Új privát üzeneted érkezett!

Sziasztok!

Nani: nem, nincsen, Hipp-es kajákat adok neki, már szinte mindent eszik, amit 6 hónapos baba ehet azt is, rendkívül sokat eszik, a gyümölcs sajna nála már csak valóban desszert. Sajna a sütőtök nagyon megfogta, így azt töröltük a listáról, cukkinit imádka, vegyes zöldséget husival stb. Ami még nagy sztár az a trópusi gyümölcs desszert, ez is segít kakilni :lol:

Nálunk 17.000 ft volt a rota oltás, de én is több helyen érdeklődtem és volt olyan hely is, ahol 25.000-ért akarták adni.

Rani: mekkora fiad van már:)

Kép
zsenka
Budapest XVII. kerület
 
 


Nani, azt hiszem, olyan 18 körül vettük mi is. (vagy felétek J. vagy felénk A.H.)

babaimádó
Kép
babaimado
 
 


Zsenka igen nő mint a gomba!
Igazi pasi!!! :lol:

Kép

Kép
raniko
 
 

 
 

sziasztok!

Zsenka, nem semmi a fiad!! Nagyon klasszak vagytok!

Rota: 5 patikában jártam, a Király utcai ( IV. ker.) adja a legolcsóbban, 17900 ft-ért, úgyhogy az a nyerő.

Izácskám egyre erősebb, hason fekvésből kinyomja a felsőtestét. és képes 3-4 percig is kitartani magát, közben az arckifejezésén látszik, hogy "dolgozik", olyan aranyos, és vicces is egyben. :lol:
Ma is este 9-től reggel 6-ig durmolt. :wink:

szép napot, jó sétát mindenkinek!
nani72
 
 


Lányok!
Aki teheti (és akar) segítsen:

http://bezzeganya.postr.hu/hajlektalan- ... nk-ruhakat
vovanda
 
 


Rani: nagyon ari a kisfiad. :) Milyen sok haja van, azta! Az a csinos csaj te vagy Milánkával?

Nálunk Veresegyházon belül az egyik helyen 17 000 volt a Rota, a másik helyen 20 000. Így vettük meg végül is a két adagot, külön árért sajnos, pedig ha tudtam volna, hogy szabadáras, akkor végigjártam volna a patikákat és a legolcsóbb helyen vettem volna. Amúgy örülök, hogy beoltattam Dorkát, mert pont egy ismerősöm kisgyermeke van most ezzel kórházban szegényke:(((

Zsenka: ügyik vagytok Zéténykével:) Jó huzatja van a kislegénynek:)
Vendég
 


Dorkaanyu nagyon köszi igen én vagyok a képen! :roll: :oops: :oops: :D

Kép

Kép
raniko
 
 


Rani, hogy rendeztétek át Milánka szobáját? Nagyon érdekel most ez a téma, mert Dorci rohangálós lett és már annyi minden kell neki, hogy nem fér el a sok cucca. Még áll a járóka, mert ha le kell rohannom pl. a postáshoz a kapuba, akkor abban legalább 1 percig biztonságban tudhatom Dorkát. De már a kisasztal és a kisszék nem fér el mellette, meg a járássegítők, ugrálós cuccok stb. A hintáját szerintem össze kéne csukni, mert nagyon ritkán használja és sok helyet foglal. Na, valamit majd kitalálok én is, hogy szépen elférjenek a dolgok.

Nagyon szép idő volt tegnap, még egyelőre ma is normális minden, gyorsan el is kéne rohanni sétálni, mert aztán jön a hidegfront.
Vendég
 


Ohh, Vanda, elolvastam a bezzeganyás oldalt, a szívem majd szét szakadt . :cry: Nagyon sajnálom ezeket a gyermekeket, nehéz sorsot kaptak.
nani72
 
 


Dorkaanyu csinálok képet és teszek fel ha lesz időm.
Nekünk sokat segített, hogy kijött a szobájából egy kihúzhatós kis heverő.

Lányok voltam dokinál.
Ugye PCO-s vagyon és megint el kellet kezenem szedni a Merkformin XR 750 est napi 2X1-et.
Én olyna carul vagyok tőle hogy csak na.
Egyet lefekvés elött veszekbe, de jól jönne egy két rükk vagy praktika aki szedi mert én már nem emlékszem rá! :roll:
Van aki most is ezt szedi?

Kép

Kép
raniko
 
 


Sziasztok!

Rani:
Sajnálom a rosszul létet én nem tudok segíteni. :(


Gréti megkapta a 18 hónapos oltást 2 napja, aznap éjjel belázasodott és szinte alig eszik azóta. Oltás másnapján semmit nem evett, reggel már csak, hogy legyen benne valami adtam neki rudit de az se kellett. Ebédre tápszert evett és vacsoráig 5 szem ropit majd megint tápszer. Tegnap picit jobb volt viszont este megint elkezdte , hogy szúr szúr és a combját mutatta hátul. De én semmit nem láttam rajta, nem tudom ez mi lehet de kezdek aggódni. Ez most nem kamu volt, nagyon sírt és folyt a könnye. Ha ma sem eszik jobban szerintetek elvigyem hétfőn orvoshoz?

[url=http://www.nagyonbaba.hu]Kép


Gyönyörű ha az ember célba lát s eléri azt tűzön,vízen át!
nikó
 
 


Nani!
Szívszorító, és ők még jó helyzetben vannak, mert a családjukkal élhetnek (ha "csak" nagyon szegények, nem vehetik el tőlük a gyerekeket).

Rani!
Fájhat az oltás helye, próbáld kicsit borogatni, el fog múlni. Ne izgulj, valszeg semmi baja a gyereknek. mármint nem beteg, "csak" megviseli az oltás.
vovanda
 
 


Vanda ari vagy köszi de szerintem nem nekem céloztad a megyugtató szavakat hanem Nikónak! :roll: :D

Lányok van a babaneten PCO-s topik? :roll: :oops:

Kép

Kép
raniko
 
 


Upsz, bocsánat. Kicsit szét vagyok már esve, az előzetes letartóztatás feltételei asszem jobban előtérben vannak... :lol: :oops:
vovanda
 
 


Vanda, jó kis témát tanulsz! :D

Nikó, nekem nincs tapasztalatom oltás ügyben, de szerintem se lehet semmi baja a kicsidnek. Nem hinném, hogy beteg. A borogatás jó ötlet.

Rani, itt a babaneten is van pcos topik, de a nőklapján is "pörög" egy .
Lassan én is hívom a mens-t, mert érzem, hogy vissza kellene állni a gyógyszeres kezelésre (ir-es vagyok én is). Elkezdtem pattanásosodni, és visszatért az éjjeli szédülés is ( ha éjszaka-2 körül- átfordulok egyik oldalamról a másikra,megszédülök.) Én adimetet szedtem 3x850-t.

puszi mindenkinek.
nani72
 
 


Nani nekem is kijöttek a ragyák sajna! :(
Nekem a menzsim csúszott szét!
Szülés után szépen 33 napra jött meg nem volt semmi gond éreztem a pé-t is.
Most 37-40 napos a ciklusom.
A Kaáliba is megnézett a dokibácsi és sajna látott egy meg nem repedt tüsszőt így a 28 nap körül, szóval maratoni ciklusom lesz.
Olyan érdekes nagyon sok lánynál jött ez elő, vagy sima pajzsmirigy gond.
(a környezetembe szine az össze lánynak volt vagy most már vannak gondjaik)

Kép

Kép
raniko
 
 


Raniko,
http://www.pco-szindroma.hu/index2.html - Sári Nóri nagy tudója a dolgoknak

Légyszi: Arwen torna + az ottani diéta
http://arwentorna.hu/ - én csináltam, szaladt a súly, az élet sokkal jobb volt tőle, nincs ugra-bugra van dvd is.

hajrá FArkasok

Kép
farkasok
 
 


Sziasztok!

