Új privát üzeneted érkezett!

Viki, összekevertelek Ancsával, bocsi :oops: ő írta, hogy inkább a kombi, mint az amniocentézis... (magzatvíz mintavétel hasfalon keresztül) bocsi, bocsi :oops:

Hát drukkolok, hogy látszon valami!!! :) előtte én is kérek drukkot 9-re, hogy minden rendben legyen :D

Blogom: http://eletemnemetben.blogspot.com/

o.O Jeanner O.o

Kép

Kép

Kép
jeanner
 
 


Sziasztok!
Udv az ujaknak!!!
Most csak roviden mert elegge sietek.
biceboca: orulok hogy minden oke a picurral es szerintem meg ne mondj le a kislanyrol mert meg siman lehet az. Nekem is a 12ik heten fiut mondtak 90% es megis most Krisztam van. Meg tul korai hogy pontosan meg tudjak allapitani.
Drukkolok hogy minden oke legyen az oviban. Kriszta is most kezdte, ma vittem masodszor mert mar volt egyszer de azutan folyt az orra es kohogott ezert 1 hetet itthon volt. O hosszu programos, 3ig. Vele sincs semmi gond azmi az elvalast illeti siman ottmarad csak nem evett es nem aludt a multkor. Kivancsi vagyok ma mit muveszkedett. Nemsokara megyek utanna.

Kép
Daisypath Happy Birthday tickers
imolax
Abaliget
 
 


anyamaci: gratula valoban ugy nez ki hogy kisfiu lesz. :D

carotta: nagyon csini es fiatal kismama vagy :D

bunni:edike a kis pocaklakod :D

Majus 5en kell legkozelebb UH-ra menjek remelem akkor mar megtudom ki lakik odabent :wink:

Kép
Daisypath Happy Birthday tickers
imolax
Abaliget
 
 

 
 

Jeanner:Megy a drukk neked is 9-re.... :)

Imolax:Te nem mész 16. hetu uh-ra??? :oops:

Kép

Kép

Kép
vikianya
Budapest XXII. kerület
 
 


:)
dodomami
Budapest XVII. kerület
 
 


Imolax: tényleg? na egy csöppnyi reményt adtál :) , de tényleg nem merem beleringatni magam...elfogadom amit tippelt.
Mekkora a kislányod? én is ugy izgultam szollt -e mikor kellett wc-re menni...na de aztán nagyon jól el volt, az ovónéni azt mondta, nagyon aktiv, mozgékony...na ez tutti Ő
nállunk csak 12-ig van rendes ovóda...a Szentgyörgyi ovi nagyon tettszik, de már nemsokáig jövök dolgozni + gyereknevelés...nem fogom tudni hordozni Msárpatakról.

Dalma
KépKép
Kép
biceboca
 
 


vikianya: nalunk nincs 16 heti UH; altalaban 5-6 hetente vannak az UH-k. 13 hetesen voltam utoljara legkozelebb 19 hetesen kell menjek. Nincs egy jol meghatarozott protokoll amit kovetnek hacsak nem latnak valami elterest. Ugyhogy eleg lazan veszik. Nalunk nincs pl. az AFP ami nalatok kotelezo ahogy eszrevettem. Vannak az integralt tesztek de arra sem kuldenek csak ha muszaj.

biceboca: Kriszta 2 eves 9 honapos lesz 24en ma volt masodszor oviban es minden rendben volt. Az igaz keveset evett de legalabb aludt 1 orat. En is izgultam ha fog-e szolni ha wc-znie kell de nem volt semmi gond. Ma megkapta az elso piros pontjat :D

Kép
Daisypath Happy Birthday tickers
imolax
Abaliget
 
 


Jó sokat írtatok :)

CVS= corionboholy-mintavétel (11. héttől)
Amniocentézis= magzatvíz-mintavétel (16. héttől)

Biceboca, nem semmi, hogy apa az iskola-igazgató :lol:

Imolax, az Afp elég megbízhatatlan, szerintem már csak kevés országban alkalmazzák.

Mennek a drukkok az ultrahangokhoz :)!

Én is úgy tudom, hogy nem protokoll a 12. és 18. heti uh között másik ultrahang. Mondjuk, ha valaki négyes tesztet, vagy integráltat csináltat, akkor általában javasolják neki, hogy azzal egy időben (azaz a 2. vérvétellel) legyen egy uh is, de nincs nagyobb jelentősége. A 18. heti viszont nagyon fontos, akkor már remekül meg lehet figyelni a szívműködést, köldökzsinórvér-áramlást néznek, gyomor- és hólyagfunkciók, orrcsont hossza stb.

