Új privát üzeneted érkezett!

Zsófi,azta,ezen én is meglepődtem :shock:

Timi,nosza,már tudjátok az utat! :lol: esőrucit én is vettem.

Babus,megbeszéljük :wink:
Vendég
 


Csak bekukk. Levizsgáztam, holnaptól ismét dolgozó kislány (vén szatyor) vagyok. Összes fontos kérdezni valótokat kérem priviben, mert nem teszem rá a nyakam, hogy fogok tudni rendesen olvasni.
vovanda
 
 


Vanda,gratulálok! :D

Babus,ha a lidlaldinál tovább jössz,akkor kb 2 kilóméter múlva bal oldalon látsz egy nagy parko(kastélypark),és rögtön az elején van a játszótér ahova járunk.A lidlaldisra egyedül nem megyek velük,mert már megmásszák a nagy tornyot,de még kicsik hozzá,hogy egyedül felmenjenek. :oops:

Én azt kérdeztem,hogy milyik játszót találtad meg,amiről írtál?
Jó ikerbulizást mára!

Zsófi,hogy vagytok?

Na,és hozok én is néhány képet:

A szerelem,amiről Timi írt:

Kép

Így csúzdáztak:

Kép
Kép

Noémi ezt nagyon viccesnek találta:

Kép

persze meg kellett tanulniuk,hogy körbe kell jönni:

Kép

és hogy nem esszük meg a másik cipijét(bocs Timi,ezt már én is csak akkor vettem észre,amikor fotóztam :oops: )

Kép

persze libikókáztunk,meg motoroztunk is:

Kép
Kép
Kép

és még a bébitaxizás is szuper,főleg ha húznak:

Kép

aztán mikor meguntunk mindent,akkor jött a sapizás,persze Noémi ártatlannak vallotta magát,meg Bada is.

esküszöm nem én vettem le a sapit:

Kép
Kép

és még egy puszi is elcsattant:

Kép


...lehet kicsit sok lett :oops:
Vendég
 

 
 

Vanda: gratulaaa :wink:
Nyulasz, Timi: cukkancsbrigád :wink:
Timi: köszi :wink: hu 4 honap :shock:
Nyulasz: megnézem a térképen :oops: ja itt voltunk :oops:
http://jatszoterkereso.hu/xi-kerulet/bu ... tszoterek/
Zsófi: jééé én még nem láttam ilyet :shock: (mármint saját tapasztalat nem volt)
remélem nem fog esni... :?

Lilypie Kids Birthday tickers
babusok
Budapest
 
 


Sapilevételben tényleg ártatlan volt Noncsi meg Bada! Enyém kölkök szedték mindenkiét....és hát a cipőevés :oops:

Vanda hatalmas gratula!

KépKép
timi76
Ráckeresztúr
 
 


Vanda, gratulálok!!!!!! Nem kis teljesítmény, amit Te véghezvittél!!!!!!

Nyuszi, Timi, zabálnivalóak! De be kell vallanom derekasan, rettentő irigy vagyok, hogy nem lehettünk ott :oops:

Zsófi, azért ezek egész jó hírnek mondhatók. Jövő héthez kitartás, bár ezzel sokat nem segítek :oops:

Én ma hajnalban 3szor pakoltam vissza Mírát a kiságyba, mert Emma felébresztette a külön előadásával. Volt, hogy a rács tetején kaptam el a kisasszonyt és pateroltam vissza, pedig ki tudna bújni a rácsok között, mint azt tette kettővel előtte is. Azt hihette, hogy a másik úton több szerencsével jár???? :shock: Aztán csak megjelent a fejem mellett, nem volt szívem újra visszapakolni, annyira sírt (na meg előtte Emma héderezett nálam egy órát). De valamitől a tesó is felsírt a szobájában, ezért Mírának vissza kellett menni. Hatástalan volt az a kérésem, hogy akkor bújjon vissza az ágyába és aludjanak. Egyszer csak két fehér rugis sorjázott be a szobánkba. Ezt már nem bírtuk röhögés nélkül apával :lol: :lol: :lol: Persze mikor apa kelt, Mírának menni kellett kakót készíteni vele, de miután megitta visszafeküdt mellém és 3/4 9-ig aludtunk a nagyágyban. Ha én ezt meg tudnám fejteni, boldog lennék :?
Délelőtt csicsergőben voltunk, november óta először, nagyon élvezték a csajok, haza sem akartak indulni. Lefeküdni persze délben elég nehézkesen ment, de azért csak bekómáltak, nem számítok hosszú alvásra, így én is megyek kipihenni az éjszakát.
Nem akartam sokat írni, erre megint részletes beszámolót kanyarintottam ide, bocs :oops: :oops: :oops:

Lilypie - Personal pictureLilypie Fifth Birthday tickers
törpilla812
 
 


Timi, anyajeggyel én is halogató voltam, de a bőrgyógyász megoldotta a problémám. Épp rendelt a sebész, átküldött hozzá, hogy nézze meg. Az meg épp ráért, és esélyem sem volt menekülni, már feküdtem is az ágyon. Én sem így terveztem :shock: De jobb talán, mert ha rajtam múlt volna..... :roll:

Nyuszi, akkor e téren Te aztán igazán tudod, mit érzek. Elvileg nem lehetne emelnem. Szerinted???? :shock: Remélem nem lesz baja a sebnek. Nekem szerencsére csak ez az egy van/volt, de rossz helyen. Le se kellett volna venni, mert nem rosszindulatú, de már többször belekaptam és én rosszul vagyok az ilyenektől.
Nem mellesleg a terhesség/szoptatás hozománya ez, mert a bőrrel együtt nyúlt. Csak mikor a bőr visszament, ez a fránya nem szándékozott :?

Lilypie - Personal pictureLilypie Fifth Birthday tickers
törpilla812
 
 


Zsófi: hurrá negatív pisi! Akkor ez a három napos láz volt? Mert annak a vége a kiütés. Nálunk volt vagy 1,5 hónap különbség a két gyerek között és sokkal gyengébb volt Alexánál. Éjszakát sajnálom, nagyon rossz lehet. Én 1-1 álomban nyüszire fel sem rezzenek. :oops:

Hát a mai délutáni alvással húzós délutánunk lesz. 1 és negyed óra a megszokott kettő helyett, az is meg lett szakítva. :twisted:

KépKép
timi76
Ráckeresztúr
 
 


Zsófi,pisi hurrá! Reméljük B megússza!

Törpi,mázlista vagy,hogy nincs több.arra látod nem emlékszem,hogy lehetett-e emelni...már jó rég volt. Éjszaka mindig említésre méltó.csicsergő jó lehetett,mi sem mentünk azóta tátikára,de tervezem.

Babus,voltatok?
Vendég
 


Törpi: nekem is rengeteg anyajegyem van 100 fölött még a tenyeremen is, ahol elvileg nem lehetne. Bőrgyógyász meg "megvígasztalt", a kor előrehaladtával csak nőni fognak, főként kifelé. Én leszek a bibircsókos banya, bár a képeket elnézve most is elég közel állok a banya kinézethez. :( Éjszakátok nem semmi! Én mindíg csak csodálkozva olvasom, hogy ti mennyit keltek és elképzelnem is nehéz hogyan lehet ezt bírni rendszeresen.

Mi sem járunk már jó ideje ringatóra, gyakorlatilag, amióta járnak. Pedig olyan jó volt és most is hívtak, hogy menjünk már, de még nem vagyok elég bátor hozzá. Az óvodában van, ahol rengeteg az apró-cseprő játék, amit az én lányaim lazán bekapnak és az óvodavezető kikötése az volt a helyért cserébe, hogy ne nyaljanak össze semmit sem. Köszi! :twisted:

Képzeljétek, elsétáltunk pékségbe, hazafelé kerülővel szoktunk jönni, addíg a csajok vacsi gyanánt benyomnak fejenként 1/4 perecet (nem nagy étküek, dehát ez van) Na, úgy eláztunk, hogy csak na! A csajok élvezkedtek az esővédő alatt, ették a sajtos perecet, el is fogyott egy egész és sikongattak az esőnek. Jó kis zápor volt, apával bugyiig áztunk, de megérte, legalább ettek rendesen!

KépKép
timi76
Ráckeresztúr
 
 


Timi, azt hittem annak örültetek, hogy bugyiig áztatok :lol: :lol: :wink: Ez olyan romantikus :wink: :oops:
Egészségükre a Csajszikáknak!!!!!
Csicsergő nekünk egy ingerszegény szobában van fotelekkel. Csak ezért érzem magam biztonságban. Bezzeg szegény Míra! Egy kisfiú (hihetetlen gyerkőc) üldözőbe vette a szeretetével, aranyom csak menekült értetlenül :lol: :lol: :lol:
Banya? Te torz tükrök között élsz??????? :shock: :shock: :shock: De bolond vagy!!! Már bocsika!
Ébredés? Meg lehet szokni. Érdekes, jobban ki szoktm lenni akkor napközben, ha nem kelek éjszaka :shock: normális vagyok én?????

Lilypie - Personal pictureLilypie Fifth Birthday tickers
törpilla812
 
 


Törpi: nem a tükör torz, abban hajlamos vagyok azt látni, amit akarok, a fénykép viszont kegyetlenül tükrözi az igazságot, jelen esetben az én torz képemet. Én sokkal fiatalabbnak érzem magam, mint amennyi a képeken vagyok. Na, de evvan.

Zsófi: enyémek száguldoznak, mint a veszedelem. Mintha a lányoknak jobb érzékük lenne ebben a korban (később is :mrgreen: ) a vezetéshez. Ezer bocsi a pasiktól!

KépKép
timi76
Ráckeresztúr
 
 


Timikém, zizi vagy!!!! Meg kell állapítsam :wink:
Ha Te látnád a keresztfiam, nem kételkednél abban, hogy a fiúknak milyen érzéke van a motorozáshoz. Egy éves kora óta nyomja, nem egy cipő orrot koptatott már el. Iszonyat sebességgel, kormányzással... mással nem is hajlandó sehova sem menni :D
Lányok nálunk is nagyon jól mennek, de az udvaron sokkal jobb mókákat találnak, csak a lakásban érdekli őket a száguldozás :o

Zsófi, "nem ilyenkor szoktam beleszeretni a gyerekbe" :lol: :lol: :lol: :lol:

Lilypie - Personal pictureLilypie Fifth Birthday tickers
törpilla812
 
 


Jó reggelt!

Timi,lehet otthon sátorban kéne etetned őket :lol:
Hű,akkor te is jól állsz anyajegyekkel :shock: Le nem vetetsz belőlük?Én már Noémin is találtam kettőt,jajj úgy sanálom,hogy örökölte,remélem azért nem lesz sok,én apámtól kaptam,bezzeg a bátyámnak jó ha két darab van :roll:

Motorozás nálunk is Noéminek megy jobban :D

Törpi,Míra :lol: Nekem Badát támadta le a játszón Deutsch Anita kislánya,csak ment utána,és húzta le a zippzárját,persze ha véletlen nem ment utána a kiscsaj,azért Bada is mindig arrafelé kötött ki.

na jövök még,apa kéri a gépet...
Vendég
 


Törpi: természetesen vannak kivételek! :wink: Zizi, ja, meg realista!

Zsófi: K. ezt álmában műveli? Nálunk Alexa alszik elég nyugtalanul, de ő csak vándorol meg forgolódik, néha belesikít az éjszakába, de ez mostanában nagyon ritka.

Lehet kiütött a tavaszi fáradtság, mert hiába aludtam egész éjjel, 6-kor keltem, bár nem önszántamból, mégis olyan fáradt vagyok meg fáj mindenem és ez napok óta tart.

KépKép
timi76
Ráckeresztúr
 
 


Lányok,én éjjel úgy döntöttem bekeményítek,már 7 hónapja minden éjjel eszik(talán 4-5 napot kivéve) Noémi tápot,úgy gondolom ez már csak megszokás,na most éjjel nem adtam neki.Viszonylag hamar,úgy 15 perc után belátta,hogy alvás van,kihoztam,bekentem az ínyét,adtam neki vizet,visszatettem az ágyába,nagyon sírt,várta a hamát,apa is próbálkozott a nyugtatásal,bubut is bevittem neki az ágyba,aztán egyszercsak mikor fogtam a kezemben egyik pillanatban még kifelé mutogatott a szobából,hogy arra,arra,arra,aztán egyszercsak az ágyába mutatott,leraktam,és aludt is.

Gondolom pár nap kemény lesz,de hátha sikerül leszoktatnom,akkor megéri.Nekem is,neki is.

Timi,szerintem az számít mennyinek érzed magad.Sokkal rosszabb lenne fordítva,amikoris húsznak nézel ki,de nyocvannak érzed magad :lol: Ja,és szerintem nagyon jól nézel ki,és feltűnően sokat fogytál tavaly nyár óta,amikor utoljára élőben láttalak!
Vendég
 


Nyulasz: :oops: köszi! :oops:
Ügyes vagy Noémivel, szerintem működni fog! Elfelejtettem mondani, hogy két oka volt, hogy az esti tápot az ágyba kapják. egyik ugye K. délutános műszakja, a másik meg az, hogy Alexa egyszerűen nem volt hajlandó csak a fele tápot megenni kézben, játékokat eldobálta a kezéből -még a tv távirányítót is :lol: , az ágyba befektetve meg megette a másik felét. És simán benyomja a 240-300 tápot este önállóan, csak a sötét szobájukban az ágyban fekhessen. Persze Noéminél nem ez van, csak fura szokásokat tudnak felvenni. Nekem személy szerint hiányzik is az esti babusgatás, bár a táp után ki vannak véve jóéjt-puszira, összebújásra, de az nem ugyanaz. :(

KépKép
timi76
Ráckeresztúr
 
 


Timi,nálunk az este annyiból áll,hogy az etetőszékben mi megetetjük őket táppal,mert ha a kezükbe teszem csak eszegetnek belőle,aztán jóéjt puszi,és be az ágyba.Mi sosem etettük őket ölben(valahogy mindig arra gondoltam,hogy egyedül ez nehezen kivitelezhető),és a jéték tilos az etetőszékben meg az asztalnál,néha bepróbálkoznak az asztalhoz hozni ezt-azt,de nem engedjük.

Jó kis mennyiséget esznek a lányaid. És ügyik,hogy egyedül!Nálunk Bada a 280-at eszi meg,de több nem is fér abba az üvegbe.Noémi 170 körül beéri.
Vendég
 


Jó a huzatuk, de ez csak a tápra vonatkozik, egyébként meg nem esznek valami nagy mennyiségeket. Ja, rosszul mondtam ám a súlyokat, Alexa 8,7, Hanga 9,5 kg. Nem is tudom miért gondoltam, hogy nehezebbek, lehet aznap sokat emelgettem őket!
:lol:
Kaja közben nálunk sincs játék, csak az esti tápnál voltunk kénytelenek Alexa kezébe adogatni ezt-azt, hogy egyen valamennyit, mire rájöttünk, hogy nem is ez a jó megoldás.

Tényleg! Mindenkinél függőleges helyzetben eszik a tápot a gyerekek? Enyémek hanyatt fekszenek és úgy nyomják le, ülve nem eszik. :shock:

Nem kicsit vagyok morci! Képzeljétek! Tegnap úgy főztem, hogy mára is legyen bőven. Apa ma délelőttös, ilyenkor visz kaját, többnyire én pakolom össze neki. Na, most ő pakolt, a csajoknak elég is a husi, nekem meg majd csöpög a nyálam, mert nem maradt. :twisted:

KépKép
timi76
Ráckeresztúr
 
 


Sziasztok!

Bocs az eltűnésrét. Bálint után Gergő kezdett hányni. Kapott szurit, aztán egy nap szünet, majd egy éjszakai kis hányásos óra. Azóta semmi. Most éjjel Bálint kelt óránként :? Isten tudja mi baja volt, de szerintem a hasa fájt. Adtam neki amúgy Smecta port, és jó volt. Két adagot nyomott le két nap alatt. Egyébként jól ivott, és Gergő is iszik rendesen, csak az ebéd, az ebéd az szörnyű. Akkor van egyedül, hogy mennyiségi evést várok el. Egy időben olyan jó volt, hogy megettek egy-egy konzervet, most meg hogy házi koszt van (de akár konzervet is bonthatok mert volt ilyen) nem esznek többet! áááááá De gondolom annyit esznek, amennyit akarnak. Bár éjjel mintha Bálint hasa korgott volna. Teát is kapott, meg szoptattam, hát Isten tudja. Remélem nem éhezik :roll
De jól vagyunk! Lányok járnak oviba, srácokkal egyre többet sétálok, már csak magamért is. Ma egybe akartam vonni az alvásukat, de a kis manók nem hogy nehezen aludtak el az ebéd után, de Gergő már fent is van egy órányi alvását követően :evil:

TIMI: jajj de cukik a csajok! :) Gergő is így csúszdázik. Minap voltunk vásárolni, és ott volt egy játszótér, ahol homok volt az egész terepen. Na Gergő csúszda végén szépen bele is harapott a homokba! :D
Tápszert Bálint is fekve issza...
Kaját sajnálom. :( Apát majd jól told le, hogy legközelebb rátok is gondoljon.

TÖRPI: Jajj anyajegy. Remélem minden rendben már!

GYógyszernél úgy tudom különböző hatóanyagút 2 óránként lehet beadni. Mindenki mást mond :?

NYULASZ: örülök, hogy megint itt :) De jó hogy tudtatok randizni Timiékkel. Édes a négy apró :)

BABUS: ez nagyon vicces volt :lol: :lol: :lol: :lol:

Zsófi: sajnálom a betegséget. Remélem nem lesz extrán nyügi B...

Kata
labkat
 
 


Timi,ezen jót röhögtem,hogy biztos sokat emelgetted aznap őket :lol: mi a széket döntjük,de végülis ülnek.Lehet ha kipróbálnánk mondjuk a mi ágyunkban,akkor ott is menne,de végülis jól elvagyunk így is.

Lkata,hú,már megint hányás :( jobbulást! A kaján aggódtam én is mindig,de már nem érdekel annyira.Néha felhúzom magam azért.
Nekem dokink szerint,és az ügyelet szerint is ugyanaz a hatóanyag 4 óránként,külömbözőből mehet kétféle egyszerre,de még sose volt rá szükség,mexalen mindig levitte. Vagyis eddig,Bada csak 1x volt lázas,Nono 3x.

Ki milyen vizet ad nekik? Én még a janát veszem :roll:
Vendég
 


Vanda: GRATULÁLOK!

Timi, Nyulasz naggyon jók a képek, biztos jól mulattatok:-)

Viz: mi 1 éves koruk óta nem adunk babavizet, sima szénsavmentes megy, minél kevesebb ásványi anyaggal, de a csapvíz is

Bocsánat ennyire telt, megyek ráncbaszedni a bandát :wink:

Móni
KépKép
reunion
 
 


Kata: sajnálom a hányást, hasmenést! Itt a faluban is sokakon átszaladt ez a vírus, mi eddíg megúsztuk. (kopp-kopp)

Nyulasz: itthon és Velencén csapvíz :oops: már régóta. Csak idegen helyen adok mentes ásványvizet. :?

KépKép
timi76
Ráckeresztúr
 
 


Móni: mi újság? Rég voltál!

Na, ma sikerült összevesznem K. nagyanyjával. Vacsi előtt voltunk fél órával, nekiállt pogácsával tömni a csajokat, két falat után mondtam, hogy elég lesz, mert mindjárt vacsora van (főtt kaja). Csak tömte őket tovább, itt volt após, anyós is, k. is, csak nem szólt rá a nagyanyjára, megvárta, hogy én akadjak ki. Hát ki is akadtam, nem épp a tisztelet hangján szóltam, na meg a hangerő is magas volt. :twisted: Csúnya ilyet mondani, de remélem most nem jön hetekig (ő is itt lakik az utcában sajna) Ja, és a még jobb letépett jácintot is adott a lányoknak, amikor tudja, hogy megesznek mindent. :twisted:
El akarok költözniiiiiiiiiiiiiiii! Egyébként erősen agyalok azon, hogy nyáron rendbe szedem a szobámat a maminál meg a fürdőt, meg az egész házat és a lányokkal lemegyünk "nyaralni" amikor apa zsinórban dolgozik. Csak még apa nem tud róla. :?

KépKép
timi76
Ráckeresztúr
 
 


Zsófi: de azért jó volt edzeni nem?! :wink: Én utána mindíg olyan jól érzem magam! Apajegy :lol:

Anyajegyeket én nem tudom kitől örököltem, összes családtagomnak együtt van talán annyi, mint nekem egyedül. És Hangán már egyet én is találtam. Szegénykém, nem pont ezt kéne tőlem örökölnie. :?

Na, megyek és megnyerem a luxort! :wink:

KépKép
timi76
Ráckeresztúr
 
 


Köszi mindenkinek! Túléltem, majd lassan valahogy ki is pihenem.

Timi!
Jogosan akadtál ki. És menjetek nyaralni. :D
vovanda
 
 


haho Csajok!
végül nagyon jol sikerült a péntekünk csak kicsit esett odafele mire odaértünk fél ora mulva kisütött napocska, CSajok nagyon élvezték, föleg Lalu végig kézenfogva bandázott :lol: Tami annyira nem de néha sikerült neki is :) viszont nagyon durván nem fogadnak szot ilyen nagy nyilt terepen :( na jo biztos az ujdonság varázs is volt :wink: tegnap viszont elmentünk motorozni ahol az uj játszot találtuk mert ott alig van auto körbe autok parkolnak le se tudnak nagyon menni az utra és tök ügyik voltak néha meg is álltak ha szoltam :lol:
Timi: hu Velence jol hangzik :wink:
Zsófi: örülök h jobban vagytok :wink:
Kata: remélem Ti is javultok :wink:
Nyulasz: mi is fekve ágyikoban tápizunk, reggel meg kanapén fekve, mesenézés közben :oops: :lol:
ja pénteken 3:45kor indultunk haza addig pörögtek Csajok majd kocsiban szunya hazaértünk orditás kérdezem álmosak vagytok iiigen menjünk csicsikázni iiigen :lol: igy aludtak még itthon is 1 orát majdnem 6kor keltek ééés láss csodát este 9kor ismét aludtak :shock: :lol: majd 7.15kor keltek ma meg 6.45kor jaj de imádom a joidöt :oops: :lol:
délelött szeretnénk menni a kopaszira körülnézni még nem voltunk soha :oops: visszük a mocikat is :lol:

Lilypie Kids Birthday tickers
babusok
Budapest
 
 


Babus: :D örülök, hogy jól sikerült a nap! Írj majd, hogy milyen a kopaszi gát! Még sosem voltam én sem.

Vanda: ezen a nyaralás nem segít, pláne a nyeremény nélkül! :wink:

KépKép
timi76
Ráckeresztúr
 
 


Sziasztok!

Megy Johanna hasa :(

CSAPVIZET aki ad a gyerekeknek, azt forralás nélkül teszi, vagy azért forralja??? Én már úgy adnék forralás nélkül, de még nem merek. Azaz volt hogy adtam de pont azt követően volt Bálintnak hasmenése. VAlsz semmi köze hozzá, mégis, megijedtem kicsit.
Mi amúgy szentkirályit iszunk, azaz srácok, és mi valami olcsóbbat. Én azért veszek vizet, mert amúgy nehezen tartom be a másfél liter per nap
előírást, és most szeretnék erre nagyon odafigyelni.

TIMI: jajj sajnálom az összezörrenést. Én ezen már fel se húzom magam. Anyumék ugye itt élnek, és előferdült már ilyen is. Belefáradtam. Evvan!

Kata
labkat
 
 


LKata: én nem forralom a vizet. Valószínű, hogy végig fog menni az egész családon ez a hasmenős vírus. Hű, nagyon sajnálom! :( Összezörrenés: lehet én vagyok nagyon összeférhetetlen és antiszociális, de képtelen vagyok ilyen közelségben élni közeli rokonokkal. Nekem ez a pár háznyi távolság is túl sok, azaz kevés.

KépKép
timi76
Ráckeresztúr
 
 


TIMI: egy okos ember egyszer azt mondta, olyan távol kell lenni, hogy papucsban már át se tudjon menni. Hát hidd el, sokat segítenek anyuék, és mégis, lehet hogynehezebb, de talán nyugodtabb életünk lenne nélkülük. Férjemék rokonai meg egy rakáson, és ott aztán nincs békesség. Sőt :roll:
Ja igen, valsz végig megy a családon a hasmars. Csak az a bosszantó, hogy Bálint és Gergő is ma úgy be...ott, hogy kifolyt a pelusból lábszárnál :( Bálint egy hete már hogy benne van, és hol erősödik, hol gyengül. Gergő meg lehet most kezdi :( Nem baj, túl leszünk ezen is, mint minden máson, és csak nevetünk majd rajta :)

Kata
labkat
 
 


Kata: jaj nagyon tudom milyen ez :( remélem hamar meggyogyultok nagyon gáz nálunk 1-2 nap volt, szegény Csajok volt h azt mondták h pisiltem pedig nem is pisi volt ...:(
Timi: nagyon király a kopaszi 2 bejárat van mi most a közelebbit teszteltük, a másik állitolag zsufoltabb parkolo viszonylag korán odaértünk 10.30ra akkor még picit hüsi volt aztán kisütött napocska motoroztunk meg kavicsoztunk gyorsan eltelt aztán irány haza ebéd és szunya de nagy feladat h ne aludjanak el a kocsiba :oops: :lol: megyünk máskor is :wink: du meg terszaoztak Apával én meg végre alaposabban ki tudtam takaritani, ha láb alatt vannak nem az igazi na :oops: :oops: :lol: :lol:

Lilypie Kids Birthday tickers
babusok
Budapest
 
 


Babus: jól hangzik. :)

Mi ma anyuéknál voltunk délután. Annyira jó volt, ott is szaladni kell utánuk, de akkor is sokkal jobb ott minden.

KépKép
timi76
Ráckeresztúr
 
 


Kata!
Én bevallom becsülettel, soha nem forraltam. Igaz, csapvizet csak 1 éves koruk után kaptak, addig bubimentes ásványvíz ment.
vovanda
 
 


Kata, asszem én is egy éves koruk óta nem forralok. És még csak tisztított vizem sincsen :oops:

Kicsit le vagyok maradva, valahogy nem volt időm írni. Szombaton Ausztriában voltunk, vettünk lányoknak cipőket, papucsokat, meg találtam esőruhát kettőt is, tök örültem neki. Aztán eltelt a délután kertészkedéssel, csajok kergetésével.
Vasárnap meg tesóm segítségével hárman megoldottuk a takarítást, kettő mindig a gyerekek után futott, a harmadik takarított. Így nekünk is sikerült kiganajozni a kérót.

Nyugi van, mert a lányok az emeleten randalíroznak. Egy szekrény kivételével az összes fixálva van, remélem nem azt az egyet akarják megmászni. Emma így indult el a lépcsőn: Sziasztok Lányok! Elmegyek sétálni ágyikóba.... enyém ágyikóba.
Majd meg pusztultam a röhögéstől. Persze Mírának is utána kellett mennie a dédi melegítőfelsőjében. A legújabb heppje, hogy Kasperként kísért valamelyikőnk nem éppen rá méretezett felsőjében :lol:

Timi, mivel jobb anyudéknál futni a csajok után? Miben másabb?

Babus, olyan régen sztorizgattál a csajokról, mesélj, miket csinálnak?
Nyuszi, Te is! Többiek is!!!!!

Lilypie - Personal pictureLilypie Fifth Birthday tickers
törpilla812
 
 


Vanda, drukkolok, hogy hamar belerázódjatok a mindennapokba!!! Mindenesetre érdekelne, hogy hogyan fogod a későbbiekben megoldani, ha a Minik betegek lesznek? Hátha adsz nekem is valami jó, megnyugtató tippet :?

Lilypie - Personal pictureLilypie Fifth Birthday tickers
törpilla812
 
 


Törpi: Emma de édes lehetett! Olyan jó, amikor már így dumálnak, szerintem az enyémek direkt szivatnak. Bár ma egész reggel ment az appa-appa-appa-APA Alexa részéről, amíg meg nem jelent a szólított. :lol:
Ja, és tegnap Hanga rámutatott a déditől (enyém mami) csórt halacskás hűtőmágnesre, cuppogott, mint a halacska és közölte, hogy dé. Azt hittem megzabálom!
Anyuméknál azért jobb, illetve nem is náluk, hanem csak úgy Velencén, mert ott jól érzem magam még a legutolsó poros utcában is, itt meg folyamatosan azt érzem, hogy mehetnékem van, csak ne kelljen itthon lennem. Jópárszor próbáltam máshol élni, sehol sem voltam boldog, csak ott és ez most is így van. Ha még valaha visszaköltözhetek, akkor soha többé nem megyek el onnan. Próbáltam úgy érezni és gondolni, hogy ahol a családom (férj, gyerek) ott az otthonom, de nekem ez nem megy. Ideje belátnom, elfogadnom és hamarosan lépnem is, különben megbuggyanok.

KépKép
timi76
Ráckeresztúr
 
 


Timi, tüneményesek tudnak lenni, mikor kezdenek felismerni, megnevezni a saját kis nyelvükön dolgokat. Eddig is elég szórakoztató csapatod volt, de hidd el, innentől dőlni fogtok sokszor a röhögéstől. Tesóm hetente egyszer van nálunk (na jó, néha többször), de rosszul van, annyira fáj már a hasa a végén. A lányok hisztiit leszámítva iszonyú jókat szórakozik rajtuk. Ha beindul a szöveggyár, akkor meg az Isten mentsen meg minket, csak azt kívánom :lol: :lol: :lol: :lol:
Megértelek, mármint így már, hogy elmagyaráztad, hogy is érzel Te Velence iránt. Én nem vagyok ilyen röghöz kötött típus, meg nem tudom mondani hány helyen éltem már itthon és külföldön is. Bár való igaz, akkor mindig tudtam, hogy véges az idő, amíg ott tartózkodok. :?

Lilypie - Personal pictureLilypie Fifth Birthday tickers
törpilla812
 
 


Törpi: a legszebb, hogy sosem éreztem, hogy ilyen erős gyökereim lennének, most sem az emberekhez kötődöm így. Még a levegő is más, teljesen kisimulok.
Hát tényleg nem unatkozom a lányokkal. :lol: Várom már, hogy beszéljenek, de ez is jó, amikor Alexa a kacifántos, nyelvtörős szavakkal próbálkozik és összegabalyodik a nyelve. Szegényen nem lehet nem nevetni. Bezzeg az egyszerű szavakat meg sem próbálja, csak az apa megy pár napja. Ja, meg a brumm-brumm és közben medvetáncol. :lol:

KépKép
timi76
Ráckeresztúr
 
 


Timi, érdekes, lányok sem az egyszerűbb szavakat mondták, hanem olyanokat, mint katicabogár (mai napig kacibogár), meg porszívó. És érdekes, ők sosem első vagy utolsó szótagoztak, hanem azonnal egész szavakban dumáltak. Onnan meg már hamar jött, hogy két-három szó került egymás után. Én is mástól loptam az ötletet, de érdemes lesz 18 hósan leírni, mennyi szót ismernek. Onnantól könnyebb lesz viszonyítanod. Én csak ámulok és bámulok a mai napig, milyen hirtelen tanulnak meg új dolgokat, milyen gyorsan szívják magukba az újdonságot, és azonnal vissza is adják.
Na persze nem mindig megy azért ez olyan jól, mint én azt gondolnám. Mikor bajban vagyok és szólok neki, hogy menj, szólj apának, hogy gyere fel, akkor bezzeg nem hajlandó apának ezt elmondani :? :lol: :lol: :lol: (történetesen kizárt a gyerek az erkélyre :oops: )