Köszönöm a véleményeket, kicsit többet eszik a semminél Gréti. Figyelgetem és majd meglátjuk.
Olyan érdekes 1 hét alatt teljesen megváltozott a viselkedése. Mindenre határozott nem a válasz, folyton kiabál ha nem kap meg rögtön valamit, majd jön a mű sírás. Tegnap is azt nevettem, hogy kezeit az arca elé teszi elkezd sírni és les a keze mögül. A héten a mama is tiltó listára kerül mert én próbálom megállítani a hisztit ő meg folyton beleszól.
Persze jó is történt mert egyedül csúszik a csúszdán , segítek felmenni , leülni és már mondja is: edenül Gréti.






Mensim nekem se állt vissza rendesen, van olyan hogy erősebb vagy éppen alig-alig van ez nem tudom miért lehet. 28-34 napos az eddig 30 helyett.

[url=http://www.nagyonbaba.hu]Kép


Gyönyörű ha az ember célba lát s eléri azt tűzön,vízen át!
nikó
 
 


Sziasztok!

Farkasok köszi a linet!
Megnézem feltétlen!

Nikó, Milán is hirtelen ment át most nagy változásokon.
Pár szavacskát mond is aminek nagyon örülök.
Az első ha hiszitek ha nem Ana (anya) volt! :D
Nagyon érthetően mondja a dolgokat no persze némi hibával.
A másik a tessék, és tegnap este is mondott valamit a kádba apa mondta de az most nem jut eszembe!

Kép

Kép
raniko
 
 


Nikó!
DACKORSZAK INDUL! :lol: kösd fel a gatyád, irtó kemény menet lesz. Hiszti ellen egyébként a legjobb: nem tudomást venni róla. Merthogy ha a gyerek hisztizik, valójában extra figyelmet akar kiharcolni. Ha eljátszod, hogy nem izgat, akkor viszonylag hamar abbahagyja. Idegörlő mutatvány, főleg, amikor már 40 perce üvölt, de pár alkalom után aránylag hatékony.
vovanda
 
 


Sziasztok!

Rani, és kaptál valamit, hogy a ciklusod rendeződjön? A Met miatti rosszullétet sajnálom, sokan panaszkodnak róla. Újra meg kell szokni a szedését, remélem, hogy már jobban vagy azért. Milánka miket mond még?

Nikó: a hisztit megállítani nagyon nehéz. Sajnos nem is lehet mindig keménykedni a gyerekkel. Mert társaságban, utcán, autóban (vezetés közben) inkább gyorsan odaadja neki az ember, amit kér (pl. a drága telefonomat), csak maradjon már csendben.

Képzeljétek, 1 hét alatt 2 foga jött ki Dorkának, nagyon megszenvedett velük és még nincs vége. Még 3 őrlőfoga akar kijönni. Jelenleg 9 fogú a kiscsaj, azért haladunk:)
Vendég
 


Sziasztok!

Rani:

Nagyon ügyes Milán, ő is hamar elkezdett beszélni. Olyan jó főleg az első próbálkozások és milyen büszkék tudnak lenni magukra.

:D


Vanda:
Igen én is úgy érzem nem lesz egyszerű, én próbálok elsiklani felette és meg se hallani de ha bárki ott van, kivétel tesóm akkor beleszól és nem hagynak. Gyere a mamihoz, szeret a mami, stb..... Magyarán anya gonosz de majd megment a mamika.
:evil:


Dorkaanyu:

Detto én itthon próbálok leginkább keménykedni vele meg a játszótéren ha tombol, az autóba ha vezetek adok mindent csak ne hisztizzen. Szegény gyerek meg aztán tudja követni most mit is lehet és mit nem? :)

Meg azt utálom ha az utcán beleszólnak idegenek.

[url=http://www.nagyonbaba.hu]Kép


Gyönyörű ha az ember célba lát s eléri azt tűzön,vízen át!
nikó
 
 


Nikó: Bizony, így van:) Nekünk még akkor nincs keménykedés, ha szombat reggel apa aludni szeretne, mert egész héten melózott. Ámde Dorci korán reggel kukorékol és kezdi a napját nagy hangosan, vidáman, majd egy-egy jól irányzott hisztivel. Ilyenkor is mindent megkap, csak maradjon csöndben és ne ébressze fel apát. Szóval, ez a "következetesség" nálunk sincs meg igazán :oops: :wink:
Vendég
 


Sziasztok!

Igen nagyon hamar elkezdett "beszélni a kis drága!
Tegnap a kádba az ad ide volt még amit kimondott. :D
Nagyon büszke magára, akkor is ha egy nagyot pukizik jön utána a rötyögés! :lol:

Remélem megszokom a Metet most napi 1-et szedek egy hétig, hátha rááll a szervezetem.

Lányok ti hol vagytok: Lois, Tilli, stb. :roll:

Kép

Kép
raniko
 
 


Sziasztok!


Grétit elvittem orvoshoz, dr. néni megint nagyon ügyes volt semmit nem vett észre a : középfül, orr mandula és torok gyulladásból. Csüt. mikor beadta az oltást megvizsgálta Grétit és semmit nem talált. Nem hiszem azóta alakult ki mindez. :twisted: :twisted:

Nagy nehezen bevette a gyógyszert de üvöltött nagyon.

[url=http://www.nagyonbaba.hu]Kép


Gyönyörű ha az ember célba lát s eléri azt tűzön,vízen át!
nikó
 
 


Nikó ez felháborító!
Én se látom nagy esélyét, hogy ennyi minden + szövődmények kialakult volna csütörtök óta! :evil:
Nincs más orvos akire válthatsz?

Nekem szerencsém van Milán szépen bevesz minden gyogyit.
Nagyon jó az erre kitalált gyógyszeres kanál.(nagyon bevált)

Kép

Kép
raniko
 
 


Sziasztok!

Rani:

Váltani éppen lehetne de pl. a mi dr. nénink a kórházba is dolgozik és félek ha ne adj isten bekerülnénk betartana, vagy ez hü....-ség?

Nem tudom mi lelte Grétit olyan szépen vette be a gyógyszereket eddig és most meg mindenért megy a harc, az üvöltés. Itt van 10 óra és totál kiakasztott az állandó hisztivel. Biztos a betegség is rátesz egy lapáttal de nagyon fárasztó ez az állandó harc.

[url=http://www.nagyonbaba.hu]Kép


Gyönyörű ha az ember célba lát s eléri azt tűzön,vízen át!
nikó
 
 


sziasztok,

nikó ez a hisztikorszak elég nehéz lehet, de ne keseredj, ez is véget ér előbb-utóbb. :D

RAni, remélem bírod a metet.

Mi jól vagyunk, ma délelőtt óta van fülbevalója a csajomnak ( védőnő kifúrta) . Olyan szép lett,kész nagylány. :lol:
Tetránnal kell majd a fülcimpáját kenegetni 3-4 napig. Párom nem akarta még kifúratni, csak később,pár hónap múlva, de azzal érveltem: ezt csak 1x kell kibírnia, ha fiú lenne vihetnénk akár többször is fityma-fütykös vizitre. :lol:

puszz mindenkinek.
nani72
 
 


Nikó csak nem tenne ilyet egy doktor!
Így is eléggé "betart", hogy nem ismer fel sokmindent!

Nani nehezen de birom este alvás elött veszek még csak be 1-et!
Jó az érv a fülbevalóra! :lol:

Kép

Kép
raniko
 
 


Sziasztok! Nani, mi újság az uncsitesóddal? Nézték már Uh-on? Hány babát vár? Nagyon izgi, hátha dupla öröme lesz, vagy tripla!
Majd csinálj képet a fülbevalós csajról légyszi.
Vendég
 


Dorka, unokatesóm tegnap volt 5 hetes, egyenlőre látszik 1 pötty méhen belül, de látszik még 1 méhen kívül is (reméljük ebből nem lesz baj).
Sajna begörcsölt, ezért kórházba került,most várunk mi lesz....ki kell várni a 6 hetes uh-t (bár 2 naponta uh-zák), a szívhangot.
Hcg-je szép magas. :wink:
Reméljük a legjobbakat!!!!
nani72
 
 


Nani nagyon mennek a drukkok!!!! :wink:

Kép

Kép
raniko
 
 


Nikó, nálunk is üvöltés van mindenért, amit nem kap meg Eszti. Nehéz vele és fárasztó. Ráadásul egy büdös szót sem beszél, így nem is mindig vágom, hogy mi kell neki. :oops: Újabban megfogja a kezem és odavezet, ahol éppen akar valamit. Legtöbbször a laptopnál kötünk ki. :? Ha kiviszem a kertbe, akkor rohan a kapuhoz, és ordít, hogy menjünk ki az utcára sétálni.

Nani, drukkok mennek!!!

skrisz72
 
 


Skrisz, a "nembeszélésre" van 1 aranyos példám.
A szomszéd kisfiú, aki ma már iskolás, 3 éves korában szólalt meg először. Csak hümmögött és mutogatott, szülei vitték orvostól orvosig, mi lehet a baja???
3 éves korában történt náluk egy rokonlátogatás, jóízű vidéki nagybácsi meglátogatta őket, és jó hangosan azt mondta a gyereknek:
-Tán hülye ez a gyerek, hogy nem beszél?

Jött is a válasz, a gyerek első mondata:
-Hülye vagy te!

Ez így történt, azóta is nevetünk rajta. :lol:

Esztitől azért szebb mondatot várok! :D Meglátod, majd be sem áll a szája.
nani72
 
 


Nani, azt fogja mondani: "nem érted, hogy laptopozni akarok?"

skrisz72
 
 


Nani:
Mennek a drukkok!!!!!
Aranyos kis történet.

Skrisz:

Ti is imádjátok a laptopot? Gréti tegnap fogta és felmászott vele az ágyra és közölte: anya feküsz babával, tente Gréti olvas.

Képzeljétek reggel szó nélkül bevette a gyógyszert és a fülcseppet is hagyta ügyesen. Látszik, hogy jobban van jókat játszik egyedül is és az utcán is szaladgál össze vissza. Minden vigyorog és reggelire megevett : 1/2 kiflit meg 3 virslit utána 1 rudit. Ebédre egy nagy tányér husilevest, tele répával, krumplival és sok husival. Úgy örülök neki. :D

[url=http://www.nagyonbaba.hu]Kép


Gyönyörű ha az ember célba lát s eléri azt tűzön,vízen át!
nikó
 
 


nikó, kb. én is ennyit eszem, mint a lányod. :lol:

skrisz, Eszti 2 éves szülinapi ajándéka legyen 1 laptop! :lol:
nani72
 
 


Nikó örülök, hogy jöbban van Gréti!

Milánnak is tuti ez lesz az első mondata!
Imádja ő is a laptopot,csak az a baj, hogy kiszedi a betüket! :roll:

Én reggel olyan rosszul voltam (inzulin), hogy a páromnak haza kellet szaladnia.
Szerencsére fél óra és jobban voltam!
Nem tudom, mi lesz ha ennyire szarul leszek a gyogyitól. :roll:

Kép

Kép
raniko
 
 


Nikó, az étvágy a gyógyulás biztos jele. :wink: Jó huzata van a kisasszonynak. :D

skrisz72
 
 


Sziasztok Csajok!

Rani!
Milánka nagyon szép nafffiúúú lett, sokat változott, és a haja behalás :P .Duma cuki lehet, puki.....ilyenek a pasik, felnőttként is ezen röhögnek.

Baba!
Fannia cukker, titta anyája :D , miket csinál a kis drágaságod?

Nani!
Kicsi Iza mintababa!Jó a sztori!Fülbevalós képet kérünk!Uncsitesódnak nagyon sok drukkot küldök+++++++++++++++++++++

Nikó!
De ügyes Gréti, örülök, hogy jobban van!!!

Skrisz!
Laptop ezek szerint minden gyerek kedvence :roll:

Lili!
Mizu Domival?Eszik már?Mozgás?

Twist!
Dorcikának gyors fogzást!!!!!

Nálunk minden okés, Kornél még mindig egy fogú :lol:
Étvágya nagyon jó ismét, 9 kiló:)74-es rucikat is kinövi lassan.Nagyon mozgékony mászik mint a villám, és már oldalra kapaszkodva megy egy-két lépést.Mindenhol feláll, és pakol, és magára rántja a dolgokat, nagyon kell vigyázni mert szempillantás alatt dolgozik.Baba halandzsa is megy ezerrel, mondja apa-anya :P
Ja és az egy fogával megrágta a nappaliban a dohányzó asztal oldalát :lol: :lol: :lol:

8 hónapos vagyok

Kép

KépKép

Kép
keny
 
 


Keni köszi! :wink:
És igazad van a pasik nem változnak felnőtként is ezen röhögnek! :lol:

Kornélka nagyon szép, és ez a kép szenzációs!!
Nagy fiu a lelkem vannak méretei! :wink:
Nagyon ügyi ahogy így magyaráz és hogy mondja apa anya nem semmi!
Cuki lehet az egy fogacska!!! :lol: :wink:
(Milánnak 4 van de szerintem nem lesz több :roll: :lol: )

Kép

Kép
raniko
 
 


Sziasztok!

Keny,
nagyon édes Kornél!!! Jól sikerült a kép! :lol: Fogacska majd jön. Nálunk is megállt most 7-nél, de ezek gyorsan jöttek egymás után. Most már vagy 2 hónapja semmi. Domi még mindig nem az étvágyáról híres, de már gyarapodott legalább. Jövő héten megyünk ismét mérekezni, de szerintem most meg a sok mozgás miatt nem fog rendesen gyarapodni. Három napja mászik. :lol: Nagyon örültünk neki. 11 alkalommal vittük tornázni, most egy hónap pihi, de olyan gyorsan fejlődik, hogy nem tudjuk követni. Eddig nagyon nyugis voltam, mert ott volt ahol hagytam, de ma például már a földet ette a virágcserépből. :shock: talált hangyát azzal szórakozott stb. És óráról órára erősebbnek tűnik. Ennek persze örülünk, csak még át kell állni. Ma már térdre felhúzta magát és próbált felállni. Néha nem hiszek a szememnek. Tényleg nagyon jó ez a Dévény torna. A csajszi addig akarja tornáztatni, még nem jár rendesen.

Nikó,
örülök, hogy már jobban van Grétike! Jaj de örülnék, ha Domi csak a negyedét megenné, amit Gréti.

Nani,
mennek a drukkok az unokatesódnak. Reméljük nem lesz semmi baj. ++++++

Rani,
sajnálom a rosszul létet! :( Hozzá lehet szokni ehhez a gyógyszerhez?

Twist,
halad ez a fogzás, csak szegénykéket megviseli. Gratu az új fogacskákhoz.

Lili

Kép


Kép

Kép
lili77
 
 


Ja és még valami. Bébikompról mi a véleményetek? Annyit olvastam már pro és kontra. Nem tudom eldönteni vegyünk-e. Kaptunk kölcsön kipróbálni, Domi nagyon élvezte.

Lili

Kép


Kép

Kép
lili77
 
 


Keny, kispasid nagyon cuki, jó a kép is.) Hú, jó erős az egy fogacskája, mintha egész fogsora lenne:))

Lili, mi örököltünk bébikompot. Egy hétig használtuk kb. mert Dorka kacagott benne. De úgy kezdett el járni, hogy előrehajolt és lökni akarta magát, azaz mintha még mindig a kompban lenne. Hogy is mondjam, lábujjhegyen járt, nem jól terhelte a lábát. Ezért inkább elpakoltuk sürgősen. És azóta gyönyörűen (bár részegesen) járkál, rohangál:)

Köszi a fogas együttérzéseket:)

Nani, jaj, szegény uncsitesód, de legalább a kórházban vigyáznak rá, bármi van. Reméljük, hogy méhen kívüli csak rosszul látszott és nem lesz vele semmi gond. Egy UH még nem UH. És szuper, hogy magas a hcg szintje.
Vendég
 


Sziasztok!

Lili én személy szerint nem szeretem a bébikompot!
Milánnak eszem ágába se volt venni, akkor inkább már járássegítőt.
(jó tudom nem egyforma a két dolog)
Bébikompból vannak rossz családi emlékek, (nővérem felborult vele) és azt hallotan nem jó mert a gyereknek az egyensúlyérzékét nem segíti.
Környezetembe egy csajos aki használta sokáig lábujhegyen pipiskedett ha ment mert a kompba is úgy ért le a lába. :roll:
(ugyan úgy mint Dorka)

Nani mi van uncsitesóddal?
Friss hírek?

Kép

Kép
raniko
 
 


Csak bekukk, és életjel. levizsgáztam. Kicsit elfáradtam. Holnaptól meló.
vovanda
 
 


Lili, ne vegyetek kompot. Haszontalan és káros dolog. Inkább ugrálós hintát! Azt a gyógytornászok is javasolják.

Keny, tök cuki a kispasi. Nagyon komoly az a kép róla! Széééép!!

Vanda, nagy gratula! Kipihened majd a munkahelyeden..... szól a dal.... :wink:

skrisz72
 
 


Sziasztok Csajok!

Köszönjük a kép dícséreteket :oops:

Lili!
Nagyon örülök, hogy így beindult a kisfiad :lol: , a Dévényről én is csak jókat hallottam :wink: Vége a nyugis világnak, kezdődik a pakolás rosszalkodás, járókán nem gondolkozol?Kornélnak nem hagyományos járókája van, hanem a 8 elemes babakarám (pont onnan rendeltem ahol laktok) hatalmas sokféleképpen lehet variálni, és a gyerek nagyon könnyen feláll a rácsokba kapaszkodva.Bébikomppal nem értek egyet, egy ismerősöm tök lúdtalpas lett tőle mert hátra fele hajtotta magát belső talp élen :roll:

Nani!
Mizu az unokatesóddal?

Vanda!
Ügyes vagy :lol: Kis rosszcsontjaid, hogy vannak?

Bocs nem ide vágó téma, de én minden évben itt veszem meg kedvezményesen a növényeket, hátha nektek is hasznos:http://www.oazis.hu/ketto

KépKép

Kép
keny
 
 


Vanda gratula a vizsgádhoz!!! :wink:

Kép

Kép
raniko
 
 


sziasztok,

Vanda, nagy gratula a vizsgához! és jó munkát!

Unokatesó hír: még pici a terhesség, épp elmúlt 5 hetes, látszik egy petezsák szikhólyaggal. :wink: jövő hét elején megy a kaaliba uh-ra, az lesz a 6 hetes uh.

Izámon ma akkorát nevettem, véletlenül sikerült kimondania,hogy : HEJ ! persze kiabálva. Vicces volt. :)
Tegnap akkorát kakkantott :shock: , szerintem fogyott utána fél kilót tutira. Köldöktől hátig vastagon. (pedig előző nap is volt kaki, nem is kicsi) :)

jó hétvégét lányok!
nani72
 
 

Vissza: Szülészetek, kórházak

Jegyzetfüzet: