Új privát üzeneted érkezett!

Nikó, na igen, ezt firtattam én is a dokinál még hétfőn, hogy nem értem, miért kell HA. Azt mondta, ha a családban vkinél van vmilyen allergia, akkor HA-t adnak, 1 év alatt tejet nem kap, 1 év után is cska a babatejet. (Megjegyzem, a vnő mondta, adhatok túrót és joghurtot neki már!)Kezdek semmit nem érteni...

babaimádó
Kép
babaimado
 
 


Sziasztok!

Baba:

Na igen én is így vagyok már nem értek semmit, Grétinek tavaly azt mondta a magán orvos, hogy elsőfokú tejérzékenysége van. Nem ihat tejet nem ehet csak HA-s tápszert, nyugodtan ehet rudit, krémtúrót, joghurtot de tejpépet ne. Akkor most mi is van?

Köszi a jókívánságot egy hajszálnyit jobban vagyok.

[url=http://www.nagyonbaba.hu]Kép


Gyönyörű ha az ember célba lát s eléri azt tűzön,vízen át!
nikó
 
 


Pálgi, nagyon szépek a gyermekeid!
Te pedig nagyon ügyes vagy, hogy ilyen szuper rendszer van (lett) otthon,fantasztikus, hogy egyszerre alszanak! :wink:

Nálunk is megy az alvás, Iza most este 9-től reggel fél 7-ig húzta a lóbőrt. :D
Tegnap ruhákat válogattam,előszedtem a nagyobbakat a dobozokból ( 68 és 74-es méreteket),gondolván a tavaszra,nyárelőre. Hogy ez mekkora meló! :)
Ma kimossa a gép aztán vasalás, újra szortírozás.

Ez a van e a családban allergia?, tök hülyeség szerintem....csak emiatt HA-s tápszert írnak. Iza is Ha-st kap, valóban olyan "nyers" íze van, a párom rosszul van tőle, mindig én nézem a hőfokát,ha elkészül.:)
nani72
 
 

 
 

Nani:

Ruha szortírozás tényleg nem kis meló, én már egy részén túl vagyok. ez az allergia téma kicsit szerintem is túl van lihegve, Grétinek is mivel én lisztérzékeny vagyok ezért írtak HA-st de ezt még úgy ahogy megértem. De a pollen allergia miatt szerintem se kéne szegény Dorkának ezt a tápit ennie.

[url=http://www.nagyonbaba.hu]Kép


Gyönyörű ha az ember célba lát s eléri azt tűzön,vízen át!
nikó
 
 


Köszi Ági a bíztató szavakat! :D

Vanda, esőt mondtak.... :roll: :?

skrisz72
 
 


Baba!
Próbáld meg a normál tápot nyugodtan. Túl van ragozva ez az allergia-mizéria. Hátha azt megissza. A savanyított tejtermékek is mehetnek. Egyébként nekem a sógorom is meg a saját gyerekdoki is azt mondta, hogy ha allergiás lesz a gyerek, az előbb-utóbb kijön, HA ide vagy oda.
vovanda
 
 


Baba: egy barátnőmnek volt hasonló helyzete, ugyanis fogyott a kicsi, bár ez a kislánya 5 hónapos korában történt, amikor csak anyatejen élt. Kapott kiegészítő tápszert és el kellett kezdeni a hozzátáplálást. Banánt kapott almával, ilyesmiket. De mondjuk ez már nálatok nem újság....
Hát csak ennyit tudtam segíteni.

A változatosság kedvéért tök taknyos vagyok, de már hányadszor, nem is tudom megszámolni.... Unom nagyon. Most a szélvihar tett be. Meddig tart még ez a rossz idő?
Vendég
 


Dorkamami, én is tiszta ideg vagyok már a széltől. Két napja nem tudunk kimenni az udvarra sem. :?

Baba, mi van Fannival? Eszik már?

Hová lett Lois néni? :roll:

skrisz72
 
 


Hát so-so. Most -úgy tűnik (kopp-kopp)-a tápit elfogadja, kezdenek kibújni a fogak (4 db egyszerre!!) és már nátha is talán eltűnik, de a tejpép nem tetszik neki. Ma már tettem bele s.barack desszertet és egy csomó kekszet, de így sem evett sokat belőle (tudod, az is HA)

babaimádó
Kép
babaimado
 
 


Eszti is HA-s tápit evett, de hál istennek soha nem volt vele gondja. Azért esetleg egy-egy alkalommal megpróbálhatnál egy sima tápit, hátha az jobban bejön neki. Vagy egy más fajta HA-s tápit. Mi a Milupa Milumil HA-s tápit vettük, és az nem volt keserű. Drágább is, mint a többi.

skrisz72
 
 


Baba: uhh, szegény Fanni, 4 fog egyszerre! Akkor a nátha is attól van és a nem-evés is. Akkor az én kiscsajom sokat szokott inni, ha nem tud enni a fogzástól.

Skrisz: Ma már kicsit jobb a helyzet a szél-ügyben. De olyan k. hideg volt reggel, hogy újra elő kellett venni a téli cuccokat. Az sem semmi. Április közepe van, könyörgöm.
Vendég
 


Sziasztok!

Köszönöm a véleményeket, ejtettük a kompot. :)

Baba,
ennél rosszabb nincs mikor nem akar enni a baba. Nálunk is ez van, bár Domi a tápszert elfogadja, ha adok neki, viszont mikor jött a foga azt sem. Mi Nestle HA-s tápit vettünk Dominak. 4 fog egyszerre nagyon durva nekünk is így volt. Most viszont nem tudom mi van, de egész nap nyűgös, már vagy 3 hete. 8 foga van Dominak de lehet, hogy jön a többi is. Drukkolok, hogy Fannikának minél előbb kibújanak a fogacskái!

nikó,
jobbulást!

Lili

Kép


Kép

Kép
lili77
 
 


sziasztok,

Skrisz, jövő héttől jön a meleg idő...picit még várnunk kell...Biztos nehéz lehet bent a lakásban egy izgőmozgó Esztivel.

Baba, örülök, hogy javul F-val a helyzet evésügyben.

Lili, te fiacskád hogy van? és te?

Dorka gyógyuljatok meg!!!

Iza mindjárt 3 hónapos, eddig minden éjjelt átaludt.
A mostani éjjel az első kivétel. Akkora fájdalmas sírást rendezett szegénykém, szélgörcse volt. Éjnek évadján tornáztattam, próbáltunk neki segíteni, majd nagynehezen elaludt. Aztán reggel 8-kor kakkantott 1 akkorát! :shock: lóadagot.
(pedig előtte nap is volt kaka)
Majd a 11 órás evésénél még 1x egy lóadagot! Hihetetlen mennyit termelt ma! De legalább megnyugodott,megkönnyebbült.
Gondolom a sok kaka "felett" a pukik gyötörték, ezért sírt annyira.

Nekem meg fel kellett keresnem a házidokim, mert furcsa tüneteket érzek magamon lábügyileg.
Az egyik lábam ujjvégei, és a másik lábam térdi része érzéketlenné kezd válni. Elküldtek röntgenre.
Csípő és gerinc közti izületi gyulladásom van, ez hat ki a lábaimba.
Kaptam gyógyikat, és szerencsére már érzem is a javulást. Eléggé rámijesztett a doki, hogy porckorongsérv gyanús vagyok, amit a terhesség/szülés simán kihozhat. Na meg a kisgyerekes anyukák ún. kényszertartása. ( pelusozás, etetés/szoptatásnál előrehajlások) De szerencsére nem sérv.
Hogy mindig jön valami?!

puszi mindenkinek!
nani72
 
 


Sziasztok Csajok!

Baba!
Mi lehet szegény Fannikával????De tuti, hogy a fogzás nagyon megviseli.Pláne 4 fog 1xrre!!!Tápokhoz nem értek, Kornél Milumil HA2-őt eszik nagy mohón, és tejpépet, az is HA, imádja 5 púpos evőkanállal nyom be uzsonnára, de soxor még enne, észre sem veszi, hogy kesernyés.HA ide-HA oda adok neki babajoghurtot, sajtot is.Volt olyan ebéd, hogy 2 üveg kaját evett meg, viszont amikor jött a foga alig nyammogott csak a víz kellett neki.

Nani!
Iza nem semmi :lol: ennyi kaka :roll: kis drága biztos csikart a kis bele éjjel.
Az simán lehet, hogy egy méretet átlép, de ez a márkától is függ H§M-es ruhák köztudottan nagyobbak.
Fúúúú izületek, vigyázz magadra, próbálj meg esetleg gerinctornára elmenni csodákat tesz!

Sannah?????Totál eltüntetek??????

Az én babámnak még mindig csaK EGY FOGA VAN pedig 9 hónapos :roll: és nem is látom, hogy jönne a többi.Amúgy minden okés sokat mozog már lépeget oldalra kapaszkodva, mindent rámol, most a legújabb, hogy kidobálja az összes játékot a járókából :lol: Nagyon igényli, hogy játszak vele, a kockákat bele tudja tenni a megfelelő lyukba, kis ügyeském.Ja és ha csipp-csipp csókát énekelek neki már csinálja a kis kezével amit kell :lol:

KépKép

Kép
keny
 
 


Nani, jobbulást!

Keny, ne törődj a fogakkal! Esztinek 16 van, de nem tudja berakni a kockát a kocka alakú lukba, és tojik a csip-csip csókára is. :wink: :lol: :lol: És persze beszélni sem tud. :lol: :lol:

skrisz72
 
 


Sziasztok!

Szegény Fanni együtt érzek a fogak miatt.

Keny nagyon ügyi Kornélka.
Nyugi Milánnak 9 hóssan egy foga se volt! :roll:
Most 14 hós és 4 foga van, de nem nőt is uj 3-om hónap óta semmi.
(lehet, hogy 4 foga lesz csak?! :roll: )

Nani nem semmi kakkanatot csinált neked ajiba Iza! :lol:

Lányok holnap déllött gondoljatok rám!!!! :wink:

Kép

Kép
raniko
 
 


Csajok, köszi mindenkinek az együttérző hsz-eket. Majdcsak lesz vmi. Már a tápi nagyjából megy és hihetetlen, de 1 hónapig volt náthás a fogak miatt..csúcs:((
Ülni nem ül, az etetés elég gáz, mert az etetőszéket emiatt nem tudjuk használni, a pihiszéket meg-hiába van kitámasztott, nem hintásra állítva-hintának használja és akkorákat ugrik, hogy csúcs...ha nem lenne bekötve, leugrana. Legújabb szokása, hogy félig felülve kihajol oldalra belőle és a padlót piszkálja, vagy a szék oldalát. Egyszer fel fog borulni. A pelusozás kész harc. Forog, kikapcsolja a palust, tépi le, mászik el...jájjjjjj...tegnap majdnem leesett...pedig nagyon ügyelek rá..
Nem tudom, minek a 220-as mennyiség a 8 hós kajáknál, mert ő a 190-ből is jóllakik, van, hogy hagy is..
Ma megpróbálom, hogy a tejpépet nem 3, hanem 4 órára kapja a főzi után, hátha akkor éhesebb lesz, mert így nem fog hízni...
HA és tej:
érdekes, mert a vnő mondta, adhatok neki sajtot, túrót, sima joghurtot..NA, erre varrjatok gombot. Sőt, bizonyos bébiételekben tej és tejszín is van (pl. gyümölcs-túrókrémmel VAGY spenót+burgonya)


NANI!!!AZTAAA:::Atyavilág! Hát jobbulást!Remélem, nem lezs semmi komoly..

Kornélka, nagyon ügyes vagy!!!!!!!!!!!!Sok puszi


LOIS?????????????????!!

babaimádó
Kép
babaimado
 
 


Íme egy pár nappal ezelőtti kép, akkor még felül cska 2 látszott... Ez a mosoly viszont mindent megér!!:)) Kép

babaimádó
Kép
babaimado
 
 


TI MAX 1-ET LÁTTOK, ANNYIRA LE KELLETT KICSINYÍTENI:)

babaimádó
Kép
babaimado
 
 


Sziasztok!

Baba,
ó láttam magam előtt Fannikát, ahogy próbálod etetni. Dettó mint nálunk. Mindent csinál Domi csak enni ne kelljen. áááááááááááá néha teljesen kész vagyok. Pelenkázásnál szintén. :lol: Tanácsot sajnos nem tudok adni, mert én is tanácstalan vagyok. :roll:

Nani,
vigyázz magadra!! Reméljük nem lesz semmi baj! Iza baba jól termel! :lol: :lol: :lol: :lol: biztos ez volt a gond éjszaka.
Mi jól vagyunk, leszámítva, hogy 4-5 körül kezdődik a nap és utána nem is alszik vissza Domi, annak ellenére, hogy 9-10 körül alszik el este. Napközben sem alszik sokat, és mostanában nyűgös is. Biztos jönnek a fogak. Én tanulok, abban a kis időben mikor alszik, május 16-tól vizsgaidőszak de már most kezdek fáradni. nem szeretném, ha a tanulás Domi rovására menne. Közben kezdjük a kivizsgálásokat ismét és ha rendben van minden szeptemberben ismét kezdünk és reméljük jövőre jön a tesó is. :lol:

Keny,
nagyon ügyes Kornél. Tényleg gyorsan megtanult járni. Domi még csak a karikákat teszi arra a hengerre, de azt ügyesen. Most már látom rajta, hogy napról napra többet tanul, okosodik. Még nem állt fel, de próbálkozik. A tornáztatós csajszi adott még 3 hetet, hogy ezt is produkálja. A mászással nincs gond alig érem utol. :lol:Fogakkal ne foglalkozz, Kornélka most a járásra fekteti a hangsúlyt :lol: . Nekem van pár ismerősöm, ahol a baba még 1 éves korában is pépes kaját evett mert nem volt 1 foga sem. Na de utána gyorsan bepótolták, szinte egyszerre jött az összes. Persze nem mondom, hogy könnyű időszak lesz. :?

Rani,
:wink:

Szerintetek, szeptemberi kezdésű lombik előtt milyen durván lehet fogyózni? Le kellene dobnom minimum egy 10-est, de nem merem úgy mint régen, nehogy nagyon megterheljem a szervezetemet. :?

Lili

Kép


Kép

Kép
lili77
 
 


Baba,
nagyon édi Fannika!!! Úgy megpuszilgatnám!! :lol:

Lois hol vagy?????????

Lili

Kép


Kép

Kép
lili77
 
 


Sziasztok!

Baba Fannika nagyon édi ezen a képen is!
Zabálnivalóóóóóóó!!!

Lili szerintem lehet fogyózni de nem drasztikussan.
A vitaminok pótlására meg figyelj!
Amúgy feltétlenül le kell adnod pár kilót? :roll:

Lányok ma voltun dokinál!
Babóval minden rendbe.
Doboga kis szivecskéje!!!!
Kell még egy kis progi, így + 1 ampulla csatlakozott.(mindegy ha már úgy is szúrnak!)
Kép lesz csak nem tudom feltölteni!!!! :roll:

Kép

Kép
raniko
 
 


Elveszett Lois is itten vala :oops: :oops: :oops: :roll:

Ranikám!
Szívemből gratulálok!!! :D :D :D

Majd visszaolvasok érdemben, de bocsi most ennyi voltam :oops:
Megyek bulizni 8)

Kép

KépKép
Notes:

KépKép
loislane
Metropolis
 
 
 
 


Rani, Picicsodádhoz nagy gratula!!!!!
Örülök nektek!!!
nani72
 
 


Nagyon köszönöm lányok!!

Lois irigy irigy irigy!!!!! :lol:

( bár nem panaszkodhatok hétfőn apa hatalmas meglepit csinált (30.szülinap) Wsasbiba kaja utána meg meglepetésbuli rengeteg baráttal!!!)

Kép

Kép
raniko
 
 


Rani,
itt is gratula a Kis Csodához! :lol: Vonalzód nagyon aranyos lett. :wink:
kilókról annyit, hogy terhesség alatt 8 kg-ot híztam, szoptatás alatt még kevesebb voltam mint terhesség előtt, szoptatás után pedig híztam 10 kg-ot. :twisted: Szóval jó lenne. :oops:

Lois,
jó bulizást!! :lol:

Lili

Kép


Kép

Kép
lili77
 
 


Lili, ha fogyózol, akkor szívesen csatlakoznék, egy 10-es lemehetne rólam is!!! Velem most fura dolog történt, többen megjegyezték, hogy látványosan lefogytam, amin csodálkoztam, mert a mérleg ugyanannyit mutat. És aztán megmértem mérőszalaggal a csípőm, hasam és valóban 10 cm lement. Ennek nagyon örültem:) De akkor a súlyom miért nem csökken? (Most is éppen túrógombócot eszem cukros tejföllel:))))))))))

Rani: Nagy gratula a pici csodababához!!:)) Ügyes, hogy ilyen szépen beköltözött a pocakodba:)
Vendég
 


Rani: hatalmas gratulácio! Várjuk a képet! És +++++++++++++++++

babaimádó
Kép
babaimado
 
 


Sziasztok!

Rani:

Hatalmas nagy gratula!!!!!! :D :D :D

Baba:

Nagyon édes Fanni baba, Gréti is megnézte ő is azt monda: Ídes baba.

Keny:

nagyon ügyes Kornélka, fogak meg majd jönnek ha akarnak nem kell vele foglalkozni.

Nani:

remélem semmi komoly baj nincs, majd írj mi volt .

Dorkaanya:

Jobban vagy nátha ügyileg?

Itt még mindig borús az idő csak néha-néha süt ki a nap. Jó időt akarok!!!
Megfázásom nagyon lassan gyógyul már totál elegem van.

[url=http://www.nagyonbaba.hu]Kép


Gyönyörű ha az ember célba lát s eléri azt tűzön,vízen át!
nikó
 
 


Nikó: hát alig vagyok jobban, Coldrex-en élek gyakorlatilag. A kislányom már tudja mondani, hogy ha-ha-ha HAPCI:)) És röhög. Az orrfújást is utánozza valahogy, prrrrr, vagy brrrrr:) Hát ugye, mostanában csak ezt tanulja tőlem. Én sem gyógyulok, nem tudom mi van....

Te mióta vagy náthás? Javulgatsz azért?
Vendég
 


Dorka:
4. hete vagyok náthás és fáj a torkom ez utóbbi javulóba de tele az orrom és hiába fújom semmi nem jön ki de el van dugulva és bedugul a fülem ha fújom az orrom. szedem még az antibogyót a sinupret drazsét, infra lámpázok és SEMMI. Ötlet ????? Mit tegyek még? Nagyon elegem van és nincs jó idő!!!!!!!!

[url=http://www.nagyonbaba.hu]Kép


Gyönyörű ha az ember célba lát s eléri azt tűzön,vízen át!
nikó
 
 


Rani!

Én nagyon lemaradtam, de a lényeg a lényeg NAGY GRATULÁCIÓ az új Kisbabához!!!!!!!!!!

Fannika!
Gyönyörűség :lol:

Twist,Nikó!
Gyógyuljatok meg!!!!!!!!!!!!!

Lili!
Akkor szépen fejlődik Domika :D kis ügyes!!!

Ja a fog miatt nem aggódok ám, tudom lesz még vagy 19 :lol: A darabos kajával semmi gond nem kell oda fog az ínyével és a nyelvével ügyesen elmajszolja Kornélkám.
Puffasztott rízs, buláta, kölesgolyó, kiflicsücsök, kenyérhéj megy mint a karika csapás :P

KépKép

Kép
keny
 
 


Sziasztok!

Nagyon köszönöm a gratulációkat!
Ma kaptam megint progit és sikerült elájulnom a Kaáliba.
Szegény Harcika volt velem pont és nagyon sokat segített.
Kellet hívni egy másik nővért, hogy feltegyenek az ágyra mert ráborultm csak.
Valami ideget találhatott el ami nagyon fáj és csípett én meg ájultam is.
Kellet vagy egy óra míg így úgy rendbe jöttem, no meg egy rókakoma is. :roll:
Azóta is itthon fekszem és nem tudok lábra állni annyira nem vagyok jól.
(na és ami a poén még egyszer meg kellet szúrni mert nem nyomták be a progit, de ezt meg se éreztem.)

Dobok egy UH- képet és megyek az ágyba.
Szegény apára szakdt minden! :roll:

Puszi

Kép

Kép

Kép
raniko
 
 


Rani:

Ez nagy nem hangzik jól! Ájulás? Remélem holnapra már jobban leszel, ilyen rossz helyre kaptad a szurit? Pihizzél!
Remélem én ezt megúszom majd, Grétinél nem kellet bízom benne tesónál sem fog kelleni.

[url=http://www.nagyonbaba.hu]Kép


Gyönyörű ha az ember célba lát s eléri azt tűzön,vízen át!
nikó
 
 


Sziasztok!

Nikó. hatalmas gratula Picicsodához! :D

Betegeknek jobbulást!

Baba, Fannika nagyon édes!

Keny, Kornélka 1 foggal is nagyon ügyes!

Mi jól vagyunk, legutóbbi mérésnél 7780g és 67,5cm volt Péter. Négy foga van és most jön még négy. A cicijeimet már sebesre "csócsálta", még mindig cicifüggő. a kaja nagy része 80-90%-a még tejcsi, de megeszik mindent amit adok neki.

bols70

Péter 3050g 52cm

Kép
bols70
 
 


Bols!

Peti baba is megnőtt szépen, minden baba 4 fogat növeszt egyszerre? Grétinek is 4 szemfoga jön egyszerre, tegnap vettem észre.
Hát én ma se tudok aludni , változatlanul a torkom az orrom és a fülem. Így megyek vissza az orvoshoz, tuti allergia is van a háttérbe vagy nem tudom mi ez mert nagyon gázul érzem magam. :( :( :( :(

Ranié a pici csoda de remélem nemsokára nekem is gratulálhatsz. :) :) :) :) :) :) :)

[url=http://www.nagyonbaba.hu]Kép


Gyönyörű ha az ember célba lát s eléri azt tűzön,vízen át!
nikó
 
 


Rani, gyógyulj meg és nagyon szép a kis petezsákocskád! :wink:

Nikó, akartam is írni, hogy nem allergia ez? Azért 4 hét alatt illik kigyógyulni egy 'sima' náthából, az allergia viszont.....
Javulást!

Bols, Peti baba jókora! :)

Dorkáéknak is gyógyulást!

Mi jól vagyunk, hálistennek a lábam is rendeződik. Tegnap több látogatónk is jött, szép nap volt.
nani72
 
 


Nikó!

Igen lehet ez már allergia, mert az nem normális, hogy egy hónapja folyik az orrod, csináltathatnál allergia tesztet :roll: Jobbulást!!!

Rani!
Spontán baba éljen-éljen!!!!!Nagyon cuki az uh-képed, kis ebihal :P :P :P Vigyázz magadra, erős a terhességed ha már most rókázol, progi szinted tuti szárnyal felfelé :wink:

Asszem Kornélnak jön a jobb felső 1-es foga, de nem engedi, hogy megnézzem, biztos fáj neki.

Bols!
Peti hatalmas :P hát igen a cici az cici :wink: képet is lökhetnél!

KépKép

Kép
keny
 
 


Fogzó babáknak együttérzésünk!

Bols, ez igen!!

Nani, örülök, h. jobb!

Szegény Rani! Jobbulást!
Édes a babó!

babaimádó
Kép
babaimado
 
 


Sziasztok!

Nani:
Örülök, hogy jobban vagy!

Keny:
Úgy látszik a tavasz meghozza mindenhol a fogacskákat.

Allergiás vagyok de mivel próba ként vettem recept nélküli allergia gyógyszert és nem telt el a 10 nap mióta nem szedem így nem tudott tesztet csinálni. Írt fel gyógyszert szednem kell 2-3 hétig majd próbáljam elhagyni, ha tünetmentes leszek és 10 napig nem szedek gyógyszert rá akkor csinál allergia vizsgálatot. De megfázás is volt a dologba az rendeződött. Gréti apával volt egész de. ügyesen elvoltak. :D

[url=http://www.nagyonbaba.hu]Kép


Gyönyörű ha az ember célba lát s eléri azt tűzön,vízen át!
nikó
 
 


Kép Izabella
nani72
 
 


Iza
nani72
 
 


Kép Kép Kép Kép

Na, végre rájöttem, hogy kell több képet csatolni. :lol:
(előbb elbaltáztam :oops: )
Hát ő lenne a kicsilányom, Iza.
nani72
 
 


Nani:

Nagyon gyönyörű baba Iza!

[url=http://www.nagyonbaba.hu]Kép


Gyönyörű ha az ember célba lát s eléri azt tűzön,vízen át!
nikó
 
 


Ó, de édes!

babaimádó
Kép
babaimado
 
 


Nani nagyin szép Iza!!!
Micsoda szemek.

Köszi lányok ma már jobban vagyok de még nem 100-as.
Remélem hamar túl leszek ezen a rosszullétes időszakon.

Ma a szurinál csináltak egy UH-t is mivel agódtam tegnap hogy estem.
Minden rendbe van szerencsére , már sokkal nagyobb a baba is.:O)
Krizsa vizsgált és azt mondta lány ő látja!!! :lol:

A mai jobb kép:

Kép

Kép

Kép
raniko
 
 


Sziasztok!

Rani:

A kis maszat, nagyon cuki. szuper, hogy már jobban vagy. Ma rendben ment a szuri?

[url=http://www.nagyonbaba.hu]Kép


Gyönyörű ha az ember célba lát s eléri azt tűzön,vízen át!
nikó
 
 


Nikó köszi igen ma minden rendbe ment!

Kép

Kép
raniko
 
 


Rani, nagyon örülök,hogy minden rendben veletek!
Szép az uh-kép!
Lányt szeretnétek?, vagy mindegy?

Köszi a fotódicséreteket! ( nevetős képünk kevés van, mert ahogy meglátja, hogy fotózzuk/videózzuk, egyből bekomolyít! :) )

Ma reggel voltunk a 3 hónapos oltáson Izával. Mi voltunk az elsők. Azért sírt, mert hideg volt a rendelőben. :)
A 2 szurit jól bírta,kicsit nyavajgott,de nem volt vészes.Rotát is jól lenyelte. 65 centi és 5760 gr. (nem csoda ,hogy kicsik a 62-es ruhák!)

Szép idő lesz a héten, jó sétákat mindenkinek!
nani72
 
 


Sziasztok!

Rani,
nagyon édes Csodaleánykád van. :lol: Sokat vagy rosszul?

Nani,
Iza már 3 hónapos! :shock: nagyon telik az idő. Gyönyörű kisbaba!! :lol: Nagyon ügyes volt a dokinál.

Dorka,
igen fogyózok. Tarts velem. :lol: együtt könnyebb. :lol:

Baba,
Fannika eszik már rendesen? Nálunk most ismét önkéntes éhezés van. :? Tegnap is alig evett Domi, de szerintem tuti a foga, mert nyűgös, megy a hasa, és piros a feneke is. A nyálról már ne is beszéljek. :(

Lili

Kép


Kép

Kép
lili77
 
 

Vissza: Szülészetek, kórházak

Jegyzetfüzet: