Új privát üzeneted érkezett!

Joooo reggelt!
ugyan esik az esö de 6kor keltek Csajok jupijéééé :lol: nem gondoltam, h egyszer ennek is örülni fogok, lehet ezek a huncik rákészültek az oraátállitásra és azért volt a háromnapos hajnali kelés :shock: :evil: :lol:
minket megtámadtak a hangyák :evil: :evil: :evil: nem tud vki vmi bababarát irtot???

Lilypie Kids Birthday tickers
babusok
Budapest
 
 


Jó reggelt!

Zsófi: esőmanók nagyon édik! Köszi a képet Benyusról, most már sokkal nyugodtabb vagyok! :lol: :lol: :lol:

Babus: éljen a 6-os kelés! Lehet ők átállították magukat. Enyémeknek meg sem kottyant, tegnap új idő szerint is akkor mentek aludni, amikor szoktak.

KépKép
timi76
Ráckeresztúr
 
 


Tényleg jobban néz ki ez az esőruha! Fenébe, hogy nincs a közelünkben aldi és pont előtte napon megyünk olyan helyre, ahol van. :twisted:

KépKép
timi76
Ráckeresztúr
 
 

 
 

Hát ezt kihagynám :evil:

Zsófi, voltam a KIK-ben is esőrucit nézni, de ott még drágább volt, mint Lidl-ben vagy Aldiban. Nekem tetszett a Lidl-s is, már sajnálom, hogy akkor nem vettem meg.
Esőmanóid imádnivalók! Benyus annyira szép a kis szöszke fejével!!!!

Timi, elmenjek itt Aldiba nézni Nektek? Aztán eljuttatom Hozzád. Nem postán, mert az elég szépet dobna az árán.
Etetőszék mizéria nálunk is lecsengett, de addigra fatigra szedték már az ülést rajta :evil: Így már eladni sem fogom tudni :( Most újra kezdték, mióta a macik és a babák etetése a sláger, de már nem tudok mit tenni. A kanapé, ablakpárkány, kiságy meghódítása után ez már meg se kottyan az idegrendszeremnek :lol:

Babus, éljen a 6 órás kelés! Képzeld Míra is 7-kor kelt, Emma meg fél8 után, úgy, hogy szokásos 9-es elalvás volt. Most meg még mindig alszanak, pedig már egy előtt letettem őket.
És először közösen a délutáni alvás során. Emma nem akart a mi hálónkba menni aludni, hanem kérte az ágyikóját. Így maradtak együtt, egy szobában.

Voltam beíratni lányokat oviba, míg aludtak. Hát csak novembertől kezdhetnék, de akkor lehet, hogy már kihúznám velük itthon a karácsonyi készülődést, biztos nagyon élveznék a ház díszítését velem. Aztán akkor csak januári start lenne. Még tanácstalan vagyok, meg hát az is kérdés, hogy hogyan fogjuk bírni anyagilag 2 éves koruk után a havi 56e-rel.

Lilypie - Personal pictureLilypie Fifth Birthday tickers
törpilla812
 
 


Mi kint voltunk egész délután, most jöttünk be.

Zsófi: attól a műsortól, meg amit ott a gyerekekből csinálnak nekem is erősen viszket a tenyerem, nem is bírom nézni.

Törpi: köszi, meggyőztem apát, hogy csütörtökön menjünk le nagymamimhoz és ott el tudunk menni. Nem merném így látatlanban megvetetni, mert a jó ég tudja melyik méret lenne a jobb. Csak remélem délután még lesz! :?

KépKép
timi76
Ráckeresztúr
 
 


Sziasztok!

Jajj köszönöm a tanácsokat. milyen jókat írtatok. A HIPP Ors nekünk se jött be, szóval pénzkidobás volt. Viszont eszembe jutott, hogy van a hűtőben még jó Bismut vagy mi a fene. Az is hasfogó, az antibigyó mellé írta a doki, hogy ha menne a hasuk. Mert akkor is volt laza széklete Bálintnak, és lám milyen jól jött. Éjjel cseréltem még pelust, reggel kétszer volt cucc és azóta semmi. Reggel volt hőemelkedése, de dokinak megmutattam, tök rendben, csöppet sem volt kiszáradva. Azért kapott port infúziós teához, és lactive Baby-t és vitaminokat is tömöm. A popó sajnos vérzett is, vettem rá Sudot, és most úgy tűnik már alakul, mert este simán beült a vízbe, míg tegnap este ordított, ha hozzá értem. Bár a tisztába tétel még most is fájdalmas neki, pedig olyan óvatos vagyok :( Most meg fel-fel sírogat. Lehet a foga? De hát volt láz is. Doki totál vírusra gyanakszik, csak hogy én direkt belenyalok ilyekor a kajájába, és minden, hogy fertőződjek, és termeljek ellenanyagot anyatejben, de semmi. Gergőnek is semmi!
Egész délután kint voltunk, csajok oviban és hazajövet után 7-ig kint bohóckodtunk. Srácok délutáni szuszkája kimaradt. Jó lenne átállítani őket egy alvásra. Talán a héten próbálkozok.

Timi: én ma lepődtem meg, mikor kint voltunk az udvaron, és Gergő sutty felment a kerítésre, és a mászókán is felmászott. Az etetőszékbe csak azért nem megy fel, mert ott az asztalkája.

Hú, ez a gyerek szépségversen, na én szerintem a gyerek csak legyen gyerek, de remélem itt senkit nem bántok meg ezzel. Én is kihagynám!

Törpi, Zsófi: 56 igaz bruttó, de mivel nem haladja meg az éves jövedelmed a minimált, rögtön lehet adójóváírást kérni, és ugye a családi adókedvezménnyel együtt (amit igénybe se tudunk venni) nem is kell utána adózni! Szóval marad mind a zsebedben. Én úgy vagyok vele, hogy sajnos sokan ennyiért dolgoznak napi több órát, és ha én ennyiért a gyerekekkel lehetek, akkor inkább maradok. Örülök, hogy van ilyen lehetőség, mert más országokban nincs. Annak is örülök, hogy lányokkal még nem estem bele, most meg dupla GYES jár legalább. Nem lesz könnyű, főleg hogy minden megy fel, de a CSP sem növekszik már évek óta, és ilyenek. :( Remélem azért nem leszünk annyira gázban, hogy rohannom kell vissza dolgozni a bizonytalanba, és hogy egyáltalán kapok e olyan munkát, ami relatíve kötetlen, vagy netán a környéken valamit...

Fotókat is hoztam. Varrtam a srácoknak sapit és Verusnak egy kendőt:


Kép Gergő homokkal és botokkal matat
Kép Bálint napsütésben Kép Gergő hintában
Kép Huncut Bálint
Kép Johanna itt olyan szép!
Kép Csajok

Kata
labkat
 
 


Jó reggelt!

Lehet nem csak én aludtam el?! :wink: Most ért ide az óraállítás hozzánk, csajok negyed 9-kor keltettek. :lol:

Kata: nagyon szuper sapik, pont ilyet vettem Alexának (Hangának két csücsök van, mint a cicafül) Nagyon ügyes vagy!
Hiába mondják, hogy fogtól nem lehet láz, Hanga mindíg belázasodik, nem is kicsit, mert 39-ig felkúszik és semmi más tünete nincs, csak a piros popsi.

KépKép
timi76
Ráckeresztúr
 
 


Kata: örülök h jobban maradjon is igy :wink: hát én mindig ámulok bámulok h milyen ügyi vagy nagyon csinik az uj kiegészitők :wink: gyerekke meg továbbra is helyesek :wink: hu de jo nagy hely van motorozni :shock: :lol:
Timi: mi is késöbb keltünk 6.30 után :lol: mondjuk késöbb is feküdtünk, mert egyedül voltam aztán elcsusztunk, csavarogtunk is du :lol:

Lilypie Kids Birthday tickers
babusok
Budapest
 
 


Törpi: na de jo Ti is "joalvok" :lol: :lol: lettetek koppkopp

Lilypie Kids Birthday tickers
babusok
Budapest
 
 


jövö héten kezdödnek erre a nyilt napok az ovikban, elmegyek megnézek párat aztán kiváncsi vagyok mit mondanak h van e esély kezdeni vagy sem, mondjuk gondolom ha van hely akkor mehetnek ha nincs hely akkor meg fejre is állhatok akkor se fognak tudni menni... :?

Lilypie Kids Birthday tickers
babusok
Budapest
 
 


Zsófi: ördögszarv: találó! Épp most veszekszek velük, mert egyfolytában másznak a térelválasztó tetejére és nem értik azt hogy NEM SZABAD! :twisted: Katának hamar áttörést!

KépKép
timi76
Ráckeresztúr
 
 


Csajok: volt már valaki valamikor a babaexpon? Mi készülünk, mert egy csomó ruhát kéne tavaszra-nyárra vennem nekik, csak nem tudom, hogy megéri-e. :?

KépKép
timi76
Ráckeresztúr
 
 


Sziasztok!

Hát azért még nincs teljesen rendben Bálint poci. Ma már kétszer kifolyt a cucc a pelsuból :x Bosszantó! Remélem több kirakodás nem lesz!

Az udvar Babusok az ház melletti lerakott kő tényleg jó szuper. Tavaly csinálta a férjem, és hátul van a kiskert, ahol van csúszda, meg hinta, és homokozó, nyáron mendence, meg a kerti tó és tényleg kicsi helyre bezsúfolva. De nagy ajándék, hogy akár itt bent is ki tudják mozogni magukat a gyerekek!

TIMI: barátnőm jár folyton babaexpóra. Lehet venni asztalt is, és árulni saját ruhákat. Ő pl úgy szokta, hogy összefog sógornőjével, és árulnak is, meg körbe is néznek. cipőket ruhákat vesz egy évre előre potom áron, és jó minőséget! Én kisebb expón voltam a szomszéd városban meg a helyi kultúrban. Voltak jó dolgok, de pl vettem Verusnak egy tök szupi nadrágot, és helyes pólót, amik gyorsan kilyukadtak. Mert akkor nem látszott rajta semmi, de valsz volt folttisztítva, és ezért jól tönkre ment az anyag. Ráadásul először azt mondta a csaj, hogy 300-500Ft/db a fölsőknek, aztán ahogy kiválasztottam, közölte, hogy hát pont az 500-as darabokat válogattam ki, és már nem akartam vissza rakni. Kár hogy nem tettem. Szóval van pozitív és negatív tapasztalat is. Azt tudom, hogy sok ruhát elnyüstölnek ilyen idősen a gyerekek, ha már udvar van, vagy séta, és földön hempergesé meg piszkolás. Főleg ha kölcsön is adja az ember, és nem csak a saját gyerekek, de mások is hordják. Van amikor érdemesebb elmenni időben Cora, Auchan, Tesco leárazásokra, és ott vásárolni. Vagy turiban!
Annyit még tudok, hogy bazira nagy a tömeg!

Kata
labkat
 
 


Ez a babaexpo úgy hangzik, mint a mi bababörénk, csak nagyban. Hatalmas tömeg, néhány elvetemült gyerekkel, és ki kell fogni. Pláne kettőnek egyszerre hasonlót, nem igazán könnyű venni, keresni.

Kata, szupik a képek, igazi kis kifutópályát épített akkor apa. Nagyon ügyes!!!! Bálintot sajnálom, remélem valami bejön neki és elmúlik végre ez a kifolyós cucc.

Babus, éljenek a késői kelések!!!!!!

Nekünk ma sem volt rossz az alvás, teljesen meg is vagyok lepődve. Míra fél8-kor kelt, és ő éjszaka csak egyszer indult vándorútra, de még a szobaajtóban elkaptam, visszatettem a helyére, így aludt reggelig. Na Emma már nehezebb eset volt, mert bár 3-kor egyszer ő is kelt, de utána csendben maradt, szerintem aludt, aztán fél5 körül mégiscsak elindult hozzám, mikoris elvágódott az ágya mellett :? Nem volt mit tenni, ordított, magamhoz kellett venni. 1/4 6-kor visszapateroltam a helyére és fél9-kor úgy küldtem be Mírát hozzá, hogy ébressze fel :shock: Ehhez képest már 1-kor aludtak, és nyügibbek voltak, mint mikor hajnali 6-kor keltek :?

Jaj Csajok, annyit agyalok ezen az ovi-bölcsi dolgon. Vissza kéne mennem melózni, mert nagyon csak szükség lenne arra, hogy normál összeg kerüljön a számlámra havonta, de nincs szívem ezért hamarabb küldeni őket, na meg a régi helyem maga az öngyilkosság. Nem hinném, hogy egyhamar kialakítanak 4-6 órás melókat ott, pedig már volt róla szó. Új melóhelyen meg nem hiszem, hogy könnyebb lenne a nem 8 órás állás. Meg manapság ki kapkod egy kisgyerekes anyukáért, és hol tolerálják azt, hogy én esetleg eleinte gyakrabban lennék táppénzen. Ez szörnyű!!! Annyira padlóra kerültem emiatt a tanácstalanság miatt

:( :( :?

Lilypie - Personal pictureLilypie Fifth Birthday tickers
törpilla812
 
 


Köszi az expós véleményeket! Én még nem voltam, (a nagy pestire gondolok) és nálunk turi sincs a közelben, sem bizományi, ami van ott nincsenek gyerekruhák, vagy csak nagyobbak. :?

Törpi: mérlegeld mindenféle szempontból mi lenne nektek a jobb, négyőtöknek! Én ilyenkor le szoktam írni egy papírra a pozitívumokat és negatívumokat, úgy jobban átlátom. Nem könnyű döntés, az biztos, nem is iregylem tőled, meg mástól sem. Nekem ilyen szempontból könnyebb, nincs mit mérlegelnem, sem bölcsi, sem munkahely és ahogy írod is, nem kapkodnak egy kisgyerekes anyukáért, sőt, inkább nem vesznek fel senkit, de kisgyerekest sehol nem vállalnak be. :(

KépKép
timi76
Ráckeresztúr
 
 


Zsófi: babaexpóra gyereket vinni hagyján, elvégre róluk szól, na de ezt képzeld el a tuning showra! És rengeteg gyereket hoztak ki babakocsival, alig pár hónapos babákat is.

KépKép
timi76
Ráckeresztúr
 
 


haho Csajok jaj de szép idö van :lol: :lol: voltunk piacozni játszozni végre éljük a normális életet :lol: :lol: persze nem akartak hazajönni :lol:
Törpi: megértem a dilemmádat...mi ugy gondolkodunk-tunk h sajnos a benzin elvinné majdnem az egész fizumat (nincs közel, bkvval rengeteg idö, kocsival nem de drága ugye) nekem teljes állásom van igy ugrik a dupla gyes igy annyira már nem is éri meg visszamenni és én táppénzre se mehetek több hétre mert nincs aki helyettesitsen...igy tuti maradok itthon az ovi 1. évében utána meglátjuk mennyit betegeskednek meg h h megy az ovi meg mi a helyzet melohelyen... :lol: de azért néha már vágyom vissza... :oops: :lol:
Kata: ha nem lesz jobb tényleg probáld ki a smectát 1 nap alatt hatásos volt nálunk :wink: iszik Bálint???
Zsófi: gyors fogacskakibujást :wink: mi a helyzet játszon? tudsz vkivel menni néha?

Lilypie Kids Birthday tickers
babusok
Budapest
 
 


Zsófi: itt 16 fokot ír a hőmérő, süt a napocska :lol: sztem ilyen időben ha "csak" hőemelkedése van igen, bizti jol is fog esni Nekik :wink:
télen persze nem vinném én sem :lol:

Lilypie Kids Birthday tickers
babusok
Budapest
 
 


Elszállt a hsz-em :shock: Megébredtek a lányok, már nem fogom pótolni :?

Lilypie - Personal pictureLilypie Fifth Birthday tickers
törpilla812
 
 


Törpi: :( én is igy jártam a minap :( mert persze elfelejtettem másolni (pedig szoktam ha sokat írok :lol: ) :evil:

Lilypie Kids Birthday tickers
babusok
Budapest
 
 


Zsófi: én kivittem Hangát múltkor is, másnapra már semmi baja nem volt. Jó időnek gyógyító ereje van! :wink:

Törpi: :(

Mi sétálni voltunk négyesben, babakocsis körúton, a lenti falurészen nincs forgalom, ott szabadon engedtük a vadakat. :lol: Hát egyedül tuti nem engedem ki egyiket sem, ha sétálunk, pedig annyira élvezték.

KépKép
timi76
Ráckeresztúr
 
 


Zsófi: 3 napig tart általában, első nap estére szokott belázasodni, akkor 38 körüli, másnap 39-39.2, harmadnap már csak hőemelkedés, negyedik nap semmi. Én nurofen szirupot szoktam adni nap közben, este meg mexalen kúpot.

KépKép
timi76
Ráckeresztúr
 
 


Én panadolt még nem próbáltam (magamból indultam ki, nálam totál hatástalan :oops: )

Pár kép:
Kép kövirózsaritkítás.....ha már anyának nincs rá ideje Kép Hanga a délelőttöt végigbőgte ma, hol ezért, hol azért. Kép Lehet, hogy álmos volt? Kép etetőszékmászás....nem felejtették el nagy bánatomra, de Hanga már le is tud mászni.

KépKép
timi76
Ráckeresztúr
 
 


Zsófi: ó, ez tényleg nem jó. Jobbulást! Remélhetőleg most van a csúcs és holnap már nem lesz ilyen magas! Asszem legutóbb azt csináltam, hogy vacsinál kapott Hanga kanalast, ez olyan 6 körül lehetett, 7-kor fürdés és kúp. Ezzel a kombóval normál éjszakánk volt.

KépKép
timi76
Ráckeresztúr
 
 


Zsófi: jobbulást!!! hát 9 fölött nekem már sok az a láz :( mutasd meg dokinak inkább feleslegesen...
sztem nem lehet :? a különbözönél én 3 orát vártam minimum közben sajnos pancsi volt a korházban azt mondták h ez igy okés...
a mexalen-nurofen kombo nekünk nagyon jo volt :wink:
Timi: cukkancsok :wink:

Lilypie Kids Birthday tickers
babusok
Budapest
 
 


holnap megyünk kontrollra Csajokkal izgulok kicsit h minden rendben legyen :oops: :?

Lilypie Kids Birthday tickers
babusok
Budapest
 
 


zsófi,külömböző mehet egyszerre.jobbulást!

Lányok,mostmár majd tényleg jövök.
Vendég
 


Babus: nagyon drukkolok holnapra!

Én is úgy tudom, hogy különböző hatóanyagú mehet együtt is akár.

Zsófi: nyugodt éjszakát nektek!

Nyulasz: gyere-gyere! :D

KépKép
timi76
Ráckeresztúr
 
 


Jó reggelt!

Babus,drukk a kontrollhoz!

Zsófi,remélem már jobban!Lement a láza?Egy orvos családtag szerint,ha csak láz van,és semmi más tünet,akkor mindig hugyuti fertőzésre kell gyanakodni,és azt kizárni.Azért reméljük semmi ilyen nincs!

Timi,cukik a lányok,hááát,etetőszékbe mászás jó móka :lol: Pityogást sajnálom,vannak ilyen napok :roll:

Olvastam múltkor,hogy Babus belinkelte,hogy Aldiban holnaptól esőruha.Nekem eddig eszembe sem jutott,hogy kéne. :roll: Gondoltam esőben úgyse megyünk ki,de azért írjátok már le,hogy miért praktikus ha van...ha vizes a fű az előző napi esőtől azért kell?Vagy ha útközben elkap a zuhé?De ahhoz meg cipelni kell magunkkal mindenhova?

Lkata,micsoda kifutópálya :lol: Nagyon tuti!És ügyes vagy a varrással,így a méret is biztos jó.Helyesek a fiúk-lányok!Olvasta még betegeskedtek,jobbulást nektek is!

Törpi,szétszedték az etetőszéket?Már nem garis?Nekem 2 hete cserélték újra,apró kis szakadások voltak rajta ahol gyűrődik az anyag a varrás mellett,most két tök új van.
Nem jöttök errefelé?

Móni,gratula a járáshoz! :D

Hú lányok,vissza kéne lapoznom,mert már nem emlékszem másra,még a hétvégén olvagattalak a telefonomról titeket,de szita az agyam.
Vendég
 


Jó reggelt!

Hű, Nyulasz, de korán keltél! Vagy még az órája nincs átállítva a szervernek? :?
Esőruha pl nekem akkor kéne nagyon, amikor eső után másnap kimegyünk és nekiállnak hemperegni a földön, fűben meg a homokkupacban, ami a homokozójuk mellett van. Esőbe mi sem megyünk ki, bár van az a kicsit csöpörgős idő, amikor kimennénk.

Zsófi: mi a helyzet? Hogy van Kata?

KépKép
timi76
Ráckeresztúr
 
 


Timi,az óra nincs átállítva. Ja,én is hasonlóra gondoltam az esőruhánál.
Vendég
 


Zsófi: sajnálom a vírust! Jobbulást Katának és drukk, hogy B. ne kapja el!

Babus: gyere ám a hírekkel!

Tigriske nagyon eltűnt. Tud róla valaki valamit?
Rana is jó régen volt.

KépKép
timi76
Ráckeresztúr
 
 


Zsófi,gyógypuszik mennek! Az a jobbik eset,ha piros a torka,tantum verdét fújsz neki? Én ilyenkor mindkettőnek szoktam.

Babus,mi volt a kontrollon?

Tigriske nekem is eszembe jut sokszor.Rana te is gyere ám!
Vendég
 


Nyuszi, már nagyon hiányoltalak, nem volt nap, hogy ne jutott volna eszembe, mi lehet Veled. Örülök naggggyon, hogy jöttél!!!!
Székek 2009 szeptemberiek. Szerintem nem garis.
Esőruha nekem is Timi elgondolása miatt kellene.

Zsófi, jaj szegény, és egyedül :( 12 és fél kiló fekszik ilyenkor a mellkasomon, ami nem mellesleg asztmás. Roppant jó érzés :? De én imádom, mikor így össze vagyunk nőve. Meg valószínű megszoktam már :oops: Betegen meg aranyaim igénylik is, ezért is eshetett Katának is jól. De azt sajnálom, hogy Te iszonyú fáradt lehetsz. Jobbulást!!!!

Timi, annyira édesek! És a ruciik! Ennivalóak benne!

Babus, mizu?????

Lányok, mióta itt a jó idő, nekem fut a lakásom, nincs esélyem se takarítani, mert folyamatosan kinn vagyunk, ráadásul még cipeljük is be a koszt. Mi lesz így velem a nyáron? Belefulladok a koszba?????

Lilypie - Personal pictureLilypie Fifth Birthday tickers
törpilla812
 
 


Látom mindenki kihasználta a jó időt! Mi vendégségben voltunk két nagyon helyes gyerkőcnél. Szerintem nagyon jól sikerült délután volt, én nagyon élveztem és a gyerekek is nagyon jót játszottak együtt. Még néhány puszi is elcsattant kicsiny lányaimtól egy nagyon jóképű pasinak, de a kis pasitól én is kaptam ám puszit! :D
Kép Kép Kép Kép Alexa csúszdázik Kép Most őszintén! Ki tudna neki ellenállni, amikor így néz az emberre!:) Kép Kép

Nyulasz: remélem publikusak a képek, de ha valamelyik nem, akkor veszem le, csak szólj! Nagyon jól éreztük magunkat mind a négyen! :D

KépKép
timi76
Ráckeresztúr
 
 


Timi, hát irigy-irigy a puszikért a jóképű sráctól :wink: Örülök a szép délutánnak! Alexa landolása különösen tetszik!!!!!!

Nyuszi, mi sajna nem megyünk mostanában felétek :( De talán majd nyáron össze tudunk hozni egy találkozást mondjuk a Balcsinál! Vagy jöttök Zalába? A meghívás utána hozzánk akár éjszakára is továbbra is áll!!!!!

Én ma délután hirtelen szike alatt találtam magamat, lekaptak egy anyajegyem. Ramaty érzés, még a csajokat sem tudom emelgetni, olyan pocsék helyen van a varrat :(

Lilypie - Personal pictureLilypie Fifth Birthday tickers
törpilla812
 
 


Törpi,anyajegy :( sajnos ismerős,nekem elég sok van,és már szedettem is le belőle...szegénykém.
A meghívás kedves tőletek :D

Timi,persze,hogy publikusak a képek,hiszen egyiken sem szerepelek :lol: Nagyon jók lettek,mi is nagyon jól éreztük magunkat,tündériek a lányok,hihetetlen belevalók,vagányak és feltalálják magukat :D :D :D

Majd rakok én is,holnap letöltöm a gépre,ma már hulla vagyok.

Lányok,nem csak Alexa csúzdázott így,Hanga is :lol: :lol: :lol: kész voltunk tőlük :lol:

Babus,Zsófi?
Vendég
 


haho Csajok!
koppkopp minden okés CSajokkal
jujjjjj de jo kis minitali irigyirigy :oops: :lol:
Nyulasz: ha marad joidö jövöhéten jáccccccooooo???
Vanda: kalappal holnapra :wink: remélem holnap és jol emlékszem :oops:
bocsánat csak ennyi holnap mesélek még

Lilypie Kids Birthday tickers
babusok
Budapest
 
 


Kukurikúúúúú. Már megint nem bírtam aludni. :(

Törpi: anyajegyet sajnálom, nekem még nyár előtt kb. 5 db-ot kéne leszedetnem, mert nagyon rossz helyen vannak és nőnek is. :( Január óta halogatom.

Babus: de jó, hogy minden rendben!

Nyulasz: Kép

KépKép
timi76
Ráckeresztúr
 
 


anyosnak is megvolt mütét (gerincsérv) ma fog felkelni doki szerint jol sikerült koppkopp remélem hamar felépül
jaj képzeljétek tegnap hazafelé megálltunk kajálni Csajok aludtak a kocsiba ugye és égve maradt a lámpa még soha nem csináltam ilyet :oops: aksi jol lemerült mázlim volt h Apa nem dolgozott annyira meszze is jött minket megmenteni
Zsófi: hogy vagytok???
Timi, Nyulasz: sapkakavalkád :lol: :lol: cukik

Lilypie Kids Birthday tickers
babusok
Budapest
 
 


Zsófi: hajrá :wink: elötte jol mosd meg higitott betadinnal utána vizessel letörölni :wink: bocs ha tudod és belekotyogok :oops:

Lilypie Kids Birthday tickers
babusok
Budapest
 
 



Lilypie Kids Birthday tickers
babusok
Budapest
 
 



Lilypie Kids Birthday tickers
babusok
Budapest
 
 



Lilypie Kids Birthday tickers
babusok
Budapest
 
 


Babus: :lol: :lol: :lol: basszus, arcizomlázam van és a hasam is fáj. Lányok is felébredtek, mert annyira röhögök itt magamban! :lol:

KépKép
timi76
Ráckeresztúr
 
 


Timi: naaaaa nem ér felkelteni Csajokat :lol: :lol: ikres anyukátol kaptam a linket :wink:
felfedeztünk (na jo tudtam h van csak még nem volt merszem elindulni :oops: :lol: ) egy uj játszot 5 perc kocsival 2 is van egymás mellett egyik kisebbeknek másik nagyobbaknak de van beton legközelebb kiprobáljuk a mocikat is legalább be van keritve Csajok is jol elvoltak kiráááály az idö, ez már marad is ilyen ugye??? :lol:

Lilypie Kids Birthday tickers
babusok
Budapest
 
 


holnap megyünk alattunkikrekhez nagyon várom :lol: ezer éve nem taliztunk :(

Lilypie Kids Birthday tickers
babusok
Budapest
 
 


hali!

Babus,most mobilról írok,majd megnézem én is a linkeket. Melyik játszi? Jó lenne majd összefutni! Anyósnakt jobbulást! Autóval én is jártam így,bosszantó. Sapkakavalkád akkor volt igazán,amikor valaki elkezdte levenni,és mindenki utánozta...onnantól ez volt a program,még egymásét is szedték le.

Timi,na maradhat a boszis kép is :lol:

Zsófi,hajrá,csak ügyesen!
Vendég
 


Nyulasz: elsö körben ahol már taliztunk? lidlaldinál, csak mert az tudom hol van :oops: aztán majd elmeséled hol a többi :lol:
meglátjuk milyen lesz az idö és kitaláljuk melyik nap :wink:

Lilypie Kids Birthday tickers
babusok
Budapest
 
 


Zsófi: van úgy, hogy átfolyórendszer van és víztiszta. Na abban tutira nem találnak semmit sem.

Babus: anyósnak jobbulást, hát nem könnyű a műtét után hetekig (én 4 hónapig voltam utána tp-en, pedig igen zsenge voltam a 21 évemmel)

Nyulasz: gyakrabban kell találkoznunk, gyerekeimre jó hatással volt, hogy látták más babák is hasonlóan beszélnek, mint mi! Mai szavaink: APPA, déi (dédi), te (tessék), kö (könyv) és van amire nem emlékszem :oops: Ahhoz képest, hogy tegnap még panaszkodtam, hogy nem szólalnak meg egész szép teljesítmény! Boszi? :lol:

Alexa délelőtt megtanult leülve csúszni a csúszdán úgy, hogy már segítenem sem kell. :lol: Délután meg Dédinél voltunk Velencén. Ééééés vettem esőruhát. Nekem nagyon tetszik, csak kár, hogy kantáros a nadrág, bár így délelőttönként amíg nyirkos kint a fű, addíg egy pulcsival jó lesz.

KépKép
timi76
Ráckeresztúr
 
 

Vissza: Várandósság

Jegyzetfüzet:

 

X
EZT MÁR OLVASTAD?