Sajnálom, hogy ismét betegeskednek a gyerkőcök, jobbulást!
Nekem is szerencsém van anyóssal, de már elég idős (74), szerintem emiatt csak látogatni jön, de nem hiszem, hogy itt marad. Anyukám mindent megtenne értem, de sajnos a túlaggódós típus, ezért kicsit félek tőle, és ő is elmúlt 70. Most, hogy már itthon vagyok, attól fél, hogy elesek itthon
Lehet, hogy az első napokban én is nélküle próbálnék helyt állni, és kicsit összeszokni a babával, mert félek, hogy kialvatlanul megbántanám őt, ha megint mindent túlaggódna. Még télen mondta, hogy majd leköltözik hozzánk fél évre, ha meglesz a baba, hát, finoman mondtam neki, hogy az kicsit sok lesz szerintem
úgy tervezem, eljön két-három napra eleinte hetente, majd próbálom ritkítani a látogatásokat, de félek, megsértődik, hogy miért nem lehet itt többet... nehezebb így, hogy távol laknak a szülők, mert nem lehet megoldani, hogy ugorjon át két órára... ha jön, marad is
Lina
Most szombaton nem leszünk itthon, úgyhogy akkor a ápr. 30. lenne jó. Azt tudod, hogy hánytól hányig tart, hol lesz? És akkor mikor lehet a szülőszobát megnézni? Köszi a segítséget!
Kíváncsi
Remélem, minden rendben lesz, és az új dokid körültekintőbb lesz Veled!
Kriszti
Szép pocak!!!
Netty
Szóval még mindig nem vagy kész, de jóval előrébb jársz, mint én. Tegnap "rendszereztem" a ruhácskákat, melyik méretből mennyi van. Ma remélem, kiürítem a komódot, amelyikbe kerülni fognak.