar nem tehettem mast de kesobb beszeltem az ovonenivel es azt mondta, hogy hamar megnyugodott nem volt vele gond. Ma reggel is egy kicsit le volt gorbulve a szaja amikor jottem el de nem sirt hanem kerte az ovonenit fektesse le. Igy szivesen bement, elovettek a kisparnajat es kicsit lefekudt az agyaba.
Szeretnem ha minnel elobb megszokna mert ha szeptemberben kezdjuk a szoktatast akkor nehezebb lesz ugye meglesz a kisteso is, mar az is egy trauma nekik. Habar a nyari szunetben lesz kiese de azert csak fog emlekezni, hogy jart oviba.
Szerintem te se add fel mert most az igaz,hogy ugy latod rossz neki meg sajnalod de hosszu tavon jobb lesz ha most megszokja.

Ami a poci osszemeneset illeti picit megnyugodtam. En is eszre vettem , hogy kisebb lett ezert picit aggodtam mert nem emlekeztem, hogy Krisztaval lett volna ilyen. :D

Kép
Daisypath Happy Birthday tickers
imolax
Abaliget
 
 


azt elfelejtettem irni, h igen bölcsi nincs, és mi már fél éve..oktober óta járok dolgozni, tehát nem most lenne az elszakadás, sőt azt mikor ujból nekifogtam dolgozni, nagyon jól viselte, egyszer sem sirt, tehát mint irtam nem olyan irto ragaszkodó tipus, nagyon önálló, és idegen helyektől sem riad meg soha...és okos...én sejtem a huncutságát...csak nem voltam biztos, nehogy tényleg utálná ott és én beleerőltetem...néha csak meginogunk..

Kaqk, Imolax: nagyon köszönöm a véleményeteket, mert legbelül én is igy érzem, gondolkozom mint ti. Ha most abbahagyom a probálkozást és ősztől viszem, szerintem akkor is fog sirni pár nap, plusz még a kistesó megérkezése is összeütközik ezzel az eseménnyel...teljesen egyetértek. jövú héten vakáció, utánna mi megyünk nyaralni (milyen furcsán hangzik, mert fagyás van :cry: )
azután már talán betegszabit veszek ki, és akkor elviszem én.

Szerintem is benne van, h mivel nagyon aktiv, mindig le kell foglalni, unatkozott, meg bejött, h ha kicsit sirok hazakerülők (persze nállunk még kényes is a helyzet, mert apa az igazgató, az ovonéni, meg szerintem nem merte hagyni sirni, meg nagyon szabadkozott, h ő probálta lekötni..de fog kelleni beszéljek vele, h ugy bánjon vele mint bármelyik gyerekkel :roll:
Anyósom vitte, vele eleve Ádám azt csinál amit akar, mert nem tud parancsolni rá, sajnálja, szerintem vele együtt szinte sirt, mikor ádám szomoru volt, h nem akar oda menni...
igy is fejemhez vágta, h mondtam en, tul korai, miért kell vinni, még olyan kicsi...blabla :evil:

Dalma
KépKép
Kép
biceboca
 
 


Sziasztok!
Én meg azon nyekergek napok óta a férjemnek,hogy nekem nem is nő a hasam.Akkora amit nem tudtam leadné(még)a Dézi után.Gondolom már nem is fog sikerülni.:-)))
Nem is lettem nehezebb!
Biceboca:Én szeretnék neked segíteni de keveset tudok és ez nagyon nehéz kérdés.Szerintem.Mióta jár oviba?Most kezdte?Esetleg betegség után ment vissza?Tudja,hogy jön a tesó?
Qvak nagyon jókat írt neked.Ha most kezdete akkor az első nap az újdonság erejével hatott rá.A második és a harmadik arról szólt,hogy rájött nincs itt anyu és hiányzik minden biztonság ami vele jár.Ezen túl kell esni.Semmi képen ne szeptemberben akarjátok ezt a nehéz 2 hetet vele együtt végig csinálni.Akkor inkább otthon kell fogni őt!Szerintem!

Családient.hu vonalzók
ddia74
Mór
 
 


Biceboca:Erről mesélhetnék...3 hónapon keresztül szoktunk be az oviba.Hálistennek nagyon aranyos ovónénink van.Azt mondta nem szabad semmit siettetni,mert ha rossz élménye lessz soha nem fogja megszokni.Tehát első héten ugy volt hogy:
1-2 nap bent voltunk két órát
3.nap otthagytam,és egy óra mulva érte mentem
4. nap szintén,és az 5. napon fél 11-re mentem érte.Ezt két hétig igy csináltuk,mert reggelente ugy szedték ki az ölemből.Majd két hétig ugy jártam érte,hogy ebéd előtt elhoztam.Közben perszt két hetente beteg lett.Januárban kezdtünk bent ebédelni,és februártól bent is alszik.Azt mondta az ovónéni,hogy megérte türelmesnek lenni,mert mostmár nagyon szeret járni.Viszont álltalában még egyedül játszik most kezd csatlakozni a többiekhez.Na de ez csak a mi esetünk..

Kép

Kép
ancsa03
 
 


Pocinövés:Én meg pont azt akartam irni,hogy néztem a Rékával 24 hetesen kissebb hasam volt,mint most 16 hetesen.Pedig súlyra sem hiztam többet :oops: :oops:

Na megjártuk a szemészetet,és még az idő is kedvező volt ahogy hazaértünk elkezdett csöpörögni az eső.Viszont megint takarni kell a szemét nem elég a szemüveg.Nem igazán használja a bal szemét ezáltal folymatosan bebandzsit.
:( :(

Kép

Kép
ancsa03
 
 


Sziasztok!

biceboca: Mivel Én ovis néni vagyok megpróbálok 1-2 dolgot mondani.Először is!Ha már volt 3 napot akkor most már mindenképp vidd amíg nyitva van az ovi,mivel ha Szeptemberbe megint megpróbálod akkor azt fogja hinni,hogy kis hisztivel és sírással megint megúszhatja mert jön érte valaki!Én azt mondom,hogy felesleges az oviból is telefonálgatniuk ..mi van ha senki nem tud menni?Ne menjetek érte csak ebéd után az első időben.Mondjuk én annak vagyok a híve,hogy az első pillanattól szint maradjon a gyerek ebédre és alvásra is,.Így könnyebb lesz beszokni mert nem tart annyi ideig.Nem kell megszokni,hogy ebéd előtt hazamegy utána meg h ebéd után aztán külön másik hét,hogy ottalszik stb...stb...Van aki 1 hét alatt van aki azonnal de van aki 1 hónap alatt szokik be!Ez nekünk is nekik is nehéz.De részükről csak dac és hiszti mert igazából jól érzik magukat csak néha jutunk eszükbe..Na most mennem kell de ha szeretnél kérdezz nyugodtan!

vivi a nagylány :-)
Lilypie Kids Birthday tickers
Dorina a kis középső :-)
Lilypie Kids Birthday tickers
Milán baba
Lilypie First Birthday tickers
anyamci
Budapest XXIII. kerület
 
 


Sziasztok!

Voltunk UH-n, láttuk a ficergőmet, még mindig fiú, és most már az is marad, legalábbis egy lánynak ciki lenne egy ekkora fütykös :twisted: :lol: :lol: . Botondnak is elég jól sikerült a szerszám, szóval maradunk ezen a vonalon :lol: .
Méreteket nem nézett, csak a kedvemért néztünk a rá a babára, de mindene megvan, és rendben van, és szép nagy baba :lol: .
Meg megtapizta a méhemet, és azt mondta, hogy "hű, hát jó nagy" :lol: . Pedig kívülről most sokkal kisebb a pocakom, mint volt, és Botonddal is már nagyobb volt ilyenkor, de azt én is érzem, hogy növekszik a méhem rendesen, csak egyelőre nem kifelé elsősorban :wink: .

Kérdezte, hogy mocorog-e már, mondtam, hogy igen. Kérdezte, mióta, mondtam, hogy a 13. hétel éreztem először, azt mondta, az nem lehet :twisted: . mondtam, hogy pedig de :twisted: , aztán 2-3 naponta éreztem, és most egy ideje minden nap. Azt mondta, hogy csak az számít, amióta minden nap érzem. Az mióta van? Mondom két hete. Az nem lehet :twisted: . Mondom a doktor úr gyakran terhes?! :twisted: :lol: :lol: Röhögött, és mondta, hogy naaa, jó, beírja, hogy "magzatmozgás észlelése 15. hét", de csak mert csókos vagyok. :twisted: :lol: :lol:
Ergo aki korán érezte, az ne hirdesse a dokijának, mert ha a szemébe nem is mondja meg, hülyének fogja nézni :evil: :? .

