Új privát üzeneted érkezett!

Zsófi: reggel tej este táp. 2.8-as hűtős tejet kapnak, abban talán nincs annyi tartósító és kb. 2-3 hónapja vezettem be szép fokozatosan.

KépKép
timi76
Ráckeresztúr
 
 


Nyuszi: kitámasztó van, de mindig elveszik. Általában becsukom az ajtót, de néha a lányok nyitva hagyják. Popsira sudot használok!

Kata
labkat
 
 


Zsófi: külön. Először csak 1 héten 1x, aztán 2x, aztán 3x, azóta meg minden reggel.

Ajtókat én is csukva tartom, még nem érik el a kilincset, hogy nyitogassák, egyedül a saját szobaajtajuk amit csapkodnak, illetve csak Alexa. Imádja csapkodni, azt hiszem én is beszerzek egy olyan becsukásgátlót.

KépKép
timi76
Ráckeresztúr
 
 

 
 

Lányok, ma megtörtént az áttörés. Elkezdtem mozogni :) És élveztem! A trambulin amit a lányoknak vettünk, 90kg-ig terhelhető, és utána olvastam, hogy nagyon jó, mert felér egy kardio edzéssel, jobb mint a futás, mert nem terheli annyira az izületeket, és nagyon jót tesz a vérkeringésnek, jó depresszió ellen is. Szóval most megoldva a mozgás. Amíg jó idő van, és a srácok alszanak, 10 perc naponta igazán bele fér. Már csak egy jó sport melltartó kellene, hogy a cicim is védve legyen!!! :D

Kata
labkat
 
 


Kata: :D hajrá ugrálás! Az ember lelkének nagyon jót tesz és az már fél siker! Én most 3 napja nem bírok mozogni, egyszerűen nincs energiám, de van mentségem, szétszakad a hasam, annyira görcsölök. Remélem jövő héten a doki keres valami megoldást, mert a 20 napos ciklusokból nagyon elegem van. :oops: :twisted: Ja, meg tegnap a lányok szobájában megcsináltam a nagytakarítást, most a saját szekrényemet kell rendbe tenni, van egy rakás ruha amit ki kell dobálnom. Kár, hogy a közelben nincs semmi, ahová bevihetném. :?

KépKép
timi76
Ráckeresztúr
 
 


Ja, unokaöcsémék amikor kaptak trambulint, onnantól a családi vitákat gyorsan rövidre zárták a következő mondattal: "Ha pattogni akarsz menj a trambulinra!" :lol: Lehet nekünk is kéne egy!

KépKép
timi76
Ráckeresztúr
 
 


Kata: A gyed a minimálbér kétszeresének a 70%-a és a maximum 109200 idén (88190 netto)
de van akinek nem változott és a tavalyi 102900 maradt (83190 netto)
aki terhessége alatt táppénzen volt és nincs meg a 180 munkanap annak nem jár a maximum
vagyis a veszélyeztetett terheseket büntetik azért mert otthon kénytelen maradni hogy megmaradjanak a babák????????
nekem állítólag 179 napom van

Móni
KépKép
reunion
 
 


lányok,most nézem a gyedet,eddig 86 volt,most 95ezret kaptam...most csak ennyi,majd jövök.
Vendég
 


Én arra gondoltam MÓNI, hogy ugye az igénylés napja számít. Nekem 180 napom sehogy sincs meg, mert max 90 napot voltam szabin, táppénzen meg semmit. Azt mondták a bérszámfejtésen, hogy a táppénz nem számít bele, és én is ezt olvastam ki a törvényből. Tehát nem mentem el táppénzre, bár lehet pár hónapig kaptam volna magasabb összeget, mint a GYED. De hát késő bánat. Szóval nekem maradt a tavalyi összeg. CSak valahol igazságtalannnak érzem, hogy anno, mikor szabira mentem a lányok után, kértem hogy a bruttómat az évek után növeljék (mert ezt kötelességük megtenni legalább az infláció mértékében) és kaptak volna nagyobb összeget. Na erre persze nem volt precedens. Aztán nem feszegettem a dolgot, mert nem volt egyszerű bejutni a céghez. Na de hogy a GYED sem infláció követő ez olyan igazságtalan! :( Mindegy, decembertől úgyis jön a GYES :(

