Sziasztok!
Georgia, aranyos vagy, hogy hiányoltál
Nem tűntem el, de mindig volt/van valami.
Somlói? Hmmmm... fincsi lehetett! Én azon a hétvégén kakaós csigát sütöttem
Örülök, hogy minden rendben Veletek! Olyan szépeket írsz a kinti körülményekről, hogy kedvem volna ott szülni! A kiságy is szuper, nagyon tetszik!
Most látom, hogy Te törölted magad????????????!!!!!!!!! Ez véletlen volt, ugye? Ha esetleg nem, akkor gondold át még egyszer és gyere vissza! Szépen kérlek!!!! Ne csináld ezt!!!
Zsu, olyan jó látni a vonalzódon, hogy már csak 11 nap a kezdésig!
Hogy állsz a felkészüléssel? Diéta, mozgás?
Melinda, voltam a Babylandben. Sikerült egy-két dolgot jó áron kifognom! Köszi a tippet!
Remélem, hogy minden rendben veletek is, és hamarosan jössz egy kis beszámolóval és fotókkal!
Bazsa, látom nem voltál jól. Már kezdtem reménykedni, hogy azért nem jött meg, mert esetleg...... de nem
29-e viszont mindjárt itt van, nagyon drukkolok!!! (Én itt a topikon a "soha fel nem adni" csoportba tartozom. 5 évet vártunk a babára, ebből majd' 4 év lombikozással és az azzal járó "finomságokkal" telt, miután kiderült, hogy a férjemnek természetes úton nem lehet gyereke. A Budai Meddőségi Centrumban csináltunk végig 4 lombikprogramot és egy fagyasztott beültetést. Utána mentünk át a győri Kaáliba, ahol az 5. lombik (6. beültetés) sikerrel járt. Boga dokinak köszönhetjük a sikert, aki Zitácskának és Dikének is elsőre összehozta a babát.
)
Édesanyádnak jobbulást!!!
Zitácska, nagyon aggódtam érted/értetek!! Örülök, hogy minden rendben!
Leszámítva az aranyeret!
Khmm, annak volt valami előzménye? Jó volna valahogy megúszni. Bár, ahogy látom, azt is nagyon befolyásolják a hormonok, mint a visszereket. Kérdezted, én a visszerekre Lóbalzsamot használok (el nem tünteti, de jól hűsíti a lábakat), meg a Schüssler krém Nr. 1-t kenem. Ha meg tudom előre, hogy aznap sokat fogok jönni-menni, gyalogolni, akkor ébredés után felveszem a kompressziós harisnyámat is (kismamáknak való pocakbetétest vett nekem a férjem).
Mi nem használnánk ki a bébiőrt a lakásban, mert nem olyan nagy. Max. ha anyuéknál leszünk és kiülünk a kertbe/teraszra, de ez lehet, hogy csak jövő nyáron lesz igazán aktuális, addigra meg vehetünk valami olcsóbb típust (AC-nél ez nem érte volna meg a +16.000 Ft-ot).
Újraélesztő tanfolyamra mi vagy a János Kórházba megyünk (Angelcare-s ingyenes, kb. 1 óra) vagy a Heim Pálba (kb. 2,5-3 óra, 3.000 Ft/család), még nem döntöttük el.
A mérleget a vaterán vettem, újszerű, hibátlan állapotban, 8.000 Ft-ért. Úgy voltam vele, hogy legyen inkább saját, mert a kölcsönzés is havi kb. 1.800-2.000 Ft, a védőnőhöz meg nem szeretnék a mérlegelés miatt külön eljárogatni.
Cumisüveg nekünk is TT van (kaptuk), de ha vettem volna én is azt választom
Mellszívóm pedig Avent kézi lesz, majd kiderül, hogy egyáltalán kell-e
A C&A-t én is szeretem. Babaholmikban is vettem már ott szép dolgokat ismerősöknek ajándékba. De most magunknak is
Április 08-10. között lesznek majd a "Glamour napok", akkor 20% kedvezménnyel lehet vásárolni a kupon ellenében, érdemes lesz benézni. Meg a Müllerbe is, ott is lesz kedvezmény.
