Hahó!
Na, elaludt végre Mókuskám, úgyhogy jöttem közétek egy kicsit én is, igaz sajnos nem tudom tartani a tempótokat.
Én nem tudom Ti hogy csináljátok, de nagyon jól ellehetnek a gyerkőceitek nélkületek, mert én nem tudok ennyit ideülni Gergő mellett.
Igaz, Ő most pont abban a korban van, hogy még nem játszik a játékaival, de már egyedül unatkozik, a forgója is sokkal kevesebb ideig köti már le, mint eddig. A Dadoo-val is így van, inkább a mi társaságunkat igényli, ami ugye most rám szűkült le. Szegény párom meg elkülönítette magát az egyik szobában, ott köhög, tüsszög, stb.
Remélem holnapra már kicsit jobban lesz, most nagyon ramatyul van.
Oltás megvolt, jelentem tündér gyerekem van, mert igaz, hogy sírt, amikor beadta a doktor néni, de gyorsan felkaptam és fél perc alatt megnyugodott, onnantól egy hangja nem volt, pontosabban nézelődött és dumált egy kicsit.
El voltak tőle ájulva, főleg a méreteitől!
7450 gramm, 66 cm, fejkörfogat 41,5 cm.
A dokinéni szerint mint egy féléves baba.
Hát sokat eszik a szentem, az biztos.
Utána még sétáltunk egy kicsit, de nagyon lógott az eső lába, inkább hazajöttem Vele. Szopizott rendesen, mértem a lázát semmi, combja nem dagad, vagy keményedik, úgyhogy egyelőre reménykeltő! Hátha megússzuk, mint a múltkor!
Gyorsan ennyi, elküldöm, mert ki fogtok utálni, hogy nem 2 sort írtam, mint Ti.
Puszi
Orsi