Új privát üzeneted érkezett!

Bocsi! Kicsit elvesztem. Visszaolvastam, de nem tudok mindenre reagálni.

Brunhild! Szerintem is allergia.

Ca-oxalát:sóska, spenót, répa, saláta, cseresznye, eper, paradicsom, kávé. tea, kakaó, csoki, tej, sajt, túró. Ezekből kevesebbet kell enni.

Beutalónak NINCS lejárati ideje bármit is mondanak.

Ekzema: Sok szer van, mindenkinek más jön be. Ha a gyerek szenved, rá kell kenni a szteroidot, a legkisebb még hatásos mennyiségben a lehető legrövidebb ideig.

Eszterke gyönyörű kislány. Zétény meg fasza gyerek. :D

jjucuss
Eger

Addisz! Gratulálok.

A feltett pocakok nekem kicsinek tűnnek. :shock: vagy én is csak felülről látom nagynak az enyémet???

Nekem is faros a gyerek. Van is bajom...néha meg vagyok győződve róla, hogy kilóg az egyik lába, máskor azon gondolkozom, hogy a WC-t a fenekemre kéne ragasztani, megint máskor meg nem kapok levegőt. Áldott állapot.

Nálunk még semmi sincs meg. A gyerek szobája még vendégszoba, ruhái, mellszívó, babakocsi, hordozókendő stb. a barátnőknél.Szegényem nem születhet meg hamarabb, mert semmi sincs kész és nem is lesz. Júniusban kezdek neki. Május 24-én lesz a vizsga és minél többet tanulok, annál hülyébbnek érzem magam.

jjucuss
Eger

Leo
Köszi a gratulációt :)

Jucus
Felülről az enyém is hordó, de az oviban ma pl. megkérdezte az egyik dadus, hogy Lucának tényleg tesója lesz?! Hát nem tudom, de ha ezt csak egy kis karácsonyi feleslegnek gondolta, az elég gáz :)
Kitartást a tanuláshoz, minden tiszteletem a tiéd, én már a munkára is alig bírok koncentrálni...

Gydavid, Csöppke és Klarissza tényleg nagyon eltűnt! Jelentkezzetek, Csajok!

Voltam védőnőnél, 4 kg plusznál járok, ami szerinte lehetne kicsit kevesebb... :roll:
A vérnyomásom komikus (98/48!), vizelet rendben, szívhang rendben. A visszereimre mirelit borsón ücsörgést javasolt...az irodában! :D

Addisz

KépKép

KépKép
addisz
Budapest III. kerület

Jjucuss, ahogy megjelensz, rámjön a röhögés, olyanokat írsz :lol:
Köszi, hogy válaszoltál! Más körülmények között elfogadnám az allergiát, csak az a bajom, hogy 2 nap után málnanyelve lett, és azóta is az van. Direkt megnéztem a nyelvét amikor kijött a kiütés, és teljesen normálisvolt, 2 nap múlva pedig kétséget kizáróan "málnanyelve" lett..még most is az, piros, szemcsés, szája is piros. A kiütés már nem piros, de még mindig az egész bőre olyan mintha búzadarával beszórták volna... És az zavar, hogy csak azért zárták ki a skarlátot, mert viszket..én pedig több olyan esetről is olvastam, hogv viszketett-nem maga a kiütés állítólag, hanem a bőr, ami ilyenkor kiszárad -de viszkethet valami :( Mondta férjem, hogy követeljem ki az antibiotikumot, de hát most már mindegy...
Bocs, de kikívánkozott :oops:

Addisz, örülök, hogy minden rendben van, és ma rajtad is jót nevettem..elképzeltelek az irodában mirelit borsón kotolni :lol: :lol:
20140901114303

Lányok, köszi a válaszokat :)
Ezeknek a betegségeknek soha sincs vége? :(
Aki beteg jobbulást, aki felújít, annak jó munkát, aki tanul, jó tanulást, kéz és lábtörést... :)
kivancsika
Budapest

sziasztok!

Brunhild: nyugodtan telt az éjszakátok? Hogy van Bendegúz?

JJucuss: csatlakozom, mi is csak júniusban kezdjük a pakolást :)

Addisz: a 4 kiló soK???????????? ezen most kiakadtam, mondtad Neki, hogy nem 12, hanem 25 hetes terhes vagy? én mindjárt elérem a +10et :( és erősen gondolkodom, hol a súly? mert szerintem nem látszik ennyinek.
Kép

hopihe79
Budapest

kiváncsika: jó lett a cukorterhelésed? már csak egy hét, és mész HKrisztinához! Úgy szurkolok, hogy minden rendben legyen!

leo: mivel telnek napjaid? :) befértek még a szobába? kicsit irigyellek! :lol:

hopihe79
Budapest

Lina
Kitartást, mindjárt vége a melónak!

Jucus
Szerintem a képeken sokszor nem látni igazán, meg mindenki máshogy látja, nagy-e. Nekem van, aki azt mondja, hatalmas, és már három hete azt mondta, 32. héten nem volt neki ekkora, mások észre sem veszik.
A tanulás során jó jel, ha egyre hülyébbnek érzed magad! :) De tényleg! Sok sikert!

Addisz
Mekkora hülye ez a védőnő!!! Már bocs, ha amúgy kedveled. Hol sok már az a 4 kg a 25. héten???? Én ezt nem értem. Az én védőnőm se tökéletes, de legalább nem izélget a súlyommal. A hetedik kg mászik fel épp. És azt számoltam, az se sok, mert csak nem fogok már még hetet felszedni, és akkor is 14-nél járnék. Az se lenne vészes a 20, 25-höz képest.
HAjrá mirelit borsó :lol: Elképzeltelek... átnedvesedett gatyóval...:lol:

Kíváncsi
Akkor mikor mész már a dokihoz??? Én nem bírnám ki a helyedben!

Klarisszával mi lehet? Vajon még feküdnie kell?

Ma megyek dokimhoz, már fogalmazgatom, hogy kunyeráljak tőle egy képet :(

Lányok, másnak is gondja van az alvással? Nekem az eleje óta :( Hamar elalszom, de ha felébredek, nem tudok visszaaludni, aztán ég a gyomrom, meg nem kapok levegőt, mindig bedugul az orrom... órákon át virrasztok, pedig fárasztom magam napközben rendesen. Nem lesz nagy váltás, ha majd megszületik a babácska...

Lilypie Pregnancy tickers

Lilypie Fourth Birthday tickers
Lilypie Second Birthday tickers
gil

gil: nem irigyellek! szerencsére aludni nagyon jól tudok, kopkopkop :) ha kipárnázod Magad, akkor sem megy? gyomorégésre valami? az orrdugulás meg nálam állandó az allergia miatt, amire most nem szedhetek semmit. Hány órákat sikerül így "összealudnod"?

hopihe79
Budapest

Hopihe, hát tényleg nem látiszk a 10 kg! Aki pedig azt mondja, hogy a 4 sok, az ássa el magát :? Rajtam +7kg van, ami lehetne kevesebb, de nem izgatom már magam, főleg hogy elmúlt a farkaséhségem, sokszor azon veszem észre magam délben, hogy még nem ettem aznap...(télen pedig egész nap éhen akartam halni, folyton éhes voltam). Most 75 kg vagyok (ebből kb 5 a se..emen van)...ez rendben van (magamhoz képest)...

Bendegúz bőre szebb, de még viszket, éjfélkor is kijött, hogy kenjem be. Tegnap még úgy gondoltam, hogy ma már mehet oviba, de mégsem..
20140901114303

Gil, én tudnék aludni, lassan már ülve vagy féllábon is :( Sajnállak, ez nagyon rossz lehet...

Klarissza tényleg rég nem volt, reméljük, hogy minden rendben van!!
Majga? Te is eltűntél...
Gydavid?
20140901114303

gil,
én tudok aludni. Igaz néha fel kell kelni Levi szájába visszaadni a cumit, vagy wc-re (általában egyszerre letudom a kettőt :lol: ), és utána már alszom is.
Viszont imádtam háton aludni, terhesen sem volt gond, viszont ezzel a babócával igen. Tudom, hogy terhesen nem is javasolják a háton alvást, mert nyom valami eret, de eddig nem jelentett gondot, most viszont érzem, hogy előbb-utóbb elkezdek szédülni.

Ja, és a munkahelyemen nem tudok képet varázsolni, valami codec kellene még hozzá, de persze ahhoz, hogy letöltsem meg admin jog. Úgy útálom az ilyet!!! Csak kapjam el az informatikus pasit :lol:

KépKép
KépKép
KépKép
linacska

Pihe
Tényleg nem látszik a +10 rajtad! Így is csini vagy, aranyos pocakkal. :) Fogjunk össze Addisz védőnője ellen!
Általában csak éjjel kezd égni a gyomrom, ha rágicsálok Korpovitot, akkor elmúlik. Nem is igazán a pocakméret miatt nem tudok aludni, hiszen már az első hetektől ez megy. Nem tudom, alvászavar inkább, az orrom se az allergia miatt dugul, hanem az is az elejétől állandóan véres. 5-6 óra kb. ami összejön, attól függően, mennyit virrasztok. Még szerencse, hogy már nem dolgozom!

Bruni
Rajtad se látszik a plusz kiló. Jobbulást Bendegúznak! Úgy tetszik ez a név, sajnos Apa megvétózta...

gil

Lina
Én is háton alszom nagyrészt, néha érzem, hogy nem jó, arra ébredek, zsibbad egy-két ujjam, de van, hogy semmi gond.
Képzeld, a védőnő nem is tudott a szombati felkészítő lehetőségéről. Viszont adott egy nevet, tel. számot, mert van Kméten is újraélesztő tanfolyam. Az nem érdekelne?

gil

Jó reggelt!

Én tudnék aludni - ha Áron hagyná. De ma reggel is 1/2 7-kor már kukorékolt. (azért egy órácskát még ráhúzhatna)
Emma szerintem jó alvó. Igaz esténként van egy nagy ramazuri, de miután lefekszem, annyira alszik ő is, hogy ma reggel pl. direkt hátra feküdtem, hogy végre megmoccanjon.
Remélem valóban jó alvó lesz a kiscsaj. Én az éjszakai ébredéseket bírtam legrosszabbul. A barátnőim lányai mind szuperül alszanak.

Köszi a krém tippeket.

Még egy kérdés: ki mennyi kávét iszik? Én az elején egyáltalán nem bírtam. Aztán a 3. hónaptól kezdve jött a reggeli 1 vissza.
Most viszont Rómában rákattantam a még egyre. És csodák csodájára a székrekedésem azóta megszűnt. Na nem teljesen, de jóval jobb. A reggeli kávé + narancslé + fekete tea (1 bögre) + még 1 kávé segít.

KépKép
KépKép
kfnoémi

Sziasztok!

Nem szidott le a védőnő, csak annyit mondott, hogy mivel a 9. héten mentem hozzá először, az már biztos nem a kiinduló súlyom volt, szóval szerinte ez több, mint 4 kg (amúgy nem, mert az elején semmit nem híztam) és hogy a nagy súly a vége felé jön fel (ezt mondjuk tanúsíthatom...), szóval majd akkor örüljünk.

A borsón ücsörgést még este is elképzeltem, a kollégák fejét is, miután felállok és ott van egy hatalmas folt a gatyám alján :lol:

Gil
Én is rosszul alszom, nehezen jön álom a szememre és ha felébredek ne adj isten hajnalban, akkor vége, onnantól bámulom a plafont... :( Hanyatt lenne kényelmes, de az meg Johannának nem jó, olyankor addig teper, míg oldalra nem fordulok. Úgy viszont nekem nem jó :roll:

Pihe
Jó az a mérleg? Egyáltalán nem látszik rajtad súlyfelesleg!

Csajok!
Mától baba-mama napok vannak a Lidlben, tök jó cuccok lesznek, én szoktam itt vásárolni (Lucának többször vettem már pólót, atlétát, nadrágot, mind normális minőségű volt), most is megyek hálózsákért és napozóért, nézzétek meg. Kismama póló is van:

http://www.lidl.hu/cps/rde/xchg/SID-000 ... date=16370

Addisz

KépKép

KépKép
addisz
Budapest III. kerület

gil,
én újraélesztés tanfolyamon már voltam, lehet, azt most kihagyom.
Amúgy a szombati szülésfelkészítőről én sem tudnék, ha nem dolgozna a kórházban az ismerősöm, ő mondta. A dokim rendelőjében amúgy ki van írva, de még nem olvastam végig, hogy ezt, vagy a kórházit hírdeti.

Húúú, ma annyira nincs kedvem dolgozni. Tegnappal megvan a 180 napom, lehet, hogy tudatalatt ez is befolyásol...

Noémi,
én egy 3in1-et iszok naponta 3 deci tejjel. Ez a tízóraim, úgyhogy megyek is, magamba döntöm, ezzel is telik a munkaidő :lol:

KépKép
KépKép
KépKép
linacska

Sziasztok!
Én vettem a Lidl-ben reggel haspántot. SZUPER!!!

A betegeknek jobbulást

Alvás - változó, van amikor szuper egész éjszaka, van amikor ha felébredek 2-3 órán keresztül nem tudok visszaaludni.
Én oldalat vagy hason alszom. Háton sohasem tudtam.

Kép
Kép
bkrisztike
Budapest

Sziasztok! Én minden nap itt vagyok, csak annyimindent tudnék mondani, hogy a végén nemírok semmit.
De mindenre és mindenkire odafigyelek ám! Naprakész vagyok mindenkiből, mert őszintén érdekel amit írtok! :lol:
Most éppen mindenki jólvan. Dávidka oviban, Barbika suliban, mimeg apával itthon kocsmázunk.
KEDDEN voltam dokinál, minden ok! Érdekes, hogy a fej méret és a lábszárcsont méret között 2hét az eltérés. kikaptam mert képtelen vagyok a cukros lötyit meginni, meg mert nem voltam genetikai tanácsadáson?! Én nem kávézom egyáltalán, viszont teljesen coca-cola függő vagyok.
Szerintetek az nagy baj, hogy mikor horgászni megyünk/ elég sokat/ akkor nagyon rossz az út és rázkódok össze-vissza? mondjuk engem nem zavar, de lehet, hogy inkább maradni kéne itthon a fenekemen?

Kép
Kép
Kép
gydavid

Sziasztok!

Én is vettem reggel a Lidl-ben haspántot és egy kismama felsőt.

Ma kell visszamennem a dokihoz hogy megnéze javultam-e a kúptól!
Szorítsatok!!

Én sem jól alszom éjszaka.Sokszor felébredek és nehezen alszom vissza.

Niki
Kép Kép
Kép
vivcsen
Bátonyterenye

gydavid,
azért próbáld meg azt a cukros lötyit, és ha minden ok, akkor nyomathatod a cólát :lol: abban is elég sok szénhidrát van. És ilyen zsömle+tejes verzión sem voltál? Talán még az is több, mint a semmi.

vivcsen,
szorítunk!

KépKép
KépKép
KépKép
linacska

Köszönjük az együttérzést az átépítéssel/felújítással kapcsolatban. Most nagyjából így nézünk ki, illetve már így sem, mert most már az ablak sincs bent.

xxx

Netty, én sem vettem észre, de tényleg! :D :D :D Elvonta a figyelmemet az ing. :) Hálószobát épp csináljátok ezek szerint? Mikorra lesz kész? És hol alszotok most?

Brunhild, azért még ne szülj!!! Különben irigylésre méltó ám, hogy ilyen gyorsan megy neked! :)

Addisz, vérnyomásod tényleg vicces! :) Nem mondták, hogy mikortól gáz, ha ennyire alacsony? Vagy nincs ilyen határérték? A mirelit borsón hangosan röhögtem! :lol: :lol: :lol: Biztos vagyok benne, hogy védőnőd is kipróbálta már, azért javasolta ezt a remek gyógymódot... A +4 kg-t soknak titulálni megint csak vicc, pláne ha a 9. hétig amúgy sem híztál.

Pihe, szerintem sem látszik a 10 kg, bár ha összeszámolod, hogy ennek egy része a megnövekedett vér- meg vízmennyiség, meg a baba súlya, akkor nem is annyira sok.

Alvás: elalvással nincs gondom, de ha éjjel fel kell kelnem (bármikor, nem csak most, terhesen), képtelen vagyok visszaaludni. Ezért is viseltem még a kelleténél is rosszabbul az újszülöttes időszakokat, mert nálunk jellemzően 3 óránként ébredtek a csajok babaként, akkor kb 20 perc szopi, büfiztetni muszáj volt (bukósak voltak), nekem meg minimum félóra vissza nem alvás, és nemsokára az egész kezdődött előlről. Brrrrr... Én oldalt fekve alszom el, de van, hogy hanyatt fekve ébredek. Nálam ez brutál hátfájást eredményez, de szédülés vagy más gond még nem volt.

Lányok, hogy tudtok még hason fekve aludni????? Nekem az a kedvenc pozícióm :), de kb a 12. héttől nem tudok már úgy feküdni.

Nálam kávé és kóla nem játszik, teáznom viszont muszáj.

Pannát beirattam ma az iskolába. Hú de fura érzés...

Gydavid, jó, hogy minden oké veletek!

Tanuláóknak kitartást, betegeknek jobbulást!
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára anabique 2011.06.21 17:59-kor.

anabique
Budapest

Vivcsen
Drukkolok, majd gyere a hírekkel!

Gydavid
Azért írják ám gyakrabban, inkább többet, mint semmit :) Aggódtunk.
A cukros lötyit pedig mindenképpen idd meg, nehogy ebből később baj legyen belőle, mert akkor nagyon mérges lennél magadra!

Ana
Húúúúha, nem semmi állapot! Koncentrálj erősen a végeredményre :)
Biztos van vérnyomásban is alsó határérték, de ezek szerint nálam ez kitolódik, mert sosem érzem, hogy szédülnék vagy rosszul lennék miatta.
A védőnőm még azt is megindokolta, hogy miért éppen zöldborsó, nem mondjuk brokkoli vagy mirelit hekk :lol: Előbbi ugyanis pici szemekből áll, gömb alakú, ezért könnyen idomul és felveszi a...seggem formáját :lol:

Addisz

KépKép

KépKép
addisz
Budapest III. kerület

Addisz, nagyon erősen koncentrálok. 8)

Az ideológia a zöldborsó használatra zseniális! Igaz, hogy néha épp olyan a mirelit borsó, mint a porcukor, azaz összeáll zacskó formájúra, de gondolom az már igazán nem lehet gond, hogy addig keresgélsz a hiperek fagyasztóládájában, míg meg nem találod az ideális állagút és hőmérsékletűt. :) Arról már nem szól a fáma, hogy az elsődleges használat után hogyan tovább? (Recept...? :lol: )

anabique
Budapest

Csajok,
nem bírtam ki, vettem az étteremben meggyes pitét. Itt szemezek vele, de annyira jól néz ki. Bűn, nem bűn, lehet, hogy ez lesz az uzsonnám :oops:

KépKép
KépKép
KépKép
linacska

Linácska, azt hittem, hogy nem bírtad ki és vettél zöldborsót :lol: :lol:
20140901114303

Sziasztok!

Csak gyors bejelentkezés, mert hulla vagyok.

Én is a Lidlben kezdtem ma :) Vettem kismamafelsőt, de nagy lett, így kimostam 60 fokon, talán kicsit összement, így már jó lesz :) Fene gondolta, hogy az M-es ilyen hatalmas...
Aztán beszédjavító, aztán haza, festékbolt, csavarbolt, ebéd készítés, rohanás csanába Fruzsiért. Ma volt az első nap, hogy sírt reggel (ma Apa vitte), de hamar megnyugodott, és jókedvű volt, mikor érte mentem.

Na most azt hiszem én is megyek pihenni, elfáradtam. Ja, mi másfél hét múlva leszünk szanaszét, kifestetjük az egész lakást, de már nagyon várom, főleg, hogy kész legyen, mert utána végre Gábor ruháit is kimoshatom :) Lányok szobája rózsaszín lesz, ők választották, hajajjj :)

KépKép

KépKép

Kép
panndi

xxx
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára kivancsika 2011.06.04 19:20-kor.
kivancsika
Budapest

Ja igen, addisz: 4 kiló? Hát szerintem az tök jó! Az meg elég nagy hülyeség, hogy mivel a 9. héten mentél hozzá, biztos kevesebb kiló voltál előtte, mert pl én is több voltam hathetes terhesen, mint 12 hetes, vagy akár 16 hetes terhesen...

KépKép

KépKép

Kép
panndi

hópihe, Te meg tök vékony vagy, nyoma sincs a plusz 10 kilónak :)

KépKép

KépKép

Kép
panndi

Mi májusban fogunk konyhát festeni - a többi rendben van.
Mivel el akarnánk költözni, ezért sokat már erre a lakásra nem költünk - legalábbis olyan dologra biztosan nem, amit nem tudunk vinni.

Én teszveszen nagyon jó kismama cuccokat lőttem: Jön a Benetton kismama bermudám, egy Brendonos póló is hamarosan úton lesz.
Még várok egy H&M-es lennadrág végére, és már 2 H&M-es, 1 Next és 1 Brendonos felső megjött. Egy gond van velük, hogy mindegyik nagyon vékony kánikula cucc, így még nem tudom őket hordani.

KépKép
KépKép
kfnoémi

Kivancsika
Nem azt mondta, hogy sok, hanem hogy ne örüljek ennek annyira, mert biztos nem a kezdősúlyomhoz képest annyi és a java csak most jön. Amúgy nem szigorú ilyen szempontból, inkább olyan tyúkanyó fajta, aki mindig aggodalmaskodik.

Addisz

KépKép

KépKép
addisz
Budapest III. kerület

HALI...

VAGYOK ÉN VAGYOK...FOLYTON OLVASOK...ÚGY VAGYOK ÉN EZZEL,MINT GYDAVID :D

HOZTAM NEKTEK POCAKOT:
Kép

MÉRLEG ÁLLÁSA: +17 KG :roll:

KépKépKépKép
Kép
majga
Dabas

Majga
Nagyon nehéz elhinni, hogy 17 kilót híztál! Hová?! Vagy előtte voltál annyira vékony?

Addisz

KépKép

KépKép
addisz
Budapest III. kerület

HÁT A SEGGEM NŐTT EGY MÉRETET,MEG A CICIM IS EGY PÁRAT :D

M-ES GATYÓKAT HORDTAM,MOST MÁR CSAK AZ L-ES JÖN RÁM,75B-S CICIMBŐL 95 B-NÉL TARTOK :D

MEG AZT MONDJÁK,HOGY A FEJEM IS KEREKEDETT :D

JA ÉS 57 KG-RÓL INDULTAM 178 CENTISEN

KépKépKépKép
Kép
majga
Dabas

Hát a 178 cm-hez a 57 kg az semmi! Ezért nem látszik :) És ezek szerint a súly fele a ciciden van :D

Addisz

KépKép

KépKép
addisz
Budapest III. kerület

majga,
pont én is azt néztem, hogy hol az a 17 kiló?????????
Még mindig kevesebb vagy, mint én :lol:

Én szépen hízom, kb. heti 10 dekát, így még mindig nem értem el az otthoni mérlegen a 80-at. 79,8 volt reggel.

KépKép
KépKép
KépKép
linacska

Ma mindenki a Lidl-ben kezdett?! :)

Majga, szép a pocid, és EGYÁLTALÁN nem látszik a +17 kg! Különben is, a BMI kalkulátor szerint még akkor is csak az ideális tartományban lennél a jelenlegi súlyoddal, ha nem várnál babát. :wink:

anabique
Budapest

Megjöttem a dokitól!Hát a klion D100 kúptól nem javultam semmit sőtt a doki szerint csúnyább mint a múltkor.Most dalacin hüvelykrémet kaptam!

Niki
Kép Kép
Kép
vivcsen
Bátonyterenye

Vivcsen :( És te nem is érzel semmit? Nem viszket, nem fáj?
20140901114303

Brunhild:ne érzek belőle semmit,csak tapintásra érzem hogy be van dagadva.

Niki
Kép Kép
Kép
vivcsen
Bátonyterenye

Mentettem le képeket nagy nehezen, egyszerűen annyira sz*r lett a DVD most, hogy nem lehetett egy értelmes képet lementeni.

Szóval egy herezacsi
Kép

2D-ben talán jobban látszik
Kép

És egy 3D
Kép

KépKép
KépKép
KépKép
linacska

Vivcsen: Érdekes. Nekem is be van dagadva, de én a visszerekre fogom...gondolom akinek visszerei vannak, mindenkinek dagadt, duzzadt :oops: Nekem dokim nem szólt semmit, hogy gond lenne. Vajon nem lehet, hogy neked is csak a visszerektől van? Nem akarok megint okosabb lenni az orvosnál, csak úgy eszembe jutott :oops:
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára 20140901114303 2011.04.14 19:45-kor.
20140901114303

Vivcsen
Sajnálom :( Hogy lehet, hogy nem javult, ez nagyon fura. Meg az is, hogy nem érzel fájdalmat, viszketést.

Linacska
Heti 10 dkg szinte semmi!

Én is voltam a Lidlben :D
Vettem egy kétdarabos napozót és egy vékony hálózsákot :)

Bár múlt héten tettem fel képet, szerintem most láthatóan nőtt :)

Kép

Addisz

KépKép

KépKép
addisz
Budapest III. kerület

Addisz: Az én pocim is így fest, mint a tied. :-)

Lina: Én mindent kivettem a képekből. És tényleg ott a zacsi :-)

Vivcsen: Lehet, h Bruninak igaza van, szerintem is puncivisszér lehet. A gombától viszketne, és attól nem dagadna be, ráadásul valami csak folyna is, és lenne szaga is. Bocsi.... :oops:

Panndi: A forró víz csodákra képes :-) Egy fotó jöhet az új ruciban :wink:

Majga: amíg ennyire csini vagy, lehet rajtad kétszer ennyi súly is. Hihetetlen. Te egy két lábon járó cickó vagy :lol: :lol: :lol: :lol:

Noémi: Jöhetnek a csini rucikban a képek :-) Én is most kaptam meg egy szoptatós hálóinget, amit a teszen lőttem. Pont jó rám :-)

Ana: hú nem semmi nálatok sem az állapot. Elhiszem, h eleged van. Mi most Zenta jövendő szobáját használjuk, ez most a háló. Ami a képen van helység, eddig télikertként funkcionált, de két gyerek mellet luxus csak a virágoknak fent tartani egy helyiséget. Nekem meg kell egy hely, amit magamra csukhatok. 8)

Addisz: Nekem volt kalandom a borsóval, mikor a térdeimet jegeltem velük. A szag a második kiolvadást követően a borzalmas és az elviselhetetlen között volt félúton. Megbuggyant. Szóval vigyázz, mert ha a kollegák meglátják a foltos gatyád, és megérzik a bűzét is, a híg fosást le sem tagadhatod majd. :lol: :lol: :lol:

KépKép

KépKép

KépKép
netty81
Szekszárd

Vivcsen
Sajnálom, hogy nem javult, de tényleg érdekes, hogy semmi jelét nem érzed :?

Lina
Néztem szemüvegben, anélkül, nagyon klassz nonfiguratív, kortárs képeket tettél fel :lol: a 2D-n a fejét ki tudom venni, de az első képen semmi... Ott, a Kápolnában csináltak már jó 4D-t?
Múltkor én sem tudtam ellenállni a kísértésnek, férjem frissen gőzölgő, fantasztikusan finom olasz zsemléket hozott haza a péktől :D még mondta is, hogy mi van, eddig mindig hisztiztem a teljes kiőrlésű kenyérért, most meg veszem ki a kezéből az illatos fehér péksüteményt :oops: Egyébként fele olyan komolyan veszem a diétát, mint Te :oops: MOstanában az esti kakaó a gyengém :oops:

Netty
Te viszont vizsgázhatnál UH-ból, hogy értelmezted az első képet! :lol: Nem semmi nálatok is a felújítás! De utána biztos nagyon jó lesz!

