Új privát üzeneted érkezett!

Míra elküldte újra, bocs!

Lilypie - Personal pictureLilypie Fifth Birthday tickers
törpilla812
 
 


Köszi a köszöntést Alexa nevében! :wink:

Hát én ma szomorkodtam egész nap. A mai úszáson az imádott oktatónk bejelentette, hogy nem jön többet hozzánk és átadott minket a másik oktatónak, helyette pedig jött egy új csajszi, aki 1x már volt helyettesíteni. Nagyon sajnálom, mert vele kezdtünk és hihetetlen szeretet és türelem van benne, de megértem, hogy elfáradt. Sírósra sikerült a mai óra és mintha a gyerekek is megérezték volna, mert mindegyik nyűgös volt. :cry:

KépKép
timi76
Ráckeresztúr
 
 


Soha nem mosom le magamról, hogy munkára kényszerítem a gyereket:
Kép Kép Kép Ezek mag a reggeli ébredés képei. :lol:

Ma 3-kor úgy kellett felébresztenem őket (3+1/4 óra), bár apa még akkor sem díjazta az ötletet, de estére belátta, hogy nekem volt igazam és nem lett volna szabad eddíg hagyni őket aludni. 8-kor le lettek fektetve, fél 9-ig 3x voltunk bent egyesével és együtt is, mi sem bírtuk ki röhögés nélkül. Alexa fejen állt a kiságyban és röhögött,közben énekelt is meg sikongatott, Hanga meg csak úgy kacarászott, kuncogott, de nem bírta abbahagyni, amit totál megértek, mert én sem, úgyhogy az volt a legjobb megoldás, ha kijövünk, rájuk csukjuk az ajtót, ők bent röhögnek, mi kint. 9 óta csend van, de nekem fájnak az arcizmaim. :lol:
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára timi76 2011.03.20 21:17-kor.

KépKép
timi76
Ráckeresztúr
 
 

 
 

Zsófi: igen molosmaci nagy szerelem, főleg Alexának, ő ölelgetve alszik vele meg a másik kettővel. Hanga ráfeküdni szeret, meg ráülni és ugrálni rajta, már amikor nem dobja át Alexának, mert akkor aztán lesheti, mert vissza nem kapja. :lol:

KépKép
timi76
Ráckeresztúr
 
 


Timi!
de édesek!
vovanda
 
 


Vanda: köszi! Tudod, most nagyon irigykedve olvastalak, mindamellett, hogy piszok nehéz nem is ritkán kettővel is, nagyon jó lehet hárommal!

KépKép
timi76
Ráckeresztúr
 
 


Benyusnak nagyon boldog névnapot!

KépKép
timi76
Ráckeresztúr
 
 


Benyusnak Nagyon Boldog Névnapot kívánunk!!!

Lilypie Kids Birthday tickers
babusok
Budapest
 
 


Benyusnak boldog névnapot kívánunk!!!!

Timi, hát az én két lányom után a Tieidbe is kezdek beleszerelmesedni :oops: annyira szépek, ahogy így reggel ébrednek :lol:
Apa belátta, hogy Neked volt igazad az ébresztéssel???? :shock: Fejlődik apa! :roll:

Zsófi, hát sok lelkesítőt nem tudok írni, csak biztatni, hogy a cél lebegjen a szemed előtt. Talán így kicsit könnyebb elviselni a hadiállapotokat hétköznap :? Kedvderítőnek megyek és fotózok Neked az egyik nap :wink:

Vanda, szerintem is sok a három, mégse gondolkodnék én sem, ha jönne egy újabb családtag. Én sem terveztem kettőnél többet, de mióta a férjem megismertem, érdekes, mindig 3 lebegett a szemem előtt. Az már megint egy más téma, hogy nekem köszönhetően ez természetes úton nem jöhet össze, és ha ésszel gondolkodok, akkor meg nem futok neki újból egy projektnek. Kicsit sajnálom, hogy így alakult :( Ti viszont így vagytok egy teljes, kerek család, ez látszik a gyerkőcökön. Látszik, hogy elégedettek, boldogok azzal, hogy Ti vagytok a szüleik. Nagyon jó a kép rólatok! Kicsit irigy én is :wink: de persze, könnyű csak a jó pillanatokra gondolni, akkor nagy az ember szája. A rossz napokon nem lennék ennyire lelkes, hogy cseréljek Veled :lol:

Lilypie - Personal pictureLilypie Fifth Birthday tickers
törpilla812
 
 


Létezik kukazár?????????????

Réka mindent kidobál a kukába :evil: , és amúgy eltünt a kocsikulcs :?

Móni
KépKép
reunion
 
 


Kedves Topiklakó!

Kommentelj még holnap estig a Babanet cikkeihez, hátha Te leszel az a szerencsés, aki nyereményjátékunk keretében ezen a héten egy remek Chicamaca baba és gyerekfüggőágyat nyer majd, a Fuggoagy.hu jóvoltából!

Kép

Nemcsak nyerhettek, de segíthettek is azzal, ha például eláruljátok: ha már szükség volt rá, miképp szabadították meg a gyereket a fejtetvektől?

Elő a farbával: szerintetek szükség van-e napirendre egy baba életében, vagy sem?

Kedves Olvasónk írását is kommentelhetitek, ahol a maguk kálváriáját osztja meg számtalan praktikus tanáccsal fűszerezve, húgyúti fertőzés témakörében.

Hasonló jellegű, igényes és praktikus írásokat egyébként szívesen publikálunk, nemcsak a Te Történeted rovatban - bár oda is várjuk történeteiteket. Írásaitokat erre a mélcímre küldjétek: szerkeszto kukac babanet pont hu.

Megtaláltok minket a Facebookon is, ha van kedvetek, csatlakozzatok, nagyon jó kis közösség alakult ki ott is!

Üdv:

Dia

[size=12:d15e2bdd2c][color=blue:d15e2bdd2c][b:d15e2bdd2c]Gyerekszoba blog - Neked is volt gyerekszobád?[/b:d15e2bdd2c][/color:d15e2bdd2c][/size:d15e2bdd2c]
dia
Budapest
 
 
 


Móni, jó fej a csajszi! Meg rendszerető :wink: Nekünk szekrényben van a kuka és arra szereltem gyerekzárat. Sorstársaid vannak, barátnőm kisfia a bankkártyát dobta ki :?

Lilypie - Personal pictureLilypie Fifth Birthday tickers
törpilla812
 
 


Szemetes nekünk is szekrénybe van zárva. :lol:
Hanga tegnap estére belázasodott, ma reggel 39.1 ezen kívül nincs baja, úgyhogy lövésem sincs már megint, hogy mi lehet, bár jönnek a fogak sorban. :? Tudom, fogtól nem lehet lázas a nagykönyv szerint, de Hanga mindíg az. Remélem most is! Azért bemegyek a gyógyszertárba pisitesztért, mert sokat ültek a homokozóban tegnap, bár vízhatlan gatyában. Mentünk volt barioltásra, hát ez most ugrott. :(

KépKép
timi76
Ráckeresztúr
 
 


Nem akarok senkit elkeseríteni, de a gyerekzárakról csak annyit: kamu az egész. Dani mindet kinyitja. :lol:

Móni!
Slusszkulcs meglett végül?
vovanda
 
 


Vanda, ne haragudj, hogy ezt mondom, de ne általánosítsunk. A Te fiad egy ritka fenomén :wink: A csajok is nagy bütykölők, de a zárakat felfogták, hogy őellenük van, ha bántják is, le lesznek cseszve, így békén hagyják. Szóval most még biztos nem így érzed, de később biztos örülni fogsz, hogy egy ritka okos kisfiad van :wink: :lol: Nem mellesleg az IKEA-ban most vettem egy olyan zárat, amit még én sem tudok egy kézzel kinyitni, kettővel is nagy ügyeskedésekkel :oops: Kerestem a honlapon, hogy belinkeljem, de nem találom :oops:

Timi, láza? A fenébe, már megint? Hanga tényleg nem kímél. Remélem tényleg csak a foga! Majd írj, mit "mondott" a pisiteszt.

Babus, merre vagy? Jól vagyok? Javulgattok?

Én 3-kor ismét Emmára ébredtem. Érdekes, nem jön ki az ágyból, pedig utánam sír. (Bezzeg Míra már fél7-kor megint a fejemnél álldigált :roll: ) Kicsit hagytam, aztán átmentem egy takaróval, befeküdtem közéjük. Így megnyugodott, ha nem is azonnal, de elaludt, és addig sem sírt. Viszont 5 után arra ébredtem, hogy Míra tapos rajtam, ki akart bújni a rácsokon :shock: Nem igazán tudom, mit akarhatott. Enyhe nyüszi után vissza tudtam fektetni és már aludt is. Ezután visszacuccoltam apa mellé az ágyba :lol:
A délelőttöt kinn töltöttük, imádják, be sem akarnak jönni. Délután is viszem ki őket, kicsit kertészkedünk egyet együtt. Remélem jól fognak éjszaka aludni. Bár tegnap délután is kinn voltak két órát, mégis 9 után hunytak be és reggel sem volt rekord későn kelésben :?

Lilypie - Personal pictureLilypie Fifth Birthday tickers
törpilla812
 
 


Vanda!
Kérdezted mikor születtek 36+4
És végül meglett a kulcs :lol: , de a másik dobálós a felelős, a fürdőszobai játékos doboz alján volt :shock:

ja mert Laura ugyanezt csinálja csak a fürdőben a kádba dobál mindent, és napközben ott van a játékos dobozuk
olyan magasan van a kád, hogy csak pipiskedve lát bele, és minden kézzelfogható dolgot beledob, majd vigyorogva néz utána

Réka kukával ugyanez, a kuka is fejmagasságban van, olyan nagy

Nekünk annyira mini a lakás, és kevés a hely, hogy a kukát nem tudjuk sehová berakni

Timi lázat sajnálom, reméljül hogy "csak" a foga

Móni
KépKép
reunion
 
 


Na, nem kaptam pisitesztet. :evil: Viszont holnap elviszem a dokibácsihoz, mert 2 havonta visszajön ez a láz és szerintem valami gyulladás valahol van, ami jön-megy. Vagy csak ennyire érzékeny lenne? A fene sem tudja, de olyan jókedvű és a lázon kívül semmi baja, hogy most legyek okos. :?

KépKép
timi76
Ráckeresztúr
 
 


Timi!
az a biztos, ha a doki is látja, és hátha mond valamit, habár akkor lehet hogy vértesztet kér, nem?
szúrták már őket?

Móni
KépKép
reunion
 
 


Zsófi, óraátállítás? Most akkor ez mit fog jelenteni? Igazából mindegy is, így is úgy is diliház :?
Benyust sajnálom! Mi a csuda mászott belé is? Remélem nem calici!!!!

Timi, lázzal én sem szoktam mókázni, azzal tuti doki, bár Hanga valóban külön eset ezzel a lázas fogzással. Lehet, hogy a dokinak van a rendelőben valami teszt féle? Vagy ez nem ilyen egyszerű? Nem érdemes előtte otthon levenni mintát?

Míra napok óta kiütéses viszketés miatt ébred délután. Adtam neki Fenistil cseppet, azzal elmúlt, de hát ez nem megoldás hosszú távon. Csak időszakosan kezd el vakarózni, többnyire a lábán. Remélem nem valami kajára allergiás, mert így is megőszülök az általuk elfogyasztott korlátozott ételfélével. Tegnap este óta viszont nem adtam neki cseppeket, hogy meglássam, változott-e a szitu. Hát sírva sétált ki a szobájából nemrég, pedig ő aztán szinte sose kel. Remélem nem a viszketés az oka, bár nem mondta, hanem azonnal visszaaludt. Talán csak rosszat álmodott.

Lilypie - Personal pictureLilypie Fifth Birthday tickers
törpilla812
 
 


Sziasztok!

Bocs az eltűnésért. Benéztem egyszer-kétszer, de nem volt időm írni se olvasni. Na most pótolom!
Betegek vagyunk, de már gyógyuló félben. Srácok megint fulladtak, majdnem kórház is lett, azaz be is mentünk, de mondtam, ha nem kell nem maradunk. Péntek óta elfogyasztottak egy üvegcse Berodualt, és vettünk Flixotidot receptre 4ezerért :O De úgy tűnik használt. Ma már nem is kell adni. Most kezdem az Ambrobenet inhalálást, mert hurutosan köhögnek. Pont ma jön a SALIN sódoboz is, de nekem úgyis szükség van rá, mert vissza estem, és tök náthás vagyok.
Johi fülét pénteken felszúrták, mert nagyon be volt gyulladva (soha ezelőtt, és most is csak éjjel nyűglődött, reggel fájlalta a fülét, és már ilyen súlyos állapotban volt :(). Röviden ennyi!
De Bálint átaludta az éjszakát, ami még sose fordult elő. :D Azaz egyszer felkelt, mert Gergő mint a sakál ordított, ahogy kimentem, de vissza is aludt, és csak reggel szopizott (már feszült a cicim a tejtől mint rég). De jó lenne, ha így lenne ezután!
Gergő amúgy hihetetlen matrica, és mindketten tök hisztisek tudnak lenni, de lehet a gyógyszerek miatt volt, mert most kicsit csökkentettem az adagokat, és mintha már nem lennének annyira zizik!
Az udvaron is sok időt töltünk ilyen napos időben :)
Remélem ti jól!
Átfutom az oldalt, de lapozni nem hiszem lesz időm, mert kezdem a gyógyszeres kezeléseket!

Pusz

Kata
labkat
 
 


Timi: sajnálom az úszás oktatót, és a lázat is. Csajok nagyon édesek :) Remélem semmi komoly!

KUKA nekünk is szekrényben, de szeretnek arra járni. A többit feltettem magasra, hogy ne érjék (értsd szekrényre és polcra tudom vicces, de ez van :D)

Törpi: jajj nem túl jól hangzik ez a viszketés. Esetleg nem használsz új mosóport vagy öblítőt???