TIMI: én is kihasználom a trambulint, bár az eltiltás szót hangoztatom, ha hisztiznek a lányok :D

Kata
labkat
 
 


Móni: én is kevesebbet kapok, mint eddíg. A családi adókedvezményt párom veszi igénybe, nekem csak az adójóváírás jár, de ugye azt is csökkentették idén. :twisted:

KépKép
timi76
Ráckeresztúr
 
 


Nekem meg eddig minden hónapban más összegeket utaltak, abból 2 hónapban állítólag félreszámfejtettek, ugyhogy azok +2 mésféle összegek, de tb ügyintézős ismerős hiába számolgatta valamit sumákolnak,
meg olyan pénzt vontak most le tőlem, amit már nem lehetne visszavenniük, mert 30 napon túl vannak stb..........
mindegy remélem kiderül mi jár és mi nem

Móni
KépKép
reunion
 
 


Látom mindenki kihasználta ezt a meleget! Csajok arcát megkapta a nap, asszem kennem kell. Bármennyire is idegenkedek a gyerekpóráztól, lehet, hogy beruházok rá. Képtelenség velük sétálni, még 10 m-t sem bírnak normálisan jönni, tépik ki a kezüket, rohannak száz felé, ketten nem győzzük, hát még egyedül. Mintha hangyát szedegetnék, mire egyet elkapok meglép a másik.

KépKép
timi76
Ráckeresztúr
 
 


Lányok,nekünk ilyen ajtókitámasztó van,ezt nem szedik ki,mondjuk feszül is rendesen,de már ők adják a kezembe,ha jövünk ki a szobából,hogy tegyem oda :lol:

http://www.store24.hu/bababiztonsag/ter ... itamaszto_

Lkata,éljen a mozgás :D

Móni,ne már,179 :shock: bakker,nem hiszem el :evil:

Timi,hangyák :lol: :lol: :lol: nekem is jutott már eszembe a póráz,Noéminek elég is volna,Bada imád szépen kézenfogva sétálni,sokszor én küldöm,hogy menjen már egyedül,amikor olyan helyen vagyunk,és van,hogy akkor is csak fogni akarja a kezem.

Akkor ha mindenki kevesebbet kap mint eddig,én se éljem bele magam,hogy emeltek valamit?Vagy most hogy van ez :roll:
Vendég
 


Jó reggelt!
Vendég
 


Jó reggelt!

Igen korán keltél Nyuszi :)

Ma elmegyünk a cipővásárra a SYMA csarnokba, nézek valamit a srácoknak. rEmélem kapunk jó áron jó cipőt. Szeretnék magamnak is egy világos szandit, vagy papucsot, mert csak fekete van, de ha nem lesz olcsón, biztos nem veszek.

Szép napot mindenkinek!

Kata
labkat
 
 


Lkata,jó vásárlást :D
Vendég
 


Jó reggelt!

7-ig aludtunk! :D

Nyulasz: de bőbeszédű voltál! :lol: Éjszaka milyen volt? Noémi?

LKata: jó vásárlást! :)

KépKép
timi76
Ráckeresztúr
 
 


jo reggelt!
LKata: jo vásárlást, gyere mesélj majd érdemes-e elmenni :wink:
Timi: jupijéééé mi csak 6ig birtuk :? meg elötte 4kor Lalu kelt inni :? :lol:
Nyulasz: hogy vagytok éjjeli kajával?
átállitották már itt az orát engem ugy megzavar mindig h akkor most mennyi az idö itt :oops: :lol:

Lilypie Kids Birthday tickers
babusok
Budapest
 
 


éjszaka koppkoppkopp :D most ébrednek.
Vendég
 


Nyulasz: éjszaka éljen! Most megint irigykedhetek a sok-sok alvásért! :lol:

Milyen bolond szél van kint?!

