Új privát üzeneted érkezett!

Kedves Topiklakó!

Kommentelj még holnap estig a Babanet cikkeihez, hátha Te leszel az a szerencsés, aki nyereményjátékunk keretében ezen a héten egy remek Chicamaca baba és gyerekfüggőágyat nyer majd, a Fuggoagy.hu jóvoltából!

Kép

Nemcsak nyerhettek, de segíthettek is azzal, ha például eláruljátok: ha már szükség volt rá, miképp szabadították meg a gyereket a fejtetvektől?

Elő a farbával: szerintetek szükség van-e napirendre egy baba életében, vagy sem?

Kedves Olvasónk írását is kommentelhetitek, ahol a maguk kálváriáját osztja meg számtalan praktikus tanáccsal fűszerezve, húgyúti fertőzés témakörében.

Hasonló jellegű, igényes és praktikus írásokat egyébként szívesen publikálunk, nemcsak a Te Történeted rovatban - bár oda is várjuk történeteiteket. Írásaitokat erre a mélcímre küldjétek: szerkeszto kukac babanet pont hu.

Megtaláltok minket a Facebookon is, ha van kedvetek, csatlakozzatok, nagyon jó kis közösség alakult ki ott is!

Üdv:

Dia

[size=12:d15e2bdd2c][color=blue:d15e2bdd2c][b:d15e2bdd2c]Gyerekszoba blog - Neked is volt gyerekszobád?[/b:d15e2bdd2c][/color:d15e2bdd2c][/size:d15e2bdd2c]
dia
Budapest
 
 
 


Sziasztok Csajok!

Jelentem minden okés 20 tüszőm van 22-23 mm-sek, Mnyh 10,5mm szerdán leszívás.Ne tudjátok meg annyian voltak ma,11-re értem oda 2-kor kerültem rá :( Sok volt a leszívásos+a beültis.De a lényeg "kikérdeztem" Török dokit. :)

Mikor vizsgált nevetve kérdezi: nem maga aki írt nekem a neten.Mondom neki,de igen én. :lol: Vizsgálat után sokat beszélgettünk erről az egészről.Azt mondta PCO-ról szó nincs,pajzsmiriggyel minden rendben és hagyjam az inzulinrezidenciát meg a netet mert sok hülyeséget olvashatok össze a neten.. :oops: Nézegette a papírjaimat mondta mással nem tudunk segíteni/próbálkozni csak azzal,hogy az embriókkal megvárjuk a 4-5 napot.Csak ebbe az a rizikó,hogyha leállnak vagy nem mennek el 4-5 naposig akkor nem lesz beülti.( Ez viszont akkor nem számít majd bele az 5-be ) De viszont ha legalább 1 is elmegy addig,akkor annak nagyobb az esélye.Hát lesz ami lesz... :) Eddig szépen fejlődött minden embrikénk nem igaz,hogy nem lesz legalább 1 amelyik kibírja a 4-5 napot! :wink:
horváth beáta
 
 


Amúgy Zsó mondja jól... A PCO-val járhat együtt az inzulinrezidencia és nem fordítva!!!Ez valóban nem mindegy!És aki PCOs annak is lehet simán menstruációja,peteérése és annak is simán lehetnek jók a hormonértékei és az inzulinrezidenciája!!!Ezért is ismerik fel nehezen.Valamint metformint csak annak írnak fel aki már cukorbeteg.
Török se a semmiért mondta,hogy ne foglalkozzak vele.( pedig ő nagy "koponya" )

Most majd kíváncsi leszek barátnőmnek mit mondanak, már alig várom meglegyenek a vérvétel eredményei.Ő PCO gyanus.Mondtam is neki majd ha meglesznek az eredmények írjon infertility.hu-n ő is Töröknek írja le az eredményeit és meglátjuk mit mondd rá!
horváth beáta
 
 

 
 

Bea,
örülök,hogy megnyugtatott Török doktor,és hajrá szerda!Annyi petesejted lesz megint,hogy biztosan sok embrió is lesz,közülük kell,hogy maradjon legalább néhány 5 napig,nagyon szurkolok neked!
én ezt nem merném bevállalni,de azért,mert eddig max.5 embriónk volt,nem vagyok egy könnyű eset.
Hajrá! :wink:
Vendég
 


Bea
Ezek nagyon jó hírek. Szuper, hogy ilyen jól elbeszélgettél a Törökkel. Azért szerintem nagyon ritka, hogy Tapolcán elviszik valakinek 5 napig az embriket, még nem is hallottam senkitől ott az ismerőseim közül. De tényleg nagyobb az esély. Drukkolok nektek nagyon!!!
Köszi, Marcika jól van. Örülünk a jó időnek végre, mert a bezártságot már nagyon nem bírtuk.

Kép
p__lilla
 
 


Lilla!
Eddig én sem hallottam erről!De bizony régebben rendszeresen elvitték sokaknak 5 napig!Onnan tudom,hogy mielőtt jöttem haza ugye bementem tégelyt kéni apinak és persze ott is " eltraccsoltam " :) Tudod van az az idősebb nő aki a vért veszi,na vele beszélgettem. :) Tiszta családiasan járok-kelek én már ott! :) Tőle is kérdeztem hogy van ez.Ő mesélte a részleteket. Hogy régebben soknak el szokták vinni 5 napig,de ma már csak ritkán,mert nem láttak annyival nagyobb arányú sikert.De azt mondta arra mindenképp jó,hogy kiderüljön fejlődnek-e vagy leállnak.Meg tényleg nagyobb az esély ha blasztocisztaként kapod vissza.Meg ha gond lenne így elintézi Török,hogy ne számítson bele az 5-be.Azért az se mindegy.

Amúgy api is fél,hátha most nem megy el 1 se és akkor nem lesz beülti.:( de én is azt mondtam nekünk mindig sok petesejtünk van inkább próbálkozzunk.Ha nekem is kevés lenne valószínű én se vállalnám.Minden lehetséges "plusz esélyt" meg kell ragadnunk. :wink:

Na majd holnap jövök mi volt.
horváth beáta
 
 


Bea,hogy vagy,hogy sikerült?
Vendég
 


Szia Zsó!

Kösz aránylag jól vagyok 23 petesejtem lett végül. :) Pihengettem délután eléggé szurkált a hasam.... de semmi más hál isten most jobban viseltem az egész stimut a kevesebb szurik miatt nem viselt meg annyira.Api is tudott csinálni kiskatonákat reggel. :wink: Holnap telózunk majd,hogy hány termékenyült meg.Rákérdeztem laboros nőtől hogy mivel nincsenek hétvégén hogy lesz,hogy tudjuk meg fejlődenek-e tovább.Azt mondta reggel valaki majd bemegy megnézi embrikéket hogy állnak majd megmondják holnap mikor kell újra telózni.

SZORÍTSATOK LÉGYSSSSSZII!!! :)
horváth beáta
 
 


Bea,
jóÉg,mennyi petesejt!Nem csodálom,hogy szurkált a hasad,nekem a 8-tól is szurkált aznap!De jó neked,hogy ennyit tudsz "termelni"!Szuper!
Hát ebből biztos csomó embrió lesz és szépen kibírják hétfőig!
Szorítok nagyon és gyere minden új infóval ám!

Többiek?Most ti tartotok fórumszünetet? :wink:
Vendég
 


Kedves Topiklakók!

Ha ezen a héten kommenteltek a Babanet cikkeihez, akkor nyereményjátékunk keretében megnyerhetitek Horváth Mónika illusztrátor ajándékcsomagját! Ebben egy csodás reprót és egy szépséges tárolódobozt található.

Kép

Beja egy vetélés és egy szülés után megosztotta velünk kisfia születésének történetét is.

Segítsetek azzal, hogy kommentben eláruljátok: ha már szükség volt rá, miképp szabadították meg a gyereket a fejtetvektől?

Kisgigi nevű olvasónk újabb cikke a gyerekek egészségére káros termékekkel foglalkozik, vagyis csupa olyan dologgal, amivel még a fogyasztóvédelem sem törődik.

Hasonló jellegű, igényes és praktikus írásokat egyébként szívesen publikálunk, nemcsak a Te Történeted rovatban - bár oda is várjuk történeteiteket. Írásaitokat erre a mélcímre küldjétek: szerkeszto kukac babanet pont hu.

Megtaláltok minket a Facebookon is, ha van kedvetek, csatlakozzatok, nagyon jó kis közösség alakult ki ott is!

Üdv:

Dia

[size=12:d15e2bdd2c][color=blue:d15e2bdd2c][b:d15e2bdd2c]Gyerekszoba blog - Neked is volt gyerekszobád?[/b:d15e2bdd2c][/color:d15e2bdd2c][/size:d15e2bdd2c]
dia
Budapest
 
 
 


Kösz Zsó! :)

Pedig most sokkal kevesebb injekciót kaptam,és mégis lett 23.. én se értettem hogyhogy.... Api mondta is fele annyi pénzből is ugyanannyi petesejtünk lett.

Ma még dolgozni is elmentem( ráadásul túlóra is volt :( ). Bár még mindig szurkál a hasam és jól fel vagyok fújódva (olyan a hasam mint 1 lufi :) )megint sok a folyadék a méhüregben szerintem.Mondjuk ez így is marad még 1 darabig... Mint általában...

Legújabb infó:
Api telózott reggel és 23ból 17petesejt lett végül ( gondolom a többi nem volt annyira fejlett ),abból 12 termékenyült meg.Majd hétfőn kell telózni reggel és ha megmaradt valamelyik akkor 11-re kell menni beültire.Remélem 1 legalább bírja addig. :oops: Kicsit csalódtam,hogy csak 12 termékenyült meg több szokott.Meg azt hittem hétvégén is oda lehet majd szólni hogy alakulnak.Most idegeskedhetünk egész hétvégén! :cry:
horváth beáta
 
 


Bea,
ez egy kész óvoda!Lehetetlen,hogy legalább 1 ne maradjon meg,de akár több is lehet!
Nem is írom,hogy ne idegeskedj,mert tudom,milyen idegesítő,és megértelek,mert én is éveket szoktam ilyenkor öregedni...de én nagyon biztatónak látom a helyzetet!
Vendég
 


Zsó!
Kösz a biztatást!Én se izgatom magam majd lesz ami lesz.Sorsra vagyunk bízva....
Azon gondolkodtam,hogy veszek be 1/4 vízhajtót.. szerinted nem gáz??? Elég sok víz van a hasamon. :(
horváth beáta
 
 


Sziasztok,

Bea,

Hú de sok petitek lett, biztos szépen fejlődik majd sok belőle. Drukkolunk nagyon.
Nálunk is ilyen sok volt a petesejt, és a Párom is túlstimus lett, ő is felpuffadt, akkor Fülöp doki azt mondta hogy sok sok fehérjét kell bevinni a szervezetbe, még egy fitnesz boltba is elküldött fehérje porért, amit tejben vagy vízben kellett feloldani. Azt mondta, hogy a fehérje gyorsítja a sok hormon feldolgozását a szervezetben. Gatorade energiaitalt is itatott, mert sok olyan ásványi anyag van benne ami ilyenkor segít, és rengeteg folyadékot kellett inni, hogy ne tárolja a szervezet a vizet, hanem érzékelje a folyadék utánpótlást. (A Párom kapott fehérje infúziót is a beülti után, mert elég rosszul volt, annyira túlstimus lett, de nem akarlak ezzel megijeszteni,csak segíteni szeretnék)
Egyébként a túlstimu segíti a megtapadást.

Jocek
jocek
 
 


Bea!!!!!!!!!! Ezek nagyon szép eredmények!!! Apának is gratula! :wink: Drukkk hegyek!!!! És persze, hogy lesz hétfőn beülti! :lol: :lol: :lol:

Lucuzs

Kép

Kép

Kép
3x850g met: 2011. december 2.
lucuzs
 
 


Kösz Jocek,
ari vagy,de én is túlstimus lettem az első beültinknél 2 hétig kórházban nyomtam! :( Sajnos ismerős..... ( bár elsőnél tény,hogy nem ittam 3-4 L vizet, most nagyon odafigyelek rá ).Dehát nálunk a túlstimu se segített a megtapadásban.. pedig tényleg mindenki azt mondja,hogy akik túlstimusok azoknak sikerül.Nem értem nálunk mi van.... :oops:

Lucuzs!
Muszáj lenni beültinek!!!!!!!!!!!!!!!! :) Már alig várom!
horváth beáta
 
 


Bea,
a helyedben nem vennék be vízhajtót,hacsak az orvos nem tanácsolta.Nehogy árts magadnak meg a mindjárt pocakba kerülő pindurkáknak!

Lucuzs,hogy vagytok?

Jocek,
már az utolsó trimeszterben vagytok?Hogy viseli a feleséged?Fekvésre van ítélve,gondolom.
Vendég
 


Bea nagyon szurkolok!

Kép
vayacon
 
 


Csajok és Jocek!
Drukkoljatok reggelre,hogy legalább 1 megmaradjon!!!!
Majd jövök....
horváth beáta
 
 


Bea,
naná,hogy nagyon drukkolok!
Vendég
 


Sziasztok
Őrület!Telóztam reggel....azt mondták úgy néz ki 2-3 elkezdett tovább fejlődni,de várjunk még 1 napot hogy megfelelő stádiumú legyen akkor érdemes beültetni. :oops: Ez nem igaz most még 1 napot idegeskedjünk!!!De kérdeztem,hogy van rá esély hogy holnap jók lesznek???Azt mondta persze.Múlt héten is pont így volt valakinél.Majd reggel kell megint telefonálni.Így jártunk! :evil:

De holnapra remélem nem fognak leállni.12-ből csak 2-3 bírta elég kevés nem? :( Jaj istenem csak 1 tartson ki legalább!!!!!!

SZORÍTSATOK LÉGYSSSSSSZZZZZZZZIIIIII!!!!!!!!!!!!
horváth beáta
 
 


Bea!
Ezek nagyon-nagyon jó hírek eddig! Persze, hogy nagyon szorítunk Nektek! Biztos vagyok benne, hogy minden rendben lesz és ott lesz a várva várt ajándék a karácsonyfa alatt. :)
Gratulálok a sok petesejthez, igazán szép teljesítmény, főleg kevesebb hormonnal. Lehet a méhpempő dolgozott ilyen aktívan…..
Üdv: Erna
erna2011
Budapest XVIII. kerület
 
 


Bea,
nagyon örülök!Ez jó hír!Tarts ki most már holnapig,reméljük,kapsz babát!
Vendég
 


Bea! Nagyon szorítunk!!! Holnap már babás leszel!!!!!!+++++++++++++++++++++++++

Lucuzs

Kép

Kép

Kép
3x850g met: 2011. december 2.
lucuzs
 
 


Kösz a biztatást,rámfér! :)

Egész nap ezen agyalok..... vajon bírják még,fejlődnek még?Meg hogyhogy szerda óta (leszívás óta) nem érték még el a megfelelő stádiumot hisz ma már 5 naposak voltak... :( De lehet már tényleg fölöslegesen aggódok annyit?!Így visszagondolva annyi mindent kérdeztem volna még!!!
horváth beáta
 
 


Bea,

Drukkolunk nagyon, nem lesz semmi gond, nekünk is 2 embrike maradt a 12 petesejtből az 5.napra, a biológus azt mondta, hogy ez a természetes szelekció, sajnos nem maradhat több. Szorítunk nagyon!!!!!!++++++

Zsó,

Köszi kérdésed :) A Párom még jól bírja, sokat pihen, de szerencsére még nem kell feküdni állandóan. Igyekszünk mindent most elrendezni, amíg még ő is aktív, mert nemsoká már nem mehetünk vásárolni, stb, mert nem fogja bírni.
jocek
 
 


Sziasztok!
Kösz a drukkot mindenkinek,meglett az eredménye 2 kis pocaklakót kaptam vissza!Úgy örültem reggel,kérdezték mikor tudok menni mondtam 1 óra múlva már ott is leszek! :)
Kaptam képet róluk nagyok,egyik szebb,mint a másik :wink: Tök egyedül voltam beültin,1 lány már ment el,végeztek a leszívással.
Mondanom se kell Török dokival a végén újabb " traccs-parti " főleg így hogy ketten voltunk csak.Olyan aranyos,vicces,közvetlen ember hogy hihetetlen.
Megijedtem kicsit beülti közben,mert mikor feltárta a méhszájat egyszer csak azt mondja fú 1 kis vér... kis méhszájsebem van... de semmi gond azt mondja.Na több se kellett mondom most mi lesz.... Utána meg megint nem tudta a rendes katéterrel felhelyezni embrikéket mert olyan szűk a méhszájam.Múltkor is ez volt.. ezen már meg se lepődtem.. na mondom most megint tovább tart.. Ilyenkor átteszik embrikéket szűkebb katéterbe.De aztán csak befejezte.:)
Végén azért rákérdeztem ezekre azt mondta nyugodjak meg velem semmi gond vannak ilyen nők akinél ez van,semmi jelentősége csak többet kell babrálni velünk. :)

1 hét múlva kedden már lesz is a teszt.Most sikerülnie kell!!!!Azt mondta holnap várható a beágyazás.
horváth beáta
 
 


Bea
Ezek szuper hírek!!! Drukkolok a kis embriknek, hogy megtalálják a helyüket! Nagyon izgultam értetek!

Kép
p__lilla
 
 


Bea! Dejódejó!!! Két babuci!!! Drukk hegyek továbbra is!!! :lol: :lol: :lol:

Lucuzs

Kép

Kép

Kép
3x850g met: 2011. december 2.
lucuzs
 
 


Bea,
én is nagyon drukkoltam és örülök! :wink:
Vendég
 


Sziasztok csajok!
Csak 1 kis helyzet jelentésre ugrottam be.Minden okés jól vagyok/vagyunk hál isten semmi jele a "majdnem túlstimunak" mint máskor. :wink: Sok fehérjét eszek,sok vizet,vitamint... aztán reménykedünk csak,hogy meglesz az eredménye.Bár érezni nem érzek semmit. :oops: Mondjuk beülti napján volt 1 kis barnázás csak 1-2 csepp, nagyon minimális,de lehet hogy az csak azért volt mert a méhszájsebemet megpiszkálta a doki.Nem?Szerintetek?

Olyan szép idő van minden nap 2-3-szor is sétálgatok. :) És sokat beszélgetek picurkákkal.Remélem megvan még mind a kettő,de legalább 1-ik.Sikerülnie kell!!!!!!!!!!!!!!!

Szép napot mindenkinek!!!
horváth beáta
 
 


Bea,
örülök,hogy jól vagy/tok!Szerintem azért volt az a pár csepp,mert megpiszkáltak,ráadásul akkor is véreztél picit,ahogy írtad.Ne aggódj,érezni meg nem lehet még semmit,legalábbis nekem eddig MINDENKI ezt mondta.

Milyen jó,hogy kedden már tudni is fogod.2 hét az pokoli hosszú.Bár te meg előtte igulhattál,hogy meglesz-e a beültetés,de most nem kell olyan sokat várnod.Te még 30 se vagy,igaz,vagy akörüli?Az is nagy előny ám,szóval most minden együtt van ahhoz,hogy sikerüljön!

Nekem úgy néz ki,ma fog megjönni már vannak jelei...másodszor.Tehát ma ápr.1.van,júni.első napjaiban mehetek vérvételre,már nagyon várom!Nálam ez a blasztociszta tenyésztés szóba se jöhet,nemcsak én gondolom így,de olvastam egy doktori értekezésben,hogy ahhoz min.hány petesejt kell...asszem 10,de nekem eddig max.8 volt,és eddig max.5 embrió.
Vendég
 


Zsó!
Én is így gondolom,hogy attól volt.Lesz ami lesz nem görcsölünk rajt,ha az isten akar adni kisbabát ad,ha nem akkor meg nem.Mi most aztán tényleg megtettünk mindent,ennél többet nem tehettünk se beültetés előtt,se utána.
Aha tök jó,hogy kedden kell mennem hamar elmegy az 1 hét.De amúgy ha pénteken kaptam volna vissza őket,akkor is kedden kéne mennem akkor lenne a 12.nap.Várom nagyon. :)
Jól tudod blasztocisztához legalább 10 petesejt kell és ebből min. 6 megtermékenyített.Meg (Tapolcán) 35év fölött és/vagy 4.lombik esetén viszik el 5 napig.Bár ki tudja melyik a jobb valaki a 3.naposra,van aki az 5.naposra esküszik.Én is csak azért vállaltam,mert Török mondta,hogy így nagyobb az esély.De Tapolcán pl. a laboros fiú azt mondta hogy nem attól függ hogy megtapad-e hogy 3 napos vagy blasztociszta.
Szerintem is ez már csak szerencsén múlik,hogy megtapad vagy nem.Hiába szép és jó minden.

Június hamar itt lesz!!! :) Hányadik lombikod lesz neked most majd?
Bumival mi lehet nem tudod? :?
horváth beáta
 
 


Sziasztok,

Kicsit eltűntem az utóbbi időben, ez volt az 1. inszemes hónapunk, és csak erre akartam koncentrálni, nem is jöttem netközelbe.
Látom rengeteget írtatok mióta nem voltam, majd este visszaolvasok.

Röviden rólunk: márc. 9-én este megjött, igy másnap teloztam tapolcára, h akkor kezdhetjük. Mivel velem nincs gond, és minden eredményem nagyon szép volt, igy semmi stimut nem kaptam. 9. nap kellett mennem UH-ra (márc18-án), 1 tüsző volt a jobb oldalon, 19,6mm-es és 7,6mm volt a méhnyálkahártyám. Felirtak egy tüszőrepesztőt, amit szombat délután 5-kor kellett beadnom, és 21-én hétfőn mentünk a párommal inszemre. Rengetegen voltak, valamikor 11 után került ránk a sor. A páromnak már nagyon szép az eredménye, 20mm, 50% jol mozgóval, tisztitás után 3,7milliot fecskendeztek be. Utána napi 2 urtrogestan hüvelytablettát kellett használnom. Szóval az inszem a ciklusom 12. napján volt és ma, a 23. napomon kellett visszamennem terhességi tesztre. Már tegnap óta tiszta para voltam, éjjel is alig tudtam aludni, ugy izgultam. Ma már fél 8-kor ott voltam tapolcán (mert ennyi szabim nincs,bejöttem még melozni), és 3/4 8-kor vizeletből már meg is mondták az eredményt: sajnos nem sikerült.
Nagyon elkeseredtem, bár valahol azért éreztem, hogy nem jött össze :( 9 körül tudtam bemenni Török dokihoz, megnézett UH-gon, utána beszélgettünk, és ő szerencsére irt fel nekem egy kis clostyt ( a mutkor a másik dokinál voltam, ő azt mondta, h nem kell nekem semmilyen stimulálás.. Ezért most direkt kértem magam Török dokihoz, hogy ő mit mond) szóval ennek nagyon örülök, igy talán kicsivel nagyobb lesz az esély. Ma már abbahagytam az utrot, pár nap mulva megjön és aztán kezdjük újra. Kb 2 hét múlva lesz a köv inszem.
Hát ennyi.
jucus31
 
 


Jucus!

Sajnálom! :(
De egyáltalán ne keseredj el párodnak igen csak jó az eredménye ( Török nem mondta? ) nálunk 1 millió volt először utána csak 0,5 millió amit visszafecskendezett inszemkor!Ehhez képest a 3,7 milla?! :wink:
Meglásd meglesz az eredménye másodszor sikerülni fog.Mindenképp fel szoktak írni clostyt,mert akkor ilyenkor nem 1 hanem 2 vagy még talán 3 tüsződ is lesz és úgy nagyobb az esély!Meg növeli a mnyh-át is 7,6mm kevéske azért !Török mindenkinek szokott adni clostyt.Másik doki se rossz,de én azt mondom Töröknél maradj!!!( mindig rá szoktak " újaktól" általában kérdezni Török vagy Csongrády másiknál előbb rákerül... szöveg )Inkább várj többet még rákerülsz,de hozzá menj.De te tudod persze.
Úgyhogy fel a fejjel és ne idegeskedj.Nemsokára babás leszel! :wink:
horváth beáta
 
 


Bea, köszi. Török doki szerintem is sokkal jobb, ezután hozzá fogok járni! Csak eddig még én is új voltam, nem tudtam, hogy mennek ott a dolgok. A 3,7 millának mi is nagyon örültünk, bár azért mindig bennem van a félsz, hogy nem romlik-e következő hónapra az eredmény. De lekopogom, eddig még mindig jobb lett, mint előzőleg volt :)
Jah, és a mhny a 9. nap volt 7,6mm, 12. napra már majdnem 12mm lett :D Most olvasom, hogy időközben már te is túl vagy a beültetésen! :D És kedden teszt! Nagyon nagyon drukkolok neked!! Már csak 3-at kell aludi.

Edi, március mégsem a mi hónapunk volt, sajnálom :( Én is úgy bíztam benne, hogy most tuti sikerül, tudom, mit éreztél :( DE, nemsokára mindketten anyák leszünk, soha nem adhatjuk fel!!! Én már nagyon várom, hogy mehessünk a következő inszemre, szerencsére azt minden ciklusban lehet, így most addig járunk, amíg nem sikerül, egy hónapot sem fogunk kihagyni :)

Erna, mikor kezditek az inszemet? Mi Tapolcára járunk, látod, ott lehet stimu nélkül is inszem, ahogy nálam csinálták, nem is sikerült :( Sztem egy kis closty nem árt :wink:

Jocek, örülök hogy jól vagytok. Babaszoba készül már? :) Elkezdétek már a „nagy bevásárlást? :)

Zsó, sajnálom, hogy neked sem sikerül :( de junius már ényleg nincs messze :wink:
jucus31
 
 


Sziasztok!

Bea!

Örülök, hogy mindkét babát sikerült visszakapnod! Továbbra is nagyon szorítok.

Jucus!

Nagyon sajnálom, pedig gondoltam Rád. :(
Bár még magam sem merem elhinni, és leírni is alig merem, hogy nekünk is inszemünk lesz. Istenem csak vissza ne essen a férjem addigra!!!! Sokszor én is annyira aggódom és félek emiatt. Az utolsó menszim nekem is március 9-én volt, szóval nagyjából akkor kezdjük, amikor Ti. Az orvos nem támogatta, hogy hormon nélkül legyen az inszem, mert így állítólag sokkal kisebb az esély. Ő legalább 2-3 petesejtet szeretne nálam elérni. Te napi egyet vagy kettőt kaptál a clostilbegyt-ből? Nekem a ciklus 2. napjától napi 1db clostilbegyt kell szednem és minden második napon még egy fél adag injekciót is kapni fog. Szokott lenni spontán peteérésem, szóval remélem, hogy nem lesz túl sok petesejtem azért ezektől. Szerintetek? Amúgy inszemináció ovuláció után vagy előtt szokott lenni?

Üdv: Erna
erna2011
Budapest XVIII. kerület
 
 


Erna!

Clostitól max.3 de általában 2 tüsző szokott nőni.Szervezettől függ.

Az inszemináció természetesen az ovuláció( tüszőrepedés) után van!Azért adnak tüszőrepesztő szurit,mert abból pontosan tudják mikor van a tüszőrepedés. (A tüszőrepedés után a petesejt 12-24 órán át termékeny).

Nálunk semmi jóra nem számítunk.... fáj a derekam és a hasam is szurkál már ... :( :(
horváth beáta
 
 


Bea!

Ne add fel még, bár sajnos nekem még nincs tapasztalatom, de úgy hallottam, hogy hasszurka beágyazódástól is lehet. Reménykedjünk!!!!

Amúgy a napi egy szem closty mellé én még két naponta kapok egy fél adag Fostimon injekciót is. Bár ez sem tűnik soknak.

Üdv: Erna
erna2011
Budapest XVIII. kerület
 
 


Jucus sajnálom, hogy nem sikerült :cry:
Hát remélem Isten szól belőled és úgy lesz ahogy mondod, írod.
Nekem sajnos a closti mellékhatása, hogy elvéknyítja a mnyh-t.
Tapolcán ingyenes az inszem? vagy mennyit kell érte fizetni?
Erna az injekció is tüszőnövesztésre jó?

Kép
kissedi
 
 


Sziasztok,

Erna, köszi. Nekem tegnap este megjött, most teloztam Tapolcára, jövö szerdán kell mennem ultrahanga és sztem akkor jövö pénteken lesz a köv. inszem. Akkor ezt a hónapot együtt csináljuk végig :) Nekem a 3. naptól kell a clostyt szednem 5 napon át, napi 2 szemet. Kiváncsi leszek hány petesejtem lesz, én bizom a 3-ban.

Bea, tőled még azt szerettem volna kérdezni, hogy te hogy csinálod, hogy mindig Török dokihoz kerülj? Én ugy tudom, h felváltva vannak és csak pénteken vannak ott mindketten. Szóval nekem jövö szerdán kell mennem, de nem tudom, h melyik doki lesz éppen akkor, Ha pénteken lesz az inszem, az jó, mert akkor tudok doki tválasztani. De végülis a kritikus a terhes teszt napja, mert ha nem sikerült az inszem, akkor beszéljük meg a következő ciklus hogy legyen, és akkor jó lenne ha Török doki lenne. Szted, ha megmondják, hogy melyik nap kell tesztre menni és aznap nem Török doki van, akkor tudok napot módosítani?

Neked meg már csak egyet kell aludni :) Nekem sincs tapasztalatom, h konkrétan mit kellene vagy nem kellene érezni, de sztem a harsszurka az jó is lehet. Talán a görcs nem lenne jó jel. Bár ez mindenkinél más. De nagyon drukkolok, hogy Nálad jót jelentsen!! :) Holnap várunk a jó hírekkel ++++

Edi, köszi! Úgy lesz, meglátod!!
Nekem még nem tudom milyen mellékhatásokkal jár a closty, de biztos ami biztos, már 2 hónapja szedek E vitamint (400mg/nap), ugy tudom, hogy ez megvastagítja a mnyh. Talán nem lesz gond a clostyból. Amugy ezen kívül még folsavat, B komplexet, cinket és omega 3-at szedek.
Tapolcán ingyenes az inszem, csak a clostyt kell megvenni + a tüszőrepesztő szurit.
jucus31
 
 


Sziasztok!

Kissedi!
Igen, én úgy tudom, a tüszőérést serkenti ez az injekció. Nálatok mi újság? Amúgy mástól is hallottam már olyat, hogy a Clostilbegyt elvékonyítja méhnyálkahártyát, elvileg ez ellen jó a méhpempő és az E vitamin. Esetleg van valakinek valami más ötlete a méhnyálkahártya megvastagítására?
Bea!
Teszteltél már? Úgy izgulok értetek! Egy jó hír nekem is nagyon-nagyon sok erőt adna ám!!!!! Amúgy Te a ciklus hányadik napján kezdted el szedni a méhpempőt?
Jucus!
Nekem sajnos megint megjött. De annyi pozitívum most legalább van ebben a tényben, hogy ezzel együtt indul az inszeminációs ciklus. Remélem, hogy ez a hónap szerencsét hoz mindenkinek itt a fórumon. Nekem viszont le kellene szoknom erről az állandó babán való görcsölésről. Alig van olyan óra, hogy ne ez járjon a fejemben. Szerintetek ez tényleg befolyásolhatja? Na, mindegy most elkezdek valamit tanulni, vagy ilyesmi és sikerülni fog!!!!!!

Üdv: Erna
erna2011
Budapest XVIII. kerület
 
 


Jucus!
Hát mi aztán nagyon egy húron pendülünk. Még az üzenetet is egyszerre írtuk, és most látom, hogy neked is tegnap este jött meg. :D Én amúgy elég tanácstalan vagyok, hogy ekkor ez most a nulladik vagy az első nap, mert már déltől volt egy kevéske, de csak estére lett élénk piros, és normális mennyiségű. Nekem azt mondták, hogy az a menstruáció első napja, ha délután 15 óra előtt normális vérzés van, azaz nem pecsételő. Jól tudom igaz?
Üdv: Erna
erna2011
Budapest XVIII. kerület
 
 


Erna, tényleg elég egy húron pendülünk :)
Nekem tegnap este 6-kor jött meg, és mikor teloztam kérdeztem, hogy akkor melyik nap az 1. nap, és megegyeztünk, hogy a mai. Ugyhogy ha Neked is tegnap este jött meg, akkor ma van az első napod. Hááát, sajnos az agyalásban is hasonlítunk. Próbálok leszokni róla, de nagyon nehéz nem erre gondolni :(
jucus31
 
 


Jucus!

Török csak szerdán nincs,többi nap mindig.Másik szerdán van az tuti meg talán még 1-2 nap.Nem tudom pontosan.A teszt napján nem lehet módosítani!Akkor kell menni mikor mondják.( kivéve ha pl. kórházba kerülsz... ) De ne agyalj rajt.Különben is teszt napján még úgyse vagy beteg,és ha akkor pont Csongrády van vagy azt mondja,ha megjön akkor kell menned és kezditek a köv. inszemet,vagy felírja a clostyt.Ha nem írna fel szólsz neki,hogy Török dokival úgy beszéltétek meg clostys kezelés lesz.Ennyi.Az meg hogy mennyit ír fel mindegy,mert úgyis többször van UH és ha utána Törökhöz mész és kevésnek találja úgyis emeli az adagot.Felesleges ilyen apróságokon ennyit parázni.
Volt már,hogy én is a másiknál voltam mert pont szerda volt... Most a leszívásomat is a másik csinálta mert pont szerdára eset.És azt mondta péntek beülti holott én tudtam hogy hétfőn lesz a blasztociszta miatt.Ügyet sem vettem róla mit beszél.De általában én kedd-pénteki szórásokba voltam mindig.Uh-ot meg végképp mindegy ki csinál.Csak azt mondják hány tüsződ nől+mekkora a mnyh....
Ha aznap mind a kettő van és Piri megkérdi kihez akarsz inkább mond hogy Török.Tőlem talán 2-szer ha megkérdezte utána már tudják automatikusan hogy te ahhoz jársz.
:wink:
horváth beáta
 
 


Erna!

Én még senkitől sem hallottam,hogy closty vékonyítaná a mnyh.. sőt ...a Fostimon is tüszőérlelő olyan mint a gonal amit lombikkor írnak... nem hinném,hogy az ilyen stimulálok pont az ellenkezőjeként hatnának.
Amúgy a méhnyálkahártyát a sok ásványvíz vastagítja( napi 2L min.),a méhpempő és az E vitamin.
Én nem is tudom már mikor kezdtem el a méhpempőt valamikor leszívás előtt olvastam a neten róla megrendeltem 2 nap alatt megjött. Akkor kezdtem el.
Nekem ha este szokott megjönni,akkor is azt mondom,hogy az az első mensesznap.Sosem volt gond belőle.Doki úgyis látja UH-on,hogy mi újság.

Amúgy én soha nem szoktam tesztelni.Hülyeség..lehet ki sem mutatná pontosan.. akkor meg minek idegesítsem magam fölöslegesen.Török is soknak mondta hülyeség tesztelni az előtt amikor ők visszahívnak.Így is korán már a 12.nap visszahívnak tesztre.(Máshol 14.nap.)Így is vannak olyanok akiknek nem tudták biztosra mondani mi van...

Tényleg ne agyaljatok egész nap ezen a babadolgon,mert annál rosszabb és annál jobban nem fog sikerülni!!!Persze,hogy befolyásolhatja phszihésen is!

Amúgy nekem azóta is egyfolytában fáj a derekam,mellem és a hasam.. nem olyan görcsölés inkább sokszor a petefészkemnél szurkál... Bár sokszor már nem is tudom hol fáj pontosan :cry:
Mindenesetre nekem soha nem jelentett jót se a szurkálás,se a hasfájás!!!
horváth beáta
 
 


Bea nagyon szurkolok! Már csak egyet kell aludni!
Nekem mondták a Kaáliban, hogy valakinél van ilyen mellékhatása a clostinak, hogy tüszőt növel, de közben mnyh véknyít. HÁt miért lennék én az. :cry:
Erna nálunk nincs különösebb újság. Felfáztam rendesen a múlt héten, és nagyon fáj a hasam és a derekam :(
Vagyunk és dolgozunk az ügyön, de nem nagyon foglalkozom vele. Inszemre sajna most nincs lóvénk, így nem tudom lesz e belőle valami idén... Sajna itt az inszem is 45 ezer+a gyógyszerek és injekciók. :twisted:
Képzeljétek, olyan ideges vagyok. Egyik ismerősömnek nyáron lesz a lagzija, és mondták, hogy majd szeretnének gyereket.... még csak gondolat volt, erre ma mondják, hogy úgy néz ki terhes. Hát nem igaz valaki csak rágondol és már ott is a baba :twisted:

Kép
kissedi
 
 


Tegnap olvastam egy zseléről, ami serkenti a spermiumok mozgását, és segíti a beágyazódást is.
Termékenységet stimuláló gél néven van forgalomban, kb 6 ezer ft, 75 ml. Aktus előtt vagy közben kell a hüvelybe jutattni Conceive Plus a neve.
Hallottatok már róla?

Kép
kissedi
 
 


Sziasztok csajok!

Sajnos most se sikerült ... jól éreztem,hogy nem jelent jót a szurkálás ... :( Ez van.Azért köszi,hogy drukkoltatok!
horváth beáta
 
 


Sziasztok!

Bea!
Nagyon sajnálom. :cry: Minden annyira biztatóan alakult nálatok, és én annyira hittem benne. Esetleg van ötlete az orvosoknak, hogy mi lehet az oka? Esetleg további vizsgálatok? A múltkor például emlegetted a pajzsmirigyedet és beszéltünk az IR-ről is. Nem akartalak idegesíteni a múltkor, ezért inkább nem kérdeztem rá, hogy milyen aggályaid vannak a pajzsmirigyeddel.
Kissedi!
Ha jól emlékszek, Jucus már emlegetett itt a fórumon egy ilyen krémet.

Üdv: Erna
erna2011
Budapest XVIII. kerület
 
 

Vissza: Fogamzás

Jegyzetfüzet:

 

X
EZT MÁR OLVASTAD?