Jó lehetett a csajos nap, a hajad is szép lett! A pocid meg..... hát, nagyon sokszor visszalapoztam az oldalt! Gyönyörű!!! Örülök, hogy végre így csupaszon is megmutattad, öröm nézni ezt a formás lakhelyet!
A listát köszönöm, aranyos vagy!!
Dike, a csekket tőlünk nem kérték, így nem adtuk le.
Te tudsz valamit Mariannról? Csütörtökön hívtam, de csak annyit mondott, hogy nem tud most beszélni, mert most operálták
A Ti kelengyétek is szépen alakul, jó sok dolgot megvettetek már! Nagyon várom a bútorról a fotókat, meg a festés is érdekel!
Vasárnapra jó koncertezést, érezzétek jól magatokat!
Bri, itt is gratulálok kicsi fiatok érkezéséhez! Jó egészséget és sok boldogságot kívánok Nektek!
Köszönöm szépen a dicséreteket, jólesett.
Neeem, nem szolizok.
Továbbra is jól vagyunk, de ahogy írtam is, mindig van valami. Vásárlás, házimunka, védőnő, háziorvos, nőgyógyász, mozi, barátnőzés, szépítkezés, szülésfelkészítő, 4D ultrahang .... ezek az elmúlt egy hét történései.
Egyszemke sokat mocorog, de ő sem szereti a hideget, mint az anyja! A múlt héten rekordot döntött, 6 napig szinte egyfolytában csak aludt és aludt. Vasárnap "ébredt" a kis drága, azóta meg egyfolytában bulizik
4D-n a Genesisnél voltunk, majd egy órát vizsgált a szonográfus. Kicsi fiunk takargatta a jobb karjával a pofiját, szokás szerint bújt a méhlepényhez, feltolta maga elé a köldökzsinórt, a végén meg már a két talpija is az arcocskája előtt volt. Ezért sokat kellett forognom, köhögnöm, tornáznom, szőlőcukroznom a vizsgálat alatt, de megérte, mert nagy élmény volt és sok jó felvétel sikerült.
Itt az egyik:
Mérete alapján már szép nagy baba (kb. 12 nappal nagyobb a koránál), 1.088 gramm, kb. 35 cm, a BPD pedig 74 mm
A múlt héten mi is megvettük a babakocsit, ezt választottuk, pont ebben a színben:
http://elefani.eu/spd/200-038820/Cam_Combi_Family_babakocsi_803
(itt viszont látszanak a tartozékok és a funkciók is:
http://www.minimano.hu/termekeink/babakocsi/multifunkcios_es_bovitheto/cam_combi_family_babakocsi_2010_866.html)
A kiságyat is hazahoztuk aznap az Ikeából:
http://www.ikea.com/hu/hu/catalog/products/80108662
A kisággyal szerencsések voltunk, mert már régen kinéztük és éveken át 30.000 Ft-ba került, januártól levitték az árát 20.000-re, most március 17-től április 06-ig pedig a nagy tavaszi Ikea akióban 9.980 Ft az ára (a készlet erejéig)
Ja, és a legjobb az egészben, hogy volt régről egy ajándékutalványunk, amin azt hittük, hogy 5.000 Ft van, de a pénztárnál kiderült, hogy 10.000, így a kiságy egy fillérünkbe sem került
A szülésfelkészítő, ahogy Dike is írta nagyon jó volt, az elméleti rész a szülésről volt egy nőgyógyász által, a gyakorlati rész meg légzéstechnika egy mozgás tanárral. Sokat tanultunk, de jókat is nevettünk.
"Röviden" ennyi.Ma reggel még megnéztük a Forma-1-t, most pedig utazunk Zalakarosra, 2 napra egy nagy családi wellnessre (én persze nem fürdök).
További szép hétvégét mindenkinek!