Törpi: hogy vagy? Varratok kint vannak? Nem fáj már a helye? Mondj valami jót, hátha végre rászánom magam és kés alá fekszem! :wink:

KépKép
timi76
Ráckeresztúr
 
 


Sziasztok!
Tegnap egész nap udvaron voltunk, esélyem nem volt a gép közelébe kerülni, ma meg délelőtt csicsergőztünk, délután meg megyünk apáért aztán bevásárolni. Holnap meg szülinapi parti uncsitesóéknál, imádnak együtt lenni a lurkók négyen, alig várom. A szomorúságom csak az, hogy holnapra viharos szelet ígért, úgy meg nem igazán lehet kerti partizni :?
Mi 4 napig nyugodtan aludtunk, csak egy alkalom volt, hogy Míra az éjszaka közepén bevackolta magát közénk, úgy aludtunk reggel fél7-ig. De mikor apja indult volna lefele reggel, kejfeljancsi módjára felült, és rongyolt is kómásan kakaót csinálni apjával. Ma viszont Emma műsorozott, nem osztotta meg, mi a baja, de mikor befeküdtem az ágya mellé, megnyugodott. Csak aludni nem akart, így lefejtette magáról unalmában a pizsijét (nem hátulgombolós volt rajta :lol: ). De a reggeli kelések fél7, 7-re tolódtak, nekem ez tökéletes, többet nem is kívánok, mert a végén még rosszul sül el a telhetetlenségem :?

Timi, köszi kérdésed, és amúgy csak biztatni tudlak, semmi kellemetlenséget, fájdalmat nem éreztem az egy hét alatt és varratszedéskor sem. Bár a helyedben most már megvárnám az őszt. Egy: nyár előtt nem érdemes, mert nem érheti nap 6 hétig utána, kettő: gyerkőceid meg fogják már érteni, hogy nem cipelheted őket egy darabig. Ez most nem biztos hogy menne. Míra mindig közli, ha eszébe jutna, hogy felvetesse velem magát: anya nem cipel, fáj a cicije. Meg tudnám zabálni!!!! Csak nem tömegben hangoztassa :lol:

Ajtócsapkodás: tegnap épp Míra szorította rá Emma karjára a nem éppen könnyű kovácsoltvas ajtót. Alig tudtam aranyomat megvigasztalni. Nálunk Míra a csapkodós, ha nem vagyok ott, amúgy ha rászólok 10-szer, végül nem csukja be, de ehhez birka türelem kell :lol:
Tegnap lányok is megpirultak, annyira élvezték kinn, ki sem lehet szedni őket a homokozóból.

Nyuszi, éjszakákhoz gratula!!!! Remélem így marad!!!!!! Gyedet én 2e ft-tal többet kaptam, de ugyebár nekem ezennel vége a "jó" világnak, lányok betöltik mindjárt a kettőt.
Szerintem Timi órája nincs átállítva, a többiekét nem tom.

Kata, nagyon jó ötlet ez a harisnya-szoknya dolog, csak én melegítőből spejzoltam, szoknyánk csak egy-egy farmer van. Azt meg nem itthon kéne elhordani. És idén már többet nem kéne ruhára költenem. Azért köszi!!!

Móni, szép kis kálváriád van ezzel a gyed-del, az ördögbe is :evil:

Babus, mekkora szövege van a csajaidnak!!!! Mégmégmég!!!!! :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: Nevetni akarok sokat!

Lilypie - Personal pictureLilypie Fifth Birthday tickers
törpilla812
 
 


Oké, enyém óra sincs átállítva :?

Lilypie - Personal pictureLilypie Fifth Birthday tickers
törpilla812
 
 


Törpi: köszi a bíztatást, már csak neki kéne indulnom. Muszáj lenne, mert inkább kibírok még 6 hetet ruhában, mint egy egész nyarat. A hasamon van kettő is amit nem érhet nap így sem én meg képtelen vagyok egyrészes fürdőruhát felvenni, bár a hájam miatt ideálisabb lenne, már ami a környezet megbotránkoztatását illeti, de arra meg tojok nagy ívben. :oops: :lol:
Most veszem csak észre! Nagyon jó az új vonalzód! Hihetetlen, hogy mindjárt 2 évesek a lányok! Néha úgy megállítanám az időt! Pl. most, mert alszanak! :wink: Egész délelőtt hisztizett mindkettő és egyedül vagyok velük délután.

KépKép
timi76
Ráckeresztúr
 
 


Törpi: nagyon jooo a vonalzod :wink:
igyekszem majd :lol: ma is mondták magukra h csini vagyok a tükör elött :lol: elökerült egy-egy csittcsatt kellett csinálni anyának frizurát majd mentek pompázni a tükörbe :lol:

Lilypie Kids Birthday tickers
babusok
Budapest
 
 


Timi: nálunk meg ma pont forditva volt :shock: :lol: be voltak lassulva, meséztek :oops: alig volt "történés", bezzeg tegnap este :evil: :oops: :lol: persze Apa már kisangyalokra ért haza ...már a kádban pacsáltak :lol: ma nem mentünk ki nagyon fuj-t a szél, meg fözöcskéztem, de ha felkeltek irány a posta elökerült a mákos papirom amit elfelejtettem :oops: és sos fel kell adnom, h nem dolgozom :lol:

Lilypie Kids Birthday tickers
babusok
Budapest
 
 


Képzeljétek! Párom munkahelye ma küldött egy levelet, hogy téves volt az a papír, amit az adóbevalláshoz előzőleg küldtek és itt van a javított. Na, mármost olyankor mi van, amikor mi már be is adtuk, sőt az APEH,( vagy valami új neve van) már ki is postázta a visszajáró összeget. (nem is tudom már mire költöttük azt a hatalmas 400 ft-ot :lol:)

Babus: enyémek kint voltak délelőtt apjukkal egy kicsit, meg egyébként is ki kellett próbálni az új hintaállványukat, amire 3 hinta fér, abból az egyik egy kétszemélyes, de az nagyobbaknak van. :D

Na, asszem ébresztőt fújok, mert így este nem fogok bírni velük!

KépKép
timi76
Ráckeresztúr
 
 


Pár kép:
Kép Apa mászókát épít nekünk
Kép Homokozunk
Kép
Kép Pihizünk, iszunk
Kép Nem csak anya örül a melegnek
Kép Söprünk magunk után
Kép Emmám
Kép Míra, mint Casper
Kép Motormánia

Bocs, mennem kéne ébreszteni, fél 4van :shock: , majd még este próbálok jönni.

Lilypie - Personal pictureLilypie Fifth Birthday tickers
törpilla812
 
 


Törpi: olyan helyes nagylányok! :D

Többiek merre?

Mi délután is kimentünk ebbe a szélbe, másfél órát kint voltunk, ebből 3/4 órát hintázott Alexa. Egyszerűen mániás! Rohan oda, dúdol és löködi a hintát. Ha nem veszem az adást, akkor nekiáll toporzékolni.

KépKép
timi76
Ráckeresztúr
 
 


Sziasztok!

Na megvolt a vásárlás. Ezeket vettem:

http://divat-ruha.vatera.hu/gyermekruhazat/labbeli_szandal/tobb_meretben/dr_punto_rosso_uj_barna_fiu_szandi_do02_1451396029.html

http://divat-ruha.vatera.hu/gyermekruhazat/labbeli_szandal/tobb_meretben/uj_dr_punto_rosso_kiscipo_1451317661.html

Igazán ezt a szandit szerettem volna, de nem volt méret :(

http://divat-ruha.vatera.hu/babaruhazat/labbeli_szandal/tobb_meretben/dr_punto_rosso_uj_barna_fiu_szandi_dd02_1451444207.html

Amúgy az árak kissé tértek csak el. Jó ez a cipő, és talán legközelebb rendelek. Kényelmes a belső talprész, és szépen kidolgozott. A szandit amúgy 3900-ért vettük, a kiscipőt pedig 2500-ért. Szóval ott veszítettünk, itt nyertünk vaterához képest.
Nem volt rossz, de sok volt a kínai. Ennyi erővel kínai piacra is kimehettünk volna. Bár sokkal kulturáltabb. Nem volt tömeg, és nagyon szép cipők is voltak. De szerintem nem olcsóbban, mint bárhol máshol, ha épp akcióznak, vagy ilyenek.
Ja és túrtam egy Maro Tozzi papucsot, kicsi sarokkal, lábujj papucs, és kövekkel van díszítve, ami 9900-ról volt 2000-re leárazva. Ez jó fogás volt. De pl nem találtam árban és ízlésemnek megfelelő papucsot, amit akartam egy szaladgálós félét világosban, mert fekete már van. (na lett még egy, bár az inkább elegáns :))
Vettem két fölsőt is, ami szerintem szintén kínai üzletben megtalálható, és amelyeknek 1500Ft volt darabja. Hastakarós félék 8) :lol:

Na ébrednek a srácok, mennem is kell Pussza

Kata
labkat
 
 


Jó reggelt!

KépKép
timi76
Ráckeresztúr
 
 


Zsófi: jót kérdeztél, fogalmam sincs, de szerintem elég nagy sújt bír. Azokat szereltük fel az állványra az eredetiek helyett, mert azok csak sima deszkák, ahhoz még kell pár év. :lol:

KépKép
timi76
Ráckeresztúr
 
 


Hű, de hétvége van! :D

Zsófi: megnéztem a hintán a tájékoztatót, 3 éves korig írja. Súlyra ezek nem igazán mérvadóak, mert szerintem 20-25 kg-ot is simán bír, csak egy akkora gyerek már nem ül bele, max a poén kedvéért. :lol:

KépKép
timi76
Ráckeresztúr
 
 


Zsófi: a kétszemélyes hinta gyárilag rajta van az állványon, egymással szemben ülnek. Talán a tescos újságban láttam ilyen állványt.

KépKép
timi76
Ráckeresztúr
 
 


Sziasztok!

Törpi,de jó a majommászóka :D Szeretik a lányok?Már beugrott,hogy láttam a tescoban.Homokozón pihenős nagyon tuti :lol: Ahogy elnézem a teraszotok,már nem bánom,hogy nem lesz homokozónk :shock: :lol: Persze az más,ha összetakarítanak maguk után.Nagyon nőnek ők is,már kész hölgyek :wink:

Timi,mi is kinn voltunk ebben a nagy szélben minden nap,rájuk adtam az esőruhát,gondolom szélálló is.Szegényeken a kabát elég nagy,mint a lelenc gyerekek úgy néznek ki :oops: próbáltad már rájuk?Te 80-ast vettél,ugye?Lehet Noéminek is elég lett volna,bár a nadrág miatt szerintem kellett a 86-os :roll:

Lkata,jó kis cipik!Én valami elöl zártra gondoltam,olyasmire,mint a második képen amit felraktál,csak még annál is nyitottabbat,hogy a motorozásnál ne koptassák le a körmüket.Tudom lehet kapni a cipővédőt,de egyenlőre megpróbálkozunk nélküle.

ezt néztem,aztán látom nincs kicsi méret,no meg ez vajon milyen gyártmány? :roll:
http://www.gyerek-cipo.net/webaruhaz/sg-a-5188-2/

Zsófi,hogy álltok a felújítással?


Na úgylátom nem fúúúúúúj annyira a szél.
Vendég
 


Jó reggelt!

Tegnap nagyon kiszúrtam magammal, nem is aludtam egész éjjel! Nyitott a gárdonyi gyrosos és esküszöm Mo-on a legjobb, amit adnak, bevacsiztam egy egész adagot. Nem is tudom mi fáj jobban, az epém, vagy az álmosság?! De megérte! Nyami!

Nyulasz: még mindíg nem adtam rájuk az esőruhát, valahogy még nem kellett. 86-osat vettem, úgyhogy biztos jó nagy rájuk, de majd őszre belenőnek!

Zsófi: mit szóltak a tejhez?

Szandikat én is elkezdtem nézegetni, de teljesen tanácstalan vagyok ami az orrát illeti. A mocizás miatt kéne a zárt orrú, de azt valahogy nem szívesen adnék rájuk olyan melegben. :?

KépKép
timi76
Ráckeresztúr
 
 


Timi, :lol:
Na,akkor az rátok is nagy lesz,ha 86-ost vettél :roll:

Na igen,a 40 fokban biztos meleg lesz az elöl zárt,ezért próbálok olyat nézni,ami oldalt és hátul eléggé nyitott,mégis van orra :roll:

Jajj lányok,ez a gyereknevelés nem is olyan egyszerű.Nem tudom meddig engedjem Noémit önállósodni.Már semmit nem enged nekem,nem foghatom a kezét a lépcsőn,nem vehetem le róla a cipőt vagy sapkát,mert ha nem ő veszi le,akkor olyan sírásba tör ki,hogy alig bírom elterelni a figyelmét,nem tehetjük be az etetőszékbe,és még sorolhatnám....tudom ez egyrészt jó,meg normális,hiszen fejlődik,és szeretné ő csinálni amit már tud,másrészt félek,ha mindent így ráhagyok,akkor elszáll vele a ló,és olyanban sem engedi hogy segítsek,amihez még kicsi,vagy ügyetlen.Nyílván ha egyedül lenne,akkor annyira nem is érdekelne,de sokszor Balázs miatt kéne haladni,de nem lehet,mert ő ugye lassabban csinálja a dolgokat.

Kívülről nézve mindig egyszerűnek tűnt a megoldás,és mindig tudtam volna mit kéne tenni,de így már nem is olyan könnyű.
Vendég
 


Nyuszi!
Öltözni, bemászni stb.hagyjad. Tudom, hogy lassú, meg macerás, de megéri. Nekem Balu irtó nehezen kezdett el önállóan öltözni, a minik meg már próbálkoznak, a cipőt már egtész ügyesen felveszik.
Kézfogásból nem engedek, ha a csuklóját szorítom, ordít és vonszolom, akkor is fogom.
Egyébként meg ők még szinte mindenhez kicsik és ügyetlenek, hagyd próbálkozni, ha nem megy, egy idő után hagyni fogja, hogy segíts.
vovanda
 
 


Nyulasz: amíg nem volt gyerekem én nagyon okos voltam és mindent tudtam a gyereknevelésről. :lol: Ma már nagyon buta vagyok, de majd a gyerekeim kiokosítanak. :lol: Nagyon nehéz hagyni, hogy csinálja a dolgokat, de célravezetőbb, mint folyton veszekedni, sírást elterelni és talán időben is kevesebb. Ami veszélyt okozhat azt ne engedd, a többivel meg hadd próbálkozzon! Mondom én, aki szintén nehezen viseli és nem tudja mi a jó, csak olyan könnyű a máséba beledumálni! :lol:

KépKép
timi76
Ráckeresztúr
 
 


Zsófi: szerintem más mindent értenek, és nagyon kell figyelni, hogy mit mondasz. Figyelnek minden szavunkra, rezdülésünkre még játék közben is. Enyémek új "szava", amit közösen mondanak a srtucc eleje. Hanga mondja hogy sss, Alexa meg trrr. Hát néha felborulok a röhögéstől. :lol:

Ma 7.15-kor keltek, Alexa fél 11-től rámborulva sírt, nyüglődött, semmi nem volt jó, amikor már nagyon nem tudtam mit kezdhetnék vele bement a szobájukba és ott sírt. Nagyon álmos volt, úgyhogy 11-kor ebédeltek és negyed 12-kor már aludtak is.
Délelőtt kaptak epret kóstolóba. Első falatok rajtam landoltak, aztán úgy döntöttek mégis fini, de csak akkor, ha ők foghatják és haraphatják. Nem volt jó ötlet a kanapén eszegetni, minden epres lett, de úgy néz ki szeretik. Remélem nem üti őket ki, fejenként 2 szemet ettek, bár epres joghurtot szoktak enni, attól semmi bajuk.
Ja és Alexát ha kérdezem, hogy megmutatja-e a fogait, akkor határozottan megrázza a fejét és ha mégis bedugom az ujjam a szájába, akkor keményen megharap. Pedig jó lenne tudni mi a helyzet odabent, de nem mutatja sehogy sem. 8 fogról van tudomásom, lent nincs is több, tudásomért cserébe hiányzik egy ujjpercem. Hanga 14 fog büszke birtokosa, gyakorlatilag a vasszeget is elrágja. Manókám nagyon le van maradva.

KépKép
timi76
Ráckeresztúr
 
 


Hali!

Zsófi,jaja,tessék vigyázni,már mi is csak virágnyelven beszélünk régóta,mert értik ám a dolgokat :lol:

Timi,epret nem csak 2 éves kórtól lehet? :roll: Vagy ez hülyeség? :?


Valaki olvasta a Hurrá,ikrek könyvet?Érdemes?
Vendég
 


Jó reggelt!

Nyulasz: nem tudom, nekem másfél év rémlik, de most, hogy így mondod lehet, hogy inkább kettő. Én nem ragaszkodom túlzottan az okosok táblázatához így 1 éves kor fölött. Megkóstoltattam, most egy darabig úgysem kapnak, ha nem bírják az kijön rajtuk, ha semmi bajuk tőle meg adom ha érik már a kertben. :wink:

Tegnap nem tudom mi volt, de hihetetlenül hisztisek voltak. Délelőtt Alexa, délután Hanga. Csak ment és tutult, ha fölvettük akkor is, ha játszott akkor is. Szépen bemutatták, hogy nem túlzunk, amikor panaszkodunk, hogy mennyire hisztisek tudnak lenni. Így legalább már a barátaink elhiszik, mert a nagyszülők még mindíg minket néznek hülyének, mondván az ő drága pici tündérkéik nem lehetnek olyanok. Remélem ma jobb napunk lesz, 6.20-kor már fent voltak. :?

KépKép
timi76
Ráckeresztúr
 
 


Jo reggelt!
Nyulasz: nekem megvan, tetszett :wink: most felajánlanám h kölcsönadom de nem tom hol van :oops: azaz tudom valahol a pincében :oops: :lol:
Timi: nálunk is hisztifront volt tegnap :? de délutánra szerencsére elmult, jöttek barátaink, jol lefárasztották Csajokat :lol: volt nagy ugribugri meg rohangálás :lol:
sütöttem turosáfonyásat meg pogi nagyon jol sikerültek ette mindenki :lol:

Lilypie Kids Birthday tickers
babusok
Budapest
 
 


Lányok! Létezik az, hogy 1 hét alatt kinövik a gyerekeim a cipőiket? Vagy eddíg is kicsi volt, csak nem szólnak, vígan elvannak benne összehúzott ujjakkal? Tegnap lecentiztem a tappancsokat, ma újra, mert nem akartam hinni a szememnek meg a mérőszalagnak. Asszem cipőboltba kell mennünk, hogy rájuk próbáljak néhány szandit, hogy biztosra tudjam mekkorát vegyek. Így szívás lesz a teszveszen licitált szandikkal. :twisted:

Babus: mi is sütiztünk tegnap, anyós valami isteni gesztenyés, piskótás, habos csodát csinált, én bownie-t sütöttem......hát a múlt hét nem a fogyóról szólt, a tornát is ellógtam egész héten.

KépKép
timi76
Ráckeresztúr
 
 


Timi, nem igazán értelek. Eddig a mini láb okozta a gondot, most meg hogy megnövesztették???? :lol: :wink: Amúgy szerintem előfordul. Én ezeknek a hatalmas nyúlásoknak tudom be a titokzatosan nyűgös napokat. Míra pl 2cm-t nőtt szintén egy hét alatt :shock: A súlyukat meg már említettem, két és fél hét alatt fél kiló fejenként :shock: És hogy van az ujjperced? Visszatudtad növeszteni, vagy veszélyességi pótlékért vagy kénytelen fordulni állam bácsihoz? :wink: :oops: Eper nekem is kettő rémlik, de ha túlélték, talán már nem lehet gond.

Zsófi, Te szerintem már ne ülj bele a hintába, de 15kilóig tuti elbírja a gyerkőcöket is. Utána meg már jön a nagyok hintája. Őszre már én csajaim is olyat kapnak. Ők már a macikat is hintáztatják, és közben énekelik nekik: Hinta-palinta, hintázik a maci.
Fülük mindenhol ott van, még ha Te azt hiszed, hogy nem is rád figyelnek, akkor is. Vigyázz nagyon! Az enyémek már jó helyen használják a "basszus" szót. :oops: De eskü, nem tőlem hallották, én nagyon figyelek, de apa néha ezt az egy szót kipréseli magából. Nesze nekünk, majd égünk az oviban :oops: :oops: :oops:

Nyuszi, nálunk is az vált be, hogy hagyom a kinlódást. Idővel rájön, hogy nem tudja egyedül és akkor jön, hogy "anya, segíts". De egymásnak is szoktak:"gyere, segítek". Ha viszont sikerül, akkor Míra megdicséri magát:"ügyes vagy!!!" Cipőt, zoknit már egyedül húznak, Míra kabátot is. A harisnyánál és a nadrágnál még vannak problémák az elől-hátullal, de lelkesek. És persze visítanak, ha nem megy. :lol: :lol: :lol: Ha szólok, hogy ebéd, vagy vacsora, akkor kézmosás után egyedül másznak bele a tálcán keresztül a székbe. Nekem csak könnyebb az életem, ők meg élvezik. Le még egyszer sem estek - koppkoppkopp.
Homokozó: tuti jó, hogy a teraszon van, mert esténként csak összesöpröm a kihullott kupacokat. Már jár az agyam, hogyan fogom ezt csinálni, ha a füvön lesz. Igazából nagyon szeretnek benne játszani, én egy percig nem bánom a rumlit körülötte, itt hosszan, jól elvannak. Mászóka még annyira nem jön be, kicsit nehéz még nekik, de uncsitesókkal már jobban tetszett, vonzotta őket a társaság.
Hurrá, ikreket! én olvastam még pocakosan, akkor tetszett, most nem tom, mit szólnék hozzá :lol: :lol:

Képekhez dícséretet köszi Mindenkinek!!!! :oops:

Lilypie - Personal pictureLilypie Fifth Birthday tickers
törpilla812
 
 


Törpi: szerintem én vagyok a hülye, mert most cipőpróbát tartottam és jónak tűnnek az eddigi cipők. Már csak az van hátra, hogy körberajzoljam a lábukat és úgy mérjek, mert tuti, hogy valamit én csellóztam el kétszer is. Ja, egyébként tudod, nekem semmi nem jó, legalábbis K. mindíg ezt mondja, nem is értem miért!
:lol:
Olyan ügyesek a lányaid! És annyira bírom, ahogy dumálnak! Most még nagyon várom, hogy enyémek is beszéljenek, bár mindenki mondja, hogy fogok én még könyörögni 10 mp csendért!

KépKép
timi76
Ráckeresztúr
 
 


Törpi: seprüs fölötti kedvenc cukik nagyon :wink:
jaaa most látom :oops: Neked is az lehet mert ez van a vonalzon :lol:
Timi: hááát nem egyszerü megmérni lábikokat az tuti :? nekem is kéne lassan cipiket beszerezni... :?

Lilypie Kids Birthday tickers
babusok
Budapest
 
 


Jó reggelt!

KépKép
timi76
Ráckeresztúr
 
 


Jó reggelt! :wink:

Lilypie Kids Birthday tickers
babusok
Budapest
 
 


:lol: Na, akkor majd én írogatok kicsit!

Hátsó kertszomszédéknál van egy kisfiú, 5 nappal idősebb (vagy fiatalabb :? ) mint a lányok, de nagyon ritkán találkozunk, mert nagyon hosszú a telek és nekik is a vége, meg nekünk is, csak a veteményeink vannak hátul mindkettőnknek. Tegnap összefutottunk a kerítésnél, lányaim egy idő után át is mentek, csak úgy a kerítés fölött átadtuk őket, van egy ovis nagylány is a kisfiú mellett. Soha nem voltak még ott, ehhez képest minket le sem tojtak, mentek játszani. Ott álltam elgyerektelenedve a kerítésnél és nagyon rosszul esett, az meg aztán kimondhatatlan, amikor visszakértem őket, mert indultunk a pékségbe, a Hanga hatalmas sírásban tört ki, mert menni akart vissza, aztán Alexa is. Ez az, amikor én már kevés vagyok? Nem korai ez még? És tényleg ennyire tud fájni vagy csak én vagyok túl érzékeny? :(

KépKép
timi76
Ráckeresztúr
 
 


Timi: nekem meg pont ez ellenkezöje...mindig csak anya :(
én nagyon félek h mi lesz késöbb...pedig megyünk játszora h szokják a többi gyereket is de nekik nagyon sok idö kell h idegennel elengedjék magukat :?
sztem ez természetes h jol érezték magukat és sirtak de ez nem azért van mert kevés anya :wink:

Lilypie Kids Birthday tickers
babusok
Budapest
 
 

Vissza: Várandósság

Jegyzetfüzet:

 

X
EZT MÁR OLVASTAD?