FENISTIL: rákérdeztem a kórházban, hogy ennek van e értelme. A doki azt mondta, hogy sem a Bethesdában (előtte ott volt) sem a tarcsai Flór Ferenc kórház gyerekosztályán nem használják. Értségek ezt kifejezetten a hurutos megbetegedés esetén kérdeztem, mert a környéken is van egy doki, és ti is írtátok már, hogy a nyálkahártya duzzanatot csökkenti, és én is volt hogy adtam. De ezek szerint minek :roll:

Kata
labkat
 
 


Timi: milyen cipőt vettetek végül és mennyiért? Na már megtaláltam a cipős választ. Mi is ilyeneket vettünk a lányoknak anno. Egyébként jó, de azért nem árt, ha egy mondjuk a nyári szandi meg haránt emeléses, mert a Bobi az tök lapos! Bár a mai árak mellett én sem tudom, hogy ezt hogy fogom biztosítani a srácoknak. :( Annak meg örülök, hogy jól érzed magad a bőrödben a formálódás miatt. Lassan én is ráállok, csak még meg kéne varrnom egy párnát és egy takarót, meg befejezni a chuggingtonos falvédőt!

Tkata: köszi, az elipszis trénert, én kérdzetem! Azt hiszem az árakat látva maradok a jól bevállt dvd-re való ugrálásnál! Annál olcsóbb úgy sincs!

Babusok: sajnálom a hasmenős vírust :( Remélem már kimentetek belőle!!! A láz természetes amúgy, én úgy tudom, most magas lázzal jár, ilyen van forgalomban :?

Zsófi: nekem srácok is mindenhová másznak fel, nagyon erősek, és nem tudok mit csinálni. Egyszerűen elzárom őket azoktól a helyektől, ahol gond lehet. Vagy kint most hogy itt a jóidő, lefárasztom őket :D

És BOLDOGAT az ünneplőknek :)

Kata
labkat
 
 


Jó reggelt!

Megint kezdünk korán kelni, Hanga 3/4 7-kor rinyált a cumiért, felkeltve Alexát és innen már tutira nincs visszaalvás, úgyhogy már megy a buli. Pedig mit nem adtam volna még fél óráért!

LKata: sajnálom a betegséget, gyógyuljatok meg végre! Alvás jó dolog!

Zsófi: Benyust sajnálom, jobbulást!

Törpi: Á, nincs tesztje, meg ma délután rendel 4-7-ig, majd holnap reggel vinnem kell a laborba a cuccot, ha vérvétel is lesz, akkor Hangástól.

Nyulasz: hiányzol ám! :oops:

Többiek merre?

KépKép
timi76
Ráckeresztúr
 
 


Tényleg, Nyulasz jól eltűntél :(

Kata
labkat
 
 


Ma nagyon rosszul indult a napom :cry: :twisted: :twisted:

Kezdem megérteni az angolokat!
Mindig ugy éreztem, hogy indokolatlanul magas postaköltségeket adnak meg,
mikor megérkezik a csomag, látom, hogy közel sem annyiba került a bélyeg, amennyit elkért
Aztán valakinél olvastam, hogy bekalkulálja a csomagolás díját, a postára eljutás díját

Na én 1 ftért árulom a tesz-veszen a lányok ruháit, és legutóbbi adásvételem egy teljesen értelmetlen ímélezéssel, vitázással végződött, amiatt, hogy nem a vevő által megadott borítéktípusba tettem a ruhát (amibe bele sem fért volna) hanem 1-el nagyobb méretű ajánlott postakész borítékba
és így még plusz 65 Ft-ba került neki a posta (és 1 Ft-ba a ruha)
és ezért kioktató levelek sorozatát kaptam tőle

na ezen eléggé berágtam

én mindig sima borítékban postázok, nem postakész borítékban, azt mindig meg kell vennem de
sosem terhelem rá a vevőre,
de most ugy érzem, hogy 1 Ft-ért ne nekem kelljen már megvennem a borítékot (70-80 ft) és még a postára is sokszor nehézkes a lányok miatt eljutni

tényleg semmi értelme ezzel nyűglödni,
inkább vöröskeresztbe kellene bevinnem

Móni
KépKép
reunion
 
 


Bocsánat,
nem tudom senkinek elmondani, muszály kiírni magamból

Móni
KépKép
reunion
 
 


Móni: teljesen egyet értek. Ami történt, az elég bosszantó! Én is árultam 1Ft-ért, és észre vettem, hogy mások amit 1Ft-ért árulnak, számítanak fel csomagolási költséget (100Ft pl) és úgy döntöttem, én is így fogok tenni, ha bármit eladok, mert igen, el kell mennem a postára kocsival, és a benzin egyre drágább. És igen, be kell csomagolnom, vennem kell hozzá ragasztószalagot, tollat használok, és a dobozokat gyűjtögetem, tárolgatom, ahelyett hogy elégetnénk, és melegednénk mellette. Szóval igen is kell némi posta költség, és szerintem a 100 Ft még igen csak baráti!

Kata
labkat
 
 


Móni: totál megértelek! Én nem is nagyon rakok föl 1 Ft-ért, mert nagyon ráfizetéses tud lenni, így is ha azt nézem, hogy 200-ért elmegy egy body, a borítékot én állom + én egy nylonba is beleteszem a ruhát nehogy baja legyen, máris nem éri meg eladogatni. Nekem most lejárt egy csomó minden, nem is rakom újra, majd összerakom csomagba, ősszel felrakom az anorákokkal együtt, aztán ha viszik jó, ha nem, akkor én is beviszem valahová.
Ja, nekem most írt egy vevőm, hogy nem kapta meg a 2 hete feladott csomagot és ő volt aki simán kérte. Nem is adom fel többet simán, hiába kérik, bár így is csak a vevő felelősségére postázok simán, de azért csak reklamálnak.

KépKép
timi76
Ráckeresztúr
 
 


na ennek örülök, hogy egyetértetek velem

Timi! Ilyen is volt már, hogy nem ért oda az általa kért sima csomag,
és ő is elég fura hangnemben közölte velem, hogy ilyen még vele sosem történt meg
és egy tök drága brendonos sapka volt potom pénzért, ugyhogy nagyon sajnáltam hogy elkallódott

Móni
KépKép
reunion
 
 


Zsófi: feltettem, de nem megy most semmi már egy jó ideje. Szerintem most hanyagolom egy kicsit a dolgot meg a lányok szekrényét is ki kellene ürítenem, tele van kinőtt meg téli cuccokkal.

Valaki tudna nekem olyan csőrös itatót ajánlani, aminek nem tudják leszedni a tetejét??? Tele van a pöttyös napozóm azzal, hogy folyton át kell öltöztetni őket, mert ahogy megszerzik - jóhiszeműen odaadom, mert bedőlök, hogy szomjasak és ők egy szempillantás alatt letekerik és már benne fetrengenek. Ha nem adom oda, akkor hihetetlen visítás van. :twisted:

KépKép
timi76
Ráckeresztúr
 
 


Lányok, megjött a SÓDOBOZ. Kaptunk hozzá valami narancssárga izét. Az mi a fene akar lenni? Csak valami nedvesség elszívó, vagy azzal kezdeni is kell valamit? Egy kis zárt zacsiban van, olyan nagy darabka sónak néz ki, csak narancssárga!

Timi: milyen üvegetek van???

Kata
labkat
 
 


Zsófi: köszi, de nekem kemény csőrű kellene, már régóta abból isznak.

LKata: avent van most, meg van disneys is, utóbbi nagyon gagyi, folyton kiesik a szelep, mert földhöz vágják, dm-esnek nincs füle, azért nem jó.

KépKép
timi76
Ráckeresztúr
 
 


Hol voltatok eddig? :lol: Napok óta akkora a pangás, most meg nem bírok utánaolvasni :wink:

Kata, de jó, hogy nem kellett a kórházban maradnotok! De ez a hurutus betegség nagyon betalál Nálatok. Igazán elismerésem, ahogy ezt Te kezeled, számon tartod... én már tuti begolyóztam volna. És mindemellett még Johanna füle is :shock: Hát nem csoda, ha Te sem bírsz kikeveredni. Jobbulást az egész familynek!!!!
Fanistilt nekem sem írta fel gyulladáscsökkentés végett a dokim még ősszel, de aztán most januárban mégiscsak, sőt, valami benne lévő hatóanyag miatt javasolta nátha nélkül is minden nap tél idején :shock: Na ezt én nem teszem, de náthakor adtam.

Móni, menjen ám a susnyásba az ilyen!!!!! :evil: Eddig sem volt nagy kedvem, de most már tuti nem fogok teszveszelni a csajok ruháival. Van a környéken pár kicsi lány, meg most fognak mini iker-csajok is születni egy ismerősömnél. Amit így elvisznek, hajrá, a többi meg megy segélybe. A most frissen kinőtteket meg lebizniszeljük Timivel, ha tetszik neki valami, a többi meg megy itteni barátnőm kislányának meg keresztlányának.

Timi, az Aventos csőrössel én is jártam párszor úgy, hogy teljes ruhacsere és felmosás volt a vége, így erre cseréltem le a csajokét:
http://babyplanet.hu/etetes-es-itatopoh ... _N1094WJNS
Nagyon szeretik, tudják melyik kié, hozzák, ha elfogyott belőle a cucc/víz, és fél kézzel lazázva fogják a fület, úgy isznak belőle. Én mondjuk kicseréltem MAM-os cumira a csöpögésmenteset (és most nem találom az eredeti belevalót), de még így se csinálnak vele galibát. Csak néha, ha eszükbe jut, hogy abból kéne kezet mosni, vagy a babát megfürdetni. De akkor sem csöpög ki belőle annyi víz, hogy ez fejfájást okozzon nekem. Letekerni meg egyáltalán nem tudják.

Lányoknak hamarosan szülinap, arra gondoltam, mivel úgyis jön a sima ágyas időszak, varrok nekik falvédőt, meg ágytakarót. Nagy fába vágtam asszem a fejszémet :? :lol:

Babus, továbbra is aggódó fejjel kereslek! :(

Nyuszit meg zavarni sem merem :( Remélem hamarosan lesz ereje visszatérni közénk.

Lilypie - Personal pictureLilypie Fifth Birthday tickers
törpilla812
 
 


Ja, Timi, amit én linkeltem be az is szilikonos :? bocs!

Kata, halvány elképzelésem sincs, mi lehet az :shock:

Lilypie - Personal pictureLilypie Fifth Birthday tickers
törpilla812
 
 


Azzal meg nem is dicsekedte, ami amúgy szégyen, hogy csak most jutottunk el idáig, de gyönyörűen iszik Míra pohárból egyedül. És nem borítja a nyakába, ez teljesen meglepő :lol: Emma szívószálazni szeret, mert az olyan vicces. De legalább már nem halunk szomjan, ha anya véletlen az eszével együtt itthon hagyja a cumisüveget :oops:

Lilypie - Personal pictureLilypie Fifth Birthday tickers
törpilla812
 
 


Törpi: Míra ügyes és egyáltalán nem szégyen! Most ért meg rá és kész! Enyémek isznak pohárból, márcsak azért is, mert hihetetlenül tudják követelni amit mi iszunk. A kajával ugyanez a helyzet, saját tányérból saját kanállal pfúúúúj, a mi tányérunkból, poharunkból isteni finom. :lol: A szívószállal nálunk az a gond, hogy usziban azzal kell buborékot fújni, múltkor kezdtük ezt a műveletet, Alexa nagyon ügyesen fúj-következésképpen nem iszik vele, Hanga viszont lecsökkentette a medence vízszintjét és utána egyáltalán nem volt szomjas! :lol: (nem tudom olyan kicsire tömöríteni, hogy beleférjen a mellékletbe, de még nem adom fel!)

KépKép
timi76
Ráckeresztúr
 
 


Próbálkozz csak, várom nagyon!!!
Kiissza az uszit? Nem rossz móka az :lol: :lol: :lol: :lol:
Emma mai napig beledugja a nyelvét a pohárba, és nem hiszi el nekem, hogy az nem fog úgy menni. Sebaj, ő akkor is úgy próbálkozik. De talán majd az érettségijén menni fog már :lol: :oops:

Lilypie - Personal pictureLilypie Fifth Birthday tickers
törpilla812
 
 


Törpi: az összes általam ismert módon próbáltam tömöríteni, most már megvárom vele K-t, mert ő a szgépzseni én csak műkedvelő és erre magamtól nem bírok rájönni. :oops: Emma: :lol: Édes lehet! Hanga nem bele, hanem kívülre dugja a nyelvét és úgy iszik. Mi nagyon jókat röhögünk rajta. :oops: :lol:

KépKép
timi76
Ráckeresztúr
 
 


Nekem nincs szerencsém! Dokibácsink nincs a héten, helyettesítik és természetesen a helyettes délelőtt volt. :twisted: Mondjuk helyetteshez nem is vinném csak ha nagy baj lenne, de bosszant, hogy potyára autóztunk. :twisted: És persze már láztalan Hanga megint.

KépKép
timi76
Ráckeresztúr
 
 


Remélhetőleg akkor tényleg csak a foga. Ő ilyen alkat és kész. Hamarosan vége ennek a fogzásos időszaknak, aztán talán nem lesz több ilyen.
Mi egész délután kinn voltunk, nem tudtam őket hazahozni. Elindultunk sétálni és nem voltak hajlandóak visszafordulni. Apát kellett felhívnom, hogy melóból hazafele szedjen fel minket :lol: :lol: Aztán meg az autóból nem akartak kiszállni. Kormányoztak, bekapcsolták a CD-jüket, csutkára felnyomták a hangerőt és nyomták az ülve-táncot. Majd meg fulladtunk apával a röhögéstől.
Rengeteg képet csináltam, majd este próbálok felrakni párat.

Lilypie - Personal pictureLilypie Fifth Birthday tickers
törpilla812
 
 


Törpi: Míra nagyon ügyes. A varrásban meg meglásd, kedvedet leled. Ha esetleg segíthetek (és ezt most nem felvágásként írom, csak barátilag) akkor szólj, már van egy kicsinyke tapasztalatom!

Kata
labkat
 
 


Kata, nagyon szépen köszönöm, volt egy ilyen gondolatom nekem is, hogyha megakadok lesz segítségem :wink: Avagy már az is, hogy hogyan álljak neki :lol: :lol: :oops:

Volt 12 nyugodt hónapom Míra éjszakáit illetően. Ma megint többször felsírt már. Hétfő este óta nem kapott fenistilt, most mintha megint vakarózott volna. Lehet, hogy el kell vinnem dokihoz, nem ússzuk meg. Csak azon imádkozom, hogy nehogy ételallergia legyen :?

Lilypie - Personal pictureLilypie Fifth Birthday tickers
törpilla812
 
 


Törpi: nálunk Alexa kezdett műsorozni éjjel. Kicsit zombi vagyok, mert amikor ő már nyugodtan aludt, addigra nekem ment ki az álom a szememből és nem bírtam visszaaludni.
Míránál nem lehet, hogy valami mosószerfélére érzékeny? Én is vakarózok szinte mindtől, csak az arieltől nem.

Na, ebéd a sütőben, megyünk kifelé. :D

KépKép
timi76
Ráckeresztúr
 
 


Kedves Topiklakók!

Ha ezen a héten kommenteltek a Babanet cikkeihez, akkor nyereményjátékunk keretében megnyerhetitek Horváth Mónika illusztrátor ajándékcsomagját! Ebben egy csodás reprót és egy szépséges tárolódobozt található.

Kép

Beja egy vetélés és egy szülés után megosztotta velünk kisfia születésének történetét is.

Segítsetek azzal, hogy kommentben eláruljátok: ha már szükség volt rá, miképp szabadították meg a gyereket a fejtetvektől?

Kisgigi nevű olvasónk újabb cikke a gyerekek egészségére káros termékekkel foglalkozik, vagyis csupa olyan dologgal, amivel még a fogyasztóvédelem sem törődik.

Hasonló jellegű, igényes és praktikus írásokat egyébként szívesen publikálunk, nemcsak a Te Történeted rovatban - bár oda is várjuk történeteiteket. Írásaitokat erre a mélcímre küldjétek: szerkeszto kukac babanet pont hu.

Megtaláltok minket a Facebookon is, ha van kedvetek, csatlakozzatok, nagyon jó kis közösség alakult ki ott is!

Üdv:

Dia

[size=12:d15e2bdd2c][color=blue:d15e2bdd2c][b:d15e2bdd2c]Gyerekszoba blog - Neked is volt gyerekszobád?[/b:d15e2bdd2c][/color:d15e2bdd2c][/size:d15e2bdd2c]
dia
Budapest
 
 
 


Kedves Topiklakók!

Ha ezen a héten kommenteltek a Babanet cikkeihez, akkor nyereményjátékunk keretében megnyerhetitek Horváth Mónika illusztrátor ajándékcsomagját! Ebben egy csodás reprót és egy szépséges tárolódobozt található.

Kép

Beja egy vetélés és egy szülés után megosztotta velünk kisfia születésének történetét is.

Segítsetek azzal, hogy kommentben eláruljátok: ha már szükség volt rá, miképp szabadították meg a gyereket a fejtetvektől?

Kisgigi nevű olvasónk újabb cikke a gyerekek egészségére káros termékekkel foglalkozik, vagyis csupa olyan dologgal, amivel még a fogyasztóvédelem sem törődik.

Hasonló jellegű, igényes és praktikus írásokat egyébként szívesen publikálunk, nemcsak a Te Történeted rovatban - bár oda is várjuk történeteiteket. Írásaitokat erre a mélcímre küldjétek: szerkeszto kukac babanet pont hu.

Megtaláltok minket a Facebookon is, ha van kedvetek, csatlakozzatok, nagyon jó kis közösség alakult ki ott is!

Üdv:

Dia

[size=12:d15e2bdd2c][color=blue:d15e2bdd2c][b:d15e2bdd2c]Gyerekszoba blog - Neked is volt gyerekszobád?[/b:d15e2bdd2c][/color:d15e2bdd2c][/size:d15e2bdd2c]
dia
Budapest
 
 
 


Timi, sorstárs, szegény Zombi :lol:
Sokat nem ragoznám, legyen elég annyi, hogy Míra még egyszer visszatapsolt, vele az ölemben el is aludtam. 1-kor lekászálódtam fogat mosni, akkor meg Emma kezdett sírni :shock: Csak mellettem volt hajlandó megnyugodni, így hármasban aludtunk :evil: Míra 3/4 6-kor sétált be, hogy követelje nem éppen csendben a kakaóját :shock: Ehhez képest Emma volt ma a nyügibb, pedig 1/4 8-ig aludt. Csak az udvaron voltak el normálisan, így én asszem hamarosan leszedem a házról a tetőt és nyári lakot csinálok belőle :?
A nap "poénja" pedig az volt, mikor Míra behozta a lakásba a homokot egy pekedliben, tálalta az etetőtálcáján, míg én az ebédjüket mertem ki, hogy hűljön. Nem lettem ideges, ááááááááááááááááááááá :x

Mosószert nem váltottam, öblítőt sem. De azóta semmi baja. Na most persze majd elválik a déli alváskor, mert ilyenkor szokott igazán előjönni.
De az éjszakai műsorra újabb alternatívám is van, ugyanis hajnalban pisiben úszva találtam. Napközben meg folyamatosan leszedett mindent a lábáról, egy szál zokniban mászkált a hideg kövön. Lehet, hogy felfázott? De azóta ennek sem látom semmi jelét, nincs extra sok pisi, és nem is nyüszizik, hogy fájlalná valamijét :shock:

Lassan kezdem úgy érezni, mint múltkor Te, hogy csak én vagyok ebben a topikban :oops: hót ciki, elírogatok itt magamban :oops:

Lilypie - Personal pictureLilypie Fifth Birthday tickers
törpilla812
 
 


Zsófi, de jó, hogy jöttél :lol:
Megszivattak kora reggel? De kis kedvesek :lol: Azért le a kalappal, én ilyenkor annyira nem vagyok hajnalban magamnál, hogy nem is tudom, mit csinálnék, ha nem lenne apa itthon, hogy segítsen, ill. szervírozza a reggeli kakaót a csajoknak.
Talán az óra átállítással tovább lesz reggel sötét, és kicsit visszarázódik a dolog. (arra állítjuk egyáltalán az órát? :oops: ) Bár enyémeknek már régóta semmit nem számítanak ezek a dologok, kelnek hajnalban. Ill. csak Míra, Emma 1/4-1/2 8 körül kel többnyire.

Lilypie - Personal pictureLilypie Fifth Birthday tickers
törpilla812
 
 


Én is itt vagyok ám! :lol:

Zsófi: ne aggódj, szerintem a "korral" jár, mert enyémek is egyre korábban kelnek, azzal a különbséggel, hogy nem alszanak vissza!

Törpi: valami jön, tuti, mert annyira nem bírtam velük délelőtt még kint sem. Hanga mindenhol nyafog, pedig már hőemelkedése sincs, a homokot meg borogatják a fejükre, aztán H. dörzsöli a szemébe és onnantól jön a folyamatos bőgés. 11-kor már kezdtem felmondani a szolgálatot, úgyhogy bejöttünk, ebéd volt és alvás. Miután ugye rájöttem, hogy ezek álmosak, de nagyon.

KépKép
timi76
Ráckeresztúr
 
 


Zsófi: már nálunk is inkább szemmelfalás van és egyre ritkábban kell szólnom, hogy ne vegyék a szájukba a könyvet, kavicsot, kutyagumit. A formabedobósokat nagyon szeretik meg az összes zenélős-nyomkodós játékot. Alexa elég sokat babázik, ezt úgy értsd, hogy hurcolja, mutogatja szemét, száját egyéb tartozékait, ringatja, könyveket nézegetnek, de a normál laposakat nem merem még elöl hagyni. Az ugricsacsin életveszélyesen ugrálnak ja, és fogócskáznak, lebirkózzák egymást és csikizik nagy röhögések közepette. Mintha egyre többet játszanának együtt és nem egymás mellett.

Ma először fordult elő, hogy apa átment a nagyanyjához és a lányok kollektíven sírtak utána. Azt hiszem lassan kezd kibontakozni az apaszerelem és a mindent csak apával, ha itthon van.

KépKép
timi76
Ráckeresztúr
 
 


Ja, hát ez is előfordult nálunk is anno. Manapság már nem zavarja őket, ha korán keltek, nem nyügösebbek attól, sőt, pont az ellenkezőjét látom Mírán. Ha többet alszik, nehezebb vele. De Emma ma már ebédelni sem akart a fáradságtól, pedig ő tényleg sokat aludt :shock: Nem értem én ezeket a dolgokat :shock:
Ettől a homokmizériától akkor nem csak én őrülök meg? Mi lesz itt akkor, ha nyáron már vizezni is fogjuk a homokot? :shock: Bele sem merek gondolni. Na és ha úgy cappognak be a lakásba, hát akkor fogok csak agybajt kapni. Nem is tudom, ezt hogy lehetne megoldani? Kintre is, bentre is papucs, és akkor azt könnyen váltja az ajtóban? De Alexa lábára még papucsot nem is kapsz :roll:
Valami ötlet erre van már?????

Lilypie - Personal pictureLilypie Fifth Birthday tickers
törpilla812
 
 

Vissza: Várandósság

Jegyzetfüzet:

 

X
EZT MÁR OLVASTAD?