Csak gyorsan, pár mondatot írok, aztán rohanunk a tanácsadásra meg oviba. Most értem haza, gyümölcsöt vettem, meg egy két apróságot (terítő, lapát), szinte mindent lehet kapni itt a faluban is. Aztán hazafelé menet mondták egyik ismerősőm, hogy van az olcsó cipő vásár, 1300 darabja. Vettem egy átementi-t, meg egy nyári papucsot.
Mia
Nagyon helyesek a gyerkőcök, a 3. kép a legjobb. Testvérféltékenység van?
Jeanner
Vigyázz magadra/magatokra, azért nem tűnj el nagyon.
Ági
Szia! Akkor megkaptad az emailem. Mesélj…mizus veled? Hogy vagy?
Csillagvirág
Kölcsönadhatnád egy fél napra a párod
, az enyén soha nem főz, sőt mindig a mosogató mellé rakja a tányért…pedig mondom nekil, hogy onnan már csak pár centi, és belerakhatná a mosogatóba.
Biztos olyan ügyes lesz majd Gergő, mint te voltál.
Milyen hajpakolást használsz? Mert már ugyan nem száraz annyira a hajam, de azért még kellenne, úgyhogy hétvégén veszek.
Arcpakolás is érdekelne, velem is játszadoznak a hormonok, most épp szünet, de a szülés után 5-6 hétig nagyon kijöttek a pattik.
Bogárka
Jó utazást!
Nem haragszom, hogy olyan "tini-s" vagyok. Zalánnal kb a 9.-10. hétben lehettem, mikor a turiban egy nő mutat nekem szép rövid csilli-villi felsőt, és hozzátette, hogy ez nekem jól állna, mert a tinik ezt szeretik hordani. Azért nem bírtam kihagyni, hogy ne mondjam...30 éves vagyok, és épp a második babát várom. Az állát valahol a földön kereshette...
Szóval megszoktam, egyszerűen ilyen az arcvonásom. A bőrőm meg állítólag 30-35 évesen lesz szép, anyukámnak is így volt.
Zalán tényleg jobban hasonlít rám, több van belőlem. Regi inkább apja, még a vércsoportja is 0-ás mint apjáé. Az enyém meg A+, meg Zaláné is A+. Meg lehet furcsán hangzik, de belsőleg is inkább rám, pl. Zalán ugyanolyan nyugodt baba, mint én voltam. Mindig dicsérik, bárhol vagyunk, tényleg nem lehet rá panaszom. Átalussza az éjszakákat, jó azért szopizni fel kel, de azt leszámítva. Délelőtt szinte végig alszik, babakocsiban mindig alszik, délután is szunyál azért, ha elfekszek vele, akár másfél órát is. Este 18 és 20 óra között nyügös, akkor sem sír végig, de azért nyöszörög néha.
Nita
Jól teszed hogy pszihológushoz viszed a gyerkőcöt, szerintem ez már a XXI. Században nem ciki. Mindenkinek jót tesz néha, ha kibeszélheti magát, ráadásul lehet az pszicho dokik értenek ehhez.