Új privát üzeneted érkezett!

Lányaim frankon tekerik a dvdt meg megállitják :shock: :lol: reggel ha kijönnek egyedül bekapcsolják, lefekszenek a kanapéra és várják a tápit :oops: :lol: ha sötét van még lámpát is kapcsolnak :lol:

Lilypie Kids Birthday tickers
babusok
Budapest
 
 


Babus, asztaaaaaa, fél év és ez vár rám?????? :shock: :shock: :shock: :shock: Ezeket a dolgokat azért én odébb datáltam :shock: Kapaszkodnom kell, nagyon!!!!!
Kantárost én is adtam rájuk tavaly, nagyon szerettem szintúgy. De idén már nem veszek nekik több ruhát, mert kifolyunk a szekrényből már így is.
Az a furi ezzel a harisnya dologgal, hogy a hőmérséklet majdhogynem kevesebb, mint télen volt (mert már hetek óta nem kapcsolom be a fűtést napközben), de az én hőérzetem sokkal jobb. Ebből indulok ki. Ha nekem nem kell harisnya a gatya alá, akkor talán nekik sem. Meg meleg a kis kezük, csaknem fáznak :? :oops: És már kint is csak enyhén bélelt gatyót adok rájuk harisnya nélkül. Felelőtlen anya vagyok????? :shock: :?

Lilypie - Personal pictureLilypie Fifth Birthday tickers
törpilla812
 
 


Babus, ja, ha nem lettem volna egyértelmű, teljesen le vagyok döbbenve, mennyire okosak a csajaid!!!!!
Igazából csak nem értem, hogyha már a mikrót is tudják használni, akkor miért Neked kell tápi csinálnod reggel???? :lol: :lol:
ma hogy keltetek? Míra már 1/4 7-kor :? :( Emma csak 7-kor.

Lilypie - Personal pictureLilypie Fifth Birthday tickers
törpilla812
 
 

 
 

Babus: nagyon ügyesek a lányaid, én is csak ámulok-bámulok! Törpi kérdése jogos: miért is te csinálod a tápit? :lol:

Törpi: már én sem adok harisnyát, ill csak akkor, ha kifogyok a zokniból. (rám nagyon nem lehet adni hőérzetileg, harisnyát utóljára gyerekkoromban bírtak rámkényszeríteni, talán ovis koromban) :? Melegítőnaciban vannak kint, pl. egy lila foltosban, aminek van felsője is. :wink:

KépKép
timi76
Ráckeresztúr
 
 


Timi :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
Na jó, nekem sem harisnya, hanem legging, de így egyszerűbb volt. De én hordok harisnyát is "pörögszoknyával" :oops: :lol:

Lilypie - Personal pictureLilypie Fifth Birthday tickers
törpilla812
 
 


Na csatlakozom a nemharisnyások táborába.Már kb 2 hete csak egy plüss szabadidőnaciba megyünk ki,itthon meg amúgy sem adtam csak ritkán maradt rajtuk télen a séta után,de akkor meg nem adtam fölé nacit.Mondjuk én is magamból indulok ki,úúúúúúúútálom a harisnyákat :oops:

Timi,igen kérném a képeket ha nem nagy meló.Vagy válogass belőle néhány jobbat :wink:

Megértem a költözni vágyásod.
AMikor 3 éves voltam akkor épült a lakótelep a camponával szemben a dombon,1980-ban Akkor költöztünk oda.A férjemék pont a szemközti házban laktak,szintén azóta.Ott nőttünk fel,ott jártunk oviba,suliba,ott bandáztunk akkor még az erdős részeken,ahol már lakóparkok épültek,és igaz most nem lakunk messze onnan,kb 3-4 km,de nagyon hiányzik nekünk,és fagyizni is oda járunk,meg csak úgy sétálni,mert minden ismerősünk ott van.Nekem szerencsém van,egy a "gyökerünk" a férjemmel.
Kívánom,hogy egyszer velencére tudjatok költözni :wink:

Alvás,hááát 3 napja nem adok neki éjjel enni.A meglátásom,hogy hiába gondoltam éhesnek,mert 200 tápot lehúzott 15 másodperc alatt,szerintem mégsem éhes olyankor.Ugyanis amikor sikerül alvásra bírnom kaja nélkül kb fél12-kor,utána már nem kel fel csak reggel fél9-kor.Gondolom ha éhes lenne próbálkozna tovább.Nagyon akaratos,eddig a menet a következő volt,kivettem,odaléptünk a pelenkázóhoz pelusért,nappaliban kanapén peluscsere,majd be a székbe,megcsináltam a tápit,megette,és vittem aludni.Az első bekeményített éjszakán még kivettünk egy pelust(biztos ami biztos,hátha elgyengülök :oops: )de nem a kanapéra tettem,hanem az etetőszékbe,gondoltam bekenem az ínyét dentinoxal,kap vizet,és viszem aludni.De örjöngeni kezdett,hogy miért a székbe rakom,pelust kell cserélni.Alig bírtam vele,nagy nehezen beentem az ínyét,kapott vizet,és be a szobába.Még harcoltam vele 10 percig,aztán feladta.2.este már csak kivettem,gondoltam picit megnyugszik,a fenét,kiabált,hogy arra,arra és mutogatott a pelenkázó felé,de akkor már nem is hoztam ki...3.este ugyanez,végülis nem vészes,kb 5-10 perces menet,aztán alszik.Szóval jobban megy mint gondoltam :D

Törpi,Babus,bizony csak ámulunk,hogy mi vár ránk,olyan távolinak tűnik,persze pár hónap,és ugyanott vagyunk.Már Nono és Bada is sokat beszél,mindent utánam mondanak,de még csak külön a szavakat,nem rakják mondatba.Nono sokkal tisztábban,még a kutyánk nem épp könnyű nevét is szépen mondja,angie(endzsi).

Már vigyázni kell mit mondunk elöttük,mert nem csak az utánzás miatt,hanem értik is rendesen,fagyizni voltunk,és viccből mondom milyen jó ez a kis gyerekszék,majd hazavisszük,erre Nono felállt róla,megfogta,és elindult az autó felé a székkel amkezében,és mondogatta haza,haza.

Törpi,Timi,Babus,kizárás király :lol: :lol: :lol:Én még "szűz" vagyok :lol:

Babus,kopaszi gáton egyszer voltam,nagyon tetszett,akkor még gyerek nélkül,apukám nyugdíjasként elment biztonsági őrnek,és ott dolgozott egy ideig.Tetszett a tábla:fűre lépni szabad! :lol:

Puhatalpú az egyetlen nekem is,amit nem vesznek le.Ezért örök hálám nektek,hogy meggyőztetek róla,sose hittem volna.

Pizsiből is kibújik néha Nono,de ritkán,inkább csak a zippzárt húzigálják,az mókásabb.

Zsófi,Lkata meggyógyultatok?

Móni,Rana?
A hozzászólást 2 alkalommal szerkesztették, utoljára Vendég 2011.04.04 21:27-kor.
Vendég
 


Törpi: a szoknya a másik, amit utoljára talán érettségin viseltem, mert muszáj volt, akkor is úgy, hogy a suliba érve vettem csak át, hazamenetel előtt meg vissza a nadrágot. :lol: Pedig anyám mennyit próbálkozott és olyan csinos volt régen, mindíg szoknyában járt meg magassarkúban, mégsem ragadt rám a nőies öltözködés.

KépKép
timi76
Ráckeresztúr
 
 


Timi,én is hasonlóképp :lol: :lol: :lol:
Vendég
 


harisnya...jaj tudjátok én a betegség miatt extra paramami lettem ám :oops: :oops: koppkopp a homokozoba nagyon ügyesek mert ha szolok egyböl tudják h térdelni szabad vagy a sarkukra ülni ugy örülök :oops: :lol: de most láttam vki olyan ikeás kis "párnát" hoz a popo alá jo ötlet :lol:
és taknyosak :evil: :evil: :evil: orrszivás tiszta tortura akárhogyan szeretném h megbarátkozzanak nem megy :oops:
:lol: :lol: :lol: jo is lenne ha egyedül csinálnák a tápi akkor én még szunyálhatnék :oops: :lol:
koppkopp egész jol kelnek 6.30-7 körül csak el ne kiabáljam mondjuk megyünk is programra de-du :lol:

Lilypie Kids Birthday tickers
babusok
Budapest
 
 


Sziasztok!

Babus,persze,érthető ha jobban aggódsz.Taknyosság :(

Én nem szeretném még elkiabálni,de Noémi végigaludta az éjszakát. :D
Vendég
 


Nyulasz: :D lehet kezd rájönni, hogy már nem buli felkelni! Küldöm ám, csak még tömöríteni kell és rá kell jönnöm hogyan.

Babus: taknyosságot sajnálom!

Hidegfrontnak van egy előnye, nem 6-kor keltem visításra, hanem 7-kor a csöndre. :D

KépKép
timi76
Ráckeresztúr
 
 


jo reggelt!
juj de csunya idö van, nem vagyok ehhez hozzászokva mostanság :evil: :lol: fuj a szél ezerrel :( hátha kicsit jobb lesz akartam volna piacozni meg postára menni :?
Nyulasz: no akkor halk gratula :wink:
Timi: :lol: :lol:
voltunk tegnap egyik oviban a nyilt napon, ovonénik teljesen normálisak voltak, Csajok nem birták sokáig ki akartak menni hintapalintázni :oops: :lol: hááááát bekerülni csak ha van hely...nincs nagy esély azt mondták :( sebaj azért körülnézünk jelentkezünk több helyre és ha van hely örülök ha nincs élvezzük még édes3ast :lol: nem is tudom mit szeretnék jobban :oops: :oops:

Lilypie Kids Birthday tickers
babusok
Budapest
 
 


Zsófi: jobbulást :wink:

Lilypie Kids Birthday tickers
babusok
Budapest
 
 


Hello Csajok!
Bocsi megint csak kérdéssel jövök, majd írok is csak elvagyokhavazva
Mennyi a maximum gyed ? valaki irja meg légyszíves
még mindig és megint más összeget kapok, és folyamatosan kavarnak a munkahelyemen :twisted: :twisted:

Móni
KépKép
reunion
 
 


Móni, az új szerint 88190,- Szerintem. Legalábbis nekem ennyi és én eddig a maxot kaptam.

Bocs, most ennyire futja :oops:

Lilypie - Personal pictureLilypie Fifth Birthday tickers
törpilla812
 
 


Zsófi,takonynakt hess!

Babus,ja,carul indult az idő,jól beöltöztettem őket,aztán nem győztem vetkőztetni őket :lol: ovi,jajj megkérdem ám a sógórnőm,most rómában van,hétvégén jön haza,kiváncsi vagyok mit mond,melyik jó.

Timi,akkor friss vagy és üde? :lol:

Móni,én sajna nem tudom mennyi a max,én 86ezer meg egy kicsi amit kapok.

vettem az aprónépnek új csőrös üveget,már 2x töltöttem újra vízzel,fél óra alatt fél liter lecsúszott fejenként :shock: és rögtön megtanulták mondani szépen,hogy INNI :lol:
Vendég
 


Köszönöm Törpi Zsófi

Móni
KépKép
reunion
 
 


Nyulasz: megkaptad a képeket? Friss??? Üde???? Az meg mi? :lol: Nagybevásárlás két égetni való ördöggel.

És egy videó Hanga ma délutáni akciójáról:

http://www.youtube.com/watch?v=KbROmNBGFOg

Szerintetek most mit csináljak? Én még egy évig nem is akartam ágycserére gondolni. Az ágyaikat nem tudom másképp rakni, mert olyan kicsi a szoba, hogy egyszerűen nem fér másképp. :? Nem őszülök, áááááá dehogy!

KépKép
timi76
Ráckeresztúr
 
 


Timi ez nem semmi
de hogy van Nektek? ilyen magasan van az alsó állása az ágynak, vagy Hanga ilyen magas?
ez biztos hülye kérdés,
de az én lányaimnak csak feje lóg ki a rács mögül most 15 hósan

Voltam ma a kórházban (munkahelyen) hát ott annyira impotens agyatlan emberek dolgoznak :twisted:
pl:(bérosztályon dolgozónak nem sikerült 3 hónap alatt megjegyezni a minimálbér összegét )
1/4 4 kor szóba sem akartak állni velem, úgy tűnt nekik már 4 óra volt és hazafelé tartottak,
de végül addig pofáztam, hogy kegyeskedett visszakapcsolni a szgépét, és utánanézni a dolgoknak,
és szerencsére ott volt a vezetőjük is, akinek feltűnt hogy valami k...ára nem stimmel, és holnapra kiderítik mi van
de amúgy simán lekoptattak volna

Móni
KépKép
reunion
 
 


Nyulasz milyen csőröst vettél? nem folyik?
én is itatnám őket csőrösből, de ha abból kapnak, akkor azután mindig öltözés van, mert hasig vizesek lesznek, az aventestől

Móni
KépKép
reunion
 
 


Timi :shock: ajaj,vége a nyuginak :lol: Nekem is fura,mintha enyémeknek is lejjebb lenne a rács :roll: Na majd reggel megnézem meddig ér nekik.Nem lehet megeszkábálni,hogy lejjebb kerüljenek?Szerintem nem a macin áll :roll: Majd kiváncsi leszek holnap,hogy milyen éjszakátok,meg reggeletek lesz :lol: :lol: :lol:

Nem néztem a freemailt még,de lejárt a második adag mosásom,így ha ezt megírtam teregetek,aztán lépek szunyálni,de reggel azzal kezdem.

Móni,ilyet vettem,nem csöpög,már meg is tanulták a kupakot kinyitni,csak néha az egész kupakrészt leveszik,mondjuk az előzőnél azt nem is használtuk.

Estére Bada nyakig pisis volt,fürdésnél szét röhögtük magunkat,annyira tele volt a pelus,hogy majdnem a térdéig lógott.Végül kb 8 decit húztak le fejenként :shock:

Na jó éjt!
Vendég
 


Vendég
 


Jó reggelt!

Timi,mesélj :D

Ja,képek átjöttek,két mailt kaptam,de mikor letöltöttem őket,akkor láttam,hogy ugyanazok a képek :lol: Köszi!Motorosból nincsenek jók?
Vendég
 


Jó reggelt!

Hanga ma még nem mászott ki, éjjel sem, annál többször keltünk viszont cumit dugdosni és Alexa 6-kor úgy döntött, hogy kialudta magát. Nem látok ki a fejemből.

És mire ezt leírtam bementem megnézni mi ez a nagy kacarászás, hanga átköltözött Alexához, ezt értsétek úgy, hogy mindent átdobált az ágyából és utána átment ő is. Most ott örömködik.

Az ágy teljesen lent van, ennél lejjebb nem lehet rakni, a matrac és a teteje 53 cm. Hanga meg februárban volt 76, de megpróbálom majd lemérni.
Anyám borogass!

Nyulasz: jók az új poharak! Ennek nincs füle? A bocis meg az elefántos lenne nálunk nagyon nyerő, egész nap menne a "búúúúú". :lol:
Nem mondod, hogy ugyanazokat küldtem el kétszer? Na, majd utánanézek, tegnap sem voltam toppon, a mai napnak meg már hajnalban lőttek. :lol:

KépKép
timi76
Ráckeresztúr
 
 


Timi, :lol: nálunk még csak az játszik,Hogy Bada átdobálja Nonóhoz a takarót,párnát,bubut,és néha cserélnek,Nonó is ad egy takarót Badának :lol: Na,majd én is mérek.A lejjebb rakást úgy gondoltam,hogy apa valamit ügyköd rajta :roll:

Pohárnak nincs füle,de mi nem is használtuk eddig sem :roll:

Koránkelést sajnálom.
Vendég
 


Na, nagy bajban vagyok! Hanga átmászik Alexához, onnan meg a pelenkázóra és onnan már csak a hatalmas esés jöhet. Egyébként megmutatta hogyan ment át, egyszerűen annyira hajlékony mint a balerinák. Simán a füle mellé csapja a lábát, ha nem megy eléggé, kézzel húz rajta. Hogy a fenébe rendezzem át a szobát, hogy kisebb legyen az esélye összetörni magát?

KépKép
timi76
Ráckeresztúr
 
 


Timi: huuuuu :? lehet csak pár napig jo moka, nem? :? tudom de addig meg...:( sajnálom semmi ötletem :oops:

Lilypie Kids Birthday tickers
babusok
Budapest
 
 


Zsófi: mondd, hogy meg lehet szokni, hogy akrobatázik a gyerek! Etetőszékre fel, ez nem újdonság, de onnan a tálcájáról át a másik etetőszék tálcájára, ami között van vagy 15-20 cm hézag. És nevet rajtam, közben tisztán látom az ördögöt a szemében. Én meg csak állok, mint kőszobor, nehogy megijesszem és azért zúgjon le és közben nem tudom, hogy leszúrjam, vagy megdícsérjem, amiért ilyen ügyes.

KépKép
timi76
Ráckeresztúr
 
 


Timi,hű,etetőszékes átmászás :shock: szobát fotózd le,hátha lesz valami ötletünk...max tegyél csúzdát a pelenkázó elé :lol:
Vendég
 


Timi, bár a kérdés nem nekem szólt, de dicsérni azért nem kéne :lol: :lol:
Lányoknak ki van véve ugye két darab rács. Emma nem tudja megmászni a kiságyat, csak Míra. Ezért Emma odatolja a pihiszéket és abból mászik át. Ez a délelőtti program, ha nem megyünk ki. Ügyesek, nem lesz baj belőle. Ott vagyok mellettük, figyelem őket, próbálom közben lefoglalni, minél kevesebbszer jusson el a székig, hogy újra mászhasson. Mindenesetre Hangát ismerve, ha tiltod, tuti folytatja. De azért ezerszer mond el neki, hogy leesel, kopp lesz, fájni fog, sírni fogsz. Jobb ötletem nincs :? és sajnos én sem tudom őket lebeszélni az akrobatikus elemek gyakorlásáról.
Amúgy éjszaka nincs kerítésmászás, ahhoz túl kóma, hogy eszébe jusson. Éberen meg csinálják és kész :? És megmértem, nekem is kb 55cm a matractól a rács tetejéig. Szerintem ez a szabvány.
Ja, és az első pár (max 3) alkalom után befejezte Míra, meg is lepődtem, már nem volt akkora poén. Remélem Nálatok is így lesz.
Na robogok dokihoz varratot szedni.

Lilypie - Personal pictureLilypie Fifth Birthday tickers
törpilla812
 
 


Ja, a pelenkázót el is felejtettem :oops: de szerintem onnan visszafordul, nem poén leugrani. Vagy igen????? :shock: :shock: :shock:

Lilypie - Personal pictureLilypie Fifth Birthday tickers
törpilla812
 
 


Nyulasz: csúszda jó ötlet! :lol:

Törpi: hát ez az, ha tiltom, akkor az annál bulibb dolog és csakazértis. Az etetőszékbe eddíg csak belemászott, leült és szépen eljátszott, de a mai mutatványa durva volt.

Zsófi: B. ügyes, de már régebb óta gyakorol, mint Hanga és én még nem tudom, hogy le is tud-e mászni, mert pl. az etetőszékben vonyít, ha le akar jönni.

KépKép
timi76
Ráckeresztúr
 
 


Zsófi,a matrac és a rács teteje között mérd :lol:
Vendég
 


mai szösszenetek Tami, Lalu:
Anyaaaa ezt figyeld erős vagyok :lol: (lógunk a játszón egy rúdról)
Anyaaaa csini vagyok :lol: (felöltöztünk h indulunk játszóra)
Anyaaaa csini póló :lol: (egy itthoni vacak polo de szép színes)
Tami elkuynizott egy darabka wc papirt majd közli h pisil a pelusba és bedugja a papirt a harisnyába :lol:

Lilypie Kids Birthday tickers
babusok
Budapest
 
 


Babus,édesek! Ki a nagyobb dumás?
Nonó szokott letépni a wc papírból,és törli a fenekét nadrágon keresztül,de ügyes,mert nem elölről,hanem ahogy kell,hátranyúl. Csak utána törli vele a száját is,ha már élesben megy,akkor nem fogom díjazni ezt :x
Vendég
 


tényleg,nem is írtad,hogy ágyikóhoz mit szóltak? Csak azt ne mond,hogy még nincs matrac :lol:
Vendég
 


Babus: de édesek! :D wc papír nálunk még csak addíg érdekes, amíg észre nem veszem, hogy legurigatták az egészet. :lol:

Nyulasz: :lol: Nonó vicces, ne aggódj, élesben már nem fogja a száját is törölni!

Ma mostam egy nagy adag gyerekruhát, kint száradt déltől, délután vásárolni mentünk, mire hazaértünk két szomszéd is bőszen tüzelt, az összes füst a ruhákra. :twisted:

KépKép
timi76
Ráckeresztúr
 
 


[quote="nyulasz"]t írta:nyulaszényleg,nem is írtad,hogy ágyikóhoz mit szóltak? Csak azt ne mond,hogy még nincs matrac :lol:

ööö :oops: :oops: :oops: :oops:

Lilypie Kids Birthday tickers
babusok
Budapest
 
 


Timi: óóó :evil: :evil: :evil: :evil:
Nyulasz: :lol: :lol: :lol: :lol:

Lilypie Kids Birthday tickers
babusok
Budapest
 
 


Timi,bakker :evil:

Babus,mi az,nem találsz szavakat? Ööö...óóó :lol:
Vendég
 


És a lányok szobájában fÜggönyt is mostam! Eléggé fÜstös az odőr.

Babus: :lol:

KépKép
timi76
Ráckeresztúr
 
 


már értem a Móni problémáját a sok ivás és átázott pelus miatt. :twisted: majdnem fél5 volt mikor cseréltem nekik,és 8 ra fürdésre nyakig áztak.az új üveg nagyon menő :?
Vendég
 


Enyémek meg nem isznak gyakorlatilag semmit sem, mert az az 1 dl semmi és nem tudom mivel vegyem őket rá. Bezzeg amikor gyÜmölcslé van fogy rendesen. Bár azt mind Alexa issza meg. :twisted:

KépKép
timi76
Ráckeresztúr
 
 


Nyulasz! :lol: :lol: :lol:
ez akkor igazi varázsitató

Timi!Kell egyáltalán az a pelenkázó? és gratuláltál szomszédpajtásoknak?

Babus! de édesek lehetnek

Na ennyire telik elnézést, én még mindig gyeddel bajlódok, szívatnak nagyon,
lassan olyan mintha dolgozni járnék, minden nap be kell menjek munkahelyre

Móni
KépKép
reunion
 
 


Móni: remélem gyorsan megoldodik a probléma :(
Nyulasz: jaja :lol: :lol: mind2en dumások :) de valahogy máshogy...na ezt jol megaszontam :oops: :lol:

Lilypie Kids Birthday tickers
babusok
Budapest
 
 


Móni,sajnálom a munkahelyi macerát :evil: bosszantó.

Ja,tényleg varázsitató :lol:

Babus,nem baj,értem :lol:

Timi,esetleg próbáld meg lecserélni az üveget nekik :lol: enyémek is max 1.5-2 decit ittak eddig,igaz én csak vizet adok :oops: Na jó,heti 1x kubu.
Bár lehet nálunk se tart sokáig ez a nagy ivászat,pedig örülök neki,jól átmossák a veséjüket.
Vendég
 


Sziasztok!

Gondoltam ma rátok, mert az Auchanban is volt olyan fedeles homokozó, mint múltkor az Aldiban vagy Lidlben, és úgy rémlett ez olcsóbb mint amaz. Nézzetek rá az Auchan oldalán, ha valakit érdekel.
Mi trambulint vettünk a gyerekeknek. Hintában gondolkoztunk, de aztán megláttam ezt, ami most szerintem nagyon jó áron volt, és még én is használhatom. Majd ugrálgatok néha én is, hogy fogyjak. Most végre elkezdtem figyelni a kajálásra!

FORRALTVÍZ: felbuzdulva rajtatok, mostanság egyre többször csinálom csapvízből a teájukat. Ami annyi könnyebbség, hogy nem kell melegíteni, vagy forralni, mert a hideg teát nem igen isszák meg.

HASMENÉS: fura mert Johannának tegnap már nem ment a hasa, ma este meg megint lágy volt a széklete. Gergő feneke még mindig piros, de nem olyan rémesen, mint Bálintnak. Kevesebbszer, de azért hígat kakil. Bálint újra a régi, de még mindig olyan sötét színű mint a betegség alatt. Szóval nem tudom. Remélem nem túl korán vittem Johit oviba!

CIPŐ miatt a héten próbálok kijutni a SYMA CSARNOKBA mert cipő és ruhavásár van. Hátha találok valami helyeset a srácoknak!

AJTÓK: Bálint állandó jelleggel az ajtók csukogatásával van elfoglalva. :x Olyan bosszantó, mert van hogy hisztizik, ha megzavarjuk közlekedésünkkel ha épp belemerül a játékába :? Na meg fent félek, hogy becsukja Gergő ujját, ha ide oda lökdösik az ajtót. Teraszra engem is már kicsuktak, de még a kilincset nem érik el :)

TÖRPI: Johanna volt zokni levevős! Hát tényleg bosszantó. ÉN maradtam ezért a harisnyánál. Vagy vékonyabb harisnyát adtam rá, vagy szoknyát harisnyával, mert azt nem szedte le!

HARISNYÁT amúgy akkor adok, ha vékonyabb a nadrág. Ha a naci elég vastag, akkor nem! De még én is adok a srácokra. Lányokra már nem annyira, de próbálok vagy farmert, vagy vastagabb melegítőt adni rájuk. Na meg oviban úgyis csak 11 körül vannak kint, akkor meg tök meleg van!

NYULASZ: A gyerek olyan, hogy órát lehetne hozzá állítani. Vera volt éjjeli ivó, bár teával csinálta uezt. Többször is kelt, és persze a pelus átázott, ezért muszáj voltunk leszoktatni róla. Nem is volt olyan nehéz, ha jól emlékszem. Többször elmagyaráztuk, és kis hiszti után megtanulta.

BABUS: azrét természetes, hogy harisnyáztok még a betegség után. Én is könnyen felfázós típus vagyok főleg lábról. A párna megoldást meg mi is alkalmaztuk, de most a jobb időben nem, meg mert műanyag fedeles vizilovas homokozóban szoktak játszani a srácok. De lányok meg már csak guggolnak, vagy ráülnek valamire.

GYED: nekünk rosszul bérszámfejtettek januárban és februárban. 2009-ben a srácok születése előtt majdnem 3 hónapig szabin voltam. Akkor mennyinek kellene lennie a gyed alapjának? Ja és én adókedvezményt és jóváírást is kapok, úh csak a 10% nyugdíjjáruléknak kéne lejönnie. Elvileg ahogy nézem, én a 2010. évi minimálbér kétszeresét kapom burttóban. Azaz naptári nap is számít ugye, mert a napi átlagkeresetre van lebontva. Szóval nekem azt magyarázták, hogy a GYED nem növekszik, hanem marad uannyi, hiába növekedett a minimálbér. Ez tényleg így van???

Na eddig jutottam, mert sír Gergő utánam. Megyek szuszkázni. JÓ éjt!

Kata
labkat
 
 


jó reggelt!

Lkata,én ajtókitámasztót használok a szobaajtókon,mert egész nap csapkodnák. Mindig attól féltem,hogy a másikra csukják az ajtót.De lehet kapni becsapódásgátlót is,ez egy félkör alakú, habszivacs szerű dolog,legalább a másik újja nem marad ott.

Popsira milyen krémet használsz nekik?
Vendég
 


Jó reggelt!

Elromlottak a lányaim! :( Ma is fél 7 előtt már kukorékoltak. :twisted: Hanga egyenlőre nem mászik éjjel, reggel viszont felhúztam a redőnyüket, kimentem tejet melegíteni és mire visszaértem már Alexánál játszott. :D Ha ennyivel beéri nem bámon, másszon csak, de szerintem ez is csak egy kezdet.

KépKép
timi76
Ráckeresztúr
 
 


Timi,bakker.javuljatok! Én meg reggel éktelen kopácsolásra és röhögésre megyek be,Bada kiszedte az egyik rácsot a kettőből ami kiszedhető,és azzal dobolt.Szerencsére pont mellette a pelenkázó komód,így kijönni nem tudott :?
Vendég
 

Vissza: Várandósság

Jegyzetfüzet:

 

X
EZT MÁR OLVASTAD?