KépKép

KépKép
kicsidodi
 
 


Dodi: De jó hgy megint láttátok..én még 4 hetet várok rá..és talán akkor megmutatja magát! :-)

Szóval akkor ne hirdessük??? Pedig így a14. héten már tényleg minden nap mozog! Előtte is mozgott..de akkor majd ezt mondom! :-)

KépKép
kaqk
Debrecen
 
 


Sziasztok!

Üdv az újaknak!
Ha szeretnétek szerepelni a táblázatban, pü-ben küldjetek adatokat! :wink:
Vendég
 


Anyamci: de jó!!van egy ovónéni köztünk :wink: ..teljesen egyetértek, szerintem is dac is van az egészben, ma pont az meséltem Ádámnak, h tegnap és ma azért nem volt oviban mert beteg lett, és hogy anyuka és apa dolgozni járnak, nem tudunk utánnamenni amikor nyafog majd, és h ő is jár dolgozni, ovódába dolgozik :lol:
Azt elfelejtettem irni h nállunk egy ovóda jöhet szóba, az is csak 12ig tart...tehát sem ebéd, sem ott alvás nem kell. most kicsit rossz mert jövő héten vakáció, aztán mi utazunk el, de utánna indul a banzáj, irány az ovi..majd megmondom apának h ő intézze, ameddig még kell járjak dolgozni, és ne anyósóm vigye, mert vele nem lehet.., és beszélni kell az ovűnénivel, h hagyja picit sirni, tényleg én 32 km-re dolgozok itthontól, na de ha apa is messze járna..csak nem futkorászhatunk...vegye ugy, h apa nem a másik épületben van :roll:

Dalma
KépKép
Kép
biceboca
 
 


Ancsa: köszi a véleményed! igen, kicsit bánom h nem fokozatosabban kezdtem, de szerintem nincs veszve minden, csak tényleg vinni kell, mert másképp szeptemberig még dacosabb lesz, és plusz a tesó... :lol:
Sajnálom a szem dolgot, de mit mondanak helyre fog jönni nem? lehet buta kérdés, de mi az a bebandzsit :oops:

Babamozgás: na tessék most már még ezt is jobban tudják! jól vissza válaszoltál, h hányszor volt terhes, nagyot nevettem :lol:

Dalma
KépKép
Kép
biceboca
 
 


Napsütéses hétvégét kívánok mindenkinek!
Itt most éppen süt a napocska... végeztem a takarítással, mosás megy...

Közben tanulnom is kellene...

Carotta
Írtam PÜ-t!
Vendég
 


Sziasztok Lányok!
Azóta olvasgatom itt a fórumot mióta megtudtam hogy Babát várok! Jó titeket olvasni, pláne úgy, hogy tudom, kb egyidőben fognak megszületni a Babáink. A 12 hetes vizsgálatokon már túl vagyok, szerencsére csak jó eredményeim vannak .Kop-kop! Egy hete voltam ultrahangon, akkor volt a Babám 65,3mm. Ezelőtt egy hétig borzasztó rosszul voltam, de szerencsére ez fokozatosan múlik, már szinte semmi bajom :)
Mostmár nagyon boldog vagyok, alig várom hogy mozogjon a kis Pindurkám :)

Kép
ativerus
Budapest III. kerület
 
 


De jó hogy egyre többen vagyunk!!!

KépKép
kaqk
Debrecen
 
 


Sziasztok!!!

Szép hétvégét kivánok én is Mindenkinek.... 8)
Itt is süt a nap,bár már felhösödik,remélem hogy nem lesz belöle esö.
Délután megyünk Anyosékhoz szülinapozni.Nem ettem eddig sokat,tartogatom az ebédre,mert istenien föz Anyosom.
Április forgalamas nállunk,3 szülinap,és 3 névnap.Ilyenkor mindig összejön a család...mármint Anyosomék részéröl.Anyuval ,és növéremmel nem tartják a kapcsolatot,mert Anyu,és Növérem is utálja a párom családját...bár párom sem a kedvencük,de néha azért ugy vannak Vele,ha lo nincs szamár is jo(részükröl),persze ha segiteni kell,amugy meg lesem szarják...

Na bocsi nem azt akartam irni,de kijött ennyi...
Puszi lányok.... :lol:

Kép

Kép

Kép
vikianya
Budapest XXII. kerület
 
 


Ativerus!!GRatula,és üdv. köztünk....
Mesélj kicsit magadrol/Magatokrol...

Kép

Kép

Kép
vikianya
Budapest XXII. kerület
 
 


vikianya: 35 éves vagyok, ezidáig úgy tudtam nem lehet babám, ill, csak orvosi beavatkozással eshetek teherbe. Beletörődtem... vagyis inkább már jó ideje nem reménykedtem abban, hogy hátha mégis.. Aztán február végén fura érzéseim voltak, iszonyú érzékeny lett a mellem, rosszul voltam reggelente, émelygés, hányinger, kávéfüggő voltam eddig, de most a szagát sem bírtam. Gondoltam csinálok egy tesztet, de tudtam hogy úgysem lesz két csík. Hát tévedtem. 10 másodpercen belül megjelent mindkettő. Ha nem én csinálom a tesztet, azt gondoltam volna hogy elcserélték :D Gondoltam egy hét múlva csinálok mégegyet, de nem bírtam ki, másnap reggel újra teszteltem ami szintén pozitív lett. Annyira hihetetlen... 3 nap múlva mentem dokihoz, akkor már 8 hetes voltam. Mot ott tartok, hogy kezdem egyre jobban beleélni magam, főleg hogy túl vagyok a 12. hét vizsgálatain, és minden eredményem jó. A munkahelyemen hétfőn fogom bejelenteni, remélem pozitívan éllnak majd hozzá. Szurkoljatok nekem :)
ativerus
Budapest III. kerület
 
 


Sziasztok.
Csajok, én csak ámulok, hogy ti már a pocaknövekedésről beszéltek. Nekem még annyira nem is látszik. Egyedül a nadrágokon veszem észre, hogy kényelmetlenek, de szemmel még nem látható semmi.
Mondjuk, amikor a lányommal voltam terhes, 20 hetesen mentem fogadott orvost keresni, mondom neki,hogy mit szeretnék erre visszakérdez, hogy miért terhes ? :shock: :D :D
De utána nőtt mint a gomba....végül 3900grammal született Martina. :lol:

Szerintetek igaz az, hogy a 2. baba nagyobb súllyal születik?

lsophie1989
Mit tanulsz? és hol? Én másodéves voltam egy főiskolán mikor terhes lettem a lányommal. Azóta szerencsére sikerült már megcsinálni, csak a nyelvvizsga hiányzik, de azon is rajta vagyok már :lol:

ativerus
Nem semmi a történeted. A kisbabád úgy látszik nagyon jönni akart :) De jó :)

picibaba.hu vonalzó

picibaba.hu vonalzó

picibaba.hu vonalzó
benirenata
Szerencs
 
 


benirenata:Szia!Te kérdezted,hogy terhes lehetsz priviben Tőlem?
A második babának nem kell feltétlenül nagyobbnak lennie.Nekem mind a 4 egyforma súllyal született.És mindig grammra pontosan UGYANANNYIT HÍZTAM VELÜK.
ativerus:gratulálok!Remélem nagyon sok örömöd lesz még a baba várásban!
ddia74
Mór
 
 


ddia.
szia. Nem, én csak kicsidodinak írtam egyszer privit. Csak mikor idejöttem akkor véletlenül d.dodit írtam,de az is azért volt,mert a chatre is járok,és ott van egy hasonló nevű lány és én meg jól összegyúrtam a 3 névből egyet :D
De a lényeg, én nem írtam neked tudtommal :D
Egyébként nem bánnám,ha a mostani terhességem is olyan lenne mint a lányommal. 15 kg-ot híztam, 60-nal kezdtem 75-tel szültem,de nagyon vizes voltam. Szülés után egy 1 hét után megint 60 kilo lettem :lol: És megelégednék egy kb ugyanekkorra babával is,mint Martina volt :lol:
Amúgy elég ha csak Renit, vagy Renát írsz. Fogom tudni,hogy nekem szól. :)

picibaba.hu vonalzó

picibaba.hu vonalzó

picibaba.hu vonalzó
benirenata
Szerencs
 
 


Sziasztok!

Ativerus,Reni:Üdv közöttünk!!!!!!!!!!Tényleg egyre többen leszünk...

Bicebóca:A bal szemgolyója nem mozog olyan gyorsan mint a jobb.Ha ugy mondom hogy kancsal?Azt mondta a dokinéni,hogy helyrejön,de szerintem a szemüveget nem fogjuk egyhamar elhagyni...
nem a legszuperebb kép de itt látszik...
Kép

Na de kedvezett az időjárás a gyerekeknek.Jó volt a buli.Réka ugy elfáradt,hogy kb. 10 perc alatt elaludt.

Kép

Kép
ancsa03
 
 


Kép
Vendég
 


Nekem már akkora a pocakom, hogy nem tagadhatom le a terhességet... nem is akarom :lol: :wink:

Tanulás
Én is tanulok. Elvégeztem egy Bsc-képzést, dolgozom, de közben járok Msc-képzésre...
Vendég
 


carotta! de ari vagy! én is ott vagyok a táblázatban :D :oops:
ativerus
Budapest III. kerület
 
 


Carotta.
A lakhelyemhez írhatod nyugodtan, hogy Szerencs. :)
A kórház pedig: B-A-Z Megyei Kórház. Ez a neve hivatalosan :D
Köszi :D

picibaba.hu vonalzó

picibaba.hu vonalzó

picibaba.hu vonalzó
benirenata
Szerencs
 
 


Hoztam egy-két képet,ha nem bánjátok :lol:
Én és Martina:
Kép

Martina:
Kép

És a kistestvérke. :lol: Sajnos kicsit homályos a kép,mert nincs skannelőnk és fényképeznem kelett a képet, de a lényeg látszik. :)
Kép

picibaba.hu vonalzó

picibaba.hu vonalzó

picibaba.hu vonalzó
benirenata
Szerencs
 
 


Reni
Szépek vagytok!


Ancsa
Micsoda szöszi lánykád van!
Vendég
 


benirenata: igazi huncutka a kis Martinád, szép kis csajszi :D
ativerus
Budapest III. kerület
 
 


[quote="benirenata"]
írta:
benirenatalsophie1989
Mit tanulsz? és hol? Én másodéves voltam egy főiskolán mikor terhes lettem a lányommal. Azóta szerencsére sikerült már megcsinálni, csak a nyelvvizsga hiányzik, de azon is rajta vagyok már :lol:



DE-BTK-ra járok... :wink:
Vendég
 


Szia Carotta!
Én Móron lakok és Szfváron a Szent György kórházban szülök.
Beírod ezt is??? :oops:
Szia Praszlera!Carotta táblázatából tudom,hogy egy helyen fogunk szülni és még az is lehet kis szerencsével,hogy egy időben leszünk bent a kórházban.:-)
Reni.nagyon tetszenek a képek.Martina a két képen nem is hasonlít.Szép kislány és anyuka is nagyon szimpatikus!

Családient.hu vonalzók
ddia74
Mór
 
 


Köszönöm a dicséreteket :) Aranyosak vagytok :)

dia. a két kép között 3 hónap van, végülis ennyi idő alatt is sokat változik egy gyerek. De szerintem azért nem hasonlít,mert az egyiken össze van fogva a haja, a másikon nem. :) Amúgy tényleg nagyon huncut, és néha az idegeimen táncol, köszönhetően a dackorszaknak :oops: :lol: :lol:

Sajna, úgy látom a közelemben nem lakik senki :( De hátha jön majd vki még :lol:

picibaba.hu vonalzó

picibaba.hu vonalzó

picibaba.hu vonalzó
benirenata
Szerencs
 
 


Reni
Debrecen nincs olyan messze :wink:
Vendég
 


Isophie.
Igazad van, végülis nincs :)

picibaba.hu vonalzó

picibaba.hu vonalzó

picibaba.hu vonalzó
benirenata
Szerencs
 
 


Sziasztok!

Reni, ez csodás!!!!!!!!!!!!!!!! :D megértelek, hogy titkolóztál, főleg így... de minden jó, ha a vége is jó :D igen, egyidősek vagyunk :)

Csajok, ennyit tudtam visszaolvasni hirtelen, mennem kell reggelizni és készülődni, 9re megyünk UH-ra, csak azt akartam kérni, hogy drukkoljatok légyszi!!!!! :)

Puszi nektek!

Blogom: http://eletemnemetben.blogspot.com/

o.O Jeanner O.o

Kép

Kép

Kép
jeanner
 
 

Vissza: Várandósság

Jegyzetfüzet:

 

X
EZT MÁR OLVASTAD?