Majga
Így könnyű 17 kg-t felszedni, hogy tudod irányítani is, és helye is van bőven :lol:

Addisz
Szép pocak!!! Tényleg nőtt! :)

gil

Tegnap voltam dokinál, igazi pasi, abból is a székelyebb fajta :D úgy kell mindent harapófogóval kihúzni belőle. Percekig néz az UH-n egy képet, de nem szól semmit, engem már a frász kitör, néha bátortalanul megkérdezem, hogy akkor ez most mi, és jó-e :evil:
Ilyen motyogó válaszok jönnek: "hát, én úgy látom, talán minden rendben", "nekem úgy tűnik, talán nincs gond a szívével" Ja, és Uh közben mondtam, hogy szeretnék egy képet bármilyen testrészről, csak kép legyen. Szerintetek kaptam képet? Persze, hogy nem. Annyit tudok, hogy a baba majdnem 1200 g. A feje 7 valamennyi, de olyan messze van a monitor, hogy a számokat nem igazán tudom leolvasni. Na, mindegy! Bocsi, kipanaszkodtam magam.
Kedden megyek a kórházi UH-ra, ott nem látom a babácskát, de legalább kézbe kapok leletet az adatokkal. Aztán megyünk 4D-re is.
Nektek is három hetente kell már járni a dokihoz?

Irigykedem, hogy ennyien mentetek a Lidl-be, tőlem messze van, férjem jár arra dolgozni, de kiröhögött, mikor mondtam, hogy beugorhatna egy fürdőlepedőért, meg egy kismamafelsőért :) Pedig baromi jó árban van. :(

gil

Vivcsen :( Sajnálom.

Linácska, ezek tényleg kicsit nehezen értelmezhetőek. :( De a lényeg, hogy Botond jól van és egészséges!

Addisz, tényleg sokat nőtt a pocid!

Gil, dokid vicces... Olyan rossz, hogy mostanában senki nem kap (normális) képet. Engem egyébként az is biztos kiborítana, ha ilyen rébuszokban beszélne az orvosom. Nekem épp 6 hét fog eltelni a 2 uh között, mivel panaszmentes vagyok. A 32. héten megyek legközelebb, és gondolom utána meg a 36. hét körül. Onnantól lesz hetente ctg.

anabique
Budapest

Jó reggelt!

Én sem voltam Lidl-ben :) Kicsit messze van tőlünk..
Uh-ra én is a 28 és a 36-dik héten megyek, dokihoz havonta, de inkább 5-6 hetente (idézem: egy jó hónap múlva találkozunk), de nem is bánom, mert uh úgysincs, lábaimat szétdobni meg nem akarom feltétlenül :roll: ...

Majga: 178 cm-hez 57 kg??? Én 172 cm vagyok és örültem, amikor 67 kg voltam :lol: 57 gyerekkoromban voltam utoljára... :roll: A felszedett kg eloszlásáról már nem is beszélek, csak irigykedem :wink:

Linácska, hát az első képen sajnos én sem látok semmit :(
20140901114303

Akkor a jelmagyarázat :lol:
Első képen alul a popsi, aztán égnek meredő két láb, a kép tetején kicsit térdből hajlik, és a két láb között kilóg a herezacsi. Na így már kivehető valami??? :lol:

gil,
igazából ez volt az első minősíthetetlen UH a gyerekeimről, de azért a többi sem volt extra. Amit a fecskében csináltak 16 hetesen, az ezerszer jobb volt. A mellső fali lepény némileg nehezítő körülmény, de azért az a pasi megoldotta. Mondjuk én ilyen felvétel után nem kértem volna el a 4D árát, mert ez minden, csak nem normális 4D.

Jövő hét pénteken megyünk a 4D genesisbe, na majd akkor :lol:

vivcsen, netty,
én sem érzek semmit a gombából. Van sajnos a terhesség elejétől, már mindent adtak rá, semmi nem használ, de nem okoz tünetet. Csak látom max. Azt mondta a dokim, hogy szerencsém van, mert volt olyan kismamája, akit szintén végigkísért, de tünetekkel együtt, és na az nagy szívás volt.

KépKép
KépKép
KépKép
linacska

Vissza: Várandósság

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?