Lilypie Maternity tickers
zsebbi
 
 


Sziasztok!

Asszem megnyertem, most jövök a kórházból, délután barnázni kezdtem, jól összetojtam magam, így irány az ügyelet... nagy nehezen megnéztek, szerencsére nem volt baj, a kisbabánk HATALMAS!!!! jesszus csajok én ilyet még nem láttam!!!! itthon utána néztem, csak egy bpd értéket kaptam, aszerint 12+5-13+0 a kora méret alapján... pedig fogantatás alapján 11+6, mensi alapján 12+1... mi a fenétől nő ennyire???

Ja, és mit csinált? Na mit? Aludt természetesen... pedig érdekelt volna, hogy ő-e a bugyogás forrása... de azóta is kitartóan alszik :D a ti babáitok aludtak a 12. hetin? kipróbáltátok ezt a csoki + kóla trükköt?

Blogom: http://eletemnemetben.blogspot.com/

o.O Jeanner O.o

Kép

Kép

Kép
jeanner
 
 


Nincs időm rendesen írni, de bapótolom majd a reggelit is. :roll: :wink:

Vikianya!

Én 12. héten éreztem először, de aztán csak pár naponta egyszer-egyszer. Az elmúlt pár napban már naponta egyszer-kétszer érzem őt, de rendesen rúgás formájában, nem cirógat vagy bugyog, rúg. :twisted: :lol: :lol:

Jeanner!

Botond is mindig nagyobb volt a koránál, pedig tudom, hogy pont félidőben fogant, és mostani babánk is nagyobb mindig, pedig ő is pont középidőben fogant. Sztem ez genetika. Nálunk Botond a végére is nagy maradt, 4280-nal született, de a bnőm babája is nagyobb volt még ilyenkor, mégis csak 3280 lett, szóval ebből nem kell messzemenő következtetéseket levonni :wink: .
Az én babóm a 12., és a 14. heti uh-t is végigugrálta :lol: . Mindkét doki megjegyezte, hogy húdemozgékony :lol: . Botond is az volt mindig, de nagyon "jó" baba lett, nagyon jó alvó volt mindig, és most is :wink: . Talán az én izgalmam ragad át rájuk olyankor :roll: .
Azért a végén ctg-kor volt, hogy be kellett vetnem a kóla trükköt, akkor azért már nem volt így bepörögve a nagy sem :wink:

KépKép

KépKép
kicsidodi
 
 


Imolax: a képekről azt hittem nagyobb! ügyes kislány akkor ő is :) mi is hazahoztuk az első piros pontot :)) csak ő nem akart wc-zni menni, inkább tartogatta, szegény délre mikor ment a sógornőm utánna mondta h belement egy pici, tényleg épp egy pici pisika belement...ezt csinálja mostanában annyira beleéli magát a játékban, h nem akarja kicsit sem félbehagyni :)

Jeanner: sajnálom, biztosan nagyon megilyedtél!de jó hogy minden rendben :) szerintem nem gond ha nagyobb, az időközben annyit ingadózik, szerintem jól érzi magát a pocidban :)))

Nekem a legutobbi uh-n, mint már irtam, annyit mozgolodott, forgolodott, h még mérni sem tudott a doki :P kész vicc...annyira azért nem szuper mozgékony, szerintem csak a doki volt túl fáradt.

Dalma
KépKép
Kép
biceboca
 
 


Zsebbi: ez még nekem is furcsa :P...mondjuk én nem látom a külömbséget, azon kivül, h kevesebbet van otthon, ami eddig sem volt sok...akkor lesz fura, mikor hivatalos helyekre kell menni...igy en munkába, ő is, este találkozunk...

Dalma
KépKép
Kép
biceboca
 
 


Sziasztok,

Tegnap túlestem ezen a kombinált teszt dolgon, sajna nekem fizetni kellett, de hát ez van, a lényeg, hogy pár nap múlva kapom meg az eredményt és remélem minden rendben van!!! Viszont minden rosszban van valami jó alapon, tegnap nem volt bent az a doki akihez eddig jártam, így egy újjal találkoztam, hát azt hiszem dokit váltok :)

vikianya, biceboca nagyon köszönöm :) és persze imolaxnak is a bókot! :)

jeanner amikor én voltam a 12 hetes uh-n, nem kellett semmiféle kólacsoki trükkhöz folyamodni, mert kisbéka ide oda mocorgott, forgolódott, néha egy-egy másodpercre megállt és akkor tudott róla csinálni egy fotót a dokinő, szóval izgága a javából :)

olyan jó olvasni az ovis kalandokat is! :)

Ti nem éreztétek azt soha, hogy minél több cikket olvastok el, minél több kérdést tesztek fel annál kevésbé vagytok képben néhány dologgal? Mert időnként úgy érzem, hogy elveszek az infotengerben és képtelenség kiigazodni a sok jó tanács között...

Mindenkinek nagyon szép napot! :)

KépKép
buuni
Budapest
 
 


Buuni, én most veszem havi rendszerességgel az Anyák lapját, jó, mert sok okosság van benne, meg sok hasznos tanács, meg kuponok, meg minden, csak néha teljesen összezavar, olyan lehetőségeket tár fel, amikről eddig azt sem tudtam, hogy van... most azon agyalok éppen, hogy akarok szülésznőt, vagy nem akarok szülésznőt? Szerintetek? :roll:

Buuni, én eddig már 3 olyan UH-n voltam, ahol illő lett volna mozognia, de meg sem mozdult... ezért vannak attól tartásaim, hogy 12. hetin is aludni fog :( hiába mondják, hogy nem... most is aludt... 5ig még éreztem bugyogni, utána csend... ezért gondoltam, hogy biztosra megyek :)

Kicsidodi, neked 14. heti s volt? :D de jó :D hogyhogy?

Biceboca, ne is mond, jól összetojtam magam, jah... de az a lényeg, hogy semmi baj :)

Blogom: http://eletemnemetben.blogspot.com/

o.O Jeanner O.o

Kép

Kép

Kép
jeanner
 
 


Én nagyon szeretnék szülésznőt, ebben a kérdésben szinte csak pozitív véleményeket olvastam/ hallottam, már csak az a kérdés, hogy mikor érdemes felkeresni, nehogy lemaradjak róla :) mármint arról, hogy ahhoz kerüljek akihez szeretnék...

mindjárt megyek dolgozni, meg is veszem gyorsan azt az újságot! :)

furi nekem ez a sok uh, nekem volt az elején (7.hét) amikor beigazolódott, hogy babát várok, a 12.héten a genetikai és a következő elvileg a 18.héten lesz... de legszívesebben hetente járnék :)

KépKép
buuni
Budapest
 
 


Nekem 2 hetente volt, de ugye én veszélyeztetett voltam, így sokkal jobban figyeltek ránk... én elkezdtem vérezni az elején, de nem volt veszélyes szerencsére, meg ugye már van egy vetélés a élettörténetemben...

Blogom: http://eletemnemetben.blogspot.com/

o.O Jeanner O.o

Kép

Kép

Kép
jeanner
 
 


ne haragudj :oops:

azért remélem mostantól minden rendben lesz/van!!!

KépKép
buuni
Budapest
 
 


Sziasztok!

Én már egy ideje megkaptam a kombinált teszt eredményét, leírom, a miheztartás végett :wink: :
Mostani babómmal:
Kockázat a Down-kórra: 1:26000
Edwards-kórra: 1:50000

Botonddal:
Down: 1:2500
Edwards: 1:31000

Nem tudom Botonddal miért lett magasabb a down-kór, mert semmilyen uh-s értéke nem volt sok/kevés, ráadásul én csak idősebb lettem :roll: . Talán azért mert az volt az első terhességem, most meg már túlvagyok egy egészséges baba kihordásán, és az talán dob rajta. Nem lehet? :roll:
Amúgy nekem a cukorbetegség kockázati tényező, és rajta is van a papíron, hogy annak fényében ilyenek az értékek. De az mindkettőnél fennált. Viszont sztem ezt nagyjából ellensúlyozta a korom, így többnyire olyan értékeim voltak, mint a többi, egészséges maminak :wink: .

Buuni!

Azért volt 14. heti uh, mert az elsőn megpendítették, hogy talán fiú, és aztán nagyon kíváncsiak lettünk, és elmentünk egyből, ahogy meg tudták mondani :oops: :lol: . Meg is mondták, a doki nagyon határozottan fiút állít. Mi meg elhisszük :lol: .

Jeanner!

Szülésznő: mindenképp!!!
Anyum újszülöttgyógyász az István kórházban, előtte meg a Schöpf-Méreiben volt 20 évig. Rengeteg szülés körülményeit láttam már, és anyutól is hallom, hogy a szülésznő az, aki ott van, nem a doki! Ő legtöbbször bejön a végére, és a dolog oroszlánrészét levezényli, de nincs ott veled, amíg vajúdsz. Ha neked nem igényed, hogy vki 10 percenként rádnézzen, és a rendelkezésedre álljon, mert mondjuk veled lesz a párod (aki azért nem szakember), akkor persze nem muszáj, de én előbb fogadnék szülésznőt, mint szülészorvost, komolyan :roll: .
Több barátnőmnek volt csalódás a szülés ezen része, mert hiába kértek bármit, órák múlva kapták meg, mert az ügyeletes szülénőnek épp 4 felé kellett szakadni, vagy csak lesz@rta :? . A dokijuk meg épp műtött, úton volt, rendelt, aludt, mittomén....
Sztem úgyis adnál a szülésznőnek egy kis pénzt, ha kevdves veled. Így viszont, ha fogadsz, akkor ezt előre le tudod zsírozni, és nagyon többe sem kerül :wink: . (Tudotommal közkórházban 10-20 körül szoktak adni, de lehet ez már nem aktuális, nem tudom tutira :roll: )

KépKép

KépKép
kicsidodi
 
 


Buuni, dehogy haragszom, nem azért mondtam :D csak azt mondtam, hogy szerintem itt senki nem azért jár többször, mert ilyen kedve van, hanem mert muszáj :) :(

Blogom: http://eletemnemetben.blogspot.com/

o.O Jeanner O.o

Kép

Kép

Kép
jeanner
 
 


Dodi, köszi :) Ezt nem tudtam, ezért is kérdeztem :)

Blogom: http://eletemnemetben.blogspot.com/

o.O Jeanner O.o

Kép

Kép

Kép
jeanner
 
 


Sziasztok!

Na megjártam a dokit,de nem csinált UH-ot csak ideadta az AFP-re a beutalót,megnézte a cukraimat meg a vérnyomásomat,és ennyi.Máj.10-én megyek a 18 hetes Uh-ra amin már 19 hetes leszek mert az AFP eredményére két hetet kell várni.

Na de bejelentkezem pont a 18. héten4d-re,és ott megcsinálják ők is a genetikai Uh-ot.Biztos ami biztos nehogy késő legyen.

Az én kombinált tesztem eredménye:
Kockázat Down kórra:1:1900
Edwards-kórra: 1:50000
Nekem is rajta van a cukorbetegség,mint kockázati tényező.

Kép

Kép
ancsa03
 
 


Sziasztok!!!!
Olyan sokat írtok(aminek tök örülök),hogy már végig olvasni sincs időm!Bár nekem meghalni sincs időm!
Gondoltam én is írok eredményt!
E:50000
D:6000
Na mára ennyi!
Puszi mindenkinek!!!

Családient.hu vonalzók
ddia74
Mór
 
 


Köszönjük a dicséreteket!

Kombinált tesztet én nem csináltattam. Az lényegében csak egy statisztikai adat...

Szülésznő választás
Az idősebb nővérem szülésznő :wink:

Én dolgozom, mellette suliba is járok.... :wink:
Vendég
 



Szülésznő: szerintem is mindenképp !! nállam is ugy volt, ő csinált mindent, ő vezette le a szülést, az orvos, később jött és csak jelen volt, majd ő varrta össze ( brutálisan) a gátmetszésemet, ugyhogy szerintem is ők csinálják a javát!!!

CSajok: a tegnap délután engem is megrugdosot a kistestvér, este aztán ujból, és egész délután nagyon feszes volt a hasam :wink: jü nagyott kaptam :P igyhát biztos fiú :wink:

Szép napot mindenkinek!

Dalma
KépKép
Kép
biceboca
 
 


Sziasztok!!!!

Az én hasam is szokott feszülni..és estére olyan mintha kiakarna durrani a hasam,és a gyomrom is...
De ahozképest hogy 3. babát várom,nem merem biztosra mondani hogy már éreztem a pocaklakot...

Hogy vagytok??Hogy birjátok ezt a szeles idöt??Nekem már nagyon elegem van belöle,egyszerüen nem lehet kint meglenni,mert elfuj a szél.....

Kép

Kép

Kép
vikianya
Budapest XXII. kerület
 
 


Sziasztok!

Meg vagyok, derekam mondhatni 90%-os. Homeos krémmel masszírozták picit..:-) és pihentem.

Olvastalak titeket!

Üdv az újaknak! :-)

Kombinált tesztet én nem kértem, bár a 12 hetesen rengeteg vért vettek le...az úgy a jó?? mindegy. Holnap megyek 1. terhesgondozásra. :-)

A kicsi prücsök egyre aktívabb, reggelente főleg, nekem rúg egyet majd Emma énekel neki és neki meg egy hatalmasat. :-)

szülésznő: hát én elgondolkodtam, bár van orvosom, de ugye egy szülésznő..sokat tud segíteni..:-)
Dodi írta hogy 20000-t szoktak nekik adni? Carotta Te mit tudsz mi a most az átlag?? :-) ha tudod:-)
Tényleg ha tesód szülésznő esetleg ha úgy döntök megkereshetem?

Ez úgy működik ( Emmánál csak dokim volt, viszont egy tündéri szülésznő volt ott, nem emlékszem talán Anita én úgy emlékszem Hanza vagy valami ilyen a vezetékneve. ) hogy ha idő van őt és a dokit is kell hívni?

Emmánál volt gátmetszésem, pedig jó lenne gát védelemmel szülni..:-)

Már nagyon izgulok hogy lakik bent! Anyósnak megjósolták hogy a második unokája is lány lesz..:-) meg én is inkább azt érzem, bár mikor megláttam az UH képet valahogy fiúnak tűnt...:-) De most már inkább lány. Na a nevekkel egyre rosszabbul állunk, nem igazán tetszik egyik sem..:-( Majd ha tuti lesz a neme, akkor majd jobban átgondoljuk.

KépKép
kaqk
Debrecen
 
 


Sziasztok!
Üdv az újaknak,és Gratulálok nekik is :) Jó sokan lettünk :lol:
Szülésznő:Nekem nem kell mert programozott császáros leszek mivel mind a 2 az volt na meg egyik se volt zökkenő mentes a végére :? Bár hozzáteszem,hogy az 1.pont a szülésznpk hanyagsága és nem törődése volt.Elfelejtették,hogy ott vagyok és már Én mentem oda egyik épp szülő!!!!nőhöz,hogy nem érzem jól magam és kezd minden sötétűlni.Persze 200volt a vérnyomásom.Na akkor hívták a dokimat.

Kombi teszt:Én nem csináltattam.

vikianya:Én nagyon rosszúl bírom!!!Egész hétvégén szenvedtem meg a héten eddig minden nap.Éjjel most azért nem tudtam aludni mert annyira görcs9lt a hasam,hogy azt hittem baj lesz :( Szerencsére nem lett,de most is érzem,hogy feszít,szúr néha gürcsül...Persze takarítanom kellet az se esett jól a 90 nm-ert hajolva kiporszívózni na de kénytelen voltam...
A mellem nekem is ismét fáj!Érdekes a 2 csajszival nem fájt se az elején se ilyenkor se a végén :shock:
Babócám nekem is szépen mocorog de inkább este érzem meg ha oldalt fekszek.Napközben ezért is fekszek le sokat :oops: :lol: Tegnap este megvolt az első határozott rúgása is.Akkorát rúgott,hogy megilyedtem. Nem hiába már most focizni készűl :lol:
Nevek: Na nálunk ez érdekes kérdés!!!
Apa:Krisztiánt akar mert őt is így hívják
Nagylányom: Bencét
Kislányom.Milánt
Én:Olivért
Szóval nagy harc lesz még de mondtam nekik,hogy úgy is Én megyek a műtőbe és engem kérdeznek meg mi lesz a neve :twisted: :D
Ha lány lett volna (persze még bármi megtörténhet) Akkor Mietta Hanna lenne.

vivi a nagylány :-)
Lilypie Kids Birthday tickers
Dorina a kis középső :-)
Lilypie Kids Birthday tickers
Milán baba
Lilypie First Birthday tickers
anyamci
Budapest XXIII. kerület
 
 


Sziasztok!

Szeretnék én is csatlakozni hozzátok! Gratulálok mindenkinek a kisbabához!

Kép
horibol
 
 


Anyamci: a Hanna nálunk is a befutók között van. :-)

KépKép
kaqk
Debrecen
 
 


Sziasztok!

Gratulálok mindenkinek aki újonnan csatlakozott.
Hétfőn voltunk a 12 hetes uh-n, akkor voltunk 13+2 naposak. A babákkal minden rendben van, sajnos egy héttel kisebbek, mint a terhesség. A méretek alapján 12+1 és 12+2 naposak. A nyaki tarkóredő teljesen rendben van. Sokat mocorogtak. Az is biztos már, hogy kétpetéjű ikrek, igy nem lesznek teljesen egyformák. A neműket még nem tudjuk, de igy lehetnek különböző neműek is. Egymás felett vannak a pocakomban, úgy fekszenek mint egy emeletes ágyon javascript:emoticon(':)')

Biceboca: Szerintem sem lehet még 100%, hogy kisfiú, nekem azt mondta a doki a 12 hetes uh-n, hogy inkább nem mond semmit, mert 50-50% az esélye, mert ilyenkor még nagyon egyforma és könnyen össze lehet téveszteni. Örülök neki, hogy érzed már, hogy mozog a baba, ez az egyik legjobb érzés a világon!

Jeanner: Ne ijedj meg attól, hogy a bábád nagyobb az uh szerint, nekem is mindig nagyobb volt a kisfiam és mégsem született óriás babám (3530 gramm), sőt nekünk még azt is mondták, hogy nagyobb a feje az átlagnál, úgyhogy vettünk neki jó nagy sapkákat és nem is mertük megmondani a nagyszülőknek, hogy nagyfejű lesz az unokájuk. Aztán mikor megszületett 34 cm volt a feje, a fiúk átlagos fejmérete születéskor pedig 36-40 cm között van. Azért se idegeskedj, hogy nem mozog annyit uh-n, a kisfiam sem volt valami mozgékony, a 4d előtt bevetettem a cola csoki dolgot, az sem segitett 20 perc macera után hajlandó volt egy másodpercre megmutatni a pofiját. Most megy egy örökmozgó.
Szülésznőt ha van rá lehetőséged szerintem is mindenképpen fogadj, talán kérdezd meg a dokid, hogy kit ajánl vagy kivel dolgozik együtt szivesen. Számomra nagyon megnyugtató volt, hogy ő is ott volt velem végig. Sőt most már találkoztam vele és nagyon rendes volt azt mondta, hogy megvan az esély arra, hogy rendesen szülessenek meg a bábák és, hogy a kisfiam is nagyon gyorsan és "könnyen" megszületett, igy lesz náluk is.

Carotta: Tényleg nagyon szépen nő a pocid. A táblázat nagyon szuper amit csináltál. Nálam hiányzott egy-két adat: 27 éves vagyok, Etyeken lakom és a 2-3-dik babát várom. :)
További szép napot mindenkinek!

Lilypie - Personal pictureLilypie Third Birthday tickers
Lilypie - Personal pictureLilypie First Birthday tickers
praszlera
Etyek
 
 


Praszlera:Etyeken laksz????Párom oda valosi(volt)
..lehet hogy ismered is Öt/Öket....

Kép

Kép

Kép
vikianya
Budapest XXII. kerület
 
 


na végre kész a nagytakarítás, bár bevallom beiktattam egy kis pihenőt mikor a lakás felénél jártam, kicsit szundikáltam... :oops: :)

végre volt időm rendesen végigolvasni az egész topicot, el se bírtam szakadni a monitortól olyan jó volt olvasni a kezdeti örömöket és a folytatást is :) szerencsére nekünk is nagyon hamar összejött, decemberben kezdtünk el próbálkozni és január elején jött meg utoljára :) február elején mikor vártam, hogy megjöjjön és nem jött, kicsit még meg is lepődtem, hogy ilyen gyorsan összejött. Csináltam is két tesztet, mindkettő pozitív lett és azóta madarat lehetne velem fogatni!!! rettenetesen izgultunk a párommal mikor először mentünk a dokihoz, mivel ő az első pocaklakónk és olyan furcsa és izgalmas minden. Akármilyen hülyén hangzik, de még a vérvételt is vártam, mert tudtam, hogy ezt most nem egy betegség miatt kell végigcsinálni! :oops: :D A lényeg, hogy 2 nap és már itt is a 14. hét, pedig még csak "most" beszéltünk róla, hogy belevágunk a babázásba. Persze mindenki nagyon örült a családban mikor elújságoltuk a nagy hírt, azóta napirenden van a téma, bárkivel beszélek :) nekem kimaradtak a rosszullétek, helyette viszont tízszer annyit aludtam, mint előtte és rettentő éhes voltam a legelején... :oops: :) ez már nagyjából elmúlt, most már csak feszül a cicim, ami sajna egyre nagyobb (ennek nem örülök annyire mivel előtte sem volt rá panaszom) és már néha kezd zavaró lenni, de ez legyen a legnagyobb baj.

jeanner: megvettem az újságot, azt hiszem nyertek még egy olvasót hála Neked :D

vikianya: szinte ugyanezek a tüneteim vannak nekem is esténként. nappal semmi bajom, estére viszont szinte mindig befeszül a hasam és kétszeresére dagad, függetlenül attól, hogy mit ettem vagy mit nem...

praszlera: irtó izgalmas lehet egyszerre két kis lurkóval pocakosodni :) gratulálok hozzá!!! :)

Szép délutánt mindenkinek!!

KépKép
buuni
Budapest
 
 


Jó reggelt!

Kaqk
Tesómat nem tudod választani, mert GYED-en van...
Olyan 10-30000-es összeget szoktak adni általában.

Mókicának sincs még eldöntve a neve.

Horibol
Üdv itt :lol:

Praszlera
Jó, hogy rendben vannak a babák! Méreten ne aggódj!
Vendég
 


Kép
Vendég
 


Szép reggelt mindenkinek! :)

carottának: lakhely: Budapest, 11ker
kórház: Szent Imre Kórház
baba neve: még a neme is kérdéses :)

köszönöm! :)
buuni
Budapest
 
 


Sziasztok!!!!

Huu nem semmi,hogy milyen idö van kint.Hideg van,és esik az esö is...!!! :x

Horibol:Üdv.Neked/Nektek....

Jo hogy már ilyen sokan vagyunk....gyarapszik az ország... :)

Buuni:Én is a Szent Imrében fogok szülni.Kinél fogsz szülni???

Ki milyen tájékon szokta érezni a babocát??Kb. milyen magasságban???
Nekem tegnap estefelé olyan volt mintha a pocaklakot éreztem volna,jobb oldalon,köldöktöl kicsit lejebb-.... 8)

Kép

Kép

Kép
vikianya
Budapest XXII. kerület
 
 


Sziasztok!

Csatlakoznék a csapatotokhoz, ha nem bánjátok!
Zsófi vagyok, 22 éves leszek, az első babámat várom. :lol:
Debrecen mellett, Mikepércsen lakunk. Tervek szerint a DOTE-n szeretnék majd szülni.

A táblázatból látom, vannak itt mások is Debrecenből! (Carotta2011, Kaqk :lol: :lol: :lol: :lol: )
Vendég
 


:wink:
Vendég
 


Szijasztok!

Jó sokat termeltetek!!!!!

Üdv az újaknak :)

Praszlera, na remélem így lesz :) ha hihetek a bugyogásnak, babamanó szereti a csokit, így azt azért terveztem vinni, hátha... ártani tuti nem árt :D

Hát, szülésznő téren most megint elbizonytalanodtam, főleg hogy én rettegek a varrástól... akkor már inkább keresek egy értelmes dokit... de ez még képlékeny, persze orvosa válogatja :)

Nálunk most felmerült az Olga név, vagyis nálam, nem tudom, mit fog a férjem szólni hozzá... az Olivér nekem is nagy szerelmem és az Oroszlány Olivér még jól is hangzana, de párom hallani sem akar róla :(

Blogom: http://eletemnemetben.blogspot.com/

o.O Jeanner O.o

Kép

Kép

Kép
jeanner
 
 


Vikianya, én a bugyogást egészen a szemérem domb feletti lágyrésznél érzem, de még a belek alatt jóval!!! :)

Sophie, üdv itt :)

Blogom: http://eletemnemetben.blogspot.com/

o.O Jeanner O.o

Kép

Kép

Kép
jeanner
 
 


Jó reggelt!
Na végre volt egy éjszakám,hogy csak egyszer voltam fent és fél órán belül vissza is tudtam aludni 8) :lol:

buuni: Az Anyáklapját én is nagyon szeretem meg is veszem mindent.Na meg a Kismamát és a Babamagazint is.Nézzd meg ezeket is tetszeni fognak.Ja és a Kismamának van egy éves külön száma,abba is nagyon jó dolgok vannak! :wink:
Te véletlenül nem fórumoztál az Nlc-n kicsibunny néven???Olyan ismerős vagy és a neved is!
carotta2011

: Köszi a táblázatot :)

vikianya


:Kivetted a számból a kérdést ! :lol: Én is már 2 napja a köldököm körűl érzem.Vagyis azt hiszem a babuci az.Kicsit szúró nyomó érzés,Tegnap meg több picike rúgást a hójagomnál éreztem,Össze is rezzentem mert nem volt a legjobb érzés.(emlékszem a hólyagomra az első 2-nél is nagyon érzékeny voltam és mindig azt rúgdosták :) )

jeanner

:Nekem is az Olivér tetszik nagyon! Addig már megegyeztünk,hogy apa nevét bizti megkapja Ígí a Krisztián biztos csak még nem tudom,hogy első vagy második neve lesz.A többit meg a csajokkal kell leegyeztetnem :D

vivi a nagylány :-)
Lilypie Kids Birthday tickers
Dorina a kis középső :-)
Lilypie Kids Birthday tickers
Milán baba
Lilypie First Birthday tickers
anyamci
Budapest XXIII. kerület
 
 


Ti dolgoztok, vagy otthon vagytok?

Én itthon vagyok....
Vendég
 


Sziasztok!

Isophie,Horibol:Üdv közöttünk!!!!!

Viki:Én két hete érztem valamit azóta semmit.Majd tegnap megint.Én is a köldököm alatt érzek olyat mintha a kis kezével vagy lábával csiklandozná a hasam.

Szülésznő:Nekem megmondta a doki,hogy 90% hogy császár lessz,úgyhogy nálam is tárgytalan.De ellenkező esetben elgondolkoznék rajta.

Tényleg pocsék idő van.Remélem holnap meg a hétvégén jó idő lessz mert holnap szemészetre kell vinnem a Rékát.

Viki:Szombaton tavaszköszöntő lessz Diósdon a kőbányában nincs kedvetek jönni????????

Kép

Kép
ancsa03
 
 


Isophie,üdv. köztünk...
Én is itthon vagyok,mert nagyon sokat hánytam a terhesség elején,és kiirt a dokim betegácsiba....
Mesélj még kicsit magadrol....

Ancsa:Nem leszünk itthon szombaton,szülinapozni megyünk anyosékhoz.Nállunk április forgalmas szülinap,és névnap terén is...

anyamci:Hasonlot éreztem én is,mint amit leirtál,de már ma is érzetem,szoval sztem a pocaklako aktiválta be magát....

Kép

Kép

Kép
vikianya
Budapest XXII. kerület
 
 


Ancsa, erre a hétre vasárnapig sajna ilyen car időt ír :(

Sophie, én dolgozom...

anyamci, párom hajthatatlan :( de nekem a Samu is tetszik :) csak most az Annával bizonytalanodtam el kicsit...

Blogom: http://eletemnemetben.blogspot.com/

o.O Jeanner O.o

Kép

Kép

Kép
jeanner
 
 


Vikianya: tényleg, én csak most vettem észre :) hát eddig Dr. Nyulasi Gáborhoz jártam, de azt hiszem átmegyek Dr. Zsigmond Tamáshoz, nekem ő valahogy szimpatikusabb. A kötelező vizsgálatokra a Fehérvári úti rendelőbe járok, a kórházban még csak egyszer voltam, de az se a baba miatt és nem is mostanában, viszont nagyon tetszik és nem utolsó sorban anyukám is ott született, plusz az is a 11.kerben van :) Szülésznőnek Czakker Jutkát szeretném, nála szült egy pár ismerősöm és nagyon sok jót hallottam róla!!!! Te melyik dokihoz jársz?

én sajnos még nem érzem a babámat, de azt szokták mondani, hogy az első terhességnél egy picit később jönnek ezek a jelek, fene tudja, lehet, hogy nem figyelek oda eléggé.... tényleg akinek már több babája van, ti mikor éreztétek először, hogy mocorog a pici az első terhességnél?

anyamci: hajlamos vagyok minden utamba eső internetes oldalt, újságot és bármit ami a témával kapcsolatban áll megvenni, elolvasni vagy éppen órákig bújni, szóval van egy tippem hogy a többi újságot is szép sorban meg fogom venni :D ami a fórumot illeti, biztos, hogy nem én voltam, ezelőtt nem nagyon fórumoztam még sehol...

Isophie: dolgozom, szinte folyamatosan :) ha nem a munkahelyemen, akkor itthon, ráadásul mostanában gondolkoztam azon, hogy szeretnék majd megint valami iskolát elkezdeni...

jeanner: a samu irtó jó név! :) mi a bendegúz és a domonkos között tipródunk, már ha fiú lesz. ha lány lesz a párom ragaszkodik a lucához, nekem is tetszik, de engem is így hívnak, ezért egy kicsit még idegen a gondolat...

KépKép
buuni
Budapest
 
 


Látom ezzel a név témával elleszünk a szülésig :) :)
nekem még tetszik:Anna,Sára,Rebeka,Dóra,Emma
Fiú:ha fiú lessz akkor az eddigi befutó a Zsombor,de tetszik még a Marcell,Botond,Máté,Boldizsár

Jeanner:Ettől félek én is.Már a szél se érdekel csak ne mossa el az eső az ovisok műsorát......

Kép

Kép
ancsa03
 
 


Buuni:Az első terhességnél a 18-19. héten éreztem először.A Luca a lányomnak is nagyon tetszik.

Kép

Kép
ancsa03
 
 


ancsa: akkor azt hiszem még kicsit türelmesnek kell lennem... :) van még pár hét addig....

KépKép
buuni
Budapest
 
 

Vissza: Várandósság

Jegyzetfüzet:

 

X
EZT MÁR OLVASTAD?