Új privát üzeneted érkezett!

hELLO
Na én is "toppon" vagyok, fél 11-től fél 4 ig aludtunk előtte és utána felváltva jöttek mentek az ágyamban, vagy az ágy mellett matracon
apa meg éjszakás, de ő legalább igy tud aludni

és ma abszolut 2 műszak van, 9 kor Réka beájult, addig én Laurával lementem játszóra, mire feljöttünk, addigra Réka felkelt, és Laura ment szunyálni, Rékát vittem le
ilyen még ugysem volt, hogy egyedül lementem volna gyerekekkel játszótérre

Zsófi! engem is zavar .... hasmars már elmúlt?

Móni
KépKép
reunion
 
 


Törpi: mezítláb és leveretem slaggal, mielőtt bejön! :lol: Remélem egy gyerekvédő sem olvassa! :lol:

KépKép
timi76
Ráckeresztúr
 
 


Apaszerelem :D de édes lehet! De azért Neked nehéz lehet. Már ami azt az időt illeti, mikor apa elmegy és Neked meg kell oldani a szórakoztatást. Hát nem lehet egyszerű :shock:

Könyvekkel egyre jobban lesznek, higgyétek el, enyémek is meg vannak zavarodva értük. Puhalaposból a Boribon könyveket ajánlom jó szívvel minden csöppségnek. Kevés a szöveg, ki bírja várni, míg elmondod, és meg is tudja tanulni. Lányok már fejből nyomják őket, imádom hallgatni ahogy a mondatok felét ők mondják. Imádnak az ölembe kuporodni, és kérik, hogy olvassam, azaz kezdjem el a mondatot, hogy befejezhessék. Ilyenkor ők is hatalmas egyetértésben tudnak ülni. De szeretnek egymás mellett is olvasgatni. Nálunk nagy utánzás van, így mindenből kettő kell. Persze két féle, de azonos fajtából.

Lilypie - Personal pictureLilypie Fifth Birthday tickers
törpilla812
 
 

 
 

Zsófi: engem is zavar ez a Dia-dolog.

Móni: azta, nem semmi! Én ezt így tuti nem bírnám! Én ragaszkodok ahhoz, hogy együtt legyen alvás-evés, így mindenki köt kompromisszumot, viszont így a legbírhatóbbak a napok, legalábbis nekem! Önző dög vagyok!

KépKép
timi76
Ráckeresztúr
 
 


Ja! Tudom mit akartam írni! Székrekedésre nekünk nagyon bejött az aszalt szilvás joghurt! Az aldis tuti jó, ma jogobella lesz, holnapra kiderül, hogy jó e.

KépKép
timi76
Ráckeresztúr
 
 


Őszintén megmondom, most kezdtek homokozni, de nekem nagyon elegem van belőle! A külső ruhákat kint leveszem a cipővel együtt, aztán egyből irány a fürdőszoba. Elvileg így nem igazán jön be homok - gondolnám én naív. Az egész lakás csupa por, homok, minden csúszik és pelenkázásnál mindíg szembesülök azzal, hogy a pelenkában is van homok. Na, erre mondjon nekem valami okosat, mert így gyakorlatilag naponta 2x ki kell porszívóznom az egész lakást (ill. csak kellene).

KépKép
timi76
Ráckeresztúr
 
 


Timi, de én már nem áltatom magamat, nem az lesz, hogy kimennek, aztán ha megunták bemennek, hanem félek, hogy korlátozhatatlan lesz a ki-be mászkálás :?

Móni, nap szép, roppant hálás gyerkőceink vannak :lol: :lol: És olyankor ki marad az alvó csöppséggel? Apa? És milyen volt csak eggyel lenni? Gondolom szokatlan, de mindamellett jó? Csinálnál máskor is szívesen ilyet?

Lilypie - Personal pictureLilypie Fifth Birthday tickers
törpilla812
 
 


Törpi: én azért korlátoznám a mászkálást. Vagy ki vagy be. Látod ennyiben is jobb a panel, ott eleve ez az alternatíva! :lol:
És bízom benne, hogy akkor még mindíg nem fogják elérni a kilincset az enyémek! :lol:

KépKép
timi76
Ráckeresztúr
 
 


Timi, hát erről beszélek én is, és ez csak rosszabb lesz szerintem. Eddig nem volt gond, mert csak a főbejáraton közlekedtünk, de most, hogy be sem lehet hozni őket de nekem közben ebédet kell csinálnom, ki kell nyitnom a teraszajtót, hogy ott ki-be mászkálhassak. Na innentől jogos, hogy ők is úgy gondolják, hogy mehet a ki-be menet :? Nem látok más megoldást, csak a napi porszívózást. Ma is az volt, míg ettek én szolgáltattam az alapzajt rajzfilm helyett, és porszívóztam. Nagy élmény lesz ez minden nap.

Ja, és nem vettem esőruhát, de már bánom, mert ezek madár módjára a rézsűben porfürdőznek. Ha nem lesz ilyen száraz az idő meg a talaj, két perc alatt sáros, vizes, lucskos verebeim lesznek és már jöhetünk is be :?

Lilypie - Personal pictureLilypie Fifth Birthday tickers
törpilla812
 
 


Enyémek már mindent elérnek és nyitogatnak, csak a kulcs szab nekik határt. De meddig? :?

Lilypie - Personal pictureLilypie Fifth Birthday tickers
törpilla812
 
 


Törpi: ha felébredtek a szuszék banda apával az élen, mi megyünk lidl-be. Vegyek neked ruhákat, ha még van?

KépKép
timi76
Ráckeresztúr
 
 


Én az esőruhával megvárnám az őszt, de ma szembesültem vele, hogy nincs megfelelő ruhánk a homokozóhoz. Egyszerűen lövésem sincs mit adjak rájuk.

KépKép
timi76
Ráckeresztúr
 
 


Timi, megnéznéd nekem? Egy angyal vagy!!!!! Viszont nekünk már a 98/104-es kellene. Van rózsaszín csajosban meg piros-sárga. Mindkettő jó, csak párban legyen. Csörrents, ha helyben vagy és visszahívlak.

Pár kép tegnapról, bocs ha sok, de nem tudtam szelektálni :oops:

Kép
Kép
Kép
Kép
Kép
Kép
Kép
Kép
Kép
Kép
Kép
Kép

Lilypie - Personal pictureLilypie Fifth Birthday tickers
törpilla812
 
 


Timi, olyan kell, amiről könnyen lepereg, azaz dzsekianyag. Nekünk a nacink is azért nem melegítő, hanem olyan, mint a képeken. A mellény meg jó, amitek van, arról is lepereg könnyen.

Zsófi én örülök, mert déli alvás alatt néha uncsizok. Takarítani olyankor lusta vagyok :oops: Félfenéknyi panel? :lol: :lol: :lol:
Bartos Erika nekünk is bejön :D
KIK tippet köszi!!!!

Lilypie - Personal pictureLilypie Fifth Birthday tickers
törpilla812
 
 


haho Csajok élünk gyogyulunk mi Apával vmi gyomorbajjal szenvedünk felváltva Csajok koppkopp jol ma zizinap van 4:45kor keltek, 8:45kor már szunya volt :shock: második alvásnak egyelöre esélyét sem látom :lol: puszi Mindenkinek bocsánat csak ennyire futja most :oops:

Lilypie Kids Birthday tickers
babusok
Budapest
 
 


Törpi: de édesek! Okés, hívlak, ha találok!

KépKép
timi76
Ráckeresztúr
 
 


Babus: de jó, hogy jöttél, már kezdtem nagyon aggódni, hogy mi van! Gyógyuljatok apával!

Törpi: nem hívtalak, mert egy darab nem volt. :(

KépKép
timi76
Ráckeresztúr
 
 


Timi, gondoltam, hogy azért nem hívsz. Azért nagyon köszönöm!!!!

Babus, jaj de jó!!!!!!! További gyors gyógyulást!

Emmának felfedeztem a szájában két csücsöt. Azaz jön az utsó négy rágó. Betudom ennek az újabban fejét felütő éjszakai műsorokat. De aztán ha kijön mind a 4, nem lesz már semmi mentségem :?

Lilypie - Personal pictureLilypie Fifth Birthday tickers
törpilla812
 
 


Sziasztok!

Srácokkal voltam kontrollon, sajnos még van szörtyzörej, így folytatni kell a kezelést. De jobban vannak :)
Lányok gyógyultan rosszak! Jövőhéten mehet az ovi :D
Apósom lépe megnagyobbodva, nem valami jó jel, férj szeirntem roppant mód izgul érte :( Nem tudom mi lesz anyóssal, ha esetleg valami komoly betegsége van, és meghalna. Sógoromékkal élnek együtt, és sógornőm meg anyós folyton veszekednek :( De ha már csak ketten lesznek a házba (sógor ugye dolgozik) akkor Isten tudja mi lesz :(

Törpi: Képek édesek :)

Timi: homok a pelusban, hát igen, ez érdekes, de mindig van! Nem tudsz mit tenni, mint takarítani!

Babusok: Jobbulást nektek, a lurkók meg örülök, hogy jobban!

Na megyek, mert férj már beszólt! :roll: Cupp

Kata
labkat
 
 


Jó reggelt!

Kata: remélhetőleg azért apósodnak nincs komoly baja!

Jön a hideg. Tuti, mert az időjárás-előrejelző békáim még alszanak! :shock:

KépKép
timi76
Ráckeresztúr
 
 


Timi: piszkosul irigy :evil: :oops: :lol: 4:35 a mai rekord :shock:

Lilypie Kids Birthday tickers
babusok
Budapest
 
 


Babus: au! Nem alszanak vissza sehogy?

KépKép
timi76
Ráckeresztúr
 
 


Na, enyémek sunyimanók! Bementem, hogy felkeltem a bandát, ne csússzunk nagyon szét, erre ülnek a kiságyban és vetkőznek. :lol:

KépKép
timi76
Ráckeresztúr
 
 


Lányok!
Aki teheti (és akar) segítsen:

http://bezzeganya.postr.hu/hajlektalan- ... nk-ruhakat
vovanda
 
 


Sziasztok!

Mai témánk, szájpenész. Gergőnek lett szépen az egyik gyógyszerétől, ami olyan marha drága volt. Nem emlékeztem, hogy utána ki kell öblíteni a szájat. De aztán elolvastam, csak már kapott pár kezelést anélkül, hogy lett volna öblítés. :( Ezt jól elszúrtam. Most kezelhetem Bálintot is a cumikat is... Áááááááááá.

VAnda: most ajándékoztam el egy rakat ruhát!

Kata
labkat
 
 


Kata, jaj, csak nem lesz ilyen komoly baj apósnál! Szorítunk!

Timi, micsoda békáid vannak :shock: irigy érte, nekem soha semmit nem jeleznek csak kelnek hajnalban :lol: Vetkőzős szám ismerős :lol: :lol: :lol:

Babus, jaj :? :shock: Ez már kezd egy kicsit eldurvulni. Engem is keltett Míra 4:15-kor, átmentem, mert igazából maga sem tudta, mi baja, elücsörögtem nála a fotelben egy ideid, de neki ez nem volt elég, odasétált hozzám. Átvittem magamhoz, így kisebb harcok árán de visszaaludt negyed 7-ig. Ezután már nem akartam küzdeni vele, megkapta a kakaóját. De mitől ilyen zizik a gyerekeink? :?
Na meg hogy Mírám mitől romlott el 12 hónap nyugodt éjszaka után? :shock: :shock: :shock:

Vanda, segítenék én, pont ennél a szakasznál tartok a régi ruhák szelektálásában, de mi is még csak most kezdjük hordani a 98-as rucikat. De észben tartom, így majd később tudok majd segíteni. Asszem sajna nem fog megszűnni a szükséglet ott :(

Lilypie - Personal pictureLilypie Fifth Birthday tickers
törpilla812
 
 


Ha valakinek van szájpenészes tapasztalat, akkor kérem ossza meg velem!!!

Kata
labkat
 
 


LKata: sajnálom a szájpenészt, sajnos segíteni nem tudok, még sosem találkoztam vele szerencsére.


Törpi: enyémek most délután nem aludtak valami sokat, jó, ha megvolt az 1 óra. Ez van, majd este nyüglődnek, bár délelőtt is nyűgösek voltak, de ezt már megszoktam, délig én sem vagyok túl barátságos a külvilággal.
:lol:

KépKép
timi76
Ráckeresztúr
 
 


Most kicsit dicsekszem! Lányaim úgy beverték az ebédet, hogy jutalomból kaptak desszertet és azt is benyomták! :D Mégiscsak jó az én főztöm! :oops: :lol:

KépKép
timi76
Ráckeresztúr
 
 


Timi, már miért lenne a Te főztöddel gond? A lányaink válogatós némberek, ennyi az egész. De örülök, hogy kárpótolták a délelőtti nyűgösségüket a jó ebéddel.
Csajok mióta kimehetünk el is felejtették azt a szót, hogy fáradság. Az más, hogy bejövünk kajálni (hosszas rimánkodás után), de már olyan fáradtak, hogy alig bírnak enni, csak mennének aludni :roll:

Én meg ahelyett, hogy ledőltem volna velük együtt, elnetezgettem az időt. Pedig délután egy siserehadnyi ember jön hozzánk bulizni, nem tudom, hogy fogom bírni. Jó lett volna pihenni egyet előtte, mert ez a csapattal nem sétagalopp a partizás. :o

Lilypie - Personal pictureLilypie Fifth Birthday tickers
törpilla812
 
 


Zsófi: nagyon ügyesek vagytok! Műsorral meg ne foglalkozz, valami szórakozás kell a népnek! :wink: Enyémek sem a szép, sem a hangos, sem a csúnya szóra nem hallgatnak. :oops:

Törpi: Ja, hát a főztömmel én is úgy tudtam, hogy semmi baj, eddíg mindenki dícsérte, csak jöttek a lányok és elkezdtem kételkedni, de már kezd az önbizalmam helyrebillenni. :wink:

Kint voltunk egész délután (délelőtt is), úgy elfáradt az egész család, hogy a lábunkon alig állunk meg, már nagyon menni kellene fürdetni, de nincs energiánk- mármint nekünk szülőknek. Csajok túlpörögtek, megy az tombolás, aludni sem aludtak eleget, de olyan jó idő volt, egy pulcsiban rohangáltak kint, 22 fok volt árnyékban. Annyira szeretem! :D

KépKép
timi76
Ráckeresztúr
 
 


Csak benéztem, elolvastam a lemaradást mi 5.15 -kor keltünk,
persze visszaalvás ohne, kaptak tápot és nézték az in the night gardent, én meg próbáltam aludni keresztben a kanapén amig apa haza nem ért negyed 7-kor
az éjszaka is kalandos volt ugyhogy megyek szunyálni
majd holnap azért jövök

Móni
KépKép
reunion
 
 


Móni, akkor Neked is kijutott ismét. Azért remélem, ma éjszaka sikerült pihenned is kicsit.

Zsófi, nagyon ügyesek vagytok a játszival, és ez csak egyre jobb lesz!!!! Azzal meg ne törődj, ki mit mond. Én elismerem, hogy két gyerekkel semmiképp sem könnyű. Na de két egykorúval
:shock: Az vesse rád az első követ, aki mindig, minden helyzetben meg tud felelni a külvilág elvárásainak, akik ugyebár nincsenek benn a szituban. Szóval tégy mindig legjobb belátásod szerint szerintem, mások meg le vannak tojva. Én legalábbis próbálok így csinálni :oops:
Kata ölelése, lökése :lol: talán lesz ez majd lökés nélkül is :wink:

Timi, mi is kinn vagyunk álló nap, de közülünk csak én fáradok le :oops: Na jó, este könnyebben bealszanak, de hajnalban éppúgy kukorékolnak 1/4 7-kor. Ennek a sorozatos korai kelésnek meglett mára az eredménye, teljesen kiakadtak az udvaron, hisztirohamok sorozata után becibáltam őket, megebédeltettem és ágyba dugtam a bandát. Kíváncsi leszek a délutánra. Egyenlőre nagyon szép idő van még itt az előrejelzéssel szemben, de lehet, hogy mire programot szerveznénk, arra leesik az eső :?

Lilypie - Personal pictureLilypie Fifth Birthday tickers
törpilla812
 
 


Látom nem volt nagy pörgés ma! Mi tuning shown voltunk, csajok meg itthon mamával. Nagyon szuper járgányok voltak! (én tuti fiúnak készültem annó, a női dolgok sosem érdekeltek, a holnapi F1-et alig várom :oops: )

Törpi: én már csak a frontra tudom fogni. Enyémek rettentő hisztisek, amióta hazajöttünk gyakorlatilag lilulásig hajtották magukat a hisztibe, földön, ölben, mindenhol megy a hiszti. Nem tudok ezzel a helyzettel sokat kezdeni, majd elmúlik, vagy én is beállok az örjöngők közé lassan.

Móni: kicsit ki tudtad aludni magad?

Zsófi: ülelé nagy buli, aztán majd jön a smárolás, az a fajta, amikor a nyelvüket átdugdossák egymás szájába. Nálunk kész leszbishow van már. :oops: :lol:

KépKép
timi76
Ráckeresztúr
 
 


azt nem mondanám hogy pihentebb vagyok mint tegnap.. :?
Timi! tényleg tavaly is voltatok a csajokkal a motoros kép nekem is beugrott

Törpi! képek :lol:

Zsófi! enyémek is smárolnak minket de egymást még nem láttam

:lol: :lol: ma Laura elindult!!!!!!! :lol: :lol:
1-2 X megkönnyztem, már nagyon vártam ezt a pillanatot, hogy leomoljon ez a korlát
ez 15 hós szülinapi ajándék volt
és milyen kis ganyé is közben, mert kedden jön a dévenyes szakgyógytornász hozzánk, hogy megnézze őt, és
persze hogy ilyenkor produkál,
máskor a pető intézetes konduktor látogatása előtti hétvégén kezdett el forogni

Móni
KépKép
reunion
 
 


Móni, ÉLJEN!!!!!!!!!! Gratulálok a kis Menőmanónak!!!!!!

Timi, de jó, hogy ilyen jó kis délutánt kerekítettetek magatoknak! Remélem töltődik a kis lelked :D Hiszti :x megbolondítanak vele, pedig csak duplán kapom vissza, amit én adtam anyáméknak :oops: Elég keményen nyomhattam, ha ezt érdemlem :?

Smacizás :shock: hát felénk az ilyen nem divat, remélem ezért nem mi vagyunk a kirívó esetek, azaz akiknél valami nem stimmel :lol: :lol: :lol: :wink:

Lilypie - Personal pictureLilypie Fifth Birthday tickers
törpilla812
 
 


Jó reggelt-hajnalt!

Móni: hurrá! Gratula a járáshoz! Na látod, hogy csak elindult! :D

Smárolás: enyémek meg csak egymással és velünk nem, egy nyamvadt esti puszit sem lehet tőlük kicsikarni, ha ők nem akarják! :lol:

Igen, tavaly a motorkiállításon voltunk, de azt idén kihagytuk, helyette bringán voltunk meg most a tuningon. Ide nem vittem volna őket semmiképp, mert olyan zaj volt, hogy nekem totál lezsibbadt az agyam - mondjuk kellett is! :lol:

Törpi: én is nagyon bírtam hisztizni annó, lehet én is csak azt kapom vissza?! De ennyire?!

Lányok! Kismoci ügyeben kérek segítséget! Milyen a legkisebb? Törpi, te írtad, hogy 25 cm a legalacsonyabb részénél, de olyat sehol nem találtam a neten.

KépKép
timi76
Ráckeresztúr
 
 


Laurának gratula :D

Bálint éjjel belázasodott. Mi a fene ez már megint!

Kata
labkat
 
 


LKata: ajaj, ti sem nagyon tudtok kikeveredni. :(

Zsófi: köszi!

KépKép
timi76
Ráckeresztúr
 
 


Timi, én is egyet mellélőttem, mire az igazit megszereztem. Kérdezni, méretni kell az eladót. A Zsófi által belinkelt 27cm-t ír. Most újra megmértem, a hátsó része, azaz az ülés legmagasabb pontja ennek is 27, az ülés-kormány találkozása 25cm.

Kata, jaaaaaaaj, mi a csuda lehet ez már megint :(

Zsófi, annyira azért nem szörnyű a helyzet, próbálja az ember kezelgetni a problémát :lol: Emmánál hamar lecseng, Míra meg hát.... Míra :lol:

Lilypie - Personal pictureLilypie Fifth Birthday tickers
törpilla812
 
 


Törpi: köszi! Találtam teszveszen újat, olcsóbb, mint a régióban és úgyis kell csúszdát is vennem , mert anyósék azt akarnak húsvétra és az is van nála, még apával kell konzultálnom, mert a camponánál át is tudnánk venni. Délelőtt kicsit kimentünk,a taxit hajtják ezerrel, még kergetőznek is vele és úgy veszik a kanyarokat, mint a nagyok. :lol:
Hiszti: Míra nem kékül-lilul? Mert Alexa úgy adja elő, hogy annyira felhergeli magát, hogy tiszta lila lesz a feje. Mint egy hupikék törpe! És ő nem hagyja abba, ha nem foglalkozunk a bajával. Na, erre mondjon nekem valaki okosat, mert eddíg úgy voltam vele, hogy ha nincs közönség nincs műsor sem, Hangánál működik is, de Alexa inkább megfullad, minthogy abbahagyja. Egyenlőre próbálom az elején elcsípni és inkább másfelé terelni a figyelmét, de ez egyre kevésbé válik be, mert már kitart az ő kis akarata mellett.

KépKép
timi76
Ráckeresztúr
 
 


Sziasztok, rég voltam, mert nem voltunk itthon, most sikerült elmennünk a Kolpingba az ezelőtti betegeskedés miatt.

Majd visszaolvasok, most csak pár hozzászolástra volt időm:

kismotor: én a brendonba vettem a legkisebbet, 5000 felett kiszállítanak és ingyen, ráadásul, most kuponnal - újság-, még olcsóbb!

http://brendon.hu/Products/List/szabadt ... ok_202/all

A mini a legkisebb, ennél kisebb nincs, mi karácsonyra vettük nekik.

t-pk
 
 


Na Bálintnak megy a hasa. Ma már 4x volt széklete, az utolsó már sűrűbb és sötétebb, az elsők nagyon lazák. Adtunk HIPP ORS-t. Lányok nekem eléggé értelmezhetetlen a 10ml/testtömegkilogramm. Most akkor ha 10 kg-os gyerek, akkor 100ml-t igyon meg? Mert úgy volt írva nagyon erős hasmenésnél, hogy óránként. Óránként csak nem kell egy decit lenyomnia :?: :?: :?:
Gergő eddig még jól!

TKATA: fura ez a Brendon, mert anno még megkérdeztem, hogy tényleg kiszállítják e 5000Ft- felett ha vásárolok bármit, és közölték, hogy az csak a bútorokra vonatkozik, pedig egyáltalán nem arról írnak. Szóval én mikor Tomi Tepee cumisüveget és sterilizálót meg ilyeneket akartam több mint 5000-ért rendelni, közölték, hogy ott nem él az ingyenes szállítási díj :roll:
Jó hogy végre el tudtatok menni pihenni :)

Kata
labkat
 
 


Zsófi: ez az. Mi a taxikat is tőle vettül annó. Nagyon korrekt. Szerdára meglesznek a mocik és a csúszda is ha minden jól megy.

http://www.teszvesz.hu/jatek/gyermekjar ... 51737.html

:D

KépKép
timi76
Ráckeresztúr
 
 


Lányoknak még nem lesz motra csak nyáron szerintem
Tegnap mi rápróbáltuk a lányokat kismotorra, a szomszéd lány nagy könyörgések árán megengedte :lol:
leér a lábuk, de a sarkuk beleér a hátsó kerekekbe és igy felbuknak vele
Laura nálunk is ilyen, ha hiszti van akkor muszály valamit csinálni vele, nem lehet magára hagyni,
Rékát mi is otthagyjuk, ha földre dobja magát aztán 1 perc múlva jön oda hozzánk vigyorogva és hoz nekünk valamit :lol:

Kata! az óránként egy deci folyadék az teljesen normális, nálunk alapból sima napokon is több fogy ennél
hasmenésnél kiszáradás ellen még több kell

Móni
KépKép
reunion
 
 


Kata: nekem nem nagyon itták a hipp orsot (sztem bármennyit megiszik az csak jo lehet :wink: de tényleg annyit irnak az üvegen :shock: felejtös volt nálunk ekkora mennyiség :cry: ), a smecta tuti volt ha nagyon gáz a helyzet probáld azt adni, kiszáradás ellen minimum 7 decit de inkább 1 litert meg kell inni egy nap
jobbulást!!!

Lilypie Kids Birthday tickers
babusok
Budapest
 
 


2x ment :oops: :lol:

Lilypie Kids Birthday tickers
babusok
Budapest
 
 


Azt hittem én már megúszom az etetőszékbe felmászást. Hát este Hanga bemutatta hogyan kell amikor egy pillanatig nem figyeltünk rá. Csak azt vettük észre, hogy benne ül és sikongat, erre Alexa gondolta, ezt ő is megpróbálja és csont nélkül egy pillanat alatt felmászott ő is. Most mit csináljak? Hová tegyem a székeket, hogy ne másszanak bele? :shock: És ráadásul fel is állnak. Hanga egy majom! Tegnap már a lábszáramon is elkezdett felmászni, de ebből én nem következtettem arra, hogy ma meg az etetőszék lesz. Anyám borogass! Mondjátok, hogy holnapra elfelejtik!!!

KépKép
timi76
Ráckeresztúr
 
 


Timi: haho sorstárs :lol: :lol: ne aggodj majd megunják :wink: egyszer valamikor :oops: :lol: nálunk már nem sláger lehet lassan eladosorba is kerül már csak nagyasztal van nagyszékkel :lol: meg rohangálás kaja közbenezen még agyalok h mit kellene csinálnom h a fenekükön maradjanak :evil: :evil: :oops: :oops:
Zsófi: naggggyon édik, nem csodálom h legujabb kedvenc kép ez lett :wink: olvastam ikresen játszotér tulélésre legjobb ha vkivel tudsz menni mármint ismerös anyuci házbol pl., nincs vki? nekem nagy segitség volt azaz egymásnak alattunkikrek mégiscsak könyebb volt 2 felnött 2 gyerek :oops: :lol: aztán idövel meg már simán mentek 3asban :wink:
esöcucc aldiban http://www.aldi-hungary.hu/hu/html/offers/58_23782.htm

Lilypie Kids Birthday tickers
babusok
Budapest
 
 


Móni: gratulaaaaaaaaaaaaaa járokás CSajodnak :wink:

Lilypie Kids Birthday tickers
babusok
Budapest
 
 

Vissza: Várandósság

Jegyzetfüzet:

 

X
EZT MÁR OLVASTAD?