Lilypie - Personal pictureLilypie Fifth Birthday tickers
törpilla812
 
 


Törpi: :lol: :lol: :lol: ez még mindíg jobb, én tegnap kiálltam a kocsival az udvarból, beszaladtam kaput zárni (tél elején bedöglött a kapunyitó motor :twisted:), lakatot rácsattintottam, aztán lestem a kezemben lévő kulcsot, mert a kiskapu még zárva volt, az én kezemben meg nem a saját kulcsaim voltak, hanem a nagyim lakáskulcsai. Konkrétan bezártam magam, a lányok meg az utcán az autóban járó motorral. Még jó, hogy rutinos kapumászó vagyok. :oops: :lol:

KépKép
timi76
Ráckeresztúr
 
 


:lol: :lol: :lol: :lol:
engem mikor ideköltöztünk a teraszra zártak ki :oops: :lol: de meséltem nem? most már ki tudják nyitni ha kizárnak :wink:
huuu most nem jut eszembe semmi jo sztori pedig bizti van...azonnyomban fel kéne írnom mert vannak vicces dumák az tuti :wink:

Lilypie Kids Birthday tickers
babusok
Budapest
 
 


Hali,esküszöm nem vesztem el,de már megint elviszi a reggelemet a teszveszelés,mire végigbogarászom amik Nonónak kellenek,majd amik Badának,persze méret az különböző,aztán ugyanez a vaterán :x este apa leül a géphez,délelött játszó,délután kert vagy campona vagy hasonló,alvásidőben vagy intézem a dolgom,ha valaki őrzi a bébiőrt,vagy felborulok velük :oops:
Vendég
 


Timi mailt megkaptad a képekkel?
Vendég
 


Nyulasz: köszi, megkaptam, írtam is, akkor ezek szerint az nem ment el. :? Te kéred, amiket én csináltam? Bár elég egyformákat csináltunk, a tieid jobbak a fényképezőgéppel.
Én is most lőttem egy csomó gatyát a csajoknak játszósat, mert én nem vagyok hajlandó kétnaponta-naponta mosni és kevés volt a készlet, főleg, hogy most nőtték ki a javát, a halásznadrághoz meg még azért hideg van. :lol:
Hogy alakul az éjszaka Noémivel?

KépKép
timi76
Ráckeresztúr
 
 


Timi, e-mail megy

Megőrülök csajoktól. Már nem adok a gatya alá harisnyát, a zoknit meg folyamatosan leveszik :evil: Ha nem lesz ebből felfázás, megfázás, csodálkoznék. Mi a csudát csináljak velük? Belemásznak a ruhásszekrényükbe meg a cipős szekrényükbe és onnantól nincs ember, aki megállítsa a négy szorgos kezet...

Lilypie - Personal pictureLilypie Fifth Birthday tickers
törpilla812
 
 


Törpi: puhatalpú nem jött be? Nálunk ez az egyetlen amit nem vesznek le.

KépKép
timi76
Ráckeresztúr
 
 


Nekem pizsamára mondjon valaki jó ötletet. Most bodyban és zippes rugiban alszanak, ill azt adunk rájuk és mire mi mennénk aludni kezdjük előröl az öltöztetést, mert leveszik a rugit, reggelre megint csak egy szál bodyban sikongatnak.

KépKép
timi76
Ráckeresztúr
 
 


Timi, csak és kizárólag hátulgombolós pizsiben tudom a csajokat altatni, különben mi is anélkül maradunk. És persze úgy hívják a pizsit, amit rendszeresen levetkőznek magukról, hogy "megfázol" :lol: :lol: :lol: :lol:
De most, hogy jön a tavasz, egy bodyban és egy hosszúgatyában fogom altatni őket.

Lilypie - Personal pictureLilypie Fifth Birthday tickers
törpilla812
 
 


én még adok harisnyát :oops: nekem még hidegnek tünik ott lent 100 centi alatt :oops:
Timi: jaja hátulgombolos pizsi nekünk auchanos van ott szokott lenni, még pont méret de sztem nyárra már kicsi lesz akkor body pizsigatya gondolom...
juj mi is kinöttünk mindent de még nem jutottam h a régieket fotozzam eladjam :? vettem kantáros gatyokat nagyon bejön nem log ki a derekuk (csak peluscserénél macera :? de vmit vmiért ugye :lol: )

Lilypie Kids Birthday tickers
babusok
Budapest
 
 

Vissza: Várandósság

Jegyzetfüzet:

 

X
EZT MÁR OLVASTAD?